Căsătoria între călăi și victime: Raiul devoratorilor de suflete

Una din metodele de contracepție sigure 100% este sarcina. Cealală este abstinența, dar nu dezvoltăm aici subiectul. Când ești gravidă, una dintre veștile bune este că nu mai poți rămâne gravidă.

În relații, o metodă perfectă de contracepție este... căsătoria. Cuplul sau, cel mai bine, căsătoria este cel mai bun loc unde te poți ascunde. A fi într-o relație oficială, asumată, publică reprezintă o formă excepțională de protecție. Căci legile interzic bigamia, ceea ce înseamnă că o veste la fel de bună cât timp ești căsătorit este că nu te mai poți căsători. Una din lecțiile majore ale încarnării noastre pe această planetă este aceea de a învăța să facem alegeri și să luăm decizii. Natura umană fiind prin excelență duală întârzie cât poate procesul, se agață, găsește scuze, se ascunde. Iluzia formei caută permanent în exterior motive să se justifice.

La fel cum fac părinții nefericiți care nu se despart punând presiune pe copii și făcând din copii o scuză pentru neputința lor, la fel se întâmplă în căsniciile unde vina nu poate fi aruncată pe copii. Atunci există soțul sau soția ori căsnicia în sine ca instituție să valideze alegerea de a nu întrerupe o relație care-i otrăvește nu doar pe cei doi, ci pe toți cei din jur. În aceste situații, căsătoria este paravanul perfect după care se ascunde umbra celui nefericit și frustrat. Amantul însurat susține că nu poate divorța așa ușor de soția lui. E soția lui. De fapt, are nevoie de ea ca să nu-și asume deciziile și să vâneze beneficii compensatorii. Amantul însurat sau amanta căsătorită vând iluzia că divorțează, dar în 90 % dintre cazuri ei susțin că vor să divorțeze, dar nu pot. Adevărul este că nu vor! Ei își doresc din tot sufletul și din tot trupul amantul/amanta, dar au nevoie de soț/soție! Ei le asigură polița de asigurare, garanția libertății personale. 

Soțul și soția împlinesc nevoile. Amantul și amanta împlinesc dorințele.
Ideal este ca soțul și amantul, respectiv soția și amanta să fie una și aceeași persoană.
Se poate spune că fericirea apare când nevoile coincid cu dorințele.

Mulți oameni se căsătoresc pentru statut, nu din vocație sau pentru a-și asuma responsabilități, ci pentru a-și consolida libertățile personale, spațiul personal și limitele în relații. Instituția căsătoriei devine în dese rânduri un spectacol de magie la scenă deschisă care creează iluzia fericirii. În spatele scenei, în culise, actorii principali se dezbracă de caracter și de impulsurile nestăpânite. Căsătoria oferă spațiu personal și libertate de exprimare. Paradoxul este că mulți se tem de angajament ca să nu-și piardă librtatea, când efectul este tocmai invers. 

Tare aș vrea să  intru într-o relație, dar nu mă lasă soțul/soția!

Te îndrăgostești, dar știi e la bun început că e căsătorit sau că e măritată? Prin urmare, ești dator să-i acorzi spațiu, să-l lași/să o lași să te caute când poate el/ea, nu poți să invadezi oricând teritoriul, dacă e cu soția/soțul? Infidelitatea este o formă de a deține puterea inclusiv asupra amantei/amantului. Relația dintre amanți este un joc de putere condus și manipulat exclusiv de partenerul căsătorit. În cazul în care ambii sunt căsătoriți, ei devin complici și aliați într-un joc de putere asupra soțului și soției. Cunoașterea înseamnă putere, iar dacă soțul sau soăia nu știu ce faci tu pe la spate se cheamă că ai un ascendent, că ești deasupra lor, în control, că ai puterea asupra sa.

Căsătoria ca protecție barează accesul eventualilor pretendenți. Tu ești cel care face selecția, tu ești cel ce alege, dacă nu îți place, nu poți, ești căsătorit/căsătorită... Iată cum căsătoria oferă privilegiile unei puteri de care mulți se sfiesc să abuzeze. Când ești liber și disponibil, consumi multe resurse pentru a limita pretendenți nedoriți. Căsătoria oferă acces la niște limite acceptate social, precum și oportunitatea de a fi stăpânul limitelor pe care să le impui sau să le depășești după bunul plac. Tu conduci jocul!

Căsătoria poate fi spațiul în care să ai pe cine da vina pentru alegerile pe care nu le faci! Mai ales în căsătoriile nefericite în care soțiile sunt abuzate de soț, dar ele nu divorțează. Ele nu-și mai doresc soțul, dar au nevoie de el! Ele sunt întregi și cu soț și cu amant! Unul cu nevoile, altul cu dorințele. Fericite cu 2 într-1.

La fel și în căsniciile în care bărbații se plâng de nefericire. Și femeile și bărbașii, nefericiții și bieții, își caută însă consolarea în alte brațe mângâietoare. Dar de divorțat, nu divorțează. Pentru că nu ar mai avea pe cine să dea vina, ar trebui să iasă din dualitate și să accepte că este 100% responsabil pentru propria fericire. Căsătoria este calea ușoară de a delega responsabilitatea pentru propria nefericire, căci vina e întotdeauna a celuilalt.

Dumnezeu face ședință după ce Adam și Eva mușcă din fructul oprit.
- Ce-ai făcut, Adame?
- Nu eu, Doamne! Nu sunt de vină! Eva m-a pus!
- Ce-ai făcut Eva?
- Eu? Nu știu, Doamne, ce vrei să spui! N-am fost eu! Șarpele m-a pus!

Dar cine este cu adevărat călăul și cine este victima? Femeia abuzată ce nu-i dă drumul călăului? Bărbatul nefericit care se plânge de soție? Victima este întotdeauna adevăratul călău! Cei ce pozează în victime, dar nu iau decizii, dețin puterea și se încarcă tocmai din starea conflictuală, din abuz și din nefericire. În paralel, ei fac alte victime, pe care le alimentează cu promisiuni deșarte și de la care doar își iau energie. Nefericiții sunt doar niște egoiști care manipulează circumstanțele în avantajul lor.

Există și acele căsnicii în care devoratorii de suflete sunt într-adevăr abuzatori, nu victime. Situațiile sunt des întâlnite la oameni cu prestanță socială și imagine publică impecabilă, care în societate afișează un aer de sfințenie. De multe ori, personaje impecabile în lume se dezlănțuie acasă cu persoana pe care susțin că o iubesc cel mai mult: soțul sau soția. Ele își proiectează umbra pe partener. În lume, ei/ele își afișează latura luminoasă, iar acasă, între patru pereți, coboară în noroiul subconștientului prin invidie, reproșuri, cicăleală, manipulare emoțională, șantaj, gelozie. Partenerul devine ținta predilectă a toxinelor sale emoționale. Aici vorbim despre personalități scindate, pentru care psihologia și psihiatria pun etichete pe o scală de la psihopat la borderline. Aceștia sunt devoratorii de suflete ce se manifestă drept călăi.

Fiecare om este complet responsabil pentru propria fericire! De multe ori, ca să înțeleagă asta, oamenii au nevoie să renunțe la ei pentru a ajunge să-și descopere puterea interioară. Uneori, a te lăsa antrenat fără să-ți dai seama în rolul de victimă este singura metodă de trezire la realitatea propriei vieți. Singura metodă ca să-ți accepți valoarea este de multe ori să te anulezi sau să te dizolvi. Ca să te regăsești, ai nevoie de multe ori să te pierzi. Până nu te rătăcești, nu-ți găsești calea.

Spre deosebire de devoratorii–victime, călăii mănâncă sufletul unei singure victime. Devoratorii–victime, cei din prima categorie, ce pozează în bieți nefericiți, acționează în serie, pedepsindu-i și pe alții pentru frustrările și neputințele lor de a face singura alegere corectă: să-și urmeze adevărul sufletului. Devoratorii–călăi sunt doar sadici, ei fac rău unei victime ce se bucură de întreaga lor atenție, în timp ce devoratorii–victime sunt masochiști care se răzbună pe alții; întâi își fac lor rău, pentru ca apoi să le facă rău altora, devenind sadici.

Devoratorul poate fi considerat un arhetip prezent în subconștientul uman, ce se activează mai ales prin căsătorie. În oricine zace un devorator de suflete, purtător profesionist de verighetă, care poate fi îmblânzit și răpus doar prin trăire conștientă și prin alegerea de a nu ține sufletul prizonier în nefericire. Căsătoria ca o capcană între partenerii care nu trăiesc conștient și nu-și asumă responsabilitatea pentru propria viață pare a fi Raiul devoratorilor, întrucât oferă alibiul perfect, motivația ideală și contextul optim de acțiune.

Sursa foto: https://ro.pinterest.com/pin/540572761516086551/?lp=true

102 comentarii:

  1. Am citit aproape fără să respir, fara să fac vreun zgomot,fara să clipesc...nu imi vine să cred câtă dreptate poți avea. Tot respectul. Mai scrie...voi fi aici sa citesc
    Sunt trecută prin aproape toate etapele pe care le-ai descris și am înțeles perfect ce am citit. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Valeriu
      Cred că ai trecut prin aceste etape... deoarece sunt descrise perfect...
      Felicitări...
      N.b.
      Cât despre divorț,dacă ți ai făcut casă și altele cu sudoarea frunții,Nu Poți sa ți dai foc la casa și să o iei de la zero.
      Apoi,ești dator cu cresterea copiilor..
      Dumnezeu îi pedepsește crunt pe cei care își abandonează.. copii..
      Verifică...
      O zi bună.
      Pace..

      Ștergere

    2. Întoarce vrăji pierdute de vrăjitoare * Vrăjile de legare a dragostei * Vrăjile de căsătorie * Vrăjile de divorț * Opriți vrăjile de divorț * Închideți vrăjitoarele iubitorilor de trecut * Vraci de rupere * Vrăji de dragoste gay.
      * Rezultate rapide și puternice * Rezultate garantate * Toate vrăjile aruncate în 24 de ore * Ofer servicii confidențiale de turnare prin vraji
      E-mail ---templeofanswer@hotmail .co .uk
      Whatsapp --- 2348155425481

      Ștergere
  2. si mai exista tipologia"guru", acestia colectioneaza femei/barbati, nu conteaza statutul lor marital sau al victimei. Sunt cel putin 3 exemplare numai la noi in tara. E un fenomen global, adica se gasesc prin toata lumea, sunt discreti dar afecteaza grupuri destul de mari de oameni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
    (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
    (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
    (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
    (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
    (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
    (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
    (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
    (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
    (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
    (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma intreb oare nu ati luat-o razna generalizind asemenea lucruri sau atenție mare sectele bazate pe asemenea povești sînt periculoase.oare de iubire ati uitat atunci cind cei doi soți se bucură real și cinsti unu de celălalt și împreună de propriile lor realizări de ei înșiși de ce asta nu se comentează nu aduce adepți va bazați doar pe nefericirea oamenilor pentru ai putea manipula mai ușor aceia care se iubesc cu adevarat si din toata fiinta lor no să fie de acord cu așa ceva ori cît v-ați dori sai prostiti cu asemenea povești .Doar oamenii slabi gîndesc așa .Asa se nasc sectele bravo d-lPanoiu adunați adepți #######

    RăspundețiȘtergere
  5. Articolul este adevărat, chiar valoros însă este scris din perspectiva astrologica,mistica ,mai puțin științifica, astfel fiecare poate sa înțeleagă in felul lui cele relatate, conform propriilor experiențe traite sau mai bine zis după cum îi convine. Prin afirmația "psihologia și psihiatria pun 'etichete' pe o scală de la psihopat la borderline" se lasă loc unor interpretări ce subevalueaza handicapul mental al acestor bolnavi, lăsând să se înțeleagă că rolul de 'calau' este si pentru ei un 'arhetip', in prezent capabil de schimbare ,ceea ce în realitate nu este

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna, numele meu este Ioana Michael Sunt din Drăgășani dar locuiesc în Parcul Național Waterton Lakes Canada împreună cu soțul meu. Cuvintele nu pot explica cât de emoționată sunt pentru restaurarea căsătoriei mele rupte, iar acum soțul meu este complet în urmă după ce la părăsit pe mine și pe copiii noștri pentru o altă femeie. Am fost căsătoriți de-a lungul anilor, iar în timpul căsătoriei noastre am avut o serie de lupte care au persistat până când a plecat în sfârșit cu copiii noștri și sa mutat la Melbourne pentru a fi cu o altă femeie. Au blocat toate mijloacele de contact, făcând comunicarea nevalidă. Am simțit că viața mea sa terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copiii mei, dar nu puteam controla durerile care mi-au torturat inima, am fost consumat de tristețe și durere pentru că l-am iubit cu adevărat. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și întotdeauna mi-ar plăcea să se întoarcă cu mine, eram nebun și aveam nevoie de o intervenție divină, așa că i-am spus fiecăruia dintre problemele mele unui prieten de-al meu care a avut odată provocări similare. Ea ma referit la un om foarte puternic pe nume DoctorIgbinovia. Ea a spus că el a fost singurul motiv pentru fericirea pe care o bucura până în ziua de azi. Drigbinovia poate ajuta la ameliorarea relațiilor sparte, a spus că trebuia să-l pun la probă. L-am contactat la adresa de e-mail doctorigbinovia93@gmail.com și mi-a dat instrucțiuni despre ce să fac și așa am făcut, apoi a făcut vrăjitorie pe mine. Spre surprinderea mea cea mai mare, după trei săptămâni, soțul meu ma sunat și mi-a spus că ne-a lipsit la fel de mult ca și copiii, am fost atât de surprins, că inima mea era plină de bucurie și entuziasm, și am început să-mi umbresc lacrimile. El și-a cerut scuze pentru greșeala lui și mi-a cerut scuze pentru durerea pe care mi-a provocat-o și pe copii. Așa sa întors la noi, cu multă dragoste și bucurie, iar din acea zi căsnicia noastră a fost mai puternică decât înainte. Datorită lui Drigbinovia, el este foarte puternic, așa că am decis să împart povestea mea de dragul acestor femei și bărbați care au experimentat ce sa întâmplat. Vreau să știi că există o soluție. Drigbinovia este soluția, un spioncaster adevărat și puternic care sa rugat să trăiască mult timp pentru a ajuta femeile și copiii în timpul durerii lor. Și are, de asemenea, vrăji pentru vindecarea hiv, cancer, etc. BUNĂ LUCĂ,

    RăspundețiȘtergere
  7. Când l-am găsit pe Dr Wealthy, am avut nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe dr. Wealthy prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Wealthy ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand foarte mult pe Dr Wealthy pentru oricine care are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceapre prin: +2348105150446

