Efectul Coronavirus: Noua Dictatură. O părere astrologică

Dacă mi s-ar fi cerut să programez declanșarea unei isterii de masă aș fi ales exact aceste configurații astrale din anul 2020, cu steliumul de planete din semnul Capricornului: Jupiter, Saturn, Pluto, plus Nodul Sud. Vârf de intensitate: 16 februarie – 30 martie, cu Marte în Capricorn exaltat, războinic, paranoic. Dar vestea bună e că nimic nu durează la nesfârșit! Calendarul Coronavirusului are 2 termene scadente: 30 martie 2020, după cum tocmai am menționat, când e de așteptat ca autoritățile să semene mai puțină panică în rândul populației (posibil să nu mai aibă de unde) și 5 mai 2020, când Nodul Sud pleacă din Capricorn și ia cu el comportamentul abuziv al factorilor de putere.

Între timp, trăim în filmul „Misiune imposibilă 2” cu Tom Cruise: un psihopat, fost agent secret, vrea să declanșeze o pandemie folosind un „virus ucigaș” (termen atât de vehiculat de televiziunile românești obsedate de rating) pentru a lansa ulterior pe piață antidotul salvator, sursă inepuzabilă de îmbogățire. Știm că viața bate filmul, iar realitatea depășește ficțiunea. Oare de ce nu intervine Tom Cruise? Apropo, de Chuck Norris mai știe cineva ceva?

Cu siguranță toată lumea știe însă cine se află în rolurile principale la televizor și conduce teatrul de operațiuni. Căci la teatru suntem. Nici nu vom da nume, ca să nu le dăm energie. Un medic de renume a avertizat că, dacă nu ne potolim cu intoxicarea cu informații bazate pe frică, vom ajunge să trăim într-un stat polițienesc. Prea târziu pentru asta, căci deja zis și făcut.

Revenim la planetele din Capricorn și la „noul virus”. El nu face altceva decât să legitimeze o NOUĂ DICTATURĂ. Rețeta este la fel de simplă ca scenariul filmului de mai sus:

- o amenințare biologică apărută misterios „din senin” începe să producă victime umane;
- situația este scăpată de sub control și aria de răspândire se generalizează;
- organizațiile internaționale declară pandemie;
- instituțiile fiecărui stat capătă puteri extinse;
- drepturile și libertățile cetățenilor sunt limitate;
- apar sancțiunile și frica de pedeapsă;
- crește panica, oamenii se învrăjbesc și de denunță pentru încălcarea regulilor;
- puterea devine absolută, iar oamenii nu respiră și nu se mișcă fără a fi controlați.

Coronavirusul marchează întoarcerea la TOTALITARISM. Ne întoarcem la „1984” al lui George Orwell. Big Brother vede tot, știe tot, sancționează tot. Absurdul și apăsarea din scriitura lui Kafka bântuie pe străzi. Oameni care se tem unii de alții, care nu mai dau mâna, care se suspectează. Oameni care nu mai sunt oameni. Suspiciunea, îndoiala și incertitudinea sunt stările care alimentează adevăratul dușman: FRICA. Comportamentul de consum al celor ce fac provizii și stocuri arată nu doar spiritul de turmă spălată pe creier, ci natura umană dezumanizată, redusă la stadiul involuat de animal de pradă. Coronavirusul mănâncă semințe, stă și se uită la oameni cum se transformă.

2 comentarii astrologice sunt de făcut:

1. Suntem în plină ciclicitate. Anul acesta, Saturn se ia de mână cu Pluto. Asta se repetă la 33-36 de ani. Ultima dată, în 1983, conjuncția Saturn-Pluto generaliza lupta împotriva virusului HIV. SIDA devenea pericolul mondial în materie de îmbolnăvire. Dar SIDA s-a demonstrat a fi o boală care slăbește sistemul imunitar și se mulează pe alte slăbiciuni, la fel ca și Coronavirusul. Plus că sunt atâția pacienți vindecați de Coronavirus, în fapt o viroză nemaiîntâlnită până acum, letală prin ea însăși doar pentru cei ce suferă deja de alte afecțiuni, au o imunitate slabă sau o vârstă înaintată. Un fel de picătură chinezească, dacă tot vine ea din China. 

2. La 12-13 ani are loc conjuncția Jupiter-Pluto, care se întâmplă și în 2020. Jupiter răspunde de expansiune și de creștere. Pluto răspunde de tot ce se micșorează și moare. Am apucat să țin un seminar în care am prezentat tălmăcirea acestei conjuncții după cum urmează: „Ceea ce este mic devine mare, iar ceea ce este mare devine mic.” Iată cum un pericol de talie microscopică, un virus, amenință toată civilizația umană, și iată cum același virus îi face mici și vulnerabili pe toți oamenii, indiferent de statut, poziție, funcție, putere, indiferent cât de mai sunt ori se cred.

Așteptăm cu mare interes data de 30 martie, când Marte intră în Vărsător, acolo unde dă de Saturn. Căci între 22 martie și 1 iulie reamintesc că Saturn pleacă din Capricorn și vizitează într-un prim turneu zodia Vărsătorului. Abia atunci ne vom lămuri despre ce este în spatele acestui haos. Căci iată ceva mic mic care nivelează, egalizează și îi condamnă la unitate pe toți oamenii! În sfârșit nu este nimeni mai presus de Dumnezeu! Puterea îi face pe atâția mai presus de legile oamenilor! Dar în fața suferinței, a morții și a dreptății divine suntem toți egali. 

Desigur, cei ce au putere asupra noastră în aceste zile cred contrariul: lideri de instituții, cei ce lucrează în forțele de ordine, de la paznici la polițiști devin Dumnezeii coborâți pe Pământ. Dar scurtă le va fi mărirea, căci vor pieri în curând în beția propriei importanțe. 

Coronavirusul aduce plăți karmice pentru toți cei ce dețin poziții de putere! Cei corecți, cinstiți, merituoși, ajung sus, mai repede decât s-ar fi așteptat. Cei ce au călcat pe alții sau și-au folosit influența, să se pregătească! Scara rulantă merge în jos. Să nu greșim și să ne bucurăm de căderea altora! Doar să luăm aminte! Cine are de pierdut din aceste vremuri? Cei ce au ce să piadă: mai ales la nivel poziție socială, bani, influență și putere asupra altora. Bumerangul se întoarce!

Nu pot pierde decât cei ce au ce să piardă și care se agață de privilegiile și beneficiile lor. Cei ce se au pe ei înșiși și știu cine sunt indiferent de ce au, nu se pot pierde și nu au ce să piardă! Frica de a pierde are în spate frica de a nu merita ceea ce ai! Dictatura Coronavirusului, paradoxal, anunță triumful meritocrației. Viața redevine sistem meritoriu, nu sistem de interese umane. De aici corecțiile karmice, legea cauzei și a efectului.

Dat fiind contextul astral ce se întinde până în 2024 cu Pluto în Capricorn și până ân 2026 cu Neptun în Pești, putem estima că acest virus a venit să curețe și să purifice convingeri și mentalități. A venit să ne întoarcă cu fața unii spre alții. A venit să ne izoleze ca să ne vedem mai bine pe noi, să ne interiorizăm și să readucem armonia în relațiile cu noi și cu cei din casele noastre. Cei ce s-au rugat să le dea Dumnezeu credință și putere, poftim! Iată prilejul de întoarcere la El!

Criza Coronavirusului respectă principiile de marketing politic: George W. Bush inventa un dușman imaginar, terorismul, pentru a-și legitima izbucnirea războiului din Irak. Știm că războiul și crizele financiare sunt căile prin care cei din spatele cortinei se îmbogățesc. Acum ni se induce din nou ideea că am fi în război. Trebuie să avem încredere în autorități, care ne apără. Singura noastră scăpare și salvare! Trebuie să ne supunem și să respectăm orbește regulile restrictive! Puterile sporite ale instituțiilor anulează orice putere a individului! Nu mai existăm ca entități separate, devenim toți o apă și un pământ. Indivizii nu pot fi ușor manipulați, dar masele da! Iată cum individul este absorbit în marea masă controlată și condusă într-o direcție pe care urmează să o aflăm.

David Hawkins vorbea la un moment dat de vreo 78% oameni conștienți de ei înșiși pe planetă. Eu cred că era prea optimist. Nu putem spera decât că acest prilej este perfect pentru trezirea cât mai multora dintre noi! Știm că sistemele se dezintegrează, instituțiile își pierd credibilitatea, formele de organizare socială se răstoarnă. În urma acestei pandemii declarate să vedem câți oameni vor mai avea încredere în instituții și în politicieni, câți vor mai dori să fie conduși de organismele aflate acum la putere, câți își vor mai ceda drepturile divine în mâinile unor autorități falimentare, autosuficiente și interesate doar de profitul personal. Nu ar fi exclus să ajungem la forme de organizare micro, la comunități restrânse care se autoguvernează, la forme de autonomie a unor grupuri, unde conducerea să fie lăsată celor inspirați, merituoși, de încredere. Oare va avea din nou autoritate Sfatul Bătrânilor? Sau Consiliul Înțelepților? Numai timpul va decide. Și viteza cu care oamenii fac schimbări, chit că este atât de redusă.

Frica și suferința se pare că rămân deocamdată singurii factori declanșatori de schimbare a oamenilor, așa că acest Coronavirus nu poate fi decât util. Dar până și frica are simțul propriei măsuri, de care se îngrijește Uranus în Taur. Așa că le reamintim tuturor celor ce acumulează în exces în această perioadă, golind rafturile magazinelor și lăsându-i pe alții fără cele de uz zilnic, că Uranus în Taur ne sfătuiește să avem doar ceea ce este necesar! Tot ce este în plus cere o plată. Coronavirusul preferă casele cu cămări pline, pe care e posibil într-un final să nu mai aibă cine să le mai consume!

Nu suntem nici măcar într-o criză financiară propriu-zisă. Acesta este doar un posibil efect secundar. Plus că, din nou, constrângerile financiare aduc decizii de reinventare personală. Cineva are clar de câștigat la cel mai înalt nivel pe care mintea noastră de oameni de rând nu-l poate percepe. De aceea să nici nu ne intereseze, din moment ce nu putem controla așa ceva. Mai bine să ne îngrijim de sufletul nostru în casa trupului. Așteptăm cu nerăbdare vaccinul, ca să urmărim circuitul pe care se vor duce banii! Cine o fi fost mai întâi, oul sau găina? Cine o fi fost mai întâi, virusul sau antidotul?

L-am urmărit la TVR întâmplător pe șeful situațiilor de urgență din România, Raed Arafat, declarând că există atâta transparență și că tot ce se întâmplă este la vedere, astfel încât autoritățile nu pot să ascundă nimic! Era să vomit! Repet ce a zis: nu putem ascunde nimic. Hai să facem pariu dacă e așa sau nu și cine pierde să ia Coronavirus! 

Căci, așa cum folosesc eu o formulă ca să mă amuz de validitatea astrologiei, voi afirma încă o dată: astrologia nu minte! Trăim o CRIZĂ DE PUTERE, nu una financiară! Tot acest HAOS este generat, dozat, alimentat, de la prima suspiciune până la psihoza colectivă, paranoia și teoriile conspirației. NU avem niciu aspect dinamic la Neptun pe cer, ceea ce ne-ar fi dus cu gândul la posible iluzii, amăgiri, bâjbâieli. Nu! Capricornul atât de puternic ne conduce la o singură concluzie valabilă astrologic: 

TOTUL ESTE CONTROLAT!

Asta înseamnă când autoritățile și conducătorii ne transmit mesajul „Stați liniștiți, oameni buni, situația este sub CONTROL!” Înseamnă că cineva o controlează. Dar la fel a spus și Ceaușescu acum 30 de ani de la balcon în fața mulțimii: „Stați liniștiți la locurili voastre!”. Acum, ca și atunci, tot Capricornul era segmentul de zodiac cel mai activ. 

Dincolo de oamenii care au putere asupra altor oameni, de data aceasta Dumnezeu nu ne mai lasă. Trecem printr-o curățare planetară care separă aurul de noroi, frica de credință. Tot ce ni se întâmplă este spre binele nostru suprem la nivel de specie. Anul acesta, Buna-Vestire, sărbătoarea creștină de pe data de 25 martie, între ingresul lui Saturn și al lui Marte în Vărsător, anunță zorii unei renașteri a fiecăruia dintre noi într-o viață nouă. Singura datorie a noastră este să stăm în fiecare clipă într-adevăr linștiți, dar cultivând în minte mesajul de pace și de iubire al îngerilor: NU VĂ TEMEȚI! 

182 de comentarii:

  1. O mica observatie, numele planetei este Pluton. Pluto este un personaj din desene animate. Cu consideratie,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pluton (în greaca veche Πλούτων, Ploutōn) era conducătorul lumii subterane în mitologia clasică.

      Ștergere
    2. Fara observatia asta, articolul ar fi unul prea putin valoros. Ce bine ca ne-ati luminat!

      Ștergere
    3. Felicitări! Așa simt și eu. Sunt Vărsător, am reflectat deseori la toate acestea și le consider perfect valabile. Intuiția mi-a spus de mult timp multe din cele ce ați punctat atât de bine Dv. Inclusiv de Sfatul Bătrânilor. Îmi pare rău că nu am reușit, în urmă cu un an, să țin legătura cu Dv., stimate Domnule Pănoiu! Eram bolnavă de cancer, voiam punctul dvs. de vedere și câteva sfaturi. Dumnezeu m-a ajutat, sunt bine acum! Tot binele, cu deosebit respect și admirație! Florica Munteanu-Cuc, Timișoara

      Ștergere
    4. Ma astept ca un alt destept sa spuna, ca de fapt planeta se numeste Plutoniu

      Ștergere
    5. Super articol,multumesc.
      Multumesc pentru confirmari,caci asta simt de ceva vreme,varsator fiind si eu :-)
      Interesante timpuri ne-am ales sa traim:-)
      Sa nu ne temem,asa sa fie!

      Ștergere
    6. https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Pluto

      Ștergere
    7. DR. MARE ESTE CEL MAI BUN CASTER DE VRAIE ONLINE CARE MI-A RESTAURAT RELAȚIA SPARTĂ ȘI ÎL RECOMAND CU DR. MARE PENTRU Oricine are nevoie de ajutor!

      Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie în urmă cu 3 luni și de atunci viața mea a fost plină de dureri de durere și de inimă, deoarece el a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut întreaga viață. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii ale unui jucător de vrăji numit Dr. Great că poate aduce înapoi amantul în câteva zile, râd și am spus că nu mă interesează, dar din cauza dragostei pe care prietena mea o avea pentru mine, ea l-am consultat pe marele jucător de vrăji în numele meu și spre cea mai mare surpriză a mea după 2 zile, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei luni că-mi lipsește și că îi pare atât de rău pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să treacă. înapoi la mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu-mi vine să cred, pentru că este extrem de incredibil. Vă mulțumesc Dr.Great pentru că mi-ați adus înapoi amantul și, de asemenea, dragului meu prieten care a mijlocit în numele meu, pentru oricine ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare jucător de vrăji aici este adresa de e-mail:

      infinitylovespell@yahoo.com sau infinitylovespell@gmail.com

      îl poți suna sau adăuga pe Whats-app: +2348118829899

      Vizualizați blogul său http://infinitylovespell1.blogspot.com







      DR. MARE ESTE CEL MAI BUN CASTER DE VRAIE ONLINE CARE MI-A RESTAURAT RELAȚIA SPARTĂ ȘI ÎL RECOMAND CU DR. MARE PENTRU Oricine are nevoie de ajutor!

      Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie în urmă cu 3 luni și de atunci viața mea a fost plină de dureri de durere și de inimă, deoarece el a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut întreaga viață. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii ale unui jucător de vrăji numit Dr. Great că poate aduce înapoi amantul în câteva zile, râd și am spus că nu mă interesează, dar din cauza dragostei pe care prietena mea o avea pentru mine, ea l-am consultat pe marele jucător de vrăji în numele meu și spre cea mai mare surpriză a mea după 2 zile, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei luni că-mi lipsește și că îi pare atât de rău pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să treacă. înapoi la mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu-mi vine să cred, pentru că este extrem de incredibil. Vă mulțumesc Dr.Great pentru că mi-ați adus înapoi amantul și, de asemenea, dragului meu prieten care a mijlocit în numele meu, pentru oricine ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare jucător de vrăji aici este adresa de e-mail:

      infinitylovespell@yahoo.com sau infinitylovespell@gmail.com

      îl poți suna sau adăuga pe Whats-app: +2348118829899

      Vizualizați blogul său http://infinitylovespell1.blogspot.com

      Ștergere
  2. Excelent Valeriu! noi,oamenii de rand, suntem doar niste furnicute; insa Dumnezeu iubeste si apara furnicutele :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Totuși, planeta se numește Pluto(zice Wikipedia)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am văzut si pe site uri din USA cand Pluto cand Pluton :)

      Ștergere
    2. Irelevant cum se numeste ai înțeles ca se refera la planetă și din tot textul doar cu atât ai rămas. Păcat

      Ștergere
    3. Poate ar fi fost mai bine sa-i spuna Hades, atunci n-ar mai fi fost nicio confuzie și nu si-ar mai fi pierdut lumea timpul să se uite la "uscaturi" si sa nu mai vadă pădurea!!! In mitologia greacă zeul Lumii de dincolo, tărâmul morții era Hades.

      Ștergere
  4. Multi.esc pentru acest articol ! Apreciez comentariile si parerile dvs.!

    RăspundețiȘtergere
  5. Genial articolul! Iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesant și optimist. Nici până acum nu mi-a fost frică, dar avum sunt chiar liniștită. Vină ce trebuie să vină! Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Super interesant ... Daca am avea asa ceva mai des prin mass-media si retele de socializare poate chiar am fi la un alt nivel ca omenire.
    Multumesc! <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Un articol ce raspunde la multe intrebari!Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitări! Fascinant mesaj până la ultimul cuvânt!

    RăspundețiȘtergere
  10. Seculin Laura15 martie, 2020

    Vă mulțumesc pentru tot ce ati scris, este foarte interesant.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumim. Speram sa va auzim la Antena3 la "Voi cu Voicu". Cu tespect, V. Puiu

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumeesc! Pace si iubire sa fie!! 🤗🤗🤗🙏

    RăspundețiȘtergere
  13. Excelentul articolul, multumesc mult si felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  14. Stiu ca nu este nici politicos, nici frumos ca nu ma identific, însă va apreciez talentul, harul cu care sunteti înzestrat! Va multumesc ca ati facut lumina in semiintunericul in care suntem cu toții! Sunteti un balsam pentru suflet! Apreciez toate cuvintele scrise si rostite!

    RăspundețiȘtergere
  15. Vali este Pluto in latină și nu Pluton. Paredrul latin al grecescului Hades.

    RăspundețiȘtergere
  16. Exceltn articolul, aș spune că te-ai inspirat din ce spuneam eu acumzece ani!

    RăspundețiȘtergere
  17. Vă urmaresc de mult,sunteti cel mai bun astrolog,imbinati cultura generala cu cunostintele astrologice de nivel superior,incununate cu credinta si har interpretativ,logic.Sunteti un fenomen ,vă respect si admir!

    RăspundețiȘtergere
  18. Frumos articol! Mulțumesc! :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Chuck Norris a împlinit recent 80 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  20. Mulțumesc frumos. 🙏
    Si eu cred la fel

    RăspundețiȘtergere
  21. Cât va dura perioada Coronavurusului? Cine va scăpa? Câţi vor scăpa?

    RăspundețiȘtergere
  22. Excelent articolul! Ați făcut o sinteză care pune exact punctul pe "i"!
    Eu nu m-am uitat in ultimele zile la tv, dar cand am dat sa mai aflu si eu ce se intampla, m-am ingrozit. De unde eram linistita, m-am panicat imediat. Asa ca am decis sa inchid televizorul. Te panichezi fara sa vrei daca îi asculți pe răspândacii ăștia de știri false! Jurnaliștii lu' pește!

