Saturn în Vărsător, 2020-2023: Prețul viitorului!

Trăim noi ce trăim și iarăși ajungem la vorba lui Marin Preda. Timpul din nou și-a pierdut răbdarea. Când am analizat la sfârșitul anului 2017 tranzitul lui Saturn prin semnul Capricornului, anticipam mai bine de 5 ani stăpâniți de planeta considerată în astrologie Lord al Karmei. Capricornul și Vărsătorul sunt zodiile în care Domnia Sa se află în domiciliu, acolo unde își exprimă cel mai bine natura: evaluează, triază, sancționează, limitează, reconfigurează. În Vărsător, Saturn parcurge două etape: 22 martie – 1 iulie 2020 și 17 decembrie 2020 – 7 martie 2023.
Saturn în Capricorn a evaluat obiceiurile noastre sociale, tendințele de consum, orgoliul, abuzurile de putere, organizarea socială, structurile și instituțiile care ne conduc, competența oamenilor care dețin poziții importante și care iau decizii pentru alții. Pe Saturn în Capricorn scrie falimentul unor sisteme sociale și al unei orânduiri umane. În 1989-1991, ultima dată când Saturn a vizitat Capricornul, se prăbușeau țările comuniste europene, obligând la reorganizarea tuturor structurilor publice nu doar în statele respective.

Saturn în Vărsător intermediază un transfer de putere, la început timid, dar sigur, de la sisteme către indivizi. Vărsătorul încurajează inițiativele personale, reinventarea și reorganizarea pe cont propriu, luarea în stăpânire a propriei direcții de viață. Acolo unde sistemul, instituțiile, organizațiile prevăzute să apere și să protejeze cetățenii s-au îndepărtat de la scopul pentru care au fost create, ajungând să deservească interese personale și financiare, totul se clatină. Statul și ramificațiile sale fac implozie, ineficiența, incompetența și inutilitatea devenind sinucigașe.

Saturn în Capricorn a dus prăpastia dintre individ și sistem la cote atomice. Nu întâmplător HBO a creat și difuzat sub acest context astrologic mult premiata serie „Cernobîl”. Cel puțin în România, Saturn în Capricorn, Cernobîlul instituțiilor, a văzut medici și asistenți medicali competenți și devotați rugându-se să nu ajungă vreodată pe mâna colegilor din spital. Cum să fii cadru medical eminent și să te închini să nu ajungi la spital? Cam la fel cum e să fii membru de barou sau să fii în magistratură și să te rogi să nu ai vreodată vreun proces. Sau să fii polițist și să speri să nu te calce vreodată un hoț ca să nu faci cumva uz de forță, faptă pentru care ai putea fi anchetat de proprii colegi în baza unor legi care favorizează infractorii și răstigesc victimele.

Saturn în Vărsător vine să pună capăt privilegiilor celor aflați în poziții de autoritate! Saturn în Capricorn a scos la suprafață un adevăr care a explodat: Statul cu instituțiile sale are numai depturi, cetățeanul are numai obligații. Individul are doar dreptul să respecte legile, făcute pentru cei mai presus de lege. Saturn în Capricorn este martor la ruina structurilor sociale: organismele financiare și băncile care ne vor săraci, sistemul școlar care încurajează ignoranța, industria farmaceutică și spitalele care au nevoie de boală. Despre bani și profit și frica de sărăcie se ocupă un tranzit mai amplu, pe care nu îl tratăm, aici: Uranus în Taur, din 2018-2019 până în 2026.

Saturn în Vărsător ia la cunoștință eșecul organizațiilor artificiale create de oameni în scopul de a deține puterea asupra altora. El livrează lumii adevărul despre sistemele de putere și cadrul instituțional:

Ce ne spune Statul?
Fiecare pe cont propriu!
Scapă cine poate!
(Saturn în Vărsător)

Să fie catastrofa atât de mare? Dacă da, atunci pentru cine? Puterea se transferă înapoi la individ! Tranzitul astral încurajează între 2020 și martie 2023 inițiativa liberă și valorificarea resurselor personale. Prin urmare, ieșim din epoca în care cineva este important pentru ce are și intrăm în faza în care fiecare este important prin ceea ce este prin el însuși!