    RăspundețiȘtergere
  8. Rezultatul imediat după 3 zile de porniri de farmec de dragoste lansat în numele meu de către un spioncaster numit Dr.oduduwa, eram curajos și cu disperare căutând pentru hep instant să-mi aduc înapoi partenerul meu ex iubire. Am încercat atât de multe alte canale de vrăjitorie de dragoste on-line nici unul nu a putut să mă ajute, până când un prieten de-al meu Theresa Maria ma sfătuit să contactez mai degrabă o reală vrăjitoare dragoste Oduduwa, i-am dat o ultimă încercare de a trimite un mesaj pentru a contacta Dr.Oduduwa adresa prin: {dr.oduduwaspellcaster@gmail. com} Astăzi mă bucur să spun că povestea relației mele de dragoste sa schimbat pentru totdeauna. Ex-soțul meu se întoarce acasă ieri după câteva luni de separare. Dr.Oduduwa dragoste vraja farmec este real puternic de lucru instantaneu în termen de 3 zile de activare porc vraja dragoste. funcționează ca o magie pentru mine să restaurez înapoi iubirea pierdută și încrederea în casa căsătoriei. Îmi recomand foarte mult canalul de vrăjitorie Oduduwa tuturor celor care doresc să se împace cu ex iubirea, vraja de iubire pentru a-ți face partenerul de dragoste îngrijirea și vraja magică să găsească o nouă iubire adevărată. trimiteți imediat un mesaj către Oduduwa personal WhatsApp nr: +79268011965

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt doamna Condilla. Vincent din Statele Unite, vreau să împărtășesc o mărturie a vieții mele fiecăruia. Eram căsătorit cu soțul meu Anthony, îl iubesc atât de mult încât am fost căsătoriți timp de șapte ani cu doi copii. Când a plecat în Franța, sa referit la o femeie pe nume Ashley, mi-a spus că nu mai este interesat de căsnicia noastră. Am fost atât de confuză și căutând ajutor, nu știu ce să fac până nu m-am întâlnit cu prietena mea Maria, și i-am spus problema mea. Mi-a spus să nu-mi fac griji pentru a avea o problemă similară și să mă prezint unui bărbat pe nume Profetul TAKUTA, care a aruncat o vrajă asupra fostului ei iubit și la adus înapoi după trei zile. Maria mă întreabă să comunic cu profetul TAKUTA. L-am contactat să mă ajute să-mi aduc soțul înapoi și îmi cere să nu-mi fac griji că zeii strămoșilor lui luptă pentru mine. Mi-a spus că, după trei zile, el se va alătura împreună cu soțul meu. După trei zile, soțul meu ma sunat și mi-a spus că mai căuta lucruri cu mine din nou, ma surprins când l-am văzut și a început să plângă pentru iertare. În acest moment sunt cea mai fericită femeie din lume prin ceea ce a făcut acest mare profet pentru mine și soțul meu, puteți să-i contactați pe e-mailul său: (takutaegbedie@gmail.com). (2348165186811). Contactați-l despre orice problemă, cum ar fi:
    (1) Dacă vrei ca fostul tău să se întoarcă
    (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Dacă vreți un copil.
    (5) medicamente pe bază de plante
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de ajutor financiar.
    (9) Lăsați oamenii să asculte de cuvintele voastre și să facă ce vor ei
    (10) soluție de caz ETC
    Contactați-l din nou la (takutaegbedie@gmail.com) sau la ce-l pe el la acest număr. (2348165186811). și să fie binecuvântat.

    RăspundețiȘtergere
  10. POVESTEA MEA AICI ESTE REALĂ ȘI GENERALĂ. Numele meu este Adams Agathe și sunt aici pentru a depune mărturie despre Marele DR PADMAN care mi-a readus bărbatul la mine când s-a despărțit de mine din cauza unei alte femei pe care a întâlnit-o la locul său de muncă. Mare DR PADMAN, om real și unic, cu puteri speciale. Am încercat să obțin ajutor din mai multe locuri și surse pentru a-mi readuce omul, dar nimic nu a funcționat, dar când am contactat Great DR PADMAN, El m-a făcut să zâmbesc din nou, aducându-mi omul înapoi la mine cu puterile ei speciale .. Dacă întâmpinați probleme în căsătoria, relația dvs. și aveți vreo problemă similară cu aceasta, contactați acest Mare DR PADMAN acum el vă va ajuta. și îl puteți contacta și acum prin e-mail: padmanlovespell@yahoo.com pe propriul său Whatsapp +19492293867 Puteți să-l contactați fie pe site-ul ei, http://padmanspell.com/ Mulțumesc Mare DR PADMAN.

    RăspundețiȘtergere
  11. POVESTEA MEA AICI ESTE REALĂ ȘI GENERALĂ. Numele meu este Adams Agathe și sunt aici pentru a depune mărturie despre Marele DR PADMAN care mi-a readus bărbatul la mine când s-a despărțit de mine din cauza unei alte femei pe care a întâlnit-o la locul său de muncă. Mare DR PADMAN, om real și unic, cu puteri speciale. Am încercat să obțin ajutor din mai multe locuri și surse pentru a-mi readuce omul, dar nimic nu a funcționat, dar când am contactat Great DR PADMAN, El m-a făcut să zâmbesc din nou, aducându-mi omul înapoi la mine cu puterile ei speciale .. Dacă întâmpinați probleme în căsătoria, relația dvs. și aveți vreo problemă similară cu aceasta, contactați acest Mare DR PADMAN acum el vă va ajuta. și îl puteți contacta și acum prin e-mail: padmanlovespell@yahoo.com pe propriul său Whatsapp +19492293867 Puteți să-l contactați fie pe site-ul ei, http://padmanspell.com/ Mulțumesc Mare DR PADMAN.

    RăspundețiȘtergere
  12. Autentic spellcaster, numit Dr. Isikolo, care face minuni pentru oameni, a fost atât de deprimat când amantul meu m-a părăsit pentru un alt tip după ce ne-am întâlnit de 5 ani, am încercat să o rog să se întoarcă la mine, a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine. am devenit un bărbat trist după tot ce am trecut împreună, după toată dragostea pe care am împărtășit-o în trecut nu mi-am putut imagina viața fără ea, pentru că dragostea mea pentru ea a fost neprețuită să tranzacționeze din orice motiv, într-o zi când mergeam prin internet am văzut un comentariu despre faptul că are puterea să-l aducă înapoi pe fostul iubit și am decis să încerc să văd singur contactându-l și imediat am răspuns, i-am explicat prin ce trec și mi-a spus că celălalt tip folosește vraja voodoo pe ea, de aceea m-a părăsit pentru el, în ciuda grijii mele pentru ea și promite să mă ajute să-mi recuperez iubitul înapoi și, de asemenea, mă va ajuta să-i pun o vraja moartă, astfel încât să nu poată lupta cu mine în viitor, în în mai puțin de trei zile, tipul a fost împușcat de bărbați necunoscuți în Florida și în 48 de ore prietena mea era acasă la mine, așteptând să mă întorc de la serviciu, iar când am făcut-o, a început să implore spunând că îi pare rău că nu știa niciodată ce i-a venit. mulțumesc, Dr. Isikolo, acum sunt fericit cu prietena mea și totul merge bine. contactați-l pe Peter pentru orice vrăjeală de răzbunare și vrajă din spate prin: isikolosolutionhome@gmail.com puteți să-l chatuați și pe WhatsApp/Viber prin +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  13. Această mărturie a DR ISIKOLO Ajutor spiritual pentru mine va fi declarată pe tot internetul pentru a-i publica numele oamenilor și a permite celorlalți care au probleme de relație să fie ajutați de el. Încrederea este cheia unei vrăji de succes. Numele meu este Amy Dylan și sunt din București, România. Am început să scriu această mărturie pe Miercuri, 29 iulie 2020 și am pus intenționat data aici, astfel încât să îmi amintesc că doar în termen de 2 zile de la contactarea lui DR ISIKOLO Spiritual, relația mea de mult pierdută cu fosta mea soție sa încheiat în cele din urmă. M-am reconectat cu fosta mea soție pe 28 septembrie, după ce am contactat-o ​​pe DR ISIKOLO pe 26 septembrie prin e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com și în termen de 2 zile, fosta mea soție a revenit la mine după ce s-a despărțit de ea timp de peste 8 ani. A fost un miracol pentru că nu am crezut niciodată că va fi posibil. Sunt încă surprins că, în timp ce scriu această mărturie, ea încă mai doarme în patul nostru matrimonial. Sunt într-adevăr fericit domnule. Vă mulțumesc că m-ați ajutat și mă rog și alți oameni minunați să dea mărturii minunate despre voi. Luați legătura cu DR ISIKOLO Spiritual pentru a vă salva relația. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  14. VRAJI DE IUBIRE PUTERNICE ȘI VRAJI DE IUBIRE PIERDUTE PENTRU A REACTIVA IUBIREA PIERDUTĂ, CONTACTAȚI DR-UL ISIKOLOL VIAZĂ WHATSAPP +2348133261196
    M-am întors cu fostul meu iubit cu ajutorul lui DR ISIKOLO, cel mai bun jucător de vrăji online și recomand cu drag DR ISIKOLO oricui are nevoie de ajutor. Vreau să depun mărturie despre modul în care mi-am revenit iubitul după ce s-a despărțit de mine, suntem împreună de 3 ani, recent am aflat că prietenul meu avea o aventură cu o altă Fată, când l-am confruntat, a dus la certuri și el în cele din urmă s-a despărțit de mine, am văzut o postare într-un forum de relații despre un jucător de vrăji care îi ajută pe oameni să-și recapete dragostea pierdută prin vrăjirea Dragostei, la început m-am îndoit, dar am decis să încerc, când am contactat acest jucător e-mailul său și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi mi-a făcut o vrajă de dragoste. 48 de ore mai târziu, iubitul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că mi-e atât de dor de mine, So Amazing !! Așa că așa s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o. dacă sunteți aici și aveți nevoie de ex-ul dvs. înapoi sau de soțul dvs. mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum acest puternic turnător de vrăji. Iată contactul său: E-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com.com sau WhatsApp la: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  15. Revenirea cu fostul tău iubit, urgent cu vraja de dragoste este cu adevărat cel mai bun jucător de vrăji cu garanție de 100%. numele meu este Barbara Damjam. Nu am crezut niciodată în vrăji de dragoste sau magie până când nu am contactat acest jucător de vrăji numit DR ISIKOLO, pe care atât de mulți oameni l-au testat online, este puternic. Partenerul meu a început să se comporte prost și să aibă o relație cu o doamnă necunoscută mie după vremurile grele și grele și m-a părăsit. am trecut împreună și viața mea a fost cu susul în jos, deoarece relația noastră a fost de 4 ani, chiar l-am iubit. Mama lui era împotriva mea și nu avea o slujbă plătită, așa că, când am întâlnit acest vrajitor, i-am spus ce s-a întâmplat și i-am explicat la început situația lucrurilor, am fost indecis, sceptic și îndoielnic, dar am încercat și în 2 zile, după ce mi-a respectat și mi-a oferit tot ce avea nevoie pentru a lucra pentru mine, omul meu m-a sunat singur și a venit la mine cerându-și scuze că totul a fost stabilit cu mama și familia lui și a primit un nou interviu de angajare, așa că ar trebui să primim căsătorit, nu credeam că funcționează așa și a fost într-adevăr uimitor. aveți nevoie de un jucător de vrăji eficient și real pentru orice problemă din viața dvs. îl puteți contacta pe Dr. ISIKOLO prin e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp lui la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  16. Edna Madamme26 iunie, 2021

    Am câteva știri despre acest mare jucător de vrăji despre modul în care ajută la rezolvarea vieții conjugale a oamenilor și îi face să vină împreună cu ajutorul puterii sale magice negre și să ajute la rezolvarea soluțiilor și chiar a problemei spirituale. Nu am crezut niciodată în voodoo, dar din cauza problemei în discuție (trebuie să-mi revin soția pentru a mă întoarce la mine). L-am contactat pe e-mailul său chubygreat@gmail.com și el a decis whatsapp și a trimis +2348165965904 ca detalii apoi i-a încredințat lui și a făcut tot ce era necesar și în următoarele 48 de ore, după cum a fost asigurată, soția mea a sunat și a spus că se întoarce acasă. ajută-mă să-i mulțumesc lui chubygreat pentru ajutor. puteți contacta detaliile lui WhatsApp +2348165965904 sau trimiteți un e-mail la chubygreat@gmail.com pentru soluția dvs.

    RăspundețiȘtergere
  17. Amira Shan27 iunie, 2021

    Iubita mea și cu mine ne-am despărțit aseară pe 19 septembrie
    Am fost împreună de 4 ani.
    I-am propus să se căsătorească în iunie 2017, noi intenționăm să ne căsătorim până cel puțin 2019
    Dar noaptea trecută a spus că nu mai este sigură și că are nevoie de ceva spațiu.
    Am încercat să vorbesc despre asta,
    și a încercat să se răzgândească, dar tot nu a fost eficientă.
    Sincer, am trecut prin multe, aseară a spus asta
    1. Am devenit distant?
    2. Nu mai sunt dulce
    3. Nu mai este mulțumită de mine
    Am avut lupte, iar luptele au devenit mai dificile și mai grele de fiecare dată.
    dar totuși am reușit să supraviețuim până acum.
    Poate din cauza temperamentului meu? pentru a scurta povestea lungă, îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a restabilit căsnicia folosind Chubygreat. El este geniune și vrăjile sale funcționează ca magia. îl puteți contacta pe gmail la chubygreat@gmail.com sau pe whatsapp la +2348165965904. CEL MAI BUN DIN SUCURI

    RăspundețiȘtergere
  18. DR ISIKOLO este pur și simplu cel mai bun jucător de vrajă și ajutor. Numele meu este Loreta Emilio, Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac cunoscută tuturor această mărturie. Am fost la alte turnătoare de vrăji fără să văd niciun rezultat. Tocmai mi-am dorit să vin la tine mai devreme, am primit tot ce e mai bun de la tine. Fostul meu soț a plecat timp de un an și am mers peste tot și alți jucători de vrăji pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu nu mi-a prezentat-o ​​pe Dr. Isikolo. . Vrajile sale au făcut minuni și soțul meu s-a întors cu plin de dragoste. Este un miracol! S-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-l iert, am fost cu adevărat uimit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt cu adevărat lipsit de cuvinte și vesel, iar acum sunt din nou o femeie veselă. Vă mulțumesc mult Dr Isikolo. Toți cei care sunt în căutarea unui jucător de vrăji adevărat ar trebui să contacteze DR ISIKOLO la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l aplicați WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  19. De două ori mă aflu în saga relațiilor cu soțul meu, el mă înșală cu o altă femeie care vrea să se asigure că casa mi se rupe și suntem chiar pe punctul de a divorța și a decis să mă lase pentru O altă femeie, I-am povestit prietenului meu despre divorț joi și ea mi-a recomandat-o pe Dr.AJAYI care mi-a salvat căsnicia și mi-a adus soțul înapoi. S-a îngenuncheat ieri și și-a cerut scuze pentru tot. A nu merge niciodată în juriu pentru divorț. Sunt fericit că familia mea s-a întors și copiii mei sunt fericiți. Dacă aveți probleme de relații similare. Contactați marele jucător de vrăji Dr AJaYI prin e-mailul său: Drajayi1990@gmail.com sau WhatsApp: +2347084887094. Familia mea s-a întors și vreau ca fiecare cuplu să înțeleagă că divorțul nu este niciodată soluția.