    Mama mea zice: dar cei care s-au vindecat, oare cum vindecat? De ce nu spune nimeni care a fost antidoul in cazul lor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paracetamol si pastile care contin zinc,oprește multiplicarea virusului. Sistemul imunitar al fiecăruia îl vindecă.

      Ștergere
  23. noua ordine mondiala isi intra incet in drepturi folosind frica oamenilor imbecilizati de corporatii. Ni se explica CUM sa ne spalam pe maini. Ireal! Este vizibila incercarea de control prin teroare, manipulare prin inradacinarea mentala a unor mesaje subliminale, prin toate posturile media, ca anumite gesturi si atitudini sa ne poata diferentia pe strada: mastile si manusile celor docili (care nu protejeaza pe nimeni ba mai rau ii contamineaza pe cei care le poarta - alergii si bacterii mai multe) si lipsa "mijloacelor de protectie" a celor ce inca GANDESC LIBER. Acestia din urma vor deveni "suspecti" si prin urmare restrictionati sau eliminati. Benjamin Franklin: "Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety."

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumim Valeriu! M-am trezit cu durere de cap si neliniste din cauza unei stiri preluata de o vecina ca ar urma 4 luni de izolare etc. De unde ieri si zilele trecute eram in bula mea de pace si siguranta auto-indusa, eram centrata. Articolul tau m-a repus pe sine. Multumim Valeriu. Esti genial <3

    RăspundețiȘtergere
  25. Foarte bun articol. Multumesc. Si eu am perceput-o astfel. Dar, NU NE POT VACCINA PE TOTI. Nu au atata personal incat SA NE SUPRAVEGHEZE PE TOTI. Bine, suntem supravegheati prin telefonul mobil si prin Internet. Imaginile care mi se perindau prin minte erau cele din cel de-al II-lea Razboi Mondial. Tatal meu a fost sublocotenent in Al Doilea Razboi Mondial si a murit... in accident de masina provocat de el la frumoasa varsta de 49 de ani. Nu cunostea limba germana, doar italiana si franceza si putin spaniola, totusi, am perceput DICTATURA CORONAVIRUS ca PE CEA A LUI HITLER, al III-lea Reich. Lovesc in familie, in solidaritatea umana. Spaniolii sunt toti in autoizolare la domiciliu, francezii la fel incepand de astazi. Doar in Marea Britanie decizia a fost inteleapta: doar batranii in autoizolare, restul munceste, iar pentru poate trece la telemunca.

    RăspundețiȘtergere
  26. Mulțumesc dr. Ajayi am reușit să-mi recâștig soțul, totul pare un vis când s-a întâmplat pentru că am fost despărțiți aproape un an, iar perioada respectivă a fost printre cele mai grave momente din viață pentru că îmi place foarte mult soțul meu. L-am bagat să se întoarcă acasă să fie cu mine și cu copiii mei, dar el a refuzat. Prietena mea Doris mi-a povestit cum a reușit să-și recâștige soțul cu ajutorul casterului vrăjitor Dr. Ajayi pentru că treceau prin divorț, ea a spus că a ajutat-o ​​să readucă pacea în casa ei nu am altă opțiune decât să dau i-a încercat dr Ajayi să-l încerce, i-am scris pe numărul său de WhatsApp: +2347084887094 și i-am explicat lucrurile. Mi-a spus să fiu calm și că anumite lucruri care trebuiau făcute pentru a-mi recâștiga locuința i-am urmat instrucțiunile, după trei zile de la vraja soțul meu a venit acasă ținând un ursuleț mare și mi-a cerut să-l iert pentru toate greșelile sale și din asta în ziua de azi chiar familia mea s-a umplut de dragoste. Luați legătura cu Dr. Ajayi, care are soluții la toate problemele de viață, nu vă fie timizi de problemele dvs., ar trebui să-l contactați pe WhatsApp: +2347084887094 sau pe e-mail: drajayi1990@gmail.com pentru o soluție de durată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Anonim! Ne bucuram nespus ca ne-ați impartasit bucuria reintregirii familiei dvs. Acum spuneti-ne care este legatura dintre acest dr. minune si artcolul acesta. Intreb si eu pt un prieten

      Ștergere
  27. Multumesc mult!! Excelent articol, ca de altfel toate publicatiile d-stra. Toate cele bune va doresc! 😘 😘 😘

    RăspundețiȘtergere
  28. Foarte, foarte interesant articol. Ni se da raspunsul la toate intrebarile. Multumesc. Totdeauna m-am intrebat daca cei ce fac caz de nimic (Pluto-Pluton)sint chiar atit de inferiori or fac parte din conspiratie.

    RăspundețiȘtergere
  29. MULTUMESC MULT ESTE FOOOARTE INTERESANT ?

    RăspundețiȘtergere
  30. De data aceasta nu cred ca lectia karmica este despre dictatura si limitarea libertatilor personale, ci despre gestionarea autoritatii in sistemul personal de valori. E doar o opinie, exprimata din Italia - tara blocata complet in momentul de fata si masurile luate de guvernul de aici nu limiteaza nimic altceva decat miscarea in spatiul fizic, masuri care vad ca se iau in majoritatea tarilor de pe glob. Aplicat la Romania, populatia are o foarte mare problema cu ideea de autoritate (statala, dar si morala).

    RăspundețiȘtergere
  31. Voi vă dați seama că în 2020 exista fraieri care cred noua ordine mondială impusă de astrologi? Cum zice Neti Sandu că e Marte în tardigrad, pac se dau de ceasu' morții, nu mai iau decizii de frică și așteptă să le zică Neti ce șosete să poarte. Incredibil. Eris e foarte dezamăgită de voi.

    RăspundețiȘtergere
  32. Minunat articol! Mulțumesc pt suport! Va rog sa mai scrieți despre aceasta configurație astrala.
    Tatiana

    RăspundețiȘtergere
  33. Multumim mult Valeriu.

    RăspundețiȘtergere
  34. E surprinzător sa vad încă metoda "arătatului cu degetul". Noi vs EI. Sunt astrologii sau oamenii spirituali mai presus decât alții? Știm cu toții că avem rolul nostru. Acești EI, prin răul și "răul" lor, contribuie la aceasta schimbare de care avem nevoie pentru a evolua.
    Am observat simțul superiorității pe care oamenii care lucrează cu spiritualul o afișează. Dacă tot există posibilitatea înțelegerii și întrupării unor niveluri energetice superioare, se mai justifică instigarea și separarea?

    RăspundețiȘtergere
  35. Ce bine că în vacarmul provocat de corona mai sunt si oameni ca dvs.
    Reverenta

    RăspundețiȘtergere
  36. Multumesc, articolul dvs. mi-a indus o stare de liniste si a dat glas gandurilor mele din ultimele zile. Am ajuns la aceleasi concluzii dar nu am putut sa gasesc declansatorul, acum inteleg ca inca nu e timpul.

    RăspundețiȘtergere
  37. Excelenta analiză. Va multumesc, aveam nevoie de asa ceva. M-a 'racorit'!

    RăspundețiȘtergere
  38. Însfârșit un adevăr,Dumnezeu e mare să ne rugăm .

    RăspundețiȘtergere
  39. Multumesc frumos! Sunt.in asentimentul dumneavoastra. Aseara ii spuneam sotului, care se uita la stiri, ca am impresia ca ma uit la un film prost. Bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza lui, cu credinta la trecem pe.toate.

    RăspundețiȘtergere
  40. Multumesc frumos! Sunt.in asentimentul dumneavoastra. Aseara ii spuneam sotului, care se uita la stiri, ca am impresia ca ma uit la un film prost. Bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza lui, cu credinta la trecem pe.toate.

    RăspundețiȘtergere
  41. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Divergent_Series

    RăspundețiȘtergere
  42. Mulțumesc dr. Ajayi am reușit să-mi recâștig soțul, totul pare un vis când s-a întâmplat pentru că am fost despărțiți aproape un an, iar perioada respectivă a fost printre cele mai grave momente din viață pentru că îmi place foarte mult soțul meu. L-am bagat să se întoarcă acasă să fie cu mine și cu copiii mei, dar el a refuzat. Prietena mea Doris mi-a povestit cum a reușit să-și recâștige soțul cu ajutorul casterului vrăjitor Dr. Ajayi pentru că treceau prin divorț, ea a spus că a ajutat-o ​​să readucă pacea în casa ei nu am altă opțiune decât să dau i-a încercat dr. Ajayi, l-am scris pe numărul său de WhatsApp: +2347084887094 și i-am explicat lucrurile. Mi-a spus să fiu calm și că anumite lucruri care trebuiau făcute pentru a-mi recâștiga locuința i-am urmat instrucțiunile, după trei zile de la vraja soțul meu a venit acasă ținând un ursuleț mare și mi-a cerut să-l iert pentru toate greșelile sale și din asta în ziua de azi chiar familia mea s-a umplut de dragoste. Luați legătura cu dr Ajayi, care are soluții la toate problemele de viață, nu vă fie timizi de problemele dvs., ar trebui să-l contactați pe WhatsApp: +2347084887094 sau pe e-mail: drajayi1990@gmail.com pentru o soluție de durată.

    RăspundețiȘtergere
  43. Multumim domnule Valeriu pt traducerea acestor voalate zile pe care le trăim, Dumnezeu să vă apere și să vă dăruiască clarviziune divină mereu!

    RăspundețiȘtergere
  44. Cand uit de tot si ma apuca panica recitesc articolul si ma trezesc ca din cosmar. Multumiri pentru articol si Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  45. Mulțumim pentru articol! Acum m am luminat de ce si eu ca Varsator(n. 17.02.1976) și o cumnata a mea, tot Vărsător(04.02.1972), am avut de acum o săptămână aceeași gândire /revelație : o stare despre care le spuneam tuturor din jur, ca nu pot intra in panică in timp ce lumea din jur era in maxima agitație. Nu mi am făcut aprovizionarea de criză, imi cumpăr doar cat imi cumpăram și pana acum. Le spuneam ca singura grijă o am nu de o posibila infectare cu virusul asta, ci despre ce va urma: criza economica indusă de situație ce va fi urmată de o nouă ordine mondiala pregătită deja. Cu virusul ăsta reușesc sa ne țină in casă, in liniște, ca sa se poată instaura un nou tip de totalitarism, updatat pentru secolul 21. Cine ar mai ieși acum in stradă sa protesteze când toți suntem ca intr un "arest la domiciliu"?

    RăspundețiȘtergere
  46. Vreau doar ca întreaga lume să afle despre această cască de vrăjire pe care am întâlnit-o cu ceva timp în urmă, nu pot spune tot ce a făcut pentru mine. soția mea m-a părăsit acum 4 ani cu copiii mei, navigând pe net când am întâlnit mărturia acestui om minunat online, am decis să o încerc și soția mea este din nou acum și suntem din nou fericiți pentru că cauza este prea pusă în scris Tot ce pot spune este mulțumesc foarte mult, sunt foarte fericit. Și ma asigurat că face multă magie inclusiv

    Vraja dragostei
    Vraja de putere
    Vraja de succes
    Soarta sarcinii
    Vraja căsătoriei
    vraja pentru un loc de muncă bine plătit
    Vraja de protecție
    vraja pentru a câștiga o cauză judecătorească
    vraja de noroc etc.

    dacă aveți nevoie de ajutorul casetei de vraie Dr. Ajayi, contactați-l pe această adresă de e-mail (drajayi1990@gmail.com) sau adăugați-l pe whatsapp +2347084887094 și discutați problema cu el. Este un om bun și îi voi fi întotdeauna recunoscător. Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  47. Vreau să-i mulțumesc dr. PADMAN un caster de vrăji foarte puternic, care mă ajută să-mi aduc soțul înapoi la mine, în urmă cu câteva luni am o problemă serioasă cu soțul meu, în măsura în care a ieșit din casă și a început să se întâlnească cu o altă femeie și el a rămas cu femeia, aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre dr. PADMAN și am decis să-l contactez. I-am explicat problema mea și m-a asigurat că voi vedea un rezultat pozitiv după 24 de ore, în mod surprinzător soțul meu a revenit a doua zi după vraja, implorându-mă să-l iert și mi-a promis să nu mă mai lase niciodată, mulțumită dr unității pentru vraja reală și, dacă aveți vreo problemă, contactați-l, este sincer.

    site web: https://padmanspell.com

    Whatsapp +19492293867

    E-mail: padmanlovespell@yahoo.com.

    https://twitter.com/padman_dr.

    RăspundețiȘtergere
  48. In "Putere versus forta" autorul David Hawkins spunea ca 85% din locuitorii planetei se situeaza pe un nivel energetic foarte jos, sub 200 (nivelul curajului) adica sunt adormiti. Era grozav daca era invers, faceam saltul pana acum...

    RăspundețiȘtergere
  49. SALVEAZĂ-ȚI CĂUTĂȚIA DACĂ ÎȚI IUBIȚI SĂRĂȚIA. Dacă refuz să împărtășesc această mărturie înseamnă că sunt egoist față de mine și de oamenii pe care îi iubesc atât de mult, care ar putea avea probleme similare, soțul meu a plecat după o mică neînțelegere și nu a revenit niciodată acasă la început am crezut că este o glumă el m-a lăsat pentru amanta lui afară, toate acestea s-au întâmplat în septembrie Împărtășesc această mărturie pentru că Crăciunul este la colț și va fi o sărbătoare foarte proastă dacă nu o petreci cu persoana iubită, atât de mulți bărbați își vor trăi soția și vor sărbători De Crăciun cu prietena lor, m-am plâns prietenei mele foarte bune, ea mi-a spus că are o astfel de problemă în căsnicia ei până când a fost prezentată lui DR PADMAN un medic specialist care este specializat în readucerea caselor rupte și căsătoriilor rupte site-ul DR PADMAN: https: // padmanspell.com/index-3.html aruncă o vrajă pentru mine în 2 decembrie, în mod surprinzător soțul meu a venit acasă pe 6 decembrie, scuzându-mă că ar trebui să-l iert că acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată. cu asta nu voi uita niciodată pe dr. PADMAN care mi-a salvat căsătoria. adresa de contact este padmanlovespell@yahoo.com, https://twitter.com/padman_dr. WhatsApp +19492293867 vă mai puteți salva căsnicia dacă vă iubiți cu adevărat soțul .. https://padmanspell.com/index-3.html

    RăspundețiȘtergere
  50. Vraja puternică și puternică de dragoste pentru a-ți câștiga înapoi Ex .. Am decis că voi petrece toată ziua pe internet doar pentru a mă asigura că o mulțime de oameni sunt capabili să citească această mărturie despre Dr.Ayoola care este un puternică cască de vrajă, După ce am fost abandonată de soția mea am fost atât de singură în acea zi, încât am decis să trec prin plasă pentru câteva sfaturi despre relații, nu am știut niciodată că aceasta este harta rutieră care va asigura întoarcerea soției mele. După ce am citit o mulțime de sfaturi despre cum să-mi refac relația într-un mod mai bun, am descoperit că doctorul Ayoola are o mulțime de recomandări decât alte rule de vrajă, așa că, cu asta, mi-am pus mintea că dr. Ayoola a fost persoana potrivită pentru a ajuta M-am întors cu soția la mine și l-am contactat pe doctorul Ayoola prin detaliile sale pe care le-am văzut pe internet și am fost atât de fericit încât am ales să lucrez cu Dr. Ayoola, deoarece munca lui a fost 100% perfectă, iar vraja mi-a readus-o pe soția mea. pentru mine, cu ajutor rapid, puteți să-l contactați și pentru ajutor acum, trimiteți un e-mail la drayoolasolutionhome@gmail.com sau contactați info@drayoolasolutionhome.com sau îl puteți apela la whatsapp +31684065675 sau site-ul https://drayoolasolutionhome.com/

    RăspundețiȘtergere
  51. CASTER DE SPORT PROFESIONAL, CARE VĂ POT AJUTA CU Vrăjitorul de iubire pentru a VĂ EXPUNE EXPLOȚIA DRAGOSTEI ÎN URGENȚĂ DUPĂ DESCĂRCARE / DIVORȚIE ÎN CAZ DACĂ SITUAȚIA DUMNEAVOASTRĂ ESTE NECAPĂ! CONTACT: DR. ODION (drodion60@yandex.com) ESTE CERTA CEL MAI BUN DE VÂNZARE ONLINE ȘI REZULTATUL său ESTE GARANTARE 100% ..

    După 3 ani într-o relație cu iubitul meu, iubitul meu a început să iasă cu alte fete și să-mi arate dragoste rece, în mai multe rânduri amenință că s-a despărțit de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre afacerea lui cu alte fete, am fost în totalitate devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a povestit despre o cască de vrăji pe internet DR. ODION care ajută oamenii care au relația și problema căsătoriei prin puterile dragostei Vrăji, La început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să încerc, atunci când îl contactez, mi-a spus tot ce trebuie să fac și am făcut. și m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste și în 48 de ore, prietenul meu s-a întors la mine și a început să-mi ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu fetele și este cu mine pentru bine și pentru real. Contactați această Casă de mare vrăjire pentru relația dvs. sau problema dvs. de căsătorie.
    Iată contactul său ..

    APEL / WHATSAPP: +2349060503921
    EMAIL: (drodion60@yandex.com)

    RăspundețiȘtergere
  52. CASTER DE SPORT PROFESIONAL, CARE VĂ POT AJUTA CU Vrăjitorul de iubire pentru a VĂ EXPUNE EXPLOȚIA DRAGOSTEI ÎN URGENȚĂ DUPĂ DESCĂRCARE / DIVORȚIE ÎN CAZ DACĂ SITUAȚIA DUMNEAVOASTRĂ ESTE NECAPĂ! CONTACT: DR. ODION (drodion60@yandex.com) ESTE CERTA CEL MAI BUN DE VÂNZARE ONLINE ȘI REZULTATUL său ESTE GARANTARE 100% ..

    După 3 ani într-o relație cu iubitul meu, iubitul meu a început să iasă cu alte fete și să-mi arate dragoste rece, în mai multe rânduri amenință că s-a despărțit de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre afacerea lui cu alte fete, am fost în totalitate devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a povestit despre o cască de vrăji pe internet DR. ODION care ajută oamenii care au relația și problema căsătoriei prin puterile dragostei Vrăji, La început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să încerc, atunci când îl contactez, mi-a spus tot ce trebuie să fac și am făcut. și m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste și în 48 de ore, prietenul meu s-a întors la mine și a început să-mi ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu fetele și este cu mine pentru bine și pentru real. Contactați această Casă de mare vrăjire pentru relația dvs. sau problema dvs. de căsătorie.
    Iată contactul său ..

