Treceți la conținutul principal

Tabără de Astrologie în deltă, Sulina, 13-15 octombrie 2017

În weekendul 13-15 octombrie facem un sejur în Delta Dunării. E mult spus ''tabără de astrologie'', dată fiind durata (în ideea de a fi cât mai accesibilă), dar păstrăm termenul ca să înțelegem că există un nucleu: armonia cu noi înșine, din care decurge armonia cu ceilalți și cu tot ce există.

Mergând în inima apelor, tema aleasă (accesibilă și începătorilor și celor doar pasionați de astrologie) este INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ ÎN ASTROLOGIE. Vorbim despre emoții și despre stăpânirea lor.

Astrologia bineînțeles că este miezul care ne reunește, dar mai ales pretextul. Seminar vom face doar sâmbăta, cam 2 ore dimineața, 2 după-amiaza (știm cam cât durează de fapt 2 ore), ca să avem timp și de explorare sau plimbare cu barca. Plecăm vineri și ne întoarcem duminică.

Modelul de organizare va fi cel obișnuit: toată lumea plătește egal, cazarea + masa, fiecare se organizează cu transportul și punem un preț pentru participarea la curs, de achitat acolo (100 lei). În rest, ne leagă voia bună, revelațiile, prietenia.

De data asta, spre deosebire de taberele lungi, expediția se încadrează la categoria ''family'', deci se poate veni cu copii cu tot (care n-au ce să caute la curs, dar îi trimitem la pescuit și le dăm sarcină să ne aștepte cu saramură și cu mămăligă).

Destinația: SULINA
Pensiunea PORTO FRANCO

Avem doar 10 camere în această pensiune. Ele se ocupă în ordinea înscrierilor. După depășirea numărului de locuri, dacă e cazul, am vorbit să ne împrăștiem pe la vecini.

Intențiile de participare, vă rog, pe mail, ca să pot ține o evidență: valeriu.panoiu@gmail.com.

Tarife cazare: avem practic 2 nopți de cazare

160 lei/sejur/persoană în cameră dublă cu mic dejun inclus
pentru copil: 100 lei/sejur cu mic dejun inclus

Toate camerele au 2 paturi si o canapea extensibilă.

Micul dejun se serveste in regim bufet.

Pentru celelalte mese, zilnic vom avea de ales dintr-un meniu ce va fi afisat la micul dejun. Meniul contine preparate din peste, carne de pui si porc. Vom spune dinainte daca exista alte obiceiuri alimentare.

Până la Tulcea, drumul durează din București maxim 4 ore. Traseul recomandat: autostradă până la Drajna, apoi drumul vechi, spre Hârșova – Tulcea.

La Sulina se ajunge doar pe apă, (mașinile urmând a fi lăsate în Tulcea):

- pentru cine poate pleca de dimineața și ajunge la prânz în Tulcea, cu nava pasager capacitate 200 locuri - cursa zilnica 13.30 din Tulcea - cost calatorie 50 lei/persoana - timp calatorie 4,5 ore - parcarea masinii in acest caz se face in parcarea din zona Garii Tulcea - imbarcarea de pe faleza Gara Fluviala. Nu e necesara rezervarea.
- cu o șalupă de 10-12 locuri ce poate fi închiriată la orice oră de către un grup. Durata călătoriei: 1,5-2 ore. Tariful este 700 de lei/cursă (bani care se împart/persoană în funcție de gradul de ocupare, deci aproximativ 70 lei/persoană). Vom face rezervare. Pentru cei ce pleacă de exemplu, din București, la ora prânzului, după ce ies copiii de la școală, rezervăm o șalupă la ora 16:00 sau 16:30. Dădeam exemplul personal, bineînțeles că fiecare își calculează timpul din localitatea de origine.

Sâmbătă facem traseu turistic, probabil Traseul „Vărsarea” – farul vechi, cherhana, statia meteo, farul nou, gura de varsare a Dunarii, insula cu pasari, golful Musura.

Gazda noastră cea minunată, mare iubitoare de astrologie (vedeți tabloul de pe casa scării în pensiune) ne răsfață și ne oferă o masă de întâmpinare vineri seara pentru toți participanții. 

Sulina, venim!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Păcatul care distruge viața în numele iubirii

Există oameni care pot face mai mult rău într-o relație decât egoiștii și narcisiștii? Sigur că da. Cei ce nu se gândesc deloc la ei și îi pun doar pe ceilalți pe primul loc, ajungând să trăiască viața oricui altcuiva, mai puțin pe a lor. Altruismul lor atinge deseori culmile sacrificiului și anunță doar prăbușirea de sine. Pentru că cel ce se dă renunțând la el practică autoflagelarea, negarea, anularea propriei personalități, renunțarea la propria putere personală. Iar aceste forțe puse în mișcare indică o lipsă a iubirii de sine ce conduce inevitabil la resentimente, regrete, frustrare, boală. Acestea sunt vibrațiile pe care ajung să le împrăștie în jurul lor ‘martirii’ ce-și fac un titlu de glorie din modul greșit în care înțeleg ei iubirea. Cum ar putea cineva care se îngroapă în el însuși să întindă mâna altora ce vor să se ridice?
Iubirea începe întotdeauna cu iubirea de sine, pe care majoritatea o condamnă, întrucât o confundă cu egoismul. Pentru egoist, lumea se învârte în jur…

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…