Nunta cosmică 2019, 6-8 aprilie. Cine nu are pâine să mănânce cozonac!

Iată-ne ajunși la ceas de sărbătoare cosmică și anul acesta. Cele două zile și jumătate în care cele două Luminarii, Soarele și Luna, sunt așezate simultan în semnele lor de exaltare: Soarele în Berbec, Luna în Taur. Intervalul de timp în care toată energia pe care o transmitem în Univers prin gândurile, emoțiile și faptele noastre se ridică la putere. În funcție de intensitatea energiei noastre, pentru unii este puterea a doua, pentru alții a treia, a șaptea sau a enșpea.

Scurt și la obiect: nunta cosmică 2019 are loc de sâmbătă, 6 aprilie, ora 16:07, până luni noaptea, ora exactă la care Luna părăsește Taurul fiind 00:15 marți, 9 aprilie.

Se creează un vortex astral, o fereastră larg deschisă către manifestare. Știm că rugăciunile ne sunt oricum ascultate spre binele nostru suprem, numai că e nevoie de timp pentru ca ele să se întrupeze în forma de care fiecare are nevoie. În zilele de nuntă cosmică, în schimb, tot ceea ce emitem pune în mișcare forțe supraomenești. Acolo unde pune omul un deget, Dumnezeu întinde o mână.

Nunta cosmică ne transformă pe toți în magicieni. Fiecare își determină acum calitatea propriei vieți în funcție de starea pe care o are, iar vibrația acestor două zile și jumătate dă tonul la tot ceea ce ni se întâmplă până la următoarea nuntă cosmică din 2020. Rețeta de manifestare este foarte simplă. La bază stă cuvăntul RECUNOȘTINȚĂ! Principala regulă pe care o avem de respectat în zilele de nuntă cosmică este să mulțumim pentru tot ceea ce există în viața noastră și să vedem partea bună a tot ceea ce am trăit până acum.

Următorul pas este ACCEPTAREA a ceea ce trăim acum. Mai departe vine IERTAREA. Și nu e vorba despre a-i ierta doar pe alții, ci în primul rând pe noi. Iertarea presupune renunțarea la autocritică, la judecarea modului în care ne-am comportat în anumite etape din trecut și la convingerea că am fi putut sau am putea face mai mult. Dacă puteam, sigur făceam, dar se pare că nu am putut și nici nu trebuia, altfel nu am fi înțeles despre viață ceea ce înțelegem acum. Căci scopul vieții nu e performanța, ci starea de armonie și echilibru cu sinele, ce provine din înțelepciune. Iar ca să devenim înțelepți am avut și avem nevoie de experiențe în care mai întâi nu știm, pentru ca apoi să învățăm să devenim.

6-8 aprilie sunt zilele din 2019 în care se impune o autoevaluare continuă a gândurilor, stărilor, emoțiilor și reacțiilor noastre. A FI PERMANENT CONȘTIENȚI DE CEEA CE TRĂIM ȘI TRANSMITEM ESTE SECRETUL. Reacțiile nervoase, stresul, nemulțumirile, victimizarea sunt energii pe care, dacă nu le stăpânim, vin înapoi cu viteza luminii ca un bumerang în următorul an de zile.

Să respirăm aer curat, să ne înconjurăm de oameni pozitivi, să ne facem plăceri și bucurii, să dăruim, să avem grijă de noi și de ceilalți, să facem fapte bune, să ne rugăm, să zâmbim, să ne cerem iertare, să renunțăm la încrâncenare, să ieșim din ciclul comparațiilor, să evităm compromisurile. Dacă stăm în orice fel de vibrație de luptă, cu noi sau cu alții, generăm o tensiune care ne va pune piedică prin rezistență, opoziție, rivalități, sabotaj și autosabotaj până în 2020.

Și cel mai important aspect din categoria AȘA NU este cel al convingerilor. Ceea ce judecăm la alții pe nunta cosmică pentru că, nu-i așa, știm noi mai bine și suntem noi mai buni, atragem în viața noastră în următorul an de zile. Sau dacă nu ni se întâmplă nouă facem să se întâmple partenerului, partenerei, copilului, persoanei la care ținem cel mai mult. De asemenea, dacă spunem că ‘mie niciodată nu mi se va întâmpla’, s-ar putea să avem o mare surpriză în următoarele 12 luni.

Se anunță un weekend prelungit în care devenim contagioși. Ceea ce gândim, simțim și spunem aterizează în viața noastră în intervalul următorului an de zile. Suntem pe deplin responsabili pentru cum ne creăm realitatea. Căci tot ce suntem se amplifică. Tot ce facem crește. Se repetă, mai precis se multiplică, tot ceea ce transmitem. Mulțumire sau nemulțumire, frustrare sau împăcare, armonie sau conflict.

În funcție de energia în care stăm între 6 și 8 aprilie 2019 punem semințe pentru viitorul apropiat. Cine seamănă vânt, culege furtună, devenind din magician vrăjitor. Celui ce are i se va da, iar celui ce nu are i se va lua și ceea ce are. Cel ce se ia acum în stăpânire capătă harul de a transforma apa în vin. Știa ea ceva Maria Antoaneta când a zis că cine nu are pâine să mănânce cozonac... 

