Căsătoria între călăi și victime: Raiul devoratorilor de suflete

Una din metodele de contracepție sigure 100% este sarcina. Cealală este abstinența, dar nu dezvoltăm aici subiectul. Când ești gravidă, una dintre veștile bune este că nu mai poți rămâne gravidă.

În relații, o metodă perfectă de contracepție este... căsătoria. Cuplul sau, cel mai bine, căsătoria este cel mai bun loc unde te poți ascunde. A fi într-o relație oficială, asumată, publică reprezintă o formă excepțională de protecție. Căci legile interzic bigamia, ceea ce înseamnă că o veste la fel de bună cât timp ești căsătorit este că nu te mai poți căsători. Una din lecțiile majore ale încarnării noastre pe această planetă este aceea de a învăța să facem alegeri și să luăm decizii. Natura umană fiind prin excelență duală întârzie cât poate procesul, se agață, găsește scuze, se ascunde. Iluzia formei caută permanent în exterior motive să se justifice.

La fel cum fac părinții nefericiți care nu se despart punând presiune pe copii și făcând din copii o scuză pentru neputința lor, la fel se întâmplă în căsniciile unde vina nu poate fi aruncată pe copii. Atunci există soțul sau soția ori căsnicia în sine ca instituție să valideze alegerea de a nu întrerupe o relație care-i otrăvește nu doar pe cei doi, ci pe toți cei din jur. În aceste situații, căsătoria este paravanul perfect după care se ascunde umbra celui nefericit și frustrat. Amantul însurat susține că nu poate divorța așa ușor de soția lui. E soția lui. De fapt, are nevoie de ea ca să nu-și asume deciziile și să vâneze beneficii compensatorii. Amantul însurat sau amanta căsătorită vând iluzia că divorțează, dar în 90 % dintre cazuri ei susțin că vor să divorțeze, dar nu pot. Adevărul este că nu vor! Ei își doresc din tot sufletul și din tot trupul amantul/amanta, dar au nevoie de soț/soție! Ei le asigură polița de asigurare, garanția libertății personale. 

Soțul și soția împlinesc nevoile. Amantul și amanta împlinesc dorințele.
Ideal este ca soțul și amantul, respectiv soția și amanta să fie una și aceeași persoană.
Se poate spune că fericirea apare când nevoile coincid cu dorințele.

Mulți oameni se căsătoresc pentru statut, nu din vocație sau pentru a-și asuma responsabilități, ci pentru a-și consolida libertățile personale, spațiul personal și limitele în relații. Instituția căsătoriei devine în dese rânduri un spectacol de magie la scenă deschisă care creează iluzia fericirii. În spatele scenei, în culise, actorii principali se dezbracă de caracter și de impulsurile nestăpânite. Căsătoria oferă spațiu personal și libertate de exprimare. Paradoxul este că mulți se tem de angajament ca să nu-și piardă librtatea, când efectul este tocmai invers. 

Tare aș vrea să  intru într-o relație, dar nu mă lasă soțul/soția!

Te îndrăgostești, dar știi e la bun început că e căsătorit sau că e măritată? Prin urmare, ești dator să-i acorzi spațiu, să-l lași/să o lași să te caute când poate el/ea, nu poți să invadezi oricând teritoriul, dacă e cu soția/soțul? Infidelitatea este o formă de a deține puterea inclusiv asupra amantei/amantului. Relația dintre amanți este un joc de putere condus și manipulat exclusiv de partenerul căsătorit. În cazul în care ambii sunt căsătoriți, ei devin complici și aliați într-un joc de putere asupra soțului și soției. Cunoașterea înseamnă putere, iar dacă soțul sau soăia nu știu ce faci tu pe la spate se cheamă că ai un ascendent, că ești deasupra lor, în control, că ai puterea asupra sa.

Căsătoria ca protecție barează accesul eventualilor pretendenți. Tu ești cel care face selecția, tu ești cel ce alege, dacă nu îți place, nu poți, ești căsătorit/căsătorită... Iată cum căsătoria oferă privilegiile unei puteri de care mulți se sfiesc să abuzeze. Când ești liber și disponibil, consumi multe resurse pentru a limita pretendenți nedoriți. Căsătoria oferă acces la niște limite acceptate social, precum și oportunitatea de a fi stăpânul limitelor pe care să le impui sau să le depășești după bunul plac. Tu conduci jocul!

Căsătoria poate fi spațiul în care să ai pe cine da vina pentru alegerile pe care nu le faci! Mai ales în căsătoriile nefericite în care soțiile sunt abuzate de soț, dar ele nu divorțează. Ele nu-și mai doresc soțul, dar au nevoie de el! Ele sunt întregi și cu soț și cu amant! Unul cu nevoile, altul cu dorințele. Fericite cu 2 într-1.

