Secretele numerelor (episodul 3): 69, numarul sexualitatiii

Există o serie de numere controversate, din pricina unor conotaţii tabu pe care le comportă. 69 este unul dintre ele, asociat cu o sexualitate considerată anormală, nefirească, blamabilă. Oare chiar aşa să fie? Şi, până la urmă, cine defineşte sfera realului?

69 este, în primul rând, o stilizare a ideogramei chinezeşti ce semnifică echilibrul celor două energii, masculină şi feminină, yin şi yang. Din punct de vedere numerologic, 6 este un număr feminin, iar 9, masculin. 6 corespunde planetei Venus, deci feminităţii în toată complexitatea sa. 9 este un număr atribuit în numerologia modernă lui Uranus. Există discuţii pe marginea guvernării planetare a acestui număr, pe care mulţi îl văd sub semnul lui Marte. Ca semnificaţie, în numerologia vestică, occidentală, 9 corespunde clar lui Uranus, prin natura sa vizionară, umanitară, socială.

9 corespunde într-adevăr lui Marte, dar în numerologia vedică, nu în cea practicată la noi. Iar în interpretarea lui 69 e util să ne întoarcem la origini. Una din cele mai vechi reprezentări vizuale ale poziţiei erotice 69 este o sculptură din templul indian de pe insula Elephanta, lângă Mumbai, datând din primele secole ale erei noastre. Şi ştim că din părţile acelea se trage Kama Sutra, ghidul relaţiilor sexuale, elaborat în limba sanscrită undeva între anii 400 î.Hr şi 200 d.Hr. Aşadar, ca să înţelegem conotaţiile primare ale lui 69 trebuie să mergem pe filiera autentică, în cazul de faţă, cea hindusă. Deci îi vom atribui lui 6 planeta Venus şi vom accepta la acest nivel energia lui Marte ca influenţă asupra numărului 9. Venus şi Marte. Femeia şi bărbatul contopiţi.

69 este numărul care consfinţeşte legătura dintre bărbat şi femeie, nu doar la nivel fizic, ci şi spiritual. 6 este numărul familiei şi al responsabilităţilor asumate în viaţa de familie. 9 este numărul dăruirii, al altruismului, al generozităţii faţă de partener. Prin 9, îl luăm pe celălalt în centrul Universului nostru. Sub pecetea lui 69, aspirăm împreună cu partenerul spre o evoluţie în doi, formând o familie (6) şi dedicându-ne celuilalt la bine şi la rău (9). 69 include frecvenţa devotamentului, a simţului de răspundere, a purtării de grijă, a protecţiei oferite celuilalt în mod necondiţionat!

Energia masculină şi cea feminină sunt legate chiar în Biserică în timpul slujbei de cununie, printr-un pasaj biblic citat din învăţătura lui Iisus Hristos:

„El a zis: N-aţi citit că cel ce i-a făăcut de la început i-a făcut bărbat şi femeie?
Şi a zis: Pentru aceea, va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa şi se va lipide femeia sa şi vor fi amândoi un trup.
Aşa încât nu mai sunt doi, ci un trup. Deci, ce a împreunat Dumnezeu omul să nu despartă.”
(Evanghelia după Matei, cap. 19)

Aceasta este formula ritualică prin care cei doi parteneri care se cunună sunt legaţi inclusiv la nivel fizic, astfel încât atracţia fizică pe care o emite fiecare dintre cei doi să rămână în cuplu, să nu mai aibă ochi decât unul pentru altul. Tot prin această formulă se întăreşte coarda energetică de fidelitate între cei doi. La mijloc este de fapt un jurământ de apartenenţă şi de monogamie, “Jur să fiu numai al tău!”/ “Jur să fiu numai a ta!”.

69 este numărul care ne îndeamnă să refectăm asupra sexului ca energie divină. Senzualitatea şi plăcerile, specifice numărului 6, se filtrează prin energia lui 9, care transcende realitatea fizică. 69 devine numărul prin care se sublimează plăcerea, precum şi orice fantezie erotică.

De asemenea, este lesne de dedus că 69 este şi calea către eliberarea de influenţa intruzivă, sufocantă, atotştiutoare  a părinţilor în familia nou-formată. Numărul 69 poartă energia desprinderii de familia de origine şi a întemeierii unei noi familii. Prin accesarea numărului 69 (în scris, de exemplu, prin scrierea lui, de ce nu de 69 de ori), scade capacitatea părinţilor de a-şi impune voinţa asupra familei proaspete.

