Hai la nunta cosmică! Plantează-ți visul și culege realitatea!

În 2023, nunta cosmică are loc în intervalul 23 martie (începând cu ora 21:42) - 26 martie (până la ora 3:41). Cele două zile și jumătate din fiecare an în care putem sădi vise și proiecte îndrăznețe. Prilej să reiau un text de acum câțiva ani, valabil în continuare:

„În aceste zile, Soarele se află în cel mai răsfățat loc din zodiac pentru el (Berbecul), iar Luna beneficiază de aceleași privilegii, care pentru ea vin în zodia Taurului.

Spiritul (Soarele) și sufletul (Luna) își dau întâlnire într-un spa, ca să pregătească trupul pentru cele mai potrivite direcții pentru el timp de un an. Vibrația este atât de ridicată zilele acestea încât schimbările prin care trecem le resimțim la nivel de rescriere a ADN-ului. Trupul se aliniază cu sufletul și spiritul, trecând prin stări emoționale fluctuante, prin oscilații de dispoziție sau chiar reacții fizice ori fiziologice de impact: devitalizare, oboseală, agitație, dureri de cap, de stomac, viroze, senzație de rău general, boală. Ele sunt normale, fiind semne de eliberare, de curățare a unor reziduuri formate din emoții, stresuri și tensiuni. Această detoxifiere astrală este însoțită de faza următoare, ce presupune energizarea și învăluirea într-un strat protector de Lumină.

Această aliniere ne face conștienți de noi, ne aduce revelații, ne pune în stare de vigilență. Pe nunta cosmică, avem un vârf de claritate în viețile noastre. Știm ce avem de făcut, care sunt cele mai bune decizii, înțelegem ce e mai bine pentru noi, integrăm mai ușor trecutul, renunțăm la așteptări, cultivăm acceptarea, identificăm de ce ni se întâmplă ce ni se întâmplă, ne dăm seama dacă suntem sau nu la locul potrivit.

Soarele și Luna în exaltare împletesc o vrajă. Timpul se oprește în loc pentru ca noi să plonjăm într-un prezent continuu și să ne uităm din afară, cu sinceritate, la viața noastră. După ce clepsidra își reia numărătoarea boabelor de nisip, de duminică dimineața încolo, avem forța de a pune în practică ceea ce ne este absolut evident că avem de trăit.

În clipa suspendată a zilelor de 24-25 martie (începând din 23 seara și terminând pe 26 înainte de zorii zilei) ne încărcăm cu energie de materializare pentru un an de zile. Singura condiție este menținerea gândurilor pe vibrația cea mai înaltă! Orice frică, orice îngrijorare, orice invidie, orice gând de răzbunare, orice nemulțumire, ne slăbesc și ne taie elanul până la următoarea nuntă cosmică. De aceea, este esențial ca în aceste două zile și jumătate să facem ceea ce ne place, să nu onorăm invitațiile de conveniență, să evităm compania oamenilor care ne vampirizează, să nu lăsăm mintea să zboare în scenarii negative, să nu citim informații care ne programează pe minus, să evităm cu desăvârșire știrile cu impact negativ emoțional. Să stăm în recunoștință și bucurie, să zâmbim, să râdem, să facem daruri altora și nouă înșine.

Sunt zile în care este recomandat să ne abandonăm într-un hobby sau într-o pasiune. Magia astrală încurajează răsfățul. Iar cei ce știu să se răsfețe, știu prea bine să-i răsfețe pe alții, căci dacă vrei să primești, trebuie mai întâi să dai. Așa că fiecare dintre noi să facă bine să dăruiască altora ceva din ce are el mai bun! Dacă este expert în dulciuri, să gătească o prăjitură. Dacă scrie, să scrie și să-i bucure pe alții. Dacă este specialist în drumeții, să adune gașca. Surprizele, darurile, bucuriile spontane pe care le facem ridică vibrația tuturor și ni se întorc înzecit. Conectarea permanentă cu Sursa, ritualurile de Lumină, concentrarea pe toate motivele pentru care avem de mulțumit ne dă acum forță de înălțare pentru un an de zile.

Eu vă dăruiesc și o rugăciune: ‘Tată, îți mulțumesc că mă ajuți să mențin gândurile cu cea mai ridicată vibrație, pentru a crea versiunea cea mai înaltă a vieții mele!’

În aceste zile de trepidație astrală, răsfățul este magia vieții, care ne creează realitatea optimă pentru un an de zile! Cei care știu să se răsfețe, să fie ei înșiși. Cei care nu știu, să facă bine să învețe, înțelegând că viața ne dă ce ne dăm singuri. Ea ne răsfață în măsura în care noi ne dăm voie să oferim altora și să ne oferim singuri răsfăț.”

Sursa foto: https://www.timeanddate.com/holidays/fun/make-your-dreams-come-true-day

55 de comentarii:

  1. Tata,iti multumescca ma ajuti sa mentin gandurile cu cea mai ridicata vibratie,pentru a creaversiuneacea mai inalta a vietii mele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂😂😂😂😂😂😂

      Ștergere
    2. Doamne ajută,multumim

      Ștergere
    3. ‘Tată, îți mulțumesc că mă ajuți să mențin gândurile cu cea mai ridicată vibrație, pentru a crea versiunea cea mai înaltă a vieții mele!’

      Ștergere
    4. Buna seara , acum la inceput de nunta..ma bucur de participare si port recunostinta pentru posibilitatea oferită de a materializa dorintele mele cele mai indraznete, prin legatura cosmica , ascentrală, existenta dintotdeauna, dar pe care abia acum o pun ca pe o carte deschisa in practicare.

      Ștergere
    5. Multumesc.💜

      Ștergere
    6. Mulțumesc!

