Numele de putere


Ironia sortii joaca intotdeauna feste si e plina de revelatii care lovesc intotdeauna acolo unde ai nevoie sa te doara. Oricine invata si da mai departe are nevoie sa primeasca in egala masura. Si sunt exemplu viu. Ma pregateam sa incep o noua serie a cursului de numerologie, cand am primit o informatie pe care o aveam la indemana, dar pe care nu am folosit-o si nu am pus-o in practica niciodata. O informatie de relevanta maxima chiar in numerologie!

Caci adesea cel ce vede este la fel de orb ca si cel ce nu vede. Ca sa nu mai repet ca adesea cel ce ii ajuta e altii nu se ajuta tocmai pe el...

Iar informatia lipsa mi-a venit pe o cale cu totul complementara preocuparilor mele. A trebuit sa fac o sedinta de Theta Healing, in care eu ceream alte raspunsuri, dar in care am primit ceea ce nici nu stiam ca imi e necesar. Prima citire in Theta Healing a pus direct punctul pe “i”:

- Tu mai ai si alt prenume in afara de Valeriu?
- Da, ma cheama si Mihai.
- Si de ce nu-l folosesti? Este numele tau de putere!

Stiam numerologie, dar nu simtisem niciodata ca am nevoie sa-mi valorific tot numele. Simteam ca ceva ma cenzureaza, ca pe undeva ma sabotez singur, dar nu indentificam natura acestei lipse.

Binecuvantata fie interdisciplinaritatea! Incurajez mereu pe oricine face astologie sa nu caute raspunsuri doar in astrologie. Incurajez pe oricine face numerologie sa nu caute rasunsuri doar in numerologie. Toate caile de a lua contact cu dimensiunea noastra subtila (care simtim ca rezoneaza cu noi) sunt utile si ne ajuta sa ne cunoastem. Iar daca mai facem un pas spre noi, mai facem un pas in evolutie.

Aceasta revelatie, a faptului ca eu am ales sa defilez doar cu jumatate din prenumele meu, mi-a luat un val de pe ochi! Mi-a ridicat ceata.

“- Adica tu, care faci si predai numerologie, nu te-ai folosit de asta? – Nu!”

Foarte simplu. Totul poate sa fie sub nasul tau, dar tu sa nu-l observi. Iar aceasta trezire mi-a amintit ca, intotdeauna, ce vedem la altii, vedem si la noi! Ceea ce ii invatam pe altii, mai repetam inca o data si pentru noi.

Folositea prenumelui complet intregeste numarul de expresie, ce reprezinta destinul nostru in aceasta viata. Numarul de expresei (cifrarea numelui si prenumelui complet) semnifica ceea ce am ales noi sa devenim in aceasta viata! Si nu poti sa devii ceea ce trebuie conform contractului dinaintea incarnarii decat daca te accepti pe tine cu totul! Iar asta presupune sa accepti si ca te cheama exact asa cum te cheama! Caci nu intamplator avem numele pe care-l purtam!

Primul semn de acceptare, din punct de vedere numerologic, este acceptarea numelui si a prenumelui intreg. Am avut revelatia ca ascunzand un prenume care ti-a fost pus, de fapt fugi de o parte din tine.
In cazul meu, am respins pana acum prenumele Mihai deoarece apelativul “Mihăiţă” ma lega de parinti si de trecut (asa mi s-a spus de mic, in familie, in cercul rudelor si al vecinilor). Ori, Mihăiţă cand a crescut mare, s-a facut Valeriu. Suna mai important si mai rar. Ce poate gadila mai bine egoul decat un nume impozant, sonor, pe care nu-l intalnesti prea des in jur?
Am contientizat ca am respins acest prenume pentru ca, tot lucrand pe inconstient si vindecand ranile din copilarie, am ajuns sa ocultez inclusiv numele cu care ma identificam in acea perioada.

Stiu acum ca recuperarea prenumelui pe care l-am ingropat inconstient ma ajuta sa-mi iau inapoi toata puterea pe care am cedat-o. Iar eu m-am ascuns atata timp chiar de Arhaghelul prim: Mihail. “Iarta-ma, Doamne, ca n-am stiut ce fac!”
Asadar, nu subestimati prenumele pe care le aveti! Afisati-va cu ele! Nu intamplator purtati doua sau trei prenume. Daca nu erau necesare, nu le-ati fi avut. Parintii vostri au fost ghidati sa vi le puna. Suma lor defineste cine sunteti si cine trebuie sa fiti cu adevarat!

Preumele ce-l tineti doar pentru voi va tine puterea blocata! Lasati-l sa iasa la suprafata! Multumesc Arhanghelului Mihail si ghizilor mei care mi-au adus acest mesaj esential, culmea, cand eu ma pregateam pentru un curs de numerologie, unde semnificatia numelui complet este vitala.

Recunoasterea numelui complet ne repune pe drumul pe care-l avem de urmat in aceasta viata. Acest pas ne ajuta sa ne implinim destinul. Pentru ca deschidem astfel sigiliul puterii pe care am reprimat-o. Si permitem sa se reverse toate darurile puterii personale: autoritate, inspiratie, hotarare, fermitate, claritate, viziune, integritate etc.

Recunosc, cu toata smerenia, ca abia acum pot sa spun cu tot sufletul:
MA IUBESC SI MA ACCEPT ASA CUM SUNT!

Al dvs., neconditionat,
Valeriu Mihai Pănoiu

Un comentariu:

  1. Foarte adevarat !!!
    Cred ca sunt multi cei care intr-un moment al vietii lor, din diverse motive, au decis sa treaca in umbra unul din numele primite la nastere.In copilarie nu imi placea numele Maria, pe care il primisem la nastere si foloseam numele cu care ma alintau parintii .Abia in adolescenta am inceput sa-l accept si (sincer) cand a inceput sa imi placa ...m-am simtit alt om.In mai 2012 am ajutat un prieten sa isi accepte cel de al doilea nume(Gheorghe) pe care refuza cu vehementa sa il accepte.I-am spus ,printre altele,ca nu intamplator (are numele Lucian Gheorghe) se considera luptator in lumina. Rezultatul acceptarii numelui intreg a dus la deblocarea emotionala si trairea unor stari pozitive asemenea celor pe care le-ati mentionat dumneavoastra.
    Nimic nu este intamplator si chiar daca nu intelegem semnificatiile... ele ni se vor revela!


    RăspundețiȘtergere

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...