    APEL / WHATSAPP: +2349060503921
    EMAIL: (drodion60@yandex.com)

    RăspundețiȘtergere
  53. VREMĂ REALĂ ȘI PUTERNICĂ DE ÎNTÂMPLARE CARE MUNCĂ RAPID ȘI EFECTIV (drodion60@yandex.com)

    Bună ziua tuturor, știu că există cineva undeva care citește acest lucru, Numele meu este Dena Cruz din orașul Leicester, Anglia, vreau să împărtășesc o lucrare grozavă a unui caster vrăjitor numit DR ODION. eu și soțul meu am avut o luptă care a dus la divorțul nostru, dar când mi-a părăsit o parte din mine am plecat cu el și am fost atât de trist și am plâns toată ziua și noaptea căutam ceva online când am văzut oameni care mărturiseau despre marea lui muncă și tocmai m-am hotărât să-l încerc să am făcut tot ce mi-a spus să fac și mi-a dat asigurări că după 24 de ore soțul meu va reveni la mine, a doua zi dimineața, pentru cel mai mare surprins, o mașină s-a oprit în afara casei mele și a fost a mea soț Sunt atât de fericit că vă poate ajuta, de asemenea, să-i trimiteți un e-mail la (drodion60@yandex.com) WhatsApp +2349060503921

    RăspundețiȘtergere
  54. WOW!! Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mărturie minunată. Am vizitat un forum pe internet pe 8 MATIUL 2020 și am văzut o mărturie minunată a acestui puternic și grozav caster numit Dr. Odion pe forumul .. Nu l-am crezut niciodată, pentru că nu mai auzisem și nu învățam nimic despre magie înainte .. Niciun corp nu ar fi fost în stare să mă convingă despre vrăji magice, nu până când doctorul Odion nu a făcut o lucrare minunată pentru mine și mi-a refăcut căsătoria de 6 ani. ani în urmă la mine și mi-am adus soțul înapoi la mine în aceleași 48 de ore la fel cum citeam pe internet .. am fost cu adevărat înfocat și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerând iertare și pentru mine să-l accept înapoi .. sunt într-adevăr lipsit de cuvinte și bucurie și nu știu cât să-ți transmit aprecierea mea, Dr. Odion, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii .. Și acum sunt încă o femeie veselă ... iata e-mail drodion60@yandex.com puteți adăuga și Dr Odion pe WhatsApp +2349060503921

    RăspundețiȘtergere
  55. Viața mea a fost distrusă când soțul meu m-a trimis la pachet, după 13 ani am fost împreună. Eram pierdut și neajutorat după ce am încercat atât de multe modalități de a-mi aduce soțul la mine. Într-o zi la serviciu, am fost distras, neștiind că șeful meu mă sună, așa că s-a așezat și m-a întrebat despre ce este vorba, i-am spus și el a zâmbit și a spus că nu este nicio problemă. Nu am înțeles niciodată ce a vrut să spună prin faptul că nu este nicio problemă să-mi aduc soțul înapoi, el a spus că a folosit o vraja pentru a-și recupera soția când l-a părăsit pentru un alt bărbat, iar acum sunt împreună până în prezent și inițial am fost șocat să aud ceva de la seful meu. Mi-a dat o adresă de e-mail a lui DR ODION, care l-a ajutat să-și recupereze soția, nu am crezut niciodată că acest lucru va funcționa, dar nu am avut de ales să intru în contact cu spusele pe care le-am terminat și mi-a cerut informațiile și că soțul meu a putut să-i propună să-i arunce vraja și i-am trimis detaliile, dar după două zile, mama m-a sunat că soțul meu pledează că mă vrea înapoi, nu am crezut niciodată, pentru că a fost doar un vis și eu a trebuit să mă grăbesc la locul mamei mele și spre cea mai mare surpriză a mea, a fost îngenuncheat soțul meu mi-a cerut iertare că vrea să mă întoarc acasă pe mine și pe copil, când i-am dat lui DR ODION o conversație cu privire la schimbarea bruscă a soțului meu și el a spus clar că eu că soțul meu mă va iubi până la sfârșitul lumii, că nu va pleca niciodată pentru o altă femeie. Acum, eu și soțul meu ne-am întors împreună și am început să facem lucruri amuzante pe care nu le-a făcut până acum, mă face fericit și fac ceea ce se presupune a face ca bărbat, fără să înțeleagă. Vă rugăm, dacă aveți nevoie de ajutor de orice fel, vă rugăm să contactați DR ODION pentru ajutor. E-mailul său este (drodion60@yandex.com) sau sunați la +2349060503921 SAU și pe WhatsApp

    RăspundețiȘtergere
  56. CUM M-AM REVENIT DE EX SOTIA CU AJUTORUL LUI DR ODION ...... Buna tuturor Numele meu este Robert Jason, dupa 15 ani de casnicie, eu si sotia mea traiam fericiti impreuna, ne iubeam atat de mult si am iubit familia mea au fost prioritatea mea principală, până când într-o dimineață, eu și soția mea am avut o mică ceartă pe care știu că o au toate cuplurile, pentru că nu există cupluri perfecte în această lume, după cearta pe care am mers la serviciu când am venit acasă, nu am putut am găsit-o pe soția mea și pe copiii noștri și-a făcut bagajele și pe cea a copiilor și am plecat am încercat să o sun, dar nu am putut ajunge la ea, m-am dus acasă la prietena ei, dar nu mi-au putut spune unde să o găsesc, am fost frustrat Nu știam ce să fac. Am început să beau alcool în fiecare zi și noapte, am încetat să merg la muncă, a fost un lucru dificil pentru mine, pentru că ea și copiii mei înseamnă totul pentru mine, este ca și cum părțile corpului meu m-au părăsit, nu am putut funcționează bine, într-o zi navigam pe internet când am văzut o mărturie a cuiva care mărturisește despre un om c l-a aliat pe Dr. ODION și cum și-a readus soția în 3 zile, nu m-am gândit de două ori. I-am trimis un mesaj și i-am spus tot ce s-a întâmplat între mine și soția mea și a spus că i se pare foarte ușor să rezolve problema mea. mi-a spus, de asemenea, să am încredere în el că soția mea se va întoarce și i-am spus că am încredere în el și mi-a cerut niște informații pe care i le-am dat, 3 zile mai târziu soția mea s-a întors acasă cu copiii, am fost atât de surprinsă că am văzut-o că a fost ca un vis pentru mine, a început să plângă și să-mi ceară scuze i-am spus că este în regulă, o iert că sunt fericită că s-a întors, acum trăim fericiți împreună. Dacă sunteți frânt de inimă pentru că soția sau soțul dvs. v-a părăsit, pentru orice fel de Vrajă de Moarte, Vrajă de Protecție și, de asemenea, pentru soluționarea cazurilor în justiție, contactați acest puternic jucător de vrăji numit Dr. ODION, contactați-l prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți, de asemenea, whatsApp him pe +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  57. Salut baieti! ma numesc elizabeth james, sunt din slovena. Mi-am pierdut sotul pentru o alta femeie, dupa 4 ani de casnicie. Am avut o căsătorie minunată, dar el a început o relație cu un coleg care l-a urmărit. Locuiește departe de munca sa și a refuzat să vorbească cu mine sau să vină acasă. Am fost atât de devastată și mi-a fost greu să fac față. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce navigau pe Internet într-o zi, am dat peste un comentariu al lui Mary care sugera că Dr. JAJA o ajuta să-și rezolve problemele conjugale, să restabilească relațiile rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și el a făcut o vrajă pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim împreună fericiți din nou .. Mulțumiri dr. JAJA. Dacă aveți nevoie de un aparat care poate arunca o vraja care funcționează cu adevărat, vă sugerez să îl contactați. Nu te va dezamăgi. Îți dau 100% garanție că te va ajuta. E-mailul său jajaspellcasterstemple1@gmail.com sau adăugați-l pe WhatsApp +79091598264 Mulțumesc Dr.JAJA.

    RăspundețiȘtergere
  58. Am făcut cercetări pentru vindecarea spirituală prin vrajă de dragoste, din ceea ce am citit este foarte posibil ca un medic vrăjitor să arunce o vrajă de dragoste și să aducă înapoi iubitul pierdut, indiferent de distanță. Am citit, de asemenea, că orice problemă spirituală poate fi rezolvată de un autentic medic vrăjitor, dar nu toată lumea poate fi ajutată. Am avut noroc că l-am contactat pe Dr. ODION prin e-mailul său (drodion60@yandex.com) sau prin WhatsApp cu el +2349060503921. după unele cercetări. Soțul meu m-a făcut să trec prin iad după ce m-a părăsit cu fiica noastră în vârstă de 18 luni pentru a locui cu amanta lui. Unul dintre motivele sale a fost că nu este încă pregătit să se ocupe de copilul nostru. Situația m-a frustrat, eram confuză tot timpul și aveam treptat leziuni cerebrale pentru că eram neajutorat și fără speranță. L-am rugat pe DR ODION să mă ajute mental și să-l aduc într-adevăr legământul său actual de căsătorie și să ne întărească sentimentele unul pentru celălalt. După ce vraja a fost aruncată, deși am avut puțină credință că va funcționa, am fost surprins la sfârșitul zilei pe care mi-a dat-o doctorul ODION, soțul meu s-a întors la noi. Nu numai atât, sentimentele noastre unul față de celălalt s-au schimbat, vraja a îndepărtat îndoielile pe care le avea cu privire la îngrijirea copilului nostru. Sunt atât de emoționată chiar acum. Vă rugăm, dacă aveți nevoie de ajutor de orice fel, vă rugăm să contactați DR ODION pentru ajutor. E-mailul său este (drodion60@yandex.com) sau WhatsApp el +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  59. Sunt foarte fericit că am postat aici această mărturie despre modul în care un mare jucător de vrăji m-a ajutat să-mi readuc dragostea vieții mele. Știu că există o mulțime de femei ca mine acolo care au făcut atât de mult pentru a-și întoarce soțul sau iubirile odată, sunt aici să vă spun tuturor să nu mai căutați, deoarece răspunsul este chiar aici. Cred cu sinceritate că dacă există până la cinci turnătoare de vrăji precum Dr. ODION, această lume ar fi un loc mai bun, am văzut oameni plângându-se de felul în care castele de vrăji false au promis că îi vor ajuta, dar cu Dr. ODION îți spun că problema ta este rezolvat deja. Soțul meu și cu mine eram despărțiți de 4 luni și nu puteam suporta fără să trăiesc fără el, am încercat totul pentru a-l avea înapoi, dar nimic nu a funcționat până nu am văzut numeroase mărturii despre un jucător de vrăji numit Dr. ODION și cât de grozavă este munca lui este. și l-am contactat prin WhatsApp la (+2349060503921) imediat și urmez pasul pe care l-a cerut și în următoarele 48 de ore amantul meu m-a sunat și a fost dornic de iertarea mea și că nu-și dorea altceva decât să mă aibă în brațe pentru totdeauna. Am umplut atât de multă bucurie și fericire încât l-am găsit pe Dr. ODION. Sper că toți cei de aici veți găsi această mărturie a mea și îl veți readuce pe soțul dvs. în doar 48 de ore datorită lui DR ODION contactați adresa de e-mail (drodion60@yandex.com) și puteți WhatsApp, de asemenea, la +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  60. Vreau să mărturisesc publicului cum relația mea a fost restabilită de marea putere a doctorului ODION după 3 ani de singurătate, fostul meu soț m-a sunat după contactul meu cu doctorul ODION, o vrajă care l-a readus pe fostul meu soț și a început un bine acasă, acum suntem fericiți căsătoriți. Toate mulțumesc doctorului ODION pentru minunatul său ajutor spiritual. Cu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ și dragostea noastră este acum mai puternică decât așa era înainte. Voi continua să împărtășesc această mărturie peste tot în lume. Îi mulțumim dr. ODION pentru munca bună pe care a făcut-o pentru mine și pentru oamenii pe care i-a ajutat. Crede-l și fă tot ce ți-a cerut să faci și nu te îndoi niciodată în vreun fel de el. contactați-l prin e-mail (drodion60@yandex.com) sau îl puteți WhatsApp și la +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  61. CUM M-AM REPĂRAT DE EX SOTIA CU AJUTORUL LUI DR ODION ...... Bună ziua tuturor Numele meu este Robert Jason, după 15 ani de căsătorie, eu și soția mea trăiam fericiți împreună, ne iubeam atât de mult familia mea au fost prioritatea mea principală, până când într-o dimineață, eu și soția mea am avut o mică ceartă pe care știu că fiecare cuplu o are pentru că nu există cupluri perfecte în această lume, după cearta pe care am mers la serviciu când am venit acasă, nu am putut am găsit-o pe soția mea și pe copiii noștri și-a făcut bagajele și pe cea a copiilor și am plecat am încercat să o sun, dar nu am putut ajunge la ea, m-am dus acasă la prietena ei, dar nu mi-au putut spune unde să o găsesc, am fost frustrat Nu știam ce să fac. Am început să beau alcool în fiecare zi și noapte, am încetat să merg la muncă, a fost un lucru dificil pentru mine, pentru că ea și copiii mei înseamnă totul pentru mine. funcționează bine, într-o zi navigam pe Internet când am văzut o mărturie a cuiva care mărturisește despre un om c l-a aliat pe Dr. ODION și cum și-a adus soția în termen de 3 zile, nu m-am gândit de două ori. I-am trimis un mesaj și i-am spus tot ce s-a întâmplat între mine și soția mea și mi-a spus că i se pare foarte ușor să rezolve problema mea. mi-a spus, de asemenea, să am încredere în el că soția mea se va întoarce și i-am spus că am încredere în el și mi-a cerut niște informații pe care i le-am dat, 3 zile mai târziu soția mea s-a întors acasă cu copiii, am fost atât de surprinsă că am văzut-o că a fost ca un vis pentru mine, a început să plângă și să-mi ceară scuze i-am spus că este în regulă, o iert că sunt fericită că s-a întors, acum trăim fericiți împreună. Dacă sunteți frânt de inimă pentru că soția sau soțul dvs. v-a părăsit, pentru orice fel de Vrajă de Moarte, Vrajă de Protecție și, de asemenea, pentru soluționarea cazurilor în justiție, contactați acest puternic jucător de vrăji numit Dr. ODION, contactați-l prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți, de asemenea, whatsApp him pe +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  62. Sunt atât de încântat, deoarece căsătoria mea ruptă a fost restabilită, iar soțul meu s-a întors după ce ne-a părăsit pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie. După 8 ani de căsătorie, eu și soțul nostru am fost într-o ceartă sau alta până când în cele din urmă m-a părăsit și s-a mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiesc inima, inima mea era plină de dureri și dureri pentru că eram cu adevărat îndrăgostit de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc întotdeauna să se întoarcă la mine, eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugerează că Dr.Wealthy poate ajuta să revină la ex. rapid. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o apoi a făcut o (Vrajă de dragoste) pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa că așa s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor. Apoi, din acea zi, Căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât a fost înainte, totul datorită doctorului Rich. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet, încât dr. Vrăjitor, real și puternic, care mă voi ruga mereu să trăiesc mult pentru a-și ajuta copiii în vremea necazurilor, dacă ești aici și ai nevoie de Ex înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum acest puternic turnător de vrăji. Iată contactul său: Trimiteți-l prin e-mail la: Cont: wealthylovespell@gmail.com, vizitați site-ul web http://wealthyspellhome.over-log.com puteți să-l sunați sau să-l adăugați pe Whats-app: +2348105150446, MULTUMESC Dr.Wealthy

    RăspundețiȘtergere
  63. Bună ziua tuturor, sunt atât de fericit că îmi împărtășesc mărturia pentru ca toată lumea să știe că există o soluție la problemele dvs. de relație / căsătorie odată ce ați contactat-o ​​pe DR ODION, care tocmai m-a ajutat să-mi refac casa spartă cu vrăjile sale puternice. Am fost într-o căsnicie abuzivă de atât de mult timp și am suferit o respingere totală și o ură din partea soției mele, care obișnuia să mă iubească. S-a transformat într-un monstru înfricoșător și a luptat cu mine întotdeauna. mă înșală deschis și nu arată regrete. mă dorea să ies din viața ei. ea chiar m-a abandonat și s-a mutat să locuiască cu unul dintre numeroșii lui iubiți. Am trecut prin iad pentru că trebuia să am grijă de mine și de copii singuri. Nu mi-am putut lăsa căsnicia să se rupă pentru că o iubesc cu adevărat, dar nu știam ce să fac pentru a-mi aduce soția acasă. Am dat peste o scriere online și am văzut o postare în care cineva împărtășea o mărturie despre o problemă similară care a fost rezolvată de DR ODION, așa că am decis să-i fac un proces puțin, știam că el era doar răspunsul la ceea ce aveam nevoie. l-am contactat prin e-mailul său (drodion60@yandex.com). Am primit un răspuns de la el spunându-mi ce trebuie să fac și imediat m-am conformat. Soția mea a sunat aproape imediat și a implorat să se întoarcă acasă. La întoarcere, am observat o schimbare instantanee a personajului ei. S-a transformat în femeia care mă iubea și avea grijă de mine. Astăzi suntem din nou fericiți. Mulțumesc lui ODION care mi-a salvat căsnicia. Vreau ca oricine dorește ajutor în relație / căsătorie să-l contacteze și știu că își poate face minunile din nou în viața ta. contactați-l prin e-mailul său (drodion60@yandex.com) sau puteți, de asemenea, să-l aplicați pe WhatsApp la +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  64. Am avut relații de luptă cu soțul meu în trecut, ceea ce a dus la divorțul cu primul meu soț. După ce eu și fostul meu soț am divorțat, am mai avut o șansă să mă căsătoresc din nou și la doar 5 ani de a doua căsătorie a existat un alt divorț care aproape m-a ucis emoțional. Am mai rămas încă doi ani, am fost necăsătorit și am fost mamă singură. Sincer, nu m-am bucurat cu adevărat, pentru că fiecare femeie are nevoie de un bărbat în viața ei, a fost o vreme când am văzut prima mea fotografie a soților și mi-am dat seama cât de mult l-am iubit și mi-a fost dor de el. Am încercat să ajung la el, dar mi s-a spus că a continuat cu viața lui și poate că nu am mai fost niciodată împreună. Am plâns amar în noaptea aceea crezând că am pierdut bărbatul pentru care am avut atâta dragoste. Am cerut sfaturi cu privire la ce să fac și un prieten de-al meu mi-a dat un contact cu DR ODION, l-am consultat și, la fel de bun, cu vrăjile sale puternice, m-a ajutat cu o Reuniune Călătorie Dragoste Vrajă pentru a-mi întoarce fostul soț înapoi la mine , În doar 4 zile, am avut feere cu o reuniune spirituală, rugăciunile cu DR ODION, totul se întoarce definitiv în viața mea, acum trăiesc din nou fericit cu primul meu soț și rezolv problemele de divorț. cu ajutorul DR ODION, al său este un om cu înțelepciune și grijă. Mulțumesc și apreciez tot ajutorul pe care mi l-ați oferit pentru a-l readuce din nou pe fostul meu soț în viața mea. Depun mărturie aici astăzi că DR ODION este puternic, poate rezolva toate problemele într-o relație ruptă cu dragostea o dată. contactați-l pentru orice soluții la orice fel de problemă de relație. E-mail .... (drodion60@yandex.com) De asemenea, îl puteți suna sau adăuga pe WhatsApp +2349060503921

    RăspundețiȘtergere
  65. Vreau să împărtășesc mărturia mea tuturor După ce am fost într-o relație cu prietenul meu timp de cinci ani, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am vrut înapoi atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea la cineva on-line și ea a sugerat că ar trebui să contactați mai degrabă o vraja caster care ar putea să mă ajute să arunce o vraja pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt tipul care nu a crezut în vraja, nu am avut de ales decât să-l încercați, am trimis caster vraja, și mi-a spus că nu a existat nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu va reveni la mine el a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, a fost în jur de 5pm. Fostul meu iubit m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce a spus a fost că îi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat, că a vrut să mă întorc, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și a mers la el, Contactați-l acum pentru relația dumneavoastră sau probleme de căsătorie, e-mail akhigbespellhome@gmail.comWhatSapp Numărul +2349035428122

    RăspundețiȘtergere
  66. Sunt fericit că viața mea s-a întors, ce aruncător minunat și simplu de vrajă care a adus bucuria și fericirea înapoi în viața mea! Dau această mărturie pentru că eu sunt atât de fericit, vreau să mulțumesc DR OGALA pentru mare lucru pe care l-a făcut în viața mea, el a adus fericirea înapoi în viața mea, nu am crezut în aruncători vraja până când viața mea sa prăbușit atunci când meu 6 ani relație iubit vechi a decis să renunțe atunci când am vrut să se căsătorească. Am fost atât de devastat emoțional că nu am putut face nimic rezonabil, după 5 luni de durere înainte de un vechi prieten de-al meu mi-a introdus la un aruncător de vrajă on-line numit Dr.OGALA, care a fost după ce a fost scammed de către aruncători vraja fals diferite care mi-a spus le-ar putea ajuta să mă vindece relația mea rupt. Am fost introdus la DR OGALA un adevărat aruncător vraja. Dumnezeul meu după 3 zile am văzut minuni, dragostea mea ma sunat și sa întors la mine și viața mea sa întors ca un puzzle completat, și suntem happly căsătorit și a fost ca un vis pentru mine pentru că am crezut că am pierdut-o pentru totdeauna. Vă mulțumesc DR OGALA pentru a ajuta mine, dar mai presus de toate, onestitatea dumneavoastră și rezultatele dumneavoastră rapid și exacte. e-mail: Drogala02@gmail.com Puteți, de asemenea, WhatsApp sau apel sau WhatsApp-l +2347049668119! Ai desever să fie fericit pentru că eu sunt fericit ..

