Revista de astrologie AstroGlob, nr.16

In octombrie, zodia Scorpionului ajunge la putere! Saturn iese din Balanta si urmeaza calea Nodului Nord, aflat deja in aceasta zodie. ASTRO-EVENIMENTUL este analizat de Sorin Bratoveanu.

Si, pentru a marca cum se cuvine aceasta mutare de forte astrale, INTERVIURILE ASTROGLOB citeaza, de data aceasta, mai multi astrologi, pentru a avea o viziune de ansamblu asupra perioadei ample pe care o traversam.

Rubrica ASTRO SPECIAL este prezenta in continuare in paginile revistei, cu un subiect inedit. Gabriela Apostol raspunde la intrebarea: “De ce barbatii ocolesc astrologul?”

Articolele semnate de mine:
La rubrica de ISTORIA ASTROLOGIEI, facem “Astrologie apocaliptica” si mergem pe firul timpului pentru a urmari datele la care astrologii au prezis sfarsitul lumii.
Rubrica ASTRO-BEBE pune accentul pe Balante, Scorpioni si pe copiii nascuti in luna octombrie a acestui an. Dedicatia speciala a acestui numar este pentru parintii copiilor Scorpion.


Rubrica de ASTROLOGIE MUNDANA se ocupa de o tara nascuta in zodia Balanta: Belgia. In sectiunea MEDALION ASTROLOGIC Mihaela Dicu face portretul actritei Gwyneth Paltrow, de asemenea nativa Balanta.
Monica Becheriu analizeaza o piatra foarte speciala in pagina de ASTRE SI CRISTALE, Lapis-lazuli, si vorbeste despre loialitate, adevar si armonie.

Mihaela Dicu ne duce cu ASTRO-MOZAICUL in Evul Mediu, pentru a face cunostinta cu o femeie astrolog aflata in spatele unui barbat ramas in istorie.

La ASTRO-MUZICA, Antonia Panaitiu il ia in vizor pe cel mai de seama compozitor romantic francez, Camille Saint-Saëns, dublu-Balanta.

Revine si rubrica de ASTROLOGIE MEDICALA, unde Ciprian Târâcă descrie atitudinea in fata bolii a fiecarei zodii in parte.

Editura Herald ofera in continuare premii pentru abonati. Abonamentul pe un an costa in continuare numai 60 de lei!

Lectura placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...