9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.

Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?

1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.

2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul... altcuiva. Relația karmică apare ca să înlocuiască un partener cu altul, care, la început numai, se dovedește a fi paliativ. O relație care nu este karmică apare întotdeauna când ambii parteneri au conturile reglate definitiv cu partenerul anterior, nu au niciun alt interes ori angajament relațional, au închis cercul iluziei că ultima relație mai poate fi reluată. Ei nu evadează unul într-altul ca să scape de ceva ce nu mai pot să suporte și nici nu caută alinare și confort. Pentru ca relația să nu fie karmică, sincronizarea celor doi trebuie să fie perfectă.

3. Relația karmică scapă de sub control, conducând la atașamente, gelozie și posesivitate. Partenerii se simt luați pe sus, trăind în valuri inconștiente de emoții și stări care ajung să-i domine, generând frica de pierdere, de a nu fi trădat sau părăsit. O relație care nu este karmică este trăită asumat, conștient, partenerii făcând permanent evaluări obiective asupra relației lor, trăind din interior și lăsându-se purtați de energia de cuplu, dar având simultan și o viziune detașată asupra locului pe care îl ocupă în propria viață partenerul și relația.

4. Relația karmică este limitativă. Apare dorința de a face pe plac partenerului, care impune reguli sau pretinde să renunți la anumite manifestări, să te faci mai mic decât ești, să te reprimi. În relația care nu este karmică, partenerii au sentimentul de libertate, de neîngrădire, de susținere fără suspiciuni. Partenerii se simt bine în pielea lor. De la ‘Te iubesc pentru cine ești când sunt cu tine (făcând acele schimbări care să corespundă preferințelor mele)!’ în relația karmică, se trece la ‘Te iubesc pentru cine devin eu când sunt cu tine!’ în relația care nu este karmică. În situația din urmă, partenerii se atrag pentru că sunt pregătiți să se manifeste pe ei așa cum sunt, se iubesc pe ei și se simt la fel de întregi cu sau fără partener. Relația care nu este karmică creează un spațiu în care doi oameni se exprimă fiecare pe el însuși la cel mai înalt nivel.

5. Relația karmică este întotdeauna însoțită de așteptări, supoziții, presupuneri, vorbe nerostite, aluzii, lipsă de comunicare în profunzime, mecanisme defensive, lucruri sau afirmații făcute preventiv, anticipând ceva ce ar putea merge prost. Partenerii își dau sfaturi, neavând încredere în celălalt că poate să se descurce și fără intervenția lor. Criticile și reproșurile devin monedă de schimb în relația karmică. Relația care nu este karmică este asertivă. Partenerii descriu, observă, comunică pe toate nivelurile, se simt înțeleși, nicidecum judecați sau descurajați. În relația care nu este karmică, iubirea dă întotdeauna încredere. 

6. Relația karmică se transformă inevitabil într-un joc de putere. Partenerii se luptă să aibă dreptate, acuzându-se reciproc, încălcându-și teritoriul personal. Deciziile se iau greu, după negocieri crâncene, în care fiecare cedează din teren, până când ajunge să se simtă frustrat, considerând că se anulează pe el. Într-o relație care nu este de natură karmică, deciziile se iau alternativ. Partenerii sunt spontani, țin pasul unul cu celălalt, își respectă spațiul personal și urmează necondiționat deciziile celuilalt. Relația karmică reciclează foarte multe negații, în timp ce relația ne-karmică este afirmativă. Pe cât își barează drumurile, contestându-se reciproc și spunând 'nu' în relația karmică, pe atât este marcată o relație ne-karmică de forța creatoare a lui ‘da’,

7. Relația karmică tinde să devină o relație închisă, în care partenerii ajung să se izoleze, exteriorul devenind o amenințare. Relația care nu este karmică acceptă permanent provocări și este expansivă, atrage oameni noi, care însoțesc cuplul în vacanțe, în preocupări comune și trec pragul casei. În relația karmică, prezența celorlalți devine de multe ori prilej de circ, ocazie perfectă ca cei doi să se dea în spectacol, să compenseze deficitul de atenție, fiecare încercând să-și demonstreze superioritatea în fața unui public. 

8. În relația karmică, partenerii devin dependenți unul de celălalt și ajung să nu se poată descurca unul fără celălalt. Relația care nu e de natură karmică presupune doi parteneri autonomi, care stau împreună pentru că sunt mai creativi, mai liberi, mai mari împreună decât unul fără celălalt. În relația karmică, partenerii își impun limite personale. În relația care nu este karmică, fiecare partener își impune singur limitele fără să se frustreze, scopul relației fiind nelimitarea, energia fiecăruia dintre cei doi fiind într-o expansiune către infinit.