    RăspundețiȘtergere
  20. Dragostea este frumoasă atunci când ai pe cineva care să o completeze cu ea. Dr. Ekpen ogiogun este un adevărat vrajitor și un om foarte unic și puternic cu înțelepciune. Nu am putut rămâne însărcinată pentru că avea probleme de fertilitate. Soțul meu a divorțat de mine din această cauză. Eram atât de îngrijorat, plângeam mereu și mă gândeam chiar să mă sinucid, dar un prieten de-al meu mi-a prezentat un om grozav pe nume Dr. Ekpen ogiogun, care are și el un rol în problema sa. Ea mi-a dat e-mailul, l-am contactat și i-am explicat totul. M-a asigurat că mă va ajuta și nu ar trebui să-mi fac griji. Dr. Ekpen ogiogun mi-a adus bucuria înapoi în viața mea și în familia mea, aducându-mi soțul înapoi la mine cu puterile sale spirituale, făcându-mă însărcinată, vindecând cancerul surorii mele, vindecând și virusul HIV al vărului meu cu puterile sale speciale, și el a făcut și fratele vitreg câștigă loteria de 2 milioane de dolari. Dr. Ekpen ogiogu este într-adevăr un om talentat, uimitor și foarte bun, care știe cu adevărat să-și facă treaba de ogiogunr și dacă nu pentru el, cum ar fi viața mea? Dr. Ekpen ogiogun vă mulțumesc foarte mult și nu voi înceta niciodată să vorbesc despre marile sale realizări. Cuvintele nu pot exprima cât de bine ai făcut pentru mine și familia mea și cred că nici măcar o mie de cuvinte nu vor fi suficiente pentru a descrie lucrarea ta bună și măreață. Dacă ai nevoie de ajutor spiritual, de ce să nu alergi la Dr. Ekpen ogiogun? trebuie doar să îl contactați pe Dr. Ekpen ogiogun prin e-mailul său: (ekpenogiogunspellcaster@gmail.com) și el vă va ajuta. Dr. Ekpen ogiogun este inofensiv, sigur și de încredere, așa că contactați-l acum și descărcați soluția sa. Mulțumesc, Dr. Ekpen ogiogun, WhatsApp +2347045604010. ekpenogiogunspellcaster@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Viața mea este plină de fericire pentru că DR ISIKOLO mă face să fiu fericit. Numele meu este Roxana Anda, ceea ce mi s-a întâmplat nu este ceea ce pot păstra doar pentru mine, ci și să spun lumii, astfel încât cei care au vreo problemă cu relația sau căsătoria să-și recapete dragostea și să fie fericiți din nou. Eu și iubitul meu am avut câteva probleme serioase care duc la despărțirea noastră, deoarece după aceea viața mea nu a mai fost niciodată aceeași, am încercat toate metodele pentru a-l recupera. dar au fost doar risipă de efort și pierdere de timp. Dar într-o zi, în timpul căutării mele pe internet, am dat peste cineva care mărturisește despre DR ISIKOLO. Îl contactez și îi explic problema mea. Sunt încă foarte surprins până acum cum a reușit să-l aducă înapoi pe iubitul meu în 48 de ore. Cu acest lucru grozav care s-a întâmplat în viața mea, am decis să povestesc lumii întregi despre acest mare om numit DR ISIKOLO. Pentru cei care au nevoie de ceva mi-a spus că în templul său nu este nimic imposibil. Îl cred atât de mult. Prieteni sau oricui îmi citește mărturia, dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă readuce fostul iubit/fostul soț sau doriți să aveți copilul, vă rugăm să-l contactați cu amabilitate prin e-mail; Trimite-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp/Viber lui la: +2348133261196 și îți promit că iubitul tău va reveni cu siguranță la tine.

    RăspundețiȘtergere
  22. Numele meu este Laura Mattis și eram în căutarea disperată a unui fel de a-l face pe fostul meu iubit să se îndrăgostească de mine. Am avut urcușuri și coborâșuri, dar în ultimele 6 luni relația noastră a plecat spre sud. Am cheltuit peste 500 pe un aparat de turnat vrăji pe care credeam că mă va ajuta și fără să știu că nu a ajutat-o. Mă întind pentru că vreau să fiu femeia dorită pe care am fost și el se îndrăgostește de mine și se căsătorește cu mine. Nu pot să-l imaginez pe acest băiat cu nimeni altcineva până nu l-am contactat cu adevărat pe Dr. ISIKOLO, care îmi face dorința inimii să devină reală. El mi-a dat detalii despre cum să mă ajute, ceea ce a făcut atunci când m-am conformat și mi-a salvat bărbatul din mâinile rele ale doamnei care l-a hipnotizat și omul meu s-a întors la tine în 48 de ore și am fost cu adevărat uimit că o astfel de manifestare a puterilor este cu adevărat real. Acum pot spune cu bucurie oamenilor să încerce DR ISIKOLO în problemele lor și să aștepte rezultatele imediate. contactați-l cu adresa sa de e-mail. isikolosolutionhome@gmail.com sau direct WhatsApp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  23. Bună ziua, sunteți bineveniți să citiți întâlnirea mea cu Dr. Ajayi, un om spiritual puternic binecuvântat de strămoșii săi pentru a vindeca bolile cu ierburi și, de asemenea, pentru a restabili casa ruptă. L-am cunoscut pe Dr. Ajayi pentru că iubita mea soție vrea să divorțăm și asta după 12 ani de căsătorie binecuvântată cu doi copii drăguți, un băiat de 5 ani și o fată de 2 ani, ne-a scos fiica din casă și a rămas cu mama ei și o implor să se întoarcă acasă, dar ea a refuzat, am fost foarte confuză așa că am căutat ajutor, adică Când am citit despre Dr. Ajayi cum a ajutat o femeie să-și facă propriul copil după ce a fost căsătorită timp de 8 ani fără copil, l-am contactat pe Dr. Ajayi i-a explicat situația mea, el a cerut câteva informații despre mine pe care i le-am dat, după O consultație mi-a spus ce trebuie făcut și am făcut conform instrucțiunilor, în timp ce scriu asta, soția mea își tricotează în sufragerie. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui om spiritual autentic, Dr Ajayi este ultima ta oprire, contactați-l pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau E-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  24. Salutare tuturor, ma numesc Elena Gina Furcila. De ceva vreme, soțul meu locuia într-un alt apartament din cauza presiunii muncii și eram foarte fericiți împreună, deși a stat departe de noi câteva luni. Nu știam că un coleg de la serviciu avea deja o aventură cu el, ceea ce l-a făcut pe soțul meu să divorțeze împotriva mea de nicăieri. Știam că ceva nu este în regulă pentru că nu a trebuit niciodată să ne luptăm sau să ne certăm atât de mult ca să-l facem să plece. Am fost traumatizată și caut ajutor pentru a aborda situația care m-a condus la DR ISIKOLO din laudele pe care oamenii i-au făcut să-l ploure online. Am discutat pe larg și mi-a spus tot ce trebuia să știu despre ceea ce s-a întâmplat și despre procesul de rezolvare a problemelor. Și-a îndeplinit promisiunile și l-a adus pe soțul meu înapoi la mine, iar procesul de divorț a fost anulat. Acum soțul meu s-a întors acasă la noi și suntem fericiți împreună. Este într-adevăr uimitor cum oamenii pot ajuta cu adevărat pe alții atunci când au nevoie. Te poate ajuta și pe tine. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  25. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  26. Sunt o fată din Africa de Sud care este total îndrăgostită de iubitul meu. Am fost într-o relație de patru ani. Dintr-o zi, iubitul meu s-a despărțit de mine și mi-a blocat numărul, nu aveam cum să-l contactez. Am fost devastat și rupt, apoi am aflat de doctorul Ibinoba. I-am scris prin whatsapp +2348085240869 despre orice și m-a asigurat că iubitul meu se va întoarce, iar Dr și-a făcut magia și acum sunt cu iubitul meu și sunt foarte fericită. Mulțumesc doctor Ibinoba

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu sunt Anna Hoblakova. DR ISIKOLO, cu marile sale puteri, mi-a restaurat casa și fericirea pe care am împărtășit-o cu soțul meu și este într-adevăr ceva pentru care sunt mereu recunoscător. S-a întâmplat să fiu neputincios și abătut aproape un an când soțul meu m-a părăsit din cauza unor probleme conjugale pe care le-am întâlnit. Am făcut tot ce am putut pentru a-mi salva căsnicia și nimic nu a funcționat până când DR ISIKOLO a venit în ajutorul meu. M-a ajutat și dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu bărbatul meu au fost restaurate și mai uimitor. Știu că sună ciudat dacă într-adevăr poate ajuta pe cineva, dar este 100% garantat că nu te va dezamăgi atunci când te asigură că vei avea rezultatele dorite după 48 de ore. El te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să-i oferi șansa să facă acest lucru. e-mail-i acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp sau Telegram-i la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  28. După 2 ani de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii, m-am simțit îngrozitor și aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost emoționat în tot acest timp pentru că copiii m-au tot întrebat unde este tati. Mulțumesc Dr. Ilekhojie pe care l-am cunoscut pe facebook, care l-a întors acasă pe soțul meu și a restabilit pacea între noi. Într-o zi credincioasă, în timp ce navigam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre dr. Ilekhojie și am simțit imediat nevoia să-i cer ajutor și sunt fericit acum că totul a ieșit bine pentru mine la sfârșit. Soțul meu este acasă acum cu copiii mei și nu a fost niciodată atât de multă dragoste și bucurie în casa mea până acum. Aveți probleme similare, spuneți-mi că vă va putea ajuta. Contactați Dr. Ilekhojie Email: gethelp05@gmail.com sau sunați/Whatsapp/Viber +2348147400259 Vă mulțumim!

    RăspundețiȘtergere
  29. Numele meu este Georgiana Florin și sunt aici să-l apreciez pe Dr Isikolo. Am avut întotdeauna o relație complicată cu iubitul meu. Ne-am luptat de atâtea ori din cauza nesiguranțelor de ambele părți și ne-am despărțit. Știam foarte bine că încă îl iubesc și că am nevoie de el înapoi în viața mea. Mi-a neglijat cererea și eforturile de a îndrepta lucrurile și am primit informații că deja se întâlnea cu o altă doamnă. Nu am putut evita situația așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO și am vorbit și mi-am explicat totul. M-a asigurat că mă va ajuta și se va asigura că îl voi întoarce la mine. El nu a pierdut niciodată să mă ajute și mi-a restabilit dragostea și bucuria pe care le-am împărtășit și mi-am adus bărbatul înapoi la mine. Știu mai bine că tot ceea ce spun atât de mulți oameni despre DR ISIKOLO este de fapt adevărat când am primit rezultatul muncii lui pentru mine 48 de ore așa cum a promis. Crede-mă, el te poate ajuta și pe tine dacă crezi. Așa că contactați-l acum. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  30. Am fost atât de deprimat când iubitul meu m-a părăsit pentru un alt tip după ce ne-am întâlnit timp de 5 ani. Am încercat să o implor să se întoarcă la mine, ea a refuzat și a spus că nu mai are sentimente pentru mine. Mergeam pe internet, am văzut un comentariu despre faptul că DR ISIKOLO are puterea să-l aducă înapoi pe fostul iubit și am decis să încerc să văd singur contactându-l și imediat l-am făcut, am răspuns și i-am explicat prin ce trec și el a spus că celălalt tip a folosit vraja voodoo asupra ei, de aceea m-a părăsit pentru el, în ciuda grijii mele pentru ea și a promis că mă va ajuta să-mi recuperez iubitul înapoi. Mi s-a cerut să mă conformez cu procedurile și am făcut-o. Și-a făcut palma și dragostea și afecțiunea au fost restabilite și mi-am primit femeia înapoi după câteva zile. mulțumesc, DR ISIKOLO acum sunt fericit cu prietena mea și acum totul merge bine. contactează-l pe Peter pentru orice dragoste și ajutor conjugal prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  31. Îți mulțumesc mult DR ISIKOLO că l-ai făcut pe fostul meu iubit să se întoarcă la mine. Iubitul meu și cu mine ne-am întâlnit de mai bine de 3 ani și, deși am avut atâtea certuri, nu ne-am gândit niciodată la o despărțire. Într-o zi, m-a sunat la telefon spunându-mi că s-a săturat de relație și nu poate vedea nicăieri spre care ne îndreptăm. Au trecut luni și iubitul meu nu m-a mai contactat și nu am mai auzit de el și i-a fost deconectat telefonul mobil. Știam că trebuie să caut ajutor din cauza atât de multă dragoste pe care o am pentru el. Am contactat acest mare vrăjitor pentru că nu am mai contactat pe nimeni până acum și vă spun că, după o săptămână de contact, fostul meu iubit m-a sunat și a cerut să mă vadă după două zile, a făcut treaba ca să mă împac cu bărbatul meu, el purta un inel pe deget. Sunt foarte fericit pentru că în curând voi fi o fată căsătorită cu ajutorul acestui mare vrăjitor. Am promis să vă manifest lucrările tuturor și vă rugăm să contactați acest om pentru a vă ajuta prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți și pe Whatsapp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  32. Mă numesc Maria Constantin și am o relație cu iubitul meu de 2 ani și plănuiam să ne căsătorim curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată. Îl iubesc cu adevărat pe acest tip și nu îmi pot imagina viața fără el. În continuare, am încercat tot posibilul să-l recuperez, dar tot efortul meu de a-l aduce înapoi în viața mea nu a funcționat. A fost în această zi credincioasă, am întâlnit câteva comentarii pe un site web despre acest mare vrăjitor numit Dr Isikolo, atât de multe persoane au susținut că le-a ajutat să-și restabilească relația și să-și aducă fostul înapoi, a trebuit să-l contactez pentru că era ultima mea speranta. L-am contactat prin e-mailul lui și mi-a spus tot ce este necesar să fie făcut, ceea ce am făcut și el m-a asigurat că în 2 zile iubitul meu o va părăsi pe cealaltă fată și se va întoarce la mine și a fost foarte grozav. surpriză să-mi văd iubitul revenind la mine după două zile. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul doctorului Isikolo și vă sfătuiesc dacă aveți nevoie de ajutorul lui, e-mail-i direct
    E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  33. Te va uimi să știi că tot ceea ce atât de mulți oameni au mărturisit despre DR ISIKOLO nu este altceva decât adevăr. Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copiii mei pentru că am avut atâtea certuri și certuri. Oamenii lui au fost și împotriva căsătoriei mele cu el. L-am iubit atât de mult și am avut mare speranță că vom construi un viitor luminos împreună. Am așteptat 6 luni și nu s-a mai întors la mine. Așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO, care a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a ne reuni și a restabili dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cândva. S-a întors acasă la noi după 48 de ore, așa cum m-a asigurat DR ISIKOLO. Și tu poți obține acest mare ajutor și poți trăi pentru a-i fi recunoscător pentru că nu dezamăgește niciodată pe nimeni. contactați-l e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l contactați pe WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  34. Salut baieti. Vreau doar să îi mulțumesc lui (DR ISIKOLO) pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, ajutându-mă să câștig la loterie. Am câștigat patru sute douăzeci de mii de euro. (420.000,00). Vraja lui la loterie este cea mai bună și atât de uimitoare. Viața mea este acum echilibrată și acum sunt foarte de încredere financiar, așa cum mi-am dorit întotdeauna și nu sunt îndoială. Ești în căutarea unui vrăjitor real și autentic care să te ajute să câștigi mare la orice tip de loterie la care joci? poți să-l contactezi pe DR ISIKOLO, astăzi toate planurile tale de a câștiga mare la Loterie vor deveni realitate și vor funcționa bine pentru tine. Vrăjile lui sunt foarte reale și autentice. Încă nu-mi vine să cred. Vraja lui funcționează, de asemenea, foarte repede. Îți mulțumesc foarte mult Dr ISIKOLO pentru că ți-ai dedicat timpul pentru a arunca vraja la loterie pentru mine. Mi-am plătit facturile și datoria mi-a fost compensată și sunt încă mega bogat. Dacă aveți nevoie de un vrăjitor real și autentic care să vă ajute să câștigați la loterie, să vă aducă partenerul înapoi și multe alte probleme care au nevoie de soluții, vă rugăm să-l contactați pentru ajutor rapid și urgent prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp-l pe + 2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  35. Sunt foarte surprinsă de experiența miraculoasă și de minunile Dr. Ayo care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restaureze iubiții pierduți. L-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la diferiți oameni. El a ajutat să-l aducă înapoi pe fostul iubit, i-am spus despre soțul meu care m-a abandonat acum 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam, am fost nedumerit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc asigurându-mă că el se va ocupa de toate în doar 48 de ore, după a doua zi soțul meu m-a sunat, am fost atât de șocată, am preluat apelul și nu-mi venea să cred urechilor, chiar mă implora să-l iert și făcea promisiuni la telefon, S-a întors acasă și mi-a oferit, de asemenea, cadouri foarte frumoase doar pentru el pentru a-și dovedi dragostea pentru mine, am fost atât de fericit că a trebuit să-l sun pe Dr. Ayo și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune peste tot în lume. ,Ei bine, dacă aveți nevoie de un vrăjitor eficient și real pentru orice problemă în viața ta, îl poți contacta pe Dr. Ayo pe e-mailul său: drayospell@gmail.com sau pe WhatsApp-ul lui la: +2347055691377.

