Ultimele zile ale lui Saturn in Balanta

Pe 22 septembrie 2012, pe seara, Soarele trecea in Balanta. Ziua egala noaptea la intindere, iar ceasul astronomic batea gongul de toamna.
Si poate n-ar fi fost nimic spectaculos in acest eveniment ciclic. Numai ca Saturn se pregatea sa iasa din acelasi semn al Balantei. Exitul se va produce seara tarziu, pe 5 octombrie, aproape de miezul noptii.
Acest flux astral aduce la rampa nevoia fiecaruia dintre noi de a primi confirmari. Se ridica de undeva din interior intrebarile: “Fac bine ceea ce fac?” “Sunt pe drumul cel bun?”.


Asteptam sa dea cineva din cap, sa ni se spuna “Da, fa in continuare ceea ce faci, nu renunta!”. Numai ca asta e doar o asteptare! De fapt trecem testul increderii in sine. Din exterior avem mai mari sanse sa primim provocari decat aprobari. Si fiecare dintre noi are tendinta de a-i pune la incercare pe altii, de a-i contesta, de a le pune la indoiala meritele si capacitatile.
Saturn ne poate ameninta linistea interioara prin descurajari si oameni care apar acum in viata noastra sa ne arate unde am gresit! Iar noi suntem tentati sa facem la fel cu altii! Mesajul lui Saturn este urmatorul: daca ceea ce facem ni se pare greu, inseamna ca suntem incurajati sa continuam!
Confirmarile vin numai din interior. Asa ca pana pe 6 octombrie e timpul pentru repliere, pentru rezistenta, pentru perseverenta. Si avem dreptul sa gresim, sa “o dam cu oistea-n gard”. Cum zice o poezie, mai rau e de cel care “nu da cu nimic in nimic”.
Credinta in noi, in Dumnezeu, in viata, in tot ce este, ne intareste sufletul si ne trece pragul. Iar cine spune acum ca este fara greseala (ca nu s-a indoit de el sau de altcineva), sa arunce primul piatra!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atelier astro: Eliberarea de sub umbra arborelui de familie. Conjuncția Nodul Nord - Chiron. 15 martie, online

Karma, despre care se tot vorbește, nu se mai termină și ea vreodată? Trăim o fereastră astrologică deschisă în luna februarie anul acesta p...