Marte în Capricorn: Dublu sau nimic!

Tocmai ce primii de ziua mea tort un monstruos, atât ca savoare, cât și ca dimensiune. La discuția de recunoștință și feed-bak cu autoarea, lăudat fie-i numele și să-i dea Dumnezeu recidivă, am căzut de acord asupra unei chintesențe: nu contează în viață doar calitatea! Cantitatea e la fel de importantă!

DEGEABA E BUN DACĂ NU E ȘI MULT!

Episodul este cât se poate de relevant din punct de vedere astrologic, căci vorbește un Marte în casa a 10-a, care este a Capricornului. Iar între 16 februarie și 30 martie 2020 Marte trece prin Capricorn, iar tendința generală devine tocmai aceea de a privilegia în egală măsură cantitatea și calitatea. Dom’le, nu contează cantitatea, dar să fie multă! Și nu contează mărimea, dar să fie mare! În același registru, îmi amintesc o anecdotă ce a circulat de curând despre Brexit cum că premierul britanic (Marea Britanie este o țară Capricorn) le-ar fi promis femeilor din țara sa mai mulți bărbați din Africa decât din Europa...

De ce să fie puțin și bun? De ce să nu ne mulțumim cu mult? Asta întreabă Marte cel exaltat în semnul Capricornului. El ne inspiră să ne fixăm obiective imposibile. Să ridicăm miza la cea mai înaltă cotă. Să țintim la cel mai înalt nivel. Marte în Capricorn forțează limitele și întrece măsura. Ba se întrece și pe el însuși.

Pe acest context astrologic, nu prea știm să cedăm sau să ne oprim. Ca și cum o forță ne trage înainte chiar și dincolo de linia de sosire. Se încheie cursa și parcă tot ne vine să dăm înainte. Ca la experiența cu tortul care ajunge să te tortureze el pe tine. Îți place așa de tare că te apuci că guști, apoi te îndopi și nu mai poți să zici stop. Dai  înainte până ți se face rău și tot nu te oprești. Chiar dacă vrei, pur și simplu nu poți, deși cunoști prea bine care vor fi consecințele.

Există ceva nemăsurat în noi în această perioadă, pe care trebuie să învățăm să-l îmblânzim. A ști să ne oprim la timp este probabil una din cele mai importante lecții. Marte face conjuncții în Capricorn cu Nodul Sud (25 februarie), Jupiter (20 martie) și Pluto (23 Martie), precum și aspecte favorabile cu Uranus (trigon, 21 februarie), Soarele (sextil, 25 februarie), Mercur (26 februarie), Neptun (sextil, 14 martie). Toate aceste combinații în care intră Marte indică exces de perseverență, ambiție, carismă, spirit întreprinzător și curaj ieșit din comun. Cu toții vom simți acest elan supraturat într-un domeniu al vieții, căci toți avem Capricornul undeva pe hartă. Numai că cineva trebuie să ne și oprească, să ne tragă de mânecă, să apese pedala de frână dacă, prin lipsa noastră de măsură, dăm în excese care ne fac să alunecăm în ridicol și penibil.

Marte în Capricorn dublează curajul și dă forță de reușită în proiectele mărețe, cu promisiuni certe de reușită și succes în urma unor eforturi pe măsură, dar la fel de bine taxează orgoliul, viciile, faptele comise din răutate, invidie sau dorință de răzbunare. Vântul astral ne motivează să mergem până în pânzele albe, diferența o face doar ce anume ne mână în luptă. Ne motivează o intenție pozitivă sau un scop distructiv? Ambele sunt acum supraîncărcate cu energie.

Lipsa noastră de măsură este spre câștigul și binele nostru sau spre paguba și răul nostru? Aceasta-i întrebarea!

Marte în Capricorn nu știe să cedeze. Dar una este să lupți pentru ceva care să te ducă spre un bine mai înalt și alta este să lupți împotriva cuiva sau a ceva ca să te faci pe tine mare făcându-l pe altul mic ori ca să demonstrezi ceva. Cine luptă pentru el sau pentru alții a câștigat deja mai mult decât și-ar fi putut imagina. Cine luptă împotriva altcuiva împotriva lui luptă.

