Sus pe Crucea Cosmica 2014: Sufletele Gemene fac nunta in Cer!

Am fost extrem de rezervat cu analizele astrologice la inceputul acestui an si am inteles de ce. Aveam nevoie sa intru pe frecventa, sa simt vibratiile cosmice, sa ma misc in interiorul lor. Iar acum am datoria sa spun, indiferent de efectele posibile.

Intre 1 ianuarie si 20 mai 2014, trebuie sa pierdem totul, ca sa castigam totul!

Suntem pe o cruce cosmica in semne cardinale, cu planete care fac opozitii si cuadraturi: Uranus in Berbec, Jupiter in Rac, Marte in Balanta, Venus si Pluto in Capricorn. Venus este retrograda intreaga luna ianuarie, iar Marte va retrograda intre 2 martie si 20 mai. Cuplul Venus-Marte afectat de retrogradari vorbeste inevitabil despre iubirea care se asaza in centrul atentiei.

Perioada mentionata are conotatii karmice pe care nu le-a mai trait nimeni in aceasta viata, indiferent de varsta. Traim momentul adevarului in dragoste! Plecand de aici, intregul sistem de valori la nivel individual si social se restructureaza! Mor conceptii, mor prejudecati, mor principii!

Ce stiam noi despre familie nu mai este valabil! Familia nu mai este o comunitate in care indivizi de acelasi sange stau legati indiferent de context. Familia nu mai e un loc de pedeapsa! Atragem acum SUFLETE PERECHE! Ele devin acum familia noastra! E vorba despre acei oameni care in alte vieti ne-au ajutat si pe care i-am ajutat, la randul nostru. Sufletele pereche nu implica atractie sexuala! Sunt semenii pe care-i simtim aproape, cu care empatizam, fata de care manifestam sentimente pure si dezinteresate! De ei ne vom apropia mai mult, departandu-ne de mediul de origine! Bineinteles, avem obligatia sa ne iertam parintii, fratii, rudele, sa lasam in urma armonie, bucurie si iubire, nicidecum potop. Numai astfel ne eliberam de trecut! Cine persista in emotii negative fata de familia de sange, nu scapa si nu poate merge mai departe. Astfel, putem migra catre acei oameni cu care impartasim ceva superior, indiferent de varsta sau sex. Apropierile sunt spontane sau le constientizam, in sfarsit. Ne dam seama ce ne atrage la anumite persoane si le cautam mai asiduu compania, prezenta, apropierea. Refuzam cumetriile bazate pe obligatii! Daca suntem constienti de noi, renuntam usor la obligatiile de familie si ii imbratisam pe noii membri, care ne umplu sufletul. Compromisurile de dragul familiei se dizolva.

Dincolo de sufletele pereche exista insa si SUFLETELE GEMENE! Iar aici este vorba nu doar de Marea Iubire, ci de SINGURA IUBIRE, pe toate nivelurile posibile, de la atractie si sexualitate pana la contopire spirituala. Avem mai multe suflete pereche, dar un singur suflet geaman. Iar acum se deschide o poarta cosmica de o energie uriasa prin care putem trece ca sa intalnim fix sufletul geaman! Desigur, e vorba de cei care nu l-au intalnit deja.

Care sunt conditiile astrale pentru intalnirea sufletului geaman? Desigur, indeplinirea misiunii personale si invatarea lectiilor de viata la nivel avansat. Cine a avut de transmis cunoastere si a facut-o, cine a avut de invatat sa ierte si a iertat, cine trebuia sa ajute oameni si asta a facut, cine a fost trimis sa creasca alti oameni si s-a conformat etc., are sansa unica in viata sa se intergeasca cu jumatatea sa perfecta! Cine a platit ce avea de platit si a ispasit, e pregatit!

Care sunt consecintele acestor intalniri? In primul rand, dezintegrarea multor familii. E de asteptat sa creasca colesitor numarul divorturilor, al despartirilor. Avocatii si notarii au treaba. Familiile devin teren minat, centru de pierderi si suferinte! In al doilea rand, putem contempla perfectiunea Divina si planul lui Dumnezeu. Avem impresia ca cineva se joaca cu noi. Nu putem face ce vrem noi, ci trebuie sa facem ceea ce vrea Dumnezeu. Iar in perfectiunea Divina a Universului in care traim, totul este asa cum este si nu trebuie judecat! De aceea se intampla ceea ce se intampla, pentru ca noi, ca oameni, sa nu mai punem etichete si sa ne limitam, sa ne conditionam, sa ne sabotam singuri.

Atunci cand se intalnesc doua suflete gemene si mintea incepe sa foarfece, apar remuscarile, invinovatirile, intrebarile care incep cu “de ce?”. “Cum sa fie adevarat? Nu se poate, e insurat!” ”Nu pot face asta, are doi copii!” “Doamne, dar e cu atatia ani mai mare decat mine!” Toate aceste intrebari nu-si mai au sensul pana pe 20 mai, cand se incheie retrogradarea lui Marte. Sufletele sortite chiar asa se intalnesc acum, in circumstante in care familiile, copiii, angajamentele, varsta sau distanta aparent stau impotriva manifestarii iubirii totale.

Cei ce nu sunt pregatiti sa faca saltul catre sufletul geaman, raman in continuare la nivel de relatie de dragoste cu un suflet pereche. Dezavantajul este ca sufletul pereche care nu e si geaman vine la pachet cu o umbra si cu o karma de dus. Sufletele gemene se atrag dincolo de cuvinte si prejudecati. Ele comunica in astral indiferent de distanta la care se afla unul de altul. Ele sunt permanent conectate, isi simt starile, senzatiile, dorintele. Gandurile celuilalt sunt si ale tale, sincronizarea este perfecta. Cine si-a intalnit sufletul geaman se uita in ochii celuilalt si se vede pe el. Ele seamana izbitor inclusiv fizic.

Am spus despre 2014 ca este un an in care se primeste plata sau rasplata. Cei merituosi au sansa de a deveni completi! De a forma o sfera perfecta cu acel partener care-i sfinteste orice clipa de viata. Se fac acum clickuri incredibile! Vechi prieteni isi dau seama ca sunt mai mult de atat si trec peste orice bariere sociale. Sau jumatatea perfecta apare in circumstante care pun la incercare etica. De exemplu, un terapeut si pacientul sau se pot recunoaste ca suflete gemene. Odata ce s-a format legatura, cei doi sunt permanent conectati unul la celalalt. Ei se cheama, se aud, se simt pas cu pas.

Suntem intr-o perioada de incalcare a tuturor regulilor si normelor. Pentru ca regulile si normele sunt scornite de mintea umana. Familia isi arata scopul suprem: acela de pepiniera spirituala. Am trait intr-o familie ca sa crestem si ca sa ne achitam de datorii fata de niste oameni. Mai departe,  familia nu poate conditiona intalnirea si impreunarea a doua suflete gemene. Odata ce ele s-au recunoscut, nimic nu le mai poate sta in cale! Singura regula este Iubirea! Singurul Adevar este Calea Inimii! Cel mai greu sunt de acceptat pierderile, asistam la meciuri intre partenerii actuali, chiar la agresivitate fizica, la acte de violenta. De ce? Pentru ca, pe fondul unor frustrari si nemultumiri, relatiile se rup indata ce partenerul perfect s-a legat de tine, chiar si pentru o clipa, intr-o intalnire pasagera. Cu siguranta va reveni. Cine incearca sa-si tina legat un partener prin descantece, magie, biserica, cade acum sub incidenta legilor Divine si va plati! Prin singuratate, de exemplu. Acolo unde nu apare sufletul geaman, inseamna ca mai e de lucru la platile karmice. Ironia sortii face insa ca doi parteneri aflati intr-un cuplu, formand o familie si avand si copii, sa-si intalneasca fiecare jumatatea perfecta. Evolutia poate fi pentru amandoi in acelasi timp, atata timp cat partenerul care a ramas putin in urma si mai are putin de asteptat nu-l saboteaza pe cel ce a fost mai devreme norocos decat el intalnindu-si partenerul care-l intregeste.

Ar mai fi de facut o remarca fara perdea! Cel ce si-a intalnit deja sufletul geaman poate trai experiente unice cu actualul partener, de natura sexuala, emotionala, intelectuala etc. Prin actualul partener se poate conecta, adica se poate intrupa, de fapt, sufletul geaman! In cuplu poate creste inexplicabil nivelul de satisfactie erotica, de pilda, dar de fapt s-ar putea ca partenerul sa faca dragoste prin tine cu sufletul sau geaman, nu cu tine! Spiritul sufletului geaman regasit este omniprezent in campul energetic al celeilalte jumatati.

Aceasta cruce cosmica pe care suntem norocosi sa o traim aliniaza energiile iubirii si uneste acele suflete gemene care au dreptul sa se intalneasca. Cine a muncit, a suferit, a crescut, a evoluat,  este binecuvantat de Dumnezeu cu jumatatea perfecta. Spiritele unite in Cer se intalnesc acum pe pamant, pentru ca tot ce este Jos sa fie precum este Sus. Armonia si iubirea Divina coboara pe Pamant prin sufletele gemene!

Cum recunoastem sufletul geaman?
  •          stare de extaz, delir, tremur
  •          conectare permanenta la starile celuilalt; simti ce simte si el; emotiile lui devin ale tale
  •          lipsa poftei de mancare
  •          lipsa nevoii de somn
  •          stare de excitatie sexuala, ca si cum cei doi ar face dragoste continuu
  •         starnirea tuturor reactiilor de mai sus printr-un singur gand la adresa celuilalt sau prin simpla conectare cu o fotografie a sa.
Intalnirea sufletului geaman deschide usa tuturor posibilitatilor! Abundenta se revarsa in viata celor doi atunci cand ajung impreuna, nimic nu mai este imposibil, ei nu pot merge decat in sus! Sufletele gemene reunite nu mai au cum sa cada, lor le este rezervata numai Ascensiunea, iar in urcusul lor, cei doi ii trag si pe altii dupa ei!

