Cele 3 Grații ale lui Lilith în Berbec: Greața, Sila și Scârba

Cine n-a fost vreodată în situația de a lua o decizie pentru că ajunsese să nu-i mai placă de el? Lilith tranzitează în 2020 primul semn al zodiacului, Berbecul, între 27 ianuarie și 21 octombrie, ca să reia lecția deciziilor pe care nu avem cum să nu le luăm.

Cum fiecare dintre noi are undeva Berbecul în astrogramă, Lilith arată cu degetul că, undeva, doarme ceva ce trebuie trezit și pus pe liber. Ceea ce avem de făcut nu are legătură cu alții, ci cu propria persoană. Suntem chemați să nu mai mergem pe drumul altora, să rupem dependențele și să ne bazăm pe forțele proprii. Există pentru fiecare un domeniu de viață în care ne zbatem să nu mai fim la mâna altora și să ne cultivăm independența, autonomia, libertatea. Învățăm să luptăm pentru scopuri care ne aparțin nouă, nu celorlalți și înțelegem că ne-am născut să trăim propria viață, nu viața altora. 

E vorba despre MINE! Asta spune Llith în Berbec. Unii, mai îndărătnici de fel, deschid ochii după un somn lung de sacrificii și victimizare și se dumiresc în sfârșit: E vorba și despre MINE în viața MEA! 

Punctul de trezire care începe linia de acțiune este AUTOevaluarea. Lilith în Berbec ne face pe toți AUTOreflexivi. Ne gândim la noi și la acțiunile noastre și la rolurile pe care le jucăm, ca să vedem ce anume dă cu virgulă. Mai precis, ne motivează în special acele situații în care simțim că ne-a ajuns, că e destul, că nu mai vrem. Lilith în Berbec umblă în lesă cu starea de lehamite. Iar acolo unde simțim lehamite, unde ni se întoarce stomacul pe dos, unde ne doare sufletul, e clar că trebuie să facem ceva. Dacă există un jug care ne apasă, facem tot posibilul să ne lepădăm de el. Acasă la Marte, Lilith e înarmată. Ea scoate sabia și taie lanțurile.

Lilith în Berbec ne călăuzește să luăm toate măsurile necesare astfel încât să ne placă de noi! Din această perspectivă, există un interes general pentru îmbunătățirea imaginii personale și pentru modelarea corpului fizic. Lilith în Berbec ne induce o stare de seducție rudă cu autoerotismul: ne place să arătăm bine nu neapărat ca ă atragem atenția altora, ci ca să ne placă nouă de noi când ne privim în oglindă. Am stabilit deja că motivația suntem noi, nicidecum ceilalți. Este oficial sezonul astral al schimbărilor de stil, al curelor de slăbire și al exercițiilor fizice. Expresia Nu mă mai suport! este pe buzele multora, care de data aceasta nu doar se plâng, ci se apucă de treabă. Lilith în Berbec e prietena saloanelor de înfrumusețare, a designerilor vestimentari, a nutriționștilor și a instructorilor de fitness, segmente profesionale de succes și zone de business cu potențial ridicat.

Sunt trei indicatori că nu se mai poate și că trebuie să luăm decizii pe care să le punem în practică: greața, sila și scârba. Dacă simțim vreuna dintre ele asociată cu un aspect al vieții noastre, mobilizarea este obligatorie. Sunt mulți oameni care au nevoie de o suferință, de exemplu, în care se complac mult timp, ani de zile chiar. Nimic nu-i ajută decât să se scufunde în ea, indiferent de cauză, până le iese pe nas. Dar și suferința are o limită. Mai e ceva și după.

Lilith în Berbec veghează să vină odată momentul în care te mai și saturi! Nu se mai poate! Hai odată! Ridică-te din noroi! Nu te mai preface că e Nutella!

