Nu! Nu ți se cuvine!

Luna Nouă în Capricorn și-a pus în gând să nu mă lase să dorm până nu spun ce am de spus, la finalul unuia din cei mai grei ani din viața mea. Mai înghițisem o dată în sec, sperând că-mi trece, abandonez ideile, până vine Delia Mureșan cu o postare săgeată drept în ochii mei: 
‘2017
Inițial am simțit energia acestui an, una blândă, dar este blândă și fermă, ca a unui TATĂ care s-a săturat ca copiii lui să facă prostii și a venit timpul să îi aducă pe calea cea bună.’

Așa că mai întâi e cazul să dăm tribut lui 2016 chiar înainte de numărătoarea inversă.

Oamenii sunt iubire și trebuie acceptați așa cum sunt! Dar eu cred că oamenii trebuie educați! Mai bine zis dresați! Povestesc la cursuri cum fiecare are părinții, copiii, partenerii și prietenii așa cum și-i dresează! 

Și eu m-am săturat! Am revoltele mele în care nu ezit să-i cer socoteală lui Dumnezeu pentru prostie, neseriozitate, nesimțire și nerecunoștință din partea oamenilor! M-am săturat de oameni care uită să vină la curs sau la programare! M-am săturat de oameni care dimineața confirmă și după-amiaza nu apar! M-am săturat de oameni care doar critică! Ooo, mă scuzați, nu veniți cu replica ‘Ești ce atragi!’. La nivel de lucru cu masele, problema se pune altfel, dar nu dezbatem aici. Gândiți-vă ce a atras Iisus și cum a fost linșat!

Când ai misiune personală cu oamenii, ești înzestrat cu puterea de a face față situațiilor în care ai de adus Lumină. Ai darul de a citi oamenii, de a-i vindeca, de a-i motiva, de a-i încuraja, de a-i pregăti pentru ceea ce-i așteaptă, de a-i susține să facă schimbări majore de viață? Se cheamă că ești purtător de Lumină și lucrător cu Lumină. Cu cât Lumina pe care o aduci e mai multă, cu atât absorbi o cantitate de Întuneric mai mare, care vine peste tine. Și vine prin invidie, prin trădare, nedreptate, prin minciună, prin agresiune, prin discreditare. Așadar, mă scuzați că și eu greșesc uneori și încurc câte o programare, dar eu sunt unul care lucrează cu atâția, în timp ce dacă unul îmi dă mie peste cap programul într-o zi fără să se deranjeze măcar să anunțe, poate îmi blochează o oră pe care o puteam folosi altfel sau îl blochează pe altul care chiar ar fi avut nevoie de ajutor în acel moment și căruia îi ocupă locul. Să mă mai scuzați că aveți pentru ce să mă judecați. Că nu corespund normelor sociale, că sunt bărbat divorțat de 2 ori la aproape 36 de ani, cu un copil. Și știți ceva? Sunt senzațional ca bărbat! Și perfect în imperfecțiunile mele! Nici nu pot să dezvolt subiectul, căci viața mea în sine este SF. Mă scuzați că am ales să trăiesc în loc să fug, mă scuzați că am ales să-mi asum responsabilități și că mă mai răcoresc prin ironii uneori răutăcioase, supărând preacuvioasele ce se îngrămădesc să mă corecteze pentru că nu e ‘politically correct’. Viața nu e ‘politically correct’. Și e o surpriză vie. Tocmai copiii știu cel mai bine asta, adulții devin amnezici. Acum două zile am fost la cinema și, la un moment dat, reapare într-o scenă spiritul unei bătrâne decedate. Am verbalizat sincron cu copilul.
Eu: ‘Uite, a venit bunica!’
El: ‘Uite, a venit baba!’

Și să mă scuzați că nu suport prostia. Dar pentru prostie, chiar nu există scuze. Până și la desene animate am auzit deunăzi replica unui personaj: ‘Planeta asta nu merită salvată!’. Mă scuzați că scutur oamenii și că atrag atenția că mila este un orgoliu nemăsurat!

