Treceți la conținutul principal

Marte retrograd în Săgetător: Marele salt cuantic

Expresia ‘se aliniază planetele’ capătă uneori sens. Ele nu se aliniază însă între ele, unele cu altele, ci se sincronizează cu fluxul vieții, care împinge și planeta pe care o locuim noi către o nouă fază a evoluției. Ce este sus se întâmplă și jos, ce este în exterior, are loc și în interior. Principiile aplicate în fizica cuantică, ce recunoaște prezența întregului în fiecare parte a sa, fac din astrologie cel mai de actualitate limbaj. Astrele vorbesc despre o trecere a omenirii în altă dimensiune!

Retrogradarea lui Marte în Săgetător, între 17 aprilie și 27 mai 2016, inițiază o frecvență energetică de o intensitate imposibil de controlat. Și, nu mai este nevoie să adăugăm, căreia este imposibil să ne opunem. Căci nimeni nu scapă neafectat, chiar dacă unora li se pare acum imperceptibilă această influență. Creierele noastre se acordează pe o nouă frecvență!

Trecem cu totul într-un alt tărâm! Minte, suflet și corp, ne rescriem. Mulți cedează și își încheie misiunea în planul fizic, poate chiar prin morți colective. Cei care încă avem treabă pe această planetă suntem într-un vârtej care ne recodifică structura ADN-ului, cu efecte și manifestări extreme la nivel mental, emoțional și fizic. Trăim o hiperbolă, anumite segmente ale vieții noastre sunt amplificate. Parcă suntem supuși unui tratament în care ni se administrează o poțiune de mărire. Ne întindem, ne extindem, ne supradimensionăm. De aici și percepțiile noastre la limită pe anumite niveluri.

Sincronicitate sau nu, această infuzie de energie care ne dilată durează 40 de zile, numărul mistic al schimbării la față, al ascensiunii, al ridicării pe un nivel superior, al protecției divine, al puterii vindecătoare. (Citește despre numărul 40.) Forțele cosmice formează o alianță care lucrează asupra Pământului într-un ritm fulgerător. Suntem teleportați pe un nou nivel de înțelegere a realității.

Marte retrograd în Săgetător, între 17 aprilie și 27 mai 2016, deschide ușa pentru urcarea pe o nouă treaptă a conștiinței umane. Există cel puțin un plan al vieților noastre unde suntem chemați să facem un salt uriaș. Saltul ne scoate definitiv dintr-un confort pe care l-am avut și ne poartă spre o curgere, o schimbare și o transformare, de data aceasta ireversibile. Odată trecuți pragul, nu mai e cale de întoarcere. Nu mai putem da înapoi și nici nu mai avem nevoie să ne dorim asta. Ne urcăm în avion: după decolare, este imposibil să coborâm din mers.

Marte retrograd în Săgetător ne dă o asemenea perspectivă asupra vieții noastre încât dizolvăm ceea ce am înțeles greșit sau nu am acceptat până acum. Zona cea mai întunecată a vieții noastre se preschimbă în lumină. Discordia se poate întoarce în iubire. Trecutul dureros se poate alchimiza în aurul viitorului. Încrâncenarea se poate topi în iertare. Trebuie doar să facem pasul, să trecem dincolo, să ne lăsăm luați pe sus.

Egoul lasă loc viziunii elevate asupra existenței. În 40 de zile, avem marea șansă de a ne acorda pe cea mai înaltă frecvență a vieții noastre, dacă preschimbăm ceea ce ne blochează în iubire. Dacă dăm tot ce avem mai rău pe tot ce avem mai bun în noi. Dacă răspundem la orice situație cu cele mai profunde și înalte valori ale noastre. Iar dacă o facem, suntem de neoprit în zborul spre cel mai înalt potențial, pe care să-l și manifestăm.

Este timpul! Ne umplem de curaj, închidem ochii, facem un pas, simțim pragul, îl facem și pe celălalt. Gata, am trecut. Suntem dincolo. Într-o nouă lume și o nouă viață. Degeaba privim înapoi, poarta a dispărut, cu portalul deschis de Marte retrograd în Săgetător cu tot. Simțim lumina și iubirea în spațiul sacru ce ne transfigurează. Umanul în forma lui divină cea mai pură!

Horoscopul saltului cuantic pentru fiecare zodie (valabil și pentru Ascendent):

Berbec: o nouă viziune asupra lumii și a vieții personale, recunoașterea greșelilor, noi orizonturi și idealuri, modificarea radicală a unor convingeri, drumuri deschise, o mare nevoie de spațiu și distanță, de călătorii fizice sau imaginare.

Taur: înțelegerea puterii personale, accesarea unor resurse materiale, renunțarea la pozițiile de forță, atingerea ambițiilor motivate de iubire, vindecarea unor răni emoționale, renunțarea la culpabilizare și la a arunca vina pe alții.