Binecuvantati toti cei care isi intalnesc acum Alesul. Pentru ca Alesul inimii este Alesul Dumnezeului din noi, nu mai este Alesul Omului din noi. Cine merita, primeste totul. Initial, contopirea cu sufletul geaman intampina piedici, conditii nefavorabile sociale, parinti amenintatori, gura lumii critica, condamnare publica, parteneri disperati care nu vor sa le dea drumul sau copii folositi ca santaj. Intalnirea celor doua suflete gemene mai poate fi atat de intensa incat cei doi se resping, pleaca la mare distanta sau suporta cu greu sa stea fizic in preajma. Dar golul interior striga mai tare ca niciodata sa fie umplut, asa ca nimic nu poate sta in calea Iubirii Adevarate care curge acum din Cer pentru cei Alesi! Drumul spre Rai trece inevitabil prin Iad. Durerea sfinteste! Renuntarea recastiga! Pierderea inalta! Ceea ce pare tragedie este de fapt doar o etapa de curatare karmica, de vindecare de atasamente si prejudecati, de dependenta si sufocare.

Principalul test al sufletelor gemene este acum cel al curajul! Secundar, testul major este vigilenta. Asa ca fiti pe faza si nu lasati sa treaca pe langa voi Iubirea Divina, in caz ca nu ati gasit-o deja! Fiecare sa stea treaz si sa dea libertate partenerului!

Pana pe 20 mai 2014, trenul astral ne rastalmaceste semnalul radio de la metrou care zice: “Atentie, se inchid usile”. De data asta, Universul ne sopteste: “Atentie, se deschid usile!”. Ceea ce in traducere inseamna: “Atentie, se deschid Cerurile!”


106 comentarii:

  1. Ce surpriza (neasteptata) sa gasesc cu noaptea-n cap un articol atat de interesant, mi-a inseninat ziua! Rutina mea de a verifica dimineata blogurile preferate, s-a transformat intr-un eveniment care te scoate din obisnuit. De bine ce te intrebam zilele trecute printr-un comment daca este adevarat ca avem mai multe suflete pereche si daca trebuie sa cerem sa-l primim pe ce mai compatibil. Azi am primit si raspunsul Sufletul Geaman este cel mai compatibil.
    Extrem de inspirate cuvintele tale, cu siguranta ca nu a mai dat nimeni o interpretare la fel de profunda perioadei care urmeaza. Este un mesaj puternic, in sfarsit avem o speranta ca putem primi in dar ceva inaltator pentru sufletul nostru.
    Spor tuturor la gasit sufletul geaman si la evolutie spirituala alaturi de el. Multumesc, Valeriu, pentru posibilitatea de a avea acces la informatii venite de sus. O zi cu inspiratie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Minunat sa gasesc in acest articol aproape tot ce am trait de o viata cu sotul meu !!!!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
    2. Si eu traiesc cam tot ce este scris in acest articol. Eram hotarata sa nu cred ca pot exista suflete pereche ori gemene, ci doar conexiunea cu Sinele superior. Totusi, cum se face ca traiesc exact tot ce scrie aici. Repet puctual traiesc tot ce scrie. Sunt sentimente foarte greu de dus si incercari pe masura. Tot sistemul de valori este pus la indoiala. Moralitatea nu mai stiu daca imi este arma sau inamic. Imi asum deciziile mele si cred ca acum curajul va trebui sa il folosesc in munca cu mine insumi. De ce se intampla asa?

      Ștergere
    3. Articolul este un amalgam de astrologie, hinduism si in mod inselator prin introducerea notiunii de Dumnezeu iad si rai pare a vrea sa se apropie si de crestinism. In realitate este total anticrestin. Nu promoveaza iubirea aproapelui ci iubareala cu oricine iti trezeste obsesii senzuale reprimate. Pledeaza pentru destramarea familiilor si relatiilor cladite in timp pe incredere si respect cu biciuirea simturilor si intrarea in robia ''patimilor''. Drumul spre Rai cel putin in conceptia crestina nu trece prin iubareala cu ''sufletele gemene sau pereche'' ci prin sacrificiul de sine si iubirea aproapelui, prin nevointe cu inima usoara in strae de trezvie si cu bucurie pentru crucea care iti este data sa o duci. Cat de grea sau usoara este crucea tine de cata credinta ai. Artcolul de mai sus este un demers inselator si distructiv invaluit intr-o filozofie dulceaga confuza si naiva.

      Ștergere
    4. Nici nu cred ca s-a dorit a fi un articol crestin. S-a dorit a fi un articol care propovaduieste iubirea, dincolo de orice incorsetari ale vreunei credinte. Caci pana la urma schimbarea a facut evolutia, nu stagnarea conform unor reguli ce nu-si au rostul de cele mai multe ori. Aplicam concepte inutile de credinta si religie in sanul unei familii care are la baza cu totul altceva. Are la baza iubirea. Nu suntem legati pe veci de nimeni, singuri venim, singuri plecam. Cat despre rai si iad, simplist, cred ca sunt chestiuni care nu mai sperie pe nimeni. Prefer iubirea in locul unor sperante indoielnice despre ce va fi dupa moarte. Credinta este buna atat timp cat nu te incorseteaza si nu atrage dupa sine patologie. Iubirea, realmente iubirea, fata de oricine/ orice din jur este singura care poate schimba in bine o fiinta. In vreme ce habotnicia limiteaza.

      Ștergere
    5. inainte sa divortati ...pt ca simtiti fior pe spate sau va completati in propozitii.....va rog sa priviti conferinta biofizicianului Virgil Gheorghe.....o sa va ajute sa luati o decizie ...vorbeste despre impactul TV, PC, MEDIA asupra oamenilor :
      http://www.youtube.com/watch?v=nX7MaHfGFVk
      Oameni buni , nu realizati ce se intampla , nu mai sunteti copii de liceu , in jurul meu se despart oameni puternici cu doi, trei copii...ce credeti : NEPOTRIVIRE DE CARACTERE!
      Suflete pereche ! suflete gemene!
      sfaramati sufletele voastre ...sufletele copiilor, sufletele parintilor.. doar pt fericirea egoista...nu mai stim sa luptam pt familiile noastre ...pt tara noastra ..se produce HAOS ..fara responsabilitati si cu mult fior pe spate!!!!!!
      Am 29 de ani si o relatie de 11 ani , casatoriti de anul trecut. ...ne certam des..sunt neintelegeri.....sunt mai multe momente frumoase decat urate.....asa este o familie...
      nu uitati : SI LA BINE SI LA RAU , IMPREUNA!!
      am fost la un pas sa ne despartim ...am intalnit "sufletul geaman" imi zbura mintea la ea non-stop.....Pe bune....ce trebuia sa fac ? Sa-mi parasesc sotia cu care am construit o casa ....sotia pe care o iubesc ....sa zic :NEPOTRIVIRE DE CARACTERE!!!!......fratilor : IUBIREA ESTE NECONDITIONATA!!!! ......
      DUMNEZEU SA VA LUMINEZE PASII!!

      Ștergere
  2. Minunat! M-a emotionat extrem articolul mai ales ca eu deja am inceput sa am confirmari si experiente de genul asta.
    Cazul meu: ne-am intalnit cu ceva ani in urma si am pastrat legatura. Eu: divortata de 2 ani inca ma intalnesc cu fostul sot. El: casatorit, 3 copii, de alta nationalitate, cu 16 ani mai mare si aflat la peste 7000 km distanta. Tot tacamul. :)
    Curaj am din plin...sper sa aiba si el! Doamne ajuta!
    Multumesc pt articol si un 2014 Divin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul este un amalgam de astrologie, hinduism si in mod inselator prin introducerea notiunii de Dumnezeu iad si rai pare a vrea sa se apropie si de crestinism. In realitate este total anticrestin. Nu promoveaza iubirea aproapelui ci iubareala cu oricine iti trezeste obsesii senzuale reprimate. Pledeaza pentru destramarea familiilor si relatiilor cladite in timp pe incredere si respect cu biciuirea simturilor si intrarea in robia ''patimilor''. Drumul spre Rai cel putin in conceptia crestina nu trece prin iubareala cu ''sufletele gemene sau pereche'' ci prin sacrificiul de sine si iubirea aproapelui, prin nevointe cu inima usoara in strae de trezvie si cu bucurie pentru crucea care iti este data sa o duci. Cat de grea sau usoara este crucea tine de cata credinta ai. Artcolul de mai sus este un demers inselator si distructiv invaluit intr-o filozofie dulceaga confuza si naiva.

      Ștergere
    2. atata poti ?! atat ai inteles ? pai cred ca e suficient pentru unii ...

      Ștergere
    3. Multumesc pentru articol. Cat despre comentariile negative....prefer sa le ignor ca sa nu ma numar printre cei care inca mai accepta reguli care ne ingradesc libertatea spirituala.

      Ștergere
  3. Asa este ! Venus retrograd a dat primul semnal...
    Excelent articolul,va felicit,Dle Panoiu !

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabriela
    Ce frumos! Sa si vedem ce ne asteapta...