    RăspundețiȘtergere
  67. Am o mulțime de bucurie și entuziasm în mine, sunt torpey clare, am fost fericit cu căsătoria mea, până când soțul meu a început să asculte bârfele despre faptul că nu sunt credincios jurămintelor noastre conjugale, am încercat să-l fac să înțeleagă că sunt bârfe și minte, dar a pierdut dragostea, încrederea și încrederea în noi. Așa că am devenit cupluri copleșitoare și apoi am cerut divorțul, mai târziu, ne-am separat. la ani de la divorț, am încercat să duc o viață normală fără el, dar nu am putut, așa că am început o căutare despre cum să-l recuperez pe fostul meu soț, apoi am fost menționat, BaBa ogbogo un om mare și extrem de spiritual care a aruncat un iubirea vrajă asupra mea și a făcut ca EX-ul meu să revină la mine. Sunt copleșit, așa că renunț la contactul său aici pentru cei care au probleme de relație și căsătorie, astfel încât să poată ajuta cu lucrări extraordinare. E-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Sau numărul său de whatsapp ... + 234902018697 Luați legătura cu el, vedeți cât de mare și puternic este. De asemenea, ajută în aceste chestiuni ...

    (1) Opriți divorțul.
    (2) Încetează sterilitatea.
    (3) Mult succes noroc.
    (4) Vrajă de căsătorie.
    (5) Scăpați de problemele spirituale.

    RăspundețiȘtergere
  68. Numele meu este Dominik. Vreau să mulțumesc unui om grozav cunoscut sub numele de Dr. Ajayi, el este un puternic jucător de vrăji și a ajutat mulți oameni din întreaga lume cu diferite probleme conjugale, mă confruntam cu divorțul când am aflat despre marele jucător de vrăji Dr. Ajayi, îmi iubesc cu adevărat soția și nu vreau să divorțăm, așa că îi cer ajutorul dr. Ajayi, el a pregătit o vrăjeală de dragoste pentru mine și soția mea a anulat divorțul în termen de 3 zile ... Dacă aveți probleme în relația dvs. și doriți o soluție rapidă și durabilă, îl puteți contacta pe Dr. Ajayi pe e-mail: drajayi1990@gmail.com sau numărul Whatsapp / Viber: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  69. DR. MARE ESTE CEL MAI BUN CASTER DE VRAIE ONLINE CARE MI-A RESTAURAT RELAȚIA SPARTĂ ȘI ÎL RECOMAND CU DR. MARE PENTRU Oricine are nevoie de ajutor!

    Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie în urmă cu 3 luni și de atunci viața mea a fost plină de dureri de durere și de inimă, deoarece el a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut întreaga viață. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii ale unui jucător de vrăji numit Dr. Great că poate aduce înapoi amantul în câteva zile, râd și am spus că nu mă interesează, dar din cauza dragostei pe care prietena mea o avea pentru mine, ea l-am consultat pe marele jucător de vrăji în numele meu și spre cea mai mare surpriză a mea după 2 zile, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei luni că-mi lipsește și că îi pare atât de rău pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să treacă. înapoi la mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu-mi vine să cred, pentru că este extrem de incredibil. Vă mulțumesc Dr.Great pentru că mi-ați adus înapoi amantul și, de asemenea, dragului meu prieten care a mijlocit în numele meu, pentru oricine ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare jucător de vrăji aici este adresa de e-mail:

    infinitylovespell@yahoo.com sau infinitylovespell@gmail.com

    îl poți suna sau adăuga pe Whats-app: +2348118829899

    Vizualizați blogul său http://infinitylovespell1.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  70. Sunt foarte fericit că am postat aici această mărturie despre modul în care un mare jucător de vrăji m-a ajutat să-mi readuc dragostea vieții mele. Știu că există o mulțime de femei ca mine care au făcut atât de mult pentru a-și întoarce soțul sau iubirile odată, sunt aici să vă spun tuturor să nu mai căutați, deoarece răspunsul este chiar aici. Cred cu sinceritate că dacă există până la cinci turnătoare de vrăji precum Dr. ODION, această lume ar fi un loc mai bun, am văzut oameni plângându-se de felul în care castele de vrăji false au promis că îi vor ajuta, dar cu Dr. ODION îți spun că problema ta este rezolvat deja. Soțul meu și cu mine eram despărțiți de 4 luni și nu puteam suporta fără să trăiesc fără el, am încercat totul pentru a-l avea înapoi, dar nimic nu a funcționat până nu am văzut numeroase mărturii despre un jucător de vrăji numit Dr. ODION și cât de grozavă este munca este. și l-am contactat prin WhatsApp la (+2349060503921) imediat și urmez pasul pe care l-a cerut și în următoarele 48 de ore amantul meu m-a sunat și a fost dornic de iertarea mea și că nu-și dorea altceva decât să mă aibă în brațe pentru totdeauna. Am umplut atât de multă bucurie și fericire încât l-am găsit pe Dr. ODION. Sper că toți aici veți găsi această mărturie a mea și îl veți readuce pe soțul dvs. în doar 48 de ore datorită lui DR ODION contactați adresa sa de e-mail (drodion60@yandex.com) și puteți WhatsApp, de asemenea, la +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  71. Viața este un mister cu multe întrebări care au nevoie de răspunsuri, cu ce probleme te confrunți pe pământ?
    Ți-a părăsit soțul sau soția viața fără nicio explicație bună care să te facă confuz și să-i dorești înapoi în viața ta? Dr. Ajayi este omul potrivit pentru meserie, el este un puternic jucător de vrăji binecuvântat de strămoșii săi și acceptat de zei ca purtător de cuvânt pe pământ, Dr. Ajayi mă ajută să-mi salvez acasă spartă, aducându-mi înapoi soțul la mine cu vraja sa puternică . Eu și soțul meu am fost separați 9 luni fără comunicare, dar cu vraja exprimată de Dr. Ajayi, el sa întors și suntem din nou o familie fericită. Contactați-l pe dr. Ajayi, turnătorul de vrăji, dacă vă confruntați cu orice fel de probleme de viață și aveți nevoie de o soluție rapidă. Viber sau Whatsapp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  72. Nu am crezut niciodată în vrajă sau magie până când nu l-am întâlnit pe Dr. Ajayi, pe care l-am contactat prin numărul său: +2347084887094 pe WhatsApp, treceam prin necazuri în căsătoria mea, deoarece soțul meu a spus că nu mai are nimic de-a face cu mine după 9 ani de căsătorie, chiar îl iubesc pe soțul meu, așa că caut ajutor pentru a stabili lucrurile în căsătoria mea, în timp ce navigau am văzut unde un bărbat l-a recomandat pe doctorul Ajayi pentru că l-a ajutat să se promoveze la locul său de muncă cu o vrajă, am contactat Dr. Ajayi și mi-a explicat, mi-a spus lucruri de făcut pentru a restabili pacea în casa mea după ce i-am urmat toate instrucțiunile, soțul meu s-a răzgândit și trăim fericiți și el nu a mai menționat nimic despre divorț. Contactați-l astăzi pe Dr. Ajayi pentru orice problemă de relație sau orice aspect al vieții și el va găsi soluții la problema dumneavoastră. Număr Viber / WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  73. Sunt fericit că viața mea s-a întors, ce minunat și simplu aruncător de vrăji care a adus bucurie și fericire înapoi în viața mea! Vreau să-i mulțumesc lui DR IDUMEBO pentru marele lucru pe care l-a făcut în viața mea, a adus fericirea înapoi în viața mea, nu am crezut niciodată în aruncătorii de vrăji până când viața mea s-a prăbușit când amantul meu de 6 ani de relație a decis să renunțe atunci când am vrut să obținem căsătorit. Am fost atât de devastat emoțional încât nu am putut face nimic rezonabil, după 5 luni de durere înainte ca un vechi prieten de-al meu să mă prezinte unui aruncător de vrăji online numit Dr. IDUMEBO, care a fost după ce a fost înșelat de diverși aruncători de vrăji falși care mi-au spus ei m-ar putea ajuta să-mi vindec relația ruptă. Mi s-a prezentat DR IDUMEBO, un adevărat aruncător de vrăji. Dumnezeul meu după 3 zile am văzut minuni, dragostea mea m-a sunat și s-a întors la mine și viața mea s-a întors ca un puzzle completat, iar noi suntem fericiți căsătoriți și a fost ca un vis pentru mine pentru că am crezut că l-am pierdut pentru totdeauna . Mulțumesc DR IDUMEBO pentru că m-ați ajutat, dar mai presus de toate, onestitatea și rezultatele dvs. rapid și precis. e-mail: Dridumebospellhome@gmail.com Puteți, de asemenea, Whatsapp sau sunați-l la +2347049668119! Meriți să fii fericit pentru că sunt fericit ..

    RăspundețiȘtergere
  74. Bună tuturor, aceasta este o mărturie excelentă pe care trebuie să o împărtășesc. Nu am crezut niciodată în vrăji sau magie până nu l-am întâlnit pe Ogala (Drogala02@gmail.com). Viața mea s-a întors !!! După 2 ani de căsătorie ruptă, soția mea m-a lăsat cu doi copii. Aproape că m-am sinucis, am fost distrus emoțional. Mulțumesc unui jucător de vrăji numit Dr. Ogala pe care l-am cunoscut online. Într-o zi fidelă când navigam pe internet, am dat peste o mulțime de mărturii despre această distribuție specială. Unii oameni au mărturisit că și-a adus fostul iubit înapoi, alții au mărturisit că le-a refăcut uterul, le-a vindecat cancerul și alte boli, alții au mărturisit că ar putea arunca o vraja pentru a opri divorțul. Am dat și de o anumită mărturie, a fost de la o femeie pe nume Sonia, a mărturisit despre cum și-a adus fostul iubit înapoi în mai puțin de 2 zile și, la sfârșitul mărturiei, a lăsat-o să treacă prin e- Dr. Ogala e-mail personal (Drogala02@gmail.com). După ce am citit toate aceste mărturii, am decis să încerc. L-am contactat prin e-mail și i-am explicat problema. În doar 48 de ore, soția mea s-a întors să mă vadă. Ne-am rezolvat problemele și suntem chiar mai fericiți decât înainte, dr. Ogala este într-adevăr un om talentat, nu voi înceta să-l postez pentru că este un om minunat. Dacă aveți o problemă și căutați o soluție reală și un semilaborator real pentru a vă rezolva toate problemele, contactați Dr. Ogala cu puterile sale. El îți poate transforma visele în realitate. Număr WhatsApp +2347049668119
    ............. A ajunge:
    Adu-ți prietenul sau prietena înapoi ,, Aduce-ți soțul înapoi ,, Câștigă la loterie și promovare în birouri ,, Ajută-te să rămâi însărcinată dacă ai nevoie de un copil ...

    RăspundețiȘtergere
  75. Uneori mă întreb cum ar fi fost viața mea dacă nu l-aș fi contactat pe Dr. Ajayi, preotul de vrajă / ​​vodoo. soțul meu este un bărbat grijuliu și iubitor, dar de aproximativ 6 luni este la distanță de mine și de copii, nu-i mai pasă de bunăstarea noastră și abia doarme acasă, am pledat cu el de mai multe ori, dar toate pledoariile mele cad pe surd urechi pentru a fi prieteni sinceri, că 6 luni a fost un iad viu pentru mine. Am încercat chiar să aranjez consiliere pentru el și pentru mine, dar el a refuzat întotdeauna, așa că am ieșit să caut ajutor și am discutat problema cu prietena mea apropiată Arina, ea mi-a povestit despre acest mare doctor vrăjitor numit Dr. AJAYI, care și-au ajutat vărul în căsătoria ei am fost sceptic, dar am decis să încerc, i-am explicat doctorului AJAYI tot ce se întâmplă în familia mea și mi-a spus să fac anumite lucruri acasă, i-am urmat toate instrucțiunile și, spre marea mea surpriză, soțul meu a venit acasă pe a treia zi, spunând că nu știe ce i-a venit că-i pare rău pentru ceea ce ne-a supus mie și copiilor, acum trăim ca o familie și DR AJAYI trebuie să fie mulțumit pentru asta, El este într-adevăr un adevărat jucător de vrăji supradotat de la naștere, dacă treci printr-un moment dificil în relația ta și ai nevoie de o soluție, te rog să nu fii timid sau să te ascunzi în tăcere contactează-l pe DR AJAYI astăzi și recuperează-ți dragostea. îl puteți contacta prin e-mailul său: Drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp SAU numărul Viber: +2347084887094 Voi ne întoarcem pentru a-mi mulțumi, asta este o promisiune.

    RăspundețiȘtergere
  76. Soțul sau soția dvs. au spus că nu sunt interesați din nou de căsătorie și că doriți o reconciliere rapidă cu ei, contactați-l pe dr. Ajayi, un puternic jucător de vrăji pe whatsapp +2347084887094 sau pe e-mail: drajayi1990@gmail.com, este un om înzestrat de strămoșii săi cu mare putere supranaturală pentru că m-a ajutat să-mi recâștig soțul după 9 luni de despărțire, soțul meu a spus că vrea un divorț și pleacă cu o altă femeie, mi s-a făcut cunoscut faptul că a fost manipulat de cealaltă femeie din cauza averii sale . Dr. Ajayi mi-a pregătit o vrajă și într-o săptămână soțul meu a rupt hârtia de divorț și trăim în pace. Vă mulțumim încă o dată dr Ajayi, dacă aveți o problemă similară sau ceva care vă deranjează viața, contactați dr. Ajayi pentru soluții rapide.

    RăspundețiȘtergere
  77. SALUTĂRI PUBLICULUI !!!

    Sunteți binevenit la soluția Dr. Ajayi acasă unde totul este posibil, ați fost divorțat de soțul sau soția dvs. și ați dori să vă întoarceți EX?
    Relația dvs. nu funcționează așa cum ar trebui și aveți nevoie de o soluție permanentă la relația dvs. sau de orice altă problemă?
    Vrei vraja să câștigi un proces în instanță?
    soarta pentru câștigurile la loterie și jocuri de noroc?
    Suferi de vreo boală și ai nevoie de un vindecător sau de un leac?
    Ești singur și vrei un suflet pereche?
    Vrajă pentru a câștiga un contract mare?
    AI NEVOIE DE UN FERM BUN DE NOROC?

    Apelați și Whatsapp +2347084887094
    viber: +2347084887094
    E-mail: drajayi1990@gmail.com

    Dr. Ajayi m-a ajutat să mă împac cu frumoasa mea soție după aproape 15 luni de separare, am crezut mai întâi că nu va funcționa, dar astăzi sunt o mărturie vie a marii sale puteri și este un bărbat autentic.

    RăspundețiȘtergere
  78. Soțul meu de șase ani m-a părăsit pentru o altă fată, pentru că îl acuz că a văzut o altă fată și de atunci încerc să-l recuperez, dar el refuză să se întoarcă la mine, nu răspundea la apelul meu sau la e-mail și chiar neprietenindu-mă pe face-book și, de asemenea, urmărindu-mă pe IG și mi-a spus că a terminat cu mine și cu cei doi copii ai mei, m-am confuzat foarte mult, căutam ajutor pe internet și am văzut o mărturie despre modul în care o vrăjitoare ajută-i să-și recapete fostul, așa că am decis să încerc, dar am fost și mai confuz din cauza multor mărturii pe care le-am văzut, dar mintea mea mi-a spus să merg cu DR SAGURU pentru că am făcut multe cercetări despre el și am găsit nimic rău despre el, așa l-am contactat și i-am explicat problemele mele și el a făcut o vraja de dragoste pentru mine și îmi garantează 7 zile că fostul meu se va întoarce la mine și spre marea mea surpriză a treia zi o mare miracolul a căzut peste mine și fostul meu s-a întors la mine în a treia zi și mi-a cerut iertare DR SAGURU tu sunt doar cei mai buni, voi continua să-i public numele pentru că este Mântuitorul meu, acum suntem o mare familie fericită și unită, dacă ai nevoie de ajutorul lui, poți să-l trimiți prin e-mail Nu pierde speranța prea curând contactează-l Dacă ai nevoie de ajutorul lui puteți să-l trimiteți prin e-mail @ drsagurusolutions@gmail.com pentru o comunicare ușoară și rapidă, de asemenea, îl puteți suna sau adăuga în aplicația whats-app cu acest număr +12098373537

    RăspundețiȘtergere
  79. DR WALE CEL MAI BUN CASTER DE VRAIE
    Toate mulțumiri dr. Wale pentru că m-a ajutat să-l aduc pe iubitul meu soț înapoi la mine. A fost o poveste lungă, dar voi spune puțin aici despre cum acest mare om numit Dr. Wale m-a ajutat să-mi aduc înapoi omul care nu a mai vorbit niciodată cu mine de 5 ani. A făcut treaba cu o vrajă de dragoste puternică. Tot ce am făcut a fost să obțin câteva obiecte folosite pentru a-mi pregăti vraja. După ce a folosit articolele, în următoarele trei zile omul meu a început să sune și mi-a spus că se întoarce acasă la mine. WhatsApp +2347054019402 SAU E-mail drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  80. Îmi pare rău că am pus acest lucru pe internet, dar nu am de ales decât să-mi țin promisiunea față de Dr. ODION, puternicul jucător de vrăji de dragoste care m-a ajutat să-l aduc înapoi pe fostul meu soț care era deja departe de 2 săptămâni fără să-mi ia rămas bun de la mine, a fost o experiență atât de dureroasă pentru mine pentru că el a fost prima mea iubire și viața mea se învârte în jurul lui, dar când m-a părăsit pentru o altă doamnă, am împărtășit lacrimile și încercam tot ce puteam să uit de el, dar în adâncul inimii mele a fost atât de cauza imposibilă l-am iubit atât de mult în ciuda durerii în care eram. Într-o seară credincioasă, am citit un comentariu despre dr. ODION, puternicul turnător de vrăji care poate ajuta la recuperarea unui fost iubit sau la reunirea unei case sparte și multe altele, la început a fost ca o glumă, pentru că nu am crezut niciodată în vrăjeală până când dr. ODION nu dovedește el însuși pentru mine, aducându-l pe soțul meu acasă după două zile de vrajă de dragoste asupra soțului meu. toate mulțumiri doctorului ODION pentru că m-au făcut din nou o femeie completă și mi-am adus înapoi amantul pierdut, voi continua să împărtășesc acest lucru căruia i-ar putea interesa să stabilim toată viața conjugală acolo în loc să ne împărtășim lacrimile sau să trecem prin întreruperea inimii. ODION pe e-mailul său de contact care este mai jos (drodion60@yandex.com) trebuie doar să-l contactați și să vedeți ce poate face. De asemenea, puteți suna și WhatsApp prin numărul său +2349060503921 noroc pentru cine a dat vreodată acest proces

    RăspundețiȘtergere
  81. Numele meu este Mia. Îmi împărtășesc mărturia mea astăzi cu lumea. Nu-mi imaginez niciodată că fac asta, dar sunt plin de bucurie și vreau ca și alții să aibă ajutorul lor. În calitate de asistentă medicală, am doi copii și soțul meu m-a abandonat pe mine și pe copiii noștri fără nicio explicație, tocmai a ieșit din casă și următorul lucru pe care l-am auzit este că vede o altă femeie. pe mine. Am fost frustrat și devastat, am căutat ajutor din diferite unghiuri până când am văzut o postare despre Dr. Ajayi, un jucător de vrăji. L-am contactat pe dr. Ajayi, care mi-a spus ce să fac. El m-a asigurat că va arunca o Vrajă și totul va fi bine în termen de trei zile, dar am fost sceptic, i-am dat câteva gânduri înainte de a-l contacta în sfârșit din nou, am trecut prin proces împreună și, spre surprinderea mea, vraja a funcționat și soțul meu s-a întors acasă și a îngenuncheat să implore iertare, dar primul a fost un telefon surpriză de la el, pentru că nu am vorbit de vreo 6 luni. Dr. Ajayi este cu adevărat un om de cuvinte, dacă aveți probleme în relația voastră sau orice aspect al vieții dvs., contactați-l pe dr. Ajayi pentru a obține o soluție durabilă.

