Curs online: Relații de iubire conștiente și împlinite

Cursul de vindecare a relațiilor este conceput ca un program de 21 de zile. Fiecare participant primește zilnic o întrebare la care își ia angajamentul să răspundă.

Cursul este inițiat și condus de terapeutul Carmen Vărgatu, care face echipă în acest proiect cu Valeriu Pănoiu.

Întrebările sunt alese cu grijă și, chiar dacă vor părea ușoare, conțin un potențial de vindecare profund, care te vor schimba pentru totdeauna. Ele te pregătesc pentru a putea privi viața și relațiile dintr-o altă perspectivă, mai apropiată de firesc și natural. Este un dialog tu cu tine, este o introspecție care întotdeauna produce schimbare.

După absolvirea cursului de 21 de zile vei avea la dispoziție o săptămână pentru construirea unui eseu legat de schimbările în emoțiile, gândirea si comportamentul tău. Și vei primi individual răspunsuri personalizate din partea trainerilor acestui program.

Liniștea, detașarea și puterea personală pe care le vei manifesta pe viitor vor fi indiciile succesului tău. E nevoie de participarea și implicarea ta emoțională pentru a dărâma bagajul subconștient. Și e nevoie de sinceritate. Tu cu tine. Să ai puterea să recunoști unde, cum, ce și de ce nu a funcționat în relațiile tale, dar în primul rând în relația ta cu tine!

Detalii și înscrieri la: cursuri.cv@gmail.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...