    RăspundețiȘtergere
  5. perfecta dreptate 100/100 adevarat in toate amanuntele :EXPERIENTA PROPRIE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul este un amalgam de astrologie, hinduism si in mod inselator prin introducerea notiunii de Dumnezeu iad si rai pare a vrea sa se apropie si de crestinism. In realitate este total anticrestin. Nu promoveaza iubirea aproapelui ci iubareala cu oricine iti trezeste obsesii senzuale reprimate. Pledeaza pentru destramarea familiilor si relatiilor cladite in timp pe incredere si respect cu biciuirea simturilor si intrarea in robia ''patimilor''. Drumul spre Rai cel putin in conceptia crestina nu trece prin iubareala cu ''sufletele gemene sau pereche'' ci prin sacrificiul de sine si iubirea aproapelui, prin nevointe cu inima usoara in strae de trezvie si cu bucurie pentru crucea care iti este data sa o duci. Cat de grea sau usoara este crucea tine de cata credinta ai. Artcolul de mai sus este un demers inselator si distructiv invaluit intr-o filozofie dulceaga confuza si naiva.

      Ștergere
  6. E exhaustiv articolul tau, si datator de multa speranta- fata de toate predictiile sumbre aflate pana acum, si prezentate in horoscoape. M-am bucurat sa il citesc. E altceva, la fel ca noul an 2014
    Tks

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul este un amalgam de astrologie, hinduism si in mod inselator prin introducerea notiunii de Dumnezeu iad si rai pare a vrea sa se apropie si de crestinism. In realitate este total anticrestin. Nu promoveaza iubirea aproapelui ci iubareala cu oricine iti trezeste obsesii senzuale reprimate. Pledeaza pentru destramarea familiilor si relatiilor cladite in timp pe incredere si respect cu biciuirea simturilor si intrarea in robia ''patimilor''. Drumul spre Rai cel putin in conceptia crestina nu trece prin iubareala cu ''sufletele gemene sau pereche'' ci prin sacrificiul de sine si iubirea aproapelui, prin nevointe cu inima usoara in strae de trezvie si cu bucurie pentru crucea care iti este data sa o duci. Cat de grea sau usoara este crucea tine de cata credinta ai. Artcolul de mai sus este un demers inselator si distructiv invaluit intr-o filozofie dulceaga confuza si naiva.

      Ștergere
  7. Intrebarea mea este. Dar daca exista suflete gemene care sunt intrupate in acelasi gen si mai este si diferenta fix de 20 de ani, si in datele lor predomina cifra 2 ca diferenta? Exemplu, unul e nascut in 67 celalalt in 87, unul e nascut la ora 17,30 celalalt la 15,30... Te rog Valeriu daca poti sa dai un raspuns in cazul asta? Ar fi interesant poate pentru toti sa ne spui. Multumesc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul este un amalgam de astrologie, hinduism si in mod inselator prin introducerea notiunii de Dumnezeu iad si rai pare a vrea sa se apropie si de crestinism. In realitate este total anticrestin. Nu promoveaza iubirea aproapelui ci iubareala cu oricine iti trezeste obsesii senzuale reprimate. Pledeaza pentru destramarea familiilor si relatiilor cladite in timp pe incredere si respect cu biciuirea simturilor si intrarea in robia ''patimilor''. Drumul spre Rai cel putin in conceptia crestina nu trece prin iubareala cu ''sufletele gemene sau pereche'' ci prin sacrificiul de sine si iubirea aproapelui, prin nevointe cu inima usoara in strae de trezvie si cu bucurie pentru crucea care iti este data sa o duci. Cat de grea sau usoara este crucea tine de cata credinta ai. Artcolul de mai sus este un demers inselator si distructiv invaluit intr-o filozofie dulceaga confuza si naiva.

      Ștergere
  8. Nu-mi vine sa cred, fiindca nu poti face dragoste cu sufletul geaman fiindca sufletele nu au sex(gen masculin/feminin).
    Sufletul nu are nici o legatura cu sexul.
    Sau vrei sa sugerezi ca... "gemenii" pot fi si homosexuali?

    Apoi, nu cred ca suflete care au avoluat si si-au echilibrat karmele in conditiile sociale si morale cunoscute de noi toti, sa ajunga sa cunoasca sufletul geaman si impreuna sa calce exraziati peste toate obligatiile asumate in trecut; nu se poate sa evoluezi prin respectul celorlalti, ca apoi sa te... "inalti" prin desconsiderarea lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Karmele nu se echilibreaza, se ard, adica dispar, in contexte anume se pot activa karme, iar evolutia nu are legatura cu respectul celor din jur ci pur si simplu cu Dumnezeu.

      Da, sufletele nu au sex, dar, momentan folosim aceste corpri sexuate pentru a fi "casele" sufletelor si sexul este un mod de exprimare a dragostei dar si un act de mare incarcatura energetica si nu numai.

      Ștergere
    2. Ideea pe care o expusesem nu se referea la cele doua suflete gemene in privinta sexualitatii, ci mai degraba a legaturii de iubire. Chiar daca cele doua persoane - sufletele gemene - sunt de acelasi gen sau sex cum se spune, si ar fi si o diferenta de ani intre ele, poate exista iubirea de tip agapic, frateasca si care este mult mai trainica decat iubirea conventionala dintr-un cuplu obisnuit. Daca cele doua sufletele gemene sunt de acelasi gen nu inseamna ca ar fi si homosexuali. Este exclus deoarece in primul rand nevoia lor de afectiune cred ca s-ar exprima prin prisma nevoii de a fi prezenti unul linga celalalt, eventual realizand impreuna tot felul de activitati, dupa caz. Deci intr-un asemenea caz daca ambele suflete gemene sunt de acelasi gen le-ar fi suficienta prezenta reciproca. pentru ca la urma urmei e o chestiune de suflet, si nu una de necesitate fizic-sexuala. E ca si cand ai spune ca celalalt - sufletul geaman - e ca aerul, nu te poti lipsi de el. Asta e parerea mea logica sid eductiva.

      Ștergere
  9. Lucrurile nu stau niciodata exhaustiv,..ele trimit mereu catre alt-ceva...
    Puteti aprecia aici (http://willowsweb.blogspot.ro/2014/01/juno-in-pisces-and-soul-mate-flow.html) o concluzie diferita, desi 'incercarea' e aceeasi.
    Ca o parere proprie, era Pestilor cu 'sirenele' face loc Varsatorului....cred ca 'sufletele pereche-mai multe' pot face mai mult impreuna decat 'doua-suflete gemene' pe o craca. Anca

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte frumos...felicitari...ASA SA FIE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. La mine se intampla invers, simt k totul se sfarseste, o casnicie de aproape 25 ani se duce pe apa sambetei, pentru o fetita de 21 de ani, mai mica ca varsta decat fiul nostru!!!!!!!!!! am obosit...nu mai pot lupta, ii voi da drumul........sper sa plece sa-si implineasca dorintele, sa se completeze cu tineretea ei. deocamdata nu pleaca dar nici nu ma lasa sa traiesc. incertitudinea ma omoara, nimic nu mai este la fel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul este un amalgam de astrologie, hinduism si in mod inselator prin introducerea notiunii de Dumnezeu iad si rai pare a vrea sa se apropie si de crestinism. In realitate este total anticrestin. Nu promoveaza iubirea aproapelui ci iubareala cu oricine iti trezeste obsesii senzuale reprimate. Pledeaza pentru destramarea familiilor si relatiilor cladite in timp pe incredere si respect cu biciuirea simturilor si intrarea in robia ''patimilor''. Drumul spre Rai cel putin in conceptia crestina nu trece prin iubareala cu ''sufletele gemene sau pereche'' ci prin sacrificiul de sine si iubirea aproapelui, prin nevointe cu inima usoara in strae de trezvie si cu bucurie pentru crucea care iti este data sa o duci. Cat de grea sau usoara este crucea tine de cata credinta ai. Artcolul de mai sus este un demers inselator si distructiv invaluit intr-o filozofie dulceaga confuza si naiva.

      Ștergere
    2. Nu inseamna ca se sfarseste totul, cine stie, pentru dvs poate fi un nou inceput. Sa faceti ceva pt dvs sau sa intalniti pe alrcineva, cine stie, poate chiar sufletul geaman. "Iubirea" unui barbat matur pentru o fetiscana, impotriva casniciei de ani de zile, e un cliseu binecunoscut. Aproape niciodata iubrea asta nu dureaza. Eu cred ca sunteti norocoasa sa aveti o casnicie atata de lunga, majoritatea dintre noi nu pot spune ca au trait asa ceva. In zilele noastre, casniciile se destrama dupa cativa ani si "marile iubiri" se desumfla ca niste baloane. Inteleg ca va este greu dupa atatia ani, dar trebuie sa nu va fie frica de nou si de faptul ca lucrurile se pot schimba. Se poate ca tot raul sa fie spre bine, sa descoperiti lucruri noi despre dvs si sa constatati ca puteti fi fericita si fara el. Poate chiar mai fericita decat ati fost.

      Ștergere
  12. ooooooooooo minunat si inaltator ! Asa sa fie ! Multumesc pt ca existati !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul este un amalgam de astrologie, hinduism si in mod inselator prin introducerea notiunii de Dumnezeu iad si rai pare a vrea sa se apropie si de crestinism. In realitate este total anticrestin. Nu promoveaza iubirea aproapelui ci iubareala cu oricine iti trezeste obsesii senzuale reprimate. Pledeaza pentru destramarea familiilor si relatiilor cladite in timp pe incredere si respect cu biciuirea simturilor si intrarea in robia ''patimilor''. Drumul spre Rai cel putin in conceptia crestina nu trece prin iubareala cu ''sufletele gemene sau pereche'' ci prin sacrificiul de sine si iubirea aproapelui, prin nevointe cu inima usoara in strae de trezvie si cu bucurie pentru crucea care iti este data sa o duci. Cat de grea sau usoara este crucea tine de cata credinta ai. Artcolul de mai sus este un demers inselator si distructiv invaluit intr-o filozofie dulceaga confuza si naiva.