Da, aleg să practic o meserie orientată spiritual! Da, recunosc că văd mai mult decât spun, dar uneori nu mi se permite să spun! Da, recunosc că Dumnezeu îmi dă acces și știu și fără să deschid astrograma și numerograma cuiva, dar prin instrumentele pe care am învățat să le stăpânesc mă conectez mai ușor și mai ales atunci când omul opune rezistență. Da, și pentru mine știu dinainte, inclusiv atunci când nu-mi convine. Și trebuie să-mi joc rolul! Chiar dacă aș putea să trăiesc foarte bine jucând alt rol. Pot oricând să mă întorc la catedră, să traduc orice fel de text din franceză și engleză ori să trăiesc din meditații la română și franceză. Și, cel puțin câteva săptămâni pe an mă gândesc să mă retrag într-o meserie lumească și într-o liniște pe care mi-o doresc. Și, credeți-mă, sunt excepțional în tot ce fac, cu toate rateurile pe care le dau! Și nici n-ați gustat cozonacul pe care l-am făcut ieri...

Dar ascult de Dumnezeu! Și îmi urmez misiunea. Îmi fac treaba. Aceea de a lucra cu oamenii la acest nivel. Cu oamenii care înțeleg și apreciază munca mea și care, la rândul lor, ajung să inspire alți oameni. Voi da, meritați! Și vă mulțumesc că-mi dați putere să trăiesc această viață și nu alta! Se pare că asta e cea ideală pentru mine, așa că o accept.

Dar tu, care ești nemulțumit și doar arunci cu pietre de pe margine, nu! Nu meriți! Nu ți se cuvine rodul muncii mele! Nu meriți să te inspiri din postările mele! Nu meriți să-ți iei putere din articolele mele! Nu meriți informația pe care ți-o livrez când apar la televizor! Tu ce-mi dai la schimb? Ai venit la vreun curs ori seminar? Ai fost la vreo consultație? Ai cumpărat vreo carte scrisă de mine? Atunci cum îți permiți să mă judeci și să tragi de mine?

Dacă apar la televizor, poate e timpul să afli că eu merg ca să mă exprim pe mine și să-mi fac misiunea. (E incomod să te știe lumea și să-ți ceară vânzătoarele horoscoape, de ajungi să ocolești magazinele.) Cel mult pentru promovare! Dar află că eu de la emisiunile la care merg nu câștig niciun ban! Ai reținut? Niciun ban! Îmi fac datoria și sunt recunoscător că profesional mi se deschid doar ușile la cel mai înalt nivel! (De exemplu, cea mai bună și urmărită emisiune de specialitate). Trăim pe aceeași planetă, unde materialul este legat de spiritual, unde și eu am facturi de plătit și copil de crescut! Și unde lucrez într-un domeniu în care îmi câștig existența prestând servicii, deci livrând cunoaștere și stare de bine! Și află că aș putea foarte bine să nu merg la televizor! Să știi că nici 20% din oamenii care vin la mine mă caută pentru că m-au văzut la televizor. Vin să-și ia informație și energie de vindecare prin mine oamenii care mă citesc, îmi urmăresc blogul sau, cel mai frecvent, primesc recomandări de la alți clienți/pacienți. 

Iar tu vii și îmi explici că, dacă apar la tv și fac horoscop defavorizez anumite zodii, pentru că ai timp și numeri pe ceas minutele (eu sunt bătut în cap, nu-mi dau seama, bine că îmi ții tu evidența!), confundând cantitatea cu calitatea și nefăcând diferența între analiză și sinteză, între proză și poezie, între descriere și metaforă. Află și că în spatele acestei împărțiri a minutelor alocate fiecărei zodii într-un horoscop la tv stau niște principii de marketing și stă graficul de audiență. Iar dacă emisiunea nu face audiență, să vedem la ce te mai uiți! Înapoi la emisiunile de bârfe și scandaluri! Poate acolo e locul tău și te regăsești mai bine! Căci tu îți vânezi zodia, eventual te mai uiți la încă una și la revedere, ți-ai luat ce-ți trebuie, mai și înjuri și în loc să te concentrezi pe ce ai primit și pe procesarea informației, urli în gura mare și mânjești pereții pe Facebook că ești o victimă și ai primit prea puțin! Ție ți se cuvenea mai mult!