    E-mail: drajayi1990@gmail.com
    Număr WhatsApp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  82. Am fost în durere când iubitul meu m-a părăsit, l-am vrut înapoi. Am citit câteva mărturii despre o vrăjeală de dragoste numită Dr. Ogala despre modul în care a ajutat mulți oameni să-și readucă foștii iubiți în 48 de ore. Cu sinceritate, mă gândeam doar dacă asta era real și dacă acest bărbat mă putea ajuta cu adevărat să-l aduc înapoi pe iubitul meu pe care îl iubesc atât de mult. Am decis să-l contactez pentru că îmi iubesc atât de mult iubitul și suntem despărțiți de câteva luni, chiar mi-a fost atât de dor de el. Am încercat toate celelalte mijloace pentru a-l recupera înapoi, dar nu am putut. L-am contactat pe Dr.Ogala și mi-a spus că fostul meu se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore. Dr.ogala l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubeam și îl voiam înapoi. Și și-a deschis ochii pentru a ne imagina cât de mult avem împreună. Fosta mea s-a întors din nou la mine. În timp ce scriu această mărturie cu bucurie în inima mea acum. Sunt cel mai fericit om de pe pământ, iubitul meu și cu mine trăim o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte ca el să plece și să se despartă de mine. Îi mulțumesc doctorului Ogala pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu fostul meu iubit. Aș dori să renunț aici la adresa de e-mail a Dr. Ogala și sper să vedeți această mărturie și să-l contactați dacă aveți un iubit pe care îl doriți cu adevărat înapoi .. E-MAIL: Drogalad02@gmail.com SAU
    SUNĂ / WHATSAPP: +2347049668119 .. Mulțumesc ...

    RăspundețiȘtergere
  83. Am fost în durere când iubitul meu m-a părăsit, l-am vrut înapoi. Am citit câteva mărturii despre o vrăjeală de dragoste numită Dr. Ogala despre modul în care a ajutat mulți oameni să-și readucă foștii iubiți în 48 de ore. Cu sinceritate, mă gândeam doar dacă asta era real și dacă acest bărbat mă putea ajuta cu adevărat să-l aduc înapoi pe iubitul meu pe care îl iubesc atât de mult. Am decis să-l contactez pentru că îmi iubesc atât de mult iubitul și suntem despărțiți de câteva luni, chiar mi-a fost atât de dor de el. Am încercat toate celelalte mijloace pentru a-l recupera înapoi, dar nu am putut. L-am contactat pe Dr.Ogala și mi-a spus că fostul meu se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore. Dr.ogala l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubeam și îl voiam înapoi. Și și-a deschis ochii pentru a ne imagina cât de mult avem împreună. Fosta mea s-a întors din nou la mine. În timp ce scriu această mărturie cu bucurie în inima mea acum. Sunt cel mai fericit om de pe pământ, iubitul meu și cu mine trăim o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte ca el să plece și să se despartă de mine. Îi mulțumesc doctorului Ogala pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu fostul meu iubit. Aș dori să renunț aici la adresa de e-mail a Dr. Ogala și sper să vedeți această mărturie și să-l contactați dacă aveți un iubit pe care îl doriți cu adevărat înapoi .. E-MAIL: Drogalad02@gmail.com SAU
    SUNĂ / WHATSAPP: +2347049668119 .. Mulțumesc ...

    RăspundețiȘtergere
  84. Cum pot explica asta lumii că există un bărbat numit DR ISIKOLO (https://isikololovetemple.com) care m-a ajutat să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit și mi-a redat pântecele. când toată speranța s-a pierdut. Eu și iubitul meu suntem căsătoriți în ultimii 5 ani fără niciun copil pe care trăiam fericit până când într-o zi am avut o neînțelegere pentru că nu puteam avea un copil pentru el, așa că a decis să mă trăiască pentru alte femei, i a fost atât de tristă și frustrată și nici nu am putut mânca până când, într-o zi, am navigat pe internet, unde am văzut o doamnă numită Sandra care mărturisește despre drăgălașul care a sunat-o pe DR ISIKOLO, care a ajutat-o ​​să-l aducă înapoi pe soțul ei acasă, așa că am decis să iau o încercare de a lua legătura cu vrăjitorul DR ISIKOLO, așa că îi explic toată problema lui DR ISIKOLO și mi-a spus că nu ar trebui să-mi fac griji că mă va ajuta să rezolv problema mea, că iubitul meu se va întoarce acasă, spre marea mea surpriză în doar 48 de ore soțul meu a început să mă sune și să implore iertare, a fost într-adevăr un miracol, acum ne-am întors din nou ca soț și soție, la o săptămână după ce pântecul meu a fost restaurat și chiar acum am dispărut o lună, mulțumirile mele sunt către DR ISIKOLO, nu vă faceți griji, nu mai aveți cauză DR ISIKOLO este aici pentru a vă ajuta voi toți, vă voi face o favoare că am căzut cu Whatsapp +2348133261196 sau trimiteți un e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  85. Numele meu este Emily, eu și soțul meu suntem căsătoriți de aproximativ 8 ani acum. Am fost căsătoriți fericiți cu doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede pe cineva. A început să vină acasă târziu de la serviciu, ca înainte, nu-i mai pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă de câteva zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără niciun rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor pentru a-l face să revină la normal. În timp ce navigau pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugera că Dr. Ogala poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat în legătură cu problema mea și el a făcut o vrajă pentru mine. Două zile mai târziu, soțul meu îl va schimba, îmi va spune foarte bine că eu și copiii îi spun că ne iubește atât de mult, încât și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea locuim din nou fericiți împreună. Mulțumesc dr. Ogala. Dacă aveți nevoie de un aparat care poate arunca o vraja care funcționează cu adevărat, vă sugerez să îl contactați. Nu te va dezamăgi. Acesta este e-mailul său: e-mail: drogalad02@gmail.com și, de asemenea, WhatsApp +2347049668119 ....

    RăspundețiȘtergere
  86. Nu am știut niciodată că aș putea obține online, bune și fiabile, care ar putea ajuta oamenii cu adevărat ca mine care aveau nevoie de ajutor în relație. M-am despărțit de soțul meu când s-a despărțit de mine și m-am întors la fostul său iubit, încât eram atât de devastată și de sufletă. Nu am fost eu până când un prieten de-al meu m-a trimis la un bărbat grozav numit Great Baba Ogbogo că ar putea fi de ajutor situației mele. La început, m-am îndoit și ulterior l-am contactat și mi-a spus că va avea o dragoste vrajă pregătită pentru mine pentru a-mi aduce prietenul înapoi la mine. După ce am făcut lucrurile necesare, am făcut totul așa cum mi-a spus el și, spre marea mea surpriză, am primit un telefon de la iubitul meu că vine acasă și îi pare rău pentru tot ce m-a făcut să trec. Rezultatul a avut succes și astăzi, trăim fericiți. I-am dat cuvântul că voi împărtăși experiența mea cu lumea, astfel încât ceilalți să poată primi ajutor de orice fel de la el. Puteți să-l trimiteți prin e-mail prin: greatbabaogbogotemple@gmail.com sau pentru un răspuns urgent, scrieți-l pe linia sa de WhatsApp +2349020168697 ... Vă mulțumesc, excelent, BaBa Ogbogo

    RăspundețiȘtergere
  87. Viața poate fi dificilă și crede-mă, viața mi-a jucat o mulțime de trucuri, nu cred niciodată în voodoo sau în vrajă, deși am citit câteva cărți despre ele. Un bărbat special numit dr. Ajayi mi-a dovedit că aruncarea voodoo / vraja este reală și există. Numele meu este Lucia și am 45 de ani, cu trei copii și un soț iubitor. timp de 8 luni bune am fost într-o stare de depresie, deoarece soțul meu s-a trezit într-o anumită dimineață și a ieșit din casă cu unele dintre hainele sale fără nicio explicație, am așteptat să se întoarcă acasă în acea zi, dar nu a fost găsit nicăieri, am sunat și a spus că nu mai este interesat din nou de căsătoria noastră sau de copii, acest lucru mi-a adus răceala pe piele și am fost în stare de șoc pentru că nu-mi amintesc că am avut vreo problemă, am aflat mai târziu că era cu o altă femeie, toate vorbeau și efortul de a-l face să se întoarcă acasă a fost un eșec, se comportă de parcă nu m-ar fi cunoscut până acum. Citeam un articol pe un site web când am văzut o mărturie a unei femei care susține că dr. Ajayi a ajutat-o ​​să-și rezolve problemele de familie și a renunțat la contactul său. Am ales contactul și l-am trimis pe dr. Ajayi, am explicat problemele mele, mi-a spus că nu ar trebui să-mi fac griji că totul va fi bine. Am îndoieli cu privire la asta, dar m-am hotărât să-i dau o lovitură. Mi s-a spus că, într-o dimineață, aruncam o singură dată, am auzit o bătaie la ușă, soțul meu stătea afară, mi-a spus că nu știe ce face și nici măcar nu-și mai amintește cât timp a fost afară din casă, sunt foarte fericit că mi-am revenit soțul și toate mulțumirile merg dr. Ajayi, vrăjitorul, de când l-am contactat, viața mea a mers fără probleme și vreau ca oamenii care trec prin starea mea anterioară să aibă ajutor rapid. De aceea îmi împărtășesc mărturia. Deci, dacă întâmpinați orice fel de dificultate de viață, contactați-l pe Dr. Ajayi prin e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Viber Whatsapp: +2347084887094 și veți fi bucuroși că ați făcut-o.

    RăspundețiȘtergere
  88. Cum te simți când cel cu care ai plănuit să-ți petreci restul vieții spune brusc că nu mai este interesat de căsătoria de nicăieri care este genul de situație pe care am avut-o când am dat peste dracul de vrăji numit Dr. Ajayi, am fost cu inima zdrobită mi-a rugat soțul câteva luni să se întoarcă acasă, toate pledoariile mele nu au fost reciproce până nu am văzut o mărturie a unei doamne care a descris cum drăgălașul de vrajă Dr Ajayi a ajutat-o ​​să obțină un loc de muncă bine plătit și a spus că este capabil să un fel de vraja ea a scăpat numărul lui: +2347084887094 Am luat numărul și mesajul vrăjitorul Caster Dr. Ajayi mi-a explicat situația și cum soțul meu a plecat brusc de acasă mi-a spus de ce soțul meu a plecat de acasă după ce a efectuat o vraja, el l-a luat doar șapte zile să aduc fericirea înapoi în viața mea pentru că trăiesc fericit cu soțul meu și așteptăm al doilea copil. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui jucător de vrajă pentru orice fel de problemă de viață la care vă puteți gândi, contactați jucătorul de vrajă pe numărul său Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau E-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  89. Căutam ajutor pentru că soțul meu a cerut divorțul, dar îl iubesc cu adevărat, l-am implorat să rămână, refuză, am putut să mă împac cu soțul meu după 1 an de separare cu ajutorul unui bărbat puternic, Dr. Ajayi, el este un mare jucător de vrăji și este capabil să efectueze orice fel de vraja. Îl puteți scrie pe Whatsapp: +2347084887094 sau prin e-mail: drajayi1990@gmail.com dacă aveți nevoie de ajutor spiritual.

    * Vrajă de căsătorie
    *Vraja dragostei
    * pe bază de plante pentru orice boală
    * Vrajă la loterie
    * Câștigă orice dosar în instanță

    Dr. Ajayi este într-adevăr o minune și are ascultări ascultătoare, vă puteți baza pe el pentru orice fel de meserie de vrăji și vă veți împărtăși și laudele.

    RăspundețiȘtergere
  90. Ajută-mă să-l sărbătoresc pe Dr. Isikolo (https://isikololovetemple.com) pentru ajutorul său deosebit. Sunt unul dintre acei oameni care au spus că nu voi apela niciodată la un psihic, la un mag sau la orice altceva care să mă ajute cu problemele mele - cel mai puțin din toate problemele mele de dragoste, dar am ajuns la punctul în care știam că am nevoie de câteva îndrumări și sunt atât de bucuros că l-am găsit pe acest bărbat numit Dr. Isikolo. Când aproape l-am pierdut pe Omar într-una din luptele noastre stupide și certuri constante (s-a despărțit de mine), am crezut că am pierdut totul. Plâng toată ziua și cred că nu se va mai întoarce la mine. Am citit atâtea mărturii despre vrăjeala de dragoste a doctorului Isikolo, despre cum a ajutat-o ​​să-l readucă pe fostul iubit înapoi. Îi trimit rapid un e-mail. și, de asemenea, să-l întorc pe soțul meu cu vraja lui de dragoste. Și când am fost cel mai disperat, el nu a profitat de mine. Ați prestat un serviciu foarte bun pentru o persoană care are o adevărată nevoie. Nu știu cum ați făcut-o sau cum funcționează această magie, dar tot ce știu este că FUNCȚIONEAZĂ și omul meu s-a întors la mine în 48 de ore așa cum mi-a promis !! Eu și soțul meu David suntem fericiți din nou împreună și voi fi întotdeauna recunoscător doctorului Isikolo. trimiteți-i un e-mail pentru orice fel de ajutor este foarte capabil și de încredere pentru ajutor: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți WhatsApp, de asemenea, la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  91. Ce pot să spun, sunt împușcat de cuvinte dacă nu pentru dr Isikolo nu aș fi fericit acum, el a făcut un lucru minunat pentru mine că nu pot să mă țin singur de sine, nu sunt genul de oameni pe care îi vei ajuta după munca bună vor fugi, de ce în fiecare zi îi las pe oameni să știe că există un bărbat puternic ca tine, care va crede vreodată că Rita prietena mea poate reveni la mine cerșind în genunchi după ce mă trăiește în 7 luni Dr Isikolo mi-a făcut o treabă care m-a făcut să cred că există un puternic jucător de vrăji acolo, dar are răbdare să aibă unul puternic precum Dr. Isikolo. Pot să-l dovedesc oricui dorește să contacteze acest mare om nu va regreta pentru că Dr. Isikolo mi-a adus înapoi iubitul în 48 de ore după ce am fost înșelat de acele jucători de vrăji online care caută bani pentru oameni, dar acum intenționez să mă căsătoresc cu ea, mă bucur, mulțumesc foarte mult, Dr Isikolo, apreciez foarte mult, mă rog faci la fel persoanelor care au nevoie de ajutor f rom tine. încă o dată vă mulțumesc prietenii mei de acolo pentru orice fel de problemă pe care o aveți, încercați să o contactați pe Dr. Isikolo și să discutați cu el și să vedeți ce se va întâmpla în continuare, aici este site-ul: https://isikololovetemple.com și e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți, de asemenea, să-l WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  92. Vrajă de dragoste puternică și eficientă pentru a-ți reveni Ex-Lover-ul acum, Verifică-l pe DR ISIKOLO
    Tocmai am experimentat minunile vrăjii de dragoste ale doctorului Isikolo, care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume, cum a ajutat în mod minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească căsătoria și să-și recapete iubitorii pierduți și, de asemenea, să ajute la câștigarea la loterie. L-am contactat după ce am trecut prin atât de multe mărturii de la oameni diferiți cum a ajutat să-l readucă pe fostul iubit înapoi, i-am spus despre soțul meu care m-a abandonat acum vreo 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce am avut. DR ISIKOLO mi-a spus doar să zâmbesc de 3 ori și să mă odihnesc, se va descurca cu totul în doar 48 de ore. După a doua zi în care Toni m-a sunat, am fost atât de șocat, am apelat și nu mi-am putut crede urechile, era implorându-mă cu adevărat să-l iert și făcând promisiuni la telefon. S-a întors acasă și mi-a luat și o mașină nouă doar pentru ca el să-mi demonstreze dragostea pentru mine. Am fost atât de fericit și l-am sunat pe DR ISIKOLO și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune din întreaga lume .. Ei bine, dacă ai nevoie de un jucător de vrăji eficient și real pentru orice problemă din viața ta, poți contacta dr. : isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  93. Bună ziua tuturor, sunt bucuros să împărtășesc mărturia mea despre un puternic jucător de vrăji numit Dr. Mustafa. Sunt Marie Anette și locuiesc în Suedia, soțul meu și cu mine ne-am certat puțin și el ne-a lăsat pe mine și copiii pentru o altă femeie, îl iubesc atât de mult căut ajutor online și am văzut o mulțime de mărturii ale oamenilor despre modul în care Dr. Mustafa i-a ajutat și a ieșit cu rezultate pozitive, cum ar fi Divorțuri, Racuri, probleme spirituale și ca Barrens să nască și alții. Așa că i-am trimis un e-mail și i-am spus problema mea și mi-a dat instrucțiuni pe care le-am urmat și după 48 de ore mai târziu s-a întors acasă cerșind iertare și acum trăim fericiți împreună, mulțumită doctorului Mustafa pentru că mi-a restabilit căsătoria. Pentru oricare dintre voi care are probleme similare, contactați-l astăzi pentru ajutor, aici este adresa de e-mail personală: - dr.mustafa86@yahoo.com sau Whatsapp him la +37258436980