Aceste 9 luni de zile de tranzit sunt deschizătoare de noi drumuri. Croiește-ți alte soarte! zice Lilith în Berbec. Mulți sunt deja în grațiile lui Lilih întrucât au luat la timp hotărârile care să-i scutească de grețuri. Pentru ei apar noi începuturi care îi pun în valoare. Ceilalți abia acum se zbat să se ridice din ceea ce-i face să nu se mai simtă bine în propria piele. De scopuri și direcții noi, proprii și personale, nu scapă nimeni.

Lilith în Berbec pentru fiecare zodie și Ascendent:

Berbec: ieșire din situații de dependență, noi orizonturi, decizii radicale, eliberare.

Taur: renunțarea la rolul de victimă, sfârșitul unei ciclu, izolare, descoprirea unor secrete.

Gemeni: noi planuri de viitor, sfârșituri de prietenii, noi protectori, idealuri proaspete.

Rac: un nou drum socio-profesional, creștere în reputație, ieșire din plafonare, schimbare de statut.

Leu: falimentul unor convingeri, adevăruri imposibil de evitat, idealuri și studii noi.

Fecioară: despărțire sau pierdere, transformare, eliberare de presiuni financiare.

Balanță: autonomie în cuplu, separare, distanță față de partener, relații ce funcționează după alte criterii.

Scorpion: vindecare, schimbarea stilului de viață și a alimentației, atenție acordată sănătății, schimbări profesionale.

Săgetător: entuziasm, îndrăgostire, prorități legate de copii, exprimare la scenă deschisă, creativitate maximă.

Capricorn: schimbarea condițiilor de locuit, extinderea spațiului, ruperea dependențelor de părinți.

Vărsător: pasiune pentru studiu, citit sau scris, comunicare, contracte și destinații noi.

Pești: independență financiară, autocontrol, sfârșitul risipei, impunere de limite, refuzuri la adresa celor care cer prea mult.

8 comentarii:

