Tabără de astrologie în Egipt, 4-11 septembrie 2022

Este timpul să ieșim din nou în lume, aceasta fiind prima tabără organizată de Valeriu Pănoiu în străinătate după 3 ani. De fapt, ne facem vacanța împreună, iar liantul este pasiunea pentru astrologie. Facem curs 2-3 ore în 4 zile la orele prânzului, când oricum nu se poate face plajă, în rest avem timp liber (inclusiv pentru excursii organizate la fața locului). Se poate veni însoțit (partener, copil), cu condiția ca măcar unul dintre cei doi să participe la curs.

Perioada: 4-11 septembrie (zborul din 3 se anulează, ne decalăm cu o zi față de anunțul inițial) 2022
Destinația: Hurghada, Egipt
Hotel: Dana Beach
5***** All inclusive (transport cu avion, cazare, pensiune completă)

https://www.pickalbatros.com/hotels-resorts/dana-beach-resort/rooms/

Hotel pe plajă cu nisip fin, aflat la10 km distanță de aeroport. Situat in centru, deci se poate ieși pe jos la primbare sau la cumpărături. Din Hurghada se poate merge în excursie la Cairo, piramide, Luxor.

Se zboară de la București cu compania Tarom, orarul nu este stabilit, va fi anunțat cu puțin timp înainte de plecare. Rugămintea este să nu insistați să zburați de pe alt aeroport! Se poate, dar cu costuri suplimentare de transfer, cu posibilitatea de a pierde cel puțin o zi din sejur și fără asigurări privind transferul de la aeroport la hotel, siguranța bagajelor, obținerea vizei etc.


Tema cursului de astrologie: GUVERNATORII CASELOR ASTROLOGICE
Formator: Valeriu Pănoiu
Studiem, cu hărțile în față, poziția guvernatorului fiecărei case din harta natală în oricare dintre cele 12 case. Exemplu: vedem ce înseamnă că guvernatorul casei a 2-a de află în casa a 12-a, guvernatorul casei a 7-a se află în casa a 6-a, guvernatorul casei a 10-a se află în casa a 4-a etc. (practic studiem 144 de poziții, câte 3 case x 12 la fiecare dintre cele 4 întâlniri).

Fiecare participant își plătește locul în tabără, iar cursul se achită separat în timpul taberei. Prețul cursului și al organizării lui este 120 de Euro (se plătește în lei sau Euro la fața locului, la ultimul curs).

Prețul de Early Booking a expirat pe 28 februarie, dar ÎNSCRIERILE SUNT DESCHISE, bineînțeles în condițiile de preț pentru cazare și bilete de avion de la momentul respectiv.

Oferta minimă valabilă doar pentru rezervările Early Booking

= 1169 eur / pers in camera Single;
= 809 eur / pers  in Camera Dubla standard/ 7 nopti all inclusive  / camera pt 2 pers


Cine este binevenit? Oricine are cunoștințe elementare de astrologie (măcar simbolistica zodiilor, caselor și planetelor). Dacă ne cunoaștem deja este ideal, dar putem face cunoștință și cu această ocazie. Nu sunt binevenite sub nicio formă persoanele nemulțumite, cârcotașe ori pline de fițe! Ne scuzați, dorim să ne simțim bine și să ne facem o vacanță liniștită, în armonie, toleranță și bună înțelegere! Așa că dacă sunteți dintre cei care tot timpul găsiți ceva care să nu vă convină, stați acasă sau mergeți în altă parte, nu cu noi! De asemenea, gândiți-vă bine că veți sta cu altcineva în cameră, poate cu cineva necunoscut, așa că dacă aveți fobii de covid sau alte rețineri, vă rugăm din nou să vă răzgândiți!


Orice actiune asupra rezervarii implica penalizare100% aplicata la rezervarea existenta si realizarea unei noi rezervari, aplicandu-se conditiile valabile in acel moment.

Aici intra in vigoare asigurarea storno. Recomandam emiterea politei de asigurare GENERALI.

1 Asigurare complexa a calatoriilor TURIST PLUS PREMIUM (asigurare medicala + storno) - se emite in ziua rezervarii serviciilor de calatorie:
https://www.generali.ro/calatorii/produse/turist-plus-premium/#/tab/detalii

https://partners.generali.ro/rai/TURIST.pdf  

Atentie insa: polita acopera doar 2000 eur /persoana si are o franciza de 10%, practic acopera 1800 eur / pers.

Cost poliță: aproximativ 140 lei/persoana

 

Servicii incluse

7 nopti cazare cu masa specificata pentru fiecare hotel;

Transport cursa charter;

Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport;

Taxe de aeroport;

Asistenta turistica;

 

Nu sunt incluse:
Asigurarea medicala si STORNO – aprox 140 lei /persoana  - recomandata!!!!

Posibil test Covid PCR cu 72 de ore inainte de sosire- daca va fi necesar;

Excursiile optionale si intrarile la obiective;

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);

Taxa de viza se achita la sosire in Egipt direct pe aeroportul din Hurghada, la autoritatile locale (contra cost: 25 USD / pers.)

 

Detalii viza:

-pentru sejur in Hurghada, viza este obligatorie si poate fi achizitionata la sosire, direct pe aeroportul din Hurghada
-Pasapoarte normale de calatorie – valabilitate minim 6 luni de la data de iesire din Egipt si minim o jumatate de pagina goala, spatiu necasar vizei
-Cost viza: 25 USD / persoana, indiferent de varsta

 

Turistii calatoresc pe baza pasaportului simplu electronic, cu valabilitate minim 6 luni de la incheierea calatoriei.
Detalii pe  www.politiadefrontiera.ro
Turistii au obligatia legala de a se informa asupra conditiilor de calatorie in strainatate si obtinerea vizei pentru tarile vizitate. 

 

Regulile Covid si restrictiile de calatorie nu pot fi puse pe seama agentiei de turism, Turistii isi asuma integral aceste conditii si au obligativitatea de a se informa de pe site-urile oficiale inainte de calatorie.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. https://www.mae.ro/travel-conditions

La returul in Romania e necesarea completarea acestei declaratii pe propria raspundere:

https://plf.gov.ro/login  

 

Nota importanta:
Oferta este dinamica. Sunt aplicate deja reduceri de early booking.

Tarifele / disponibilitatea se pot modifica in orice moment.

 

 

DACA VOM VENI SOLICITARI DUPA EXPIRAREA PERIOADEI DE EARLY BOOKING VOM VERIFICA TARIFELE APLICABILE LA MOMENTUL RESPECTIV.


Plata se face direct la organizatorul taberei, agentul nostru de elită, ca de fiecare dată, aceeași Daniela Berbece, care întotdeauna veghează la cele mai mici detalii ale succesului sejurului.

Daniela Berbece

Fondator Enjoy Touring
Stefan Cel Mare 35, Bucuresti

mobil: +40741559352

+
Terapii complementare
Masaj, ayurveda, nutritie,
Aromaterapie, fototerapie

ÎNSCRIERILE ÎN TABĂRĂ SE FAC DOAR LA ADRESA DE MAIL: valeriu.panoiu@gmail.com. După luarea în evidență și punerea pe lista distribuției în camere, veți primi mail de confirmare și veți lua legătura direct cu Daniela Berbece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...