Jupiter în Taur: Calitatea înaintea cantității (16 mai 2023 – 25 mai 2024)

Agitatul tranzit al lui Jupiter prin Berbec ne-a ținut mai bine de un an într-o alertă continuă. Unii dintre noi au trăit cu impresia că sunt permanent de gardă, că lucrează la serviciul de primiri urgențe, că ies din tura de noapte și intră direct în tura de zi. „Hopa, hopa, hopa, hop,/ Când la trap, când la galop” ne-ar fi cântat Liviu Vasilică, ambasadorul nemuritor de Teleorman. Murgul din cântec este neobosit, își poartă stăpânul pe la toate mândrele și cârciumile, iar drumul nu-i pare deloc greu. Dar până când? Totul are o limită! Se înfurie până la urmă Taurul, care îi priponește Berbecului năravurile.

Între 16 mai 2023 și 25 mai 2024 se stinge vulcanul: Jupiter în Taur temperează erupțiile lui Jupiter în Berbec. Noul tranzit devine mult mai domol și mai cumpătat, ca un bunic care bate cu bastonul în podea ca să disciplineze nepoții: „Mai ho! Ce alergați așa ca niște titirezi? Mai stați locului! Ia veniți aici lângă tătăița să vă dau câte o bombonică!” Și deja lucrurile încep să prindă savoare și culoare, pentru că ni se promite mai mult răsfăț cu o condiție: să devenim conștienți că resursele noastre nu sunt inepuizabile și că a consuma fără a pune la loc este coada de tinichea a neghiobilor.

Jupiter în Taur detestă risipa, de aceea el ne orientează către valorificarea resurselor de care dispunem. Scopul său este să ne ajute să facem mult cu puțin și să luăm decizii prin care să trăim mai bine și mai frumos. Fiind vorba despre planeta banilor în zodia banilor, suntem încă o dată invitați să reflectăm la metafora cognitivă: BANII SUNT ENERGIE! Cine nu pricepe asta, nu va avea parte de abundență în tot acest an de zile începând cu 16 mai 2023.

Reabilitarea financiară și redresarea generală a calității vieții încep cu eliminarea surselor de pierdere. În casă, tot ce nu folosește, e păstrat „ca să fie acolo, nu se știe când avem nevoie” produce stagnare, pentru că blochează curgerea energiei. Tot ce avem trebuie pus la treabă, inclusiv banii. E o perioadă bună de investiții, de tranzacții, de afaceri. RELAȚIILE SUNT ENERGIE. Și orice folosire deficitară a energiei se traduce prin pierderi financiare. RELAȚIILE TOXICE ÎNSEAMNĂ PAGUBE MATERIALE. De asemenea, TIMPUL ESTE ENERGIE. Timpul este o resursă umană fundamentală. Timpul pierdut atrage pierderi financiare și blocaje materiale. De asemenea, STIMA DE SINE ESTE ENERGIE care alimentează motorul nostru psihic din care mai fac parte motivația, voința, sentimentele, comportamentul. 

Domnul profesor Jupiter în Taur are un plan de lecție bine elaborat, prin care dorește să ne bage mințile în cap și să ne scoată la un liman mult mai confortabil. Dar ca să avem parte de mai mult confort, trebuie să învățăm pe de rost principiile din îndreptarul său de educație financiară și stil de viață: 