Ei bine, află că nu ți se cuvine! Reluăm! Ai făcut vreun curs cu mine? Vreo consultație? Mi-ai cumpărat vreo carte? Eu am vreun beneficiu de pe urma ta? Ai echilibrat cumva energia dintre noi? Ai plătit serviciul din care te înfrupți? Nu? Mă gândeam... Dacă-l plăteai, nu erai așa nemulțumit. Află că nu meriți informația care-ți vine gratis! Tocmai de aceea nu apreciezi! Pentru că e gratis! Și ai impresia că, dacă sunt persoană publică, îți aparțin, sunt bun comun și coș de gunoi în care să-ți arunci tu frustrările! Și mai ai impresia că meriți! Nu! Tu, cel din categoria celor ce l-au omorât pe Iisus și au făcut din Sfântul Ștefan primul martir creștin, nu meriți! Și nu mă meriți! Și nici eu nu te merit pe tine! Dumnezeu categoric îmi dă în compensație altceva! Dar mi te dă și pe tine să te duc în spate! Cineva trebuie să o facă! Până una alta, mă nimerisem eu prin preajmă. Are Nicoleta Svârlefus o vorbă: ‘Fie primit!’. 

Viața m-a învățat că un rechin nu poate fi îmblânzit cu dragoste. Când vine monstrul peste tine, nu poți să-l dobori decât dacă te faci mai mare decât el și pui șaua pe el! Pe cei mai mici și vulnerabili, trebuie să ai grijă să nu-i strivești, în schimb. Cu ei, blândețea face minuni.  Pot fi acuzat de aroganță, dar am ajuns să-mi cunosc prea bine valoarea. Atât de bine încât uneori, văzând atâta prostie și manipulare și curvie și competiție și luptă pentru putere și faimă în lumea spirituală, îmi vine să fug doar pentru că mi-e silă să fiu numit coleg cu mari ‘maeștri’ care nu înțeleg nici viața și nici oamenii și care trăiesc în realități care există doar în capul lor. Slavă Domnului că ei înțeleg măcar banii! Mă detașez și mă uit de sus, dar mai derapez și eu uneori în emoții...

Puterea vine în special din cunoașterea de sine! Din a ști cine ești, cum ești, cum funcționezi! Eu am vibrație de armonie și echilibrare. Sunt un îmblânzitor. Sunt total dezacordat cu agresivitatea. Lupta și competiția mi-au fost induse până în adolescență, dar m-am lepădat ușor de ele, din moment ce nu făceau parte din structura mea. În traducere, am fost mult timp dintre cei luați de proști; prost de bun. Numai că, având acest ‘dar’, cum Universul completează golurile cu preaplinul, am fost înconjurat de agresivitate de când mă știu. Să nu mai vorbim despre familie și relații, căci viața mea personală e suficient de judecată ca să mai fie nevoie să-mi fac și eu vreun proces. Și să nu mai vorbim despre contexte sociale sau colegiale de mediere, deci de armonizare și echilibrare a energiilor dintre oameni, culminând cu intervenții foarte drastice în care am fost nevoit să pun mâna pe telefon și să spun: ‘Te rog să nu mă mai implici în povestea asta și să nu mă pui la mijloc, că nu ți-am futut eu nevasta!’, eu cunoscând toate părțile implicate. 

