Treceți la conținutul principal

Numele de putere


Ironia sortii joaca intotdeauna feste si e plina de revelatii care lovesc intotdeauna acolo unde ai nevoie sa te doara. Oricine invata si da mai departe are nevoie sa primeasca in egala masura. Si sunt exemplu viu. Ma pregateam sa incep o noua serie a cursului de numerologie, cand am primit o informatie pe care o aveam la indemana, dar pe care nu am folosit-o si nu am pus-o in practica niciodata. O informatie de relevanta maxima chiar in numerologie!

Caci adesea cel ce vede este la fel de orb ca si cel ce nu vede. Ca sa nu mai repet ca adesea cel ce ii ajuta e altii nu se ajuta tocmai pe el...

Iar informatia lipsa mi-a venit pe o cale cu totul complementara preocuparilor mele. A trebuit sa fac o sedinta de Theta Healing, in care eu ceream alte raspunsuri, dar in care am primit ceea ce nici nu stiam ca imi e necesar. Prima citire in Theta Healing a pus direct punctul pe “i”:

- Tu mai ai si alt prenume in afara de Valeriu?
- Da, ma cheama si Mihai.
- Si de ce nu-l folosesti? Este numele tau de putere!

Stiam numerologie, dar nu simtisem niciodata ca am nevoie sa-mi valorific tot numele. Simteam ca ceva ma cenzureaza, ca pe undeva ma sabotez singur, dar nu indentificam natura acestei lipse.

Binecuvantata fie interdisciplinaritatea! Incurajez mereu pe oricine face astologie sa nu caute raspunsuri doar in astrologie. Incurajez pe oricine face numerologie sa nu caute rasunsuri doar in numerologie. Toate caile de a lua contact cu dimensiunea noastra subtila (care simtim ca rezoneaza cu noi) sunt utile si ne ajuta sa ne cunoastem. Iar daca mai facem un pas spre noi, mai facem un pas in evolutie.

Aceasta revelatie, a faptului ca eu am ales sa defilez doar cu jumatate din prenumele meu, mi-a luat un val de pe ochi! Mi-a ridicat ceata.

“- Adica tu, care faci si predai numerologie, nu te-ai folosit de asta? – Nu!”

Foarte simplu. Totul poate sa fie sub nasul tau, dar tu sa nu-l observi. Iar aceasta trezire mi-a amintit ca, intotdeauna, ce vedem la altii, vedem si la noi! Ceea ce ii invatam pe altii, mai repetam inca o data si pentru noi.

Folositea prenumelui complet intregeste numarul de expresie, ce reprezinta destinul nostru in aceasta viata. Numarul de expresei (cifrarea numelui si prenumelui complet) semnifica ceea ce am ales noi sa devenim in aceasta viata! Si nu poti sa devii ceea ce trebuie conform contractului dinaintea incarnarii decat daca te accepti pe tine cu totul! Iar asta presupune sa accepti si ca te cheama exact asa cum te cheama! Caci nu intamplator avem numele pe care-l purtam!

Primul semn de acceptare, din punct de vedere numerologic, este acceptarea numelui si a prenumelui intreg. Am avut revelatia ca ascunzand un prenume care ti-a fost pus, de fapt fugi de o parte din tine.
In cazul meu, am respins pana acum prenumele Mihai deoarece apelativul “Mihăiţă” ma lega de parinti si de trecut (asa mi s-a spus de mic, in familie, in cercul rudelor si al vecinilor). Ori, Mihăiţă cand a crescut mare, s-a facut Valeriu. Suna mai important si mai rar. Ce poate gadila mai bine egoul decat un nume impozant, sonor, pe care nu-l intalnesti prea des in jur?
Am contientizat ca am respins acest prenume pentru ca, tot lucrand pe inconstient si vindecand ranile din copilarie, am ajuns sa ocultez inclusiv numele cu care ma identificam in acea perioada.

Stiu acum ca recuperarea prenumelui pe care l-am ingropat inconstient ma ajuta sa-mi iau inapoi toata puterea pe care am cedat-o. Iar eu m-am ascuns atata timp chiar de Arhaghelul prim: Mihail. “Iarta-ma, Doamne, ca n-am stiut ce fac!”
Asadar, nu subestimati prenumele pe care le aveti! Afisati-va cu ele! Nu intamplator purtati doua sau trei prenume. Daca nu erau necesare, nu le-ati fi avut. Parintii vostri au fost ghidati sa vi le puna. Suma lor defineste cine sunteti si cine trebuie sa fiti cu adevarat!

Preumele ce-l tineti doar pentru voi va tine puterea blocata! Lasati-l sa iasa la suprafata! Multumesc Arhanghelului Mihail si ghizilor mei care mi-au adus acest mesaj esential, culmea, cand eu ma pregateam pentru un curs de numerologie, unde semnificatia numelui complet este vitala.

Recunoasterea numelui complet ne repune pe drumul pe care-l avem de urmat in aceasta viata. Acest pas ne ajuta sa ne implinim destinul. Pentru ca deschidem astfel sigiliul puterii pe care am reprimat-o. Si permitem sa se reverse toate darurile puterii personale: autoritate, inspiratie, hotarare, fermitate, claritate, viziune, integritate etc.

Recunosc, cu toata smerenia, ca abia acum pot sa spun cu tot sufletul:
MA IUBESC SI MA ACCEPT ASA CUM SUNT!

Al dvs., neconditionat,
Valeriu Mihai Pănoiu

Comentarii

  1. Foarte adevarat !!!
    Cred ca sunt multi cei care intr-un moment al vietii lor, din diverse motive, au decis sa treaca in umbra unul din numele primite la nastere.In copilarie nu imi placea numele Maria, pe care il primisem la nastere si foloseam numele cu care ma alintau parintii .Abia in adolescenta am inceput sa-l accept si (sincer) cand a inceput sa imi placa ...m-am simtit alt om.In mai 2012 am ajutat un prieten sa isi accepte cel de al doilea nume(Gheorghe) pe care refuza cu vehementa sa il accepte.I-am spus ,printre altele,ca nu intamplator (are numele Lucian Gheorghe) se considera luptator in lumina. Rezultatul acceptarii numelui intreg a dus la deblocarea emotionala si trairea unor stari pozitive asemenea celor pe care le-ati mentionat dumneavoastra.
    Nimic nu este intamplator si chiar daca nu intelegem semnificatiile... ele ni se vor revela!


    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Păcatul care distruge viața în numele iubirii

Există oameni care pot face mai mult rău într-o relație decât egoiștii și narcisiștii? Sigur că da. Cei ce nu se gândesc deloc la ei și îi pun doar pe ceilalți pe primul loc, ajungând să trăiască viața oricui altcuiva, mai puțin pe a lor. Altruismul lor atinge deseori culmile sacrificiului și anunță doar prăbușirea de sine. Pentru că cel ce se dă renunțând la el practică autoflagelarea, negarea, anularea propriei personalități, renunțarea la propria putere personală. Iar aceste forțe puse în mișcare indică o lipsă a iubirii de sine ce conduce inevitabil la resentimente, regrete, frustrare, boală. Acestea sunt vibrațiile pe care ajung să le împrăștie în jurul lor ‘martirii’ ce-și fac un titlu de glorie din modul greșit în care înțeleg ei iubirea. Cum ar putea cineva care se îngroapă în el însuși să întindă mâna altora ce vor să se ridice?
Iubirea începe întotdeauna cu iubirea de sine, pe care majoritatea o condamnă, întrucât o confundă cu egoismul. Pentru egoist, lumea se învârte în jur…

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…