9. În relația karmică, partenerii se proiectează într-un viitor în care vor avea altceva decât au acum. Interacțiunea ajunge să fie marcată de un sentiment profund de lipsă, care, în timp, se cronicizează. Permanent apare ceva ce ai vrea să ai și nu ai, partenerul fiind de vină că nu face destul efort să-ți procure satisfacția la care aspiri sau ajungând să-ți iei din exterior, de la altcineva, ceea ce nu-ți oferă cuplul. Relația care nu este karmică stă sub semnul abundenței. Prezența partenerului este prin ea însăși o confirmare a faptului să ești important, fericit și iubit. Ai sentimentul că intențiile tale deja s-au realizat, că ești deja acolo. Nu-ți lipsește nimic, pentru că ai deja mai mult decât ai fi putut să-ți dorești vreodată. Iar trăirea în această abundență interioară materializează și prosperitatea materială. Sentimentul că ai deja destul și că totul e îndeajuns, că partenerul este suficient și că ce ai cu partenerul este suficient, și că nu-ți trebuie nici altceva, nici altcineva, atrage permanent mai mult, într-o expansiune a iubirii, a bucuriei și a vieții.


Sursa foto: http://www.astrogle.com/astrology/how-to-know-you-are-in-karmic-relationship.html

50 de comentarii:

  1. Multumesc si eu ! Aveam mare nevoie azi de informatia asta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Valeriu pentru tot ce scrii in modul tau autentic ( nu stiu daca sunt printre cei care merita ) dar astept momentul potrivit pentru a te intalni sa ma clarific si eu daca sunt capricorn sau varsator fiind nascuta azi.Cu recunostinta !

    RăspundețiȘtergere
  3. In concluzie, o relatie karmica e un lucru pozitiv? Sau negativ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca vrei sa iti rezolvi problemele, e o chestie pozitiva dar nu are nicio legatura cu iubirea. in plus partenerul ales pentru asta devine un trecator prin viata ta, dupa ce problema se rezolva relatia se rupe nemaigasindu-se suport pentru a se continua. daca ai ales partenerul ca sa iti faci batranetile impreuna, este o chestie negativa pentru ca nu le veti ajunge impreuna.

      Ștergere
  4. Si ce facem cu aceasta relatie karmica?cum ar trebui sa ne manifestam,cum sa o manageriem?
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. o relatie are in principiu dorinta de a iubi si a fi iubit. cand atragi in viata ta o relatie karmica, inseamna ca o atragi pentru unul din cele noua puncte, deci nicio legatura cu iubirea chiar daca seamana foarte mult. ca sa nu dai peste o relatie karmica...presupune sa iti rezolvi singur problemele, adica sa te cunosti, sa te interiorizezi, sa te stapanesti, sa te gestionezi, sa meditezi, forta rezolvarii tuturor problemelor venind doar din interior, fara a proiecta problemele tale pe altii ca sa ti le rezolve unul sau altul care, ca si tine, pot avea aceleasi dificultati si povestea poate sa nu se mai termine, oprindu-te intr-o dependenta fara iesire. .

      Ștergere
  5. Nustiu daca se poate spune de relatia carmica,sau alcineva ne trimit in astfel de jocuri,fara vointa noastra care e condusa de un spirit sau entitati s-au chiar cineva a contribuit din invidie a face rau cuplului prin mijloace neortodoxe,vrajitoria si energiile negative..posedarile..unde sunt rezolvate daca iti dai seama la timp si nu faci jocul diavoluli..cand zici karmic..deja vine din vieti anterioare..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal< karma vine din alte vieti dar si din viata asta si intalnirile karmice ajuta la rezolvarea problemelor cu partenerul pe care l-ai neindreptatit in alta viata, l-ai furat, l-ai persecutat, l-ai parasit, ti-ai parasit copii, l-ai judecat fara ca el sa fi vinovat, etc, iar acele fapte prin care l-ai facut sa sufere in situatii in care el nu avea vina si vina era imaginata sau tu aveai un interes egoist, lipsit de iubire incalcand flagrant legi ale universului cum ar fi iubirea fata de aproapele tau,ti-ai facut karma cu el. LA-I JUDECAT dar judecata este numai a lui Dumnezeu nu a ta. Toate gandurile si faptele facute acum sau oricand in alta viata sunt numai ale tale si sunt contorizate de univers prin entitati angelice. Alte entitati au grija de echilibrul dintre bine si rau. Rau ai facut trebuie sa inveti sa faci bine si bineinteles vii pe pamant de cate ori este nevoie pana inveti cum sa te comporti fata de tine si fata de ceilalti sa accepti ca toti suntem creatia lui Dumnezeu sa tolerezi ca unii oameni sunt intr-un fel diferit, liberi sa se manifeste cum vor sa tina s-au nu cont de legile universului,ale umanitatii, sa fie om sau nu, cu el, sau cu altii. Aici e scoala cea mai dura din toate creatiile lui Dumnezeu. Bineinteles ca dupa ce mori mai stai 7 ani sus in Cetatea Vesnica si ti se mai explica niste lucruri, cand vii jos ai mai invatat ceva, ca Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului ci indreptarea lui dar ce faci cu viata ta ce faci in viata ta si cum o influientezi pe a altora, cat de mult stii si poti sa ierti, depinde de evolutia ta spirituala. Nu ai invatat sau nu aplici nimic din ce ai invatat ti-o iei grav.Sunt entitati de intuneric care fac voia lui Dumnezeu creind situatii in care tu ai de invatat prin suferinta pentru ca nu ai ales calea iubirii, ci a urii, invidiei, rautatii, a razbunatii. Nu ai gestionat conflicte inteligent si cu suflet ci te-ai razbunat, ai urat, ai judecat, ai barfit, iar entitatile iti pun in fata o pesoana in oglinda care iti face aceleasi fapte pe care i le-ai facut si tu ca sa vezi ce a simtit persoana pe care te-ai razbunat. Si te intrebi, dece mi se intampla numai mie lucruri rele. Uite asa ca nu ai invatat sa te controlezi ce faci.Diavolii, dracii sau altii cum le numeste biserica nu fac decat voia lui Dumnezeu( citeste Cartea lui Iov unde Satana este chemata de Dumnezeu impreuna cu ingerii la sedinta sa discute cu ce se intampla pe panant).