      Ștergere
  13. Cum sa stii ca poti face parte dintr-un asa scenariu, caci dorinta poate fi atat de puternica incat poate acoperi vocea intuitiei, singura care-ti poate oferi un raspuns ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu pricep... pai daca este sa ma raportez la coordonatele sufletului geaman, pe care le scrieti aici, am fost binecuvantata sa-l intalnesc. Si chiar el spunea ca se simte atras de mine dar in acelasi timp ceva il indeparteaza. Daca este asa... care este motivul ca ACUM nu este linga mine. Sau, nu mai este langa mine? Cum face sufletul asta geaman? Vine, sta putin langa tine ca sa vezi cum este si apoi pleaca? Si mai vine dupa ceva timp iar la tine? nu inteleg. Ma ajuta cineva sa inteleg fiindca eu, de la plecarea lui, nu mai sunt om intreg.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. E-goul distruge tot ce construieste iubirea!

      "Nu poți face vreun rău când ai doar dragoste în suflet."
      (Anatole France)

      Iubeşte cu tot sufletul şi iartă!
      Suflete dragă,
      să ai sănătate, pace şi linişte în suflet!
      Te îmbrățişez...
      Iubire & Lumină! 💖

      Ștergere
  15. Momentul de intalnire este UNIC, in afara timpului si spatiului, este imposibil de ratat si de trecut cu vederea. Pur si simplu il cunosti si ti-ai amintit tot, si nu mai conteaza nimic din ce esti si ce ai in acel moment.
    O nebunie de sentimente, de emotii, de senzatii care nu au mai fost traita pana in acel moment. Totul e nou dar in acelasi timp atat de familiar si cunoscut.
    Eu am intalnit sufletul meu geaman acum 4 ani. Amandoi eram intr-o relatie de 5 ani, urma sa ne casatorim; intalnirea dintre noi a fost atat de puternica, de neimaginat, ne-a dat curaj sa facem lucruri pe care nu credeam ca putem sa le facem.
    Iar de atunci parcursul si evolutia noastra spirituala au fost uimitoare.
    Am trait impreuna si ne-am amintit existente din multe alte spatii diferite de Pamant.
    Vinecare si extaz pe toate planurile fiintei noastre !

    Si este adevarat, pana de curand nu a fost permis ca sufletele gemene sa se intalneasca in incarnare umana. Incarcaturile karmice pe care fiecare le purta nu facea posibila aceasta intalnire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul este un amalgam de astrologie, hinduism si in mod inselator prin introducerea notiunii de Dumnezeu iad si rai pare a vrea sa se apropie si de crestinism. In realitate este total anticrestin. Nu promoveaza iubirea aproapelui ci iubareala cu oricine iti trezeste obsesii senzuale reprimate. Pledeaza pentru destramarea familiilor si relatiilor cladite in timp pe incredere si respect cu biciuirea simturilor si intrarea in robia ''patimilor''. Drumul spre Rai cel putin in conceptia crestina nu trece prin iubareala cu ''sufletele gemene sau pereche'' ci prin sacrificiul de sine si iubirea aproapelui, prin nevointe cu inima usoara in strae de trezvie si cu bucurie pentru crucea care iti este data sa o duci. Cat de grea sau usoara este crucea tine de cata credinta ai. Artcolul de mai sus este un demers inselator si distructiv invaluit intr-o filozofie dulceaga confuza si naiva.

      Ștergere
  16. Ce este uimitor este faptul ca atat prin articol cat si prin comentarii, se acopera variante, combinatii, trairi. Este imposibil ca cineva care citeste aici, daca s-a aflat intr-un asa context, sa nu se recunoasca macar in parte, daca nu in intregime. Eu traiesc un anumit stadiu si consider valabil ceea ce spun atat scepticii de aici cat si cei convinsi. Intalniri din acestea exista chiar daca nu multora le este dat sa li se aduca dovezi palpabile. Una din dovezi este insasi credinta in intalnirea unor astfel de suflete. Intalnirea dintre ele poate fi oricum, dar iesita din tiparele obisnuite ale imaginatei. Din punctul de vedere al trairilor,cu siguranta se detaseaza net de o relatie pur pamanteana. Iar asta nu ai cum sa nu simti, sa nu constientizezi, sa nu traiesti.
    M-as repeta daca as continua, insa cred ca si aici este o taina. Intalnirea dintre ele este atat de sublima si subtila, incat nu poate fi minimalizata prin cuvinte.
    Daca ar fi sa continui comentariile in vreun fel, as continua in rime, poezii sau parabole, pentru a aseza o astfel de intalnire la locul de onoare care i se cuvine.
    Daca cineva ar fi binecuvantat cu un astfel de eveniment, ar fi suficient daca l-ar trai la nivel de taina.
    Chiar asa. Stie cineva vreo poezie care sa fi transmis despre o astfel de intalnire?
    NAMASTE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul este un amalgam de astrologie, hinduism si in mod inselator prin introducerea notiunii de Dumnezeu iad si rai pare a vrea sa se apropie si de crestinism. In realitate este total anticrestin. Nu promoveaza iubirea aproapelui ci iubareala cu oricine iti trezeste obsesii senzuale reprimate. Pledeaza pentru destramarea familiilor si relatiilor cladite in timp pe incredere si respect cu biciuirea simturilor si intrarea in robia ''patimilor''. Drumul spre Rai cel putin in conceptia crestina nu trece prin iubareala cu ''sufletele gemene sau pereche'' ci prin sacrificiul de sine si iubirea aproapelui, prin nevointe cu inima usoara in strae de trezvie si cu bucurie pentru crucea care iti este data sa o duci. Cat de grea sau usoara este crucea tine de cata credinta ai. Artcolul de mai sus este un demers inselator si distructiv invaluit intr-o filozofie dulceaga confuza si naiva.

      Ștergere
  17. Este minunata aceasta revelatie, acest studiu.
    Si eu am trait anul acesta asa ceva.
    O veche cunostinta, la care nu m as fi gandit niciodata ca la o potentiala iubire, chiar nu imi placea ca si caracter la un moment dat..dar o simpla atingere,o scurta apropiere m a tulburat, m a ravasit. Am vazut frumusetea clipei, am trait intensitatea ei, desi era furata, putea fi condamnata..
    Nu stiu ce ne va oferi viitorul , daca va exista, dar am simtit "fluturasi" in stomac.
    Nu exista distanta , exista doar SIMTIRE, nu mai exista ratiune, exista TRAIRE, exista IUBIRE!!!
    Parintele ARSENIE BOCA, spunea :"iubeste si fa ce vrei" . E vorba de iubirea curata, iubirea fata de Dumnezeu, caci ACESTA este in fiecare dintre noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul este un amalgam de astrologie, hinduism si in mod inselator prin introducerea notiunii de Dumnezeu iad si rai pare a vrea sa se apropie si de crestinism. In realitate este total anticrestin. Nu promoveaza iubirea aproapelui ci iubareala cu oricine iti trezeste obsesii senzuale reprimate. Pledeaza pentru destramarea familiilor si relatiilor cladite in timp pe incredere si respect cu biciuirea simturilor si intrarea in robia ''patimilor''. Drumul spre Rai cel putin in conceptia crestina nu trece prin iubareala cu ''sufletele gemene sau pereche'' ci prin sacrificiul de sine si iubirea aproapelui, prin nevointe cu inima usoara in strae de trezvie si cu bucurie pentru crucea care iti este data sa o duci. Cat de grea sau usoara este crucea tine de cata credinta ai. Artcolul de mai sus este un demers inselator si distructiv invaluit intr-o filozofie dulceaga confuza si naiva.

      Ștergere
  18. Hai, Valeriu, te asteptam cu horoscopul pentru 2014! :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Descrierea corespunde aproape cu lux de amanunte cu cazul meu; in martie 2013 , martea mare ; o senzatie de gratie divina in apropierea unui preot , la o slujba; senzatia de plutire in eter a durat ceva vreme. Cand am cautat amanunte , mai mic cu 13 ani, casatorit, 3 copii etc. Bineinteles ca nu puteam rezista tentatiei sa merg la acea biserica la slujba ; pana am renuntat, emotii puternice in preajma. Acum ocolesc biserica respectiva, dar nu ma pot opri sa nu ma gandesc cu mare drag la acea persoana. Senzatia simtita initial nu se compara cu nimic din cei 57 de ani din viata mea , cu o casnicie incheiata deja dupa 34 de ani .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul este un amalgam de astrologie, hinduism si in mod inselator prin introducerea notiunii de Dumnezeu iad si rai pare a vrea sa se apropie si de crestinism. In realitate este total anticrestin. Nu promoveaza iubirea aproapelui ci iubareala cu oricine iti trezeste obsesii senzuale reprimate. Pledeaza pentru destramarea familiilor si relatiilor cladite in timp pe incredere si respect cu biciuirea simturilor si intrarea in robia ''patimilor''. Drumul spre Rai cel putin in conceptia crestina nu trece prin iubareala cu ''sufletele gemene sau pereche'' ci prin sacrificiul de sine si iubirea aproapelui, prin nevointe cu inima usoara in strae de trezvie si cu bucurie pentru crucea care iti este data sa o duci. Cat de grea sau usoara este crucea tine de cata credinta ai. Artcolul de mai sus este un demers inselator si distructiv invaluit intr-o filozofie dulceaga confuza si naiva.