Numai că, profesional, atâta timp cât îmi fac treaba, am dreptul să impun limite și să gestionez autoritar relația cu agresorii. Iar agresori sunt oamenii care nu au cuvânt, cărora la a doua abatere eu le blochez numărul de telefon. Iisus a zis să întoarcem și celălalt obraz. Nu avem mai mult de doi. Agresori sunt cei ce îmi vampirizează timpul cerând programări fără să schimbe nimic din ceea ce am vorbit anterior în viața lor. Îi refuz din start. De ce să mai vină la mine dacă nu fac ce vorbim? Să vină peste câțiva ani, sau peste cât timp e nevoie. Agresori sunt cei ce vin și împrăștie ‘adevărul’ despre mine: ‘Nu mi-a spus mare lucru!’ sau clasica ‘Aoleo, am fost degeaba! Nu mi-a zis nimic și am dat și două milioane!’. Păi tocmai despre bani era vorba probabil! Dacă pui banii înaintea a ceea ce primești, nu mai veni dacă nu apreciezi! Nu ești deschis! Iar eu mă mai și lupt cu tine! Și numai ce zisei, dacă mă lupt, mă consum prea mult și inutil. Eu nu obțin nimic prin luptă. Ci prin muncă și iubire! Sau poate pur și simplu n-am rezonat. Prima dată a fost și ultima dată, măcar știm cum stă treaba.

Înțelege că, dacă vii la mine, nu te aștepți să-ți spun ce vrei să auzi! De aceea, dacă ai fost și ești nemulțumit, nici nu ai auzit nimic, pentru că nu ai vrut! Și n-ai acceptat un lucru elementar: tu vii cu o problemă, dar poate Universul consideră că trebuie să astupi mai întâi un alt gol în viața ta și de aceea informația care vine către tine este un pas către problema ta, care deocamdată nu are rezolvare, pentru că depinde de alți factori. De exemplu, vine doamna la consultație și îmi spune că s-a săturat și vrea să divorțeze. Eu (evident că nu eu, ci prin mine) nu și nu! Te duci acasă și faci un copil și reglezi lucrurile! Ghici ce! În câteva săptămâni rămâne gravidă, iar după ce naște, primesc mesaj de mulțumire că se simte împlinită și să s-a împăcat cu soțul. A fost temporar, am văzut de curând pe Facebook că a divorțat, dar copilul a fost marele dar al căsniciei încheiate.

Acum, că am făcut revoluție și m-am descărcat, haideți cu toții la TATA (vezi citatul din introducere) să vă ia în brațe și să vă pupe! Inclusiv pe cei nemulțumiți, frustrați, trădători. Nu am cum să nu vă înțeleg și să nu vă iubesc! Dar asta nu mă împiedică să vă trag de păr! Care mai aveți. La mine, părul bun a părăsit mai de tot capul prost. Dar în două fire dacă mă mai țin și se găsesc iar deștepții și judecătorii să dea năvală, vâlvoi mă fac și le arăt cu forța care le este locul!

Să descălecăm cu bine din 2016 și să îmblânzim cu iubire și armonie anul 2017!

Sursa foto: http://www.capitalfm.co.ke/news/2016/06/find-missing-lawyer-client-lsk-demands/hammer-justice-8/

30 de comentarii:

  1. multumesc! multumesc! multumesc! tu ma trezesti cand ma ia ...somnul!

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ai energizat in noapte :)
    Iti multumesc din suflet pt tot ceea ce esti si pt ce oferi umanitatii! Esti MAGIC :) Ma inspiri.
    Multumesc !!!!
    Un an nou fericit !

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc! Un an nou binecuvantat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti minunat Valeriu .Iti doresc un an cu sanatate si lumina,un An Nou Binecuvantat

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc frumos. Imi doresc sa ajung la urmatorul curs de numerologie. Pe ultimul l-am ratat, din pacate.
    La multi ani! Sa aveti un an asa cum va doriti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari ,domnule Valeriu Panoiu !Citesc postarile dumneavoastra ,am cumparat cartea ,,Cer si destin ", nu stiu mare lucru , va doresc tot binele din lume .Sanatate !Sa aveti un viitor mare !