      Ștergere
    2. Sunt fara cuvinte ,inteleg acum ce mi se intampla ,ramane de vazut cum voi gestiona aceasta situatie . Doamne ajuta-ma !

      Ștergere
  6. Tarachiu Radita21 ianuarie, 2017

    Si trebuie sa ne bucuram sau sa ne intristam ca suntem intr-o relatie karmica?? Spune-ne acum mai multe despre relatia karmica daca tot ne-ai intaratat :))))) O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. relatia karmica tine cat timp problemele raman de rezolvat. odata incheiate...relatia poate pur si simplu sa nu mai fie. pentru ca nu are nicio legatura cu iubirea. si doare cand lucrurile se suprapun.

      Ștergere
  7. Mesajul tau a venit la timp in viata mea.M-am aflat intr-o relatie karmica,exact cum ai descris-o mai sus...gelozie,dependenta si altele..Ma straduiesc,sa ies din aceasta relatie si simt ca imi lipseste persoana lui.Nu stiu cum sa uit mai repede si sa nu sufar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa tai legaturile sufletesti (soul ties) prin rugaciune si iertare si cere iertare si de la Dumnezeu. Sufletul este facut din minte, vointa, emotii deci cit timp esti legat sufleteste de fostul, te vei gindi, vei dori sa fi cu el si ai sentimente pt el. Deci este un fel de legare, de robie. Uneori ii visezi si noaptea. Derek Prince explica mai bine legaturile sufletesti si mai mult in domeniul razboiului spiritual. http://www.shalombewithyou.com/demonic-help/break-demonic-soul-ties/

      Ștergere
  8. Pana la urma reusesc cei doi sa creeze o familie si sa anuleze dependentele ditre ei ? Maturizarea poate sa paara dupa suferinta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Se lăsa cu multe lacrimi și întrebări fără răspuns o relație karmica!

    RăspundețiȘtergere
  10. Exista situatii in care cei 2 pot alege constient sa ramana impreuna dupa ce au rezolvat ce au avut de rezolvat? Daca ambele persoane se dezvolta si antreneaza spiritual, sunt constienti de faptul ca sunt intr-o relatie karmica, dar chiar si asa vor in continuare sa ramana impreuna pentru ca impartasesc aceleasi valori si relatia are mult potential chiar si asa karmica cum e, este posibil? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La acelasi lucru ma gandesc si eu , dc este totusi posibil ca relatia aceea karmica sa se transforme intr-o relatie non karmica, constient, dupa ce ne-am invatat lectia.

      Ștergere
  11. Doina --e foarte greu ...din ce citesti mai mult ,descoperi ca lucrurile sunt foarte complicate ...eu una cred ca m-am sacrificat toata viata (37)ani de căsătorie si 2 copii si nu stiu pentru ce ...probabil de dragul copiilor si pentru ca sa fim o familie .Astept alta viata sa trăiesc si pentru mine ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Slavå Domnului cå mai exista si o alta viata ,mai buna ,mai frumoaså de neegalat acolo sus in Ceruri...pt cå in viata de aici suntem supusi la incercåri,sacrificii,greutati presårate ici colo cu momente de fericire