100 de comentarii:

 1. Multumesc, Valeriu! Eram sigura ca ne vei anunta in timp util!

  RăspundețiȘtergere
 2. Meri Ciubotariu
  Mulțumesc foarte mult! E tare bine să știi astfel de lucruri! Cu drag!

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc!! Foarte interesant si util!

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc pt.informatii.

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumesc frumos pentru aceste informații prețioase.ca titlu de informatie,eu acum doi ani in această perioadă eram in comă.Primesc acest mesaj cu perenitate și spirituală pace.merci

  RăspundețiȘtergere
 6. Răspunsuri
  1. Mulțumesc,e bine de aplicat în viața noastră,

   Ștergere
  2. Probabil că nu a fost o întâmplare faptul că am citit această superbă expunere, beneficiind de informații prețioase legate de ceea ce avem de făcut în acest week-end. Mulțumesc frumos!

   Ștergere
  3. MULTUMESC frumos pt.aceste informatii

   Ștergere
 7. Multumesc frumos! Zile si nopti magice tuturor!

  RăspundețiȘtergere
 8. Sa radem,sa dansam si sa cantam:)

  RăspundețiȘtergere
 9. Mulțumesc Valeriu! Deci atenția mărită și perseverență in ceea ce ne dorim! Zile binecuvantate.:) (Di.Vintila).

  RăspundețiȘtergere
 10. Mulțumesc, cu multă recunoștință 🕊

  RăspundețiȘtergere
 11. Multumesc Valeriu.Te pupam.

  RăspundețiȘtergere
 12. Mulțumesc, cu recunoștință și iubire Divină

  RăspundețiȘtergere
 13. Multumesc!!!!cu Recunoștință!!!!

  RăspundețiȘtergere
 14. Genial, ca de obicei!

  RăspundețiȘtergere
 15. Mulțumesc din inimă, Valeriu
  !💜☺
  O Nunta Cosmica CONSTIENTA, PLINA DE RECUNOSTINTA, ACCEPTARE SI IERTARE, LA BRAT CU BUCURIA SI IUBIREA!

  RăspundețiȘtergere
 16. Mulțumesc cu recunoștință!

  RăspundețiȘtergere
 17. Mulțumesc foarte mult mă bucur că ne-ai anunțat

  RăspundețiȘtergere
 18. Să te răsplateasca Bunul Dumnezeu pentru transmiterea informațiilor și a darurilor făcute cu Iubire și Lumină. Octavian .AOM

  RăspundețiȘtergere
 19. Multumim. Drag de viata sa ne fie!

  RăspundețiȘtergere
 20. Un mesaj extrem de util care ne îndrumă unde sa ne poziționăm bine pentru a atrage doar binele în viața noastră. Puterea gândului este mai puternică acum mai mult ca niciodată.

  RăspundețiȘtergere
 21. Multumesc frumos ! Ar fi bine sa facem asa pe tot parcursul anului,nu doar in acest interval de timp.

  RăspundețiȘtergere
 22. Interesant! Multumesc pentru sfaturi!

  RăspundețiȘtergere
 23. Multumesc! Multumesc! Multumesc pentru tot! ❤

  RăspundețiȘtergere
 24. Oau! Ce moment puternic!!!
  Mulțumesc!

  RăspundețiȘtergere
 25. Multumim pentru informatie!

  RăspundețiȘtergere
 26. Multumesc! Iubire si recunostinta!

  RăspundețiȘtergere
 27. Multumesc cu iubire si recunostinta pentru acest mesaj plin de lumina si venit la timp pentru a ne trezi si pentru multi dintre noi a avansa mai mult in lumina ascensiunii spirituale. Am trimis mesajul in lung si lat deoarece mi s-a parut foarte important. Dumnezeu iti da dar nu iti baga si in traista, asa ca putinul pe care il cere de la noi sa il facem cu iubire si recunostinta.

  RăspundețiȘtergere
 28. Multumesc! Cu mult drag as dori sa participam cati mai multi la aceasta nunta si sa prelungim durata ei cat mai mult. Cred ca de noi depinde daca trecem prin portile deschise sau nu! Ca sa reusim trebuie, cred, ca distanta intre dorinta si putinta sa fie cat mai mica. DOAMNE AJUTA SI CASA DE PIATRA TUTUROR!

  RăspundețiȘtergere
 29. Ma bucur mult pentru ca am primit acest mesaj. Multumesc Valeriu pentru publicare si multumesc Florentina pentru trimitere. A venit la un moment foarte potrivit.
  Tuturor o Nunta Cosmica plina de recunostinta si ganduri bune!
  Cu mult drag si salutari prietenesti tuturor, Veronica

  RăspundețiȘtergere
 30. Multumesc pentru transmiterea mesajului in timp util. Sper ca sa reusim sa trecem cu bine de portile deschise. Doamne ajuta !

  RăspundețiȘtergere
 31. Mulțumesc pentru acest articol.Doamne ajuta la toată lumea.

  RăspundețiȘtergere
 32. Mirific sa fie ,cu ajutorul lui Dumnezeu !

  RăspundețiȘtergere
 33. Să fim buni cu noi și sa ne iubim mult!