Marte în Capricorn pentru fiecare zodie și Ascendent, în funcție de cum este folosit de fiecare, pozitiv – pentru cei ce știu ce vor și urmăresc intenții încărcate cu lumină și iubire sau negativ – pentru cei orbiți de orgoliu, viciu, frică, invidie, răutate sau dorință de răzbunare:

Berbec: pozitiv – creștere în carieră, promovare, ameliorare a imaginii publice, schimbare favorabilă de statut social, schimbare de profesie sau de loc de muncă, reputație în creștere, negativ – ciocniri cu șeful, relații tensionate cu autoritățile,  lipsa de recunoaștere a meritelor, pierderea funcției sau a unor privilegii, discreditare publică, imagine socială nefavorabilă, divorț.

Taur: pozitiv - victorii morale sau legale, succes la distanță sau printre străini, înțelegere a unor adevăruri, studii înalte sau specializări, rol de mentor negativ - ciocniri de principii, judecăți, divergențe, discriminare, sentimentul de a nu fi ascultat, lipsă de legalitate sau de moralitate.

Gemeni: pozitiv - preocupări financiare, fonduri suficiente pentru plăți, recuperări de bani, restituirea unor drepturi, progres în căsnicie, creștere a partenerului sau prin partener, negativ - litigii, partaj, pagubă, amendă, secrete dureroase, suferință, incapacitate de plată sau faliment, pierderi ale partenerului sau din cauza lui.

Rac: pozitiv - început de relații, consolidare a cuplului, depășirea unor probe împreună cu partenerul, asocieri favorabile, sentimentul că se face dreptate, negativ – nedreptate, rupere de parteneriate, divorț, scandal, agresivitate în cuplu.

Leu: pozitiv - redresare a condițiilor de muncă, atmosferă de colegialitate, cooperare profesională, vitalitate și stare bună de sănătate, negativ – probleme de sănătate, risc de lovituri, căzături, alunecări, conflicte la locul de muncă.

Fecioară: pozitiv – ieșire la rampă, afirmarea talentelor, recunoașterea meritelor, romantism, relație bună cu copiii, creativitate, negativ – necazuri în dragoste și cu copiii, nevoie exagerată de a atrage atenția și de a primi confirmări, antipatie, ostilitate.

Balanță: pozitiv - redresare a vieții de familie, îmbunătățirea condițiilor de locuit, familie care se mărește, vânzări, achiziții sau închirieri favorabile, negativ – certuri în familie, riscuri domestice de la reparații necesare până la inundații sau pericol din partea hoților, probleme nerezolvate din trecut care te prind din urmă.

Scorpion: pozitiv – comunicare, călătorii, schimburi avantajoase, începutul unui proces de tranziție, studii, ceva ce stârnește interesul și aprinde beculețete, vânzare sau achiziție de mijloace de transport, negativ – pierderi de acte, amendă sau confiscarea permisului, risc de accident, probleme la drum, neînțelegeri, certuri cu rudele de gradul întâi, pierderi, riscul de a fi păcălit la vânzare sau cumpărare.

Săgetător: pozitiv – bani din talente, stabilitate financiară, creșterea veniturilor, schimbarea locului de muncă în vederea creșterii salariului sau a unei siguranțe materiale, timpul pentru încheierea unor capitole de viață dăunătoare, negativ – cheltuieli exagerate, nevoi care depășesc posbilitățile, frici legate de bani, sentiment de insuficiență, incapacitate de a spune „nu” sau de a impune limite.

Capricorn: pozitiv - decizii curajoase, vitalitate, noi începuturi, sentimentul că a sosit și timpul tău și că totul depinde de tine, poziție de forță, negativ - atmosferă agresivă, conflictuală, autosabotare, compromitere, riscul de a strica ceva, de a da cu bățul în baltă, încrâncenare.

Vărsător: pozitiv – atingerea unor puncte culminante, protecție divină, miracole neașteptate, deznodământ favorabil, încheiere cu succes a unui capitol, timpul pentru cules roadele unui efort supraomenesc, negativ – lipsă de acceptare a unor situații, fatalitate, neputință, prilej de revoltă, crize de furie, deznodământ nefavorabil, încheieri neplăcute și nedorite, cronicizare a unei boli.

