Treceți la conținutul principal

Info: cursuri și seminarii ianuarie 2017

Cursuri:

*14-15 ianuarie: Curs de astrologie, modulul 2, partea 1, astrologie karmică și previzională, București;

*din 18 ianuarie, 8 seri de miercuri la rând: Curs de astrologie, modulul 1, începători, ONLINE;

*21-22 ianuarie:  Curs de astrologie, modulul 1, începători, București;

*28-29 ianuarie: Curs de numerologie, modulul 2, avansați, București;

Seminarii:

*19 ianuarie: Seminar de radiestezie, partea a 2-a.

Înscrieri: valeriu.panoiu@gmail.com

Comentarii

  1. Daca dvs, numerologii, astrologii si cohortele de initiati in initierea vorbelor goale insirate peste tot, pe net si la TV, i-ati fi invatat pe romani ca problemele karmice se rezolva reparand, n-am avea acum un popor de oi bezmetice care nu stiu incotro sa se indrepte. Ati umplut Romania de prostii cu valoare spirituala, iar romanii cred ca se poate si cu sufletul in Cer si cu banii la ciorap. Se vor reintoarce in ciclul karmic impreuna cu dvs, Lidia Fecioru, Voropchievici, Oreste, Monica Visan, Argeseanu, Francisc Turcanu si toate cohortele de baci mai orbi si betzi chiar decat oile. V-ati imbatat cu apa chioara a vorbelor goale si credeti ca sunteti mai presus decat Dumnezeu. In Romania va castigati banii spaland creiere, in Romania va trebui sa reparati distrugerile in matricea energetica. Pentru ca am devenit un popor de vampiri energetici care consulta astrologul, luam cat incape in foale si chiar mai mult, vrem fericire, prosperitate, uitand ca pamantul este o scoala in care trebuie sa invatam sa iubim tot ce ne inconjoara, sa desavarsim Creatia, sa ingrijim animalele, nu sa le abandonam si umilim. Avem astrologi mai multi decat avem nevoie, dar pamanturile zac parloaga. Sa nu dati vina pe Dumnezeu daca nu vom iesi niciodata din criza economica. Inflatia de spiritualitate de doi bani ne-a transformat intr-un popor ce sta cu ochii pe cer si asteapta posmagi muieti. In spiritual s-a petrecut acelasi fenomen distrugator ca si in fizic unde universitatile particulare si politizarea excesiva au umplut toate domeniile de activitate de scoliti pe banda si de la distanta, de oameni incapabili sa ia decizii coerente. Sper sa va scape Dumnezeu pe toti de orbul gainilor si sa va faca sa vedeti cum este distrusa frumoasa Romanie in timp ce voi nu va mai incapeti in piele crezandu-va initiati. Efectele muncii voastre se observa in dezastrul in care a ajuns tara asta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Horoscopul miracolelor! 40 de zile cu daruri cerești pentru zodii

De ce este important să respectăm ciclul sărbătorilor de peste an, indiferent dacă ele sunt de natură laică ori religioasă? Pentru a fi trăi în LEGEA RITMULUI. Crăciunul urmat de Anul Nou și Paștele sunt vârfurile trăirii în acord cu respirația Universului, în care ne lăsăm atât ca indivizi, cât și ca grup, naționalitate, specie. Mișcările astrelor sunt în deplină armonie cu energiile terestre care însuflețesc omul. Tot Cerul, cu ființele sale de Lumină (ierarhii cerești, arhangheli, îngeri, sfinți), dar și cu corpurile fizice purtătoare de vibrații (stele, planete, sateliți, asteroizi) care sunt ca niște valuri de energie ce ne poartă pe marea vieții pulsează la unison cu ceea ce se întâmplă cu noi și în noi. Precum în Cer, așa și pre Pământ.
Postul Paștelui scoate din noi un joc de lumini și umbre. Coborâm în bezna proprie și în bezna celorlalți, care ne înghite uneori cu totul, ca atunci când nu mai poți înota, îți intră apă în pe nas ori chiar ajungi cu capul la fund. Săptămâna mar…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…