  RăspundețiȘtergere
 34. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 35. Acest articol este o aberatie. Nu exista nunta cosmica in astrologie. Acest termen este imprumutat din alchimie. Domnule, iti faci karma de ignoranta mintind oamenii cu atata nerusinare. Si ei isi fac aceeasi karma citind si acceptand fara sa verifice. Habar nu ai de astronomie. Pana la 16 aprilie, Soarele este in Pesti, deci nu este in nicio pozitie de exaltare. Exaltarea reprezinta un grad si nu un semn. Soarele atinmge gradul de exaltare la data de 25 aprilie. Luna atinge gradul de exaltare in fiecare luna. Pozitia aceasta de exaltare este inexistenta asa cum o prezinti dumneata. De ce nu verificati astronomic pozitiile planetelor inainte sa scrieti aberatii? Acest articol circula neschimbat de 15 ani! Pe bune?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doamnă, dacă sunteți cine cred eu că sunteți, vă rog să vă luați pastilele la orele prescrise. De doctor sau de maestrul spiritual. Se pare că alternați principii de astrologie vedică (ați zis că Soarele ar fi în Pești) cu pseudospeculații (exaltarea e un grad?) Adică și cei din Antichitate erau la fel de tâmpiți ca mine? Totuși mă bucur că i-am moștenit pe ei și nu pe dv. Dnă, chiar și astrolgia evoluează și, abordată holistic, devine alchimie a propriei vieți. Ați punctat excelent! Cât privește karma, Dzeu răsplătește întotdeauna ridicarea vibrației. Dar, după cum v-ați și semnat, nu contează.

   Ștergere
  2. Nu stiu la cine va referiti, dar simplul fapt ca mai exista si alte persoane care gandsc la fel ar trebui sa va dea de gandit si dvs. si persoanelor care va citesc. Explicati-mi si mie ceva ce nu reusesc sa inteleg. Daca acest fenomen astrologic pe care il descrieti cu tata sarguinta are anvergura pe care o pretindeti si inca in fiecare an atunci cum se face ca nu exista niciun fel de articole in strainatate despre acest fenomen? de exemplu, anul acsta nici NASA si niciun site serios de astrologie nu semnaleaza acest fenomen. Faptul ca acest articol circula doar in Romania ar trebui a fie suficient de semnificativ pentru cineva cu un pic de inteligenta. Dvs. nu ridicati vibratia pe baze reale. Ganditi-va la eventualele complexe pe care le creati unor oameni care se scapa si se cearta in aceasta perioada sau sunt depresive si care vor crede ca nu vor mai iesi niciodata din acest cerc vicios. Chiar nu va ganditi si la oamenii care nu sunt capabili sa fie cu usurinta veseli si buni si care poate isi vor crea o karma ingrozitoare crezand ca nu merita sa fie buni si fericiti? Cum puteti fi atat de ignorant? Cum spuneam va faceti o karma groaznica inducand oamenii in eroare.

   Ștergere
  3. Nu,nu cred ca ii pasa de consecinte. Articole de astea nu inseamna altceva decat trafic pe site si bani in buzunarul cuiva.

   Ștergere
 36. Foarte importanta informatia..Multumim din inima!

  RăspundețiȘtergere
 37. Mulțumesc mult pentru inducerea unei atitudini sufletești!

  RăspundețiȘtergere
 38. Având în vedere că sunteți numerolog, ce semnificație poate avea 10.000.000.000? Un unu urmat de zece zerouri.
  Detaliat, dacă aveți timpul și dispoziția necesară pentru răspuns .

  Mulțumesc!

  RăspundețiȘtergere
 39. Frumoase imbolduri... exceptand finalul nesteptat. Nu inteleg de ce contemporan se risipesc aceste informatii false despre Maria Antoaneta. Frumos context, alfel, dar neadevarat...

  RăspundețiȘtergere
 40. Bun sfat la timp optim.Pentru cine are urechi sa auda si cine are ochi sa vada.Acum este timpul cheie.MOTOR, ACTIUME.SA FITI BINECUVANTATI,IUBITI SI IERTATI.VA MULTUMESC.

  RăspundețiȘtergere
 41. Mulțumesc !
  Doamne, ajuta!

  RăspundețiȘtergere
 42. Gărgărița08 aprilie, 2019

  Foarte interesant si util pentru cei care doresc să evolueze.
  Mulțumesc mult și continuați să faceți bine!����

  RăspundețiȘtergere
 43. Cu tot respectul domnule dar termenul de "vortex astral" nu l-am gasit nicaieri.

  RăspundețiȘtergere
 44. Multumesc mult! Fff util si interesant pt viata!