    RăspundețiȘtergere
  36. Diana Buciuceanu05 decembrie, 2022

    Te va uimi să știi că tot ceea ce atât de mulți oameni au mărturisit despre DR ISIKOLO nu este altceva decât adevăr. Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copiii mei pentru că am avut atâtea certuri și certuri. Oamenii lui au fost și împotriva căsătoriei mele cu el. L-am iubit atât de mult și am avut mare speranță că vom construi un viitor luminos împreună. Am așteptat 6 luni și nu s-a mai întors la mine. Așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO după ce am citit multe despre el și am crezut că mă poate ajuta și a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a ne reuni și a restabili dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cândva. S-a întors acasă la noi după 48 de ore, așa cum m-a asigurat DR ISIKOLO. Și tu poți obține acest mare ajutor și poți trăi pentru a-i fi recunoscător pentru că nu dezamăgește niciodată pe nimeni. contactați-l prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți trimite prin WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  37. Giovanni Ciuhodaru26 decembrie, 2022

    Casa mea a fost plină de probleme și mizerie nesfârșite care au dus la divorțul pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a prăbușit și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost atât de greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea a plâns mereu dorindu-și tatăl înapoi. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR ISIKOLO după ce am văzut atât de multe remarci bune despre munca lui. M-a asigurat că mă împac pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de reconciliere pe care a făcut-o. Mă bucur să vă spun tuturor că dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am revenit împreună și cred că va fi pentru totdeauna pentru noi și toate mulțumim lui DR ISIKOLO pentru că a făcut atât de mult pentru a-mi salva familia. Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că contactează-l acum dacă și tu ai nevoie de ajutor. e-mail-i acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i prin WhatsApp +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  38. George Caragiu30 decembrie, 2022

    Mi-am pierdut căsnicia și casa frumoasă, distrusă de nefericirea când o văd pe soția mea plecând din cauza minciunilor cu care era hrănită și a nesiguranțelor care nu au fost niciodată adevărate. Am jurat de la început să nu fiu niciodată un trișor și m-am susținut pentru a mă asigura că îmi construiesc o casă fericită, dar, din păcate, ea nu a avut niciodată suficientă încredere în mine. Am rătăcit luni de zile încercând să o recuperez și am căutat ajutor din diverse surse, inclusiv din intervenția familiei ei, dar nu am avut niciodată succes. Am intrat în contact cu Dr. Isikolo, de care mă îndoiam la etapa anterioară cu care am luat legătura. A trebuit să păstrez speranța vie și să respect procedurile așa cum mi-a explicat totul. M-a asigurat de întoarcerea ei, care s-a întâmplat după două sau trei zile și încă nu am găsit cuvinte pentru a exprima cât de fericit și de recunoscător sunt cunoscând fiul meu și am avut mama lui acasă la noi. Le spun tuturor despre Dr. Isikolo și inima lui bună care ajută oamenii. Nu te va dezamăgi dacă îl încerci. Citiți mai multe despre Dr. Isikolo și contactați-l prin intermediul site-ului web: (https://www.isikolotemple.com) sau WhatsApp +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna, Dupa ce am fost în rela?ie cu Anderson de ani de zile, s-a despar?it de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc înapoi dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el, l-am implorat cu totul, am facut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea ?i ea mi-a sugerat sa contactez mai degraba un vrajitor care ar putea sa ma ajute sa fac o vraja pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodata în vraja, nu am avut de ales decât sa încerc, am a trimis vrajitorului prin po?ta ?i mi-a spus ca nu este nicio problema ca totul va fi bine înainte de trei zile, ca fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a facut vraja ?i, surprinzator, în a doua zi, era în jurul orei 16. M-a sunat fostul meu, am fost atât de surprins, am raspuns la apel ?i tot ce a spus a fost ca îi pare atât de rau pentru tot ce s-a întâmplat încât a vrut sa ma întorc la el, ca ma iube?te atât de mult. Am fost atât de fericit ?i m-am dus la el, a?a am început sa traim din nou ferici?i împreuna. De atunci, am promis ca oricui cunosc care are o problema de rela?ie, a? fi de ajutor unei astfel de persoane, trimi?ându-l la singurul vrajitor real ?i puternic care m-a ajutat cu propria mea problema. e-mail: ogagakunta@gmail.com
    1) Vraji de dragoste
    2) Vraji de dragoste pierduta
    3) Vraji de divor?
    4) Vraji de casatorie
    5) Vraja de legare.
    6) Vraji de despar?ire
    7) Alunga?i un Iubit trecut
    8.) Vrei sa fii promovat în biroul tau/ Vraja de loterie
    9) vrei sa-?i mul?ume?ti iubitul
    (ogagakunta@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  40. Nadia Drozdova07 ianuarie, 2023

    AM CÂŞTIG LA LOTERIE CU AJUTORUL DR ISIKOLO
    În ultimul deceniu, am jucat întotdeauna jocuri de loterie cu speranța că într-o zi voi câștiga bani mari, dar asta nu s-a întâmplat niciodată și m-am gândit la ce aș putea face pentru a câștiga mare la jackpot-ul la loterie. Am făcut câteva cercetări pe internet și am dat peste o reclamă despre Dr. Isikolo care pregătește vrăji de loterie pentru cei care cred în lucrările sale. I-am explicat Dr. Isikolo situația mea și el mi-a pregătit o vrajă la loterie și mi-a dat niște numere pentru a juca la loterie și am făcut ceea ce a spus el fără nicio îndoială. V-ați putea crede că, pentru prima dată în viața mea, am câștigat suma de 786.000 de euro. Am crezut că visez până când am fost sunat de agentul de loterie să vin la birou să aranjez cum voi revendica banii. Acum viața mea s-a schimbat definitiv și sunt un șef al meu și poți fi și tu un șef al tău, luând legătura cu Dr. Isikolo pentru o vrajă la loterie. Faceți clic pe site-ul său. Examinați-i site-ul și contactați-l acum. (https://isikolotemple.com) sau e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  41. De cât timp cauți o soluție, așa că rezolvă-ți problemele, iată o oportunitate mai bună pentru tine acolo. Mă numesc Rose. Mă îmbolnăvesc de 12 ani și, de asemenea, caut cum să obțin ajutor pentru a mă curăța, dar nu am putut găsi niciunul, într-o zi, în timp ce citeam adevărat, intarnetul am dat peste o poveste care vorbește despre Dr Ayo cum El îi ajută pe mulți oameni să rezolve problema și, de asemenea, îi ajută pe oameni să salveze viața celor trei căsătoriți, pe cei bolnavi și să-i aducă înapoi pe fostul. dacă aveți orice fel de problemă, puteți contacta Dr. Ayo pentru ajutor prin e-mailul său: drayospell@gmail.com sau +2347055691377

    RăspundețiȘtergere
  42. Monica Lupău10 ianuarie, 2023

    Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 12 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR ISIKOLO a venit în ajutorul meu când l-am contactat și mi-a dezvăluit că o femeie se afla în spatele problemelor pe care le aveam, deoarece el mi-a controlat mintea pe soțul meu cu vrăji de magie neagră doar pentru a-l lua de la mine și de la copiii mei. și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut atunci când am respectat procedurile muncii lui. Soțul meu a fost curățat și purificat de farmec și s-a recăpătat și s-a întors acasă la noi și am inventat lucrurile. Trăim din nou fericiți împreună. DR ISIKOLO vă poate ajuta și pe dumneavoastră. contactați-l prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau faceți clic pe site-ul său web pentru a-l revizui și contactați-l acum. (https://isikolotemple.com) sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  43. Kristina Nicolae11 ianuarie, 2023

    Sunt unul dintre prea mulți oameni de aici pentru a depune mărturie lumii că Dr. Isikolo este într-adevăr un om cu suflet bun care face tot posibilul pentru a ajuta oamenii chiar și atunci când toată speranța este pierdută în căutarea unei soluții la problemele lor. Problemele mele cu adevărat nu diferă de cele ale altora, deoarece am logodnicul meu înapoi la mine după 48 de ore când Dr. Isikolo a lucrat pentru mine. Nu m-am descurcat când am știut că mi-am pierdut logodnicul în favoarea unei alte doamne. M-am pierdut în întuneric și îi sunt recunoscător lui Dumnezeu că oameni cinstiți precum doctorul Isikolo există cu adevărat doar pentru a șterge lacrimile de pe fețele celor cu inima frântă. Sunt 100% garantat și sigur că nu te va dezamăgi atunci când îi cauți ajutorul pentru a găsi soluții la problemele tale, fie conjugale sau relaționale, fie alte probleme legate de viață. Doar e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-i puteți WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  44. vizitați și examinați mai multe despre Dr Isikolo prin (https://isikolotemple.com)
    Buna tuturor. Numele meu este Clara Bilaşcu. Sunt aici să-i mulţumesc grozavului Dr Isikolo pentru că mi-a rezolvat problemele conjugale. Căsătoria mea s-a prăbușit din cauza problemelor și dificultăților nesfârșite pe care le-am avut cu soțul meu. A plecat fără să se uite înapoi și am fost singur atâtea luni. Familia lui a intervenit și tot nu s-a schimbat nimic. Am fost distrus din punct de vedere emoțional și mi-am pierdut speranța de a găsi dragostea din nou pentru că el era totul într-un bărbat pe care mi l-am dorit vreodată. La fel ca mulți oameni, am ajuns să cunosc despre DR ISIKOLO când am început să caut ajutor. Am discutat pe larg problemele mele și m-a asigurat că voi obține soluția de care aveam nevoie. Nu am avut de ales decât să-i respect procedurile și nu a întârziat nimic. A făcut o legătură de reuniune de dragoste pentru mine și soțul meu, iar dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit au fost restaurate și s-a întors la mine exact după 48 de ore, așa cum a promis DR ISIKOLO. El este într-adevăr un ajutor minunat și este de încredere. dacă aveți probleme, trimiteți-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196 sau trimiteți-i un e-mail prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  45. Dianna Niculescu13 februarie, 2023

    Am citit câteva mărturii despre un vrăjitor de dragoste ale doctorului Isikolo despre cum a ajutat mulți oameni să-și aducă înapoi foștii iubiți în 48 de ore. Sincer, mă gândeam doar dacă asta era real și dacă acest bărbat ar putea ajuta cu adevărat să-mi aducă înapoi iubitul pe care îl iubesc atât de mult. Am decis să-l contactez pentru că îmi iubesc foarte mult iubitul și suntem despărțiți de câteva luni, mi-a fost foarte dor de el. Am încercat toate celelalte mijloace pentru a-l recupera, dar nu am reușit. L-am contactat pe Dr. Isikolo și mi-a spus că fostul meu se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore, după ce voi respecta procedurile despre cum se face totul. Dr. Isikolo mi l-a dat să știe cât de mult l-am iubit și l-am dorit. Și a deschis ochii pentru a-și imagina cât de mult avem împreună. Fostul meu s-a întors la mine acum. În timp ce scriu această mărturie chiar acum, sunt cea mai fericită fată de pe pământ, iar eu și iubitul meu trăim o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică ca niciodată. contactează-l și nu te va dezamăgi. de asemenea. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  46. Bianca Ioniță15 februarie, 2023

    Sunt atât de fericit să împărtășesc această mărturie fantastică a mea. Viața mea s-a schimbat complet în 48 de ore. Mă văd în oglindă și mă pot zâmbi. Am încredere în mine și în abilitățile mele, pentru prima dată de mulți ani. Îmi am iubitul înapoi în viață cu ajutorul doctorului Isikolo. A spus scuze la 48 de ore după ce vraja a fost creată. A spus că și-a dat seama că nu și-a dorit niciodată să se despartă. nu se putea descurca cu bagajul emoțional pe care îl căram tot timpul. El a spus că a crezut că el este influența negativă asupra vieții mele și a considerat că este mai bine să plec. A spus că este greu să vorbesc despre trecut tot timpul. Ne-am iertat amândoi. Mi s-a spus că sunt luni distanță. Sunt dovada vie a ceea ce poate face DR ISIKOLO. Îți mulțumesc foarte mult Dr. Isikolo pentru lucrul minunat pe care l-ai făcut în relația mea. Sunt atât de fericit acum. Cu ajutorul tău am putut amândoi să ne vedem și să ne spunem adevărul unul altuia. Sunt foarte încântat să vă contactez și să inițiez toate acestea să se întâmple. Oricine are o problemă de relație poate contacta Dr. Isikolo prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îi poate trimite mesaj pe WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  47. Edward Hurezeanu17 februarie, 2023