      Ștergere
  12. (Cristina)Iti multumesc si eu, in cuvintele tale am putut sa identific foarte clar o relatie karmica care a fost foarte grea pt mine si care a durat foarte mult ( 14 ani ) Acum am 34 de ani si pana la 29 am fost blocata in acea relatie care m-a distrus si m-a cladit in acelasi timp. La un moment dat eram atat de epuizata ( aproape de gesturi teribil de autodistrugatoare) incat am pus intreabarea bunului Dumnezeu. : Cat mai dureaza povestea asta , ca nu mai pot?" Si obisnuind sa citesc uneori din Biblie , deschid cartea si citesc in josul unei pagini, un singur rand: timpul tau nu a venit inca" Nu stiu de unde am citit aceste cuvinte pentrt ca involuntar am inchis cartea si am stiut ca e voia divina sa fiu acolo, asa , inca pentur o vreme apoi ma va elibera. Si da, dupa o vreme m-a eliberat. Dar procesul a fost cumplit de greu. Cineva spunea : Nu stii ce rol are o relatie pana nu se incheie. In cazul meu am inteles ca rolul relatiei a fost de ghidare si curatare reciproca. Am totusi o intrebare: Dece dupa 6 ani inca imi vine in minte obsesiv amintirea acelui om? Ii visez noaptea aproape in fiecare noapte, si am o teama de el de faptul ca ar putea sa intervina in viata mea actuala , sa ma tulbure. Cand ma intalnesc foarte rar, intamplator cu el ma rascoleste de ma abunda toate sudorile. Asta ma tulbura mult, da-mi te rog cateva repere de analiza.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. Tot Cristina- am omis ceva. Acest om inca ma cauta prin mesaje pe are nu le citesc niciodata( sau doar uneori cand nu reusesc sa-l sterg destul de repede) si inca isi doreste sa reluam ceva ce a murit. Eu nu mai imi doresc asta si am temerea ca ar putea sa-mi tulbure relatia actuala. Cum sa-l scot afara , cum sa ma apar sa nu ma mai afecteze?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este posibil sa fi stat intr-o relatie cu o persoana psihopata iar tu sa fi fost o victima...Cititi despre psihopatie si incercati sa va faceti propria calatorie interioara cu privire la tot parcursul relatiei toxice pe care ati avut-o. Ai nevoie de straduinta si rabdare pentru studiu si pentru a intelege. Insa abia apoi, vindecarea ta va fi intreaga si vei scapa si de temerile pe care le ai cu privire la acea persoana.

      Ștergere
  14. Super-articol! Citeam si radeam fiindca tocmai am iesit dintr-o relatie care continea multe din aspectele unei relatii karmice si o regaseam in aceste aspecte. Cert este ca nu tot timpul existau aceste confruntari nedorite de atitudine, ca se le numesc asa, au fost si nenumarate momente de pace extraordinara , de armonie incontestabila, ne simteam legati prin bucuria de a iubi si a darui iubire... doar ca dura putin, mai ales in ultimul timp , cand relatia in sine devenise greu de continuat . Acum am decis amandoi sa fim doar prieteni si cred ca reusim. Dar , asa cum am sous, citind, am inceput sa rad, dandu-mi, pesemne, seama cat de imaturi am fost amandoi, comportandu-ne in acel mod... Dar daca totul are un sens, este evident ca trebuia sa trecem prin aceasta relatie ca sa intelegem amandoi si fiecare in parte CEVA important despre persoana sa !!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna dimineata ! Si cand relatia karmica este intre mama si fiu?

    RăspundețiȘtergere
  16. Aveți dreptate! Oau! Mulțumesc! Mi a picat o fisă!

