Nunta cosmică 2019, 6-8 aprilie. Cine nu are pâine să mănânce cozonac!

Iată-ne ajunși la ceas de sărbătoare cosmică și anul acesta. Cele două zile și jumătate în care cele două Luminarii, Soarele și Luna, sunt așezate simultan în semnele lor de exaltare: Soarele în Berbec, Luna în Taur. Intervalul de timp în care toată energia pe care o transmitem în Univers prin gândurile, emoțiile și faptele noastre se ridică la putere. În funcție de intensitatea energiei noastre, pentru unii este puterea a doua, pentru alții a treia, a șaptea sau a enșpea.

Scurt și la obiect: nunta cosmică 2019 are loc de sâmbătă, 6 aprilie, ora 16:07, până luni noaptea, ora exactă la care Luna părăsește Taurul fiind 00:15 marți, 9 aprilie.

Se creează un vortex astral, o fereastră larg deschisă către manifestare. Știm că rugăciunile ne sunt oricum ascultate spre binele nostru suprem, numai că e nevoie de timp pentru ca ele să se întrupeze în forma de care fiecare are nevoie. În zilele de nuntă cosmică, în schimb, tot ceea ce emitem pune în mișcare forțe supraomenești. Acolo unde pune omul un deget, Dumnezeu întinde o mână.

Nunta cosmică ne transformă pe toți în magicieni. Fiecare își determină acum calitatea propriei vieți în funcție de starea pe care o are, iar vibrația acestor două zile și jumătate dă tonul la tot ceea ce ni se întâmplă până la următoarea nuntă cosmică din 2020. Rețeta de manifestare este foarte simplă. La bază stă cuvăntul RECUNOȘTINȚĂ! Principala regulă pe care o avem de respectat în zilele de nuntă cosmică este să mulțumim pentru tot ceea ce există în viața noastră și să vedem partea bună a tot ceea ce am trăit până acum.

Următorul pas este ACCEPTAREA a ceea ce trăim acum. Mai departe vine IERTAREA. Și nu e vorba despre a-i ierta doar pe alții, ci în primul rând pe noi. Iertarea presupune renunțarea la autocritică, la judecarea modului în care ne-am comportat în anumite etape din trecut și la convingerea că am fi putut sau am putea face mai mult. Dacă puteam, sigur făceam, dar se pare că nu am putut și nici nu trebuia, altfel nu am fi înțeles despre viață ceea ce înțelegem acum. Căci scopul vieții nu e performanța, ci starea de armonie și echilibru cu sinele, ce provine din înțelepciune. Iar ca să devenim înțelepți am avut și avem nevoie de experiențe în care mai întâi nu știm, pentru ca apoi să învățăm să devenim.

6-8 aprilie sunt zilele din 2019 în care se impune o autoevaluare continuă a gândurilor, stărilor, emoțiilor și reacțiilor noastre. A FI PERMANENT CONȘTIENȚI DE CEEA CE TRĂIM ȘI TRANSMITEM ESTE SECRETUL. Reacțiile nervoase, stresul, nemulțumirile, victimizarea sunt energii pe care, dacă nu le stăpânim, vin înapoi cu viteza luminii ca un bumerang în următorul an de zile.

Să respirăm aer curat, să ne înconjurăm de oameni pozitivi, să ne facem plăceri și bucurii, să dăruim, să avem grijă de noi și de ceilalți, să facem fapte bune, să ne rugăm, să zâmbim, să ne cerem iertare, să renunțăm la încrâncenare, să ieșim din ciclul comparațiilor, să evităm compromisurile. Dacă stăm în orice fel de vibrație de luptă, cu noi sau cu alții, generăm o tensiune care ne va pune piedică prin rezistență, opoziție, rivalități, sabotaj și autosabotaj până în 2020.

Și cel mai important aspect din categoria AȘA NU este cel al convingerilor. Ceea ce judecăm la alții pe nunta cosmică pentru că, nu-i așa, știm noi mai bine și suntem noi mai buni, atragem în viața noastră în următorul an de zile. Sau dacă nu ni se întâmplă nouă facem să se întâmple partenerului, partenerei, copilului, persoanei la care ținem cel mai mult. De asemenea, dacă spunem că ‘mie niciodată nu mi se va întâmpla’, s-ar putea să avem o mare surpriză în următoarele 12 luni.