    RăspundețiȘtergere
  94. CONTACTAȚI ACEST MARE CASTER DE VRAJE PENTRU ORICE AJUTOR. isikolosolutionhome@gmail.com. EL M-A AJUTAT CÂȘTIGĂ LOTERIE.
    Sunt foarte recunoscător să vă împărtășesc aceste mărturii extraordinare. Cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată în viața mea este modul în care câștig loteria. Sunt o femeie care crede că într-o zi voi câștiga la loterie. în sfârșit, visele mele au venit când i-am trimis un e-mail lui Dr. gbojie. și spune-i că am nevoie de numerele de la loterie. Am parcurs un drum lung cheltuind bani pe bilet doar pentru a mă asigura că câștig. Dar nu știu niciodată că câștigarea a fost atât de ușoară până în ziua în care am vrut să spun vrăjitorul online despre care atât de mulți oameni au vorbit despre faptul că este foarte bun în aruncarea vrăjii la loterie, așa că am decis să încerc. Am contactat acest om a vrăjit și mi-a dat numerele de loterie câștigătoare. Dar crede-mă când extragerile au ieșit, am fost printre câștigători. Câștig 1.900.000 milioane de euro. DR ISIKOLO cu adevărat ești cel mai bun, cu acest om poți câștiga milioane de bani prin loterie. Sunt atât de fericit să-i cunosc pe acest bărbat, îți voi fi recunoscător pentru totdeauna. Trimite-i un e-mail isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-l la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  95. Sunt foarte surprins de experiența miraculoasă și de minunile doctorului Isikolo care s-au răspândit pe internet și în întreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să le readucă iubitorii pierduți. L-am contactat după ce am trecut prin atât de multe mărturii de la oameni diferiți cum a ajutat să-l readucă pe fostul iubit înapoi, i-am povestit despre soțul meu care m-a abandonat acum vreo 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce am avut, am fost nedumerit când doar mi-a spus să zâmbesc și să mă odihnesc, asigurându-mă că se va descurca cu totul în doar 48 de ore, am respectat procedurile sale cu privire la modul de a mă ajuta și a lucrat pentru mine. După a doua zi, soțul meu m-a sunat, am fost atât de șocat, am apelat și nu mi-a venit să cred urechile, chiar mă implora să-l iert și îmi făcea promisiuni la telefon, s-a întors acasă și mi-a luat și un cadouri foarte frumoase doar pentru ca el să-mi demonstreze dragostea pentru mine. am fost atât de fericit că a trebuit să-l sun pe doctorul Isikolo și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc vestea bună peste tot în lume pe e-mailul său isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți, de asemenea, WhatsApp him la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  96. MULTUMESC Dr. Isikolo PENTRU RESTAURAREA FERICIREA MEA ȘI FAMILIA MEA ÎMPREUNĂ. WHATSAPP: +2348133261196.
    Bună, sunt Rosa Antoine. După ce am fost într-o Uniune numită căsătorie cu soțul meu de ani de zile, el a fost abuziv și a distrus dragostea pe care am împărtășit-o și mi-a părăsit-o. Am făcut tot posibilul să mă întorc la el, dar totul a fost în zadar, l-am dorit să se întoarcă atât de tare pentru că îl iubeam. așa că i-am explicat prietenei problema mea și mi-a sugerat să iau legătura cu un aparat care a ajutat-o ​​să facă o vrăjeală care a însărcinat-o și l-a adus pe soțul ei înapoi. Nu am avut de ales decât să încerc. I-am trimis mesagerului pe vrăjitor numit Dr. Isikolo pe WhatsApp și el m-a asigurat că nu există nicio problemă și că totul va fi în regulă. Mi-a spus tot ce mi-a fost necesar, pe care i-am prezentat-o, așa că a aruncat vraja pentru mine și, în mod surprinzător, după 48 de ore, soțul meu m-a sunat aplogând pentru tot ce a venit ca o bucurie imensă și copleșitoare. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că i-a părut atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat. A vrut să mă întorc la el. A mai spus că mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim împreună fericiți din nou. deci oricine are nevoie de ajutor pentru orice fel de probleme poate contacta și acest jucător de vrăji real și foarte autentic pe isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l WhatsApp și pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  97. Bună, sunt Leona Filip. După ce a fost în relație cu soțul meu de ani de zile, s-a despărțit de mine. Am făcut totul la îndemâna mea pentru a-l aduce înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit să se întoarcă atât de rău din cauza iubirii pe care i-am avut-o, l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenei mele și ea mi-a sugerat că ar trebui să iau legătura cu un jucător care ar putea să mă ajute să arunc o vrăjeală pentru a-l aduce înapoi, nu am avut de ales decât să o încerc. I-am trimis un mesaj vrăjitorului numit DR ISIKOLO și el m-a asigurat că nu există nicio problemă și că totul va fi în regulă înainte de două zile. A aruncat vraja și, în mod surprinzător, în a doua zi, soțul meu m-a sunat. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că i-a părut atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat. A vrut să mă întorc la el. A mai spus că mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim împreună fericiți din nou. Adresa de e-mail a jucătorilor de vrăji este: isikolosolutionhome@gmail.com. Îl puteți trimite prin e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz.
    1) Vrajile dragostei
    2) Vrajile dragostei pierdute
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrajile casatoriei
    5) Vrajă obligatorie. 6)
    Vrăji de despărțire 7)
    Alungă un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău
    9) Vrajă la loterie
    Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție durabilă prin isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  98. Soțul meu și cu mine suntem căsătoriți de 6 ani acum. Eram fericiți căsătoriți cu un fiu. Acum 3 luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede pe cineva și că nu-i mai pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu va veni înapoi acasă zile întregi. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără niciun rezultat. Navigam prin Internet când am dat peste un site web care sugerează că Dr. AJAYI poate ajuta la rezolvarea problemelor mele conjugale. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a făcut o vrajă. Două zile mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și mi-a promis că nu o va mai face niciodată, iar familia mea locuiește împreună fericită din nou .. Toate mulțumiri doctorului AJAYI. Dacă aveți nevoie de un aparat care poate arunca o vraja care funcționează cu adevărat, vă sugerez să îl contactați. Nu te va dezamăgi.


    Whatsapp +2347084887094
    E-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  99. Promit să împărtășesc această mărturie în întreaga lume odată ce iubitul meu se întoarce la mine și astăzi cu tot respectul doresc să îi mulțumesc doctorului Isikolo pentru că a adus bucurie și fericire relației mele și familiei mele. Vreau să vă informez că există un jucător de vrăji care este real și autentic. Nu am crezut niciodată în niciunul dintre aceste lucruri până nu mi-am dezlegat iubitul, am cerut ajutor până când l-am găsit pe doctorul Isikolo, un vrajitor de grătar și mi-a dat o vrajă de dragoste pentru mine și m-a asigurat că îl voi recupera pe iubitul meu în două zile după ce vraja a fost aruncată. 2 zile mai târziu, mi-a sunat telefonul, și, așa de șocant, iubitul meu nu m-a sunat în ultimii 3 ani și mi-a cerut scuze pentru inima și mi-a spus că este gata să fie osul meu de spate până la rest din viața lui cu mine. Dr. Isikolo l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubeam și îl doream. Și și-a deschis ochii pentru a ne imagina cât de mult avem împreună. În timp ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită fată de pe pământ și eu și logodnicul meu duc o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică decât așa era chiar înainte de despărțirea noastră. De aceea, am promis să împărtășesc mărturia mea în tot universul. Mulțumesc dr. Isikolo pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine. Mai jos este adresa de e-mail dacă aveți o situație în care vă confruntați cu o inimă și vă asigur că așa cum a făcut-o pe a mea, cu siguranță vă va ajuta și pe voi. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  100. După ce a fost în relație cu el timp de șapte ani, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am vrut atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el, l-am implorat cu tot , Am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat cineva problema mea online și mi-a sugerat că ar trebui să iau legătura cu un jucător de vrajă DR ISIKOLO care să mă ajute să arunc o vrajă pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodată în vrajă, nu am avut de ales decât să o încerc , Am trimis prin poșta lanțului de vrăji și mi-a spus că nu există nicio problemă că totul va fi în regulă înainte de două zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, el a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00 . Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim împreună fericiți din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la singurul jucător de vrăji real și puternic care m-a ajutat cu propria mea problemă și care este diferit de toate cele false de acolo. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul vrăjitorului, de e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau de WhatsApp/Viber de el la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  101. Iubitul meu s-a despărțit de mine acum 2 luni, pentru că a simțit că îl înșel cu un prieten de sex masculin, am încercat tot ce am putut să-i explic, dar a dat urechi surde, am fost devastat emoțional pentru că l-am iubit Am văzut o postare pe internet despre DR ISIKOLO, care îi ajută pe oameni să-și recâștige iubitul pierdut, la început m-am îndoit dacă era real pentru că nu am crezut niciodată în astfel de lucruri, dar am decis să încerc, l-am contactat și i-a spus eu ce să fac și am făcut-o, apoi mi-a făcut o vrajă de dragoste. Procesul vrăjii pentru a reuni iubitorii este foarte simplu și lucrează oamenii cu altruism în același mod în care mi-a restabilit relația în 48 de ore, iar prietenul meu a sunat și a cerșit fă-o din nou cu mine, dacă ai nevoie de ajutor pentru a-ți reafirma relația sau problema căsătoriei. Iată contactul său, WhatsApp pe: +2348133261196, trimiteți-i prin e-mail (isikolosolutionhome@gmail.com) pagina web: https://isikololovetemple.com

    RăspundețiȘtergere
  102. DR ISIKOLO este pur și simplu cel mai bun jucător de vrajă și ajutor. Numele meu este Loreta Emilio, Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac cunoscută tuturor această mărturie. Am fost la alte turnătoare de vrăji fără să văd niciun rezultat. Tocmai mi-aș fi dorit să vin la tine mai devreme, am primit tot ce e mai bun de la tine. Fostul meu soț a plecat timp de un an și am mers peste tot și alte tipuri de vrăjitoare după ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu nu mi-a prezentat-o ​​pe Dr. Isikolo. pe mine. Vrajile sale au făcut minuni, iar soțul meu a revenit plin de dragoste. Este un miracol! S-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-l iert, am fost cu adevărat uimit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt cu adevărat lipsit de cuvinte și bucuros, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Vă mulțumesc foarte mult Dr Isikolo Toți cei care caută un adevărat aparator de vrăji ar trebui să contacteze DR ISIKOLO la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196. pagina web: https://isikololovetemple.com

    RăspundețiȘtergere
  103. Aceasta este povestea vieții reale. Un prieten a vrut să împrumute bani, așa că a contactat o companie de împrumut pentru împrumut, fără să știe că nu a știut niciodată că firma de împrumut nu este reală. Compania de împrumut îi înșelă suma de 35.000 de mii de euro. Prietenul meu a spus că atunci când l-a întâlnit pe Dr. WALE a explicat totul. El a spus că Dr. WALE l-a ajutat să-și recupereze banii cu marele său farmec. Oamenii pe care l-au înșelat i-au returnat banii înapoi cu ajutorul doctorului WALE. O altă prietenă își împărtășește povestea despre modul în care DR WALE a ajutat-o ​​să-și protejeze căsnicia. Ea explică, după ce s-a căsătorit, lucrurile s-au schimbat din rău în rău. Ea a spus că soțul ei o bătea mereu văzând vina în ea tot timpul, dar a spus că atunci când a contactat-o ​​pe DR WALE totul s-a schimbat în bine. Ea a spus că este capabilă să plătească pentru ARTICOLUL DR. WALE care i-a cerut să plătească și s-a făcut treaba SPIRITUALĂ. Acum duce din nou o viață fericită cu soțul ei. DACĂ aveți nevoie de ajutor DR WALE este de contact E-mail: drwalespellhome@gmail.com SAU WhatsApp: +2347054019402

    RăspundețiȘtergere
  104. Vrajă de dragoste uimitoare pentru a reveni cu partenerul tău și a-ți remedia relația ruptă.
    Soțul meu s-a despărțit de mine în urmă cu 3 luni și m-a forțat să semnez actele de divorț și am fost complet inimă. Și nu am putut să revin în nici o formă emoțional. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest uimitor și strălucitor turnător de vrăji care a venit în salvarea mea. Wow! Acest jucător de vrăji m-a ajutat atât de mult. Dr. Isikolo mi-a garantat o lansare vrăjitoare urgentă de 48 de ore, din care am acceptat-o. Șocant! în această lună, pe 17 martie, soțul meu m-a sunat înapoi cu multe scuze după 48 de ore pe care mi le-a asigurat și a făcut tot posibilul să retragă actele de divorț care erau în curs de desfășurare odată cu puterea acestui jucător de miracole. au mărturisit că i-a adus înapoi iubitul lor Ex, unii au mărturisit că reface pântecele, vindecă cancerul, virusul herpes simplex și alte boli, Mulțumesc atât de mult, Doamne pentru vrăjile tale puternice. expresiile nu sunt suficiente pentru a spune mulțumesc. Trimiteți-i e-mail lui Dr Isikolo acum pentru Urgență dragoste Vrajă: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  105. Viața este un mister cu multe întrebări care au nevoie de răspunsuri, cu ce probleme te confrunți pe pământ?
    Ți-a părăsit soțul sau soția viața fără nicio explicație bună care te face să te confuze și să-i vrei înapoi în viața ta? Dr. Ajayi este omul potrivit pentru meserie, el este un puternic jucător de vrăji binecuvântat de strămoșii săi și acceptat de zei ca purtător de cuvânt pe pământ, Dr. Ajayi mă ajută să-mi salvez acasă spartă aducându-mi înapoi soțul la mine cu vraja lui puternică . Eu și soțul meu am fost separați 9 luni fără comunicare, dar odată cu vraja exprimată de Dr. Ajayi, el sa întors și suntem din nou o familie fericită. Contactați-l pe dr. Ajayi, turnătorul de vrăji, dacă vă confruntați cu orice fel de probleme de viață și aveți nevoie de o soluție rapidă. Viber sau Whatsapp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  106. Sunt cea mai fericită persoană de pe pământ astăzi, pentru că astăzi, iubitul meu de cinci ani de fugă s-a întors la mine în genunchi, cu lacrimi în ochi, implorându-mă să-l iert și să-l accept înapoi, dr. ajutorul unei vraji. I-am văzut adresa de e-mail pe internet, unde o fată a postat cum o ajuta Dr. Ilekhojie, așa că am decis să-l contactez și mi-a spus că fiecare lucru va fi bine. Dr. Ilekhojie este un om de cuvânt pentru că totul a mers bine așa cum mi-a promis. Aveți neînțelegeri cu dragostea dvs. sau dragostea voastră vă lasă pentru altcineva, contactați-o astăzi pe dr. Ilekhojie și fiți fericiți. E-mail: (gethelp05@gmail.com Sunați / WhatsApp: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  107. Tocmai l-am recuperat pe fostul meu soț prin ajutorul doctorului ISIKOLO (https://isikololovetemple.com) vrăji de dragoste Experți.
    Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, asta a fost doar 3 ani de căsătorie. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată cu al doilea copil. L-am vrut înapoi. Am făcut totul la îndemâna mea pentru a-l aduce înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit să se întoarcă atât de rău din cauza dragostei pe care i-am avut-o, l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenei mele și ea mi-a sugerat că ar trebui să iau legătura cu un jucător care ar putea să mă ajute să arunc o vrăjeală pentru a-l aduce înapoi, nu am avut de ales decât să o încerc. I-am trimis un mesaj vrăjitorului numit dr nkosi și el m-a asigurat că nu există nicio problemă și că totul va fi în regulă înainte de 48 de ore. A aruncat vraja și, în mod surprinzător, 48 de ore mai târziu m-a sunat soțul meu. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că i-a părut atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat. A vrut să mă întorc la el. A mai spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim împreună fericiți din nou. Mulțumesc dr dr nkosi. dacă ești aici și Iubitul tău te refuză, sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează-l pe DR ISIKOLO pentru ajutor acum..Aici contactul său, WhatsApp-l: e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, WhatsApp-l pe +2348133261196. vizitați site-ul său (DR ISIKOLO): https://isikololovetemple.com

    RăspundețiȘtergere
  108. Bună ziua prieteni, sunt aici pentru a spune o mărturie minunată și uimitoare despre un mare jucător de vrăji DR ISIKOLO care m-a ajutat. Numele meu este Cristina Samok. Recuperarea iubitului meu este ceea ce mă așteptam puțin și nu mi-aș putea imagina niciodată. Eu și iubitul meu suntem căsătoriți de cinci ani și trăim fericiți, dar dintr-o dată s-a schimbat complet și s-a îndepărtat de mine și nu am știut niciodată ce se întâmplă, am încercat să-l întreb, dar el a refuzat să-mi spună ce problema este și, odată cu trecerea timpului, a căutat divorțul. Eram atât de îngrijorat și confuz și am făcut tot posibilul pentru a-l readuce înapoi, dar nu a fost ușor, am crezut că toată speranța s-a pierdut și, în timpul căutării mele de ieșire, mi-a spus un prieten de-al meu care avea o problemă similară eu despre un mare jucător de vrăji numit Dr. ISIKOLO, care a ajutat-o ​​să-și recupereze și prietenul. Nu cred niciodată în aruncarea de vrăji în întreaga mea viață sau într-o magie, pentru că nu am crezut niciodată că va funcționa, dar am încercat să îi dau acestui om o șansă și, spre cea mai mare surpriză mea, după 2 zile, a aruncat o vrăjie pentru a-mi aduce înapoi iubitul, ne-am întors împreună într-o casă minunată cu trei copii frumoși. Mulțumesc dr ISIKOLO. Suntem fericiți împreună din nou și folosesc această ocazie pentru a spune oricui trece o situație similară Sau dacă aveți nevoie de Cure să-l contactați prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau numărul WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere

  109. De aici trebuie să învățăm cu toții. prietena mea și soțul ei aveau nevoie de o femeie de serviciu, așa că au găsit una pentru ei. în timp ce femeia de serviciu stătea cu ei, prietenul meu a început să observe un comportament amuzant. prietena mea observă că soțul ei și femeia de serviciu au amândoi relații împreună. femeia de serviciu a folosit farmecul magic rău pentru a-mi lega prietenul și soțul ei, femeia de serviciu preia controlul asupra casei lor. pentru că prietena mea trebuia să oprească toate prostiile care se petrec în casa ei, apoi a contactat-o ​​pe DR WALE pentru ajutor. a spus că i-a spus lui DR WALE totul și DR WALE i-a spus că totul va fi bine. ea a spus că dr. WALE i-a cerut să plătească pentru obiectele spirituale pe care le plătește. DR WALE a vrăjit-o spiritual pentru că a alungat-o pe servitoarea din casa lor. iar soțul ei a revenit la simțirea lui. După ce dr. WALE a făcut treaba minunată pentru prietenul meu, un alt prieten l-a contactat și s-a plâns că soțul ei o bate mereu, era amară, dar totuși dr. WALE a ajutat-o ​​să-și readucă zâmbetul când pregătește vraja care îi restabilește căsătoria. astăzi amândoi prietenii mei trăiesc din nou fericiți cu soțul lor. WhatsApp: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  110. Viața este un mister cu multe întrebări care au nevoie de răspunsuri, cu ce probleme te confrunți pe pământ?
    Ți-a părăsit soțul sau soția viața fără nicio explicație bună care te face să te confuze și să-i vrei înapoi în viața ta? Dr. Ilekhojie este omul potrivit pentru această slujbă, el este un puternic jucător de vrăji binecuvântat de strămoșii săi și acceptat de zei ca purtător de cuvânt pe pământ, Dr. Ilekhojie mă ajută să-mi salvez casa spartă aducându-mi înapoi soțul la mine cu vraja sa puternică . Eu și soțul meu am fost separați 9 luni fără comunicare, dar cu vraja exprimată de Dr. Ilekhojie, el s-a întors și suntem din nou o familie fericită. Contactați doctorul Ilekhojie dacă vă confruntați cu orice fel de probleme de viață și aveți nevoie de o soluție rapidă. Viber sau Whatsapp: +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  111. Am citit câteva mărturii ale lui DR ISIKOLO despre modul în care a ajutat mulți oameni să-și aducă înapoi iubitorii în 2 zile cu o vrajă de dragoste. Aveam probleme cu iubitul meu, așa că am decis să-l contactez pentru că îl iubesc atât de mult pe iubitul meu. a plecat de acasă și a spus că nu-l mai interesează relația fără motiv, am fost șocat. L-am contactat pe DR ISIKOLO și mi-a spus că iubitul meu se va întoarce la mine în următoarele 2 zile, DR ISIKOLO a făcut o vrajă de dragoste și acest lucru l-a făcut pe iubitul meu să deschidă ochii pentru a vedea cât de mult ne iubim și a revenit acasă. În timp ce scriu această mărturie, sunt cea mai fericită fată de pe pământ. eu și iubitul nostru ducem o viață fericită și dragostea noastră este acum mai puternică decât înainte de a ne despărți. Toate mulțumiri lui DR ISIKOLO pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu iubitul meu. dacă vă confruntați cu orice problemă de relație și doriți o soluție rapidă, contactați-l pe Dr. ISIKOLO pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau numărul de WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  112. CONTACT DR. ISIKOLO PENTRU SOLUȚIA DUMNEAVOASTRĂ DRAGOSTEI SAU PROBLEMELOR MARITALE ȘI TOTULUI
    Trebuie să depun această mărturie miraculoasă, care este încă de necrezut pentru mine până acum. Am avut o problemă cu soțul meu în urmă cu 2 ani, ceea ce a dus la despărțirea noastră. Când s-a despărțit de mine, nu mai eram eu, m-am simțit atât de goală în mine, dragostea și situația mea financiară au devenit cele mai grave, până când o prietenă apropiată (Angela) mi-a spus despre un personaj care a ajutat-o ​​în același timp Problemă și el se numește DR ISIKOLO, așa că i-am trimis prin e-mail jucătorul de vrăji și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut, pentru a scurta povestea lungă. Înainte să știu ce se întâmplă, soțul meu mi-a dat un telefon și mi-a spus că se întoarce la mine în doar 2 zile și am fost atât de fericit că îl am înapoi. Avem doi copii împreună și suntem mulțumiți de noi înșine. Mulțumesc lui DR ISIKOLO că mi-a salvat relația și că a salvat și pe alții. continuați-vă munca bună DR ISIKOLO, Dacă sunteți interesat să-l contactați și să depuneți mărturie despre aceste binecuvântări ca mine sau dacă treceți printr-o viață grea și aveți nevoie de ajutor pentru o astfel de problemă, puteți contacta e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com. Puteți să-l sunați sau să-l apelați la Whatsapp la +2348133261196. site-ul său direct: https://isikololovetemple.com

