Treceți la conținutul principal

Te-ai săturat? Mai primești! Marte în Pești

Plimbarea lui Marte prin Pești durează cât postul Crăciunului. Turneul marțian prin ultima zodie începe chiar în post, pe 19 decembrie 2016, și se termină în dulce, pe 28 ianuarie. Deși nu e chiar o dulceață de tranzit, sentimentul general e că ni se apleacă, de la preaplin.

Preaplinul care se revarsă e compus din tot ce nu mai putem duce, pentru că ne apasă, ne presează, ne consumă. Laitmotivul sfârșitului de an 2016 este replica ‘M-am săturat!’. Și știm că omului i se urăște și cu binele și cu răul. Unii au o viață atât de așezată și de liniștită, trăită în armonie și abundență, încât nu le lipsește nimic, ci le prisosește lipsa de variație. Ei au nevoie să forțeze nota, să riște, să încalce regulile, să creeze un dezechilibru, să secrete adrenalină, să aibă ceva de ascuns. Pentru această categorie de indivizi, Marte în Pești crește apetitul de diversitate. Foamea de secrete, de viață dublă, de trăire la limita suspansului, cu respirația tăiată și riscul de a fi deconspirat, aduce relații interzise, acțiuni la limita judecăților și prejudecăților sociale.

Marte în Pești ne ademenește pe tărâmuri interzise. Suntem atrași de locurile clar-obscure, de cadrele romantice, de nuanțele incerte. Ajungem sub imperiul relativității, că doar și Einstein își trăgea puterea din energia Peștilor. Inexplicabilul, inefabilul, imposibilul sunt atracțiile de sezon. Timp de 40 de zile, găsim foarte greu explicații raționale pentru alegerile sufletului. Cine încearcă să-și explice pornirile, trăirile, deciziile, se îneacă în tot mai multe întrebări fără răspuns. 

Marte în Pești ne împinge să trăim, să simțim, să acționăm ghidați de o călăuzire nevăzută, fără să înțelegem de ce! Această întrebare, ‘De ce?’, nici nu-și are rostul în decursul celor 40 de zile. Explicațiile vor apărea ulterior, abia din februarie încolo. Până atunci, trăim teleghidați, ca și cum nu avem cum să nu facem ceea ce facem! Singura șansă este să dăm curs, să ne lăsăm, să ne dăm voie! Altfel, frustrările acumulate devin sufocante și dătătoare de afecțiuni medicale. 

Terapeuții cu Îngeri spun că anul 2017 stă sub pecetea Arhanghelului Raziel, cel care ne încurajează să renunțăm la încercarea de a ne explica realitatea prin puterea minții, acceptând că sensurile se vor devoala atunci când e timpul. Ce tranzit astral putea susține energia lui Raziel mai bine decât Marte în Pești la trecerea dintre ani? Ce dovadă mai bună că toate rotițele Universului funcționează după ceas? 

Pe lângă categoria celor care au ce și-au dorit și sunt mânați către mirajul ieșirii din monotonie, există categoria celor ce încheie anul 2016 în pagubă. Nu neapărat materială, ci sufletească, categoria celor ce au dat mai mult decât au primit sau sunt dezamăgiți că nu au obținut lucrurile pentru care s-au luptat. Marte în Pești aduce eliberarea de efort, acceptarea lucrurilor așa cum sunt, abandonul în brațele Universului.

Marea tentație a lui Marte în Pești este victimizarea! Toți cei ce se plâng au și mai multe motive să se plângă, ajungând în pragul căderilor psihice. Și tot mai multe victime ies la suprafață, convinse că altcineva le agresează și este de vină pentru nefericirea lor. Este șansa lor de trezire! Acest proces impune repliere în interior și întâlnirea cu frică de singurătate până în pragul de panică. Numai trăind pe propria piele cele mai mari spaime, ele pot fi lăsate să iasă prin piele.

Pentru cei ce au luat asupra lor mai mult decât ar fi fost cazul, e timpul să spună stop. Provocarea lor este să limiteze accesul prădătorilor, vampirilor și profitorilor la viața lor. Cei ce s-au epuizat dând prea mult unora care nu percep relațiile ca un schimb sunt în campanie de curățenie. Selecția oamenilor din anturaj este drastică. Orice limită neimpusă la timp mai adaugă o cocoașă. Distanța, izolarea, trierea oamenilor fac loc unor noi energii și oportunități.

Cine face loc și permite vieții să i se întâmple prin el, creează un spațiu Divin al miracolelor. Totul e să nu ne străduim să aflăm de ce sau cum ni se întâmplă! E timpul să trăim, fără să aflăm de ce. Marte în Pești ne aduce aminte că, în funcție de vibrația pe care o avem și care dictează ce atragem în viața noastră, Dumnezeu face prin noi! Și nouă ce ne rămâne de făcut? Nimic. 

Marte în Pești pentru fiecare zodie:

Berbec: sfârșituri de ciclu, situații medicale, ajutor oferit celor aflați la nevoie.

Taur: schimbări în anturaj, intuiții, planuri nesperate de viitor.

Gemeni: creștere de reputație, urcare în ierarhie, expunere publică.

Rac: schimbarea convingerilor, deblocarea unor încăpățânări, relații cu străinii.

Leu: plăți, secrete dezvăluite, sprijin financiar, recompense.

Fecioară: echilibru în relații, rezolvări în justiție, îndreptarea unor nedreptăți.

Balanță: relații de muncă, probleme de sănătate, detalii care schimbă viața.

Scorpion: stare de îndrăgostire, consum prin iubire și copii, expunere socială.

Săgetător: sacrificii în familie, rezolvarea unor chestiuni ce țin de trecut, casă, proprietăți.

Capricorn: semnare de contracte, deplasări, înțelegeri cu rudele apropiate.

Vărsător: clarificări financiare, propuneri profesionale, conștiința de a fi în locul și la momentul potrivit.

Pești: decizii controversate, lipsă de răbdare, nevoia de a merge înainte fără a avea garanții și certitudini.

Sursa foto: http://www.hdwallpaperspop.com/fantasy-land-hd-wallpaper-images/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Horoscopul miracolelor! 40 de zile cu daruri cerești pentru zodii

De ce este important să respectăm ciclul sărbătorilor de peste an, indiferent dacă ele sunt de natură laică ori religioasă? Pentru a fi trăi în LEGEA RITMULUI. Crăciunul urmat de Anul Nou și Paștele sunt vârfurile trăirii în acord cu respirația Universului, în care ne lăsăm atât ca indivizi, cât și ca grup, naționalitate, specie. Mișcările astrelor sunt în deplină armonie cu energiile terestre care însuflețesc omul. Tot Cerul, cu ființele sale de Lumină (ierarhii cerești, arhangheli, îngeri, sfinți), dar și cu corpurile fizice purtătoare de vibrații (stele, planete, sateliți, asteroizi) care sunt ca niște valuri de energie ce ne poartă pe marea vieții pulsează la unison cu ceea ce se întâmplă cu noi și în noi. Precum în Cer, așa și pre Pământ.
Postul Paștelui scoate din noi un joc de lumini și umbre. Coborâm în bezna proprie și în bezna celorlalți, care ne înghite uneori cu totul, ca atunci când nu mai poți înota, îți intră apă în pe nas ori chiar ajungi cu capul la fund. Săptămâna mar…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…