    RăspundețiȘtergere
  17. da ,este foarte adevarat ce se poate intampla cu viata unei femei in special,este foarte usor de manipulat daca este o persoana sincera cu crez in d-zeu si in corectitudine,si nu este nimic intamplator, primesti ce ceri, si-ti duci karma pana cand iti dai seama ca nu mai poti sa te stapanesti si crezi ca ai luat-o razna,dar sper ca are sa fie bine de acum inainte ,nu? Foarte mare suferinta daca asa este,sa mergi pe un drum care nu-ti este destinat! Adica esti precum un copil care merge dupa tatal sau pe care la regasit dupa ani de cautari.ce frumos!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna ziua, sunt aici pentru a raspândi aceasta veste buna întregii lumi cu privire la modul în care am primit so?ul meu înapoi. Eram nebun când so?ul meu mi-a lasat o alta femeie luna trecuta. Dar când ma întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl sluje?te, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lasat so?ul meu. El mi-a spus doar ca am ajuns la locul potrivit ca voi fi dorin?a mea de inima fara nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie sa fac, dupa ce a fost facut, în urmatoarele doua zile, so?ul meu a sunat ma la telefon ?i îmi pare rau ca m-ai trait înainte. Sunt atât de fericita ?i cople?ita ca trebuie sa le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona sa-mi dau dorin?a inimii. Daca ave?i nevoie de orice fel de ajutor, contacta?i Profetul Okona la urmatoarea adresa de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vraji ca,
    (1) Daca dori?i ex-spate.
    (2) nu ai nevoie de un divor? în casnicia ta.
    (3) Vrei sa fii promovat în biroul tau.
    (4) Vrei sa vindeci bolile mortale
    (5) Daca vre?i un copil.
    (6) Vrei sa fii bogat.
    (7) Vrei sa î?i ceri so?ul ?i so?ia sa fie a ta pentru totdeauna.
    (8) Daca ave?i nevoie de asisten?a financiara.
    (9) vrei o so?ie / so?
    prophetokona@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  19. CAUZA "karmei":" Despărțiți de Mine,nu puteți face nimic(karme,dharme,relații,implinire)!!!"spune Mântuitorul nostru Isus Hristos,Psihologul,Avocatul, Consilierul marital si Creatorul vieții noastre:fizice,psihice si spirituale!!!Cum ar putea sa se amestece lutul cu fierul?Prin urmare, cum am putea opera....cu mâini murdare,rănile sufletești?Ce are a face esoterismul oriental,pagan cu creștinismul?Orice om prin păcat,si-a pierdut perspectiva de a înțelege adevărul despre propria viață,unica,irepetabila,scurta,fara......before and before....ce va fi cu viață noastra,după ce murim,NU știe nimeni!!!Viitorul numai Dumnezeu il stie,re-re-renasterile sunt teorii spiritiste,noncrestine!!!Exista suferințe in viață oricui,mai ales când alegem....după aparente,nu după cum recomanda Dumnezeu,de aceea se țin scai "karmele" de noi....e atât de simplu!!!Încălca legile iubirii,milei,bunătății,altruismului si da....vei trai in iluzia otrăvită a Arhi amăgitorului,îmbrăcat.....
    uneori chiar in vestminte de oracol!!!Soluție:Rugati-va neîncetat !!!Este singurul exercițiu măreț de credință,care va aduce vindecarea,va risipi confuzia si ne va ajuta sa ne maturizam spiritual!!!Si abia atunci vom realiza ca dedublarea realității,cu universuri paralele si existente haotice,NU EXISTA!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Dar dupa ce o relatie karmica a luat sfirsit si ambii parteneri si-au invatat lectiile se sunt cu constiinta curata, ar putea ca dupa ceva timp sa inceapa o noua relatie consteintizata si frumoasa(poate o relatie gen suflete pereche) sau e imposibil asa ceva in viata asta, vor avea nevoie de alta?

    RăspundețiȘtergere
  21. TREBUIE SA VIZA:

    Buna ziua tuturor, Ma numesc Anna sunt din Romania, vreau ca lumea sa stie despre o vraja mare care ma ajuta cu problemele mele de viata, Sotul meu ma lasat 21 de ani dupa casatorie, pentru ca familia lui nu ma plac, ?i el a mers cu o alta femeie, eu ?i fiul meu sufeream de peste 21 de ani, pâna în ultima luna când am vazut postul unei doamne online vorbind despre o vrajitoare numita Dr. Ogundele, care a ajutat-o ??cu problemele ei, a?a ca trebuie sa-l contactez pe acest om, dupa ce mi-a dat vraja, mi-a spus ca problemele mele s-au terminat, doar în mai pu?in de 24 de ore, so?ul meu care ma lasat timp de 21 de ani mi-a cerut sa-l rog ierta ?i acum traim împreuna fericit spunând acest lucru pentru ca i-am spus ca voi împar?i ?tirile despre bunuri online pentru ca oamenii sa ?tie ?i de asemenea sa vina la el ?i pentru ajutor. Deci, daca ave?i orice fel de probleme, rela?ii sau orice problema umana, contacta?i-l pe Dr Ogundele acum ?i ave?i o solu?ie, aici sunt detaliile sale de contact. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com Numarul aplica?iei: +2349065101630. Numar Viber: +27638836445.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
    (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
    (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
    (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
    (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
    (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
    (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
    (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
    (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
    (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
    (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  23. WhatsApp: +1 (478) 247-0671 sau e-mail: okosunhomeofsolution@gmail.com
    CEL MAI BUN PENTRU COPII, CARE VĂ VĂ AȚI AJUTA CĂ AȚI VĂ RUGĂM LOVE-UL LOVE, EX-GIRLFRIEND, GIRLFRIEND, EX-BOYFRIEND, BOYFRIEND, EX-WIFE, WIFE, EX-HUSBAND, HUSBAND ÎN 48 ORE, SPELLS TO RETURITE REUNITE EX LOVER