Gemeni: armonizarea relațiilor, o nouă perspectivă asupra vieții de cuplu, deschiderea sufletului, încheierea unor armistiții și înțelegeri, rezolvarea favorabilă a unor conflicte, împăcare și iertare în relațiile unu la unu.

Rac: vindecare fizică și mentală, identificarea soluțiilor la probleme presante, depășiea unor blocaje, ieșirea din punctul mort, renunțarea la simțul critic și la perfecționism, renuțarea la atitudinea de a forța lucrurile.

Leu: vindecare prin iubire, iubire de sine, atitudine non-egoistă, creativitate sporită, împăcare cu partenerul și cu copiii, cedarea într-un conflict, implicare și combatere a pasivității, recunoșterea meritelor personale de către ceilalți.

Fecioară: detașarea  de umbra trecutului, vindecarea definitivă a unor povești vechi, încheierea în iertare a conflictelor cu părinții sau familia, schimbarea obișnuințelor, experimentarea unor situații inedite, deschidere spre nou, confort emoțional.

Balanță: încheierea unor conflicte, atingerea consensului, ascultarea punctului de vedere al celorlalți, renunțarea la convingerea că are dreptate, abandonarea poziției de încrâncenare în comunicare, tratate de pace, ieșirea din situații duale.

Scorpion: vindecarea de convingeri, ieșirea din confort, acceptarea și ascultarea mesajelor din exterior, reconfigurarea valorilor personale, renunțarea la încăpățânare, recunoașterea calităților celorlalți, mai buna valorificare a timpului.

Săgetător: acceptarea că unele dorințe nu sunt benefice, abandonarea luptelor deșarte, acceptarea dialogului și a poziției celorlalți, împăcarea cu decizii ale altora, reconfigurarea priorităților, centrarea pe binele personal.

Capricorn: împăcarea cu trecutul, acceptarea voinței divine, conștientizarea finalizării definitive a unor situații ce nu se mai întorc, vindecarea de pornirea de a găsi vinovați, acceptarea lucrurilor așa cum sunt, întărirea în credință.

Vărsător: uși deschise spre viitor, intuiții spectaculoase, vindecarea de idealuri nerealizabile, apariția unor ghizi, mentori sau protectori, susținere necondiționată din partea oamenilor, popularitate, vindecare de radicalism și de stări extreme.

Pești: atingerea echilibrului între viața socială și cea personală, stabilirea priorităților, reorganizare, vindecarea de atitudinile dure și rigide, conștientizarea rolurilor jucate, renunțarea la măști și deschiderea sufletului, preschimbarea eșecului în triumf.

Sursa foto: https://ro.pinterest.com/johnleggiero7/physics-wonders-of-science/

Comentarii

 1. nu înțeleg ”mecanica cerească”, dar confirmîrile la care asist citind ce scrieți (și cum exprimați ce vedeți) îmi dovedesc că AȘA ESTE (și în viața mea și în jurul meu,:)!
  mulțumesc și ... numai bine, ca și-n ”Rai” :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Intersant si adevarat pt mine. Sper ca si previsiunile sa fie corecte ca si descrierea prezentului
  .

  RăspundețiȘtergere
 3. ESTE CEVA INCREDIBIL..MAI DEVREME ASTA AM SIMTIT...SI AICI MI-AM GASIT RASPUNSUL LA ''DE CE-UL'' LA CE AM TRAIT MAI DEVREME...

  RăspundețiȘtergere
 4. da....foarte adevarat si frumos ...astept deschiderea cu mare drag

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Păcatul care distruge viața în numele iubirii

Există oameni care pot face mai mult rău într-o relație decât egoiștii și narcisiștii? Sigur că da. Cei ce nu se gândesc deloc la ei și îi pun doar pe ceilalți pe primul loc, ajungând să trăiască viața oricui altcuiva, mai puțin pe a lor. Altruismul lor atinge deseori culmile sacrificiului și anunță doar prăbușirea de sine. Pentru că cel ce se dă renunțând la el practică autoflagelarea, negarea, anularea propriei personalități, renunțarea la propria putere personală. Iar aceste forțe puse în mișcare indică o lipsă a iubirii de sine ce conduce inevitabil la resentimente, regrete, frustrare, boală. Acestea sunt vibrațiile pe care ajung să le împrăștie în jurul lor ‘martirii’ ce-și fac un titlu de glorie din modul greșit în care înțeleg ei iubirea. Cum ar putea cineva care se îngroapă în el însuși să întindă mâna altora ce vor să se ridice?
Iubirea începe întotdeauna cu iubirea de sine, pe care majoritatea o condamnă, întrucât o confundă cu egoismul. Pentru egoist, lumea se învârte în jur…

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…