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunteti cu adevarat deosebit si va multumesc pentru tot ce faceti!Ma simt mult mai bine cand vad ca exista si astfel de oameni,ca nu s-a stins de tot samanta asat buna si sanatoasa a oamenilor frumosi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Esti un scump!Continua!esti suparat,CONTINUA!...ai rolul tau important in aceasta LUME nebuna si dezorientata CONTINUA! SOARELE e acolo pe cer,vesnic si ne vegheaza CONTINUA! AN NOU CU BUCURIE ! pentru tine Valeriu.BUcuria si inocenta sa ramana cu noi vesnic!

    RăspundețiȘtergere
  9. Doar cine te-a intalnit macar o data la vreun seminar, curs sau consultatie poate spune ca informatia primita si tot ce esti si faci tu, este o flamă care porneşte motoraşul in conştiința fiecaruia si călătoria poate continua, depinde doar de călător.
    Nu ştiu de la ce te-ai luat, eu vreau doar să-ți mulțumesc pentru felul in care mi-ai luminat drumul si da, HARUL TĂU chiar mi-a adus ușurință. Tu ghidezi copilului să vadă calea cu asfalt, autostrada, gropile, măcar sa ştie pe unde sunt... dar el vrea experiența bălților si n-ai ce-i face.
    Mulțumesc pentru toate revelațiile tale din 2016, le savurez pe Facebook şi multe au fost scrise țintă pentru mine.
    Mulțumesc pentru energia ta bună, pentru modestia ta (mare virtute in spiritualitatea asta de azi), pentru curajul de a te arăta aşa cum eşti, pentru exemplul de a căuta bucuria in relații (este ok sa pui capăt unei relații şi să o iei oricand de la capăt), pentru normalitatea ta, pentru generozitatea ta (şi cine ți-a trecut pragul, ştie bine ce zic),

    RăspundețiȘtergere
  10. Valeriu, parca ai scris pentru mine articolul asta :) ca si eu m-am cam saturat ... Multumesc !!

    RăspundețiȘtergere
  11. Stimate domnule Panoiu
    Va urez un An nou fericit.

    RăspundețiȘtergere
  12. Te pup si e iubesc! Tu stii ca faci bine ce faci.Si suntem si noi care stim asta! Doar cine nu vrea sa afle nu afla!

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte interesant articolul dumneavoastra! Asta ma face sa-mi doresc sa va citesc cartile si sa vin la un seminar sa va ascult. Sa stiti ca si eu am avut un an foarte intens in trairi si greu din punct de vedere material si sufletesc. M-am cam regasit in multe din situatiile expuse de dumneavoastra si simi doresc si sper ca 2017 sa-mi aduca, sa ne aduca mai bine zis mai multa ingaduinta si bunatate din partea oamenilor din jur, sanatate si abundenta. La multi ani domnule Panoiu!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cineva te-a suparat rau se vede treaba...lasa ca noi te iubim,te imbratisam cu drag sa nu mai fii suparat deloc(sa nu cada si alea doua fire totusi)te imbratisam strins si iti multumim ca ne faci fericiti prin cea ce faci,iti dorim sa fii fericit,implinit, sanatos,sa-ti fie bine copilasul,si tot ce vrei si ai nevoie!Scriu in numele celor care simnt la fel ca mine.Cu drag si respect!Silvia

    RăspundețiȘtergere
  15. Un articol care m-a surprins foarte plăcut! Vă voi urmări cu mai multă atenție ! Foarte interesantă și logică ideea că dacă aduci lumină, atragi o mare cantitate de întuneric!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TE IUBIM VALERIU pt ceea ce esti si pt. onestitatea ta! Si suntem multi! Te iubim pt. ca TIE ITI PASA DE OAMENI! TE IUBIM PT CA TU ESTI IUBIRE! Te iubim pt ca ESTI CU TOTUL SPECIAL si ne ajuti cu atata noblete sufleteasca sa ne conectam la LUMINA! Nici pe mine nu m-a lasat sa adorm prea usor ultima Luna Noua din 2016! Iar acum, dupa ce am citit articolul tau, ma simt mult mai bine! M-ai ajutat, pur si simplu! ITI MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL PT TOT, VALERIU! FII BINECUVANTAT! Te imbratisez cu mult, mult drag! Corina M.

