Jupiter în Săgetător (8 noiembrie 2018-2 decembrie 2019). Congresul vrăjitorilor

Ați observat că în spatele planurilor mari stă mereu cineva care se străduiește să te facă mic? Înainte de a face un pas important, aproape imposibil să nu se găsească cineva care să anunțe eșecul și să te înghită în fricile lui.

- N-o să reușești!
- Fără mine, o să mori de foame!
- Dacă nu eram eu, erai un nimeni!
- O să ajungi pe drumuri dacă pleci!
- N-o să te mai angajeze nimeni dacă-ți dai demisia!
- Dacă faci asta, te reneg!

Între 8 noiembrie 2018 și 2 decembrie 2019, Jupiter în Săgetător vine cu un mesaj în forță:

Nu-l crede pe cel care vrea să-ți ia puterea și să te facă slab!

De asta s-a ocupat Jupiter în Scorpion timp de un an de zile. A împărțit oamenii în prădători și pradă, în stăpâni și sclavi, în călăi și victime, în personaje care au doar drepturi și indivizi îndoctrinați să creadă că au numai obligații. Pe durata lui Jupiter în Scorpion dominatorii s-au dezlănțuit și au devorat tot ce au prins în cale, dar mai ales suflete. Dar până și Cerul are o limită. Jupiter în Săgetător nu mai rabdă abuzurile. El este un justițiar care se întoarce acasă, în zodia de domiciliu, după 12 ani, și se apucă să facă o curățenie necesară. 

Fiind un an de zile în poziția sa de maximă influență, Jupiter este considerat de mulți drept un izbăvitor! Drept salvatorul care vine și îndreaptă lucrurile! Drept agentul karmic care ia de la cei ce nu merită și le dă celor ce merită. Această abordare asociată etichetei Marele Benefic pe care o poartă Jupiter în astrologie este o pistă falsă plină de așteptări nerealiste! Jupiter nu aduce binele! Jupiter nu face ceva în locul nostru! Jupiter este forță care amplifică ceea ce găsește în noi!

Prin urmare, Jupiter este aliatul nostru și ne ajută să materializăm, să facem lucrurile să se întâmple, dacă și numai dacă noi am plantat deja semințele schimbării! El nu vine ca o mână a norocului care se apleacă asupra noastră din senin. Jupiter pune umărul la schimbare acolo unde omul a înțeles că nu-i mai este bine și că trebuie, mai întâi de toate, să se schimbe pe el sau să schimbe în el modul în care privește oamenii și viața. Ori, știm foarte bine, sunt oameni care aleg să nu se schimbe niciodată! De aceea, vom încerca să inventăm o clasificare a tipurilor umane în funcție de atributele pe care le are Jupiter pentru a vedea efectele asupra noastră.
ATOTȘTIUTORII

Pentru cei ce deja știu tot, se cunosc pe ei și nu au nevoie de dezvoltare personală căci, nu-i așa, ei deja au atins desăvârșirea, Jupiter nu face nimic. El doar asistă la luptele personale, nemulțumirile și frustrările acestor indivizi. Ei devin pe acest fond astral din ce în ce mai înverșunați, mai nemulțumiți. Ei nu greșesc niciodată, așa că atacurile lor la adresa celor ce sunt întotdeauna sunt de vină se întețesc. Rezultatul este creșterea numărului de conflicte și a intensității trăirilor negative, ce se manifestă printr-o degradare accentuată a stării de sănătate.

VICTIMELE

Conștiința de victimă este cel mai periculos mod de gândire pe Jupiter în Săgetător. Ne amintim ce scria mai sus: Jupiter amplifică ce transmiți! Dacă te crezi victimă, o să fii din ce în ce mai victimă. A te plânge pe Jupiter în Săgetător, a-ți plânge de milă, a te considera neputincios, atrage prădătorii asupra ta și circumstanțele prin care alții ies deasupra, iar tu te scufunzi tot mai tare.

OPORTUNIȘTII

Jupiter în Săgetător permite un culoar de manifestare prin care se dezlănțuie cei ce doresc câștiguri mari, pe termen scurt, cu minim de efort sau deloc. Bani mulți, nivel de trai luxos, muncă minimă. Este un an în care înfloresc speculațiile. Bișnițmenii atacă in toate părțile cu adaosuri comerciale care au aerul unor tunuri financiare.