Se anunță un weekend prelungit în care devenim contagioși. Ceea ce gândim, simțim și spunem aterizează în viața noastră în intervalul următorului an de zile. Suntem pe deplin responsabili pentru cum ne creăm realitatea. Căci tot ce suntem se amplifică. Tot ce facem crește. Se repetă, mai precis se multiplică, tot ceea ce transmitem. Mulțumire sau nemulțumire, frustrare sau împăcare, armonie sau conflict.

În funcție de energia în care stăm între 6 și 8 aprilie 2019 punem semințe pentru viitorul apropiat. Cine seamănă vânt, culege furtună, devenind din magician vrăjitor. Celui ce are i se va da, iar celui ce nu are i se va lua și ceea ce are. Cel ce se ia acum în stăpânire capătă harul de a transforma apa în vin. Știa ea ceva Maria Antoaneta când a zis că cine nu are pâine să mănânce cozonac... 

80 de comentarii:

 1. Multumesc, Valeriu! Eram sigura ca ne vei anunta in timp util!

  RăspundețiȘtergere
 2. Meri Ciubotariu
  Mulțumesc foarte mult! E tare bine să știi astfel de lucruri! Cu drag!

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc!! Foarte interesant si util!

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc pt.informatii.

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumesc frumos pentru aceste informații prețioase.ca titlu de informatie,eu acum doi ani in această perioadă eram in comă.Primesc acest mesaj cu perenitate și spirituală pace.merci

  RăspundețiȘtergere
 6. Răspunsuri
  1. Mulțumesc,e bine de aplicat în viața noastră,

   Ștergere
  2. Probabil că nu a fost o întâmplare faptul că am citit această superbă expunere, beneficiind de informații prețioase legate de ceea ce avem de făcut în acest week-end. Mulțumesc frumos!

   Ștergere
  3. MULTUMESC frumos pt.aceste informatii

   Ștergere
 7. Multumesc frumos! Zile si nopti magice tuturor!

  RăspundețiȘtergere
 8. Sa radem,sa dansam si sa cantam:)

  RăspundețiȘtergere
 9. Mulțumesc Valeriu! Deci atenția mărită și perseverență in ceea ce ne dorim! Zile binecuvantate.:) (Di.Vintila).

  RăspundețiȘtergere
 10. Mulțumesc, cu multă recunoștință 🕊

  RăspundețiȘtergere
 11. Multumesc Valeriu.Te pupam.

  RăspundețiȘtergere
 12. Mulțumesc, cu recunoștință și iubire Divină

  RăspundețiȘtergere
 13. Multumesc!!!!cu Recunoștință!!!!

  RăspundețiȘtergere
 14. Genial, ca de obicei!

  RăspundețiȘtergere
 15. Mulțumesc din inimă, Valeriu
  !💜☺
  O Nunta Cosmica CONSTIENTA, PLINA DE RECUNOSTINTA, ACCEPTARE SI IERTARE, LA BRAT CU BUCURIA SI IUBIREA!

  RăspundețiȘtergere
 16. Mulțumesc cu recunoștință!

  RăspundețiȘtergere
 17. Mulțumesc foarte mult mă bucur că ne-ai anunțat

  RăspundețiȘtergere
 18. Să te răsplateasca Bunul Dumnezeu pentru transmiterea informațiilor și a darurilor făcute cu Iubire și Lumină. Octavian .AOM

  RăspundețiȘtergere
 19. Multumim. Drag de viata sa ne fie!

  RăspundețiȘtergere
 20. Un mesaj extrem de util care ne îndrumă unde sa ne poziționăm bine pentru a atrage doar binele în viața noastră. Puterea gândului este mai puternică acum mai mult ca niciodată.

  RăspundețiȘtergere
 21. Multumesc frumos ! Ar fi bine sa facem asa pe tot parcursul anului,nu doar in acest interval de timp.

  RăspundețiȘtergere
 22. Interesant! Multumesc pentru sfaturi!

  RăspundețiȘtergere
 23. Multumesc! Multumesc! Multumesc pentru tot! ❤

  RăspundețiȘtergere
 24. Oau! Ce moment puternic!!!
  Mulțumesc!

  RăspundețiȘtergere
 25. Multumim pentru informatie!