    RăspundețiȘtergere
  24. Cine citește această mărturie astăzi ar trebui să sărbătorească alături de mine și familia mea, deoarece totul a început ca o glumă pentru unii oameni, iar alții au spus că este imposibil să fiu căsătorit fericit cu doi copii și o soție frumoasă. Ceva groaznic s-a întâmplat cu familia mea, mi-am pierdut slujba și soția mea a părăsit casa pentru că nu am putut avea grijă de mine și de familie. ea și copiii mei în acel moment. Am reușit timp de nouă ani, nicio soție care să mă sprijine să aibă grijă bună de copii. Încerc să trimit un mesaj de testare soției mele, dar ea mă oprește să vorbesc cu ea. Încerc să vorbesc cu prietena și familia ei, dar încă știu că cineva m-ar putea ajuta și am trimis ulterior cererea atâtor companii, dar totuși Nu mă sună, până când va ajunge o zi credincioasă pe care nu o voi uita niciodată în viața mea . Când m-am întâlnit cu un vechi prieten de-al meu, căruia i-am explicat toate dificultățile mele și mi-a povestit despre un bărbat grozav care l-a ajutat să obțină un loc de muncă bun la compania Coca cola și mi-a spus că este un farmec caster, dar eu sunt o persoană care niciodată crede în vrajă, dar am decis să încerc și l-am contactat prin doctorosagiede75@gmail.com. El m-a instruit și mi-a arătat ce să fac în aceste trei zile de la lansarea vrajiului. Am urmat toate instrucțiunile și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac bine. Drosagiede se asigură că totul a decurs bine și soția mea mă va revedea după minunata lucrare Drosagiede. Soția mea mă sună cu un număr necunoscut și mi-a cerut scuze și mi-a spus că îmi este foarte dor de mine, iar copiii noștri și soția mea vin acasă. Și după două zile, o companie pe care am trimis-o scrisoarea mea de mulțumire a sunat, acum sunt exemplarul manager al companiei aici, în SUA. Vă sfătuiesc că, dacă aveți probleme cum ar fi să vă întoarceți sau să vă vindecați de boli precum HIV și cancer, trimiteți un mesaj la acest e-mail: doctorosagiede75@gmail.com sau whatsapp +2349014523836 sau viber la +2349014523836 și veți primi cel mai bun rezultat. Luați lucrurile de la sine și vă vor fi luate. Îți doresc toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  25. Sunt foarte fericit că l-am contactat pe Dr. Wealthy care m-a ajutat să-mi revin fostul soț de la o altă femeie după 3 ani de separare. Sunt foarte fericit pentru că nu am crezut niciodată în turnarea vrăjilor și în contactarea rudelor de vrăji pentru a rezolva problema mea, dar după 3 ani de a mă separa de soțul meu fiind singur, a trebuit să-l contactez pe Dr. Wealthy după ce am citit despre el online și despre cum a ajutat oamenii . Sunt foarte bucuros că am făcut-o. Soțul meu s-a întors la mine în 48 de ore, m-a implorat și copiii care au avut nevoie de tatăl lor înapoi cu ei și sunt foarte fericit. L-am găsit pe acest bărbat prin mărturii că poate rezolva probleme de sarcină și dragoste, motiv pentru care l-am contactat pentru a mă ajuta și în 48 de ore soțul meu s-a întors acasă și trăim fericiți împreună. Adresa de e-mail este wealthylovespell@gmail.com sau numărul aplicației Whats la +2348105150446

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna ziua ma numesc Sophia Peter din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrajă numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubisem atât de mult. Așa că m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această mare casă de vrăjmă oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți-l pe e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com. Sau ce aplicație este telefonul său. + 2348032517618.

    RăspundețiȘtergere
  27. Numele meu este Hidago Daniel. Am făcut o promisiune să le spun altora lucrarea minunată a celui care a adus-o înapoi pe fosta mea iubită. El este DR.WEALTHY, care este medic de vrăji și a fost capabil să-mi readucă fostul meu. Fostul meu m-a părăsit chiar în ziua în care și-a întâlnit prietenul în locul meu, din care, fără să știu ea, n-am avut nicio legătură cu ea. S-a înfuriat chiar la vederea prietenului și am fost confuză dacă inițial era înnebunită cu ea. Zile în săptămâni și săptămâni în luni, fosta mea iubită nu mi-a spus niciun cuvânt în timp ce a plecat. Ce făceam? Așa am luat legătura cu DR.WEALTHY pe Internet, care după câteva proceduri și progrese, mi-a readus fostul meu. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a-mi exprima sentimentele și ceea ce DR.WEALTHY a făcut pentru mine. A ridicat cu adevărat o sarcină grea de pe pieptul meu. Pentru toți cei de acolo, vă rugăm să nu credeți că situația dvs. este prea primitivă sau prea grea și complicată pentru ca cineva să o înțeleagă. Contactați DR.WEALTHY și găsiți din nou bucuria, contactați-l; wealthylovespell@gmail.com vorbești și cu el la +2348105150446