      Ștergere
  20. Se poate afla prin numerogramă sau astrogramă ,atât timp cât ai toate toate datele celor două persoane,dacă ele sunt suflete gemene şi tot ce simţiţi se confirmă ?
    Vă rog să îmi răspunde.ţi,aş mai mult decât interesată pentru că ceea ce trăiesc depăşeşte cu mult orice experienţă umană...normală sau orice altceva.
    Mulţumesc anticipat...!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul este un amalgam de astrologie, hinduism si in mod inselator prin introducerea notiunii de Dumnezeu iad si rai pare a vrea sa se apropie si de crestinism. In realitate este total anticrestin. Nu promoveaza iubirea aproapelui ci iubareala cu oricine iti trezeste obsesii senzuale reprimate. Pledeaza pentru destramarea familiilor si relatiilor cladite in timp pe incredere si respect cu biciuirea simturilor si intrarea in robia ''patimilor''. Drumul spre Rai cel putin in conceptia crestina nu trece prin iubareala cu ''sufletele gemene sau pereche'' ci prin sacrificiul de sine si iubirea aproapelui, prin nevointe cu inima usoara in strae de trezvie si cu bucurie pentru crucea care iti este data sa o duci. Cat de grea sau usoara este crucea tine de cata credinta ai. Artcolul de mai sus este un demers inselator si distructiv invaluit intr-o filozofie dulceaga confuza si naiva.

      Ștergere
  21. Mulţumesc divinității din tine, şi ţie că o asculţi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul este un amalgam de astrologie, hinduism si in mod inselator prin introducerea notiunii de Dumnezeu iad si rai pare a vrea sa se apropie si de crestinism. In realitate este total anticrestin. Nu promoveaza iubirea aproapelui ci iubareala cu oricine iti trezeste obsesii senzuale reprimate. Pledeaza pentru destramarea familiilor si relatiilor cladite in timp pe incredere si respect cu biciuirea simturilor si intrarea in robia ''patimilor''. Drumul spre Rai cel putin in conceptia crestina nu trece prin iubareala cu ''sufletele gemene sau pereche'' ci prin sacrificiul de sine si iubirea aproapelui, prin nevointe cu inima usoara in strae de trezvie si cu bucurie pentru crucea care iti este data sa o duci. Cat de grea sau usoara este crucea tine de cata credinta ai. Artcolul de mai sus este un demers inselator si distructiv invaluit intr-o filozofie dulceaga confuza si naiva.

      Ștergere
  22. Multumesc pentru aceste minunate randuri!

    RăspundețiȘtergere
  23. MARYASANDU, din tot ce am citit din acceastă analiză astrală ...înseamnă că acceastă persoană care a intrat în viaţa mea..fără să ne fi întîlnit fizic...e geamănul .. sufletului meu.?? simt chemare către sufletul lui...şi nu înţelegeam ce se întîmpla cu mine...Iar acum am primit răspunsul..întradevăr e o chemare a sufletelor noastre...Abia aştept întîlnirea fizică...primul contact...să-mi pot urmări stările şi reacţiile..Ce simt acum..e că sufletul îmi cere să-l însoţesc...şi să merg spre el..fără să-mi mai fac prejudecăţi că e mai mic cu zece ani...e în afara ţării..Voi pleca spre el fără să mă simt cu nelinişte din cauza diferenţei de vîrstă...Nici lui nui pasă.. nu-l interesează părerea nimănui...el cu mine trăieşte .nu cu neamurile...care de obicei îşi bagă nasul..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul este un amalgam de astrologie, hinduism si in mod inselator prin introducerea notiunii de Dumnezeu iad si rai pare a vrea sa se apropie si de crestinism. In realitate este total anticrestin. Nu promoveaza iubirea aproapelui ci iubareala cu oricine iti trezeste obsesii senzuale reprimate. Pledeaza pentru destramarea familiilor si relatiilor cladite in timp pe incredere si respect cu biciuirea simturilor si intrarea in robia ''patimilor''. Drumul spre Rai cel putin in conceptia crestina nu trece prin iubareala cu ''sufletele gemene sau pereche'' ci prin sacrificiul de sine si iubirea aproapelui, prin nevointe cu inima usoara in strae de trezvie si cu bucurie pentru crucea care iti este data sa o duci. Cat de grea sau usoara este crucea tine de cata credinta ai. Artcolul de mai sus este un demers inselator si distructiv invaluit intr-o filozofie dulceaga confuza si naiva.

      Ștergere
  24. Mulţumim pentru aceste preţioase informaţii! pentru unii dintre noi incă nu a venit tmpul, probabil, din moment ce încă mai avem probleme de rezolvat.Dar nu se ştie niciodată!

    RăspundețiȘtergere
  25. Excelent articol! Exact prin asta trec de un an incoace. Chiar asa ma gandeam, ca cineva acolo sus se joaca cu mine si nu intelegeam scopul. Nici o stare din cele descrise nu-mi sunt straine, de la intuitie, telepatie pana la a-i simti prezenta linga mine, rasuflarea in ureche si atingerea pe par. Numai ca suntem atat de departe unul de altul...! Mii de km stau intre noi.
    Chiar o fi adevarata povestea cu sufletul geaman?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am 52 de ani , acum 10 ani mi-am pierdut unica fiica in varsta de 20 de ani , iar sotul l-am pierdut acum 4 ani ,,,,sunt o luptatoare...ce sa cred dupa acest....am platit si ? (nu l-am judecat nicio clipa pe Dumnezeu) voi fi rasplatita cu suflet pereche?

      Ștergere
    2. revin...ce sa cred despre acest articol nicidecum despre dl Panoiu...oricum mi-a dat speranta !

      Ștergere
    3. Articolul este un amalgam de astrologie, hinduism si in mod inselator prin introducerea notiunii de Dumnezeu iad si rai pare a vrea sa se apropie si de crestinism. In realitate este total anticrestin. Nu promoveaza iubirea aproapelui ci iubareala cu oricine iti trezeste obsesii senzuale reprimate. Pledeaza pentru destramarea familiilor si relatiilor cladite in timp pe incredere si respect cu biciuirea simturilor si intrarea in robia ''patimilor''. Drumul spre Rai cel putin in conceptia crestina nu trece prin iubareala cu ''sufletele gemene sau pereche'' ci prin sacrificiul de sine si iubirea aproapelui, prin nevointe cu inima usoara in strae de trezvie si cu bucurie pentru crucea care iti este data sa o duci. Cat de grea sau usoara este crucea tine de cata credinta ai. Artcolul de mai sus este un demers inselator si distructiv invaluit intr-o filozofie dulceaga confuza si naiva.

      Ștergere
  26. Articolul este un amalgam de astrologie, hinduism si in mod inselator prin introducerea notiunii de Dumnezeu iad si rai pare a vrea sa se apropie si de crestinism. In realitate este total anticrestin. Nu promoveaza iubirea aproapelui ci iubareala cu oricine iti trezeste obsesii senzuale reprimate. Pledeaza pentru destramarea familiilor si relatiilor cladite in timp pe incredere si respect cu biciuirea simturilor si intrarea in robia ''patimilor''. Drumul spre Rai cel putin in conceptia crestina nu trece prin iubareala cu ''sufletele gemene sau pereche'' ci prin sacrificiul de sine si iubirea aproapelui, prin nevointe cu inima usoara in strae de trezvie si cu bucurie pentru crucea care iti este data sa o duci. Cat de grea sau usoara este crucea tine de cata credinta ai. Artcolul de mai sus este un demers inselator si distructiv invaluit intr-o filozofie dulceaga confuza si naiva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atacati atat de dur si nu va dati numele? Unde este ONOAREA dvs.?
      Inteleg sa nu dorim sa ni se stie numele atunci cand apreciem ceea ce scrie aici domnul Valeriu Panoiu...dumnealui trebuie sa stie ca lumea il apreciaza...si daca ceea ce scrie aici este ceva socant pentru dvs., POATE ar trebui sa va calmati putin si sa incercati sa va asezati in alt unghi...poate percepeti altfel...ce ziceti? faceti o incercare? Si daca, indiferent de unghi, va fi acelasi lucru pentru dvs., macar incercati sa nu jigniti...Cei care au CUNOASTERE ghideaza, nu lovesc!

      Ștergere
    2. Dvs. Cum va numiti ?

      Ștergere
  27. Degeaba Unknown! Nu esti convingator. Discursul tau imi trezeste pofta de a ma converti la paganism. Dar ce-ti spun eu aici? Trebuie sa treci prin asa ceva ca sa intelegi cat de cat despre ce e vorba. Esti sigur ca ai apucat calea cea buna? Nici nu-ti mai amintesi cuvintul iubire. “Oare exista? ”
    Sa vezi ce spune Lazarev:”exista un mare pacat pe care il poate comite un om in viata: sa ucida iubirea, pentru ca inainte de a ucide un om, trebuie sa ucizi in tine iubirea fata de acel om. Uciderea sentimentului de iubire reprezinta terenul pe care prolifereaza multe crime si nenorociri.“ Tot el spune ca Universul nu permite ca cineva sa ucida iubirea din el si atunci recurge la eliminarea acelei persoane printr-o boala grea sau intamplari nefaste ce par a se derula sub un blestem. Dar prevad ca ai sa spui ca nu se poate iubi decat sezand comfortabil in umbra lui Dumnezeu si facand sacrificii. Cine poate sti ce trebuie cu adevarat sacrificat? Tu stii?
    Nu te incarca inutil cu otravuri si lasa oamenii in pace sa iubeasca si sa sacrifice ce vor ei, ca nu raspunzi tu pt ei.
    PS oare de ce crestinismul e saturat de ura si nu poate discuta decent despre atitudini vitale ale firii umane?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuuuuuu...nu sunt sigur de nimic...doar nebunii au certitudini...sigur nu stiu...stiti dvs.?

      Ștergere
    2. http://astrodeva.wordpress.com/2013/07/26/interviu-exceptional/

      Ștergere
    3. dl Paunoiu , nu face referire, din pacate ,decat la stare de indragosteala a oricarui adolescent, dar asta nu are nici o legatura cu IUBIREA.......
      sa vedem din iunie , ce ii mai transmit astrele...........

      http://astrodeva.wordpress.com/2013/07/26/interviu-exceptional/

      Ștergere
    4. Intr-adevar, un interviu special...Multumim!