      Ștergere
  16. WHAT A RELIEF! Asta da eliberare. Am simtit-o pana in ultima celula a corpului meu. Asta pentru ca si eu am nevoie de eliberare, sa urluuu, sa scuip si sa dau la spate tot ce am acumulat in acest an. Recunosc revolta Geamanului. Si intelectual, pe deasupra. Si eu sunt in Gemeni, dar si Leu dupa ascendent, plina de lehamitea imperfectiunilor mele, satula de criticile celor pe care nu stiu cum/ce sa mai fac sa ii ajut (rugata fiind). Caci binele ce-l faci, bine iti va aduce. My ass! Vorbe de claca. Dar de n-ar fi El, Calea, Lumina, Adevarul... m-as pierde! Si pentru asta sunt recunoscatoare si calma si inteleptita iti spun: UN AN NOU NOU (nu e greseala), CU BINECUVANTARI DIN CERURI! LA MULTI ANI (multumesc pentru revolta-ti care m-a linistit!) :-)

    RăspundețiȘtergere
  17. O marturisire.descarcare ca un tavalug...care vine.vine.vine calca totul in picioare.
    Te stiu de cand ai inceput colaborarea cu Nico. Si cum ea s.a indreptat spre alte orizonturi si fost astrologul/numerologul sufletului meu.
    Atat vreau sa.ti spun:n.ai trait degeaba. Iti multumesc pentru ceea ce ai picurat in sufletul meu toti anii astia:cunoastere.binatate.iubire.umor.stare de bine.nadejde.lectii de viata. Si poate o sa te mire: nu ma intereseaza divorturile tale ci doar ma bucur cd vad prietenia cu copilul tau.
    Nico mi.a schimbat viata iar tu ai fost acolo cd ea a parasit astrologia. Erai certitudinea.valoarea.calitatea.fiindca horoscoapele tale erau di lectii de viata!
    Eu multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  18. multumesc si sunt recunoscatoare pentru ceea ce ai scris. Si daaa...unde e mai bine ca in bratele lui Tata,unde in alta parte? multumesc si nu-i asa....totul e iubire, infinit etern, si orice e mai putin de atat, e o iluzie. La multi ani cu drag si spor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Minunat! Dincolo de informatiile valoroase pe care le transmit scrierile tale, eu savurez enorm forma . Ai un condei...minunat. Absolventul de Litere din tine ne daruieste adevarate mostre de jurnalism, eseistica, proza lirica...
    La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumesc! Un articol zdrobitor de sincer, un fel de operatie pe cord deschis fara anestezie. Felicitari! Nu credeam ca pot citi un articol atat de adevarat si frumos la final de 2016.Va doresc un 2017 cu sanatate, prosperitate, bucurii si multa inspiratie!

    RăspundețiȘtergere
  21. ce-ar mai fi de spus :)? mulțam fain și spor în toate bune, de-a lungul și de-a latul timpului și dincolo el :)!