  RăspundețiȘtergere
 45. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
  1) vrăji vrăji
  2) vrăji pierdute
  3) Vrăjile divorțului
  4) Vrăjile căsătoriei
  5) Vraja de legare.
  6) vrăji de rupere
  7) Înlăturați un iubit trecut
  8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
  9) doresc să-ți satisfacă iubitul
  Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
  ogagakunta@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 46. Vreau să-i mulțumesc domnului Bubuza că mi-a adus înapoi fostul meu iubit, iubitul meu și că am iubit pe atât de mult, relația noastră a fost cu adevărat uimitoare și am învățat că nu vom putea niciodată să o facem fără unul pe celălalt, deși l-am iubit atât de mult încât niciodată nu am știut el a fost obosit de relația și el a fost interesat de cel mai bun prieten al meu. Sa despărțit de mine și am fost devastat, mi-am plâns ochii înainte de a merge la culcare în fiecare noapte, viața și visele mele au fost zdruncinate, am fost frustrat până când am intrat în contact cu un vechi prieten al meu care ma introdus apoi la domnul Bubuza vrăjitorul magic Magic. Lordul Bubuza mi-a dat instrucțiuni cu privire la ce să fac și am aderat strict la ea și mi-a spus că prietenul meu se va întoarce la mine cerșind în 12-16 ore, după ce a făcut tot ce mi-a cerut să fac, iubitul meu a venit la mine cerșind și plângând pe genunchi. Toate datorită domnului Bubuza pentru lucrările sale minunate. Dacă aveți o problemă de genul asta sau cel mai rău decât acest lucru contactați domnul Bubuza pentru o soluție permanentă și nu veți regreta niciodată întâlnirea cu el. Contactați Domnul Bubuza Via email: ( lordbubuzamiraclework@hotmail.com ) sau prin WhatsApp: +1 505 569 0396...!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 47. Când l-am găsit pe Dr Wealthy, am avut nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe dr. Wealthy prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Wealthy ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand foarte mult pe Dr Wealthy pentru oricine care are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceapre prin: +2348105150446

  RăspundețiȘtergere
 48. Imaginați-vă că deveniți extrem de bogați peste noapte. Fiind un câștigător al unei loterii de milioane de dolari, cu siguranță va fi un eveniment schimbător de viață pentru aproape fiecare câștigător de loterie. Numele meu este Joe Maquez și am câștigat suma de 1.800.000 de euro. Știu că mulți oameni s-ar întreba cum am câștigat loteria. Vrei să mă crezi dacă ți-am spus că am făcut-o cu vraja? Am întâlnit această celebra vrăjitoare cunoscută sub numele de DR ISIKOLO și el a fost cel care mi-a făcut-o. Așa cum era șocant pentru mine, faimosul meu comentariu pentru presă era: "Mă duc să mă ascund în patul meu". Niciodată nu am crezut că DR ISIKOLO ma făcut de fapt bogat peste noapte. Dacă doriți să aveți șansa de a câștiga și de a deveni foarte bogat la fel ca mine, contactați Doctor Isikolo la isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196 și veți fi norocoși. Vă mulțumim că ați citit și sperăm să vă vedem în partea de sus.

  RăspundețiȘtergere
 49. Vă rugăm să citiți și contactați, de asemenea, Dr Ben dacă aveți nevoie de o vrăjitoare puternică de dragoste pentru a vă rezolva relația întreruptă.
  Am divorțat de soțul meu când aveam șase luni însărcinată cu al doilea copil. Ne-am certat și ne certăm încă din ziua în care a fost conceput primul nostru copil, nici o iubire și nici o încredere de la el, așa că m-a divorțat. Și totuși, am încercat toate mijloacele diferite să-l duc înapoi, am încercat, de asemenea, niște roți de vrajă diferite în țara mea de reședință, dar nici unul dintre ei nu l-ar putea aduce pe Andro înapoi la mine. Numai doctorul Ben mi-a garantat o vrajă de 48 de ore de urgență și ma asigurat că soțul meu va fi cu mine din nou. Vă scriu pentru a vă oferi mulțumirile și recunoștința profundă pentru dvs. pentru că vă țineți promisiunile și pentru că ați folosit puterile tale talente și mari pentru al aduce acasă. Am fost incantat sa stiu ca esti specializat in reunirea iubitorilor. Vă mulțumesc, domnule, pentru că m-ați ajutat în cele mai grave vremuri ale vieții mele, pentru că a fost o vrajă mare și pentru că mi-a dat o vrăjitorie care mi-a adus multă bucurie în căsnicia mea. Soțul meu se întoarce și promite să nu mă mai lase niciodată. Dacă vă îndoiți capacitatea lui, credeți-mă. Ar trebui să ai o șansă. Se plătește în moduri pe care nu ți-ai putea imagina niciodată. Dacă sunteți chiar acum și aveți nevoie de o vrajă de dragoste puternică și urgentă pentru a vă aduce înapoi prietenul dvs. Dr. Ben, acum este singurul răspuns pentru a vă restabili relația ruptă sau căsătoria. goodwillspelltemple@gmail.com
  Whats-App sau sunați-l la +2348159101215

  RăspundețiȘtergere
 50. Dacă aveți nevoie de vreun ajutor spiritual pentru oricare dintre acestea:
  Ia-ți dragostea înapoi, Fructul mucoasei, Fibroidul, boom-ul de afaceri, descoperirea financiară, îmbogățiți fără ritual, faceți așa cum spun, visul rău, promisiunea și lipsa, epilepsia,
  FYI Numirea politică, aprobarea vizei, cancerul, petrecerea și revenirea, norocul, sănătatea naturală, accidentul vascular cerebral, celulă, celulele ccle, impotența, victoria, promovarea la locul de muncă,
  și multe altele, contactați adresa de e-mail: Ededetemple@gmail.com SAU ce aplicație +38972751056 ....