    RăspundețiȘtergere
  113. Bună ziua, După ce am fost într-o relație cu Anderson de ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am vrut atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el, l-am implorat cu toate, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenei mele și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă un jucător de vrăji care să mă poată arunca o vrăjeală pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodată în vrăjeală, a trimis prin poșta lanțului de vrăji și mi-a spus că nu există nicio problemă că totul va fi în regulă înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, el a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim împreună fericiți din nou. De atunci, am făcut o promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la singurul adevărat și puternic personaj care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: babawalewiseman01@gmail.com îl puteți trimite prin e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz.
    1) Vrajile dragostei
    2) Vrajile dragostei pierdute
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrajile casatoriei
    5) Vrajă obligatorie.
    6) Vrăjile de despărțire
    7) Alunga un Iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău
    9) doriți să vă satisfaceți iubitul
    10) Vindecați pentru oricare dintre bolile de care suferiți
    Contactați acest om extraordinar dacă aveți vreo problemă cu o soluție durabilă
    prin babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp +2348136951551 Viber +2348136951551

    RăspundețiȘtergere
  114. Ce aș fi putut face dacă nu pentru DR ISIKOLO care îmi restabilește căsnicia și îmi aduc liniștea acasă, îți voi fi recunoscător pentru totdeauna DR ISIKOLO, soțul meu a plecat pentru o altă femeie, el m-a lăsat cu cei trei copii ai noștri, am fost confuz și inima frântă aproape că am pierdut unul dintre fiii mei în procesele pe care le discut cu un prieten de-al meu și ea mi-a spus despre DR ISIKOLO și despre cum a ajutat-o ​​în trecut, așa că l-am contactat pentru ajutor și mi-a promis că după două zi în care soțul meu mă va suna și mă va implora pentru iertare, chiar nu am crezut, mi-a spus ce să fac și am făcut toate lucrurile pe care mi le-a cerut să fac, după 2 zile mi-a sunat telefonul și spre marea mea surpriză a fost sotul meu. el a început să mă implore să-l iert pentru fiecare lucru pe care l-a făcut să trec, așa că l-am iertat și acum trăim din nou fericiți, spun toate mulțumiri lui DR ISIKOLO, iată contactele sale dacă treceți prin orice stres conjugal, vă voi sfătui să-l contactați pentru soluție și vă promit că toată problema dvs. va fi rezolvată. trimiteți-i un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să îl WhatsApp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  115. Bună tuturor, sunt Sanela Morar și sunt aici pentru a împărtăși munca minunată pe care Dr. Raypower a făcut-o pentru mine. După 5 ani de căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, de mai multe ori amenință să divorțeze de mine dacă îndrăznesc să-l întreb pe legătura cu alte doamne, eu a fost total devastată și confuză până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un jucător de vrăji pe internet numit Dr. Raypower care ajută oamenii cu relații și probleme de căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis pentru a încerca, când îl contactez, el m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și al său cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat. Contactați acest mare jucător de vrăji pentru ca relația dvs. sau problema căsătoriei să fie rezolvată astăzi prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  116. Vreau ca toată lumea să știe cât de recunoscător sunt după restabilirea căsătoriei mele cu ajutorul unui jucător de vrăji numit DR ISIKOLO. El este minunat și unic, am contactat aici online din mărturiile despre care am citit. I-am spus problemele mele și el a aruncat o vrajă de dragoste care mi-a adus soțul înapoi la mine după ce a înșelat și a dorit divorțul. După 48 de ore când a făcut treaba pentru mine, în mare presupunere că soțul meu a venit cu o mașină nouă maro pe care tocmai mi-a cumpărat-o, acesta este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată și acum trăim foarte fericiți. DR ISIKOLO este acolo pentru a răspunde problemelor de relație. contactați-l pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să îl WhatsApp/Viber pe +2348133261196. pagina web: https://isikololovetemple.com

    RăspundețiȘtergere
  117. După ce a fost căsătorit timp de patru ani, soțul meu a decis să plece. Am făcut totul la îndemâna mea pentru a-l aduce înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit să se întoarcă atât de rău din cauza dragostei pe care i-o am pentru el, l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. prietena și ea mi-au sugerat că ar trebui să-l contactez mai degrabă pe doctorul Ilekhojie ca să mă poată ajuta să exprim vraja de reconciliere pentru a-l aduce înapoi. Nu am avut de ales decât să încerc. I-am trimis un mesaj doctorului Ilekhojie și m-a asigurat că nu există nicio problemă și că totul va fi în regulă înainte de trei zile. A aruncat vraja și, în mod surprinzător, în a doua zi, soțul meu m-a sunat. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că i-a părut atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el. De asemenea, puteți contacta doctorul Ilekhojie dacă aveți nevoie de ajutor

    1) Vrajile dragostei
    2) Vrajile dragostei pierdute
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrajile casatoriei
    5) Vrajă obligatorie.
    6) Vrăjile de despărțire
    7) Alunga un iubit trecut
    8.) Doriți să fiți promovați în vrăjile dvs. de la birou / loterie
    9) mărirea penisului
    10) problema sarcinii

    WhatsApp Dr Ilekhojie pe (+2348147400259) sau prin e-mail (gethelp05@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  118. Numele meu sunt Dijana Milosevic. Marele DR ISIKOLO este cu adevărat puternic și știe să-și facă treaba perfect. Dacă nu pentru el, nu mi-aș fi putut imagina ce s-ar fi întâmplat. Fosta mea a luat mereu o ceartă cu mine și m-a bătut mereu. A început să se comporte ciudat și amuzant și m-a părăsit fără motiv pentru altă fată. Am crezut că toată speranța a dispărut. Am căutat ajutor pe internet și am dat peste DR ISIKOLO. Am văzut atâtea mărturii despre el. Am fost încântat și l-am contactat prin e-mail și i-am spus ce se întâmplă. A râs și m-a asigurat să mă liniștesc că mă va ajuta și că fostul meu va reveni cerșindu-mă. El și-a făcut treaba și a aruncat vraja pentru mine și în 2 zile, fostul meu a venit scuzându-se exact așa cum mi-a spus. Astăzi amândoi trăim împreună și suntem chiar mai îndrăgostiți decât cum am fost înainte ca el să plece. Contactați DR ISIKOLO pentru propriul dvs. ajutor. Puteți să-l contactați prin e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp/Viber la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  119. Numele meu este Jennifer Woodward și sunt din Canada. iată scurta mea mărturie despre cum mi-am recuperat dragostea ... După 5 ani de căsătorie, eu și soțul nostru am fost într-o ceartă sau alta, până când în cele din urmă m-a părăsit și s-a mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a sfârșit și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea tatăl, iar eu am rămas emoțional foarte mult timp. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiau inima, inima mea era plină de dureri și dureri pentru că eram cu adevărat îndrăgostit de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc întotdeauna să se întoarcă la mine, eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care îi sugera doctorului OGBOKO. mă poate ajuta să-l readuc pe soțul meu cu experiența și îndrumările sale. Am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și i-am urmat, de asemenea, toate instrucțiunile. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine și de copii și mi-a promis că nu mă voi mai părăsi niciodată nici eu, nici copiii, So Amazing !! Așa că așa s-a întors cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor. Apoi, din acea zi, Căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită doctorului OGBOKO. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet încât Dr., OGBOKO este un jucător de vrăji real și puternic pe care îl voi ruga mereu să trăiesc mult pentru a-și ajuta copiii în vremea necazurilor, dacă sunteți aici și aveți nevoie de Înapoi sau soțul tău s-a mutat cu o altă femeie, nu mai plânge, contactează acest puternic și autentic jucător de vrăji.
    mai jos sunt detaliile sale de contact ...
    E-MAIL: spellcasterogboko@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  120. Șanse mari să-ți revii omul la tine și la copiii tăi cu ajutorul DR ISIKOLO.
    soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe cei doi copii ai noștri timp de aproximativ 10 luni. Am trecut printr-o mulțime de dureri și tot ce am încercat tot pentru a-l face să se întoarcă la mine și la copii, dar nimic nu a funcționat. a fost într-adevăr o perioadă stresantă pentru mine, pentru că nu am vrut niciodată să trec prin durerea inimii. mi s-a spus să iau legătura cu un medic de vrajă de dragoste pentru a mă ajuta, ceea ce am făcut, am avut norocul să iau contactul lui ISIKOLO care a putut să mă ajute, l-am contactat și i-am explicat totul și i-am respectat procedurile și a făcut vraja de reuniune de dragoste care mi-a adus soțul la mine și la copiii săi în 2 zile. multumesc mult DR ISIKOLO Apreciez foarte mult ceea ce ai facut pentru mine. Iată contactul său dacă este necesar pentru rezolvarea problemelor de relație: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  121. Vă mulțumesc mult DR ISIKOLO pentru că l-ați făcut pe fostul meu iubit să revină la mine. Scriu această minunată mărturie cu privire la acest om. Mi-a îndeplinit toate dorințele. Iubitul meu și cu mine ne-am întâlnit de mai bine de 3 ani și, deși am avut atâtea certuri, dar nu ne-am gândit niciodată la o despărțire. Într-o zi, m-a sunat la telefon spunându-mi cum este obosit de relație și nu poate vedea nicăieri spre care ne îndreptăm. Au trecut luni și iubitul meu nu m-a mai contactat și nu am mai auzit de el și telefonul său mobil a fost deconectat. Știam că trebuie să caut ajutor din cauza atâtor dragoste pe care o am pentru el. Am contactat acest mare jucător de vrăji pentru că nu am mai contactat niciodată pe nimeni și vă spun că după o săptămână de contact, fostul meu iubit m-a sunat și mi-a cerut să mă vadă după 48 de ore, a făcut treaba pentru a mă împăca cu bărbatul meu, el purta un inel pe degetul meu. Sunt foarte fericit pentru că în curând voi fi o fată căsătorită cu ajutorul acestui mare jucător de vrăji. Am promis să vă manifest lucrările tuturor și vă rugăm să contactați acest om pentru a vă ajuta la isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți să-l WhatsApp și la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  122. Eu și soțul meu suntem căsătoriți în ultimii 5 ani fără niciun copil pe care să-l trăim fericiți. până într-o zi când am avut o neînțelegere pentru că nu puteam avea un copil pentru el, așa că a decis să mă lase pentru alte femei, până când într-o zi am navigat pe internet unde am văzut o doamnă numită Roxana mărturisind despre vrăjitor sună-l pe DR ISIKOLO, care a ajutat-o ​​să-l aducă înapoi pe soțul ei acasă, așa că am decis să încerc să mă contactez cu vrăjitorul DR ISIKOLO. așa că îi explic toată problema lui DR ISIKOLO și el m-a asigurat că soțul meu se va întoarce acasă, spre marea mea surpriză în doar 48 de ore soțul meu începe să mă sune și să implore iertare a fost într-adevăr un miracol acum ne-am întors din nou ca soț și soție, la o săptămână după ce mi-a fost restabilită pântecul și chiar acum am dispărut o lună, mulțumesc către DR ISIKOLO, nu-ți mai face griji, pentru că DR ISIKOLO este aici să te ajute pe toți, îți voi face o favoare pentru că am căzut WhatsApp: +2348133261196 sau e-mail isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  123. CASTER DE VRAIE PROFESIONALĂ CARE TE PUTĂ AJUTA CU VRAIE DE IUBIRE PENTRU A-ȚI ÎNAPOI EX AMANTUL URGENT DUPĂ DESPĂRȚIREA / DIVORȚAREA CHIAR DACĂ SITUAȚIA TA PARE FĂRĂ SPERENȚĂ! CONTACT: WHATSAPP / VIBER +2347054019402 ESTE ANUMIT CEL MAI BUN CASTER DE VRAIE ONLINE ȘI REZULTATUL SĂU ESTE 100% GARANȚIE ..

    După patru ani într-o relație cu iubitul meu, iubitul meu a început să iasă cu alte fete și să-mi arate dragoste rece, de mai multe ori el amenință să se despartă de mine dacă îndrăznesc să-l întreb pe legătura lui cu alte fete, eram total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a povestit despre un jucător de vrăji pe internet DR WALE care ajută oamenii cu relația și problema căsătoriei prin puterile iubirii Vrajile, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să-l dau o încercare, când l-am contactat, mi-a spus tot ce trebuia să fac și am făcut și m-a ajutat să arunc o Vrajă de Dragoste și în 48 de ore iubitul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să iasă cu fetele și el este cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat. Contactați acest mare vrajitor pentru relația dvs. sau problema căsătoriei.

    Iată contactul lui ..
    Viber / WhatsApp: +2347054019402
    E-MAIL: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  124. Vă mulțumesc foarte mult DOCTOR ISIKOLO pentru că l-ați făcut pe fostul meu iubit să revină la mine. Scriu această minunată mărturie cu privire la acest om. Mi-a îndeplinit toate dorințele. Iubitul meu și cu mine ne-am întâlnit mai mult de 3 ani și, deși am avut atâtea certuri, dar nu ne-am gândit niciodată la o despărțire. Într-o zi, m-a sunat la telefon spunându-mi cum este obosit de relație și nu poate vedea nicăieri spre care ne îndreptăm. Au trecut luni și iubitul meu nu m-a mai contactat și nu am mai auzit de el și telefonul său mobil a fost deconectat. Știam că trebuie să caut ajutor din cauza atâtor dragoste pe care o am pentru el. Am contactat acest mare jucător de vrăji pentru că nu am mai contactat niciodată pe nimeni și vă spun că, după 2 zile de contact, fostul meu iubit m-a sunat și mi-a cerut să mă vadă și a doua zi dimineață, a purtat un inel pe deget. Sunt foarte fericit pentru că în curând voi fi o femeie căsătorită cu ajutorul acestui mare jucător de vrăji numit DOCTOR ISIKOLO. Am promis să vă manifest lucrările tuturor și vă rugăm să contactați acest om pentru a vă ajuta la isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp lui la el: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  125. Am fost căsătorit cinci ani fără niciun copil, din această cauză soțul meu a început să se comporte foarte ciudat acasă, să vină acasă târziu și să nu mai petreacă timp cu mine. Așa că am devenit foarte trist și pierdut în viață, deoarece medicul meu mi-a spus că nu există nicio modalitate de a rămâne însărcinată, ceea ce face viața atât de grea pentru mine și familia mea. cumnata mea mi-a spus despre DR WALE de pe Internet, cum a ajutat oamenii cu această problemă similară (Rămânând gravidă) prin care trec, așa că l-am contactat și i-am explicat. el a vrăjit și a fost un miracol trei zile mai târziu, soțul meu s-a întors să-și ceară scuze pentru tot ce a făcut și mi-a spus că este pe deplin gata să mă susțină în orice lucru vreau, câteva luni mai târziu am rămas însărcinată și am născut gemeni (băieți) suntem fericiți cu noi înșine. Mulțumesc lui DR WALE că mi-a salvat relația și m-a ajutat să concep și că i-am salvat și pe alții. continuați-vă lucrarea bună, dacă sunteți interesat, contactați-l și depuneți mărturie despre aceste binecuvântări ca mine. DR WALE WhatsApp / Viber: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  126. Ajută-mă să mulțumesc acestui personaj de vrajă de dragoste care a făcut o vrajă de dragoste care l-a adus înapoi pe soțul meu care m-a părăsit pentru o altă doamnă, mulțumesc Greatmutaba@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  127. VARĂ PUTERNICĂ CU CASTERE CARE M-AU ADUS ÎN SPATE ÎN VIAȚA DUPĂ CE M-A LASAT E-MAIL CU E-MAIL DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM SAU ADAUGĂ-L PE WHATSAPP / VIBER +2347054019402
    Bună ziua colegilor mei prieteni online, vreau să folosesc acest mediu pentru a mulțumi lui DR WALE pentru că mi-a adus înapoi fostul soț. soțul meu m-a părăsit pentru fosta lui iubită pe care a avut-o înainte de a se căsători cu mine este o situație dificilă pentru mine. Am sunat și i-am cerut să se întoarcă, a refuzat a spus că nu mă mai iubește. Am încercat toate modalitățile posibile pentru a-l recupera înapoi degeaba i-am povestit prietenului meu despre asta și ea mi-a dat-o pe WhatsApp WALE WhatsApp și eu i-am dat WhatsApp și i-am spus problema mea și el mi-a spus ce să fac și eu am făcut-o și el a aruncat o vrajă de dragoste care mi-a adus soțul în 48 de ore. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă întoarce împreună cu Ex. contactați DR WALE la
    WhatsApp / Viber him +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  128. Mulțumesc, dr. Ayo, soțul meu s-a întors acasă și sunt foarte fericit să anunț lumea că dr. Ayo este un om spiritual real și autentic. Soțul meu a plecat de acasă după divorț și am rămas despărțiți timp de 2 ani, dar îl iubesc în continuare, așa că l-am angajat pe dr. Ayo să îmi facă dragoste să ne întoarcem și în decurs de o săptămână de la vrăjeală am început să văd schimbări, pentru prima dată în doi ani soțul meu m-a sunat și mi-a cerut împăcarea și de atunci trăim fericiți împreună. Contactați-l pe Dr Ayo pe Viber sau WhatsApp: +2347055691377 sau trimiteți-i un e-mail: drayo47373@gmail.com Cred că vă va pune zâmbetul pe buze

    RăspundețiȘtergere
  129. Mulțumesc, dr. Ayo, soțul meu s-a întors acasă și sunt foarte fericit să anunț lumea că dr. Ayo este un om spiritual real și autentic. Soțul meu a plecat de acasă după divorț și am rămas despărțiți timp de 2 ani, dar îl iubesc în continuare, așa că l-am angajat pe dr. Ayo să îmi facă dragoste să ne întoarcem și în decurs de o săptămână de la vrăjeală am început să văd schimbări, pentru prima dată în doi ani soțul meu m-a sunat și mi-a cerut împăcarea și de atunci trăim fericiți împreună. Contactați-l pe Dr Ayo pe Viber sau WhatsApp: +2347055691377 sau trimiteți-i un e-mail: drayo47373@gmail.com Cred că vă va pune zâmbetul pe buze

    RăspundețiȘtergere
  130. Bună ziua tuturor, sunt aici pentru a-mi împărtăși mărturia despre modul în care un Great Love Spell Caster m-a ajutat să-l recuperez pe fostul meu iubit. După ce a fost în relație cu soțul meu de ani de zile, s-a despărțit de mine. Am făcut tot ce era la îndemâna mea pentru a-l aduce înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit să se întoarcă atât de rău din cauza dragostei pe care i-am avut-o, l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă un jucător de vrăji care să mă poată arunca o vrăjeală pentru a-l aduce înapoi, nu am avut de ales decât să o încerc. I-am trimis mesagerului vrăjitorului și el m-a asigurat că nu există nicio problemă și că totul va fi în regulă înainte de două zile. A aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, soțul meu m-a sunat. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat și vrea să mă întorc la el. A mai spus că mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim împreună fericiți din nou. Îl puteți contacta prin WhatsApp: +2347055691377 sau prin e-mail: drayo47373@gmail.com dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz.
    1) Vrajile dragostei
    2) Vrajile dragostei pierdute
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrajile casatoriei
    5) Vrajă obligatorie.
    6) Vrăjile de despărțire
    7) Alunga un iubit trecut
    8) Doriți să fiți promovați în vrăjile dvs. de la birou / loterie
    9) doriți să vă satisfaceți dragostea.