Interesant este că istoria se repetă, dar oportuniștii nu învață nimic. Jupiter a fost în Săgetător în 1995, an plin de frustrări din pricina eșecului jocului piramidal Caritas, când mii de oameni au rămas fără case mașini, butelii, animale, în speranța că își multiplică resursele fără să facă nimic. Caritas a funcționat din 1992 până în 1994, o perioadă puternic jupiteriană, cu Nodul Nord în Săgetător, apoi cu Saturn în Pești (celălalt domiciliu al lui Jupiter), combustibil nuclear pentru amăgiri colective.

În ’95 era condamnat în instanță fondatorul acelui sistem. Jupiter în Săgetător îi lasă pe toți cei însetați de jocuri de noroc să-și facă de cap, pentru ca, pe termen lung, să-i lase cu buza umflată . Și nu de botox, ci de dezamăgire. În 2007, ce credeți? Era din nou Jupiter în Săgetător, când am trăit începutul marelui boom imobiliar din 2007-2008, urmat de o răsunătoare criză financiară. Oamenii cumpărau ieftin pentru a vinde apoi scump, generând niște bule pline de non-valoare.

Supraestimarea valorilor este una din marile iluzii pe care Jupiter în Săgetător le permite. Din acest punct de vedere, acest tranzit îi întărâtă pe jucătorii la cacealma, însă avertizăm de pe acum: 2020 (douăzeci douăzeci) va corecta tot ce se umflă la sfârșit de 2018 și în 2019. Baloanele se vor sparge, iar tumorile vor fi extirpate. Mulți pot atinge pe Jupiter în Săgetător visele de preamărire și de glorie. Poate fi chiar anul parveniților! Dar scadența va veni negreșit, iar toți cei se se supraestimează și adaugă valoare artificială acolo unde ea este mult mai mică vor fi striviți de tavanul ridicat fără structură de rezistență, care se prăbușește peste ei. Deocamdată, este timpul lor. Dictatura lăcomiei are dezlegare de la Jupiter în Săgetător.

REFORMATORII

Jupiter aduce teste de corectitudine și integritate. El ne încurajează să nu intrăm în competiție cu nimeni și să fim ca noi, nu ca alții. Jupiter aruncă multe ispite și tentații în jocul vieții, tocmai pentru a da teste și pentru a vedea cine pică în capcană.

Cel mai mult au de câștigat cei ce au încredere în ei, știu cine sunt, își cunosc valoarea și cer de la viață atât cât merită și cât au nevoie. Jupiter ne învață că viața îți dă, în cele din urmă, doar ce este al tău, te lasă să păstrezi doar ce este al tău.

În perspectivă, binele învinge întotdeauna. Asta vor simți cei ce își urmează propria linie în viață și sunt acordați cu binele lor suprem. Cei ce trăiesc în credință, cei ce acceptă cu bucurie ceea ce trăiesc, cei ce primesc totul ca pe o binecuvântare sau ca pe o lecție din care au ceva de învățat, sunt pe val. Ei au acum puterea de a crea o energie prin care aduc schimbări pozitive prin simpla prezență într-un loc. Ei reformează mediul în care trăiesc și muncesc prin vibrația lor pozitivă. Oamenii se selectează singuri, oportunitățile vin către ei la momentul potrivit, nevoile lor materiale sunt asigurate. Protecția divină și miracolele îi însoțesc permanent. Practic, oamenii de bună credință care nu se plâng, nu se victimizează, nu vor ceva ce nu e al lor și, mai ales, nu vor să ia ce e al altora, ajung să trăiască într-o lume a lor care nu seamănă în niciun caz cu realitatea pe care o descriu alții. Reaua credință și reaua intenție pe ei nu prea îi atinge. 

Pentru că am vorbit de dreptate și de credință, să amintim că anii cu Jupiter în Săgetător aduc reforme în aceste domenii. În justiție, pe Jupiter în Săgetător se ridică oameni curajoși care înfruntă corupția și redau credibilitatea unor instituții. Putem asista la condamnări sau la corectări ale unor acte de justiție controversate. De asemenea, Biserica este o altă instituție care face pași spre reformă sub pecetea lui Jupiter în domiciliu. În 2005, pe același tranzit, murea patriarhul Teoctist, iar BOR începea să urmeze o altă linie de dezvoltare. 2019 anunță reforme clare în ceea ce privește relația sistemului de justiție și a Bisericii cu viața politică. Să nu uităm de referendumul pierdut de politicieni și de preoții deveniți politicieni în 2018, care a reabilitat o întreagă națiune, demonstrând că românii sunt un popor de creștin-ortodocși, nicidecum de cretin-ortocodși chiar atât de ușor de manipulat.