La fel și în căsniciile în care bărbații se plâng de nefericire. Și femeile și bărbașii, nefericiții și bieții, își caută însă consolarea în alte brațe mângâietoare. Dar de divorțat, nu divorțează. Pentru că nu ar mai avea pe cine să dea vina, ar trebui să iasă din dualitate și să accepte că este 100% responsabil pentru propria fericire. Căsătoria este calea ușoară de a delega responsabilitatea pentru propria nefericire, căci vina e întotdeauna a celuilalt.

Dumnezeu face ședință după ce Adam și Eva mușcă din fructul oprit.
- Ce-ai făcut, Adame?
- Nu eu, Doamne! Nu sunt de vină! Eva m-a pus!
- Ce-ai făcut Eva?
- Eu? Nu știu, Doamne, ce vrei să spui! N-am fost eu! Șarpele m-a pus!

Dar cine este cu adevărat călăul și cine este victima? Femeia abuzată ce nu-i dă drumul călăului? Bărbatul nefericit care se plânge de soție? Victima este întotdeauna adevăratul călău! Cei ce pozează în victime, dar nu iau decizii, dețin puterea și se încarcă tocmai din starea conflictuală, din abuz și din nefericire. În paralel, ei fac alte victime, pe care le alimentează cu promisiuni deșarte și de la care doar își iau energie. Nefericiții sunt doar niște egoiști care manipulează circumstanțele în avantajul lor.

Există și acele căsnicii în care devoratorii de suflete sunt într-adevăr abuzatori, nu victime. Situațiile sunt des întâlnite la oameni cu prestanță socială și imagine publică impecabilă, care în societate afișează un aer de sfințenie. De multe ori, personaje impecabile în lume se dezlănțuie acasă cu persoana pe care susțin că o iubesc cel mai mult: soțul sau soția. Ele își proiectează umbra pe partener. În lume, ei/ele își afișează latura luminoasă, iar acasă, între patru pereți, coboară în noroiul subconștientului prin invidie, reproșuri, cicăleală, manipulare emoțională, șantaj, gelozie. Partenerul devine ținta predilectă a toxinelor sale emoționale. Aici vorbim despre personalități scindate, pentru care psihologia și psihiatria pun etichete pe o scală de la psihopat la borderline. Aceștia sunt devoratorii de suflete ce se manifestă drept călăi.

Fiecare om este complet responsabil pentru propria fericire! De multe ori, ca să înțeleagă asta, oamenii au nevoie să renunțe la ei pentru a ajunge să-și descopere puterea interioară. Uneori, a te lăsa antrenat fără să-ți dai seama în rolul de victimă este singura metodă de trezire la realitatea propriei vieți. Singura metodă ca să-ți accepți valoarea este de multe ori să te anulezi sau să te dizolvi. Ca să te regăsești, ai nevoie de multe ori să te pierzi. Până nu te rătăcești, nu-ți găsești calea.

Spre deosebire de devoratorii–victime, călăii mănâncă sufletul unei singure victime. Devoratorii–victime, cei din prima categorie, ce pozează în bieți nefericiți, acționează în serie, pedepsindu-i și pe alții pentru frustrările și neputințele lor de a face singura alegere corectă: să-și urmeze adevărul sufletului. Devoratorii–călăi sunt doar sadici, ei fac rău unei victime ce se bucură de întreaga lor atenție, în timp ce devoratorii–victime sunt masochiști care se răzbună pe alții; întâi își fac lor rău, pentru ca apoi să le facă rău altora, devenind sadici.

Devoratorul poate fi considerat un arhetip prezent în subconștientul uman, ce se activează mai ales prin căsătorie. În oricine zace un devorator de suflete, purtător profesionist de verighetă, care poate fi îmblânzit și răpus doar prin trăire conștientă și prin alegerea de a nu ține sufletul prizonier în nefericire. Căsătoria ca o capcană între partenerii care nu trăiesc conștient și nu-și asumă responsabilitatea pentru propria viață pare a fi Raiul devoratorilor, întrucât oferă alibiul perfect, motivația ideală și contextul optim de acțiune.

Sursa foto: https://ro.pinterest.com/pin/540572761516086551/?lp=true

11 comentarii:

 1. Am citit aproape fără să respir, fara să fac vreun zgomot,fara să clipesc...nu imi vine să cred câtă dreptate poți avea. Tot respectul. Mai scrie...voi fi aici sa citesc
  Sunt trecută prin aproape toate etapele pe care le-ai descris și am înțeles perfect ce am citit. Multumesc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Valeriu
   Cred că ai trecut prin aceste etape... deoarece sunt descrise perfect...
   Felicitări...
   N.b.
   Cât despre divorț,dacă ți ai făcut casă și altele cu sudoarea frunții,Nu Poți sa ți dai foc la casa și să o iei de la zero.
   Apoi,ești dator cu cresterea copiilor..
   Dumnezeu îi pedepsește crunt pe cei care își abandonează.. copii..
   Verifică...
   O zi bună.
   Pace..