      Ștergere
    7. Doamne ajuta !

      Ștergere
    8. DA. Micul Teo in poza . Micul si marele Dumezeu ce ma face sa sper si sa cred ca intr-o zi ii se face dreptate....

      Ștergere
    9. Dumnezeule, "îți mulțumesc că mă ajuți să mențin gândurile cu cea mai ridicată vibrație, pentru a crea versiunea cea mai înaltă a vieții mele!’"

      Ștergere
    10. Dumnezeule, "îți mulțumesc că mă ajuți să mențin gândurile cu cea mai ridicată vibrație, pentru a crea versiunea cea mai înaltă a vieții mele" Alexandra Panoiu , zisa aAb i

      Ștergere
    11. Ce copil frumos! Copilul de Platina ( simbol chimic Pt). Cunosti vreun copil cu astfel de initiale? E chiar El... Alexandra Panoiu ( aAbI)

      Ștergere
  2. Multumim!🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc cu recunostinta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumesc 😇💛

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulțumesc cu recunoștință!🙏

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulțumesc 🙏😘

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc cu recunostinta! Acum stiu de ce am o viroza si stiu cum sa o tratez, cu iubire!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am auzit multă lume plângându-se de asemenea stări descrise, eu insunsumi mă simt fără vlagă, acum știu că nu trebuie să mă îngrijorez prea tare. Mulțumesc de aceste informații prețioase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂😂😂

      Ștergere
    2. 😂😂😂

      Ștergere
    3. 😂😂😂

      Ștergere
    4. Multumesc cu recunostiinta!Tata ceresc iti mulțumim pentru ca ne ajuți sa trăim la vibrații înalte acum și întotdeauna.

      Ștergere
  10. Mulțumesc din suflet, D-le Panoiu!

    RăspundețiȘtergere
  11. Interesanta abordare. Sper sa inteleg ce si cum. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc cu recunoștință!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂😂😂

      Ștergere
    2. Iartă-mă, a-mi pare rău, te iubesc ați mulțumesc

      Ștergere
  13. Simona Vasile23 martie, 2023

    Magic💫 Mulțumesc !

    RăspundețiȘtergere
  14. Mulțumesc..va IUBESC...

    RăspundețiȘtergere
  15. Mulțumesc, cu recunoștință!

    RăspundețiȘtergere
  16. "Tată Ceresc, îți mulțumesc că mă ajuți să mențin gândurile la cea mai ridicată vibrație, pentru a crea versiunea cea mai înaltă a vieții mele!" Am mai intalnit-o si este o varianta de ajutor.
    Nunta Cosmica este un subiect care te inspira de ani buni.
    Si scrii frumos.

    RăspundețiȘtergere
  17. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02t1BisJkPCJ91zJsPqffgqGgQwpRbLzLBogwYJovZDdJd2Fq4UiF4Az1RvSJDFKSql&id=100556421329524

    RăspundețiȘtergere
  18. Mulțumim pentru cunoașterea pe care o împărtășiți cu noi. Vă urez să aveți sănătate și o viață împlinită.

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc cu recunoștință,binecuvântari divine!🙏❤

    RăspundețiȘtergere
  20. Cristina Emilia24 martie, 2023

    Multumesc cu recunostinta! Tata ceresc iti multumesc ca ma sustii sa imi creez viata dorita si sa materializez toate dorintele, sa visez, sa aduc zambetele pe buze celor din jurul meu! Multumesc Doamne ca ma ajuti sa imi mentin gandurile la cea mai inalta vibratie, cu lumina si iubire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. V am copiat ! Multumesc cu recunostinta !

      Ștergere
  21. Buna ziua! După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, mi-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el, l-am implorat cu tot, Am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodată în vrajă, nu am avut de ales decât să încerc, am a trimis vrăjitorului prin poștă și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a făcut vraja și, surprinzător, în a doua zi, era în jurul orei 16. M-a sunat fostul meu, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am promis că oricui cunosc care are o problemă de relație, aș fi de ajutor acestei persoane, trimițându-l la singurul vrăjitor real și puternic care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com îi poți e-mail dacă ai nevoie de ajutorul lui în relația ta sau în orice alt caz
    1) Vrăji de dragoste
    2) Vrăji de dragoste pierdută
    3) Vrăji de divorț
    4) Vrăji de căsătorie
    5) Vraja de legare.
    6) Vrăji de despărțire
    7) Alungați un Iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie
    9) vrei să-ți mulțumești iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Am fost frustrat și devastat când soțul meu a cerut divorțul. Apoi l-am contactat pe Dr. DAWN, după ce am văzut o mulțime de mărturii despre modul în care Dr. DAWN a ajutat atât de mulți oameni să restabilească pacea în căsnicia și relația lor,
    De asemenea, am văzut cum a tratat diferite boli și a ajutat puțini oameni să trateze infertilitatea și am decis să-l contactez pentru ajutor,
    Mi-a promis că mă va ajuta când după ce i-am explicat totul, i-am oferit tot ce mi-a cerut și și-a făcut treaba, acum soțul meu mă iubește atât de mult și mă tratează cu grijă. Casa mea este atât de liniștită și plină de fericire, totul datorită doctorului DAWN,

    Contactați-l dacă în prezent aveți vreo problemă. El este WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
    Ea este competentă în următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * vrăji de bani
    * vrăji de frumusețe
    * Vrăji de noroc
    * Vrăji de atracție sexuală
    * Vrăji de vindecare a SIDA
    * Vrăji de loterie
    * Blestemele elimină imediat vrăjile
    * Vrăji de protecție
    * Vrăji de loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    RăspundețiȘtergere

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...