    RăspundețiȘtergere
  22. Domnule Panoiu, orice relatie dintre 2 oameni este ca o ciorba (inclusiv relatia dintre prestator si beneficiar). Daca unul dintre cei doi incepe sa scuipe in aceasta ciorba, celalalt o poate refuza. Bland, dar ferm. Sau nervos, dar ferm. Fiecare cum poate...
    Problema principala nu este ca unul scuipa in ciorba (atata poate, asa s-a invatat, asa i s-a permis), ci ca celalalt fie ii permite acest lucru, uneori pentru mult timp, fie se enerveaza ca i se intampla asa ceva, dar nu face nimic.
    Asadar, de la cel care scuipa in ciorba nu poti astepta prea multe deocamdata (sa inceteze, sa se schimbe...). Dar de la tine da. Sa o refuzi ferm. Ceea ce inteleg ca ati si facut...
    Un An Nou bun va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  23. va urmaresc de mult timp si pe Nicoleta.Sunt geaman 16.06.1975.e multa revolta in sufletul dumneavoastra...nu merita nimic in lume mai mult decat linistea.linistea unui om intelept,bun,iubitor,si care ne aduce atatea invataturi.asta ne face sa va urmarim cu sufletul la gura!restul,cei care nu apreciaza,nu conteaza.va iubim,mergeti inainte

    RăspundețiȘtergere
  24. Valeriu,nu vei putea niciodata sa-i multumesti pe toti dar sa fii sigur ca cei care te apreciaza sunt multi, foarte multi !
    Multumim pentru tot ceea ce ne oferi si fie
    ca 2017 sa fie un an mai bun pentru noi toti.La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  25. Un articol foarte onest si de impact!Un lucrator cu LUMINA dragior, trebuie nu doar apreciat,iubit si respectat, el trebuie si protejat! Valeriu face o treaba pentru care plateste, nu doar primeste...banii se duc, dar numai el stie cum se descurca cu toate energiile "minunate" venite atat de la clienti dar si de la cei de jos...
    si nu, nu vreau sa fac din el un sfant pentru ca TOTI SFINTII SUNT MORTI!!! vreau sa fie aici si sa stie ca are pentru ce dar mai ales pentru cine, sa mearga mai departe!!!
    spor la treaba !!!:)

    RăspundețiȘtergere
  26. Va urmaresc, va citesc si va simt ca o persoana cu har, dati-i inainte cu munca dvs ca o faceti foarte bine!
    Si asa cum tot dna Nicoleta spunea intr-un articol recent: "Cum te pot contamina cei din jur. Sau cum sa ramai in adevarul tau...", extrem de real, interesant si care ni se potriveste multora (si de o parte si de cealalta): "De fapt, cea mai eficienta solutie este sa fii in adevarul tau, sa functionezi din el, din tine. Sa ai curajul de a spune si face exact ce vrei, sa opresti o conversatie, de exemplu, daca nu te intereseaza sau simti ca nu creeaza nimic pentru tine, nu contribuie si nu face o diferenta".
    Ati facut-o si dvs prin descarcarea sufletului in aceasta postare (scrisul e una din cele mai eficace terapii), acum mergeti inainte si sfatuiti-ne despre drumul nostru, al fiecaruia.

    RăspundețiȘtergere
  27. Esti bun, Omule! Ai STILL!!Nu ma intereseaza ASTRELE, ma intereseaza MODUL cum le prezinti! Inclusiv in scris, Textele de pe-aici! Faina abordare!Bafta in Noul AN si de-a pururi!!

    RăspundețiȘtergere
  28. Cu ajutorul unui om numit Dr.Agbazara am reușit să rămân însărcinată prin rădăcină și ierburi. Sunt de 47 de ani, mi-a fost greu să rămân însărcinată, deși soțul meu mă iubește, dar chiar mi-a fost rău că nu am propriul copil, dar după mulți ani am întâlnit-o pe Dr.Agbazara, a cărei adresă de e-mail este ( agbazara@gmail.com) mi-a dat rădăcini și ierburi și am fost însărcinată o săptămână după ce i-am ajutat. Sunt acum 7 luni însărcinată și, de asemenea, îmi place să sfătuiesc pe toți cei care caută ajutor pentru a rămâne însărcinați să contacteze chiar pe acest om prin adresa sa de e-mail: ( agbazara@gmail.com )

    RăspundețiȘtergere
  29. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...