    Vrei să-ți aduci fostul înapoi? Am făcut-o cu Dr. Isikolo și fostul meu s-a întors la mine în 2 zile după ce mi-a spus că legătura de reuniune de dragoste a fost încheiată. Vreau ca toată lumea să-mi citească mărturia și să creadă într-un vrăjitor numit Dr Isikolo. Fosta mea iubită s-a despărțit de mine pentru că era sceptică și se îndoia că am alte femei, ceea ce nu a fost niciodată adevărat. ne-am certat despre asta în mod separat și totul s-a dovedit că ea a crezut percepțiile greșite despre mine și a plecat. Am contactat-o pe Dr. Isikolo după aproximativ 3 luni mai târziu și nici măcar nu mi-a mai răspuns la apelurile telefonice. Sunt foarte fericit acum că doctorul Isikolo mi-a adus-o înapoi. Când am contactat acest vrăjitor. Nu credeam că fostul meu se va întoarce după lupte și totul, dar doctorul Isikolo mi-a oferit o ușurare uriașă știind că logodnica mea s-a întors la mine și dragostea și fericirea dintre noi au fost restaurate și devenite permanente. Vreau ca toată lumea să creadă în acest vrăjitor și să-l contacteze pentru orice problemă. e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  48. După mulți ani de căsătorie, soțul meu cere divorțul din cauza noii sale secretare care a fost angajată cu câteva luni în urmă. Această femeie l-a întors pe soțul meu împotriva mea și a întregii sale familii și toți eram confuzi cum a făcut-o. Soacra mea l-a sunat de mai multe ori pe soțul meu pentru a veni la întâlnirea de familie în mod regulat, dar el a refuzat întotdeauna. A spus că a fost orb în toți acești ani și acum vede că nu sunt femeia pentru el după  5 copii. Sunt acasă la mama cu copiii mei de 3 luni, acum doar o săptămână după ce am căutat ajutor pentru a opri divorțul și a-mi aduce soțul înapoi la mine. Vrăjitorul a spus că soțul meu mă va căuta în 24 de ore, că orice legătură răutăcioasă pe care noua secretară a făcut-o între ea și soțul meu va fi ruptă.
    În timp ce scriu acest comentariu, soțul meu vine dimineața și seara acasă la mama mea să-și ceară scuze, a concediat-o pe secretară. A fost șocant că soțul meu mi-ar face asta mie și copiilor noștri. Mulțumiri preotului pentru un ritual de dragoste perfectă care a distrus planul secretarului rău și ne-a reunit din nou. De atunci, nu am mai întâlnit nicio problemă de relație sau vreo problemă de orice fel. voodooconnect60@gmail.com  sau  +2348097014925 pe WhatsApp pentru a contacta voodoo lord pentru a vă ajuta să găsiți soluții și să rezolvați orice fel de problemă care vi se întâmplă.

    RăspundețiȘtergere
  49. Majoritatea oamenilor din ziua de azi suferă și au dureri în diferitele lor relații și în sănătatea lor, deoarece este greu să renunți la dragostea lor adevărată, uneori ne prefacem că totul este bine, dar nu este așa. Pentru a avea o persoană iubită, încercăm să găsim și bucurie și fericire prin legătura pe care ai creat-o de-a lungul anilor. Voodoo Lord este aici pentru a ajuta corpul bolnav și cu inima zdrobită cu vrăjile sale puternice. El este capabil să restabilească o viață de dragoste care a dispărut. Contactul lui este voodooconnect60@gmail.com, Whatsapp +2348097014925. Recomand persoanelor cu probleme de relații sau conjugale și, de asemenea, de sănătate să-l contacteze cât mai curând posibil. De asemenea, i-a ajutat pe cei pe care i-am referit să găsească soluții la propriile probleme. El este atât de sincer și sincer. Nu ai nimic de pierdut când îl contactezi, așa că caută ajutorul acum.

    RăspundețiȘtergere
  50. Mihaela Predescu20 februarie, 2023

    CONTACTAȚI DR ISIKOLO PENTRU SOLUȚII LA DRAGOSTEA ȘI PROBLEMELOR DVS. MARITALE. Examinați site-ul său (https://isikolotemple.com)
    Cu atât de multe în inima mea, sunt aici pentru a mă exprima despre modul în care Dr. Isikolo mi-a salvat căsnicia de la divorț. Eu și soțul meu aveam o neînțelegere și asta ne-a sfâșiat căsnicia, în măsura în care soțul meu dorea să divorțeze. Deci nu am altă opțiune decât să merg în căutarea unei soluții la problema mea. Acolo am întâlnit detalii despre Dr. Isikolo și cum atât de mulți oameni scriau lucruri bune despre el și lucrările sale minunate pentru ei și despre modul în care a ajutat o mulțime de oameni restabilindu-le relația. L-am contactat pe doctorul Isikolo și mi-a spus tot ce trebuie să fac și în mai puțin de 48 de ore când a lucrat pentru mine, soțul meu a anulat actele de divorț. Acum, eu și soțul meu trăim împreună în pace și armonie și sunt aici pentru a spune lumii că dragostea și afecțiunile au fost restaurate. Toate îi mulțumesc doctorului Isikolo pentru că mi-a salvat căsnicia de la despărțire. Informațiile de contact ale Dr. Isikolo sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îi puteți, de asemenea, WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  51. Antoaneta Cristian23 februarie, 2023

    Am o relație cu iubitul meu de 2 ani și plănuiam să ne căsătorim curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată, îl iubesc cu adevărat pe acest tip și nu îmi pot imagina viața fără el. În continuare, am încercat tot posibilul să-l recuperez, dar tot efortul meu de a-l aduce înapoi în viața mea nu a funcționat. A fost în această zi credincioasă, am dat peste câteva comentarii pe un site web despre acest mare vrăjitor numit Dr Isikolo, atât de multe persoane au susținut că el îi ajută să-și reînnoiască relația și să-și aducă fostul înapoi, a trebuit să-l contactez pentru că era ultima mea speranta. L-am contactat prin e-mail și mi-a spus tot ce trebuie făcut, ceea ce am făcut și el m-a asigurat că în 2 zile iubitul meu o va părăsi pe cealaltă fată și se va întoarce la mine și a fost foarte grozav. surpriză să-mi văd iubitul revenind la mine după două zile. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul doctorului Isikolo și vă sfătuiesc dacă aveți nevoie de ajutorul lui, trimiteți-i un e-mail direct prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau îi puteți, de asemenea, pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  52. Salutare tuturor, ma numesc Marinela Dinescu. De ceva vreme, soțul meu locuia într-un alt apartament din cauza presiunii muncii și eram foarte fericiți împreună, deși a stat departe de noi câteva luni. Nu știam că un coleg de la serviciu avea deja o aventură cu el, ceea ce l-a făcut pe soțul meu să depună de nicăieri un divorț împotriva mea. Știam că ceva nu este în regulă pentru că nu a trebuit niciodată să ne luptăm sau să ne certăm atât de mult ca să-l facem să plece. Am fost traumatizat și caut ajutor pentru a aborda situația care m-a condus la DR ISIKOLO din laudele pe care oamenii i-au făcut-o online. Am discutat pe larg și mi-a spus tot ce trebuia să știu despre ce s-a întâmplat și despre procesul de rezolvare a problemelor. Și-a îndeplinit promisiunile și l-a adus pe soțul meu înapoi la mine, iar procesul de divorț a fost anulat. Acum soțul meu s-a întors acasă la noi și suntem fericiți împreună. Este într-adevăr uimitor cum oamenii pot ajuta cu adevărat pe alții atunci când au nevoie. El te poate ajuta si pe tine. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  53. Elena Aurescu08 martie, 2023

    DR ISIKOLO ESTE SINGURUL SUFICIENT DE ÎNREDERE ȘI DE CINST PENTRU A-ȚI REDUCE FOȘTUL PARTENER LA VOI
    Nu am știut niciodată că există o mare posibilitate de a-mi avea bărbatul înapoi la mine până când l-am întâlnit pe DR ISIKOLO. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Am fost devastat și nu m-am putut recupera. Prietenii și familia lui au făcut tot ce le-a putut pentru a ne reuni, dar s-a dovedit a eșuat. Am fost singur câteva luni și nu mă vedeam iubind pe altul. Așa că a trebuit să caut ajutor de la DR ISIKOLO, care mi-a oferit privilegiul de a mă asigura că mi-au fost îndeplinite dorințele inimii. Ne-a reunit și dragostea și fericirea au fost restaurate. Cuvintele lui sunt obligația lui și nu eșuează niciodată când promite cuiva 48 de ore de a obține rezultatul, ceea ce m-a uimit când propriul meu rezultat s-a manifestat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte. Contactează-l acum. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +234-8133261196.

    RăspundețiȘtergere
  54. Soțul meu a început să mă trateze mai bine și a fost un proces de vindecare pentru amândoi. Coșmarul care durase aproape 2 ani s-a încheiat în sfârșit. Parcă ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am lăsat trecutul în urmă și încercăm să mergem înainte – și pentru prima dată după mult timp, viitorul pare mult mai luminos. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscător îi sunt doctorului Ilekhojie! Este ca și cum am redescoperit în sfârșit acele lucruri unul despre celălalt care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toate îngrijorările și stresul au dispărut pur și simplu. Îți mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru că mi-ai salvat Căsnicia ruptă. Eu și soțul meu trăim din nou fericiți. Toate mulțumim lui Ilekhojie. Contactați-l pentru a vă restabili căsătoria E-mail: (gethelp05@gmail.com Sunați sau Whatsapp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  55. Vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu Dr. Ilekhojie. Soțul meu de 5 ani m-a înșelat și l-am confruntat ceea ce a provocat o ceartă care l-a făcut să ceară divorțul. Am plâns și m-am îmbolnăvit instantaneu. Când căutam povestiri aleatorii online despre oameni cu o situație similară cu a mea, am văzut o mărturie a cuiva și cum dr. Ilekhojie a făcut pace între cupluri. L-am contactat si mi-a explicat cum este posibil sa ma impac cu sotul meu si in cateva zile va anula divortul care era ceea ce imi doream. Am făcut tot ce mi-a cerut să fac și în exact trei nopți după munca lui, soțul meu a sunat să-și ceară scuze că a înșelat și a cerut să mă întorc acasă cu atâtea promisiuni. Apreciez ajutorul tau Dr, esti cu adevarat o binecuvantare. Dacă vă aflați în aceeași situație în care am fost și eu, contactați-l pe Dr. Ilekhojie și cereți ajutor. E-mail: gethelp05@gmail.com sau Sună/Whatsapp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  56. Teodora Iliescu13 martie, 2023

    Bună ziua tuturor. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Eram distrus emoțional și nu știam ce să fac ca să-l recuperez. Am fost în dificultate luni de zile și am continuat să caut ajutor de pretutindeni până am ajuns să aflu despre DR ISIKOLO. L-am contactat și i-am explicat problemele mele. A fost dispus să mă ajute și să mă îndemne să respect procedurile, astfel încât să poată restabili dragostea dintre mine și bărbatul meu și, de asemenea, să se asigure că am fost amândoi înapoi unul la celălalt. Am îndeplinit toate cerințele și și-a făcut treaba. După 48 de ore, am primit un mesaj de la iubitul meu în care îmi cerea o întâlnire ca să putem arunca lucrurile la gunoi. Acum suntem din nou împreună și totul datorită lui DR ISIKOLO. El te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să crezi și să rămâi plin de speranță. Doar e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți trimite prin WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  57. Numele meu este Anna Florin. Am trecut prin momente grele cu diferiți bărbați care au găsit dragoste adevărată și acceptare autentică, până când l-am întâlnit pe soțul meu care a intrat în viața mea și m-a iubit dincolo de cuvintele. Am locuit împreună 2 ani și am fost fericiți până când au apărut prea multe certuri și ne-am împărțit. Am crezut că pot merge mai departe, dar mi-am dat seama că sunt profund îndrăgostită de el și că am nevoie pentru totdeauna de el. Nu am avut nicio opțiune decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să-l contactez pe Dr. Isikolo, știind cum a reușit să-i ajute pe alții. Mi-a acordat atenția și a făcut tot posibilul să ne împace din nou împreună și în 48 de ore, rezultatul s-a manifestat și a revenit la mine și am reinventat lucrurile. Acum dragostea și fericirea au fost restabilite și tot ce pot spune este că apreciez cu adevărat Dr. Isikolo pentru că a fost altruist în a ajuta pe mine și pe alții. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  58. Iubitul meu de 2 ani s-a despărțit de mine săptămâna trecută. Nu mâncam și nu vorbeam cu nimeni, plângeam mult, eram atât de deprimat și stresat încât am ajuns la spital din cauza stresului și a depresiei. Într-o zi, în timp ce căutam online pentru a obține sfaturi despre dragoste, pentru că îl iubesc și îmi pasă profund de el și vreau doar să fim din nou împreună ca un cuplu. Am găsit un bărbat puternic pe nume Ilekhojie care a rezolvat atât de multe probleme de relație…… așa că l-am contactat și i-am explicat totul, apoi doctorul Ilekhojie mi-a spus că se va întoarce la mine în 48 de ore după ce mă va ajuta cu o vrajă de reconciliere. A funcționat perfect așa cum a promis și David s-a întors și a început să-mi ceară să-l accept înapoi. Sunt atât de fericit acum că Dr Ilekhojie a făcut ceea ce a promis. Contactați-l pe Dr. Ilekhojie ca fiind 100% garantat și eficient. Trimiteți-i un e-mail la (gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  59. MI-AM RECUPERAT IUBITUL CU AJUTORUL DR ISIKOLO, vizitați site-ul lui: (https://isikolotemple.com)
    Numele meu este Diana Grigorie și sunt aici să-i aduc recunoștință lui DR ISIKOLO pentru ajutorul acordat în salvarea relației mele. Iubitul meu m-a părăsit pentru că m-am temperat repede și m-am luptat cu el de mai multe ori din cauza nesiguranțelor, văzându-l vreodată aproape de orice altă doamnă. Nu am putut găsi o modalitate mai bună de a-l face să se întoarcă la mine și DR ISIKOLO a venit în ajutorul meu. Când l-am contactat, mi-a spus tot ce trebuia să știu despre cum vor fi restabilite dragostea și legătura dintre mine și bărbatul meu. M-am conformat și el a făcut treaba fără ezitare și imediat după 48 de ore, iubitul meu m-a sunat. Sunt fericit și plin de viață datorită bunăvoinței lui DR ISIKOLO. Îi îndemn pe oricine trece prin probleme să-l contacteze acum și cu siguranță te va ajuta. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau dacă preferați text WhatsApp: +234-8133261196

    RăspundețiȘtergere
  60. Soțul meu m-a părăsit pentru o femeie mai tânără. Parcă îl avea sub o vrajă diabolică, el s-a întors împotriva mea peste noapte fără niciun avertisment. Sa întâmplat anul trecut, eram disperat, așa că am folosit fiecare site de vrăji pe care l-am putut găsi fără niciun rezultat. Un prieten mi-a trimis contactul doctorului Ilekhojie și l-am contactat. A început să lucreze cu mine în februarie și, ca urmare a întregii sale lucrări minunate, eu și soțul meu suntem din nou împreună. Sunt atât de fericit și privilegiat să am o persoană atât de grozavă ca tine de partea mea. Mulțumesc! Dr Ilekhojie. Aveți nevoie de ajutor, WhatsApp Dr Ilekhojie la +2348147400259 sau e-mail gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  61. Vivian Obreja23 martie, 2023

