Treceți la conținutul principal

După mizerie... Pa pa Nodul Sud în Pești!

Exercițiile de toleranță propuse în ultimul an și jumătate de axa Destinului aflată pe vibrația Fecioară-Pești au dat rezultate pe măsura caracterului fiecăruia. Poate cea mai grea lecție a perioadei a fost ACCEPTAREA, mai ales acceptarea a ceea ce s-a terminat și nu mai poate să continue. Greu de imaginat că cineva a trecut prin acest tranzit fără să piardă ceva (un bun, o funcție, un rol, un titlu, poate chiar sănătatea) sau pe cineva. 

Orice proces de curățare scoate la suprafață toată mizeria, aerul devenind irespirabil din cauza prafului. În 9 mai 2017, Nodul Sud părăsește semnul Peștilor. Pe ultima sută de metri, în linie dreapă a acestui tranzit, toxicitatea este maximă. Acumulările de ‘noxe’ în corpul mental, emoțional sau fizic depășesc pragul critic. Călăii lovesc din toate părțile. Cei ce caută vinovați cer sancțiuni și aplică pedepse, considerând că au drepturi asupra altora. Intoleranța dusă la extrem coalizează tabere și îndeamnă la respingere și ură. Cine nu este ca noi este din nou împotriva noastră, mai ales cei ce nu se subordonează poruncilor sociale sau religioase, îndrăznind să se ridice deasupra instinctului de turmă și să poarte etichete. Parcă Dumnezeu era Iubire...

Suferința asociată i-a eliberat și i-a înălțat pe unii, în timp ce i-a înrăit pe alții. Provocarea majoră s-a numit IERTAREA! Haosul este energia specifică în relațiile încheiate unde unul din foștii parteneri se pune pe un loc pe care nu-l mai are în viața celuilalt. Cei ce nu au putut trece peste pierdere, au devenit călăi. Nodul Sud ce mătură ultimul grad a Peștilor ne reamintește: VIAȚA ALTUIA NU E VIAȚA TA! Nu puțini sunt cei ce se pun pe drumul altora de viață, de-a curmezișul, intervenind abuziv, sabotând, discreditând, intrând cu bocancii. Răul și răzbunarea sunt scopuri în sine. Exact fața negativă a Peștilor, care cer tocmai credință și iertare. 

Dezordinea este creată de lipsa de limite. În ultimul timp, unii au fost ocupați să-și delimiteze teritoriul pe care alții n-au avut nicio frână să-l încalce. Lipsa de respect față de spațiul privat și față de deciziile personale a fost flagrantă. Îți spun eu cum e mai bine, iată ce nu ai voie, știu eu cum să-ți trăiești tu viața, de ce tu să fii fericit și eu nu? Cei ce nu au putut să înalțe nimic în viața lor s-au concentrat să dărâme ce construiesc alții, asemenea copiilor ce strică jucăria pe care altul a asamblat-o cu trudă și migală. 

Imaturitatea emoțională și frustrările sunt rănile care au înveninat relațiile. Nu puține sunt cazurile în care Nodul Sud în Pești a condus la alienare mintală, tulburări de personalitate sau crize psihiatrice. Egoiștii, psihopații și bipolarii au ieșit la rampă. În unele cazuri, mizeria i-a dezumanizat pe cei ce, în numele frustrărilor personale, s-au pornit să facă dreptate după chipul și asemănarea lor.

Din 15 noiembrie 2015 încoace fricile au făcut ravagii în jurul celor ce s-au simțit îndreptățiți să se poarte ca niște Dumnezei pe Pământ. Până pe 9 mai 2017, trăim ultimele izbucniri ale mizeriei umane. După cum afirmam în articolul de la începutul tranzitulu, ‘sub acest context, cum s-ar zice, se împlinesc Scripturile. Iisus i-a avertizat pe ucenicii săi că vor fi prigoniți, bătuți și martirizați. Bunătatea unuia va atrage ciorchine răutatea altor 20...

Epoca prădătorilor, a hărțuitorilor, a asupritorilor începe să pălească. Agresivitatea și haosul, incertitudinea și lipsa de direcție, dorința de răzbunare și intoleranța, necredința și judecata s-au manifestat întocmai ca să se spele. Nu mai e loc nici pentru călăi, nici pentru martiri. Din 9 mai 2017 încolo, ne e mai ușor să ducem gunoiul din propria viață, mai ales mizeria lăsată de alții. Fiecare are șansa de a redeveni stăpân pe propria viață. 

Sura foto: http://infinityfineart.com/newbeginningbyabrahamhunter.php

Comentarii

 1. Dar daca fix in perioada asta, iti moare partenerul de viata? Asta cum s-ar interpreta si ce conjuncturi astrologice au putut cauza acest lucru? Mentionez ca era tanar si puternic -26 de ani.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Atat a avut de trait acea persoana. Este posibil ca in viata anterioara, acest tanar sa se fi sinucis, iar acum, a trait exact anii pe care ii mai avea de trait in viata anterioara (la momentul sinuciderii). Sau, mai este posibil sa fi fost un spirit inalt, venit cu o anume misiune a carei indeplinire doar atata timp a necesitat: 26 ani. Dupa indeplinirea misiunii, a plecat. :)

   Ștergere
 2. Foarte frumos spus ... Si foarte motivant ... Fie sa putem recicla gunoiul din propria noastra viata si pe cel lasat in urma de altii ...

  RăspundețiȘtergere
 3. ”Din 9 mai 2017 încolo, ne e mai ușor să ducem gunoiul din propria viață, mai ales mizeria lăsată de alții. Fiecare are șansa de a redeveni stăpân pe propria viață.” :) Să fie cât de des și să țină cât de mult :) Spor în toate bune :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumim frumos Valeriu.

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumim, Valeriu!
  Ganduri bune si cale luminata!

  RăspundețiȘtergere
 6. Mama e in zodia pestilor si se potriveste totul, bine ca nodul sud pleaca ! Poate ii va fi mai bine cu sanatatea ! Multumim pt speranta.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Păcatul care distruge viața în numele iubirii

Există oameni care pot face mai mult rău într-o relație decât egoiștii și narcisiștii? Sigur că da. Cei ce nu se gândesc deloc la ei și îi pun doar pe ceilalți pe primul loc, ajungând să trăiască viața oricui altcuiva, mai puțin pe a lor. Altruismul lor atinge deseori culmile sacrificiului și anunță doar prăbușirea de sine. Pentru că cel ce se dă renunțând la el practică autoflagelarea, negarea, anularea propriei personalități, renunțarea la propria putere personală. Iar aceste forțe puse în mișcare indică o lipsă a iubirii de sine ce conduce inevitabil la resentimente, regrete, frustrare, boală. Acestea sunt vibrațiile pe care ajung să le împrăștie în jurul lor ‘martirii’ ce-și fac un titlu de glorie din modul greșit în care înțeleg ei iubirea. Cum ar putea cineva care se îngroapă în el însuși să întindă mâna altora ce vor să se ridice?
Iubirea începe întotdeauna cu iubirea de sine, pe care majoritatea o condamnă, întrucât o confundă cu egoismul. Pentru egoist, lumea se învârte în jur…

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…