  RăspundețiȘtergere
 51. WhatsApp: +1 (478) 247-0671 sau e-mail: okosunhomeofsolution@gmail.com
  CEL MAI BUN PENTRU COPII, CARE VĂ VĂ AȚI AJUTA CĂ AȚI VĂ RUGĂM LOVE-UL LOVE, EX-GIRLFRIEND, GIRLFRIEND, EX-BOYFRIEND, BOYFRIEND, EX-WIFE, WIFE, EX-HUSBAND, HUSBAND ÎN 48 ORE, SPELLS TO RETURITE REUNITE EX LOVER

  RăspundețiȘtergere
 52. Contactați acest mare magazin de spelte pentru a vă ajuta să câștigați LOTTERY sau LOTTO. isikolosolutionhome@gmail.com
  Sunt foarte recunoscător că am împărtășit aceste mărturii minunate cu dvs. Cel mai bun lucru care sa întâmplat vreodată în viața mea este cum câștig la loterie. Sunt o femeie care crede că într-o zi voi câștiga loteria. în cele din urmă mi-au venit visele când i-am trimis pe DR ISIKOLO. și spune-i că am nevoie de numerele de loterie. Am ajuns un drum lung de a cheltui bani pe bilet doar pentru a vă asigura că câștig. Dar nu stiu niciodata ca castigarea a fost atat de usoara pana in ziua in care am vrut sa spun ce castigator de vraja on-line pe care atat de multi oameni i-au vorbit despre faptul ca este foarte bun in a juca vraja de loterie, asa ca am decis sa o fac un try.I contactat acest om si el a făcut o vrajă și mi-a dat numerele de loterie câștigătoare. Dar crede-mă când au ieșit remizele, am fost printre câștigători. am câștigat 1.900.000 de milioane de euro. DR ISIKOLO cu adevărat ești cel mai bun, cu acești oameni puteți câștiga milioane de bani prin loterie. Sunt foarte fericit să-i întâlnesc pe acești oameni, voi fi pentru totdeauna recunoscător pentru tine. Trimiteți-l prin e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com sau pe Whatsapp pe +2348133261196

  RăspundețiȘtergere
 53. Vă rugăm să citiți și să contactați, de asemenea, Dr. Isikolo dacă aveți nevoie de o vrăjitoare puternică pentru a vă rezolva relația întreruptă.
  Am divorțat de soțul meu când aveam șase luni însărcinată cu al doilea copil. Ne-am certat și ne certăm încă din ziua în care a fost conceput primul nostru copil, nici o iubire și nici o încredere de la el, așa că m-a divorțat. Și totuși, am încercat tot felul de mijloace diferite pentru a-l lua înapoi, am încercat, de asemenea, niște roți de vrajă diferite în regiunea mea, dar nici unul dintre ei nu l-ar putea aduce lui Richard înapoi. Doar doctorul Isikolo mi-a garantat o vrajă de 48 de ore de urgență și ma asigurat că soțul meu va fi cu mine din nou. Vă scriu pentru a vă oferi mulțumirile și recunoștința profundă pentru dvs. pentru că vă țineți promisiunile și pentru că ați folosit puterile tale talente și mari pentru al aduce acasă. Am fost incantat sa stiu ca esti specializat in reunirea iubitorilor. Vă mulțumesc, domnule, pentru că m-ați ajutat în cele mai grave vremuri ale vieții mele, pentru că a fost o vrajă mare și pentru că mi-a dat o vrăjitorie care mi-a adus multă bucurie în căsnicia mea. Soțul meu se întoarce și promite să nu mă mai lase niciodată. Dacă vă îndoiți capacitatea lui, credeți-mă. Ar trebui să ai o șansă. Se plătește în moduri pe care nu ți-ai putea imagina niciodată. Dacă sunteți chiar acum și aveți nevoie de o vrajă de dragoste puternică și urgentă pentru a vă aduce înapoi contactul tău cu amabilitate, Dr. Isikolo, acum este singurul răspuns pentru a vă restabili relația sau căsătoria întreruptă. isikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l creezi pe +2348133261196

  RăspundețiȘtergere
 54. Rezultatul imediat după 3 zile de porniri de farmec de dragoste lansat în numele meu de către un spioncaster numit Dr.oduduwa, eram curajos și cu disperare căutând pentru hep instant să-mi aduc înapoi partenerul meu ex iubire. Am încercat atât de multe alte canale de vrăjitorie de dragoste on-line nici unul nu a putut să mă ajute, până când un prieten de-al meu Theresa Maria ma sfătuit să contactez mai degrabă o reală vrăjitoare dragoste Oduduwa, i-am dat o ultimă încercare de a trimite un mesaj pentru a contacta Dr.Oduduwa adresa prin: {dr.oduduwaspellcaster@gmail. com} Astăzi mă bucur să spun că povestea relației mele de dragoste sa schimbat pentru totdeauna. Ex-soțul meu se întoarce acasă ieri după câteva luni de separare. Dr.Oduduwa dragoste vraja farmec este real puternic de lucru instantaneu în termen de 3 zile de activare porc vraja dragoste. funcționează ca o magie pentru mine să restaurez înapoi iubirea pierdută și încrederea în casa căsătoriei. Îmi recomand foarte mult canalul de vrăjitorie Oduduwa tuturor celor care doresc să se împace cu ex iubirea, vraja de iubire pentru a-ți face partenerul de dragoste îngrijirea și vraja magică să găsească o nouă iubire adevărată. trimiteți imediat un mesaj către Oduduwa personal WhatsApp nr: +79268011965