    Am avut probleme cu soțul meu și s-a mutat în alt oraș și a întrerupt comunicarea cu mine. Găsesc toate mijloacele posibile pentru a ajunge la el, astfel încât să ne putem rezolva diferențele, dar fără rezultat. Mama și frații lui nici măcar nu știau despre el. Eram deprimat și încurcat emoțional și a trebuit să caut ajutor pentru a-l aduce înapoi la mine înainte ca o altă doamnă să-mi ia locul în viața lui. Așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO căruia i-am explicat totul și a fost dispus să mă ajute și a făcut-o. El a făcut o legătură de reconciliere amoroasă pentru mine și bărbatul meu și neștiut pentru mine că rezultatul se va manifesta după 48 de ore așa cum a promis. Omul meu s-a întors și a venit după mine și am fost uimit că pot spune acum că dragostea și fericirea au fost restabilite și suntem mai fericiți împreună și tot ce văd acum este pentru totdeauna cu el și îi sunt atât de recunoscător DR ISIKOLO pentru el. bunătate față de mine și de alți oameni de acolo. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți WhatsApp/Viber pe: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  62. SOȚUL MEU A PLĂCAT ȘI DR ISIKOLO L-A REDUCAT LA MINE ȘI SUNT UIMIT ȘI A TREBUIT SĂ RĂSPÂND VESTIREA BUNĂ
    Mă numesc Anna Vlădescu. Când bărbatul meu m-a părăsit, am fost traumatizat și cu inima frântă și nu m-am putut obține luni de zile. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez, dar fără rezultat. Am plecat într-un alt oraș, sperând să o iau de la capăt. Am intrat în contact cu un alt bărbat cu care am încercat din răsputeri să fiu, dar nu a ieșit pentru că nu puteam să-l iubesc. Știam că încă iubesc și îmi doresc bărbatul înapoi la mine. Așa că am început să caut ajutor și atunci l-am găsit pe DR ISIKOLO din diferite puncte de vedere, am citit despre el. Am vorbit și l-am făcut să înțeleagă tot ce trebuia să știu și am crezut în el și am respectat procedurile. A lucrat pentru mine și a restabilit dragostea și legătura dintre mine și bărbatul meu și, după 48 de ore, așa cum a promis, omul meu m-a căutat și am vorbit și a coborât să mă vadă unde sunt și am inventat lucrurile și am devenit din nou fericiți împreună. DR ISIKOLO este de încredere și te poate ajuta și pe tine dacă îl contactezi pentru orice. Doar trimite-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196 sau contactează-l prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  63. Examinați și contactați cel mai onest și puternic vrăjitor numit Dr Isikolo prin intermediul site-ului web (https://isikolotemple.com)
    Numele meu este Anna Valenta și pentru totdeauna, îl apreciez pe Dr. Isikolo care m-a ajutat cu marile sale puteri, mi-a restabilit casa și fericirea pe care am împărtășit-o cu soțul meu și este într-adevăr ceva pentru care sunt mereu recunoscător. S-a întâmplat să fiu neputincios și abătut aproape un an când soțul meu m-a părăsit din cauza unor probleme conjugale pe care le-am întâlnit. Am făcut tot ce am putut pentru a-mi salva căsnicia și nimic nu a funcționat până când DR ISIKOLO mi-a venit în ajutor. M-a ajutat și dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu bărbatul meu au fost restaurate și mai uimitor. Știu că sună ciudat dacă într-adevăr poate ajuta pe cineva, dar este 100% garantat că nu te va dezamăgi atunci când te asigură că vei avea rezultatele dorite după 48 de ore. El te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să-i oferi șansa să facă acest lucru. e-mail-i acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  64. Bună, mă numesc Diana Grigorie și sunt aici pentru a spune mai multe despre Dr. Isikolo și lucrările sale bune. Viața nu are sens atunci când îți pierzi persoana iubită și te lupți cu traume emoționale care devin insuportabile. Mulțumesc lui DR ISIKOLO care mi-a venit în ajutor și mi-a oferit o soluție atunci când toată speranța era pierdută. În fața ochilor mei, bărbatul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă și am încercat toate mijloacele posibile pentru a-l recupera, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor până am aflat despre DR Isikolo. Mi-a acordat atenția și sprijinul maxim de care aveam nevoie și a făcut tot ce a putut și a adus bărbatul meu înapoi la mine, iar rezultatul care se manifestă după 48 de ore încă mă uimește. Acum dragostea și fericirea noastră a fost reînviată și să lucreze mai bine pentru noi. Nu mai intrați în panică pentru că și DR ISIKOLO vă poate ajuta. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  65. Georgina Caragiu08 aprilie, 2023

    Dragostea rămâne uimitoare atunci când sunteți alături de sufletul pereche și fericirea este asigurată pentru amândoi. DR ISIKOLO m-a făcut să înțeleg că poți recupera ceea ce îți face viața frumoasă tocmai atunci când mi-am pierdut speranța de a-mi recupera bărbatul și mi l-a înapoiat. Am avut o relație complicată și ne-am certat tot timpul și el a lăsat inima zdrobită și am fost nefericit. DR ISIKOLO a intrat în imagine după mai multe încercări de a-l recâștiga și nu a reușit. A restabilit dragostea și conexiunea dintre mine și bărbatul meu și, în doar 48 de ore, am avut o întâlnire și am discutat despre lucruri, iar acum plănuim să ne căsătorim și să trăim fericiți împreună pentru totdeauna. Cuvintele nu pot exprima recunoștința mea față de DR ISIKOLO și toți cei care au vorbit foarte bine despre el nu au mințit niciodată despre el, deoarece el este într-adevăr de încredere. Contactează-l astăzi și lasă-l să te ajute și pe el. e-mail: (isikolosolutionhome@gmail.com) sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  66. CĂUTAȚI AJUTOR PENTRU A-ȚI REDUCE EXISTUL LA DVS., CONTACTAȚI ACUM DR ISIKOLO
    Numele meu este Nadia Brancusi. Din abundența de bucurie, inima mea vorbește foarte bine despre DR ISIKOLO. A venit în ajutorul meu când viața mea a fost distrusă luni de zile. Iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă și nu știam că era controlat și hipnotizat. Am făcut tot ce am putut ca să-l fac să se întoarcă la mine, dar fără rezultat. A plecat din oraș cu doamna și nu am mai auzit de el și nici măcar nu l-am mai văzut. Am fost în căutarea ajutorului online când am citit despre modul în care DR ISIKOLO a ajutat alte femei care aveau aceleași probleme. L-am contactat și mi-a spus tot ce trebuie făcut, lucru pe care l-am respectat. Așa cum a promis, dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu partenerul meu au fost restaurate, iar el a fost curățat de farmecul întunecat pe care l-au pus asupra lui și s-a întors la mine după 48 de ore. DR ISIKOLO este sincer în a ajuta oamenii și vă poate ajuta dacă decideți astăzi să îl contactați. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  67. DOINA CODONA05 mai, 2023

    Sufer de boală (VIRUS HERPES) în ultimii patru ani și am avut dureri constante, în special în părțile mele intime. În primul an, am avut încredere în Dumnezeu că voi fi vindecat într-o zi. Această boală a început să circule în tot corpul meu și iau tratament de la medicul meu, acum câteva săptămâni am venit să caut pe internet dacă pot obține vreo informație privind prevenirea acestei boli, la căutarea mea am văzut o mărturie a cuiva care a fost vindecat de (VIRUSUL HERPES) de un bărbat numit voodoo lord și ea a dat adresa de e-mail și numărul de WhatsApp ale acestui bărbat și le-a sfătuit pe oameni cu o boală severă să-l contacteze că el a ajutat-o ​​să-și vindece cancerul în urmă cu peste 5 ani și cancerul. nu s-a mai întors și a fost vindecată complet. Așa că i-am scris domnului voodoo spunându-i despre virusul meu (HERPES), el mi-a spus să nu-mi fac griji că voi fi vindecat. N-am crezut niciodată, dar a trebuit să iau o încercare pentru că îmi prețuiesc mult viața, sănătatea și confortul. După toate procedurile și remediile pe care mi le-a dat acest bărbat, câteva săptămâni mai târziu am început să experimentez schimbări în tot corpul meu și voodoo lord m-a asigurat că am fost vindecat. După ceva timp m-am dus la medicul meu în spital pentru a confirma dacă m-am vindecat în sfârșit și s-a confirmat medical că m-am vindecat și medicul meu a fost foarte surprins. Așa că pot sfătui cu îndrăzneală orice organism care se luptă cu orice tip de boală să contacteze Lordul voodoo. E-mail:::: voodooconnect60@gmail.com, WhatsApp: +2348097014925

    RăspundețiȘtergere
  68. Îi mulțumesc adevăratului și puternic vrăjitor Voodo lord pentru că mi-a adus iubitul înapoi la mine. Mi-a spus doar să ofer elementele de care va avea nevoie pentru ca vraja să fie foarte eficientă și i-am furnizat elementele, a pus câteva întrebări și i-am răspuns. După ce a primit obiectele, mi-a spus în patruzeci și opt de ore (48 de ore) că voi începe să văd rezultatul vrajei pe care a făcut-o și exact asta s-a întâmplat, fiecare lucru pe care a spus a ieșit exact așa cum a spus el că va fi. fi. Lordul Voodoo este un adevărat om al cuvintelor sale. Contactați-l pentru a vă rezolva problemele odată pentru totdeauna. E-mail: voodooconnect60@gmail.com
    WhatsApp: +234 8097014925

    RăspundețiȘtergere
  69. Nu am avut niciodată o BTS (Boală cu transmitere sexuală) înainte și nu am avut niciodată sex neprotejat. Totuși, am avut un iubit, care la acea vreme avea o herpes rece. Sincer, am presupus că era doar un loc pentru că nu am aflat niciodată despre HERPES până acum. Ne-am angajat în sex oral și așa am luat HERPES. Slavă Domnului că l-am găsit pe Voodoo Lord online care a făcut o vrajă de sănătate și mi-a pregătit și un remediu pe bază de plante pe care l-am luat doar 14 zile cu credință, apoi după ce am început să observ schimbări în corpul meu, am fost la un control la spital și am confirmat. ca m-am vindecat total de HERPES (herpes Negativ). Medicamentul lui nu are EFECTE SECUNDARE, nu există o dietă specială atunci când iei medicamente, îl poți contacta pe email: voodooconnect60@gmail.com și, de asemenea, pe whatsApp +234- 8097014925 și rezolvi toate problemele tale de sănătate.

    RăspundețiȘtergere
  70. Pur și simplu nu pot păstra această fericire pentru mine. M-am căsătorit în urmă cu 10 ani fără niciun copil de arătat, soțul meu a început să mă trateze cu dispreț alături de soacra mea. M-a frustrat, am căutat ajutor online, apoi am văzut o mulțime de mărturii despre modul în care VOODOO LORD a ajutat mulți bărbați și femei. L-am contactat imediat pe Whatsapp și i-am explicat situația mea, mi-a promis că mă va ajuta, mi-a dat câteva instrucțiuni pe care trebuia să le urmez pentru a da rezultate perfecte. Am făcut totul așa cum mi-a spus, mai târziu mi-a spus să merg la spital după 2 săptămâni pentru un test de sarcină  și spre surprinderea mea, eram însărcinată și a fost o veste foarte bună pentru mine. Îi sunt foarte recunoscătoare pentru că am dat naștere unor băieți (gemeni) frumoși care arată ca tatăl lor. Acum sunt în pace în casa mea cu soțul și soacra mea. Contactați-l pe Whatsapp +2348097014925.....e-mail voodooconnect60@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  71. Starlene Zamfir09 mai, 2023

    Aș dori să împărtășesc mărturia mea cu lumea despre ceea ce a făcut pentru mine un vrăjitor autentic numit VOODOO LORD, acest bărbat mi-a adus soțul înapoi la mine cu marea sa vrajă. M-am căsătorit cu soțul meu acum câțiva ani, eram foarte îndrăgostiți, după o perioadă și-a dat seama că nu-i pot da un copil.
    Mi-a spus că nu poate continua cu căsătoria, l-am rugat să rămână că timpul lui Dumnezeu este cel mai bun, dar a refuzat și m-a lăsat cu durere în inimă.
    Am început să caut modalități de a-l recupera până când am văzut o mulțime de mărturii despre VOODOO LORD pe internet, cum a vindecat oamenii de diferitele lor boli și, de asemenea, i-a ajutat pe oameni cu alte probleme similare precum a mea să-și recapete pe cei dragi.
    Când în cele din urmă l-am contactat în legătură cu problemele mele, el și-a făcut treaba și mi-a dezvăluit că o altă femeie a folosit vraja de dragoste asupra soțului meu, acesta este motivul pentru care soțul meu m-a părăsit.
    Mi-a spus să nu-mi fac griji, că mă va ajuta să mă reîntâlnesc cu soțul meu și îl va face pe soțul meu să nu-i placă femeia și să distrugă vraja de dragoste pe care a folosit-o pentru a-mi manipula soțul.
    Mi-a spus tot ce trebuie să facem și ce trebuie să ofer pentru soluție.
    După ce i-am oferit ceea ce avea nevoie pentru a arunca vraja de dragoste pe poza soțului meu, astfel încât soțul meu să se întoarcă la mine, mi-a dat câteva instrucțiuni pe care le-am respectat. La exact trei (3) zile după ce a rupt vraja făcută asupra soțului meu de o altă femeie, soțul meu s-a întors cu lacrimi în ochi și m-a implorat iertare cu sinceritate peste tot.
    Am fost atât de fericit și l-am acceptat cu plăcere înapoi. După trei (3) luni împreună, am ratat fluxul menstrual în luna a treia și am fost la spital pentru un test de sarcină și rezultatul a fost pozitiv, eram însărcinată.
    Acum sunt mai fericită pentru că sunt mamă tripletă (doi băieți și o fată).
    VOODOO LORD încă o dată apreciez și mulțumesc pentru ceea ce ai făcut pentru mine. Dacă sunteți acolo în căutarea ajutorului de la un vrăjitor genial, trimiteți un e-mail la VOODOO LORD / voodooconnect60@gmail.com sau scrieți-i pe WhatsApp +234 8097014925

