editorial: Eu si constiinta mea

Sunt unul dintre cei care considera ca astrologia si numerologia nu pot si nu trebuie sa faca adepti. Intrebarea “Crezi in astrologie?” este neavenita din start, deoarece “credinta” e de competenta religiei. Astrologia si numerologia fac parte din sfera cunoasterii. Ar fi absurd sa te intrebe cineva “Crezi in matematica?” sau “Crezi in limba chineza?”

E adevarat ca pasim sfios pe terenul cu nisipuri miscatoare al convingerilor personale. Ele se dobandesc prin normele sociale la care suntem invitati sa ne conformam, prin valorile care ni se transmit, prin dicotomia “asa da”/ asa nu”, “e urat/ e frumos” etc. Dar se mai si educa. Experienta personala te duce intr-un punct al evolutiei dincolo de care ceea ce stiai deja pana atunci incepe sa se clatine ca la cutremur. Atunci se revarsa peste tine fluxul constiintei. Atunci incepi sa te racordezi la energia universala.

Se spune ca Dumnezeu te trage de maneca si iti spune “Alo! Trezeste-te!”. El nu da insa (de obicei) telefon, ci lucreaza prin metoda experientei de viata. Acceptarea adevarului ca exista mult mai mult decat percepem prin intermediul simturilor, ca suntem mai mult decat materie care moare si se descompune, vine pe mai multe cai (nu degeaba se spune ca “incurcate sunt caile Domnului”): intalniri datatoare de revelatii (intalnirea persoanei iubite, a unui idol, a unui mentor etc.), drame (accidente, despartiri, decesuri, cataclisme naturale etc.), boala. Ce-l mai cautam pe Dumnezeu cand avem nevoie de El, in momente de cumpana! Eu sunt sigur ca El, spre deosebire de noi, se multumeste si cu atat de putin.

Daca as mai adauga alte consideratii metafizice, i-as indeparta definitiv pe prizonierii concretului. Si totusi, sunt dispus sa risc. Astrologia si numerologia se pare ca ar fi stiinte revelate de entitati superioare ca nivel de evolutie, ce locuiesc pe alte meleaguri galactice. Acolo mi-as dori si eu sa ajung intr-o zi. Nu “acolo”, pe planeta lor (desi, inca din copilarie visez ca ma rapesc extraterestrii si ma duc in vizita la ei acasa), ci “acolo”, la nivelul lor de inalta spiritualitate si traire in deplina armonie cu legile universului. (Ca informatie suplimentara, inclusiv albinele, fapturi inteligente, se pare ca sunt luate din alta parte si plantate in mod deliberat pe planeta noastra. Dar, despre ele, alta data). Deocamdata, suntem cu totii “aici” si nu putem decat sa ne straduim sa facem din om o specie cu adevarat superioara.

Incercarea de a convinge pe cineva sa adere la vibratia planetelor sau a numerelor este din start sortita esecului. Suntem cu totii supusi influentelor, fie ca ne place sa credem sau nu. Energia astrelor si cea a numerelor lucreaza. Daca ai ales sa colaborezi cu ele la nivel constient si sa traiesti in concordanta cu ritmurile naturale, esti cu un pas mai aproape de integrare. Nu in Uniunea Europeana, desigur, ci in Univers.

Cine descopera aceasta cale nu este nici mai presus, nici mai prejos decat altii. Inseamna sa faci o alegere. Si orice alegere care te face sa fii un om mai bun te duce cu un pas mai aproape de Dumnezeu. Astrologia si numerologia sunt discipline ale cunoasterii care au aceasta menire. Prin ele, iti poti raspunde la intrebari despre viata, despre lume si, mai ales, despre tine. Iti poti descoperi vocatia: vocatia de a trai, vocatia de a iubi, vocatia de a evolua, vocatia de a munci, vocatia de a te darui celorlalti si de a face din lume un loc mai primitor.

Astrologia si numerologia nu sunt deloc comode. Ele te pun la treaba. Iti arata puterea pe care o ai si te obliga sa o pui la treaba. Te tin departe de pasivitate si de resemnare, te forteza sa-ti controlezi gandurile negative si sa iei singur deciziile. Prin astrologie si numerologie inveti sa faci ceva pentru tine. Sa renunti la stagnare. Sa accepti ca, pe langa soarta, ai forta sa te transformi (liber arbitru). Intr-un cuvant: sa evoluezi!

Si nu ai voie sa uiti un singur lucru: evolutia inseamna efort personal. Iti creezi singur karma si dai seama pentru faptele, gandurile si vorbele tale. Iar libertatea ta se termina acolo unde incepe libertatea celuilalt. Inclusiv crestineste, sa evoluezi inseamna sa nu faci rau celorlalte fiinte. Nu intamplator, guvernatorul astrologiei este Uranus, planeta independentei, a mentalului superior si a constiintei.

In timpul vietii, esti un nume pe buzele sau in sufletul celorlalti, un subiect de discutie. Dupa iesirea de pe scena, din persoana devii personaj. Nu se mai vorbeste despre tine. Se povesteste despre tine. Pana la urma, iti spui “Singura realitate sunt eu si constiinta mea!”