  1. Cum am reușit să mă stabilesc cu soțul meu, cu ajutorul doctorului Ajayi, casterul vrăjitor, am 47 de ani cu trei copii, într-o dimineață în urmă cu aproximativ 8 luni, soțul meu tocmai s-a trezit din pat și următorul lucru a spus că a fost că ar trebui să divorțăm că nu mai este interesat de căsătoria noastră, acele cuvinte m-au echilibrat și aproape că am leșinat, am pledat cu el și m-a întrebat ce nu a mers, dar a refuzat să spună ceva, în aceeași lună a părăsit casa și m-a lăsat singur cu copiii și, ca să fiu sincer, nu mi-a fost ușor, chiar i-a spus surorii sale să mă ajute să-l rog să mă ierte dacă l-am greșit fără să știe și toate pledoariile cad pe o ureche surdă. Am căutat ajutor de pe o platformă diferită, dar toate nu au reușit până când am citit un articol despre un om spiritual, un caster vrăjitor, numit Dr. Ajayi, i-am explicat problema mea și mi-a spus să ofer câteva informații pe care i le-am dat, mi-a spus că soțul nu se află în dreptul său de minte, că este manipulat de o altă femeie, de aceea este în căutarea divorțului, dar mi-a spus să nu fiu îngrijorat că peste trei zile toate grijile mele vor fi terminate și spre marea mea surpriză după vraja a fost aruncată de Marele Dr Ajayi, soțul meu a sunat că se îndreaptă înapoi acasă și chiar m-a întrebat cât timp a fost departe de casă, chiar sunt fericit că mariajul meu este salvat de marele vrăjitor caster numit Dr. Ajayi, divorțul nu se întâmplă niciodată, am primit o promoție la locul de muncă, totul în viața mea se îndreaptă spre bine, iar marele vrăjitor, Dr. Ajayi, trebuie să mulțumesc pentru toate acestea. Dacă aveți o problemă conjugală, dacă sunteți în căutarea fructelor pântecelui, dacă doriți să vă întoarceți fostul iubit, dacă doriți numere norocoase pentru loterie, dacă aveți nevoie de o vrajă de protecție, vraja pentru bogății etc ... Sunteți liber să-l contactați pe dr. Ajayi pentru orice fel de lucrare de vrajă și veți fi pentru totdeauna minunat pentru că toate dorințele inimii dvs. vor fi îndeplinite. Îl puteți contacta pe e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp +2347084887094.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am crezut niciodată în magie sau vrajă, dar situațiile vieții m-au dus la o casetă de vrajă numită Dr. Ajayi, căsătoria mea de 12 ani se desfășura fără probleme până când soțul meu a început să se feminizeze și să se îmbete, acesta fiind comportamentul său a rupt familia în afară, am căutat ajutor. pretutindeni, dar toate eforturile mele nu au fost un rezultat bun, am mers chiar la un specialist pentru a ajuta tot efortul a fost o pierdere, el se purta ca o persoană posedată, în ziua de luni după-amiază, în timpul prânzului, am auzit două doamne discutând despre o vrajă. caster și cum l-a ajutat pe unul dintre ei să-și recâștige pacea în casa ei, după discuția lor m-am apropiat de doamnă și mi-a explicat situația mea și ea mi-a oferit contactele casterului de vraie Dr. Ajayi, am scris caserul de vraja pe Whatsapp număr: +2347084887094, mi-am explicat mie și mi-a spus să nu-mi fac griji că peste trei zile voi începe să experimentez pacea în casa mea, dar pentru a obține că mi-a spus și câteva lucruri pe care trebuie să le fac, am făcut-o după instrucțiuni editat de războiul vrăjitor Dr Ajayi și, așa cum i-a promis tot ceea ce s-a întors, soțul meu are acum grijă de lucrurile acasă și să-și pună la capăt tot ce a câștigat promovarea în locul său de muncă. Dacă aveți nevoie de serviciul unei casete de vrăji pentru a vă întoarce un iubitor sau orice problemă de viață, contactați Dr. Ajayi pe Viber / Whatsapp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt aici să mulțumesc dr. Ajayi pentru salvarea relației mele. Întâlnesc un tip de patru ani acum, are 39 de ani și are 32 de ani. Iubitul meu a fost întotdeauna atât de grijuliu și iubitor, mi-a prezentat toți membrii și prietenii săi ca logodnica lui, după ce ne-am logodit acum câteva luni. Ne fixasem deja data nunții până când visurile mele s-au transformat dintr-o dată într-un coșmar. La doar câteva săptămâni până la nunta noastră, logodnica mea s-a schimbat, în măsura în care a spus că nu mai este interesat de relație, pur și simplu pentru că era obosit de mine, știam că asta a fost rezultatul fostei sale prietene care i-a cerut să vină în tot acest timp, dar el a spus că nu va cădea pentru capcana ei, dar când a spus că s-a terminat am știut că ea este cauza. Toată noaptea și-am plâns din inimă, implorându-mi logodnica să revină pentru că deja ne-am fixat nunta, dar el a refuzat până când am auzit de dr. Ajayi casterul vrăjitor, l-am contactat și mi-a spus ce să fac, că va arunca ceva vrăji și logodnica mea vor reveni în 3 zile după vraja. Câteva zile mai târziu după vraja, așa cum a promis Dr. Ajayi, logodnica mea a fost la locul meu implorându-mă în genunchi să-l ierte că-i pare rău și nu știe ce a venit peste el ... totul mulțumesc dr. Ajayi pentru salvarea relației mele, ne-am căsătorit acum câteva zile. dacă aveți nevoie de o cască vrăjitoare pentru orice fel de lucrare de vrajă, contactați puternicul om spiritual Dr Ajayi pe Viber / Whtasapp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  4. SALVEAZĂ-ȚI CĂUTĂȚIA DACĂ ÎȚI IUBIȚI SĂRĂȚIA. Dacă refuz să împărtășesc această mărturie înseamnă că sunt egoist față de mine și de oamenii pe care îi iubesc atât de mult, care ar putea avea probleme similare, soțul meu a plecat după o mică neînțelegere și nu a revenit niciodată acasă la început am crezut că este o glumă el m-a lăsat pentru amanta lui afară, toate acestea s-au întâmplat în septembrie Împărtășesc această mărturie pentru că Crăciunul este la colț și va fi o sărbătoare foarte proastă dacă nu o petreci cu persoana iubită, atât de mulți bărbați își vor trăi soția și vor sărbători De Crăciun cu prietena lor, m-am plâns prietenei mele foarte bune, ea mi-a spus că are o astfel de problemă în căsnicia ei până când a fost prezentată lui DR PADMAN un medic specialist care este specializat în readucerea caselor rupte și căsătoriilor rupte site-ul DR PADMAN: https: // padmanspell.com/index-3.html aruncă o vrajă pentru mine în 2 decembrie, în mod surprinzător soțul meu a venit acasă pe 6 decembrie, scuzându-mă că ar trebui să-l iert că acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată. cu asta nu voi uita niciodată pe dr. PADMAN care mi-a salvat căsătoria. adresa de contact este padmanlovespell@yahoo.com, https://twitter.com/padman_dr. WhatsApp +19492293867 vă mai puteți salva căsnicia dacă vă iubiți cu adevărat soțul .. https://padmanspell.com/index-3.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunteți o femeie în căutarea fructelor pântecelui, doriți să auziți vocile copiilor din casa dvs., dar nu ați reușit să rămâneți gravidă să vă faceți griji, deoarece Dr. Ajayi va ajuta să aibă un copil al tău, mă confruntam Situație similară când un bărbat mărturisește cum maestrul vrăjitor Dr. Ajayi l-a ajutat să-și revină iubita soție înapoi acasă după 9 luni de separare, ajung la dr. Ajayi mi-a explicat starea mea, mi-a spus să nu mai plâng și am pregătit o plantă bea pentru mine pe care am luat-o și în trei luni am rămas însărcinată cu băieți gemeni, acum sunt o mamă mândră. contactați Dr. Ajayi războiul vrăjitor pentru orice situație de viață, el este un om bun și cred că vă va ajuta să restabiliți pacea în casa dvs. Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Când faceți și cu Lilith în Gemeni?

