Curs de astrologie, București, modulul 1, partea 1, 10-11 septembrie 2016

Cui se adreseaza?
Cursul de astrologie se adreseaza tuturor pasionatilor de astrologie aflati la inceput de drum, celor care doresc sa-si sistematizeze cunostintele in domeniu si tuturor celor care doresc sa-si refaca legatura cu propria persoana (cu sinele adevarat), cu lumea si cu Dumnezeu. Cursul se organizeaza la clasa, intensiv, 2 weekenduri pline, la cel putin o luna de zile distanta (ne punem de acord asupra datei următoare).

O luam de la zero, asa ca cei care au cunostinte minime de astrologie au ocazia sa ia startul. In egala masura, cursurile se adreseaza si celor mai experimentati, care doresc sa puna astrologia in perspectiva spirituala, sa isi clarifice conceptele si sa isi construiasca propriul sistem de interpretare.

Misiunea si promisiunea

Astrologia este abordata din perspectiva spirituala, ca o cale de reintoarcere la sine si de redescoperire a puterii divine din interior.

Aceste cursuri nu-si propun sa ofere doar initierea in tehnici si metode de interpretare! Scopul final este acela de a-i ajuta pe cei interesati sa-si dezvolte o viziune asupra astrologiei si sa-si asume calitatea de creatori ai propriei vieti!

La finalul acestei prime serii de cursuri, participantii:
• vor putea sa-si interiorizeze instrumentele de lucru cu care opereaza astrologia
• vor fi capabili sa intocmeasca o astrograma (va exista inclusiv o lectie speciala in care vom invata sa desenam de mana o harta astrala, lasand deoparte softurile si tehnologia)
• vor face primii pasi in autocunoasterea si in transformarea personala prin astrologie
• vor putea integra astrologia in campul disciplinelor spirituale, in acord cu legile universale si cu planul Divin.

Tematica

Cursurile de astrologie reprezinta un prim modul dintr-o serie ce va fi continuata.

Oricine rezoneaza cu dimensiunea spirituala a vietii, oricine se afla in plin proces de cautare de sine, oricine se trezeste la o viata constienta, oricine este pregatit sa isi asume propriul destin, oricine aflat in cautarea unui drum este mai mult decat binevenit! Aceste cursuri sunt mai mult decat cursuri de astrologie!

NivelMODULUL 1

TitluAUTOCUNOAŞTERE PRIN ASTROLOGIE

Desfasurare: partea 1, intensiv, weekendul 10-11 septembrie 2016
sambata si duminica, orele 10:00-17:00 

Partea a doua a cursului va fi stabilita intr-un alt weekend, cu aproximativ 3 saptamani - o luna mai tarziu (data nu este inca fixata).

Unde? București. Locul va fi comunicat participantilor

Structura:

Lecţia 1: Astrologia pe orizontală

Ce este şi ce nu este astrologia? Originile astrologiei. Introducere în istoria astrologiei. Concepte de bază. Ramurile astrologiei. Faţă în faţă cu prejudecăţile.

Lecţia 2: Astrologia pe verticală

De la general la particular. Simboluri în astrologie. Astrologie şi mitologie. De la zodii la astrogramă. Zodii, planete şi case. Cele 4 elemente: Foc, Pământ, Aer, Apă. Calităţile zodiilor: cardinal, fix, mutabil.

Lecţia 3: Cele 12 porţi cosmice: zodiile

Clasificarea zodiilor. Cele 12 zodii – caracteristici generale. Soarele – centrul fiinţei. Să înţelegem cele 12 profiluri de personalitate. Adevăruri subtile şi asocieri greşite cu zodiile.

Lectia 4: Călătorie pe planetele Sistemului Solar, partea 1

Astrologie modernă /vs./ astrologie tradiţională. Clasificarea planetelor. Ciclurile planetelor. Astronomie şi realităţi imposibile în astrologie. Ordinea planetelor. Demnităţile planetelor. Luminariile: Soarele si Luna. Fazele Lunii. Planetele personale.

Tarif (se achita direct la curs):  280 lei (pentru tot weekendul)

Înscrieri:
0769674557
valeriu.panoiu@gmail.com

Sursa foto: http://www.truelocal.com.au/business/delysia-douglas-psychic-medium/mooloolaba

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Valeriu,

    Imi pare rau ca nu am stiut ca incepi un curs nou.
    Imi doresc sa invat despre astrologie si numerologie. Chiar lansasem aceasta intentie in Univers.:)
    Cand planuiesti sa reiei un curs de astrologie pentru incepatori? Dar de numerologie?
    Multumesc! :)

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Eliberarea de sub umbra arborelui de familie. Conjuncția Nodul Nord - Chiron. 15 martie, online

Karma, despre care se tot vorbește, nu se mai termină și ea vreodată? Trăim o fereastră astrologică deschisă în luna februarie anul acesta p...