EMANCIPAȚII

Și mai sunt cei ce, sub oblăduirea lui Jupiter în Săgetător, fac un salt major în viața lor. Pentru mulți, acest tranzit seamănă cu eliberarea dintr-o sclavie. Dar este vorba numai despre cei care și-au învățat lecția iubirii de sine pe tranzitul Destinului pin Leu. Cei ce au învățat că valoarea lor este mult mai mare decât cea pe care le-o dau alții, cei ce au înțeles că merită mai mult, cei ce nu mai acceptă să se mulțumească cu puțin și să suporte mojiciile altora au un culoar favorabil de afirmare.

Viața lor ia o turnură spectaculoasă, dar nu de bunăvoie. Universul le creează circumstanțele prin care sunt scoși cu forța de acolo de unde nu le mai e locul și de unde nu mai încap. 

Motivația pentru eliberarea lor este mizeria, de cele mai multe ori, mizeria umană. Toți cei ce, în 2017-2018, sub Jupiter în Scorpion, au ajuns la capătul răbdării și au atins punctul maxim de dezgust, lehamite sau chiar scârbă, au șansa de a-și schimba viața. Jupiter pune umărul să materializeze noile condiții care să reflecte convingerile lor că merită mult mai mult de la viață.

Binecuvântată fie așadar mizeria din viețile noastre, căci ea împinge la ordine, curățenie și curățare. Binecuvântați ne fie agresorii, căci ei ne ajută să vedem cine suntem. Binecuvântați ne fie cei ce ne provoacă limitele, căci prin ei vine curajul de a trece dincolo de ele.

Jupiter în Săgetător rupe lanțuri și descuie cătușe în viețile celor ce trăiesc ca niște prizonieri. Suferința împinge viața spre noi orizonturi, înțelegând că e timpul să alegem altceva și să ne alegem pe noi, indiferent ce spun sau cred alții! Pentru cei dispuși să se elibereze de durere, începând cu 2019, viața se mută în altă parte, în condiții inedite, printre alți oameni. E momentul schimbărilor de carieră, de locuință, e timpul pentru relocare, pentru mulți chiar în altă țară. Mobilitatea și emigrarea sunt fenomene de amploare pe Jupiter în Săgetător. Cei ce au înțeles că sunt mai mult decât și-au dat voie se mută din viața pe care au trăit-o. Se mută în viața lor, care era în altă parte și în alte circumstanțe, de multe ori străine față de tot ce știau, cu noi obiceiuri și cu altă rutină.

Jupiter, planeta ce întruchipează forța schimbării, trâmbițează cu putere că nimeni nu se schimbă decât dacă schimbarea este o alegere! Jupiter doar amplifică credințele! Pe cei ce se cred în continuare victime îi oprimă și mai tare, îi nedreptățește. Pe cei ce luptă pentru nedreptate o să-i procopsească cu și mai multă nedreptate. Luptătorilor le dă adversari.

Orice faci, Jupiter îți dă mai mult. Oricine alegi să fii, Jupiter te face mai mult din cine ești. Dumnezeu îi pune fiecăruia dintre noi o baghetă în mână. Dacă vrei o schimbare magică, schimbă ce crezi despre tine și despre viață! Pentru că ce crezi, ajungi să vezi.

Ce influențează Jupiter în Săgetător pentru fiecare zodie: 

Berbec: relația cu străinii, cu distanța, convingerile, credințele, relația cu religia și cu justiția, idealurile, deschiderea spirituală, studiile superioare și de specializare. 

Taur: relația cu banii, patrimoniul, afacerile, bunurile deținute în comun, tranzacțiile financiare, moștenirile, împrumuturile, secretele, deschiderea spre lumea nevăzută.

Gemeni: relațiile, parteneriatele, deciziile parteneriale, asocierile, viața de cuplu, căsnicia, relația cu justiția, actele notariale, diplomația, nevoia de armonie și echilibru.

Rac: viața profesională, obiceiurile, rutina zilnică, stilul de viață, îngrijirea afecțiunilor medicale, serviciile oferite altora, nevoia de ordine și curățenie, atenția la detalii, organizarea și planificarea vieții.

Leu: iubirea de sine, imaginea publică, relația cu partenerul, relația cu copiii, afirmarea de sine, nevoia de recunoaștere și apreciere, dorința de performanță, premii și medalii.

