Curs de astrologie, modulul 2, Bucuresti, din 7 noiembrie 2013

Acest curs (organizat la clasa) se adreseaza celor care cunosc deja limbajul astrologic si stapanesc notiuni precum: zodii, planete, case astrologice, astrograma, horoscop. Cursul este accesibil celor care sunt capabili sa-si intocmeasca propria astrograma si sa descifreze simbolurile codificate in ea. De la “Autocunoasterea prin astrologie” (tema primului nivel de curs) avansam catre “Transformare personala prin astrologie” (tema acestui modul de curs). Numai dupa ce ne cunoastem pe noi suntem pregatiti sa facem pasul in exterior, spre ceilalti si dinspre trecut spre viitor. Astrograma este vazuta ca un centru energetic in care descoperim puterea de a ne schimba viata in acord cu misiunea personala.

La finalul acestei serii de lectii, participantii:
- vor fi capabili sa identifice mesajul vietilor anterioare, potentialul din aceasta viata si blocajele asumate
- vor putea sa identifice mesajul relatiilor si potentialul de crestere personala in urma intalnirilor cu oamenii din viata noastra
- vor fi capabili sa incadreze experientele de viata in timp si sa intocmeasca previuni, sa inzestreze cu semnificatie fiecare experienta trecuta sau viitoare
- sa priveasca astrograma ca pe o cale de intoarcere la esenta Divina.

Nivel: MODULUL 2

Titlu: TRANSFORMARE PERSONALĂ PRIN ASTROLOGIE

Desfasurare: 7 noiembrie - 19 decembrie 2013

Locul desfasurarii: va fi anuntat participantilor

Organizare: 8 lectii de cate 3 ore, in fiecare zi de joi, seara intre 18:00 si 21:00
*Pentru a incheia cursul inainte de sarbatorile de iarna, in saptamana 16-22 decembrie sunt programate ultimele doua intalniri, dupa cum urmeaza: lectia 7 luni (16 decembrie) si lectia 8 joi (19 decembrie).

Structura:

Lecţia 1: Astrologie karmică (I)
Karma şi reîncarnarea. Semnificaţia planetelor în astrologia karmică. Planetele în zodii. Planetele în case. Planetele retrograde.
Lecţia 2: Astrologie karmică (II)
Mesajul vieţilor anterioare. Tipuri de karmă. Lilith: cât de neagră este Luna Neagră? Întâlnirea cu umbra. Astrologie şi sexualitate. Secrete din aşternut.

Lecţia 3: Astrologie complementară
Ecuaţia astrologică. Tipuri de zodiac. Zodiacul chinezesc. Zodiacul arboricol. Zodiacul floral. Astrologie şi numerologie.

Lecţia 4: Astrologie relaţională (I)
Afectivitatea în astrogramă. Zodii, case şi planete relaţionale. Compatibilitatea generală. Juno/Iunona – asteroidul căsătoriei.

Lecţia 5: Astrologie relaţională (II)
Regăsirile karmice. Ce cauţi tu în viaţa mea? Scopul spiritual al prezenţei oamenilor în viaţa noastră. Întâlnirea cu sufletul pereche sau ai grijă ce-ţi doreşti, că s-ar putea să ţi se întâmple! Sinastria. Interaspecte şi superpoziţii. Harta compusă.

Lecţia 6: Astrologie previzională (I)
Ciclurile planetelor. Tehnici predictive. Tranzitele. Activarea caselor din astrograma natală. Aspectele planetelor în tranzit cu planetele natale.

Lecţia 7: Astrologie previzională (II)
Progresiile: progresiile secundare, progresiile terţiare, progresiile minore. Horoscopul progresat. Planetele progresate în aspect cu planetele natale. Revoluţia solară.

Lecţia 8: Drumul către sine

Chiron. Planete neaspectate. Planete in grad anaretic. Conştiinţa de sine. Alegeri conştiente sau inconştiente. Alegerea carierei. Alegerea partenerului. Calea spre o viaţă sănătoasă şi împlinită. Armonia cu ritmurile cosmice.

Investitie:
540 de lei, in 2 transe lunare
- 270 de lei la primul curs
- 270 de lei la cursul nr. 5, 5 decembrie

Inscrierile
se fac la adresa:
cursuri@astreo.ro sau
valeriu.panoiu@gmail.com
sau
tel. 0742 010 763

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Horoscopul stării de alertă: România, condusă cu bâta de trădători bolnavi psihic

În acest moment al istoriei care va fi de tristă amintire, vara 2020, țara noastră este condusă de 3 bărbați, dintre care unul este femeie. ...