    RăspundețiȘtergere
  131. Am făcut o promisiune de a-mi spune mărturia pe tot globul, odată ce bărbatul meu s-a întors la mine și soțul meu a venit exact așa cum mi-a spus DR ISIKOLO când m-a ajutat. Am făcut alegerea corectă de a fi contactat DR ISIKOLO marele jucător de vrăji care este capabil să vă ajute să vă rezolvați problemele. Omul meu m-a lăsat să sufăr și nu am crezut niciodată că va reveni la mine, dar când l-am contactat pe DR ISIKOLO m-a asigurat că omul meu va veni din nou. mi-a dat o listă de articole de cumpărat, dar nu le-am putut obține în țara mea, așa că i-am trimis banii și a cumpărat articolele și a pregătit vraja de dragoste perfectă. Soțul meu a fugit înapoi la mine în 48 de ore cerșind iertare. ASTA ESTE ADEVĂRAT ȘI AUTENTIC. Am fost atât de surprinsă încât vraja a funcționat exact așa cum mi-a spus el. Este atât de uimitor și vreau să crezi pentru că DR ISIKOLO este atât de real și are soluții la atâtea probleme, inclusiv vindecarea bolilor și a bolilor, câștigarea lotului și lotului jackpot, vraja de succes, vraja de promovare și multe altele. Vă îndemn să-l contactați acum prin e-mailul său, astfel încât să vă poată ajuta și în felul în care m-a ajutat. e-mailul este: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  132. DR Ayo a făcut-o din nou pentru mine după ce m-a ajutat să-l recuperez pe soțul meu. Vreau să anunț lumea despre dr. Ayo, marele jucător de vrajă, care mi-a adus înapoi soțul meu îndepărtat când am crezut că orice speranță s-a pierdut. așa că l-am contactat și am respectat tot ce mi-a spus să fac și într-adevăr, am obținut rezultatul în 72 de ore, așa cum m-a asigurat. DR Ayo și-a folosit vraja puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, aducându-mi bărbatul cu vraja lui, la început am crezut că visez când soțul meu s-a întors la mine în genunchi, implorându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci, el mă iubește mai mult decât mă așteptam vreodată, așa că mi-am jurat sinele că voi anunța lumea despre DR Ayo pentru că este un om grozav. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Aveți probleme cu finanțarea dvs.? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați-l astăzi pe DR Ayo pentru că vă garantez 100% că vă va ajuta la fel cum m-a ajutat. Adresa de e-mail DR Ayo este: drayo47373@gmail.com.or WhatsApp / el la: +2347055691377.

    RăspundețiȘtergere
  133. Scriu acest articol pentru a-i mulțumi dr. Ilekhojie, puternicul jucător de vrăji care m-a ajutat recent să-mi readuc fostul iubit care m-a lăsat pentru o altă femeie fără niciun motiv în ultimii 8 ani. După ce am văzut o postare pe internet a Jennei din SUA, spunând cum a fost ajutată de Dr. Ilekhojie, am decis, de asemenea, să-l contactez pentru ajutor, pentru că nu aveam de ales, nu îmi doream decât să-mi recapăt iubitul și fericirea. Spre marea mea surpriză, iubitul meu a venit acasă, în genunchi, că ar trebui să găsesc un loc în inima mea să-l iert, am fost cu adevărat uimit și șocat când iubitul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt într-adevăr lipsit de expresii și nu știu cât să vă transmit aprecierea mea Dr. Ilekhojie. Ești un Dumnezeu trimis pentru a restabili o relație ruptă, iar acum sunt o femeie veselă. datele sale de contact sunt; gethelp05@gmail.com Număr Whatsapp +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  134. Astăzi sunt atât de fericită din cauza a ceea ce DR ISIKOLO a făcut vieții mele. vraja lui este atât de grozavă și rapidă, nu am văzut niciodată cu adevărat un om de ajutor ca el, mi-a rezolvat problema, nu mă așteptam, i-am luat contactul și l-am contactat, a răspuns imediat și a întrebat despre problema mea, i-am explicat cu lacrimi , mi-a spus că îl contactez, nu ar trebui să fiu îngrijorat că soțul meu se va întoarce la mine, în măsura în care încă îl iubesc, am fost uimit. Imediat întreb ce voi face pentru a-l recupera pe soțul meu, el mi-a dat instrucțiuni și i-am cerut numele și poza pe care i-am respectat imediat, mi-a promis că două zile soțul meu mă va suna să cred despre munca sa, sincer vorbind soțul meu a sunat dar îmi lipsesc apelurile, am fost atât de fericit. Mi-a promis că soțul meu se va întoarce acasă în 48 de ore și ar trebui să-mi deschid vatra și să lucrez cu el, ceea ce am făcut. Astăzi familia mea s-a întors din nou cu ajutorul DR ISIKOLO. astăzi promit să împărtășesc și să povestesc lumii despre marea sa operă pentru că sunt foarte fericit astăzi. contactați-L dacă aveți nevoie și de ajutorul lui, ignorați dacă nu aveți. Mulțumesc DR ISIKOLO ,, "CONTACT prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. Îl poți suna sau WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  135. După 3 ani într-o relație cu iubitul meu, iubitul meu a început să iasă cu alte fete și să-mi arate dragoste rece, în mai multe rânduri el amenință să se despartă de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre relația lui cu alte fete, eram total devastat și confuz, până când un vechi prieten de-al meu mi-a povestit despre un jucător de vrăji pe internet Dr. Ilekhojie care ajută oamenii cu relația lor și problema căsătoriei prin puterile iubirii Vrajile, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar a decis să-l dau o încercare, când l-am contactat, mi-a spus tot ce trebuia să fac și am făcut-o și m-a ajutat să exprim o vrăjitoare de reconciliere și în termen de 28 de ore iubitul meu a venit la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să iasă cu fetele și el este cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat.

    Iată contactul lui ..
    SUNĂ / WHATSAPP: (+2348147400259
    E-MAIL: (gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  136. Necredibilul tocmai s-a întâmplat în viața mea, soțul meu care m-a părăsit și copilul meu de 2 ani pentru o altă femeie, mi-a revenit. Lucrurile au fost grele pentru că nu am slujbă și îmi cer hrană, așa că mama mea a venit în salvarea mea să mă ducă pe mine și pe bebelușul meu de 2 ani acasă, deși problemele nu au fost rezolvate, dar a fost ceva mai bine pentru mine să caut un loc de muncă în timp ce mama mea mă ajuta cu bebelușul acasă, ea nu lucra, fratele meu era cel care avea grijă de ea, lucrurile nu funcționau pentru mine, întrucât nu am slujbă. În timp ce încă căutam un loc de muncă, am intrat în contact cu o femeie care mi-a spus cum s-a eliberat de o problemă similară prin ajutorul doctorului ISIKOLO. Ea mi-a dat informațiile, iar eu l-am contactat și, după întâlnirea mea cu DR ISIKOLO, mi-a dat informații relevante despre cum mă va ajuta, pe care le-am respectat și, spre surprinderea mea, soțul meu a revenit la mine după 2 zile și a devenit eu atât de uimit. când s-a întors, l-am iertat pentru că îl vreau înapoi, a venit acasă și ne-am stabilit și lucrurile s-au întors așa cum erau sau chiar mai bine. Iată contactul său dacă doriți să încercați: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196. Mulțumesc DR ISIKOLO.

    RăspundețiȘtergere
  137. Mulțumesc mult Preotului Mutaba. Nu m-am gândit niciodată că ceva ar putea să-l facă pe soțul meu să se întoarcă la mine ca soție din nou, după ce s-a despărțit de mine și a plecat să se stabilească cu o altă femeie care nu a știut niciodată cum am suferit amândoi și împărtășim sentimentele împreună să văd acest mare jucător de vrăji pe un site după ce a văzut o mulțime de mărturii și o muncă bună pe care a făcut-o în viața oamenilor care îi ajută să-și reînnoiască relația cu foștii soți și soții, am fost convins și l-am contactat și doar în 7 zile după ce vraja a fost castă, iubitul meu soț a venit să mă caute și acum suntem din nou împreună și el are grijă de mine și de copiii mici ca responsabilități și familie. Încă o dată vă mulțumesc, dacă doriți ajutorul său, trimiteți-i un e-mail la: greatmutaba@ yahoo.com sau WhatsApp +2348054681416

    RăspundețiȘtergere
  138. Călătoria mea de restaurare a căsătoriei a început acum 3 zile, când soția mea de 22 de ani m-a schimbat cu un bărbat cu 10 ani mai mic. Am 57 de ani și ea 55. Am trecut prin deșert și în timpul călătoriei mele l-am găsit pe doctorul Isikolo. Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi vindeca inima frântă și mi-a luat durerile cu vraja sa de Iubire Puternică. a fost una dificilă pentru mine, încercând să o readuc acasă fără succes și a devenit o agonie pentru copiii mei și pentru mine. Am încredere în Domnul și știu că El îmi va restabili căsătoria. I-am explicat totul și mi-a spus ce să fac, ceea ce am făcut și el și-a făcut partea, iar soția mea s-a întors acasă la mine și la copiii noștri în mai puțin de 48 de ore. Trebuie să avem credință. Credința este asigurarea lucrurilor la care sperăm și convingerea lucrurilor nevăzute. Bărbații și femeile, vă rog, nu renunțați, Dumnezeu îl poate folosi pe doctorul Isikolo pentru a vă restabili căsătoria sau relația. Nu pierdeți speranța. Trebuie să te îndrăgostești de Domnul. Contactează doctorul Isikolo Pentru o vrajă de dragoste puternică trimisă de Dumnezeu. prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-ul său la: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  139. Ți-a părăsit soțul sau soția viața fără nicio explicație bună care să te facă confuz și să-i dorești înapoi în viața ta? Dr. Ilekhojie este omul potrivit pentru această slujbă, este un puternic jucător de vrăji binecuvântat de strămoșii săi și acceptat de zei ca purtător de cuvânt pe pământ, Dr. Ilekhojie mă ajută să-mi salvez casa spartă aducându-mi înapoi soțul la mine cu vraja sa puternică . Eu și soțul meu am fost separați 9 luni fără comunicare, dar cu vraja exprimată de Dr. Ilekhojie, el s-a întors și suntem din nou o familie fericită. Contactați doctorul Ilekhojie dacă vă confruntați cu orice fel de probleme de viață și aveți nevoie de o soluție rapidă. Viber sau Whatsapp: +2348147400259 sau e-mail: (gethelp05@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  140. Revenirea cu fostul tău iubit, urgent cu vraja de dragoste este cu adevărat cel mai bun jucător de vrăji cu garanție de 100%. numele meu este Barbara Damjam. Nu am crezut niciodată în vrăji de dragoste sau magie până când nu am contactat acest jucător de vrăji numit DR ISIKOLO, pe care atât de mulți oameni l-au testat online, este puternic. Partenerul meu a început să se comporte prost și să aibă o relație cu o doamnă necunoscută mie după vremurile grele și grele și m-a părăsit. am trecut împreună și viața mea a fost cu susul în jos, deoarece relația noastră a fost de 4 ani, chiar l-am iubit. Mama lui era împotriva mea și nu avea o slujbă plătită, așa că, când am întâlnit acest vrajitor, i-am spus ce s-a întâmplat și i-am explicat la început situația lucrurilor, am fost indecis, sceptic și îndoielnic, dar am încercat și în 2 zile, după ce mi-a respectat și mi-a oferit tot ce avea nevoie pentru a lucra pentru mine, omul meu m-a sunat singur și a venit la mine cerându-și scuze că totul a fost stabilit cu mama și familia lui și a primit un nou interviu de angajare, așa că ar trebui să primim căsătorit, nu credeam că funcționează așa și a fost într-adevăr uimitor. aveți nevoie de un jucător de vrăji eficient și real pentru orice problemă din viața dvs. îl puteți contacta pe Dr. ISIKOLO prin e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp lui la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  141. După ce am văzut o postare pe internet a Jennei din SUA, spunând cum a fost ajutată de Dr. Ilekhojie, am decis, de asemenea, să-l contactez pentru ajutor, pentru că nu aveam de ales, nu îmi doream decât să-mi recapăt iubitul și fericirea. Spre marea mea surpriză, iubitul meu a venit acasă, în genunchi, că ar trebui să găsesc un loc în inima mea să-l iert, am fost cu adevărat uimit și șocat când amantul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt într-adevăr lipsit de expresii și nu știu cât să vă transmit aprecierea mea Dr. Ilekhojie. Ești un Dumnezeu trimis pentru a restabili o relație ruptă, iar acum sunt o femeie veselă. datele sale de contact sunt numărul Whatsapp +2348147400259 sau Email; (gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  142. Aceasta este o mărturie pe care o voi spune tuturor să o audă. sunt căsătorit de patru ani și în al cincilea an al căsătoriei mele, o altă femeie a avut o vrajă pentru a-mi lua iubitul de la mine și soțul meu m-a lăsat pe mine și pe copii și am suferit de doi ani până când am vrut să spun o postare în care acest lucru omul DR WALE a ajutat pe cineva și am decis să încerc să mă ajute să-mi aduc soțul iubit acasă și crede-mă, i-am trimis fotografia lui și a soțului meu și după 48 de ore așa cum mi-a spus, am văzut un mașina a intrat în casă și iată că era soțul meu și el a venit la mine și la copii și de aceea sunt fericit să vă fac pe fiecare dintre voi să vă întâlniți cu omul acesta și să-l întoarceți pe iubitul vostru. Contactați-l pe WhatsApp / Viber +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  143. Aproape am renunțat în viață când soțul meu a spus că vrea divorțul pentru că a fost o surpriză pentru mine, l-am întrebat care este problema, dar el este obosit și al său este interesat de o altă femeie acum, apoi instinctul meu mi-a spus că ceva este greșit cu el pentru că acest lucru este atât de neobișnuit, un prieten mi-a prezentat un bărbat puternic numit DR WALE, ea mi-a spus că este persoana care îl aduce pe soțul ei acasă după patru ani de divorț, am scris vrăjitorul și mi-am explicat situația către el, mi-a spus care este problema și lucrurile care trebuiau făcute pentru ca soțul meu să se răzgândească în legătură cu divorțul, am urmat instrucțiunile DR WALE și în două zile am început să experimentez binele în soțul meu și mi-a spus eu nu vrea divorț, dar vrea să-și petreacă restul vieții cu mine. Dacă întâmpinați orice fel de situație care nu vă place în căsătorie sau relație, contactați DR WALE pe WhatsApp sau Viber: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

  144. Îi sunt foarte recunoscătoare dr. Ilekhojie pentru că mi-a adus soțul care m-a lăsat pentru o altă femeie, moment în care soțul meu a părăsit-o, am crezut că am pierdut totul până când un prieten de-al meu mi-a dat dr. I-am trimis un mesaj și i-am spus durerea prin care trec, așa că mi-a spus că totul va fi bine că, dacă am credință și cred în el, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu se va împăca cu mine fără mine Făcând orice aici, totul s-a făcut sub 48 de ore și soțul meu s-a întors acasă cerându-mi iertare. Sunt atât de fericit și recunoscător dr. Ilekhojie pentru că am fost înșelat de mai mult de 7 persoane care au promis să ajute, dar numai dr. Ilekhojie și-a ținut cuvântul. Puteți vorbi cu el despre problemele dvs. pe Whatsapp sau ajungeți la el la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  145. Dragostea este frumoasă atunci când ai pe cineva care să o completeze cu ea. Dr. Ekpen ogiogun este un adevărat vrajitor și un om foarte unic și puternic cu înțelepciune. Nu am putut rămâne însărcinată pentru că avea probleme de fertilitate. Soțul meu a divorțat de mine din această cauză. Eram atât de îngrijorat, plângeam mereu și mă gândeam chiar să mă sinucid, dar un prieten de-al meu mi-a prezentat un om grozav pe nume Dr. Ekpen ogiogun, care are și el un rol în problema sa. Ea mi-a dat e-mailul, l-am contactat și i-am explicat totul. M-a asigurat că mă va ajuta și nu ar trebui să-mi fac griji. Dr. Ekpen ogiogun mi-a adus bucuria înapoi în viața mea și în familia mea, aducându-mi soțul înapoi la mine cu puterile sale spirituale, făcându-mă însărcinată, vindecând cancerul surorii mele, vindecând și virusul HIV al vărului meu cu puterile sale speciale, și el a făcut și fratele vitreg câștigă loteria de 2 milioane de dolari. Dr. Ekpen ogiogu este într-adevăr un om talentat, uimitor și foarte bun, care știe cu adevărat să-și facă treaba de ogiogunr și dacă nu pentru el, cum ar fi viața mea? Dr. Ekpen ogiogun vă mulțumesc foarte mult și nu voi înceta niciodată să vorbesc despre marile sale realizări. Cuvintele nu pot exprima cât de bine ai făcut pentru mine și familia mea și cred că nici măcar o mie de cuvinte nu vor fi suficiente pentru a descrie lucrarea ta bună și măreață. Dacă ai nevoie de ajutor spiritual, de ce să nu alergi la Dr. Ekpen ogiogun? trebuie doar să îl contactați pe Dr. Ekpen ogiogun prin e-mailul său: (ekpenogiogunspellcaster@gmail.com) și el vă va ajuta. Dr. Ekpen ogiogun este inofensiv, sigur și de încredere, așa că contactați-l acum și descărcați soluția sa. Mulțumesc, Dr. Ekpen ogiogun, WhatsApp +2347045604010. ekpenogiogunspellcaster@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  146. Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea, am încercat toate mijloacele posibile pentru a rămâne însărcinată timp de peste 8 ani după ce m-am căsătorit cu soțul meu iubitor, dar nimic nu a funcționat pentru mine până când am întâlnit un prieten foarte bun de-al meu care m-a îndrumat către Dr Dawn acuna. , i-am scris Dr. Dawn acuna pe Whatsapp și i-am explicat situația mea, mi-a dat lumile ei și mi-a promis că mă va ajuta, am făcut tot ce mi-a cerut, am fost la spital la 4 săptămâni după vrajă și doctorul a spus că sunt însărcinată, asta a adus bucurie gospodăriei mele, în sfârșit am copilul meu frumos, acum sunt o femeie căsătorită fericită, toate mulțumesc Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru orice fel de soluție,
    * Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    * Dacă vrei să ai o casă fericită.
    * Dacă vrei noroc sub orice aspect.
    * Dacă aveți probleme cu vaginul/penisul.
    Ea te va ajuta imediat.
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  147. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  148. Sotul meu s-a intors!!! După 1 an de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii și viața mea a fost spulberată. Am vrut să termin, aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost rupt emoțional în tot acest timp și viața pare fără sens. Într-o zi fidelă, în timp ce navigam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre Dr DAWN. Unii au mărturisit că și-a adus înapoi fostul, alții au mărturisit că restaurează uterul și vindecă afecțiunile cu ierburi. Pe mine m-a interesat mai mult împăcarea cu soțul meu, pe care dr. DAWN a făcut posibilă aducerea soțului meu înapoi în 3 zile. Acum soțul meu s-a întors și de atunci trăim fericiți. Toate mulțumim Dr. DAWN. Aici, las contactul lui pentru toată lumea. Căci are orice fel de provocări,
    E-mail ( dawnacuna314@gmail.com )
    Whatsapp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...