  RăspundețiȘtergere
 26. Multumesc! Iubire si recunostinta!

  RăspundețiȘtergere
 27. Multumesc cu iubire si recunostinta pentru acest mesaj plin de lumina si venit la timp pentru a ne trezi si pentru multi dintre noi a avansa mai mult in lumina ascensiunii spirituale. Am trimis mesajul in lung si lat deoarece mi s-a parut foarte important. Dumnezeu iti da dar nu iti baga si in traista, asa ca putinul pe care il cere de la noi sa il facem cu iubire si recunostinta.

  RăspundețiȘtergere
 28. Multumesc! Cu mult drag as dori sa participam cati mai multi la aceasta nunta si sa prelungim durata ei cat mai mult. Cred ca de noi depinde daca trecem prin portile deschise sau nu! Ca sa reusim trebuie, cred, ca distanta intre dorinta si putinta sa fie cat mai mica. DOAMNE AJUTA SI CASA DE PIATRA TUTUROR!

  RăspundețiȘtergere
 29. Ma bucur mult pentru ca am primit acest mesaj. Multumesc Valeriu pentru publicare si multumesc Florentina pentru trimitere. A venit la un moment foarte potrivit.
  Tuturor o Nunta Cosmica plina de recunostinta si ganduri bune!
  Cu mult drag si salutari prietenesti tuturor, Veronica

  RăspundețiȘtergere
 30. Multumesc pentru transmiterea mesajului in timp util. Sper ca sa reusim sa trecem cu bine de portile deschise. Doamne ajuta !

  RăspundețiȘtergere
 31. Mulțumesc pentru acest articol.Doamne ajuta la toată lumea.

  RăspundețiȘtergere
 32. Mirific sa fie ,cu ajutorul lui Dumnezeu !

  RăspundețiȘtergere
 33. Să fim buni cu noi și sa ne iubim mult!

  RăspundețiȘtergere
 34. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 35. Acest articol este o aberatie. Nu exista nunta cosmica in astrologie. Acest termen este imprumutat din alchimie. Domnule, iti faci karma de ignoranta mintind oamenii cu atata nerusinare. Si ei isi fac aceeasi karma citind si acceptand fara sa verifice. Habar nu ai de astronomie. Pana la 16 aprilie, Soarele este in Pesti, deci nu este in nicio pozitie de exaltare. Exaltarea reprezinta un grad si nu un semn. Soarele atinmge gradul de exaltare la data de 25 aprilie. Luna atinge gradul de exaltare in fiecare luna. Pozitia aceasta de exaltare este inexistenta asa cum o prezinti dumneata. De ce nu verificati astronomic pozitiile planetelor inainte sa scrieti aberatii? Acest articol circula neschimbat de 15 ani! Pe bune?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doamnă, dacă sunteți cine cred eu că sunteți, vă rog să vă luați pastilele la orele prescrise. De doctor sau de maestrul spiritual. Se pare că alternați principii de astrologie vedică (ați zis că Soarele ar fi în Pești) cu pseudospeculații (exaltarea e un grad?) Adică și cei din Antichitate erau la fel de tâmpiți ca mine? Totuși mă bucur că i-am moștenit pe ei și nu pe dv. Dnă, chiar și astrolgia evoluează și, abordată holistic, devine alchimie a propriei vieți. Ați punctat excelent! Cât privește karma, Dzeu răsplătește întotdeauna ridicarea vibrației. Dar, după cum v-ați și semnat, nu contează.

   Ștergere
  2. Nu stiu la cine va referiti, dar simplul fapt ca mai exista si alte persoane care gandsc la fel ar trebui sa va dea de gandit si dvs. si persoanelor care va citesc. Explicati-mi si mie ceva ce nu reusesc sa inteleg. Daca acest fenomen astrologic pe care il descrieti cu tata sarguinta are anvergura pe care o pretindeti si inca in fiecare an atunci cum se face ca nu exista niciun fel de articole in strainatate despre acest fenomen? de exemplu, anul acsta nici NASA si niciun site serios de astrologie nu semnaleaza acest fenomen. Faptul ca acest articol circula doar in Romania ar trebui a fie suficient de semnificativ pentru cineva cu un pic de inteligenta. Dvs. nu ridicati vibratia pe baze reale. Ganditi-va la eventualele complexe pe care le creati unor oameni care se scapa si se cearta in aceasta perioada sau sunt depresive si care vor crede ca nu vor mai iesi niciodata din acest cerc vicios. Chiar nu va ganditi si la oamenii care nu sunt capabili sa fie cu usurinta veseli si buni si care poate isi vor crea o karma ingrozitoare crezand ca nu merita sa fie buni si fericiti? Cum puteti fi atat de ignorant? Cum spuneam va faceti o karma groaznica inducand oamenii in eroare.