   Ștergere

  2. Întoarce vrăji pierdute de vrăjitoare * Vrăjile de legare a dragostei * Vrăjile de căsătorie * Vrăjile de divorț * Opriți vrăjile de divorț * Închideți vrăjitoarele iubitorilor de trecut * Vraci de rupere * Vrăji de dragoste gay.
   * Rezultate rapide și puternice * Rezultate garantate * Toate vrăjile aruncate în 24 de ore * Ofer servicii confidențiale de turnare prin vraji
   E-mail ---templeofanswer@hotmail .co .uk
   Whatsapp --- 2348155425481

   Ștergere
 2. si mai exista tipologia"guru", acestia colectioneaza femei/barbati, nu conteaza statutul lor marital sau al victimei. Sunt cel putin 3 exemplare numai la noi in tara. E un fenomen global, adica se gasesc prin toata lumea, sunt discreti dar afecteaza grupuri destul de mari de oameni.

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
  (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
  (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
  (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
  (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
  (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
  (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
  (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
  (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
  (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
  (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
  ogagakunta@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 4. Ma intreb oare nu ati luat-o razna generalizind asemenea lucruri sau atenție mare sectele bazate pe asemenea povești sînt periculoase.oare de iubire ati uitat atunci cind cei doi soți se bucură real și cinsti unu de celălalt și împreună de propriile lor realizări de ei înșiși de ce asta nu se comentează nu aduce adepți va bazați doar pe nefericirea oamenilor pentru ai putea manipula mai ușor aceia care se iubesc cu adevarat si din toata fiinta lor no să fie de acord cu așa ceva ori cît v-ați dori sai prostiti cu asemenea povești .Doar oamenii slabi gîndesc așa .Asa se nasc sectele bravo d-lPanoiu adunați adepți #######

  RăspundețiȘtergere
 5. Articolul este adevărat, chiar valoros însă este scris din perspectiva astrologica,mistica ,mai puțin științifica, astfel fiecare poate sa înțeleagă in felul lui cele relatate, conform propriilor experiențe traite sau mai bine zis după cum îi convine. Prin afirmația "psihologia și psihiatria pun 'etichete' pe o scală de la psihopat la borderline" se lasă loc unor interpretări ce subevalueaza handicapul mental al acestor bolnavi, lăsând să se înțeleagă că rolul de 'calau' este si pentru ei un 'arhetip', in prezent capabil de schimbare ,ceea ce în realitate nu este

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna, numele meu este Ioana Michael Sunt din Drăgășani dar locuiesc în Parcul Național Waterton Lakes Canada împreună cu soțul meu. Cuvintele nu pot explica cât de emoționată sunt pentru restaurarea căsătoriei mele rupte, iar acum soțul meu este complet în urmă după ce la părăsit pe mine și pe copiii noștri pentru o altă femeie. Am fost căsătoriți de-a lungul anilor, iar în timpul căsătoriei noastre am avut o serie de lupte care au persistat până când a plecat în sfârșit cu copiii noștri și sa mutat la Melbourne pentru a fi cu o altă femeie. Au blocat toate mijloacele de contact, făcând comunicarea nevalidă. Am simțit că viața mea sa terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copiii mei, dar nu puteam controla durerile care mi-au torturat inima, am fost consumat de tristețe și durere pentru că l-am iubit cu adevărat. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și întotdeauna mi-ar plăcea să se întoarcă cu mine, eram nebun și aveam nevoie de o intervenție divină, așa că i-am spus fiecăruia dintre problemele mele unui prieten de-al meu care a avut odată provocări similare. Ea ma referit la un om foarte puternic pe nume DoctorIgbinovia. Ea a spus că el a fost singurul motiv pentru fericirea pe care o bucura până în ziua de azi. Drigbinovia poate ajuta la ameliorarea relațiilor sparte, a spus că trebuia să-l pun la probă. L-am contactat la adresa de e-mail doctorigbinovia93@gmail.com și mi-a dat instrucțiuni despre ce să fac și așa am făcut, apoi a făcut vrăjitorie pe mine. Spre surprinderea mea cea mai mare, după trei săptămâni, soțul meu ma sunat și mi-a spus că ne-a lipsit la fel de mult ca și copiii, am fost atât de surprins, că inima mea era plină de bucurie și entuziasm, și am început să-mi umbresc lacrimile. El și-a cerut scuze pentru greșeala lui și mi-a cerut scuze pentru durerea pe care mi-a provocat-o și pe copii. Așa sa întors la noi, cu multă dragoste și bucurie, iar din acea zi căsnicia noastră a fost mai puternică decât înainte. Datorită lui Drigbinovia, el este foarte puternic, așa că am decis să împart povestea mea de dragul acestor femei și bărbați care au experimentat ce sa întâmplat. Vreau să știi că există o soluție. Drigbinovia este soluția, un spioncaster adevărat și puternic care sa rugat să trăiască mult timp pentru a ajuta femeile și copiii în timpul durerii lor. Și are, de asemenea, vrăji pentru vindecarea hiv, cancer, etc. BUNĂ LUCĂ,