  RăspundețiȘtergere
 55. Vreau să folosesc rapid acest mediu pentru a spune întregului univers că există o adevărată vrăjitoare care este puternică și autentică, am avut probleme de relație care aproape că m-au făcut să trec mental și emoțional după ce husa mea sa despărțit de mine. Așa că am luat legătura cu doctorul Isikolo să mă ajute să îmi reunesc căsnicia și să-mi aduc înapoi soțul care ma lăsat. Când i-am contactat pe doctorul Isikolo, a făcut o vrăjitoare pentru mine și în doar 48 de ore, așa cum ma asigurat, soțul meu care a spus că nu are nimic de-a face cu mine a sunat din nou și a început să mă ceară complet remoreste. Sunt atât de fericit acum pentru că se întoarce acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă spun tuturor că această vrăjitoare are puterea de a reuni familii și de a aduce înapoi iubitorii, pentru că acum sunt mulțumită de soțul meu încă o dată. Contactați-i pe el pe adresa de e-mail pentru ajutor și cred că va fi de ajutor pentru dvs. contactați Dr. Isikolo pe e-mailul său. isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l distribuiți pe WhatsaApp / Viber pe +2348133261196

  RăspundețiȘtergere
 56. Am Elena Vedran după nume. Mă bucur foarte mult să împărtășesc mărturia mea minunată și minunată cu toată lumea de pe acest site. Am fost căsătorit timp de 4 ani cu soțul meu și dintr-o dată, o altă femeie a intrat în tabloul pe care la început să mă ură și el era abuziv. dar i-am iubit încă din toată inima și l-am vrut cu orice preț. El a cerut divorț și toată viața mi sa schimbat și nu știam ce să fac, sa mutat din casă și ma abandonat pe mine și pe copii. prietenul meu foarte apropiat mi-a spus despre încercarea mijloacelor spirituale pentru a-mi aduce sotul înapoi și m-au prezentat la o vrăjitoare numită Dr. Isikolo, așa că am decis să o încerc. deși nu am crezut în toate aceste lucruri atunci când a făcut rugăciunile și vraja speciale, după 2 zile, soțul meu sa întors și a cerut că și-a dat seama de greșelile pe care eu nu le-am putut crede; răspunsuri corecte până când vom încerca ceva nou. suntem din nou împreună și suntem fericiți în cazul în care cineva are nevoie de ajutor aici este adresa sa de e-mail; isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, poți să-l creezi pe WhatsApp / Viber pe +2348133261196

  RăspundețiȘtergere
 57. Numele meu sunt Nora Zvonimir, sunt aici să împărtășesc o mărturie despre modul în care Dr. Isikolo ma ajutat. După o relație de 1/5 ani cu iubitul meu, sa schimbat brusc și a încetat să mă contacteze în mod regulat, el ar veni cu scuze că nu mă vede mereu. Nu mai răspunde la apelurile mele și la mesajele mele și nu mă mai vedea în mod regulat. Apoi am început să-l prind cu fete diferite de mai multe ori, dar de fiecare dată mi-a spus că mă iubește și că are nevoie de ceva timp să se gândească la relația noastră. Dar nu mă pot opri să mă gândesc la el, așa că am decis să merg online și am văzut atât de multe discuții bune despre această vrăjitoare numită Dr. Isikolo și eu îl contactez și-mi explic problemele. Mi-a arătat vrăjitoria pe care o folosesc și după 48 de ore, prietenul meu sa întors la mine și a început să mă contacteze în mod regulat și ne-am mutat împreună după câteva luni și a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să-și petreacă mai mult timp cu mine decât cu prietenii lui. În cele din urmă ne-am căsătorit și acum am fost căsătoriți fericit timp de 3 ani cu un fiu. Încă de când Dr. Isikolo ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Puteți contacta, de asemenea, această rolă de vrajă și să vă stabiliți relația E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau sunați sau WhatsApp-i linia sa directă +2348133261196

  RăspundețiȘtergere
 58. Numele meu sunt Nora Zvonimir, sunt aici să împărtășesc o mărturie despre modul în care Dr. Isikolo ma ajutat. După o relație de 1/5 ani cu iubitul meu, sa schimbat brusc și a încetat să mă contacteze în mod regulat, el ar veni cu scuze că nu mă vede mereu. Nu mai răspunde la apelurile mele și la mesajele mele și nu mă mai vedea în mod regulat. Apoi am început să-l prind cu fete diferite de mai multe ori, dar de fiecare dată mi-a spus că mă iubește și că are nevoie de ceva timp să se gândească la relația noastră. Dar nu mă pot opri să mă gândesc la el, așa că am decis să merg online și am văzut atât de multe discuții bune despre această vrăjitoare numită Dr. Isikolo și eu îl contactez și-mi explic problemele. Mi-a arătat vrăjitoria pe care o folosesc și după 48 de ore, prietenul meu sa întors la mine și a început să mă contacteze în mod regulat și ne-am mutat împreună după câteva luni și a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să-și petreacă mai mult timp cu mine decât cu prietenii lui. În cele din urmă ne-am căsătorit și acum am fost căsătoriți fericit timp de 3 ani cu un fiu. Încă de când Dr. Isikolo ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Puteți contacta, de asemenea, această rolă de vrajă și să vă stabiliți relația E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau sunați sau WhatsApp-i linia sa directă +2348133261196

