Curs de astrologie, modulul 3, partea 1, București, 14-15 mai 2016

Aceasta serie este dedicata avansatilor, celor ce stapanesc deja notiunile astrologice de baza si tehnicile specifice diferitelor ramuri astrologice (astrologie karmica, relationala, previzionala).

“Transformarea personala prin astrologie” (tema acestui celui de-al doilea modul de curs) atinge punctul in care putem aplica deja cunostintele de astrologie pe altii. Acest modul are un caracter practic, vizeaza modul in care noi ne putem acorda mai bine la bunul mers al vietii noastre, dar si modul in care ii putem indruma pe altii prin astrologie. Aplicam tot ceea ce am invatat pana acum la nivel preponderent teoretic.

La finalul acestei serii de lectii, participantii:
•    vor putea sa aplice notiunile teoretice de astrologie in practica
•    vor fi capabili sa intocmeasca un horoscop natal, sa faca o analiza karmica, sa realizeze un studiu de compatibilitate, sa elaboreze previziuni astrologice
•    sa abordeze relatia cu orice persoana interesata de informatii si raspunsuri prin intermediul astrologiei
•    sa abordeze astrologia in viziune holistica, prin conexiuni cu alte forme de cunoastere
•    sa ofere indrumare spirituala prin astrologie

NivelMODULUL 3

TitluPRACTICA SI CONSILIERE ASTROLOGICA

Desfasurare: partea 1


Locul desfasurarii: va fi anuntat participantilor

Organizare
weekendul 14-15 mai 2016, orele 10:00-17:00

Structura:
Lecţia 1: Întocmirea horoscopului natal, exerciţiu practic

Configurații. Ecuaţia astrologică a nativului. Caracterizarea generală a personalităţii. Interpretarea astrogramei. Capitole ale vieţii. Planete în zodii, case şi aspecte. Nodurile Lunare în astrologia natală. Studiu de caz.

Lecţia 2: Analiza karmică, exerciţiu practic

Astrologia de trecut la trecut spre viitor. Posibilele vieţi anterioare ale nativului. Localizarea şi datarea posibilelor încarnări. Planetele retrograde şi evaluarea principalelor lecţii de viaţă. Nodurile Lunare în astrologia karmică. Studiu de caz.

Lecţia 3: Astrologie relaţională practică

Studiul de compatibilitate. Criterii de compatibilitate. Relaţia de la atracţie la durabilitate. Sinastria. Interpretarea interaspectelor şi interpoziţiilor. Studiu de caz.

Lecţia 4: “Specialităţi astrologice”: astrologie electivă şi astrologie orară

Astrologia ca artă divinatorie. Repere de astrologie electivă. Stabilirea momentului potrivit pentru o acţiune. Exerciţii practice. Repere de astrologie orară. Obţinerea unui răspuns la o întrebare punctuală prin ridicarea unei astrograme. Exerciţii practice.
valeriu.panoiu@gmail.com

Sursa foto: http://www.sbastrology.com/images/header3.jpg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Seminar: ASTROLOGIE FATALISTĂ, 5 mai 2019, București

Numeroase cărți și articole de astrologie interpretează anumite poziții planetare în anumite case și zodii, precum și anumite aspecte, într...