   Ștergere
  3. Nu,nu cred ca ii pasa de consecinte. Articole de astea nu inseamna altceva decat trafic pe site si bani in buzunarul cuiva.

   Ștergere
 36. Foarte importanta informatia..Multumim din inima!

  RăspundețiȘtergere
 37. Mulțumesc mult pentru inducerea unei atitudini sufletești!

  RăspundețiȘtergere
 38. Având în vedere că sunteți numerolog, ce semnificație poate avea 10.000.000.000? Un unu urmat de zece zerouri.
  Detaliat, dacă aveți timpul și dispoziția necesară pentru răspuns .

  Mulțumesc!

  RăspundețiȘtergere
 39. Frumoase imbolduri... exceptand finalul nesteptat. Nu inteleg de ce contemporan se risipesc aceste informatii false despre Maria Antoaneta. Frumos context, alfel, dar neadevarat...

  RăspundețiȘtergere
 40. Bun sfat la timp optim.Pentru cine are urechi sa auda si cine are ochi sa vada.Acum este timpul cheie.MOTOR, ACTIUME.SA FITI BINECUVANTATI,IUBITI SI IERTATI.VA MULTUMESC.

  RăspundețiȘtergere
 41. Mulțumesc !
  Doamne, ajuta!

  RăspundețiȘtergere
 42. Gărgărița08 aprilie, 2019

  Foarte interesant si util pentru cei care doresc să evolueze.
  Mulțumesc mult și continuați să faceți bine!����

  RăspundețiȘtergere
 43. Cu tot respectul domnule dar termenul de "vortex astral" nu l-am gasit nicaieri.

  RăspundețiȘtergere
 44. Multumesc mult! Fff util si interesant pt viata!

  RăspundețiȘtergere
 45. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
  1) vrăji vrăji
  2) vrăji pierdute
  3) Vrăjile divorțului
  4) Vrăjile căsătoriei
  5) Vraja de legare.
  6) vrăji de rupere
  7) Înlăturați un iubit trecut
  8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
  9) doresc să-ți satisfacă iubitul
  Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
  ogagakunta@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 46. Vreau să-i mulțumesc domnului Bubuza că mi-a adus înapoi fostul meu iubit, iubitul meu și că am iubit pe atât de mult, relația noastră a fost cu adevărat uimitoare și am învățat că nu vom putea niciodată să o facem fără unul pe celălalt, deși l-am iubit atât de mult încât niciodată nu am știut el a fost obosit de relația și el a fost interesat de cel mai bun prieten al meu. Sa despărțit de mine și am fost devastat, mi-am plâns ochii înainte de a merge la culcare în fiecare noapte, viața și visele mele au fost zdruncinate, am fost frustrat până când am intrat în contact cu un vechi prieten al meu care ma introdus apoi la domnul Bubuza vrăjitorul magic Magic. Lordul Bubuza mi-a dat instrucțiuni cu privire la ce să fac și am aderat strict la ea și mi-a spus că prietenul meu se va întoarce la mine cerșind în 12-16 ore, după ce a făcut tot ce mi-a cerut să fac, iubitul meu a venit la mine cerșind și plângând pe genunchi. Toate datorită domnului Bubuza pentru lucrările sale minunate. Dacă aveți o problemă de genul asta sau cel mai rău decât acest lucru contactați domnul Bubuza pentru o soluție permanentă și nu veți regreta niciodată întâlnirea cu el. Contactați Domnul Bubuza Via email: ( lordbubuzamiraclework@hotmail.com ) sau prin WhatsApp: +1 505 569 0396...!!!!!

  RăspundețiȘtergere

(Audio-video) Horoscopul verii 2019

La invitația lui Denis Ciulinaru, am prezentat la radio Național FM un horoscop al verii 2019, cu tendințe generale și lămuriri pentru fieca...