2 comentarii:

 1. După ce ați citit veți fi de acord cu faptul că această informație este foarte bună pentru a vă împărtăși aici cu voi, cred că voința sa îi va inspira și pe alții, deoarece am găsit fericirea și bucuria în căsnicia mea astăzi, sunt un martor viu că lucrează pentru mine , soțul meu se întoarce acasă după 2 ani de divorț, aproape de necrezut, dar miraculos.
  Numele meu este Anders Maria, din Buenos Aires - Argentina, sunt medic Doctor în Profesie. În urmă cu câteva săptămâni am citit comentarii similare despre o relație de consiliere postată de Blogg despre o doamnă americană numită Theresa, ea a mărturisit că ea a restaurat adevărata iubire și încredere în căsătoria ei ruptă, a spus doctorul Oduduwa care la ajutat să se împace cu soțul după câteva luni de separare. Am fost atât de norocoasă să citesc acel comentator și am copiat adresa personală de contact Dr. Oduduwa pentru a comunica cu el personal pentru ajutor de urgență pentru a aduce înapoi domiciliul meu fost soț (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}
  Săptămâna trecută, luni dimineață, trimit un mesaj de poștă electronică pentru a comunica cu același Dr. Oduduwa pentru ajutor.
  Acum două luni am avut o luptă imensă cu soțul meu, Anders, a privit direct în ochii mei; a spus că căsnicia noastră sa terminat, el a spus că a fost terminat cu căsnicia noastră, mi-a luat fiul Felix și ne-a călătorit din țară, trăind în Canada cu o altă femeie, de atunci am încercat să sun și să trimit mesaje el prin telefoane, medii sociale și e-mail, dar mi-a blocat complet linia de a nu ajunge la el și fiul nostru Felix a fost cu el și nu am putut auzi vocea fiilor mei, această durere am trecut prin toată viața mea până în ziua în care am întâlnit Marea Dr.Oduduwa Dragoste de vraja, am fost atat de frustrat si am avut nevoie de ajutor pentru a ajunge cel putin sa vorbesc cu fiul nostru Felix, am citit sa-mi cer scuze chiar si cand amindoi stiu ca ma nedreptat, mi-a luat fiul departe de mine de peste 7 luni fără cuvinte nici o scrisoare. această situație ma ucis zilnic am fost deprimat și am nevoie disperată de ajutor urgent și soluție pentru a rezolva această problemă așa că am contacta adresa de e-mail a Dr.Oduduwa ca eu cred că el poate fi doar speranța să mă ajute să-mi aducă înapoi soțul meu acasă cu fiul meu Felix . Cu toate acestea, Dr. Oduduwa ma asigurat că mă poate ajuta să-mi întorc soțul și copilul înapoi acasă în 7 zile de rugăciuni de rugăciune, am fost șocat și am încercat, urmând cu atenție instrucțiunile pas cu pas. Două zile după ce Dr.oduduwa a spus că a terminat cu mândrie puterile de ortografie în aer la Templul Soluției, toate acestea au fost făcute de el în totalitate, nu am făcut nimic doar să furnizez elementele necesare. În aceeași noapte, soțul meu Anders ma chemat la telefon pentru a-mi cer scuze, era foarte plin de vorbă cu mine frumos, se simțea foarte rău pentru tot ce a făcut pentru a mă răni. Anders se întoarce acasă cu Felix. Sunt atât de fericit astăzi că am familia mea restaurată și soțul meu și ne iubim mai mult decât oricând. Voi fi pentru totdeauna apreciat și recunoscător pentru Oduduwa. Promit să împărtășesc mărturia mărturie bună prietenilor și tuturor celor de aici din lume.
  Oduduwa mi-a spus de asemenea că a dăruit puteri pentru rezolvarea următoarelor provocări ale vieții;
   * Dragoste Spells Win-Back Ex iubitor
  * Succes și promovare inel Talisman * inel de farmec norocos.
  * secții - HOOK DE PROTECȚIE
  * Rădăcini tradiționale și Herbals pentru a vindeca bolile, Cure pentru a cancerului
    Boala, vindeca HIV, hipertensiune arterială.
  * magia fertilității
  * LUCRĂRI NUMERICE LOTERE
  * INCHIRIERE INCHEIATĂ PENTRU CÂȘTIGAREA - GAME etc.
  Ești foarte norocos să citești mărturia mea bună nouă aici astăzi, lucrează pentru mine. Cred că va funcționa și pentru tine.
  WhatsApp: +79268011965

  RăspundețiȘtergere
 2. Miracolul încă se întâmplă:
  După un an de căsătorie ruptă, soțul meu mi-a părăsit eu și copiii și am mers să fiu cu o altă femeie, am simțit că m-am sinucis pentru că ne-a părăsit 3 ani fără nimic, am fost emoțional și am plâns toată noaptea. Mulțumită unui caster vrăjitor numit Dr. Ogundele. Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez pe internet, am întâlnit mai multe mărturii despre Dr. Ogundele, oamenii au mărturisit că i-a readus pe iubitul lor Ex înapoi în 24 de ore, unii au mărturisit că restabilește pântecul, vindecă cancerul și vindecă unii pentru boală, etc. L-am contactat pentru ajutor pentru a-mi aduce înapoi soțul și el mi-a spus că după munca lui, soțul meu va reveni în termen de 24 de ore, spre marea mea surpriză soțul meu s-a întors după 24 de ore exact așa cum a spus și a cerut iertare , ce miracol. Dr. Ogundele mi-a spus să depun mărturie pentru ca oamenii să-l cunoască mai mult. De aceea, îmi împărtășesc adevărata mea poveste de viață aici, numele meu este Mara Lucas. Sunt din Barcelona, ​​Spania. Puteți ajunge la Dr Ogundele cu numărul său de telefon sau să trimiteți un mesaj pe WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445.

  RăspundețiȘtergere

Horoscopul stării de alertă: România, condusă cu bâta de trădători bolnavi psihic

În acest moment al istoriei care va fi de tristă amintire, vara 2020, țara noastră este condusă de 3 bărbați, dintre care unul este femeie. ...