Ce știi? Care este nivelul tău de cunoaștere? Care este experiența ta? Ce anume poți să faci singur, fără să fii ținut în brațe de alții? Care este pasiunea ta cea mare? Cât te dăruiești celorlalți? Acestea sunt noile întrebări corecte pentru inspectorii de resurse umane.

Saturn în Vărsător este aprigul dușman al privilegiilor. Într-adevăr, cei ce și-au construit confortul pe baza relațiilor, cunoștințelor, pe spinarea și pe munca altora, deci pe jocuri de putere, au de ce să se teamă.  E normal ca ei să se simtă amenințați. Și, cum ei au fost cei ce au confiscat puterea până la Saturn în Capricorn, acum e de așteptat să se agațe cu și mai multă disperare de ceea ce au de pierdut.

Cei pătrunși de ei înșiși, cei îmbătați de funcții obținute preferențial, cei otrăviți de propria importanță sunt victimele contextului astral. Dar oare sunt victime sau sunt la rândul lor ajutați de planul divin să se învârtă pe roata karmică pentru a se trezi?!

Valorile saturniene sunt cinstea, integritatea, corectitudinea, responsabilitatea, grija față de oameni și natură. Dacă adăugăm ingredientul secret numit curaj, deja avem rețeta pentru succes. Vine rândul oamenilor simpli și onești! Ei nu au niciun motiv să se teamă de transformările sociale, indiferent cât de radicale pot să fie.

Saturn în Vărsător vine să ne învețe că PUTEREA ȘI COMPETIȚIA (pe care Pluto în Capricorn le demască și el din plin) nu fac decât să întrețină iluzia separării dintre noi și să transfere resursele planetei în mâinile celor puțini. Lovitura de teatru a anului 2020 este suspendarea la scală globală a tuturor competițiilor sportive și amânarea Jocurilor Olimpice. Ce mai coincidență! Ups! Nu există coincidențe...

Fiecare dintre noi este la fel de important! Chiar și cei pe care îi condamnăm, indiferent că sunt infractori, că au origini etnice pe care mulți le disprețuiesc, că au comportamente considerate deviante. Cei pe care omenirea îi judecă, îi condamnă și îi respinge trebuie acceptați și integrați! Ei au un rol esențial, acela de agenți sanitari psihici! Acești indivizi considerați paria societății manifestă umbra a ceea ce avem în noi, la nivel de specie! Ei sunt elementele care descarcă întunericul din subconștientul colectiv. De unde vine judecata, ura, răzbunarea, violența, neiertarea, răutatea, respingerea, distrugerea pe care le proiectăm asupra lor? Din ei și din faptele lor? Nu! Ei scot afară ceea ce este în noi! Să le mulțumim că manifestă ei aceste trăsături și că nu suntem noi în locul lor! 

Ar fi poate mult și prea abstract să spunem că iubirea devine limbaj universal. Cel puțin e de așteptat să se curețe atașamentul față de propria importanță, mare parte din obsesia pentru bani, precum și dependența de competiția prin care să fim mai importanți decât alții și să avem mai mult decât ei. Adevărata criză a lui Saturn în Vărsător este criza valorilor, accentuată de Pluto în Capricorn și Uranus în Taur. Puterea și banii își diminuează rolul!

Solidaritatea, egalitatea, unicitatea și originalitatea devin instrumente sociale. Saturn în Vărsător lucrează la anularea inechităților sociale. În 1991, imediat după ce Saturn intra în Vărsător, în Statele Unite 4 polițiști albi au fost surprinși pe camerele de filmat cum băteau un șofer de culoare care depășise viteza la volan. Cei 4 au fost achitați în instanță, ceea ce a declanșat o revoltă ce a paralizat orașul Los Angeles 6 zile, cu lupte de stradă, 63 de morți, peste 2000 de răniți și mai bine de 12 mii de arestări. Indivizii își cer și își câștigă dreptul la egalitatea de șanse.