  1. Nu mai pierde timpul! Fă tot posibilul să eviți compania oamenilor care îți consumă atenția și energia inutil! De asemenea, ia toate măsurile necesare pentru a reduce timpii morți, de exemplu în trafic!
  2. Concentrează-te să fii mai eficient! De exemplu, ia avionul ca să ajungi mai repede sau lasă mașina acasă și urcă-te în tren, ca să eviți ambuteiajele! Fă mai mult în mai puțin timp!
  3. Valorifică ceea ce ai și nu folosești! De exemplu, vinde o proprietate pe care doar o întreții și investește în alta care să-ți ușureze viața ori să-ți aducă alte surse de venit! Vinde ghiulul de la bunicul și cercelul de aur căruia i-ai pierdut perechea și ia-ți o brățară!
  4. Orientează-te permanent spre alte surse de câștig, colaborări, proiecte prin care să obții venituri suplimentare!
  5. Fă bani din talentele tale!
  6. Pune pasiune în tot ce faci! Taurul funcționează după principiul plăcerii! Fă ce-ți place sau măcar fă cu plăcere ceea ce faci și vei da de succes! Jupiter în Taur nu suportă oamenii care se victimizează și se tem să facă schimbări! A lor va fi doar pieirea.
  7. Pune simplitatea și ușurința la baza acțiunilor tale! Jupiter în Berbec iubea luptele și competiția. Jupiter în Taur este la polul opus. Cine se încrâncenează și vrea să demonstreze ceva se bate singur cu propriile arme.
  8. Nu uita să Jupiter materializează orice în funcție de stima ta de sine. De aceea, ai încredere în tine și mergi mai departe fără să te gândești cu frică la un posibil eșec! Îndoiala scade vibrația.

Ne oprim la 8 puncte, întrucât 8 este numărul transformării. Iar Jupiter în Taur asta ne îndeamnă să facem: să ne transformăm resursele, să facem schimburi, să convertim ceva stagnant în altceva de folos.

Jupiter în Berbec ne-a confirmat că unui călător îi șade bine cu drumul. Am explorat, am căutat, ne-am consumat în multiple direcții, Jupiter în Taur vrea să se mai bucure și de ceea ce are, este mai domestic, își aduce aminte de ce are acasă și apreciază mai mult ceea ce este, nemaifiind robul dorințelor. Jupiter În Berbec a vrut mai multe, Jupiter în Taur vrea doar mai mult. Mai mult din ce-i este „mai drag pe lumea asta”. Până pe 25 mai 2024, „Calul merge la pas, apoi face popas.” Așa că „Hai, hai, cu trăsioara,/Până-n deal la Mărioara!”

După atâta alergătură prin Berbec, Jupiter tânjește după un ospăț cu dezmierdări, specialitatea Taurului. Jupiter nu mai vrea repede, ci preferă mai ușor. În Taur, el preferă endorfinele în locul adrenalinei.

Promisiunile lui Jupiter în Taur pentru fiecare zodie sau Ascendent, dacă îi respectăm condițiile:

Berbec: resurse financiare, schimbări profesionale, succes material, independență.

Taur: noi drumuri, decizii înțelepte, afirmare, vitalitate.

Gemeni: rezolvări miraculoase, încheieri de capitole, finalizări, protecție divină.

Rac: viață socială, proiecte pe termen lung, protectori influenți, popularitate.

Leu: ascensiune, schimbări în carieră, reputație, statut social.

Fecioară: nouă mentalitate, evoluție, performanță prin studii sau străini și străinătate.

Balanță: afaceri, tranzacții, venituri surprinzătoare, asocieri avantajoase.

Scorpion: clarificări în relații, parteneriate, dreptate, cuplu.

Săgetător: sănătate, muncă apreciată, rutină, ordine, normalitate

Capricorn: pasiune, entuziasm, dragoste, copii, creativitate.

Vărsător: succes domestic și familial, tranzacții imobiliare, pace cu trecutul.

Pești: succes la examene, călătorii, achiziția unui mijloc de transport, acte și contracte.

Sursa foto: https://stylecaster.com/taurus-season-2023/

8 comentarii:

  1. Adorabil, ca de obicei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un adevarat" guru" al predicțiilor astrale.....!👏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
    Ea este competentă în următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * vrăji de bani
    * vrăji de frumusețe
    * Vrăji de noroc
    * Vrăji de atracție sexuală
    * Vrăji de vindecare a SIDA
    * Vrăji de loterie
    * Blestemele elimină imediat vrăjile
    * Vrăji de protecție
    * Vrăji de loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...