Lansare de carte: ''PRAF DE STELE. Culegere de astrologie'', 22 martie, București, Diverta Mall Vitan

22 martie 2018, orele 19.30, în incinta București Mall (Vitan), în fața magazinului Diverta, nivel -1 (lângă fântână).

În cadrul evenimentului, participanții sunt rugați ca mai întâi să achiziționeze cartea, pentru ca apoi să urmeze sesiunea de autografe.


Cine nu deține un card CLUB DIVERTA, își poate face pe loc pe loc și beneficiază de 5% reducere la achiziție.

Cartea este disponibilă deja pe situl www.dol.ro. Promoție: Transportul gratuit la comanda online.

Prezentarea cărții:
Editura For You îți propune o nouă lucrare de referință semnată de Valeriu Pănoiu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați astrologi ai României. Autorul realizează o sinteză fără precedent în spațiul românesc, creând o mult așteptată și măiestrit întocmită istorie a astrologiei, în stilul proaspăt și ludic ce l-a consacrat. Cartea conține și comentarii astrologice pe diverse teme de interes larg, de la relații umane până la soarta lumii și fixarea scopurilor mici și mari, toate menite să-l ajute pe cititor în cunoașterea de sine, cunoașterea altora și cunoașterea Scopului cu care ne-am născut. Valeriu Pănoiu impresionează și de această dată prin atenta documentare, prin rafinamentul și originalitatea interpretărilor, prin profunzimea și pragmatismul observațiilor psihologice, precum și prin scriitura tonică și prietenoasă, plină de inspirație pentru orice cititor. 
 „Valeriu este de o efervescență în căutările și ascensiunea lui pe toate planurile vieții, încât ai nevoie de multă energie chiar și numai pentru a-l privi de departe. Pentru mine, un partener de lucru și de creație excepțional într-o vreme, o sursă permanentă de transformare și evoluție pentru toți cei care-l cunosc, o fabrică de invenții și inovații inclusiv în ceea ce privește abordarea, înțelegerea și împărtășirea cunoașterii astrologiei și, da, un fenomen! Cartea Praf de stele mi se pare o sărbătoare, un dar și un vânt prielnic pentru toți oamenii care explorează dincolo de ceea ce știu deja. Este, în același timp, un exemplu de înțelegere originală și o încurajare că se poate să-ți trăiești unicitatea indiferent de lumea din care faci parte sau de vremuri. Mă înclin!”
Cu onoare și bucurie,Nicoleta Svârlefus 

Un comentariu:

Atelier astro: Eliberarea de sub umbra arborelui de familie. Conjuncția Nodul Nord - Chiron. 15 martie, online

Karma, despre care se tot vorbește, nu se mai termină și ea vreodată? Trăim o fereastră astrologică deschisă în luna februarie anul acesta p...