Cu o tură înainte de Saturn în Vărsător (tranzitul său printr-o zodie se repetă, reamintim, la 28-30 de ani), aveau loc două evenimente notabile: în SUA, Președintele J.F. Kennedy semna un decret prin care se interzicea discriminarea femeilor în ceea ce privește drepturile salariale, iar Dorothy Hodgkin devenea prima femeie britanică ce obținea Premiul Nobel pentru Chimie (pentru studiile despre penicilină și viamina B12). Ne ducem înapoi în 1903, când Marie Curie devenea prima femeie din istorie laureată cu Premiul Nobel (pentru Fizică, în cazul ei, pentru cercetările în domeniul radioactivității). Să mai spunem că Saturn era în Vărsător în noiembrie 1903, la data decerărnării premiului? Un nou salt în timp la tranzitul lui Saturn dintre 1991 și 1994: în 1993, Carol Moseley Braun devenea prima femeie de culoare aleasă în Senatul Statelor Unite.

Saturn în Vărsător este campionul progresului. El este futurist, zguduie convingerile înrădăcinate, ne forțează să ne depășim limitele, inovează, anticipează. Nu doar vede în viitor, ci aduce viitorul aici și acum. Greu de închipui cum în 1962 (Saturn în Vărsător), trustul de televiziune american ABC lansa primul serial de animație color: The Jetsons (Familia Jetson). Greu de imaginat că nu ați auzit de el. Dar și mai greu de imagiant este cum realizatorii au creat la acea vreme, când călătoriile în afara planetei erau departe, o lume care locuia în spațiu, comunica la distanță prin intermediul unor ecrane, folosea roboți pentru gătit și curățenie.

Saturn în Vărsător aduce:
- progres social prin drepturi și egalitate pentru cei defavorizați;
- progres individual prin tehnologia pusă în slujba creșterii calității vieții.

Progresul tehnologic afișat în serialul de animație din 1962 avea să fie un vis transformat în realitate mondială pe 30 aprilie 1993, la următorul ciclu de Saturn în Vărsător, când codul www devenea liber și disponibil pentru oricine. Așadar, sub același tranzit s-a născut navigarea liberă pe internet și accesul la informația nelimitată.

Între 2020 și 2023 se pare că nu doar comunicarea, ci și munca se mută în mediul online. Pandemia cu Covid-19 care a blocat oamenii la domiciliu restructurează radical mediul de afaceri, lumea financiară, serviciile și comerțul. În afară de agricultură, industrie, producție și transport de bunuri fizice, activitatea planetei se face de acasă, din fața unui dispozitiv: calculator, laptop, telefon, tabletă. Plățile și comenzile se fac online, comunicarea profesională are loc pe platforme digitale, rețelele de socializare și mijloacele video asigură contactul interpersoanl dincolo de spațiu și de timp. Până și securitatea este informatizată și controlată la distanță. Contactele fizice devin necesare îndeosebi în scop profesional și recreativ. Politicile de izolare din cauza pandemiei din 2020 nu au făcut decât să consfințească întoarcerea fiecărui individ în spațiul său personal.

Saturn în Vărsător cere mai mulți oameni
dispuși să se schimbe pe ei, decât să schimbe lumea!

Lumea în care trăim devine lumea fiecăruia dintre noi! Nu mai există o singură lume! Câți indivizi, atâtea universuri! Asta înseamnă mai puțină presiune socială, mai puțină influență din partea sistemelor și mai multă libertate, în primul rând de gândire.

Cu Saturn în Vărsător,
cine își pierde locul în vechea lume și-l câștigă în propria viață.

Foarte mulți din lucrărorii în aparatul de Stat e de așteptat să-și piardă scaunul. De asemenea, automatizărle din fabrici și digitalizarea corporațiilor e previzibil să pună pe liber un număr mare de persoane. Multe meserii în care programele informatice fac treaba vor necesita o forță de muncă mult mai redusă, în timp ce se va face loc pentru alte meserii ultramoderne sau pentru altele care revin în actualitate. Foarte mulți sunt obligați să își schimbe locul de muncă, ceea ce la prima vedere pare îngrijorător. În fapt este vorba despre o întreagă campanie de reeducare în masă în care foarte mulți oameni sunt chemați să-și depășească condiția și limitele pentru a învăța și a se specializa în alte arii de activitate.

Saturn în Vărsător aduce transformări sociale prin reinventare personală. ADEVĂRATA FORMĂ DE PUTERE DEVINE CUNOAȘTEREA. Educarea de noi competențe este prioitară mai ales în cazul celor ce și-au construit viața pe puterea deținută, pe sistemul de relații și pe bani. Lumea nu se mai împarte atât de ușor în stăpâni și sclavi!

