Treceți la conținutul principal

(Video) Numerologia numelui - numerele karmice la ''360 de grade Special'', B1TV

Înregistrarea emisiunii ''360 de grade Special'' din data de 13 mai 2017, cu Alina Bădic.

Invitați: Cristian Pompei și Valeriu Pănoiu.

Click aici pentru vizionare!

Tema: NUMEROLOGIA NUMELUI

Subictul ediției: NUMERELE KARMICE

Mod de calcul, interpretare, tipuri de karmă, profesii și sănătate. Previziuni.

Comentarii

 1. În cazul femeilor casatorite, care nume de familie se ia în calcul, cel cu care s-a nascut sau cel al sotului?
  Multumesc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cel din momentul la care se face calculul.

   Ștergere
 2. Alexandra Popa16 mai, 2017

  Bună ziua,
  Am adunat de trei ori numerele corespunzătoare numelui și prenumelui meu, iar cifra este aceeași: 4.
  Deși în cadrul emisiunii ați subliniat că numele și prenumele NU trebuie să conțina literele D, M și V, prenumele meu conține litera „D”. Unde este greșeala? Mulțumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cine a zis ceva de adunare? Pur și simplu, aveți D în prenume, deci nu aveți numărul karmic 4. Lipsea D, aveați 4 karmic. Nu se adună nimic la numerele karmice.

   Ștergere
  2. Alexandra Popa17 mai, 2017

   Mulțumesc pentru răspuns!

   Ștergere
 3. felicitari pentru emisiune! apreciez mult informatiile oferite. am intalnit o situatie mai putin obisnuita facand analiza numelui unei persoane din familie... acesta nu are nici o lectie karmica! mentionez ca aceasta persoana se comporta cu cei din jur ca un adevarat narcisist si a cauzat multa suferinta in familie. ce semnificatie are lipsa unei lectii karmice in aceasta situatie? Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ca si persoana anterioara, am intalnit de 2 ori pana acum aceasta situatie. Prin urmare, ce se poate spune despre persoanele care au toate numerele in componenta numelui si prenumelui?
  Va multumesc mult pentru toate informatiile oferite in cadrul emisiunii.

  RăspundețiȘtergere
 5. Se poate sa mi se potrivească și nr karmic 6 și 7???personal ..Îmi lipsesc literele și din nr 6 și din nr 7...

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Păcatul care distruge viața în numele iubirii

Există oameni care pot face mai mult rău într-o relație decât egoiștii și narcisiștii? Sigur că da. Cei ce nu se gândesc deloc la ei și îi pun doar pe ceilalți pe primul loc, ajungând să trăiască viața oricui altcuiva, mai puțin pe a lor. Altruismul lor atinge deseori culmile sacrificiului și anunță doar prăbușirea de sine. Pentru că cel ce se dă renunțând la el practică autoflagelarea, negarea, anularea propriei personalități, renunțarea la propria putere personală. Iar aceste forțe puse în mișcare indică o lipsă a iubirii de sine ce conduce inevitabil la resentimente, regrete, frustrare, boală. Acestea sunt vibrațiile pe care ajung să le împrăștie în jurul lor ‘martirii’ ce-și fac un titlu de glorie din modul greșit în care înțeleg ei iubirea. Cum ar putea cineva care se îngroapă în el însuși să întindă mâna altora ce vor să se ridice?
Iubirea începe întotdeauna cu iubirea de sine, pe care majoritatea o condamnă, întrucât o confundă cu egoismul. Pentru egoist, lumea se învârte în jur…

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…