      Pe domnul Valeriu il cheama Panoiu, nu Paunoiu! ...si nimic din atitudinea sa nu justifica ironia dvs.!...

      Ștergere
    5. Chiar asa sa fie?

      Ștergere
    6. ...a, si inca ceva...intre subiect si predicat sa nu mai puneti virgula...da? ...nici macar atunci cand sunteti ironic...

      Ștergere
    7. bine domnule Profesor,am inteles, este frumos sa vezi ca exista personaje evoluate ca dumneavoastra.
      dar care este legatura dintre virgula si prostie ?, stiu ca sunt greu de cap si nu pricep...iih? puncte , puncte.....

      Ștergere
    8. ...dupa "bine'', insa, puteti sa puneti virgula...doar in contextul de mai sus...;)...

      Ștergere
    9. in contextul dvs. de mai sus, am 2 la "virgula".
      insa,in contextul articolului de mai sus,am intrat pe frecventa, am simtit vibratiile cosmice, si astrele mi-au aratat ca sunteti Geaman, putin dolofan, ............., au dreptate astrele, nu?....

      Ștergere
    10. Nu, nu vorbeste despre "indragosteala", este vorba de mult mai mult aici, dar nu puteti intelege decat daca veti avea norocul sa traiti asta.

      Ștergere
    11. Sigur ati avut norocul sa traiti aceasta stare pentru totdeauna.sunteti un fericit......

      Ștergere
  28. :))))))...mai incercati!!!...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca vibratia astrelor a fost perturbata de vibratia gaurilor negre, iar noi in calitatea noastra de muritori cu suflete nemuritoare suntem putin confuzi.insa, este putin ridicol atunci cand persoane evoluate nu isi recunosc dualitatea sufleteasca,si se uita in exterior dupa sufletul geaman. la sfarsitul lui mai cerurile or sa se inchida din nou.Succes !
      ps1. spune Sf,Augustin(nu Arsenie Boca) Iubeste si fa ce vrei! dar , din pacate ,nu caderea te doboara ci impactul!deci,de evitat impactul.
      ps2. e interesant,perfect cand stii sa pui virgula, dar stii cand sa pui punct?!

      Ștergere
    2. De necuprins cu mintea ce premonitie ai avut, in aceeasi zi in care vorbele au prins trup :"Nu caderea te doboara ci impactul, deci, de evitat impactul." E vorba de avionul cazut in Apuseni, unde impactul a fost devastator, pentru echipaj, iar nu 'caderea' in sine, adica ispita...Marturisesc ca mi-am amintit cuvintele pe care tocmai le citisem cand posturile anuntau despre "impact"; si ispita este tot Venus in chip de Lucifer, de pe 17 ian, tot retrograd...ispita nu doar sentimental, ci in toate felurile: bani, afaceri intunecate, asocieri dubioase, fata morgana, ceata, ceata..
      noroc ca au venit zapezile si "impactul" se va muta, ...victimele raman. Deci, de evitat impactul..

      Ștergere
  29. Mai „crestine“ daca nu-ti place site-ul asta nu te tine nimeni cu forta! Mai sunt si altele mai pe gustul tau. Sau intoarce-ti mai bine mintea aia stramba catre Dumnezeul ala „drept“ din capul tau si converseaza cu el. Nu-mi vine in minte acum decat un citat din Cioran: „cand ai ajuns la limita monologului, la fruntariile singuratatii, il nascocesti -in lipsa de alt interlocutor- pe Dumnezeu, pretext supreme de dialog. Atata vreme cat iL numesti, dementa ta e bine deghizata, si ... totul iti este ingaduit. Adevaratul credincios se deosebeste prea putin de nebun; dar nebunia lui este legala, admisa; altminteri, daca aberatiile sale ar fi straine de orice credinta, ar sfarsi la balamuc.“

    PS n-are importanta ce zodie e individul asta. Pun pariu ca-n alta viata a fost satanist convins si acum crede ca-si spala pacatele aderand la religie. Am mai vazut cazuri. De unde credeti ca are atata otrava in el? Demonii de alta data il bantuie si acum. Le e dator si n-o sa scape usor de ei cu toata religia lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cata frustrare si neimplinire zace in dvs........

      Ștergere
  30. Nu poti experimenta iubirea de Dumnezeu daca n-ai experimentat iubirea aici pe pamant. E o etapa esentiala. Cum il poti cunoaste pe Dumnezeu daca tu nu poti iubi oamenii si tot ce-i pe pamantul asta. Numai tu si Dumnezeu poti alege felul in care il gasesti. Poate fi orice activitate: o meserie care-ti face placere, o gradina pe care o ingrijesti, copii pe care ii ai, partenerul de viata si, de ce nu, o iubire “interzisa”. Nimeni nu poate cunoaste cu adevarat caile prin care Dumnezeu decide sa te aduca mai aproape de El. Asta este un secret intre tine si Dumnezeu. Iar Dumnezeu stie sa-ti dea de stire intr-un fel sau altul: esentialul e sa ai mai mutla incredere in tine insuti si sa-ti asculti inima.

    RăspundețiȘtergere
  31. Era imposibil sa nu apara si Profetul.........

    RăspundețiȘtergere
  32. Un articol astrologic interesant, despre perioada pe care tocmai o strabatem, cu capcanele ei :
    http://darkstarastrology.com/venus-retrograde-2013/
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  33. Sustineti ca Romania este in zodia sagetatarului iar multi colegi de-i dv sustin ca Romania este in zodia varsatorului....

    RăspundețiȘtergere
  34. ce -o lume minunată în care trăim , eu încă îndoială această rolă vraja cum a facut-o !
    Gura mea este plină de mărturii , Am doamna juan soțul meu a plecat de acasă timp de doi ani în Africa de Sud pentru un turist, el a însemnat o prostituată și a fost vrăji de fata soțul meu refuză să vină din nou înapoi acasă , i strigă zi și noapte caută pe cine să mă ajute , am citit un ziar despre un puternic rolă vraja numit Dr. okojie și am contactat rolă vraja să mă ajute să obțineți iubitul meu înapoi la mine și mi-a cere , nu să vă faceți griji că zeii ne-am lupta pentru ma .. el mi-a spus de la mijlocul - noapte , când toată spiritul este în repaus , el va arunca o vraja pentru a reuni iubitul meu înapoi la mine . și el a făcut în mai puțin de trei zile soțul meu a venit înapoi la mine și a început să plângă că ar trebui să i ierte pentru el, i , sunt atât de fericit pentru ceea ce a făcut această rolă vraja pentru
    eu și soțul meu .. contact de pe drokojiehealinghome@gmail.com lui de e-mail este cel mai bun rolă vraja în întreaga lume sălbatică . el este specialiesed în rezolvarea altor probleme, inclusiv următoarele :
    ( 1 ) În cazul în care doriți ex-vă înapoi .
    ( 2 ), dacă aveți mereu vise rele .
    ( 3 ) Vrei sa fie promovat în biroul dumneavoastră .
    ( 4 ) Vrei femei / bărbați pentru a rula după tine .
    ( 5 ) În cazul în care doriți un copil .
    ( 6 ) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară .
    ( 7 ) Dacă doriți vindecarea de HIV SIDA
    contactați -l acum pentru soluție imediată a dvs.
    probleme pe Drokojiehealinghome@gmail.com
    mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  35. Numele meu este Stacy Blair i-au fost în robie de atunci EX meu a plecat pentru o altă femeie, a fost adevărat iad pentru mine și toată lumea mi-a spus să uit de el, dar nu am putut pentru ca il iubesc atat de mult. Lucrurile s-au înrăutățit până când prietenul meu mi-a prezentat acest mare vraja rolă DOCTOR OTIAGBE SPELL TEMPLE care s-au salvat viața atât de multe și de relații și l-am contactat prin e-mail lui (Otiagbe@yahoo.com) I-am explicat totul pentru el și el o vrajă pentru mă imediat după trei zile, totul se întoarce și prietenul meu a venit la mine pe genunchi cerșind iertare că am fost singura femeie pe care a iubit în viața lui și el este gata să mă iubească pentru totdeauna. Am fost foarte surprins că nu am mai văzut un astfel de miracol în viața mea. Sunt atât de recunoscător pentru acest om și i se va publica pentru totdeauna numele lui Doctor Otiagbe.

    Contactați-l acum pentru propriul miracol prin e-mail: Otiagbe@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  36. Cred ca nici cand a venit IIsus Hristos pe Pamant nu s-a simtit atata Dragoste Divina, conexiune cu sufletul geaman si lipsa a poftei de mancare! Familia te deranjeaza, vecina e cu 25 de ani mai tanara, si are 59 de cm in talie, 100 in bust si 90 in solduri? Cred ca starea de excitatie permananta se subintelege, atunci. Si lipsa poftei de mancare; fireste, nevasta habar n-are de apetitul tau nejustificat, caci fantezia nu te mai slabeste...; iar tipul de la serviciu, sef de sectie, e cu 25 de ani mai matur si cu salariu de 5 ori mai mare decat al tau? pai asta da conexiune de ganduri.....parerea mea! am zis, n-am dat cu paru'!