Fiecare își asumă responsabilitatea în primul rând față de el însuși, apoi față de semeni și față de tot ce-l înconjoară. Noul privilegiu se anunță a fi LIBERTATEA. Libertatea de a alege o nouă cale dacă cea veche nu mai corespunde. Iar libertatea știm că înseamnă RESPONSABILITATE. De aceea, Saturn în Vărsător nu mai tolerează acțiunile iresponsabile și inconștiente. Fiecare om trebuie să ia în calcul efectul propriilor acțiuni asupra celorlalți oameni, asupra întregului mediu și asupra vieți pe Pământ în ansamblul său.

Nu lumea (Statul, sistemul, instituțiile) este responsabilă pentru indivizi.
Fiecare individ este responsabil pentru propria lume și pentru lumea în care trăiește.

Cu Saturn în Vărsător, nu ne mai salvează nimeni! Așteptările sunt doar sursă de suferință. Avem puterea de a ne crea propria viață prin noi înșine, ceea ce cu siguranță promite o nouă ordine instituțională și financiară. Resursele și banii se redistribuie altfel, astfel încât demnitatea umană se reinstaurează chiar și acolo unde mentalitatea de servitori și stima de sine scăzută a fost stăpână veacuri de-a rândul. La asta speră și România, pe harta căreia Saturn se instalează în Ascendent, pe casa personalității poporului.

Respectul de sine și respectul pentru toate formele de viață aduc un suflu nou în stilul general de trai. Oamenii aspiră să devină din nou Oameni, care să nu se mai uite în jos, spre Pământ, ci în sus, spre Cer. Cu atât mai mult astrologia se anunță a fi de folos, cu potențialul de a fi recunoscută și redescoperită ca știință, într-o nouă paradigmă a cunoașterii. Astrologia ghidează spre Omul cel Nou, rezidit din temelii prin ceea ce ne înnobilează ca specie: muncă, creativitate, conștiință de sine și evoluție spirituală.

În ce domeniu al vieții obligă Saturn în Vărsător fiecare zodie/Ascendent la reorganizare, reinventare, progres:

Berbec: planuri de viitor, anturaj, prieteni, muncă în echipă, folosirea tehnologiilor moderne, schimbări neașteptate de direcție, rol de regizor.

Taur: carieră, viață socială, statut, situație civilă, încheierea definitivă a unor capitole, ieșirea din orice formă de plafonare.

Gemeni: mentalitate, filosofie de viață, relație cu Divinitatea, spiritualitate, străinătate, călătorii lungi, noi idealuri, studii înalte, rol de mentor.

Rac: bani, investiții, afaceri, antreprenoriat, bunuri deținute în comun, moșteniri, împrumuturi, vindecare emoțională, interes pentru psihologie și ezoterism.

Leu: relații, parteneriate, asocieri, clientelă, justiție, nevoie de echilibru și armonie, nevoia de a se baza pe alții.

Fecioară: muncă, sănătate, stil de viață, rutină, preocupare pentru terapii alternative, servicii, nevoie de a fi util, curățenie generală, preocupare pentru calitate.

Balanță: dragoste, pasiuni, hobbyuri, relația cu copiii, creativitate, nevoie de a ieși în față, prezență pe scenă, rol principal.

Scorpion: casă, familie, tranzacții imobiliare, schimbare de domiciliu, îmbunătățirea condițiilor de locuit, grijă și protecție pentru alții.

Săgetător: gândire, comunicare, contracte, tranzacții, schimburi, relație cu rudele de gradul întâi, transporturi, drumuri, călătorii, studii, diplome.

Capricorn: bani, venituri, talente personale, spațiu personal, teritorialitate, creativitate, rol de protector pentru alții, nou sistem de valori.

Vărsător: intuiții, evenimente care se întâmplă mai repede decât era anticipat, decizii radicale, acțiuni pe cont propriu, rol de motor, inițiativă,o deschizător de drumuri.

Pești: conectare la credință, acceptare, renunțare la luptă, viziuni, comunicare cu lumea nevăzută, sfârșit de cicluri, finalizarea unor acțiuni, situații sau relații, întâmplări de destin ce nu pot fi evitate, situații care te pun în fața faptului împlinit.