    RăspundețiȘtergere
  28. Locuiesc în Irlanda, vreau să îi mulțumesc și să onorez DR.WEALTHY pentru munca deosebită pe care a făcut-o pentru mine, mi-a adus iubitul în 72 de ore pe care nu am crezut-o că va mai trece vreodată în viața mea, dar acest mare om DR .MONDIALITATEA mi-a dovedit că puterile pot face minuni, am primit contactul său de la un prieten din Irlanda care l-a ajutat, acest prieten de-al meu mi-a spus că acest om este grozav, dar am simțit că hmm ești sigur? pentru că cu greu cred aceste lucruri, așa că mi-a spus să nu-mi fac griji că atunci când îl contactez, el îmi garantează 100% că iubitul meu se va întoarce, dar dacă nu funcționează că el va fi cel care va da mi-am înapoiat banii, pentru a-i arăta sinceritatea, mi-a dat documentele casei sale, că dacă nu merge și nu mi-a plătit banii pe care i-am cheltuit, că ar trebui să-i strâng casa și el mi-a dat toate documentele , am fost atât de surprins că a fost atât de serios, așa că am contactat-o ​​și i-am spus ce vreau, mi-a spus doar că totul se va face în 72 de ore, așa că cu asigurarea prietenului meu mi-a dat că a avut încredere, așa că în următoarele 72 de ore, când mi-a spus că am auzit doar o lovitură la ușa mea, nu am știut niciodată că este omul meu, așa că am deschis ușa, primul lucru pe care l-a făcut a fost să meargă în genunchi , a început să mă roage să-l iert că i-a părut foarte rău pentru toate, am fost foarte surprins și am fost și fericit, așa că l-am iertat și acum trăim împreună fericiți ca niciodată și folosesc mass-media pentru a-mi invita prietenii la nunta mea, care va avea loc pe 29 februarie 2020, sunt foarte fericit, mulțumesc domnului Daniel care mi-a oferit contactul și onoarea participați la DR.WEALTHY, care a ajutat foarte mult, dacă aveți aceeași problemă sau aveți orice fel de boli și aveți nevoie de ajutorul lui, vă rugăm să trimiteți un e-mail la DR.WEALTHY prin wealthylovespell@gmail.com și să primiți orice fel de ajutor, aici WhatsApp lui +2348105150446. vizitați site-ul http://wealthyspellhome.over-blog.com

    RăspundețiȘtergere
  29. Soțul meu de șase ani m-a părăsit pentru o altă fată, pentru că îl acuz că a văzut o altă fată și de atunci încerc să-l recuperez, dar el refuză să se întoarcă la mine, nu răspundea la apelul meu sau la e-mail și chiar neprietenindu-mă pe face-book și, de asemenea, urmărindu-mă pe IG și mi-a spus că a terminat cu mine și cu cei doi copii ai mei, m-am confuzat foarte mult, căutam ajutor pe internet și am văzut o mărturie despre modul în care o vrăjitoare ajută-i să-și recupereze fostul, așa că am decis să încerc, dar am fost și mai confuz din cauza multor mărturii pe care le-am văzut, dar mintea mea mi-a spus să merg cu DR SAGURU pentru că am făcut multe cercetări despre el și am găsit nimic rău despre el, așa l-am contactat și i-am explicat problemele mele și el a făcut o vraja de dragoste pentru mine și îmi garantează 7 zile că fostul meu se va întoarce la mine și spre marea mea surpriză a treia zi o mare miracolul a căzut peste mine și fostul meu s-a întors la mine în a treia zi și mi-a cerut iertare DR SAGURU tu sunt doar cei mai buni, voi continua să-i public numele pentru că el este Mântuitorul meu, acum suntem o mare familie fericită și unită, dacă aveți nevoie de ajutorul lui, puteți să-l trimiteți prin e-mail Nu pierdeți speranța prea curând contactați-l Dacă aveți nevoie de ajutorul lui puteți să-l trimiteți prin e-mail la @ drsagurusolutions@gmail.com pentru o comunicare ușoară și rapidă, de asemenea, îl puteți suna sau adăuga în aplicația whats-app cu acest număr +12098373537

    RăspundețiȘtergere
  30. CASTER DE VRAIE PROFESIONAL CARE TE PUTĂ AJUTA CU VRAIE DE IUBIRE PENTRU A-ȚI ÎNAPOI EX AMANTUL URGENT DUPĂ DESPĂRȚIREA / DIVORȚIA / PROMOVAREA ÎN MUNCĂ / NĂȘTEREA COPILULUI CHIAR DACĂ SITUAȚIA TA PĂREȘTE FĂRĂ SPERENȚĂ! CONTACT: WHATSAPP: +2347054019402 SAU DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM ESTE DESTINAT CEL MAI BUN CASTER DE VRAIE ONLINE ȘI REZULTATUL SĂU ESTE 100% GARANȚIE ..

