(Video) Horocopul eclipselor primăverii 2016, emisiunea '360 de grade', B1TV




Tema: horoscopul perioadei dintre cele două eclipse din luna martie 2016

Subiecte: Eclipsele primăverii; tranzitele planetare concentrate în semnul Peștilor, în opoziție cu Jupieter din Fecioară; Marte în Săgetător.

Horoscopul pentru fiecare zodie:

Berbec: revelații ce vin prin vis, ghidare, intuiție; claritatea nevoii de a încheia un capitol; acceptarea unui final de ciclu; izolare benefică; conștientizarea unor dușmănii.
Mai ușor cu sfaturile și cu judecățile! Nu contesta oamenii care-ți vor binele! Le vei da dreptate mai târziu. Luptă numai pentru idealurile și oamenii care merită!

Taur: deconspirarea adevăratelor intenții ale unor membri ai anturajului; oportunități; mutarea atenției dinspre ce a fost spre viitor; noi prietenii; susținere din partea unor protectori neașteptați.
Nu te juca cu resursele altora! Nimic nu e gratis! Dacă primești ceva, vezi să nu plătești dublu, mai târziu! S-ar putea să pierzi sau să renunți dacă vrei să câștigi. 

Gemeni: Claritate în viața profesională; șansă de promovare; invidii ce devin evidente; reconstrucția imaginii și recunoaștere publică.
Nu răspunde provocărilor! Fii corect, echitabil și ți se va face dreptate! Luptă pentru relație și pune partenerul pe primul loc! Nu face revoluții! 

Rac: renunțare la convingeri greșite; șansa de îndeplinire a unui ideal; planuri legate de străinătate sau studii.
Fă lucurile pe rând și nu te baza pe altul să facă treaba în locul tău, că rămâne nefăcută! Nu lua nici tu asupra ta munca altora! Nu ignora problemele de sănătate!

Leu: oportunitatea unor venituri de nicăieri; șanse de a contracta împrumuturi sau de a achita ratele; aflarea unor secrete; renunțări sau pierderi benefice.
Nu-ți pierde capul din cauza hormonilor! Dacă te îndrăgostești, încearcă să stai deoparte de teritoriul altuia! Nu pune copiii la mijloc!

Fecioară: întâlnirea cu adevărul despre partener; șansa de a învăța lecții de viață ce vin prin cuplu; clarificarea unor contracte sau acte juridice.

Ocupă-te de familie și părinți! Înfruntă-ți trecutul nerezolvat și fricile! Ieși din obișnuințe! Pregătește-te să încalci promisiuni și jurăminte pe care le-ai făcut odinioară!

Balanță: decizii legate de muncă; perspective de vindecare și de îmbunătățire a stării de bine; pași spre un stil de viață mai sănătos.
Nu încerca să ai permanent dreptate! Nu te iluziona la oferte, promoții și chilipiruri! Învață să asculți, așteaptă-te să dai replici și să demaști impostori!

Scorpion: resuscitarea unei stări de îndrăgostire într-o poveste de dragoste; sentimentul de a fi iubit; creativitate maximă; atenție, confirmări și aprecieri; loc rezervat în centrul atenției.
Fă numai investiții durabile! Nu miza pe câștiguri mari din senin și lasă cheltuielile inutile! Așteptările tale financiare ar putea fi supraestimate, așa că fii recunoscător pentru ce ai și învață să economisești! E timpul pentru chibzuință.

Săgetător: rezolvarea neașteptată a unor blocaje ce trenau; reașezarea relațiilor de familie; decizii privind locuința sau proprietatea.
Mai ușor cu viteza și cu suprasolicitarea fizică! Nu toate ideile pot fi puse în practică. Învață să ai răbdare! Vrei prea mult și într-un timp prea scurt. Prioritizează-ți acțiunile!

Capricorn: actualizarea expresiei ‘Mi-a venit mintea la cap!’; sentimentul de a fi înțeles; schimburi corecte; comunicare înlesnită; tranzacții neașteptate.
Fă diferența între iluzie și realitate! Acceptă că ceea ce a fost nu se mai întoarce! Învață să trăiești în prezent și uită-te doar înainte! Cere ajutor de specialitate, mai ales dacă ai dezechilibre de natură emoțională sau pe corpul fizic!

Vărsător: șanse financiare; concentrarea pe mijloace inedite de a face bani; bani câștigați de pe urma talentelor; resurse imprevizibile.
Nu visa cu ochii deschiși! Pune osul la treabă, e timpul să faci viitorul să se întâmple! Atragi protectori, simpatie și popularitate! Pregătește-te pentru expunere publică.

Pești: decizii bruște, dar inspirate; consecvență care dă roade; stabilizare și hotărâre; dorințe materializate; prin urmare, necesitatea autocontrolului ‘Ai grijă ce-ți dorești, că ți se întâmplă!’; asumarea rolului de locomotivă care trage sau împinge vagoane.
Fă tot ce ține de tine să crești social sau profesional și recompensele vin de la sine! Ajustează-ți convingerile și renunță la poziția de forță! Încearcă să stai departe de invidii și rivalități! Fii ambițios, dar maleabil!
  

2 comentarii:

  1. Vali, un mic comment: 12 martie 2016, nu 12 aprilie 2016 :) Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, eram deja într-un viitor împlinit cu cele de mai sus la cel mai înalt nivel :)

      Ștergere

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...