    RăspundețiȘtergere
  7. Anna Yarmolenko06 octombrie, 2022

    Viața vine cu experiențe diferite. Nu știu ce fel de experiență aveți, dar aceasta este povestea mea, mai mult o mărturie. Sunt fericit să scriu asta pentru că am din nou pace în căsnicia mea și totul se datorează unui mare vrăjitor numit VOODOO LORD, el este un om foarte puternic care a ajutat la concilierea disputei dintre mine și soțul meu cu o vrajă de dragoste foarte eficientă și autentică. . Soțul meu a plecat de acasă și s-a mutat cu o altă femeie timp de șapte luni fără să am grijă de mine și de cei patru copii ai noștri, sunt stabilă financiar, dar am nevoie de îngrijirea unui bărbat, de afecțiune și de o familie stabilă. L-am implorat de mai multe ori să vină acasă, dar nimic nu a funcționat, chiar i-am cerut  surorii lui mai mari să mă ajute să-l implor, ceea ce a eșuat. Așa că, într-o zi, am dat peste mărturia unei femei care a descris modul în care VOODOO LORD a ajutat-o ​​să împiedice soțul ei să divorțeze de ea. L-am contactat și i-am explicat problemele mele, mi-a spus ce este nevoie pentru o vrajă de dragoste autentică și foarte eficientă. I-am oferit tot ce avea nevoie și în douăzeci și patru de ore m-a sunat soțul meu, cerându-mi iertare, cerându-mi dacă îl voi lua înapoi după ce a făcut el și astfel căsnicia mea a fost salvată. Dacă aveți orice fel de problemă pe care doriți să o rezolvați urgent, nu ezitați să-l contactați pe WhatsApp: +2348097014925, E-mail: voodooconnect60@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...