    Voi fi pentru totdeauna îndatorat de marele DR WALE pentru repararea căsătoriei mele rupte după ce soțul meu m-a părăsit pentru amanta lui timp de 10 luni. Nu am crezut niciodată în vrăji până când prietenul meu nu mi-a prezentat dr. WALE. La început, am fost sceptic în privința lui, pentru că am auzit multe despre falsele vrăjitoare, dar mi-am lăsat îndoielile în spate, pentru că eram disperat să-l recuperez pe soțul meu și am făcut în conformitate cu ceea ce DR WALE mi-a spus să fac. Acum soțul meu s-a întors la doar 48 de ore de la contactarea doctorului WALE. Trăiesc din nou fericit cu soțul meu după 10 luni de divorț și nu mă voi odihni până când Dr. WALE nu va fi cunoscut în întreaga lume. De asemenea, este specializat în vrăji de bani, vrăji la loterie, vrăji de boală E.T.C. Conectați-vă cu DR WALE. WhatsApp +2347054019402 SAU drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  31. CASTER DE VRAIE PROFESIONAL CARE TE PUTĂ AJUTA CU VRAIE DE IUBIRE PENTRU A-ȚI ÎNAPOI EX AMANTUL URGENT DUPĂ DESPĂRȚIREA / DIVORȚIA / PROMOVAREA ÎN MUNCĂ / NĂȘTEREA COPILULUI CHIAR DACĂ SITUAȚIA TA PĂREȘTE FĂRĂ SPERENȚĂ! CONTACT: WHATSAPP: +2347054019402 SAU DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM ESTE DESTINAT CEL MAI BUN CASTER DE VRAIE ONLINE ȘI REZULTATUL SĂU ESTE 100% GARANȚIE ..

    Voi fi pentru totdeauna îndatorat de marele DR WALE pentru repararea căsătoriei mele rupte după ce soțul meu m-a părăsit pentru amanta lui timp de 10 luni. Nu am crezut niciodată în vrăji până când prietenul meu nu mi-a prezentat dr. WALE. La început, am fost sceptic în privința lui, pentru că am auzit multe despre falsele vrăjitoare, dar mi-am lăsat îndoielile în spate, pentru că eram disperat să-l recuperez pe soțul meu și am făcut în conformitate cu ceea ce DR WALE mi-a spus să fac. Acum soțul meu s-a întors la doar 48 de ore de la contactarea doctorului WALE. Trăiesc din nou fericit cu soțul meu după 10 luni de divorț și nu mă voi odihni până când Dr. WALE nu va fi cunoscut în întreaga lume. De asemenea, este specializat în vrăji de bani, vrăji la loterie, vrăji de boală E.T.C. Conectați-vă cu DR WALE. WhatsApp +2347054019402 SAU drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  32. A funcționat cu adevărat și sunt mândru că sunt martor la asta. Am văzut postarea despre cum și-a recuperat bărbatul prin DR WALE. El a ajutat-o ​​să-și recapete fostul soț. Al meu a divorțat de mine acum 2 ani pentru a locui cu un alt bărbat și încerc să o las să plece, dar nu am putut, așa că încerc să fac o mulțime de lucruri pentru a o recupera înapoi, ea nu se va întoarce la mine. Într-o zi, am vizitat forumul pentru câteva sfaturi de recuperare și am văzut acolo o femeie care mărturisește cum dr. WALE a ajutat-o ​​să-și recupereze bărbatul după ce s-a legat de vraja altei femei și dr. WALE a ajutat-o. Începutul nu am crezut niciodată în munca spirituală, am încercat-o cu reticență, a fost disperat, îl contactez și îi explic problemele mele, spre marea mea surpriză, DR WALE m-a ajutat să-mi găsesc femeia după 2 zile, iar acum relația mea este perfectă acum. cum a promis. Restaurarea permanentă a unui Ex nu numai că aduce înapoi pe cineva pe care îl iubești, ci unește și sentimentele iubitorilor cu faptul că ești fericit cu această persoană. Femeia mea mă tratează ca pe un rege acum și spune mereu că mă iubește tot timpul. Dacă întâmpinați dificultăți în relația voastră, DR WALE vă poate ajuta cu ajutorul căsătoriei, CONTACTAȚI-L CU WhatsApp / Sunați-l la +2347054019402 sau EMAIL: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  33. Sunt Ivanka Fabijan din Liverpool, vreau să împărtășesc tuturor o mărturie a vieții mele. Am fost căsătorită cu soțul meu Amos Fabijan, îl iubesc atât de mult încât suntem căsătoriți în ultimii 8 ani, cu doi copii. când a plecat în vacanță în Finlanda, se referea la o doamnă pe nume Mary, mi-a spus că nu mai este interesat de căsătorie. Eram atât de confuz și căutam ajutor, iar prietenul meu mi-a spus să îl contactez pe Dr. Isikolo pentru ajutor. L-am contactat pentru a mă ajuta să-mi aduc înapoi soțul și mi-a cerut să nu-mi fac griji că zeii strămoșilor săi vor lupta pentru mine. Mi-a spus de două zile că mă va reuni pe mine și pe soțul meu împreună. După două zile, soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce să caute lucruri cu mine, am fost surprins când l-am văzut și a început să plângă după iertare. În acest moment sunt cea mai fericită femeie de pe pământ pentru ceea ce a făcut acest mare vrăjitor pentru mine și pentru soțul meu, îl puteți contacta pe Dr. Isikolo e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  34. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Eliberarea de sub umbra arborelui de familie. Conjuncția Nodul Nord - Chiron. 15 martie, online

Karma, despre care se tot vorbește, nu se mai termină și ea vreodată? Trăim o fereastră astrologică deschisă în luna februarie anul acesta p...