39 de comentarii:

 1. Wauu!
  Ce pot spune?
  Amin!
  Un varsator(eu) care a ales?! o prioada provocatoare sa isi extinda businessul😊🙃
  Dar...chiar si asa am pornit pe un drum care nu are intoarcere !
  Ceea ce ai spus mi-a intarit inca odata ca sunt pe drumul cel bun !
  Mult succes !
  Va urmares cu interes!👍

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce sa inteleg prin"intamplari de Destin ce nu pot fi levitate si te pun in fata faptului implnit"? E bine sau tau?

  RăspundețiȘtergere
 3. Corectare:Nu pot fi evitate

  RăspundețiȘtergere
 4. Mii de mulțumiri! Respect!Pentru un pește cu ascendentul în varsător....m-ai băgat în ceață!

  RăspundețiȘtergere
 5. WOW!!!...WOW!!!...WOW!!!....👍🤗👌MULTUMESC!!!...🙏MULTUMESC!!!....🙏MULTUMESC!!!...🙏

  RăspundețiȘtergere
 6. PERFECT- SPUSELE TALE MI-AU INTARIT CONVINGEREA CA CE VOI FACE PENTRU MINE ESTE CORECT- MULTUMESC !!!! ESTICEL MAI BUN ( CLAR , CONCIS..TE INTELEGEM PERFECT !!)

  RăspundețiȘtergere
 7. Mulțumesc 🙏,apreciez ceea ce ati scris

  RăspundețiȘtergere
 8. E o mare bucurie să aud că Saturn vine in Varsator sa faca curățenie, sa aduca cinstea, onestitatea, integritatea, competența, sa faca loc individului si sa măture pe toti cei care si-au facut loc in diverse funcții cand din coate si catarandu-se pe umerii altora...Ma bucur ca vine cu DREPTATE SI CORECTITUDINE! Cei care cunosc și le îmbrățișează, sa se bucure, restul, sa se teama!

  RăspundețiȘtergere
 9. Superb, jos pălăria Valentin! Un om care mănâncă astrologie pe pâine!Îți mulțumesc!

  RăspundețiȘtergere
 10. Mulțumesc pentru articol. îmi puteți spune care este data exacta de naștere a României. as dori sa vad harta astrala. Merci

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 1 decembrie 1918, la orele prânzului (puneți 12:00), Alba Iulia.

   Ștergere
 11. Wow, chiar merităm să ne schimbăm, să se schimbe ceva in cadrul Instituțiilor Statului mai ales. Statul, Băncile și tot ce înseamnă Stat a devenit un sac prea greu pentru noi. Mulțumesc pentru tot ceea ce faci.

  RăspundețiȘtergere
 12. Multumesc, Valeriu! Da, sa ne schimbam fieare in parte, maidegraba decat a dori schimbarea altora, inclusiv a institutiilor. Si atunci cand schimbarea se va produce in mine, implicit va afecta si pe ceilalti.

  RăspundețiȘtergere
 13. Va urmaresc mereu, dar de data aceasta chiar este interesant si fascinant articolul. Numai de bine sa auzim!

  RăspundețiȘtergere
 14. Daniela I.30 martie, 2020

  Va multumesc.Foarte interesant si dupa cate imi creionez in minte desenul coincide foarte nult cu cele descrise de dvs in cuvinte.

  RăspundețiȘtergere
 15. Foarte interesante si informative articolul. Deja trecem intr-o perioada Noua de energie si este nevoie sa ne curatam de vechile mentalitati si sa lucram mai mult cu sinele nostru

  RăspundețiȘtergere
 16. Citirea acestei analize a fost ca ingerarea unui leac pentru ...vindecare...multumesc mult ..la mine cel putin asa a functionat!