  RăspundețiȘtergere
 7. Când l-am găsit pe Dr Wealthy, am avut nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe dr. Wealthy prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Wealthy ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand foarte mult pe Dr Wealthy pentru oricine care are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceapre prin: +2348105150446

  RăspundețiȘtergere
 8. Rezultatul imediat după 3 zile de porniri de farmec de dragoste lansat în numele meu de către un spioncaster numit Dr.oduduwa, eram curajos și cu disperare căutând pentru hep instant să-mi aduc înapoi partenerul meu ex iubire. Am încercat atât de multe alte canale de vrăjitorie de dragoste on-line nici unul nu a putut să mă ajute, până când un prieten de-al meu Theresa Maria ma sfătuit să contactez mai degrabă o reală vrăjitoare dragoste Oduduwa, i-am dat o ultimă încercare de a trimite un mesaj pentru a contacta Dr.Oduduwa adresa prin: {dr.oduduwaspellcaster@gmail. com} Astăzi mă bucur să spun că povestea relației mele de dragoste sa schimbat pentru totdeauna. Ex-soțul meu se întoarce acasă ieri după câteva luni de separare. Dr.Oduduwa dragoste vraja farmec este real puternic de lucru instantaneu în termen de 3 zile de activare porc vraja dragoste. funcționează ca o magie pentru mine să restaurez înapoi iubirea pierdută și încrederea în casa căsătoriei. Îmi recomand foarte mult canalul de vrăjitorie Oduduwa tuturor celor care doresc să se împace cu ex iubirea, vraja de iubire pentru a-ți face partenerul de dragoste îngrijirea și vraja magică să găsească o nouă iubire adevărată. trimiteți imediat un mesaj către Oduduwa personal WhatsApp nr: +79268011965

  RăspundețiȘtergere
 9. Sunt doamna Condilla. Vincent din Statele Unite, vreau să împărtășesc o mărturie a vieții mele fiecăruia. Eram căsătorit cu soțul meu Anthony, îl iubesc atât de mult încât am fost căsătoriți timp de șapte ani cu doi copii. Când a plecat în Franța, sa referit la o femeie pe nume Ashley, mi-a spus că nu mai este interesat de căsnicia noastră. Am fost atât de confuză și căutând ajutor, nu știu ce să fac până nu m-am întâlnit cu prietena mea Maria, și i-am spus problema mea. Mi-a spus să nu-mi fac griji pentru a avea o problemă similară și să mă prezint unui bărbat pe nume Profetul TAKUTA, care a aruncat o vrajă asupra fostului ei iubit și la adus înapoi după trei zile. Maria mă întreabă să comunic cu profetul TAKUTA. L-am contactat să mă ajute să-mi aduc soțul înapoi și îmi cere să nu-mi fac griji că zeii strămoșilor lui luptă pentru mine. Mi-a spus că, după trei zile, el se va alătura împreună cu soțul meu. După trei zile, soțul meu ma sunat și mi-a spus că mai căuta lucruri cu mine din nou, ma surprins când l-am văzut și a început să plângă pentru iertare. În acest moment sunt cea mai fericită femeie din lume prin ceea ce a făcut acest mare profet pentru mine și soțul meu, puteți să-i contactați pe e-mailul său: (takutaegbedie@gmail.com). (2348165186811). Contactați-l despre orice problemă, cum ar fi:
  (1) Dacă vrei ca fostul tău să se întoarcă
  (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
  (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
  (4) Dacă vreți un copil.
  (5) medicamente pe bază de plante
  (6) Vrei să fii bogat.
  (7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie pentru totdeauna.
  (8) Dacă aveți nevoie de ajutor financiar.
  (9) Lăsați oamenii să asculte de cuvintele voastre și să facă ce vor ei
  (10) soluție de caz ETC
  Contactați-l din nou la (takutaegbedie@gmail.com) sau la ce-l pe el la acest număr. (2348165186811). și să fie binecuvântat.

  RăspundețiȘtergere

(Video) Sincronicitățile și mesajele Universului la „Lumea nevăzută” cu Dana Bălăceanu pe Antena Stars

Înregistrarea emisiunii "Lumea nevăzută" cu Dana Bălăceanu pe Antena Stars, 5 iulie 2020. Subiectul: Sincronicități. Limb...