Lună Plină în Fecioară: Întoarcere în Lemuria

Pe 2 martie 2018 Soarele din Pești și Luna din Fecioară stau din nou față în față, cu Pământul între ele. E din nou Lună Plină. Ultimele aproape 6 luni din viața noastră ajung la o rezoluție și la un respiro. Pe 20 septembrie 2017 avea loc fenomenul de Lună Nouă în Fecioară și multe din cele ce se prefigurau pe atunci, la început de toamnă, se configurează abia acum, în toi de iarnă.

Planetele au invadat semnul Peștilor, aici se află Soarele, Neptun, Mercur și Venus. Pe cer se desenează acum multiple aspecte favorabile, inclusiv trigonul botezat ‘de aur’ dintre Jupiter și Venus, aducător de îndreptare financiară și armonizare a relațiilor. Soarele face sextil cu Saturn, semn de stabilitate, de moment favorabil deciziilor, de încetare a unor stări de oscilație. Marte face el cuadraturi cu Venus și Mercur, dar este slab și aș zice să tocmai pentru a ne atenționa că agresivitatea și conflictul deschis nu duc nicăieri. Efectele sunt resimțite vreme de două săptămâni, până la Luna Nouă de la jumătatea lunii martie.

Cu zeci de mii de ani în urmă, istoria planetei noastre spune că a existat un continent, scufundat între timp, în Oceanul Pacific, cu o civilizație care nu semăna deloc cu ce trăim noi azi pe Pământ. Lemuria. Lemurienii trăiau în comuniune cu natura și ei unii cu alții, fiind o rasă care comunica telepatic și folosea memoria holografică: orice experiență a unui individ trecea în memoria colectivă; cu toții se bucurau de ce trăia fiecare în parte și orice învăța unul învățau toți odată cu deschizătorul de drumuri.

Lemurienii au dezvoltat o civilizație bazată pe valorile feminine ale emisferei drepte a creierului. Ei trăiau prin creativitate și intuiție, într-o stare de conectare permanentă cu lumea invzibilă. Pare incredibil și greu de imaginat pentru civilizația noastră patriarhală actuală aflată în tranziție, bazată pe lobul cerebral stâng, valori masculine, competiție luptă, jocuri de putere.

Numai că planeta se trezește și suntem susținuți de valuri cosmice de energie care ne forțează să atingem echilibrul între cele două emisfere, între masculin și feminin, între yin și yang.

Luna Plină în Fecioară din 2 martie 2018, cu 4 planete în Pești, între care Neptun în domiciliu și Venus în exaltare, ne activează memoria milenară a speciei umane. În fiecare dintre noi se trezesc rădăcinile de lemurian. Ne amintim, unii dintre noi fie și numai 2%, alții spre 100%, că nu mai putem continua la nesfârșit luptele dintre noi. Aproape ne-am distrus habitatul, planeta mamă Pământ, și ne ocupăm în fiecare zi cu sinuciderea ca specie. În fiecare zi Cain îl omoară pe Abel, cu cuvântul, cu fapta sau cu gândul. În anul chinezesc al Câinelui, cu atât mai mult, cu cât e de așteptat ca înjunghierile emoționale să aibă loc pe la spate.

Prima jumătate a lunii martie 2018 ne redă speranța. Speranța în bunătatea oamenilor! Speranța în sufletul care vrea să se abandoneze în brațele semenilor fără frica de a fi terfelit. Apar oameni în viața noastră sub formă de îngeri pământeni. Și fiecare dintre noi poate fi unul pentru aproapele nostru. Oameni care ne ajută necondiționat și care dăruiesc nu din ceea ce au, ci din ceea ce sunt.

Luna Plină în Fecioară aduce o energie caldă, blândă, armonioasă, de prietenie și devotament față de semeni. Suntem pe un culoar de materializare, de acțiuni care în sfârșit devin posibile printr-un context providențial, într-o formă care până de curând stătea ascunsă. Grija față se aproapele nu mai este doar un îndemn biblic, ci o realitate. Chiar și inimile de stâncă se mai înmoaie. Tot ce era împietrit din septembrie încoace devine fluid. Viața se dezgheață, iar energia feminină inundă primăvara. Oamenii care ajută oameni prin gesturi de iubire nepământeană pot fi suspectați ca trăitori în multe vieți acum mii de ani pe continentul scufundat, descendenți ai speciei demult apuse lemuriene. 

Este un moment în care strămoșii noștri din Lemuria pot să pulseze în ADN-ul nostru și să fie mândri de noi! După 50.000 de ani ni se spune că totul nu e în zadar. Că mai avem o șansă.

Luna Plină în Fecioară pentru fiecare zodie:

Berbec: roade ale muncii, tratarea afecțiunilor medicale, revelații și intuiții, o nouă rutină zilnică.

Taur: recompense, apreciere, dragoste împlinită, proiecte de viitor, susținere, misiune publică, rol pe scenă, succes prin copii.

Gemeni: materializarea unor intenții legate de casă și familie, ascensiune profesională, închiderea unor suferințe și neputințe din trecut.

Rac: negocieri, studii, examene, contracte, călătorii fructuoase, un ideal ce devine palpabil, trazancții ce țin de comunicare sau mijloace de transport.

Leu: tranzacții financiare, recompense în bani, muncă apreciată, talente valorificate, repunere în posesie, stabilirea de limite, recucerirea unui teritoriu pierdut.

Fecioară: decizii categorice, stare de bine, vitalitate, acțiuni călăuzite divin, satisfacția de a obține ceea ce ai vrut de mult.

Balanță: sfârșitul unei odisei, relaxare după lupte seculare, protecție divină, materializare.

Scorpion: răsturnare de planuri, evenimente sociale imprevizibile, protecție prin persoane influente.

Săgetător: ascensiune socială, creștere a reputației, decizii profesionale, succes pe cont propriu.

Capricorn: experiențe pozitive cu oameni foarte diferiți, întâlnirea unor mentori, asumarea rolului de mentor, relații cu străinii și străinătatea, beneficitate la distanță.

Vărsător: bani obținuți prin alții, recompense, împrumuturi, validare, recompensă, 
oferte financiare, transformare, ieșire din confort.

Pești: stabilizare a relațiilor, clarificare a vieții de cuplu, purificare a anturajului, reevaluarea listei de dorințe în ceea ce privește partenerul, asociatul, colaboratorii, clienții.

Sursa foto: https://www.motmag.com/new-blog/2017/2/23/mount-shasta-the-legend-and-the-myth

5 comentarii:

  1. luna pulii in capuri zdruncinate

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce urat comentariu, cel de dinainte, fiecare cu convingerile si plăcerile lui, de ce aduceți jignire celor care citim si apreciem astfel de studii si articole.

    RăspundețiȘtergere
  3. oamenii de genul anonimului cu comentariul din 4 martie 2018 ar trebui impiedecati sa le scrie ,eu fac parte din masa celor ce apreciaza articolele d-lui Panoiu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si se aplica si politicienilor romani "În fiecare dintre noi se trezesc rădăcinile de lemurian"?
    Ca nu prea se vede asa ceva la nivelul lor...

    RăspundețiȘtergere
  5. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Eliberarea de sub umbra arborelui de familie. Conjuncția Nodul Nord - Chiron. 15 martie, online

Karma, despre care se tot vorbește, nu se mai termină și ea vreodată? Trăim o fereastră astrologică deschisă în luna februarie anul acesta p...