    RăspundețiȘtergere
  72. Zabrina Rosu10 mai, 2023

    Vreau să împărtășesc experiența mea despre cum mi-am recâștigat dragostea și el mă iubește mai mult decât mă așteptam.
    M-am căsătorit acum cinci ani, amândoi avem doi copii. am trait bine nu pana nu a venit mama lui vitrega sa ne viziteze, dupa saptamana in care a plecat, si sotul meu a inceput sa se poarte amuzant. Am fost șocat și surprins pentru că nu am știut niciodată ce făceam greșit. Mi-a spus să pun capăt căsătoriei și să iau copiii cu mine. Știu că soțul meu nu era un bărbat atât de rău la inimă, trebuia doar să găsesc o soluție la timp. așa că am citit despre Voodoo Lord pe internet și am văzut mărturii foarte bune despre el. așa că l-am contactat și i-am spus tot ce mi s-a întâmplat. Lordul voodoo mi-a spus că va pregăti o vrajă pentru mine și mi-a cerut să cumpăr articole pentru care am plătit și eu. După ce m-a vrăjit, s-a dovedit că totul în căsnicia mea era mama vitregă a soțului meu. a făcut magie pentru a mă despărți pe mine de soțul meu, mama vitregă a soțului meu este acum rușinată și bolnavă, mulțumită Domnului Voodoo care m-a ajutat să scap de această problemă. Lordul voodoo este un om bun la suflet și rareori poate face rău cuiva. îl poți contacta și pentru a-ți aduce înapoi fericirea. dacă aveți nevoie de ajutor, puteți contacta Voodoo Lord prin e-mailul său / voodooconnect60@gmail.com și, de asemenea, prin WhatsApp / +2348097014925 sau Telegram / +2348097014925

    RăspundețiȘtergere
  73. Yetta Sasan11 mai, 2023

    Nu am crezut niciodată în vrăji sau magie până nu am întâlnit acest vrăjitor special numit Voodoo Lord. Bărbatul cu care voiam să mă căsătoresc m-a părăsit cu câteva luni înainte de nuntă și am avut dureri emoționale. E cu mine de 4 ani și chiar îl iubesc foarte mult. M-a părăsit pentru o altă femeie fără motiv. când l-am sunat, nu mi-a acceptat niciodată apelurile și nu a vrut să mă vadă prin preajmă. L-am contactat pe Lordul voodoo printr-o persoană pe care o ajutase deja, când i-am spus ce s-a întâmplat, el m-a ajutat să fac niște rituri și după rituri m-a făcut să realizez că o altă femeie a făcut niște vrăji soțului meu și de aceea m-a părăsit. mi-a spus că mă va ajuta să fac o vrajă să-l aduc înapoi. La început am fost suspicios, dar doar am încercat și în 2 zile m-a sunat soțul și a venit să-mi ceară scuze. Nu pot să cred că se va putea întoarce vreodată la mine, dar acum sunt fericit că s-a întors, acum suntem căsătoriți și trăim ca o familie fericită. Postez asta pe forum dacă cineva are nevoie de ajutorul Domnului voodoo. îl poți contacta prin acest Whatsapp (+234 8097014925) sau prin e-mail (voodooconnect60@gmail.com) sau prin Telegram (+2348097014925) și o probă te va convinge.

    RăspundețiȘtergere
  74. Boian Turka12 mai, 2023

    Vreau să vă prezint cel mai bun din toate timpurile. Cel mai mare vrăjitor din toate timpurile, un om care s-a dovedit a fi excepțional la slujba lui, aduce înapoi pe cei despre care crezi că te-au părăsit și care credeai că nu se vor mai întoarce niciodată. VOODOO LORD a ajutat multe persoane în relația lor sau în starea lor civilă și, de asemenea, a ajutat mai multe persoane să obțină  promovare la locul lor de muncă. Doar contactați VOODOO LORD și toate problemele care vă împovărează inima vor avea o soluție rapidă, eficientă și permanentă. A făcut și încă face minuni cu puterea sa autentică. El a făcut-o pentru mine și nu mă pot opri să depun mărturie pentru că sunt o mărturie vie a bunei sale lucrări. Contactați acum VOODOO LORD și cereți imediat ajutor. Acestea sunt datele lui de contact... whatsapp +234 8097014925 .... e-mail voodooconnect60@gmail.com. Contactează-l și recâștigă-ți fericirea.

    RăspundețiȘtergere
  75. SOȚUL MEU A PLĂCAT ȘI DR ISIKOLO L-A REDUCAT LA MINE ȘI SUNT UIMIT ȘI A TREBUIT SĂ RĂSPÂND VESTIREA BUNĂ
    Numele meu este Anna Vlădescu. Când bărbatul meu m-a părăsit, am fost traumatizat și cu inima frântă și nu m-am putut obține luni de zile. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez, dar fără rezultat. Am plecat într-un alt oraș, sperând să o iau de la capăt. Am intrat în contact cu un alt bărbat cu care am încercat din răsputeri să fiu, dar nu a ieșit pentru că nu puteam să-l iubesc. Știam că încă iubesc și îmi doresc bărbatul înapoi la mine. Așa că am început să caut ajutor și atunci l-am găsit pe DR ISIKOLO din diferite puncte de vedere pe care am citit despre el. Am vorbit și l-am făcut să înțeleagă tot ce trebuia să știu și am crezut în el și am respectat procedurile. A lucrat pentru mine și a restabilit dragostea și legătura dintre mine și bărbatul meu și, după 48 de ore, așa cum a promis, omul meu m-a căutat și am vorbit și a coborât să mă vadă unde sunt și am inventat lucrurile și am devenit din nou fericiți împreună. DR ISIKOLO este de încredere și te poate ajuta și pe tine dacă îl contactezi pentru orice. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  76. Lucrurile nu merg doar până când faci alegerea corectă în viața ta. În viața mea, am făcut alegerea corectă când l-am contactat pe Dr. Ilekhojie, omul care este specializat în restabilirea relațiilor și căsătoriilor rupte. Sunt din Albany, New York, SUA și sunt pe acest blog pentru a-i mulțumi Dr. Ilekhojie pentru munca bine făcută. S-a asigurat ca soțul meu să oprească planurile de divorț după câteva luni și a cerut să vedem un consilier și să rezolvăm diferențele. Nu mi-aș fi avut familia intactă astăzi fără ajutorul doctorului Ilekhojie și de aceea îi las e-mailul gethelp05@gmail.com pentru a-ți restabili căsătoria sau relațiile rupte, îl poți suna sau pe Whatsapp la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  77. Un mare mulțumire de la Maria Fieraru lui DR ISIKOLO pentru că m-a ajutat să-mi refac casa stricata. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și mi-a rupt carnea de când am început să avem prea multe neînțelegeri. În unele zile, tocmai a plecat și nu s-a mai întors până în ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut să rezolv problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să-l contactez pe DR ISIKOLO, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR ISIKOLO m-a asigurat și mi-a spus doar să am încredere în el și să cred că mi se vor îndeplini dorințele. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă, iar soțul meu este cu mine pentru a nu mai pleca niciodată. Contactați-l și voi și credeți că vă poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  78. Salutare tuturor, numele meu este Anna Macovei. De ceva vreme, soțul meu locuia într-un alt apartament din cauza presiunii muncii și am fost foarte fericiți împreună, deși a stat departe de noi câteva luni. Nu știam că un coleg de la serviciu avea deja o aventură cu el, ceea ce l-a făcut pe soțul meu să depună de nicăieri un divorț împotriva mea. Știam că ceva nu este în regulă pentru că nu a trebuit niciodată să ne luptăm sau să ne certăm atât de mult ca să-l facem să plece. Am fost traumatizat și caut ajutor pentru a aborda situația care m-a condus la DR ISIKOLO din laudele pe care oamenii i-au făcut-o online. Am discutat pe larg și mi-a spus tot ce trebuia să știu despre ce s-a întâmplat și despre procesul de rezolvare a problemelor. Și-a îndeplinit promisiunile și l-a adus pe soțul meu înapoi la mine, iar procesul de divorț a fost anulat. Acum soțul meu s-a întors acasă la noi și suntem fericiți împreună. Este într-adevăr uimitor cum oamenii pot ajuta cu adevărat pe alții atunci când au nevoie. El te poate ajuta si pe tine. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  79. Un mare mulțumire din partea mea, Maria Fieraru, lui DR ISIKOLO pentru că m-a ajutat să-mi refac casa stricata. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și mi-a rupt carnea de când am început să avem prea multe neînțelegeri. În unele zile, tocmai a plecat și nu s-a mai întors până în ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut să rezolv problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să-l contactez pe DR ISIKOLO, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR ISIKOLO m-a asigurat și mi-a spus doar să am încredere în el și să cred că mi se vor îndeplini dorințele. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă, iar soțul meu este cu mine pentru a nu mai pleca niciodată. Contactați-l și voi și credeți că vă poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  80. Lucrurile nu funcționează doar până când faci alegerea corectă în viața ta. Am făcut alegerea corectă în viața mea când l-am contactat pe dr. DAWN, omul care este specializat în restabilirea relațiilor și căsătoriilor rupte. Sunt din București și sunt pe acest blog pentru a-i mulțumi Dr. DAWN pentru munca bine făcută. S-a asigurat că soțul meu a oprit planurile de divorț după câteva luni și a cerut să vedem un consilier și să ne rezolvăm diferențele. Nu mi-aș avea familia intactă astăzi fără ajutorul doctorului DAWN și de aceea îi las emailul: ( dawnacuna314@gmail.com )pentru a-ți restabili căsnicia sau relațiile rupte îl poți Whatsapp la: ( +2349046229159 )

    RăspundețiȘtergere
  81. Coșmarul care durase aproape 2 ani s-a încheiat în sfârșit. Parcă ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am lăsat trecutul în urmă și încercăm să mergem înainte – și pentru prima dată după mult timp, viitorul pare mult mai luminos. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscător îi sunt doctorului Ilekhojie! Este ca și cum am redescoperit în sfârșit acele lucruri unul despre celălalt care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toate îngrijorările și stresul au dispărut pur și simplu. Îți mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru că mi-ai salvat Căsnicia ruptă. Eu și soțul meu trăim din nou fericiți. Toate datorită lui Ilekhojie. Contactați-l pentru a vă restabili căsătoria E-mail: gethelp05@gmail.com Sunați sau Whatsapp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  82. Căsătoria MEA A FUNCȚIONAT DIN NOU CU AJUTORUL DR. ISIKOLO, CARE ESTE CEL MAI CEST VORAȘTOR PE CARE ÎL POȚI GĂSI
    Eu sunt Helena Breban. Casa mea a fost plină de probleme și mizerie nesfârșite care au dus la divorțul pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a prăbușit și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost atât de greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea a plâns mereu dorindu-și tatăl înapoi. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR ISIKOLO după ce am văzut atât de multe remarci bune despre munca lui. M-a asigurat că mă împac pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de reconciliere pe care a făcut-o. Mă bucur să vă spun tuturor că dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am revenit împreună și cred că va fi pentru totdeauna pentru noi și toate mulțumim lui DR ISIKOLO pentru că a făcut atât de mult pentru a-mi salva familia. Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că contactează-l acum dacă și tu ai nevoie de ajutor. e-mail-i acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i prin WhatsApp +234-8133261196

    RăspundețiȘtergere
  83. Sunt doar supărat că am fost înșelat de atâtea ori. Mulțumesc Dr. Ilekhojie, mi-aș fi dorit să te fi găsit mai devreme, să mă fi scutit de multe dureri și bani. Am încercat multe vrăji, magie albă, vindecători de energie. Am încercat și niciunul nu a funcționat. Mi-au promis luna și că o să-mi recuperez fostul soț pentru că lucrurile au fost complicate și soțul meu s-a mutat. Am cheltuit suficienți bani pentru a-mi face călătoria de vis în America de Sud, dar ce rost are să fac o călătorie de vis fără iubirea vieții mele. Dr Ilekhojie mi-a dat speranță și onestitatea lui este o gură de aer proaspăt. Acum m-am întors împreună cu soțul meu și tatăl copiilor mei și lucrurile merg bine. Vă mulțumim pentru ajutor Dr. Call/Whats-app: +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  84. Am dat peste un site care sugera că Dr Ilekhojie poate ajuta la recuperarea rapidă a fostului. Așa că am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut un ritual de reconciliere pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă după atâtea luni departe de casa noastră, atât de uimitor!! Și-a cerut scuze pentru greșeala sa, pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor. Legătura noastră de căsătorie este acum mai puternică și cum era înainte. Îți mulțumesc Dr. Ilekhojie că mi-ai adus înapoi soțul. Recomand Dr Ilekhojie pentru oricine are probleme în căsnicia/relația lor. Iată contactul lui Apel/Whats-app: +2348147400259 sau e-mail gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  85. Salutare tuturor, numele meu este Anna Macovei. De ceva vreme, soțul meu locuia într-un alt apartament din cauza presiunii de la muncă și eram foarte fericiți împreună, deși a stat departe de noi câteva luni. Nu știam că un coleg de la serviciu avea deja o aventură cu el, ceea ce l-a făcut pe soțul meu să depună de nicăieri un divorț împotriva mea. Știam că ceva nu este în regulă pentru că nu a trebuit niciodată să ne luptăm sau să ne certăm atât de mult ca să-l facem să plece. Am fost traumatizat și caut ajutor pentru a aborda situația care m-a condus la DR ISIKOLO din laudele pe care oamenii i-au făcut-o online. Am discutat pe larg și mi-a spus tot ce trebuia să știu despre ce s-a întâmplat și despre procesul de rezolvare a problemelor. Și-a îndeplinit promisiunile și l-a adus pe soțul meu înapoi la mine, iar procesul de divorț a fost anulat. Acum soțul meu s-a întors acasă la noi și suntem fericiți împreună. Este într-adevăr uimitor cum oamenii pot ajuta cu adevărat pe alții atunci când au nevoie. El te poate ajuta si pe tine. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  86. Eu și fostul meu soț am reușit întotdeauna să rămânem prietenoși după divorțul nostru din februarie. Dar întotdeauna mi-am dorit să mă întorc cu el. Tot ce a fost nevoie a fost să vizitez o pagină în care am văzut comentariile doctorului Ilekhojie, deoarece visul meu era să încep o nouă pagină cu soțul meu și să trăiesc fericit cu el. Dr Ilekhojie a cerut să efectueze un ritual de reconciliere și l-am acceptat. După 48 de ore, ritualul a funcționat pentru mine, iar soțul meu a spus că este regretabil pentru toate faptele sale greșite. Soțul meu s-a întors și ne pregătim cum să mergem în instanță și să ne retragem actele de divorț cât mai curând posibil. Acesta este nimic mai puțin decât un miracol. Mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru ritualurile tale puternice. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a aprecia munca ta bună. Cere-i ajutor. E-mail gethelp05@gmail.com și telefon/WhatsApp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  87. Am fost respinsă de soțul meu după trei (10) ani de căsnicie doar pentru că o altă femeie a avut o vrajă asupra lui și ne-a lăsat pe mine și pe cei 3 copii ai noștri să suferim. Nu pot să renunț pentru că îmi iubesc cu adevărat soțul și copiii întreabă mereu despre tatăl lor, într-o zi, când citeam online pe internet, am văzut o postare despre cum Dr Ilekhojie a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete relația și căsătorie. L-am contactat și i-am explicat totul. mi-a promis că mă va ajuta să-mi recuperez soțul. L-am crezut și am avut încredere în el. Mi-a dat instrucțiuni pe care le-am urmat cu sârguință. Soțul meu s-a întors și necunoscut pentru mine și pentru copii, soțul meu ne-a cumpărat o casă nouă în Dubai și acum trăim fericiți. I-am promis dr. Ilekhojie că voi spune totul lumii… Mulțumim doctorului Ilekhojie, mai jos sunt datele lui de contact. Puteți contacta Dr. Ilekhojie din orice parte din lume..