  RăspundețiȘtergere
 17. Mulțumesc pentru acest articol fascinat. Îmi e sufletul liniștit, privesc cu încredere spre viitor. 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

  RăspundețiȘtergere
 18. SALVEAZĂ-ȚI CĂUTĂȚIA DACĂ ÎȚI IUBIȚI SĂRĂȚIA. Dacă refuz să împărtășesc această mărturie înseamnă că sunt egoist față de mine și de oamenii pe care îi iubesc atât de mult, care ar putea avea probleme similare, soțul meu a plecat după o mică neînțelegere și nu a revenit niciodată acasă la început am crezut că este o glumă el m-a lăsat pentru amanta lui afară, toate acestea s-au întâmplat în septembrie Împărtășesc această mărturie pentru că Crăciunul este la colț și va fi o sărbătoare foarte proastă dacă nu o petreci cu persoana iubită, atât de mulți bărbați își vor trăi soția și vor sărbători De Crăciun cu prietena lor, m-am plâns prietenei mele foarte bune, ea mi-a spus că are o astfel de problemă în căsnicia ei până când a fost prezentată lui DR PADMAN un medic specialist care este specializat în readucerea caselor rupte și căsătoriilor rupte site-ul DR PADMAN: https: // padmanspell.com/index-3.html aruncă o vrajă pentru mine în 2 decembrie, în mod surprinzător soțul meu a venit acasă pe 6 decembrie, scuzându-mă că ar trebui să-l iert că acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată. cu asta nu voi uita niciodată pe dr. PADMAN care mi-a salvat căsătoria. adresa de contact este padmanlovespell@yahoo.com, https://twitter.com/padman_dr. WhatsApp +19492293867 vă mai puteți salva căsnicia dacă vă iubiți cu adevărat soțul .. https://padmanspell.com/index-3.html

  RăspundețiȘtergere
 19. Deci si Alina Badic care umileste invitatii si acopera spatiul de vorbire al altora nu pentru ca spune ceva interesant.
  Asa doar sa toace creierii lumii ca un motor Ferrari si nici nu prea se intelege ce spune.
  Deci se termina si privilegiul ei ?
  Acum cu scusa pandemiei si-a luat emisiunea Singura nici nu mai invita pe nimeni.
  Ce bataie de joc si lipsa de respect!!!
  Oricine se uita la horoscopul de la b1tv pe YouTube poate observa pe fata fiecarui invitat frica si teroarea de a fi in prezenta ei.
  Umilinta dusa la nivel maxim.
  Nu e corect!!!
  E abuz de Putere.

  Valeriu te respect esti un astrolog valoros.
  Cand vorbesti tu e pe limba tuturor!
  Calmul si intelepciunea ta te vor duce spre Succes.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. am ras de m-am papadit pentru ca aveti un stil mega-haios :))))

   Ștergere
 20. Când l-am găsit pe dr. Ogume, care locuiește în Turcia, am avut nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să mă trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu drag Dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. îl puteți contacta pentru oricare dintre următoarele probleme:

  RăspundețiȘtergere
 21. Vă rog.... nu știu să-mi calculez ascendentul.... sunt născută pe data de 17 dec. 1947 la ora 21 și ceva cu aproximație. Mulțumesc anticipat!

  RăspundețiȘtergere
 22. bravo, frumos, inspirational etc. MAI VREM :)))

  RăspundețiȘtergere
 23. CUM ÎȚI ÎNCEPE MEA EXULUI ÎNAPOI CU AJUTORUL VÂRSII REALE ȘI EFICIENTE DIN Dr.Wealthy My Acest distribuit minunat numit Dr.Wealthy mă ajută să mă întorc pe soțul meu înapoi după ce m-a abandonat pe mine și pe copii timp de 2 ani fără a vizita. Un prieten de-al meu mi-a povestit cum a ajutat-o puternica cască de vrajă și l-am contactat prin intermediul adresei de e-mail pe care mi-a dat-o prietenul meu, i-am spus problema mea și mi-a asigurat victoria, în mai puțin de 48 de ore după ce am făcut tot ce mi-a indicat să Fă, m-a sunat pentru prima dată după ce m-a părăsit, el a pledat pentru iertarea mea acum trăim fericiți. dacă aveți nevoie de ajutorul său, puteți să-l accesați pe e-mailul personal (wealthylovespell@gmail.com) sau să-l sunați la +2348105150446 vizitați site-ul http://wealthyspellhome.over-blog.com