    RăspundețiȘtergere
  37. NUMEROLOGIE NUMERE MAESTRE si SUFLETE GEMENE


    Hopa ho hopa!.. Apropos de numere mestre.Al meu este 11.Dar astrologia
    Kabalika, ne spune; "Steaua sub care e nascuta o finta umanaa,va ramine pt totdeauna steaua sa, dealungul nitregului sir al icarnarilor,.Intr-o singura Mantvarata. DAR nu este steaua sa astologica. Ultima se refera la personalitate.Prima la individualitae.Ingerul acestei stele va fi ingerul care va ghida sau conduce la fiecare renastre monada.Care este o parte a propriei esente,desi vehicolul sau omul,pate sa ramana pentru totdeauna ignorant, in privinta aestui fapt.Acesta este Dhyant-Budha al omului.Atentie..SUFLETUL LOR GEAMAN.Mai ese numit TATAL SUFLET sau TATAL-FOC.Totusi abia in ultima si suprema initiere ,individul ajung sa il[ii] cuoasca.Multi care cocheteaza cu astolgia nu cunosc advartul sens al SUFLETULUI GEAMAN. IL introduc in acelas aluat cu sufletul pereche, sau sufletul surori. Asadar. faptul c a am numarul mestru 11, nu este decit un nr de codastral , care corespunde unei raze plaetare.In sistemul nostru solar,cele 7 raze planetare cunosute si de atrologia clasica.Celor 7 planete.Nr maestre putem sa le intelegem a pe niste suprvizori al propriilor noastre raze.NU ne apartin, si nu este cazul ca cinevasa sa se creada mai special.Dau un exemplu : EU sant pe raza lui Marte
    Dar octava sa superiora este Pluton.In acest caz daca la nastere voi avea nr maestru, nu insamna ca amsiajns s a -mi depasesc condiia razei,caliatii, vibratiei Martiene. Dar am in midiunea mea,in aceasta viata anumite actiuni, care nu au si nu vor avea deaface cu Karma cunoscuta noua. .Astfel nici cele rele nu se vor pune ,dar nici faptele bune.Voifi doar instrumetul vibratiei mestre . Bineinteles ca in paralel voi avea si scenriul,propriu de strabaut. Daca supervizorul[ nr maestru], constata ca eu ca individ ma implic in mod constient cu TOATE structurile in misunea test, si pot face fata intr-o masura aceptabila, ACEL supervizor superior razei Martiene,PLUTON.va deveni pt incarnarile viitoare SUFLETUL PERECHE. Sau TATAL_FOC......sau Dhyani-Budha. Iata deci dragilor ca in urmaoaele incarnari vo iavea nr de vibr 11,22,33. Dar acest nr nu-mi relecta calitati,nici defecte doar cordonarea ierarhei igeresti din care aptin, conf vbratiei planetare, De o entitate superioara lor in grad ......Cu alte cuvinte.....Inca un sef pe capul nostru.Adica al meu si al ingerilor mei......

    despre

    RăspundețiȘtergere
  38. ajunseram dle Paunoiu si in luna lui Mai,apropo dvs ati gasit sufletul geaman?...........si eu..ca si toti idiotii care cred ce debitati,(si spera) dvs , ca si alti mari iluminati,tangential , mai am auzit alte ineptii=adevaruri de la un coleg de al dvs de breasla , unu Antonovici..., ce cool sunteti .....dvs , si ce frustrat sunt eu....naspa de mine ca nu pot evolua.chiar nasol ....nesimtit
    keep like that mr.valeriu and you will feel(live in)the heaven

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca va interesati macar cum ma cheama, promit sa va raspund sincer la intrebare :)

      Ștergere
  39. Valeriu Mihai Panoiu,,daca a nu e ,tastatura....

    RăspundețiȘtergere
  40. Nu am relații decât cu ce nu mă poate părăsi și cu ce nu pot părăsi. Orice relație cu un om, oricât de geamăn te va aduce la recunoașterea primei afirmații. Poate nu e timpul pentru tine să înțelegi, dar e timpul pentru mine să spun ce-am spus.

    RăspundețiȘtergere
  41. Absolut superb acest articol !

    MULTUMIM FRUMOS !!!

    RăspundețiȘtergere
  42. Odata cu acest articol pentru mine s-au deschis portile iadului iar pentru sotul meu si sufletul lui geaman gasit in 19 mai s-au deschis portile cerului! culmea e ca s-a intamplat "exact" ca in articol. E vorba de el, de 2 copii si s-au cunoscut in 19 mai. Aproape aproape sa rateze! nu a mai contat ca eu eram insarcinata, in iunie am nascut. Cu siguranta nu a fost vorba deloc de o perioada de vulnerabilitate pentru el ( lipsa indelungata de sex, de atentie, ca de, eu insarcinata si cu un copil de 2 ani, trebuia tot eu sa-i fac frectie la picioare....ma rog, putem adauga si lipsa comfortului in casa datorita unor modificari care au stricat tot zenul...probleme financiare....), da de unde...a forst vorba de acea intalnire explozibila intre sufletele gemene. Si uite timpul a trecut, ei s-au cunoscut tot mai bine, eu m-am ocupat tot de copii si bomba a explodat, bufff!!!! Acum suntem in octombrie, si sotul meu, eroul, vrea sa se sacrifice pentru familie si pentru copii, atata pe el cat si sufletul lui geaman. S-a intors acasa spunandu-mi cu durere vizibila, as zice eu in cur, ca a ales varianta in care cei mai putini au de suferit. Cica in total suntem acum 5: 2 copii, eu, el, si geamana. Dar atat de mult l-a tinut sacrificiul dupa ce s-a intors incat dupa doar cateva zile a reusit performanta sa-i spuna ei ca o iubeste si in aceeasi zi sa faca " dragoste", ca a asa a numit-o el cu mine. Ei bine, acest articol a avut o foarte mare influenta in viata mea.In dorinta lor de a-si cauta justificari pentru indragosteala, geamana i-a prezentat sotului meu acest articol. A fost dat pe spate! Ma rog, nu e autorul de vina, el isi castiga o paine, evident suntem eu si sotul meu. Dar voi, astia care il aprobati s-au va regasiti in el chiar sunteti atat de naivi??? culmea e ca nici eu, nici mama, nici tata, nici fratii, nici alti prieteni nu au prins usile deschise si nu si-au gasit sufletul pereche. Doar al meu sot si geamana lui! Or fi ei cei care merita cel mai mult :))) Asa ca "dragii" mei indemnati spre destramarea familiilor ca sa fiti voi fericiti. Pana la urma pentru noi , cei lasati pe dinafara, viata merge inainte, asta e! Dar este lipsit de orice responsabilitate mesajul acestui articol, iar cei care cred si se leaga de el sunt ori idioti de-a dreptul ori isi gasesc niste scuze lamentabile.

    RăspundețiȘtergere
  43. Daca as fi citit acest articol acum 4 luni, nu i-as fi dat nici o importanta,dar l-am gasit acum, dupa ce in viata mea a aparut cineva care mi-a dat toate starile cuprinse in articol. Am 49 de ani, el 57 , ambii avem familii pe care nu dorim sa-i facem sa sufere, dar atractie ca aceasta nu am trait in viata mea si nici nu credeam ca se poate. Daca as putea sa nu ma dezlipesc deloc de sufletul si de trupul lui ar fi perfect. Dar, culmea suntem oameni cu responsabilitati sociale deosebit de mari, as spune ca de hotararile noastre depind multi oameni, si in valtoarea asta mi se pare ciudat, tarziu ca varsta, dar irezistibil. Nu am cautat iubirea asta, nici prin gand nu mi-a trecut sa o accept, ma lupt si acum sa gasesc motive de renuntare, si cand le gasesc, cand ma linistesc....suna telefonul, si din nou ma invadeaza tot noianul de emotii. Nu stiu nici daca-l iubesc, sau e doar o indragosteala, nu mai pot distinge daca e pasiune sau atasament...stiu doar ca nu mi-a fost atat de rau ptr lipsa unui barbat in viata mea. Sufar parca si fizic si cu inima, capul mi-e dus ore intregi, emotiile ma sufoca, iar cand ne intalnim ma comport de parca el e iubitul meu dintotdeauna, gurile noastre parca au fost facute una ptr cealalta , in pat suntem un tot , un singur trup, e perfectiune cum n-am gandit ca poate exista decat asa, in fanteziile mele erotice, si parca nici atunci. Mi-e frica de relatia asta , il privesc si gasesc argumente impotriva, dar cand suntem fata in fata ne aspiram pur si simplu unul pe celalalt.
    Valeriu, om fi noi suflete pereche, dar e atat de tarziu ptr o relatie ca asta. De ce acum imi da Dumnezeu sa iubesc, sa doresc cum n-am facut-o nici cand eram tanara. De ce , Doamne? Sunt speriata si gandita.
    Sunt o fiinta cerebrala , cel putin asa stiam despre mine... Si acum, as da totul ptr gura lui, ptr mangaierile lui si ptr tot ce inseamna el, cu toate ca daca ar fi fost sa caut un iubit, in nici un caz nu l-as fi ales pe el.
    Sunt nascuta pe 16.07 iar el pe 7.12. Oare ce-o sa fie cu noi?

