Iunona retrogradă. Găinile preferă supa de cocoș!

Horoscopul sfârșitului de an 2018 este un exemplu despre cum poate ajunge în rolul principal un actor secundar. Despre cum tranzitul unui asteoroid, ignorat în mare parte în analize, actualizează un întreg context astral și imprimă un focus clar interesului general.

Între 23 octombrie și 23 decembrie 2018, Iunona retrogradează în Taur, pe fondul unor schimbări majore de forțe astrale: Venus retrogradă în Scorpion și Balanță, trecerea lui Jupiter din Scorpion în Săgetător, trecerea Destinului din Leu în Rac, întoarcerea lui Uranus în Berbec. Buturuga mică răstoarnă carul mare prin acest mers retrograd al Iunonei în semnul Taurului, care valorifică o direcție feministă a zodiacului. Iunona merge în sens aparent invers din 11 octombrie prin Gemeni, însă efectele sale dau cu bomba odată cu trecerea în Taur. Combinația de retrogradare venusiană cu întoarcerea asteroidului numit în celălalt domiciliu al lui Venus, Taurul, anunță focuri de artificii în relațiile dintre bărbați și femei la orice nivel. Revelionul celor două sexe vine mai devreme anul acesta.

Femeile s-au cam săturat și au obosit să fie... bărbați. Iunona vine să le arate femeilor locul lor de femei și să-i pună la punct pe bărbații care nu sunt... bărbați.

Acolo unde cuplurile funcționează pe roluri corect asumate, se anunță o perioadă de înflorire. În astrologie, Iunona simbolizează căsătoria și parteneriatele ideale, iar între 23 octombrie și 23 decembrie 2018 relațiile validează, confirmă și binecuvântează valoarea vieții în doi. Mulți dintre cei singuri și cu temele făcute în relații își pot întâlni acum un suflet ales pe sufletul lor.

În cuplurile în care femeile produc mai mult, au inițiativa, dau direcția, duc greul, deja vorbim de revoluție. Cresc maxim exigențele femeilor, care își cer drepturile. Există o nevoie teribilă de răsfăț a femeilor de către bărbați. Situația se generalizează și la locul de muncă, acolo unde există bărbați pasivi ce împart responsabilități cu femeile mult mai eficiente și întreprinzătoare. În lumina acestui tranzit, ies la lumină foarte mulți trântori, profitori sau imaturi. Femeia măritată cu băiețelul lui mami greu rezistă unei ispite macho. Un șef bărbat neimplicat greu rezistă lângă o subalternă care ține în spate întreaga echipă. 

E nevoie mai mult ca oricând de bărbați care să-și asume responsabilități și pe care femeile să-i poată admira. Războiul dintre cele două sexe escaladează, pentru că femeile își revendică locul lor de drept prin naștere. Acolo unde bărbatul este altceva decât bărbat (după caz, călău, prinț, băiețel etc.) femeia capătă puteri aproape cerești în relație. În această perioadă, femeile dau ultimatumuri și semnează sentințe definitive. Și nu e vorba despre un feminism dus la extrem, ci despre o recuperare a energiei feminine în forma sa echilibrată. 

Iunona retrogradă pune întrebarea clasică: ‘La tine în casă cine cântă? Cocoșul sau găina?’. Iar găinile nu prea mai vor să cânte cocoșește. Le e suficient să clocească ouăle. Vor să stea pe locul lor. Iar dacă nu sunt lăsate, acționează în doi timpi și tot atâtea mișcări. În primă fază, jumulesc cocoșul. În faza a doua, fac o delicioasă supă de cocoș. Un tranzit astral pe care femeile au toate motivele să-l savureze din plin, cu poftă bună.

În ce domenii afectează Junona retrogradă fiecare zodie în relația cu sexul opus:

Berbec: bani, cheltuieli, bunuri materiale, timp acrordat.

Taur: decizii, hotărâri definitive, inițiativă, acțiuni pe cont propriu.

Gemeni: deznodâminte, finalizări, situații providențiale, sentiment că totul e dat de sus.

Rac: anturaj, planuri de viitor, protectori influenți, șanse neașteptate.

Leu: imagine socială, rol de putere, importanță de sine, creștere profesională.

Fecioară: idealuri, schimbare de convingeri, relații cu străinătatea, experiențe inedite.

Balanță: investiții, bunuri deținute în comun, moșterniri, interese oculte.

Scorpion: nevoie de dreptate, armonie, echilibrare, revenire a trecutului.

Săgetător: muncă, sănătate, stil de viață, servicii aduse celorlalți.

Capricorn: aprinderea unei pasiuni, timp liber, afirmare la scenă deschisă, copii.

Vărsător: viață de familie, vindecare a trecutului, cămin, sentiment de înrădăcinare.

Pești: comunicare, drumuri, pendulare, prezența în două locuri în același timp. 

Sursa foto: https://www.wholesomeyum.com/recipes/low-carb-chicken-soup-with-spaghetti-squash-paleo-gluten-free/

3 comentarii:

  1. Buna ziua, eu sunt Allison Howarts Dupa ce am avut relatii cu Anderson de ani de zile, sa despartit de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc inapoi, dar totul era in zadar, l-am dorit inapoi atat de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) Vrăjile pierdute de dragoste
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit din trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...