Breviar astrologic,19 septembrie: picatura chinezeasca


Jumatatea acestei saptamani (17-23 septembrie 2012) aduce un varf de impulsuri astrale dificil de gestionat. Se produce careul perfect dintre Uranus (in Berbec) si Pluto (in Capricorn), iar cum Mercur se afla in Balanta la un grad apropiat vorbim de un careu in T pe semne cardinale!

Avem de trecut testul agresivitatii, pentru ca suntem tentati sa cedam la primul impuls, sa intram in conflict, sa aruncam cu noroi si cu reprosuri! Stapanirea temperamentului devine prioritara, iar autocontrolul are caracter obligatoriu! Riscam sa facem din tantar amasar, sa amplificam, sa atatam si sa ne alimentam egoul!
Miercuri si joi, Luna il incaleca pe Marte in Scorpion si ne trezeste sentimentele refulate, ne face sa deformam reactiile si sa le exageram. Asadar, sa nu luam lucrurile la modul personal, pentru a nu exploda!

Luna Neagra avanseaza si ea spre careul perfect cu Neptun. Ni e pare ca nu mai avem rabdare, ca idealurile noastre se darama, ca iluziile se spulbera. Cum orice rau este necesar, e bine sa privim jumtatea plina a paharului. Avem sansa de a intrezari adevarul din spatele amagirilor. Nu castigam nimic daca ne victimizam sau dam vina pe soarta! E un culoar astral care trebuie traversat cu maxima luciditate si credinta in Dumnezeu!

Jumatatea acestei saptamani scormoneste inconstientul colectiv. Vedem reactii disproportionate la persoanele hipersensibile si, mai ales, la copii! A inceput scoala, iar cea mai mare problema cu care se pot confrunta parintii este lipsa de adaptare si de integrare a copiilor, mai ales daca mediul este nou! Perseverenta si prudenta tuturor! E important sa-i lasam mai ales pe cei mici sa se manifeste si sa nu-i invatam sa se reprime! Crizele de personalitate se consuma, ard si se evapora. E nevoie numai de rabdare! Si, desigur, cum ziceam mai sus, de autocontrol!

S-ar putea sa ne enervam din senin. Insist: ne loveste valul nemultumirilor, frustrarilor si iluziilor colective! Ne curatam acum de tot ce am inabusit si nu mai putem tine in noi. Daca se umple paharul, sa ramanem stapani pe noi! Daca stim despre ce e vorba, avem datoria de a nu mai picura si noi inca o picatura chinezeasca!

Calm, rabdare, autocontrol si luciditate tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atelier astro: Eliberarea de sub umbra arborelui de familie. Conjuncția Nodul Nord - Chiron. 15 martie, online

Karma, despre care se tot vorbește, nu se mai termină și ea vreodată? Trăim o fereastră astrologică deschisă în luna februarie anul acesta p...