  RăspundețiȘtergere
 24. Buna ziua, eu sunt Allison Howarts Dupa ce am fost în rela?ie cu Anderson ani de zile, s-a despar?it de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am facut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu ?i ea mi-a sugerat ca ar trebui sa contactez mai degraba o caseta de vraja care m-ar putea ajuta sa arunc o vraja pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodata în vraja, nu am avut de ales decât sa-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja ?i mi-a spus ca nu este nicio problema ca totul va fi bine înainte de trei zile, ca fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja ?i surprinzator în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am raspuns la apel ?i tot ce a spus a fost ca îi pare atât de rau pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut sa ma întorc la el, încât ma iube?te atât de mult. Eram atât de fericit ?i m-am dus la el încât a?a am început sa traim din nou ferici?i împreuna. De atunci, mi-am facut promisiune ca oricine ?tiu ca are o problema de rela?ie, a? fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casa de vraji reala ?i puternica care m-a ajutat cu propria mea problema. e-mail: ogagakunta@gmail.com pute?i sa-i trimite?i un e-mail daca ave?i nevoie de asisten?a sa în rela?ia dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
  1) Vraji de dragoste
  2) Vraji de dragoste pierdute
  3) Vraji de divor?
  4) Vraji de casatorie
  5) Vraja de legare.
  6) Vraji de rupere
  7) Alunga un iubit trecut
  8.) Dori?i sa va promova?i în vraja dvs. de birou / Loterie
  9) dori?i sa va satisface?i iubitul
  Contacta?i acest om grozav daca ave?i vreo problema pentru o solu?ie de durata
  ogagakunta@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 25. Sunt DONNA, sunt din Marea Britanie. După ce am fost într-o relație cu iubitul meu de 1 an acum și plănuiam să ne căsătorim curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată. de un adevăr, îl iubesc cu adevărat pe acest tip și niciodată nu îmi pot imagina viața fără el. Am încercat în continuare tot posibilul să-l recuper, dar tot efortul meu de a-l readuce în viața mea nu a dat rezultate. A fost în această zi credincioasă, am întâlnit câteva Mărturii pe un site web despre acest mare caster vrăjitor numit (DR.WEALTHY) orice persoană a susținut că îi ajută să își reînnoiască relația și să-i readucă pe fostul iubit, trebuia să-l contactez pentru că el a fost ultima mea speranță. L-am contactat prin e-mailul său și m-a asigurat că în trei zile, prietenul meu va pleca de la cealaltă fată și va reveni la mine și a fost o surpriză foarte mare să-l văd pe prietenul meu revenind la mine după trei zile vraja a fost Terminat. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul DR.WEALTHY. În același timp, vreau să folosesc această ocazie pentru a spune / sfaturi cât mai mulți care au nevoie de fostul lor înapoi, dacă aveți nevoie de ajutorul lui puteți Contactați-l prin EMAIL: wealthylovespell@gmail.com WHATSAPP HIM @ +2348105150446 vizitați site-ul http://wealthyspellhome.over-blog.com

  RăspundețiȘtergere
 26. POVESTEA MEA AICI ESTE REALĂ ȘI GENERALĂ. Numele meu este Adams Agathe și sunt aici pentru a depune mărturie despre Marele DR PADMAN care mi-a readus bărbatul la mine când s-a despărțit de mine din cauza unei alte femei pe care a întâlnit-o la locul său de muncă. Mare DR PADMAN, om real și unic, cu puteri speciale. Am încercat să obțin ajutor din mai multe locuri și surse pentru a-mi readuce omul, dar nimic nu a funcționat, dar când am contactat Great DR PADMAN, El m-a făcut să zâmbesc din nou, aducându-mi omul înapoi la mine cu puterile ei speciale .. Dacă întâmpinați probleme în căsătoria, relația dvs. și aveți vreo problemă similară cu aceasta, contactați acest Mare DR PADMAN acum el vă va ajuta. și îl puteți contacta și acum prin e-mail: padmanlovespell@yahoo.com pe propriul său Whatsapp +19492293867 Puteți să-l contactați fie pe site-ul ei, http://padmanspell.com/ Mulțumesc Mare DR PADMAN.

  RăspundețiȘtergere

Horoscopul stării de alertă: România, condusă cu bâta de trădători bolnavi psihic

În acest moment al istoriei care va fi de tristă amintire, vara 2020, țara noastră este condusă de 3 bărbați, dintre care unul este femeie. ...