Curs de astrologie, modulul 1, ONLINE, din 18 ianuarie 2017

Cum?

Cursul se desfasora la distanta, pe o platforma online, in sistem videoconferinta.


In fiecare seara de miercuri, timp de 8 intalniri consecutive, ne dam intalnire pe internet, incepand cu ora 19:30 (ora României). Ca resurse, e nevoie de un laptop sau de un calculator cu webcam, precum si de o conexiune buna la internet.


Participantii, care se vad intre ei, intra pe un site si introduc o parola, pe care o vor primi saptamanal. Cursul are loc in timp real si este interactiv. Ne aflam cu totii intr-o clasa virtuala.


Fiecare lectie se poate inregistra si aprofunda ulterior (ceea ce este avantajos si daca cineva lipseste de la o intalnire, pe care astfel o recupereaza).

Alte avantaje majore: participanții se pot afla oriunde, iar timpul de deplasare dispare, cursul putand fi urmat de acasa.


Participarea se confirma prin achitarea taxei de curs pana pe data de 17 ianuarie. Pe 18 ianuarie, toti cei inscrisi primesc parola de acces, iar in aceeasi zi, la 19:30, avem prima intalnire.


Cui se adreseaza?


Cursurile de astrologie se adreseaza tuturor pasionatilor de astrologie aflati la inceput de drum, celor care doresc sa-si sistematizeze cunostintele in domeniu si tuturor celor care doresc sa-si refaca legatura cu propria persoana (cu sinele adevarat), cu lumea si cu Dumnezeu. Cursurile se organizeaza la clasa.
O luam de la zero, asa ca cei care au cunostinte minime de astrologie au ocazia sa ia startul. In egala masura, cursurile se adreseaza si celor mai experimentati, care doresc sa puna astrologia in perspectiva spirituala, sa isi clarifice conceptele si sa isi construiasca propriul sistem de interpretare.

Misiunea si promisiunea
Astrologia este abordata din perspectiva spiritualaca o cale de reintoarcere la sine si de redescoperire a puterii divine din interior.

Aceste cursuri nu-si propun sa ofere doar initierea in tehnici si metode de interpretare! Scopul final este acela de a-i ajuta pe cei interesati sa-si dezvolte o viziune asupra astrologiei si sa-si asume calitatea de creatori ai propriei vieti!

La finalul acestei prime serii de cursuri, participantii:
- vor putea sa-si interiorizeze instrumentele de lucru cu care opereaza astrologia
- vor fi capabili sa intocmeasca o astrograma (va exista inclusiv o lectie speciala in care vom invata sa desenam de mana o harta astrala, lasand deoparte softurile si tehnologia)
- vor face primii pasi in autocunoasterea si in transformarea personala prin astrologie
- vor putea integra astrologia in campul disciplinelor spirituale, in acord cu legile universale si cu planul Divin.

Tematica

Cursurile de astrologie reprezinta un prim modul dintr-o serie ce va fi continuata.

Oricine rezoneaza cu dimensiunea spirituala a vietii, oricine se afla in plin proces de cautare de sine, oricine se trezeste la o viata constienta, oricine este pregatit sa isi asume propriul destin, oricine aflat in cautarea unui drum este mai mult decat binevenit! Aceste cursuri sunt mai mult decat cursuri de astrologie!

Sunt de fapt cursuri de autocunoastere si transformare personala prin astrologie.

Nivel: MODULUL 1

Desfasurare: 18 ianuarie 2017- 8 martie 2017

Locul desfasurarii: online

Organizare: 8 lecții de câte 3 ore, miercurea, seara între 19:30 și 22:30.

Structura:

Lectia 1: Astrologia pe orizontala
Ce este si ce nu este astrologia? Originile astrologiei. Introducere in istoria astrologiei. Concepte de baza. Ramurile astrologiei. Fata in fata cu prejudecatile.

Lectia 2: Astrologia pe verticala

De la general la particular. Simboluri in astrologie. Astrologie si mitologie. De la zodii la astrograma. Zodii, planete si case. Cele 4 elemente: Foc, Pamant, Aer, Apa. Calitatile zodiilor: cardinal, fix, mutabil.

Lectia 3: Cele 12 porti cosmice: zodiile

Astronomie si astrologie. Zodiacul. Distinctia intre zodiac si horoscop. Cele 12 zodii – caracteristici generale. Sa intelegem cele 12 profiluri de personalitate. Adevaruri subtile si asocieri gresite cu zodiile.

Lectia 4: Calatorie pe planetele Sistemului Solar, partea 1

Astrologie moderna /vs./ astrologie traditionala. Astronomie si realitati imposibile in astrologie. Ciclurile planetelor. Clasificarea planetelor. Ordinea planetelor. Energiile planetelor si enegiile din interiorul nostru. Mitologia planetelor. Demnitatile planetelor. Planete traditionale. Luminariile: Soarele si Luna. Fazele Lunii.

Lectia 5: Calatorie pe planetele Sistemului Solar, partea a doua

Celelalte planete traditionale Mercur, Marte, Jupiter si Saturn. Planetele transpersonale, influenta lor asupra subconstientului colectiv si individual: Uranus, Neptun si Pluto. Aspectele dintre planete: conjunctia, trigonul, sextilul, cuadratura si opozitia.

Lectia 6: Casele astrologice si puterea Ascendentului

Casele astrologice si proiectia cosmica. Sisteme de case si diferenta dintre ele: Placidus /vs/ Koch /vs./ Case pe semne intregi / vs./ Case egale etc. Semnificatia celor 12 case. Puterea Ascendentului. Ascendent sau zodie?

Lectia 7: Astrograma, oglinda sufletului

Intocmirea astogramei, exercitiu practic. Aplicatie pe harta proprie. Lucrul cu tabelele de efemeride.

Lectia 8: Codul secret al evolutiei personale

Sinteza cunostintelor. Exercitii de interpretare. Autocunoastere prin astrologie. Cheile transformarii personale din astrograma. Accesarea potentialului creator prin astrologie.

Participantii vor primi suport de curs la fiecare lectie, bibliografie si… teme pentru acasa de la o saptamana la alta.

Chiar dacă se pierde o ședință, nu se ratează nimic, pentru că se primește înregistrarea.

Investiție: 560 de lei, în 2 tranșe lunare
-         280 de lei la prima întâlnire (se achită până pe 18 ianuarie)
-         280 de lei la lecția nr. 5 (se achită la jumătatea cursului, între 9 și 14 februarie)

Pentru înscriere:
valeriu.panoiu@gmail.com

Sursa foto: http://www.spiritofchange.org/Fall-2015/Astrology-Forecast-for-Fall-Winter-2015/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

(Video) HOROSCOPUL lunii FEBRUARIE 2019

Previziunile astrologice pentru luna februarie 2019, context general și horoscopul pentru fiecare zodie în parte. M-am hotărât să las f...