  RăspundețiȘtergere
 59. Sunt foarte surpriza pentru experienta miraculoasa si minunile lui DR ISIKOLO care au fost raspandite pe internet si in intreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din intreaga lume pentru a-si restabili inapoi iubitorii pierduti I-am contactat dupa ce am trecut prin atatea marturie de la diferiti oameni cum el a ajutat la aducerea înapoi a iubitului înapoi, i-am spus despre soțul meu care ma abandonat acum 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam, am fost încurcat când mi-a spus doar să zâmbesc și să am restul minții, el se va ocupa de toate in doar 48 de ore, Dupa a doua zi sotul meu ma sunat, am fost doar atat de socat, am luat apelul si nu mi-a putut crede urechile, el ma implorat cu adevarat sa-l iert si sa-mi fac promisiuni la telefon. ma intorc acasa si de asemenea mi-a facut cadouri foarte frumoase doar pentru ca el sa-si dovedeasca dragostea pentru mine, eram atat de fericit ca a trebuit sa-l sun pe DR ISIKOLO si i-am multumit, mi-a spus doar sa impartasesc vestea buna din toata lumea, Ei bine, dacă aveți nevoie de o rolă de vrajă eficientă și reală pentru orice pr oblem în viața ta poți contacta DR ISIKOLO pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau sună-l sau pe WhatsApp pe linia sa directă +2348133261196

  RăspundețiȘtergere
 60. Lucrurile minunate se întâmplă. Eu sunt Helena Lukas. Sunt aici pentru a împrăștii această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care i-am recuperat pe fostul meu iubit. Am fost nebun când iubitul meu ma lăsat pentru o altă fată luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care mă introduce la DR BEN, mesagerul mare la oracolul pe care-l slujește, mi-am relatat problema la DR BEN despre cum a plecat fostul meu iubit precum și de modul în care aveam nevoie pentru a obține un loc de muncă într-o companie foarte mare. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit dacă îmi voi primi dorința inimii fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie sa fac, Dupa ce sa terminat, in urmatoarele 2 zile, iubitul meu ma sunat la telefon si ma rog rau ca ma traieste acum si in urmatoarea saptamana dupa ce iubitul meu ma sunat să pledăm pentru iertare, am fost chemat la interviu în compania mea dorită, dacă aveam nevoie să lucrez ca director general. Sunt atât de fericit și copleșit de faptul că trebuie să le spun acestei lumi să contacteze DR BEN la următoarea adresă de e-mail și să obțină rezolvarea tuturor problemelor. Nici o problemă nu este prea mare pentru el să rezolve. Contactați-l direct pe: goodwillspelltemple@gmail.com puteți apela / WhatsApp prin el este numărul mobil +2348159101215

  RăspundețiȘtergere
 61. Aveți nevoie de vrăjitorie de dragoste pentru a vă aduce înapoi pe fostul dvs. iubit sau pentru a vă reuni căsnicia? Email DR ISIKOLO pentru o soluție rapidă de 48 de ore. Am avut o problemă cu soțul meu cu un an și cu șase luni în urmă, ceea ce ne-a dus în afară. Când sa despărțit de mine, am fost confuz și nu știam ce să fac pentru a-l lua înapoi, m-am simțit atât de gol înăuntru. Până când am dat peste DR ISIKOLO pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve acolo diverse probleme. L-am trimis prin e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute, să fac scurtă poveste scurtă. Înainte de a ști asta, în mai puțin de 48 de ore, soțul meu mi- el sa întors la mine și mi-a spus că îmi pare rău pentru ce se întâmpla între noi doi. În cele din urmă scriu această mărturie pentru a-mi oferi mulțumirile și recunoștința profundă pentru tine DR ISIKOLO pentru că păziți cuvintele voastre și promisiunile voastre de ai aduce înapoi la mine în doar 48 de ore de la vrăjirea puternică a vrăjilor și de a folosi puterile tale talente și mari adu-l înapoi. Dacă aveți nevoie de ajutorul său, puteți să-l trimiteți prin e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l trimiteți și pe WhatsApp pe +2348133261196

  RăspundețiȘtergere
 62. Sunt atât de recunoscător pentru DR ISIKOLO pentru ceea ce a făcut pentru mine, La început m-am gândit că a fost o înșelătorie și, de asemenea, gândindu-mă dacă am fost de a face ceea ce trebuie, Dar când am decis să-l contactați i-am spus problema mea a râs și a spus ca totul va fi bine in 48 de ore, asa ca am decis sa-i fac o incercare in care l-am contactat el mi-a spus ca ar trebui sa-mi indepartez toate invataturile din mintea mea si sa fiu fericit, intr-adevar in a doua zi am primit un telefon de la cineva a plâns apoi am decis să întreb cine am vorbit apoi a numit numele lui Richard am fost șocat i-am întrebat ce sa întâmplat el a spus că-mi pare rău pentru ceea ce mi-a făcut pentru ultimii 3 ani pentru că eu singur. Asta ar trebui să-l rog iartă-i că o va face cu mine. Deci, atunci i-am spus sa-l vina pe care a facut-o in timp ce venea el mi-a dat o masina noua si de asemenea a spus ca ar trebui sa am acces la topul contului meu sa-mi dovedeasca ca nu ma va lasa niciodata pentru ceva acum am cumparat impreuna si noi vor sărbători această Crăciun în orice țară aleasă de mine, pentru care ne pregătim. Acum suntem impreuna si el nu poate face fara mine prieteni sunt atat de fericit sa DR ISIKOLO pentru a aduce inapoi fericirea in viata mea.I jur pe viata mea DR ISIKOLO este un om sa aveti incredere ca il puteti contacta pe e-mail-ul lui privat: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l trimiteți și pe WhatsApp pe +2348133261196