Pești: pozitiv – planuri de viitor, semințe pe termen lung, evenimente sociale, prietenie, viață socială activă și benefică, trecere la persoanele cu funcție și importanță, idealuri aflate pe calea cea bună, negativ – viitor care nu sună chiar roz, grija zilei de mâine, trădări din partea prietenilor, lipsă de susținere, singurătate, pesimism.

7 comentarii:

  1. La multi ani Valeriu! Multumim mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum am reușit să mă stabilesc cu soțul meu, cu ajutorul doctorului Ajayi, casterul vrăjitor, am 47 de ani cu trei copii, într-o dimineață în urmă cu aproximativ 8 luni, soțul meu tocmai s-a trezit din pat și următorul lucru a spus că a fost că ar trebui să divorțăm că nu mai este interesat de căsătoria noastră, acele cuvinte m-au echilibrat și aproape că am leșinat, am pledat cu el și m-a întrebat ce nu a mers, dar a refuzat să spună ceva, în aceeași lună a părăsit casa și m-a lăsat singur cu copiii și, ca să fiu sincer, nu mi-a fost ușor, chiar i-a spus surorii sale să mă ajute să-l rog să mă ierte dacă l-am greșit fără să știe și toate pledoariile cad pe o ureche surdă. Am căutat ajutor de pe o platformă diferită, dar toate nu au reușit până când am citit un articol despre un om spiritual, un caster vrăjitor, numit Dr. Ajayi, i-am explicat problema mea și mi-a spus să ofer câteva informații pe care i le-am dat, mi-a spus că soțul nu se află în dreptul său de minte, că este manipulat de o altă femeie, de aceea este în căutarea divorțului, dar mi-a spus să nu fiu îngrijorat că peste trei zile toate grijile mele vor fi terminate și spre marea mea surpriză după vraja a fost aruncată de Marele Dr Ajayi, soțul meu a sunat că se îndreaptă înapoi acasă și chiar m-a întrebat cât timp a fost departe de casă, chiar sunt fericit că mariajul meu este salvat de marele vrăjitor caster numit Dr. Ajayi, divorțul nu se întâmplă niciodată, am primit o promoție la locul de muncă, totul în viața mea se îndreaptă spre bine, iar marele vrăjitor, Dr. Ajayi, trebuie să mulțumesc pentru toate acestea. Dacă aveți o problemă conjugală, dacă sunteți în căutarea fructelor pântecelui, dacă doriți să vă întoarceți fostul iubit, dacă doriți numere norocoase pentru loterie, dacă aveți nevoie de o vrajă de protecție, vraja pentru bogății etc ... Sunteți liber să-l contactați pe dr. Ajayi pentru orice fel de lucrare de vrajă și veți fi pentru totdeauna minunat pentru că toate dorințele inimii dvs. vor fi îndeplinite. Îl puteți contacta pe e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp +2347084887094.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt aici să mulțumesc dr. Ajayi pentru salvarea relației mele. Întâlnesc un tip de patru ani acum, are 39 de ani și are 32 de ani. Iubitul meu a fost întotdeauna atât de grijuliu și iubitor, mi-a prezentat toți membrii și prietenii săi ca logodnica lui, după ce ne-am logodit acum câteva luni. Ne fixasem deja data nunții până când visurile mele s-au transformat dintr-o dată într-un coșmar. La doar câteva săptămâni până la nunta noastră, logodnica mea s-a schimbat, în măsura în care a spus că nu mai este interesat de relație, pur și simplu pentru că era obosit de mine, știam că asta a fost rezultatul fostei sale prietene care i-a cerut să vină în tot acest timp, dar el a spus că nu va cădea pentru capcana ei, dar când a spus că s-a terminat am știut că ea este cauza. Toată noaptea și-am plâns din inimă, implorându-mi logodnica să revină pentru că deja ne-am fixat nunta, dar el a refuzat până când am auzit de dr. Ajayi casterul vrăjitor, l-am contactat și mi-a spus ce să fac, că va arunca ceva vrăji și logodnica mea vor reveni în 3 zile după vraja. Câteva zile mai târziu după vraja, așa cum a promis Dr. Ajayi, logodnica mea a fost la locul meu implorându-mă în genunchi să-l ierte că-i pare rău și nu știe ce a venit peste el ... totul mulțumesc dr. Ajayi pentru salvarea relației mele, ne-am căsătorit acum câteva zile. dacă aveți nevoie de o cască vrăjitoare pentru orice fel de lucrare de vrajă, contactați puternicul om spiritual Dr Ajayi pe Viber / Whtasapp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc dr. Ajayi am reușit să-mi recâștig soțul, totul pare un vis când s-a întâmplat pentru că am fost despărțiți aproape un an, iar perioada respectivă a fost printre cele mai grave momente din viață pentru că îmi place foarte mult soțul meu. L-am bagat să se întoarcă acasă să fie cu mine și cu copiii mei, dar el a refuzat. Prietena mea Doris mi-a povestit cum a reușit să-și recâștige soțul cu ajutorul casterului vrăjitor Dr. Ajayi pentru că treceau prin divorț, ea a spus că a ajutat-o ​​să readucă pacea în casa ei nu am altă opțiune decât să dau i-a încercat dr. Ajayi, l-am scris pe numărul său de WhatsApp: +2347084887094 și i-am explicat lucrurile. Mi-a spus să fiu calm și că anumite lucruri care trebuiau făcute pentru a-mi recâștiga locuința i-am urmat instrucțiunile, după trei zile de la vraja soțul meu a venit acasă ținând un ursuleț mare și mi-a cerut să-l iert pentru toate greșelile sale și din asta în ziua de azi chiar familia mea s-a umplut de dragoste. Luați legătura cu dr Ajayi, care are soluții la toate problemele de viață, nu vă fie timizi de problemele dvs., ar trebui să-l contactați pe WhatsApp: +2347084887094 sau pe e-mail: drajayi1990@gmail.com pentru o soluție de durată.