Fecioară: viața de familie, schimbările în casă, reparații și renovări, achizițiile, mutarea domiciliului, contactul cu natura, relația cu trecutul și părinții, mai cu seamă cu părintele non-dominant, ascultarea sufletului.

Balanță: relația cu birocrația, acte, hârtii, documente, studii, certificări, comunicare extinsă, relația cu frații și rudele apropiate, mijloacele de comunicare și transport, comerțul, intermedierile.

Scorpion: banii, talentele personale, nevoia de a produce mai mult, relația cu timpul, bunurile materiale, deciziile financiare, conceptul de valoare, accentul pe calitate.

Săgetător: acțiunile pe cont propriu, deciziile majore, nevoia de independență, dorințele, nevoia de a nu depinde și a nu se lăsa influențat, trăirea mai multor vieți deodată, acțiunea pe mai multe planuri deodată.

Capricorn: revelații, intuiții, lipsă de control, nevoie de retragere și izolare, acțiuni ghidate de sus, călăuzire divină, situații providențiale, mâna lui Dumnezeu care îți dă ce ai nevoie și nu ce vrei tu, trăirea unor situații de viață pe care Capricornii au jurat că nu le mai vor sau cărora le-au spus categoric ‘nu’ în trecutul apropiat.

Vărsător: relansare generală pe toate planurile, sentiment de ușurare și eliberare, planuri de viitor, anturaj nou, susținere din partea persoanelor influente, popularitate și succes în echipă, propulsare prin forța grupului, privilegiul de a fi ales sau numit.

Pești: expunere publică, rol pe scenă, sentiment de importanță, expansiune soială, afirmare în carieră, oficializarea unor relații, noi roluri sociale (căsătorit, divorțat, părinte, bunic) etc.), ieșire din plafonare și din zona de confort, relații cu părintele autoritar și cu autoritățile.

Sursa foto: https://picclick.com/Cosplay-Harry-Potter-Magic-Wand-Magical-Stick-Personal-163144350800.html

11 comentarii:

  1. ... ce bine că Ești, ce bine că Sunt ... ești unul din cei (rari) care mă fac să simt că nu sunt singură pe lume (nu ca victimă) :)
    și spor în toate bune :)!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place enorm aceasta expunere, pare sa fie scrisa pentru mine in mod special.
    Mi-ar fi placut sa te cunosc personal Valeriu Panoiu! Felicitari pentru acest material, pentru acest "indreptar" pentru viata!!!
    Fii binecuvantat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumim din suflet. Se vede ca ești Vărsător, adevărul neîndulcit. Din ciclul ce conți aia primești. Recunoștință maxima pentru oglinda pusa în fața

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitări pentru dăruirea și implicarea pe care ați pus-o în acest subiect! Mulțumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte interesant articolul, dar pe alocuri cu greșeli de scriere f neplăcute cititorului. Se vede ca a fost scris bine, dar in graba, iar înainte de publicare trebuia parcurs cu modul "editare" in minte. In rest, felicitari si la mai mare!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. ce lume minunată trăim, mă îndoiesc încă de această vrăjitoare cum a făcut-o! sunt Veronica Veney din Londra. Sunt atât de fericit să las lumea întreagă să știe cum această vrăjitorie puternică mi-a salvat mariajul. Totul se îndrepta spre scurgere, deoarece soțul meu nu se poate opri să mă înșele cu alte femei. A devenit obișnuită să mă încălzească întotdeauna. Am încercat să-l opresc, dar nu am putut ajuta situația, cu cât am încercat mai mult, cu atât devine mai greu. Uneori ne vom lupta și vom pleca de câteva luni și ne vom întoarce din nou doar din cauza copiilor noștri. Într-o zi, un prieten mi-a spus despre această vrăjitoare care a ajutat-o ​​și pe ea, numele ei este Dr. Isikolo, a spus că folosește vrăji magice albe pentru a rezolva probleme spirituale. Am decis să încerc, l-am contactat și mi-a spus că va dura doar 2-3 zile și voi vedea mari schimbări în soțul meu. El a aruncat o vrajă, crede-mă după 2-3 zile de vrajă, soțul meu a mărturisit nume diferite de femeie cu care a dormit. El a cerșit pentru iertare și nu a încercat niciodată din nou. Din acea zi până acum, mintea mea este în repaus. Soțul meu nu-i place toate celelalte femei de pe pământ, cu excepția mea. Și sunt atât de fericit să-l aibă pentru mine singur. Contactul vrăjitorului este isisikolosolutionhome@gmail.com Poți de asemenea să-l faci pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  8. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...