  RăspundețiȘtergere
 63. Fostul meu prieten ne-a terminat relația cu 6 luni în urmă, după ce l-am acuzat că a văzut o altă femeie și la insultat. Îl vreau înapoi în viața mea, dar a refuzat să aibă vreo legătură cu mine. Mi-a schimbat linia, ma blocat de la trimiterea lui email si facebook. Am fost atât de confuz și nu știu ce să fac. Așa că ajung la internet pentru ajutor și am văzut o mărturie despre modul în care această vrăjitoare puternică îi ajută să-i ajungă pe cei din spate. Așa că am contactat vrăjitorul cu numele DR ISIKOLO și i-am explicat problema și mi-a arătat vraja și mi-a asigurat de 2 zile că ex-ul meu se va întoarce la mine și spre cea mai mare surpriză a doua zi, la ușa mea și cere-mi să-l iert. Sunt atât de fericit că dragostea mea se întoarce din nou. Încă o dată vă mulțumesc DR ISIKOLO, sunteți cu adevărat altruist și talentat. Email: isikolosolutionhome@gmail.com. El este singurul raspuns la problemele tale. El poate fi de mare ajutor și nu voi renunța la publicarea numelui său pentru munca bună pe care a făcut-o pentru mine și oamenii vorbesc încă despre el pe Internet. contactul său direct este isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp pe el pe +2348133261196

  RăspundețiȘtergere
 64. Adevarata poveste a lui Sonia:

  Bună toată lumea, Numele meu este Sonia și sunt din Canada, vreau să vă împărtășesc adevărata mea poveste de viață aici de dragul care suferă de aceeași problemă ca mine, sunt fără copil de 9 ani de la căsătorie și soțul meu m-a părăsit pentru că nu puteam să-i dau un copil și ieșeam cu o altă doamnă, plângeam zi și noapte pentru că îmi iubesc atât de mult soțul meu, până luna trecută am văzut un comentariu similar pe internet, împărtășit de o femeie care le cere oamenilor să contacteze dr. Ogundele pentru orice fel de ajutor, așa că l-am contactat rapid pentru a mă ajuta, dr. Ogundele mi-a răspuns și mi-a spus că problemele mele s-au terminat, așa că l-am crezut după 24 de ore, mi-a spus că a terminat imediat, am primit un apel de la soțul meu, întrebându-mă ca să-l iert, l-am rugat să se întoarcă acasă astăzi, sunt cea mai fericită femeie, pentru că am propriul meu copil, iar dr. Ogundele mi-a readus soțul pentru mine în 24 de ore cu puterile sale și mi-a dat ierburi pentru a-mi curăța corpul azi am copil propriu, spun asta pentru că i-am spus că o voi face Împărtășește numele său la Radio și pe Internet pentru ca oamenii să știe despre buna sa activitate, pentru cei care vor să-i mulțumească pentru mine sau pentru cei care au nevoie de soluție la problemele lor, contactați prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp și Viber Chat: +27638836445.

  RăspundețiȘtergere
 65. A fost chiar mai rapid decât mi-am putut imagina, dr. Ogbidi vă mulțumesc că ați avut timp să mă ascultați și să mă ajute să îmi revin soția. Mă simt din nou puternic emoțional. Încrederea mea a revenit și văd
  viitorul meu clar. Sunt pentru totdeauna recunoscător pentru ajutorul tău pentru că mă re-unesc cu vechea mea iubire.
  Contactează-l astăzi prin intermediul: ogbidihomeofsolution1@gmail.com pentru propria ta mărturie astăzi.
  sau numărul Whatsapp +2348052523829, mult noroc.

  RăspundețiȘtergere
 66. A fost chiar mai rapid decât mi-am putut imagina, dr. Ogbidi vă mulțumesc că ați avut timp să mă ascultați și să mă ajute să îmi revin soția. Mă simt din nou puternic emoțional. Încrederea mea a revenit și văd
  viitorul meu clar. Sunt pentru totdeauna recunoscător pentru ajutorul tău pentru că mă re-unesc cu vechea mea iubire.
  Contactează-l astăzi prin intermediul: ogbidihomeofsolution1@gmail.com pentru propria ta mărturie astăzi.
  sau numărul Whatsapp +2348052523829, mult noroc.

  RăspundețiȘtergere

(Video) Horoscop de Lună Plină, 15 august 2019, ''360 de grade'', B1TV

Înregistrarea emisiunii 360 de grade, B1, cu Alina Bădic, 10 august 2019, cu previziuni pentru jumătatea lunii august. Efecte de Lună P...