    RăspundețiȘtergere
  5. SALVEAZĂ-ȚI CĂUTĂȚIA DACĂ ÎȚI IUBIȚI SĂRĂȚIA. Dacă refuz să împărtășesc această mărturie înseamnă că sunt egoist față de mine și de oamenii pe care îi iubesc atât de mult, care ar putea avea probleme similare, soțul meu a plecat după o mică neînțelegere și nu a revenit niciodată acasă la început am crezut că este o glumă el m-a lăsat pentru amanta lui afară, toate acestea s-au întâmplat în septembrie Împărtășesc această mărturie pentru că Crăciunul este la colț și va fi o sărbătoare foarte proastă dacă nu o petreci cu persoana iubită, atât de mulți bărbați își vor trăi soția și vor sărbători De Crăciun cu prietena lor, m-am plâns prietenei mele foarte bune, ea mi-a spus că are o astfel de problemă în căsnicia ei până când a fost prezentată lui DR PADMAN un medic specialist care este specializat în readucerea caselor rupte și căsătoriilor rupte site-ul DR PADMAN: https: // padmanspell.com/index-3.html aruncă o vrajă pentru mine în 2 decembrie, în mod surprinzător soțul meu a venit acasă pe 6 decembrie, scuzându-mă că ar trebui să-l iert că acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată. cu asta nu voi uita niciodată pe dr. PADMAN care mi-a salvat căsătoria. adresa de contact este padmanlovespell@yahoo.com, https://twitter.com/padman_dr. WhatsApp +19492293867 vă mai puteți salva căsnicia dacă vă iubiți cu adevărat soțul .. https://padmanspell.com/index-3.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea, am încercat toate mijloacele posibile pentru a rămâne însărcinată timp de peste 8 ani după ce m-am căsătorit cu soțul meu iubitor, dar nimic nu a funcționat pentru mine până când am întâlnit un prieten foarte bun de-al meu care m-a îndrumat către Dr Dawn acuna. , i-am scris Dr. Dawn acuna pe Whatsapp și i-am explicat situația mea, mi-a dat lumile ei și mi-a promis că mă va ajuta, am făcut tot ce mi-a cerut, am fost la spital la 4 săptămâni după vrajă și doctorul a spus că sunt însărcinată, asta a adus bucurie gospodăriei mele, în sfârșit am copilul meu frumos, acum sunt o femeie căsătorită fericită, toate mulțumesc Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru orice fel de soluție,
    * Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    * Dacă vrei să ai o casă fericită.
    * Dacă vrei noroc sub orice aspect.
    * Dacă aveți probleme cu vaginul/penisul.
    Ea te va ajuta imediat.
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...