Treceți la conținutul principal

(Video) Numerologia numelui - numerele karmice la ''360 de grade Special'', B1TV

Înregistrarea emisiunii ''360 de grade Special'' din data de 13 mai 2017, cu Alina Bădic.

Invitați: Cristian Pompei și Valeriu Pănoiu.

Click aici pentru vizionare!

Tema: NUMEROLOGIA NUMELUI

Subictul ediției: NUMERELE KARMICE

Mod de calcul, interpretare, tipuri de karmă, profesii și sănătate. Previziuni.

Comentarii

 1. În cazul femeilor casatorite, care nume de familie se ia în calcul, cel cu care s-a nascut sau cel al sotului?
  Multumesc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cel din momentul la care se face calculul.

   Ștergere
 2. Alexandra Popa16 mai, 2017

  Bună ziua,
  Am adunat de trei ori numerele corespunzătoare numelui și prenumelui meu, iar cifra este aceeași: 4.
  Deși în cadrul emisiunii ați subliniat că numele și prenumele NU trebuie să conțina literele D, M și V, prenumele meu conține litera „D”. Unde este greșeala? Mulțumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cine a zis ceva de adunare? Pur și simplu, aveți D în prenume, deci nu aveți numărul karmic 4. Lipsea D, aveați 4 karmic. Nu se adună nimic la numerele karmice.

   Ștergere
  2. Alexandra Popa17 mai, 2017

   Mulțumesc pentru răspuns!

   Ștergere
 3. felicitari pentru emisiune! apreciez mult informatiile oferite. am intalnit o situatie mai putin obisnuita facand analiza numelui unei persoane din familie... acesta nu are nici o lectie karmica! mentionez ca aceasta persoana se comporta cu cei din jur ca un adevarat narcisist si a cauzat multa suferinta in familie. ce semnificatie are lipsa unei lectii karmice in aceasta situatie? Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ca si persoana anterioara, am intalnit de 2 ori pana acum aceasta situatie. Prin urmare, ce se poate spune despre persoanele care au toate numerele in componenta numelui si prenumelui?
  Va multumesc mult pentru toate informatiile oferite in cadrul emisiunii.

  RăspundețiȘtergere
 5. Se poate sa mi se potrivească și nr karmic 6 și 7???personal ..Îmi lipsesc literele și din nr 6 și din nr 7...

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Horoscopul miracolelor! 40 de zile cu daruri cerești pentru zodii

De ce este important să respectăm ciclul sărbătorilor de peste an, indiferent dacă ele sunt de natură laică ori religioasă? Pentru a fi trăi în LEGEA RITMULUI. Crăciunul urmat de Anul Nou și Paștele sunt vârfurile trăirii în acord cu respirația Universului, în care ne lăsăm atât ca indivizi, cât și ca grup, naționalitate, specie. Mișcările astrelor sunt în deplină armonie cu energiile terestre care însuflețesc omul. Tot Cerul, cu ființele sale de Lumină (ierarhii cerești, arhangheli, îngeri, sfinți), dar și cu corpurile fizice purtătoare de vibrații (stele, planete, sateliți, asteroizi) care sunt ca niște valuri de energie ce ne poartă pe marea vieții pulsează la unison cu ceea ce se întâmplă cu noi și în noi. Precum în Cer, așa și pre Pământ.
Postul Paștelui scoate din noi un joc de lumini și umbre. Coborâm în bezna proprie și în bezna celorlalți, care ne înghite uneori cu totul, ca atunci când nu mai poți înota, îți intră apă în pe nas ori chiar ajungi cu capul la fund. Săptămâna mar…

Anul chinezesc 2017. Cui îi cântă Cocoșul?

Între 28 ianuarie 2017 și 15 februarie 2018 stăm din punctul de vedere al zodiacului chinezesc sub semnul Cocoșului de Foc. Gălăgie multă. Mult zgomot pentru nimic. Bunica bate toba. Câteva dintre sloganele pe care le pune în mișcare energia Cocoșului de Foc.
Entuziasmul dă năvală în anul chinezesc 2017 și ne ia pe sus. Cocoșul este cel ce dă trezirea la prima oră a dimineții, prin urmare îi susține pe cei ce sunt matinali și ne dă tuturor o mai mare forță vitală pe la răsăritul soarelui. Curajul este un alt atribut pe care-l stimulează această zodie, precum și simțul comunității. Apare impulsul nestăpânit de a ne susține drepturile și de a ne alia în grupuri pentru a susține cauze comune. În goana după drepturi, să nu neglijăm totuși obligațiile... Să ne uităm întotdeauna la ce dăm, înainte de a suna din goarnă și de a cere... Să ne gândim la cocoșul care găsește o râmă și cheamă roată în jurul său toate găinile ca să împartă prada. Mă rog, mai mult el le cheamă ca să obțină confirmăr…