    WHATSAPP/CALL prin +2348147400259
    EMAIL: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  88. Numele meu este Anna Valenta. N-am știut niciodată că oamenii ar putea fi atât de amabili, altruişti și uimitori până când DR ISIKOLO m-a ajutat cu problemele mele în căsătorie. Unirea mea cu soțul meu nu a durat până la un an când am început să avem probleme. Era atât de frecvent încât am căzut în depresie și am continuat să mă lupt cu ea și, în același timp, soțul meu m-a părăsit și a jurat să nu mă mai întorc niciodată. Nu știam ce să fac cu viața mea în acel moment. A trebuit să continui să caut ajutor până când DR ISIKOLO mi-a venit în ajutor. După ce a făcut consultările cuvenite, mi-a fost clar că fosta iubită a soțului meu l-a tot manipulat ca să-l poată primi înapoi. Mi s-a spus ce să fac de către DR ISIKOLO și cu toată siguranța, trebuie să obțin rezultatul după 2 zile pe care l-am respectat și el m-a ajutat și rezultatul a fost atât de uimitor. Acum soțul meu s-a întors la mine și ne concepem primul nostru copil cu căldură și fericire. dacă aveți probleme similare sau de dragoste, trimiteți-i un mesaj prin Viber/WhatsApp +2348133261196 sau trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  89. Numele meu este Georgiana Luca. Am trecut prin momente grele cu diferiți bărbați care au găsit dragoste adevărată și acceptare autentică, până când l-am întâlnit pe soțul meu care a intrat în viața mea și m-a iubit dincolo de cuvintele. Am locuit împreună 2 ani și am fost fericiți până când au apărut prea multe certuri și ne-am împărțit. Am crezut că pot merge mai departe, dar mi-am dat seama că sunt profund îndrăgostită de el și că am nevoie pentru totdeauna de el. Nu am avut nicio opțiune decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să-l contactez pe Dr. Isikolo, știind cum a reușit să-i ajute pe alții. Mi-a acordat atenția și a făcut tot posibilul să ne împace din nou împreună și în 48 de ore, rezultatul s-a manifestat și a revenit la mine și am reinventat lucrurile. Acum dragostea și fericirea au fost restabilite și tot ce pot spune este că apreciez cu adevărat Dr. Isikolo pentru că a fost altruist în a ajuta pe mine și pe alții. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  90. Sunt doar supărat că am fost înșelat de atâtea ori. Mulțumesc Dr. Ilekhojie, mi-aș fi dorit să te fi găsit mai devreme, să mă fi scutit de multe dureri și bani. Am încercat multe vrăji, magie albă, vindecători de energie. Am încercat și niciunul nu a funcționat. Mi-au promis luna și că o să-mi recuperez fostul soț pentru că lucrurile au fost complicate și soțul meu s-a mutat. Am cheltuit suficienți bani pentru a-mi face călătoria de vis în America de Sud, dar ce rost are să fac o călătorie de vis fără iubirea vieții mele. Dr Ilekhojie mi-a dat speranță și onestitatea lui este o gură de aer proaspăt. Acum m-am întors împreună cu soțul meu și tatăl copiilor mei și lucrurile merg bine. Vă mulțumim pentru ajutor Dr. Call/Whats-app: +2348147400259 sau e-mail: (gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  91. Bună tuturor, mă numesc Monica Lupău și sunt aici pentru a-i mulțumi și doctorului Isikolo, pe care Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi sălbătici situația și a restabili bucuria și fericirea în casa mea. Mi-am pierdut soțul din cauza unei doamne aflate în străinătate când a plecat să lucreze în aceeași regiune în care locuiește ea. Nu am știut niciodată tot ce s-a întâmplat până când un prieten de-al meu mi-a trimis fotografii cu amândoi împreună și mi s-a știut după aceea că acesta era motivul pentru care soțul meu s-a răcit față de mine și m-a lăsat în urmă. Soțul meu era hipnotizat și controlat mintea și știam totul când l-am contactat pe doctorul Isikolo când am căutat ajutor și nu am găsit niciunul. M-a asigurat de întoarcerea sa și că ne-am restabilit dragostea și fericirea, ceea ce a făcut și rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore. Acum îmi am bărbatul înapoi și nu-i pot mulțumi suficient doctorului Isikolo pentru onestitatea și sprijinul său. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  92. DACĂ AI NEVOIE DE SERVICII ȘI SISTEMUL PENTRU A-ȚI REDUCE AMANTUL LA TI, CONTACTAȚI DR ISIKOLO
    Mă numesc Ioana Creangă și sunt aici să-l apreciez pe Dr Isikolo. Întotdeauna am avut o relație complicată cu iubitul meu. Ne-am luptat de atâtea ori din cauza nesiguranțelor de ambele părți și ne-am despărțit. Știam foarte bine că încă îl iubesc și că am nevoie de el înapoi în viața mea. Mi-a neglijat cererea și eforturile de a îndrepta lucrurile și am primit informații că deja se întâlnea cu o altă doamnă. Nu am putut evita situația așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO și am vorbit și mi-am explicat totul. M-a asigurat că mă va ajuta și se va asigura că îl voi întoarce la mine. El nu a pierdut niciodată să mă ajute și mi-a restabilit dragostea și bucuria pe care le-am împărtășit și mi-am adus bărbatul înapoi la mine. Știu mai bine că tot ceea ce spun atât de mulți oameni despre DR ISIKOLO este de fapt adevărat când am primit rezultatul muncii lui pentru mine 48 de ore așa cum a promis. Crede-mă, el te poate ajuta și pe tine dacă crezi. Așa că contactați-l acum. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp/Viber la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  93. Căsătoria mea s-a prăbușit din cauza problemelor și dificultăților nesfârșite pe care le-am avut cu soțul meu. A plecat fără să se uite înapoi și am fost singur atâtea luni. Familia lui a intervenit și tot nu s-a schimbat nimic. Am fost distrus din punct de vedere emoțional și mi-am pierdut speranța de a găsi dragostea din nou pentru că el era totul într-un bărbat pe care mi l-am dorit vreodată. La fel ca mulți oameni, am ajuns să știu despre Dr Ilekhojie prin internet. Am discutat pe larg despre problemele mele și m-a asigurat că voi obține soluția de care aveam nevoie pentru a-mi restabili căsnicia. Nu am avut de ales decât să respect procedurile sale, deoarece aveam dovezi că hs este de încredere și nu a întârziat nimic. El a făcut un ritual de reconciliere pentru mine și pentru soțul meu, iar dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit au fost restaurate. S-a întâmplat în exact 3 zile așa cum a promis dr. Ilehojie. El este într-adevăr un ajutor minunat. Dacă aveți probleme, trimiteți-i un mesaj prin WhatsApp +2348147400259 sau trimiteți-i un e-mail prin: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  94. SOȚUL MEU A PLĂCAT ȘI DR ISIKOLO L-A REDUCAT LA MINE ȘI SUNT UIMIT ȘI A TREBUIT SĂ RĂSPÂND VESTIREA BUNĂ
    Mă numesc Anna Vlădescu. Când bărbatul meu m-a părăsit, am fost traumatizat și cu inima frântă și nu m-am putut obține luni de zile. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez, dar fără rezultat. Am plecat într-un alt oraș, sperând să o iau de la capăt. Am intrat în contact cu un alt bărbat cu care am încercat din răsputeri să fiu, dar nu a ieșit pentru că nu puteam să-l iubesc. Știam că încă iubesc și îmi doresc bărbatul înapoi la mine. Așa că am început să caut ajutor și atunci l-am găsit pe DR ISIKOLO din diferite puncte de vedere pe care am citit despre el. Am vorbit și l-am făcut să înțeleagă tot ce trebuia să știu și am crezut în el și am respectat procedurile. A lucrat pentru mine și a restabilit dragostea și legătura dintre mine și bărbatul meu și, după 48 de ore, așa cum a promis, omul meu m-a căutat și am vorbit și a coborât să mă vadă unde sunt și am inventat lucrurile și am devenit din nou fericiți împreună. DR ISIKOLO este de încredere și te poate ajuta și pe tine dacă îl contactezi pentru orice. Doar trimite-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  95. Nu pot uita cum m-a ajutat DR WALE să-mi refac căsnicia după opt luni de despărțire de soția mea din ceartă și ea a plecat și nu se mai întoarce niciodată la mine, am făcut atât de mult ca să o recuperez, dar nimic nu s-a rezolvat până când Am văzut un comentariu online când cineva depunea mărturie despre modul în care DR WALE a ajutat-o să-și restabilească soțul și așa l-am contactat prin WhatsApp lui și, după ce mi-a scris problema, m-a asigurat că mă va ajuta să mă întorc cu soția mea. în câteva zile după ce am făcut vraja de dragoste și după ce el a făcut vraja, soția mea s-a întors acasă și a rugat că îi pare foarte rău astăzi, m-am întors cu soția mea și suntem amândoi fericiți și trăim din nou împreună. Știu că există mulți oameni care doresc să-și recapete dragostea, vă rugăm să contactați DR WALE pentru că el este răspunsul perfect la problema dvs. Datele lui de contact sunt: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  96. Încă nu pot să-ți mulțumesc suficient de puternic ca doctorul Ilekhojie este până astăzi. Soțul meu a plecat pentru o domnișoară mai tânără pentru că nu am putut să nasc din cauza PCOS. Am fost atât de devastată și chiar am încercat să-mi iau viața. Prietenul meu mi-a povestit despre doctorul Ilekhojie, care a ajutat la restabilirea căsniciei ei rupte. Am intrat și pe internet și am făcut mai multe cercetări despre el și mi-a spus că toate grijile mele se vor rezolva și soțul meu se va întoarce acasă. Mi-a spus suma de care aveam nevoie pentru a-mi asigura munca și, spre deosebire de restul, i-am trimis bani o singură dată. În exact 48 de ore, soțul meu, pe care nu l-am văzut de aproape un an, a apărut la pragul ușii și a plâns. Am fost șocat, dar a fost exact ceea ce mi-a spus dr. Ilekhojie că se va întâmpla. Nu s-a oprit aici, sunt mândru să spun că sunt însărcinată în 3 luni din cauza ierburilor trimise de Dr Ilekhojie pentru a mă ajuta să rămân însărcinată. Sunt bucuros să împărtășesc povestea mea despre Dr. Ilekhojie și aici contactul lui... WhatsApp-i: +2348147400259 E-mail gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  97. Sunt Lynnette Wellock din Anglia, vreau să profit de această ocazie pentru a-i mulțumi Marelui DR AYO pentru că m-a ajutat să-mi aduc soțul înapoi la mine, am suferit de 5 ani până în ziua în care găsesc contacte DR AYO online, am l-am contactat imediat, mi-a spus ce trebuie să fac pentru el ca să mă ajute să-mi recuperez soțul și am făcut tot ce mi-a spus. Mi-a făcut o vrajă de dragoste și mi-a spus să aștept 24 de ore, soțul meu va suna să-mi ceară scuze și conform DR AYO în 24 de ore, soțul meu m-a sunat cu adevărat și a început să-și ceară scuze pentru toate durerile pe care mi le-a provocat. Sunt cea mai fericită femeie de pe pământ astăzi pentru că DR AYO a făcut o minunată vrajă de dragoste care îmi readuce bucuria, viața mea este plină de bucurii și voi continua să împărtășesc această mărturie. Dacă știți că vă confruntați cu aceeași situație, nu ezitați să-l contactați prin această adresă de e-mail: drayospell@gmail.com
    WhatsApp sau viber +2347055691377
    Noroc.

    RăspundețiȘtergere
  98. Catrinel Albescu14 octombrie, 2023

    Uneori se întâmplă un rahat în căsniciile noastre, dar nu durează întotdeauna când ne străduim să o reparăm. Am avut probleme cu căsnicia mea, A fost o experiență îngrozitoare. Aproape că mi-am pierdut căsnicia Când răspund la apeluri de la serviciu, am încercat să-l fac să înțeleagă că sunt doar colegii mei. Nu m-a crezut niciodată. A fost o căsnicie frumoasă și nici nu-mi puteam imagina să părăsesc căsnicia mea. A trebuit să-i cer ajutor lui voodoo lord. I-am explicat situația și bineînțeles că m-a ajutat, mi-a pregătit o vrajă de dragoste și m-a asigurat de siguranță, soțul meu va opri divorțul și mă va iubi din nou. De aceea sunt aici să spun oamenilor despre minunile lordului voodoo și despre cum m-a ajutat să-mi salvez căsnicia. Dacă aveți căsătorie sau orice fel de problemă, îl puteți contacta prin WhatsApp +2348097014925 sau e-mail voodooconnect60@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  99. Am trecut prin momente dificile cu diferiți bărbați, găsind dragoste adevărată și acceptare autentică până l-am întâlnit pe soțul meu care a intrat în viața mea și m-a iubit cu cuvinte. Am trăit împreună de ceva vreme și am fost fericiți până ne-am certat prea multe și ne-am despărțit. Am crezut că pot merge mai departe, dar mi-am dat seama că sunt profund îndrăgostită de el și că am nevoie de el pentru totdeauna. Nu aveam altă opțiune decât să caut ajutor, așa că l-am contactat pe Lordul voodoo știind cum a ajutat alți oameni. Mi-a acordat atenția și a făcut tot posibilul să ne împace din nou, iar după 48 de ore a venit rezultatul, s-a întors la mine și ne-am înțeles din nou. Acum dragostea și fericirea s-au întors și tot ce pot spune este că apreciez cu adevărat voodoo lord pentru ajutorul dezinteresat cu mine. Adresa lui de e-mail: voodooconnect60@gmail.com și WhatsApp, de asemenea, +234 8097014925

    RăspundețiȘtergere
  100. Am văzut o mărturie minunată a lui Helmah pe o pagină de reconciliere despre faptele bune ale doctorului Ilekhojie. Nu am crezut niciodată, pentru că nu am auzit niciodată nimic despre un asemenea miracol. Nimeni nu m-ar fi putut convinge de asta până când doctorul Ilekhojie a făcut o lucrare minunată pentru mine, care mi-a restabilit căsnicia ruptă după șase luni de separare. Am fost cu adevărat șocată când soțul meu a îngenuncheat, cerând iertare pentru ca eu să-l accept înapoi. Sunt foarte lipsit de cuvinte pe care să le folosesc pentru a-mi arăta aprecierea Dr. Ilekhojie pentru ceea ce a făcut pentru mine și pentru întreaga mea familie. Suntem fericiți împreună și este pace în casa mea. Toate acestea sunt posibile datorită vrajii sale de reconciliere. Contactați-l acum pentru orice fel de ajutor de care aveți nevoie prin Whatsapp/call/viber: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...