    RăspundețiȘtergere
  44. Extraordinar de corect tot ce ati scris aici! In ceea ce ma priveste, totul s-a intamplat exact. E ca si cum ati descrie filmul ultimului an din viata mea. E socant sa desopar articolul acesta la atata timp dupa ce a fost scris. Destin, Karma, coincidente, nu stiu exact, insa cred ca totul se intampla cu un scop. Si orice ai face, nu te poti impotrivi. : "Cand iti doresti ceva cu adevarat, tot universul conspira pentru indeplinirea visului tau."- e citatul meu preferat din Paulo Coelho. Mi-as dori sa va pot intalni pentru ca eu cred ca aveti un har deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  45. Aceasta este mărturia mea despre buna munca unui om care a ajutat la numele me..My este Tracy Adams, iar eu bazează în Canada. Viața mea este din nou !!! După 2 ani de căsătorie, soțul meu ma lăsat cu cele trei copii. M-am simțit ca și cum viața mea a fost pe cale să se încheie, și a fost care se încadrează în afară. Datorită unei caster vraja numita Dr. Ioan care am întâlnit on-line. Pe de-o zi credincios, așa cum am fost de navigare pe internet, am fost în căutarea unui bun caster vrajă care poate rezolva problemele mele. Am dat peste serie de marturii despre acest fugă vraja special. Unii oameni a mărturisit că el a adus iubitul lor Ex înapoi, unii mărturisit că el restabilește uter, unele mărturisit că el poate arunca o vraja pentru a opri divorț și așa mai departe. Nu a fost o anumită mărturie am văzut, era vorba despre o femeie numita har, ea a depus mărturie despre modul în care Dr. John adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de 72 de ore și la sfârșitul mărturia ei a dat adresa Dr. John e-mail. Dupa ce a citit toate acestea, am decis să dea Dr. Ioan un try. L-am contactat cu balonul prin adresa de e-mail și a explicat problema mea cu el. În doar două zile, soțul meu a venit înapoi la mine. Am rezolvat problemele noastre, iar noi suntem chiar mai fericiți decât înainte. Dr. John este într-adevăr un om talentat și înzestrat și i se va opri să nu mai publica el, deoarece el este un Dr minunat ... Dacă aveți o problemă și sunteți în căutarea pentru o adevărată și reală de fugă vraja pentru a rezolva această problemă pentru tine. Încercați Dr. Ioan astăzi, el ar putea fi raspunsul la problema ta. Iată de contact lui: templesolutions@yahoo.com Vă mulțumesc încă o dată Dr. John. Contactați-l pentru următoarele:

    (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
    (2), dacă aveți mereu coșmaruri.
    (3) Vrei sa fie promovat în birou.
    (4) Vrei femei / bărbați pentru a rula după tine.
    (5) Dacă doriți un copil.
    (6) [Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să lega soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna.
    (8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) În cazul în care doriți să opriți Divorțul dvs.
    10) Ajutor aducerea de oameni din închisoare
    (11) vrăji Căsătoria
    (12) vrăji Miracle
    (13) vrăji de frumusețe
    (14) PROFEȚIEI CHARM
    (15) vrăji atractie
    (16) vrăji Evil Eye
    (17) Kissing Spell
    (18) Șterge vrăji de boală
    (19) vrăji ALEGERILOR câștigătoare
    (20) SUCCES la examene vrăji
    (21) Charm pentru a ajunge pe cine să te iubesc.
    Contactați-l azi pe: templesolutions@yahoo.com

    templesolutions@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  46. Cautati care suferă de orice boală, vrei farmec să câștige la loterie, ai nevoie de bani rapid în exces, aveți nevoie de protecție de la hoți, răpitori și tulburări de poliție, vorbesc și cred farmec pentru clienții dvs., aveți nevoie de putere pentru a efectua minune în biserica ta etc picătură un mesaj pentru mine și i se va spune ce să do.Or suna-ma +2348149716413 sau e-mail-mă pe babawale11@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  47. Cautati care suferă de orice boală, vrei farmec să câștige la loterie, ai nevoie de bani rapid în exces, aveți nevoie de protecție de la hoți, răpitori și tulburări de poliție, vorbesc și cred farmec pentru clienții dvs., aveți nevoie de putere pentru a efectua minune în biserica ta etc picătură un mesaj pentru mine și i se va spune ce să do.Or suna-ma +2348149716413 sau e-mail-mă pe babawale11@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  48. Imi place cum ati prezentat previziunea pentru acest an. Sper sa aveti dreptate! Abia astept sfarsitul anului sa vad ce am indeplinit si tot ce am putut sa realizez. Spor in tot ceea ce faceti!

    RăspundețiȘtergere
  49. Viata mea este înapoi! După 8 ani de căsătorie, soţul meu m-a lăsat şi mi-a lăsat cu trei copiii noştri. Am simtit ca viata mea a fost cale de a termina, şi a fost în scădere în afară. Am contactat mare MUTABA iubi vraja şi după ce am explicat problema mea, în doar 24 oră sotul meu s-a întors la noi şi arată mine şi copiii mei mult iubesc şi -mi cer scuze pentru toate durerea el au aduce familia. Am rezolvat problemele noastre, iar noi suntem chiar mai fericit mai mult decât oricând înainte de mare MUTABA sunt mai bune vraja rolă. Apreciez vraja iubirii vă exprimate pentru mine de a intoarce omul la viata mea va păstra schimbul de mai multe mărturii oamenilor despre munca ta bună. Vă mulţumim din nou mare MUTABA. Puteţi contacta, de asemenea, mare MUTABA prin adresa de e-mail: alte greatmutaba@yahoo.com în cazul sunteţi în orice problemă puteţi contacta acest om pentru ajutor el este mereu acolo în Templul său pentru a vă ajuta să rezolva problema de Contact E-mail este: greatmutaba@yahoo.com contactaţi astăzi-l prin acest E-mail Adresa: AS său puterile sunt SO puternic şi foarte eficiente şi a nu rău efect în schimb l au A foarte bun rezultatul după turnare vraja de greatmutaba@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  50. Mulțumesc mult suflete minunat!
    In prezent sunt la stadiul de asteptare...am rabdare...şi imi ajut atat cat pot si stiu, de la distanta sufletul geaman, să depaseasca bariera de conceptii si prejudecati! Eu am dorit macar sa ne intalnim ca sa-l privesc si sa-l imbratisez...el nu accepta datorita varstei...dar eu doresc de la el macar acceptul de o relatie frumoasa, sa-l vad uneori pentru a comunica, colabora si a ne ajuta asa cum obisnuiesc sa o faca sufletele gemene! Sunt multe de spus...dar ma opresc...
    Te imbratisez suflete frumos!
    Iubire & Lumina!

    RăspundețiȘtergere
  51. Dacă doriți ca ex-lover-ul dvs. să vă adauge înapoi, adăugați +2348054681416 pe ceea ce vă poate ajuta să aduceți înapoi ex-iubitul dvs.

    RăspundețiȘtergere
  52. Viața fără probleme nu are probleme fără soluții. Sunt cu adevărat mulțumit de acest serviciu al acestei vrăjitoare puternice. Dr.JUNGUNU, dacă treceți printr-un fel de atac spiritual sau suferință sau doriți să vă recuperați fostul soț sau soție? Dr.JUNGUNU THE GREAT este un medic tradițional pe bază de plante și spirituale care vă poate ajuta. (drjungunusolutionspell@gmail.com) * Dacă vrei un copil.
    * Ajutați-i pe oameni să scape din închisoare
    * Vrăjile rău ochi
    * Dacă îți place să fii sirenă
      * Dacă aveți nevoie de ajutor financiar.
    * Charm să te iubesc.
    * PROPHECY CHARM. Contactați-l oriunde în lume prin adresa EMAIL: drjungunusolutionspell@gmail.com. Este cel mai bun pitcher al lumii.

    RăspundețiȘtergere
  53. Herpes genital de 4 ani acum am reușit să scap de el cu medicamente pe bază de plante, este natural și rapid în vindecarea bolilor. Pentru mine este sigur și sigur activ. Nu există boli la care nu se vindecă ierburile. Am fost vindecat de la Herpes Genital cu medicamente din plante prin Dr. Edede Herbal Cure. Am dat peste mărturia lui despre munca bună pe You-tube, i-am copiat adresa de e-mail și i-am trimis un e-mail. Am învățat prima dată că este o înșelătorie, până nu și-a trimis medicamentele pe bază de plante în țările mele din Statele Unite. whatsapp +38972751056

    RăspundețiȘtergere
  54. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte bucuroasă din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi revin fostul soț cu vraja sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic, pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mail pe Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și ajută la remedierea relației. și face oamenii să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc, pentru că Sotul meu s-a schimbat total în bine. Întotdeauna vrea să fie alături de mine și nu poate face nimic g fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat joc de vrăji. ESTE NEVOIE DE AJUTAT CÂND DOCTORUL DE CONTACT SAGURU ACUM VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta.
    1 IUBIREA VORBII
    2 WIN EX BACK
    3 FRUIT DE FEMEIE
    4 SPOR DE PROMOVARE
    5 VOSTRA DE PROTECȚIE
    6 SPORT DE AFACERI
    7 VREA BUNA JOB
    8 VÂNZARE DE VÂNZARE DE LOTTERIE ȘI CURTE.

    RăspundețiȘtergere
  55. Am fost suferă de herpes pentru ultimii 4 ani și 5 luni, și de atunci am fost luați serie de tratament, dar nu a existat nici o îmbunătățire până când am dat peste mărturii de Dr.ogala cu privire la modul în care el a fost vindecarea diferitelor persoane de la diferite boli din întreaga lume, apoi l-am contactat, de asemenea. După conversația noastră mi-a trimis medicamentul pe care l-am luat conform instrucțiunilor sale. Când am fost făcut luarea de medicamente pe bază de plante m-am dus pentru un control medical și spre cea mai mare surpriză mea am fost vindecat de herpes. Inima mea e plină de bucurie. Dacă suferiți de herpes sau orice altă boală puteți contacta Dr.ogala astăzi pe această adresă de e-mail: Drogalaspells@gmail.com WhatsApp sau sunați-l la +2347049668119
    DE ASEMENEA, VĂ POATE AJUTA SĂ PROCESAȚI:

    1) DIABET ZAHARAT, 2) HIV-SIDA,
    3) INFECȚII URINARE,
    4) HEPATITA B, 5) IMPOTENȚĂ,
    6) BARENESS / INFERTILITATE
    7) DIAREE, 8) ASTM, 9) Dacă aveți nevoie de un copil

    Tratamentul cuprinzător al oricărui tip de boală e-mail prin: Drogala02@gmail.com ..
    Sunați la +2347049668119.

    RăspundețiȘtergere
  56. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă doriți să tratați infertilitatea.
    *Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...