9, în numerologia modernă, sub semnullui Uranus, ne trimite la mitologie. Iar Uranus era stăpânul Cerului şi tatăl tuturor zeilor asociaţi simbolic cu planetele sistemului solar. Grecescul “Ouranos” chiar asta înseamnă, “Cer”. Nu întâmplător planeta Uranus este considerată patronul astrologiei. 6 este numărul feminităţii creative, fertile, ocrotitare. 6 este una dn feţele mamei Pământ, Geea. În numărul 69, mama Pământ (6) se uneşte cu tatăl Cer (9). Numărul 69 uneşte deci, Cerul cu Pământul. Prin căsătorie, cei doi parteneri se angajează să aducă pe Pământ frumuseţile Cerului şi să clădească pe Pământ o viaţă bineplăcută Creatorului.

Prin 69, trupul se uneşte cu spiritul! 69 este un număr al iubirii divine manifestate în plan fizic! Senzorialul (6) este proiectat în astral. Abandonul în lumea simţurilor devine experienţă transcendentă. Că doar există şi expresia “M-am simţit în al 9-lea cer”. 69 este un număr care protejează viaţa de familie, care întăreşte legătura dintre cei doi parteneri, care fereşte de influenţe externă, care taie corzile negative cu părinţii, cu trecutul, cu strămoşii. Ar fi interesant de văzut cum acţionează, de pildă, folosirea lui 69 ca simbol scris sau rostit în constelaţiile familiale...

Trebuie specificat însă că 69 este un umăr al uniunii, dar şi al purităţii. Cuplurile bazate pe respect, devotament şi fidelitate pot beneficia de protecţia acestei puteri simbolice. Atenţie! Nu vorbim neapărat de experienţa sexuală aferentă, ci de 69 ca forţă, ca acces spre o formă de putere şi protecţie. 69 poate fi, pur şi simplu, scris pe o foaie de hârtie şi amplasat la vedere. Atunci când ne referim însă strict la o experienţă erotică sub semnul lui 69 în afara cuplului asumat, legătura creată nu mai stă sub protecţia divină, ci sub influenţa malefică a lui... Lilith. Vorbim despre o legătură care are legătură strict cu sexul, cu ispita, cu consumul fizic.

În afara cuplului consfinţit şi asumat, 69 devine o putere devastatoare, care distruge armonia şi ia, după o expresie consacrată, “sporul casei”. 69 infidel, care încalcă jurămintele făcute faţă de un partener, are conotaţii magice, creează legături energetice malefice, prin care se face un transfer de energie intensiv în trioul conjugal.

69 este şi numărul adevărului în căsnicie! O sugestie pentru partenerii care au suspiciuni că sunt înşelaţi: pot să poarte o amuletă (pandantiv) în formă de 69, să amplaseze un 69 scris la vedere sau să deseneze, pentru o perioadă, de mai multe ori, un 69, desigur, cu intenţia de a afla adevărul dacă sunt înşelaţi sau nu. Este valabil şi pentru partenerii curaţi, care sunt însă bănuiţi de parteneri. Folosirea lui 69 poate ajuta să se dea în vileag înscenări sau minciuni, scorneli menite să-i discrediteze , astfel încât jumătatea lor să-şi recapete încrederea în ei.

Iată şi sursa controverselor pe marginea numărului 69. Este numărul care răspunde la întrebarea “Care este diferenţa dintre dragoste şi sex?”. Poate fi numărul fidelităţii sau al ispitei. Numărul soţilor sau al amanţilor. Numărul armoniei sau al distrugerii. Numărul celor doi parteneri (obligatoriu de sex opus) care fac dragoste în Lumină sau în întuneric. Depinde cum este folosit…

10 comentarii:

  1. Felicitari pentru curajul de asumare a lui 69 in scris...o perspectiva pe care o intalnim rar in plan terestru...

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumoasa, interesanta si psiho-filosofica interpretarea, mi-a placut tare mult.....m-am nascut in 69 si nr 69 mi-a urmarit si imi urmareste viata, pentru ca ii dau voie....simt ca mi se potrivesc multe din ce ati scris si sunt in acord cu ideile prezentate....

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte fain si deeply explicat. Cam asa este. Multumesc si numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu cat de adevarat este despre ce se spune despre nr 69 dar eu il vad peste tot la tv nivelul batetie la telefon, si o factura la energie electrica, si apare cam peste tot, daca si voua vi se intampla acelas lucru lasati un comentariu ar fi de folos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi se întâmplă la fel

      Ștergere
    2. Doar 69 văd de ceva vreme... vedem ce va fi...de abia aștept ❤️

      Ștergere
  5. Eu m am nascut in 06/09/69 m am regasit 100% in descriere

    RăspundețiȘtergere
  6. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă doriți să tratați infertilitatea.
    *Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...