Marte în Berbec: Războiul Infinitului a început!


Așteptările și amânările au luat sfârșit, iar viața nu mai poate bate pasul pe loc. Pe 28 iunie 2020 Marte a intrat în semnul său de domiciliu, Berbecul, unde rămâne mult și bine, până în 6 ianuarie 2021. Un tranzit notabil (Marte parcurge de obicei o zodie în aproape 2 luni), prelungit de cele 2 luni de mers retrograd din toamna acestui an.

Este timpul să se declanșeze ceea ce numeam încă din decembrie 2019 Anul Marelui Curaj. Până la 28 iunie, potențialul anului 2020 a fost latent, lucrurile au stagnat sau au fost suspendate în vederea unui salt. Știm că orice haos este premergător unei noi ordini a lucrurilor. Și, stați liniștiți, nu invocăm aici vreo nouă ordine mondială, ci o nouă ordine în viața de zi cu zi a fiecăruia dintre noi. Marte în Berbec vine să trezească în noi în primul rând curajul de a ne trăi propria viață, dincolo de restricțiile și jocurile de putere care au marcat până acum anul 2020. Extrem de semnificativă este prezența lui Marte în Berbec alături de Chiron, combinație astrală care crește pofta de viață și dorința de afirmare pe cont propriu.

Marte în Berbec ne dă mai mult ca oricând forță de a răzbi, de a depăși obstacole, de a nu ne lăsa doborâți. El aduce la viață în fiecare dintre noi ARHETIPUL RĂZBOINICULUI. Războinicul din noi cere să știm ce vrem, să avem scopuri, să facem alegeri, să mergem pe direcții clare. Hotărârea, fermitatea și perseverența sunt valoile supreme pe care ni le propune acest tranzit.

Numai că Războinicul poate să lupte de partea Luminii sau a Întunericului. La început de tranzit, iulie 2020, forțele potrivnice binelui par a fi câștigat războiul. Numai că mijloacele lor sunt necinstite, manipulatoare, incorecte, lacome, corupte. După cum s-a exprimat un medic, diavolul și-a făcut armată din halate albe! Viața oamenilor nu mai are valoare, iar bătălia pentru suflete a dus la atrocități inimaginabile, la crime ale sistemului medical împotriva pacienților netratați, la un genocid încurajat de Statul care se protejează pe el, nu pe noi, și de un Guvern al cărui șef îndeamnă populația să încalce legea supremă. Trăim vremuri halucinante, totalitariste, dictatoriale. 

În acest context, este chiar nevoie de războinicul Marte. Sabia se ascute, iar cătușele zornăie. Dumnezeii care ne conduc se pregătesc pentru judecata divină. Unuia dintre ei, lăudat întocmai cu cetele îngerilor, i se îngroașă dosarele penale, iar altul, domn și stăpân absolut, tot mai palid cu fiecare apariție tv, se pregătește pentru ieșirea din istorie pe ușa din dos, mai devreme decât ar fi fost scris inițial. Dar asta rămâne de văzut până în 2024, cât mai stă Pluto în Capricorn.

Între timp, întoarcerea lui Saturn lângă Jupiter și Pluto în Capricorn permite desfășurarea forțelor malefice în toată splendoarea lor. Atunci când vrei să duci gunoiul, mai întâi trebuie dată mobila la o parte, ridicate covoarele, adunați toți sacii cu deșeuri. Ceea ce se întâmplă la nivel global, cu aplicație concretă în România, aduce a curățare astrală. Iar în prima etapă este necesar ca toată mizeria, mai ales cea umană, să iasă la suprafață. Marte în Berbec, în cuadratură cu tripleta Jupiter-Saturn-Marte din Capricorn forțează demascarea! El provoacă și adună laolaltă oamenii care se aseamănă, ajutând la conturarea celor două tabere: tabăra gardienilor galactici și tabăra păzitorilor fricii.

Suntem în plin scenariu al filmului Avengers: Infinity War (Răzbunătorii: Războiul infinitului). Thanos, întruchiparea răului absolut, a pus stăpânire pe Pietrele Infinitului și vrea să controleze întregul Univers, considerând că jumătate din ființele vii trebuie eliminate. Marte în Berbec, până la Marea Conjuncție Jupiter-Saturn din 21.12.2020, în primul grad al Vărsătorului, îl prezintă pe Thanos în toată măreția sa, sau, mai bine spus, în toată nimicnicia sa. Și să facem o predicție: câtă vreme cele 3 planete sunt în Ccpricorn, tartorele are prima șansă! Abuzurile pot să continue, iar restricțiile și umilințele pot să arunce înapoi omenirea cu 1000 de ani. Armata Răului este formată din apostoli ai fricii și din templieri ai fanatismului medical susținut de industria farma.

Dar până și răbdarea lui Dumnezeu are limite. Prima dintre ele se trasează între 10 septembrie și 14 noiembrie, când Marte retrogradează și răstoarnă o serie de decizii anterioate. Marte retrograd va începe să ceară capete și să taie crengile de sub picioare celor ce s-au îngropat în privilegii nemeritate. Între timp, Marte în Berbec separă eroismul de lașitate și judecata de ignoranță.

Să predispună Marte în Berbec la manifestații de stradă în România? Puțin probabil. Autoritățile s-au discreditat atât de mult încât nu merită o coalizare a atenției publice. Fiecare român își duce propriile bătălii în România lui. Fiecare individ își înfruntă propriii adversari, într-o luptă de gherilă, mult mai eficientă. În plus, românii au înțeles că masele pot fi ușor de manipulat, indivizii nu. Deci ce ar avea indivizii de câștigat anulându-se pe ei dacă devin o masă de manevră? Să sperăm că nu va fi necesar și că Dumnezeu le va da totuși un simț al măsurii celor din ierarhia lumească, mai ales că, am mai spus, tranzitele astrale la final de 2020 arată ca cele de la sfârșit de 1989!

Fiecare român este susținut energetic și ridicat vibrațional prin zecile de mii de indivizi cu conștiință înaltă. Asta salvează România și asta grăbește răspândirea adevărului despre marea manipulare pe care o trăim spre starea de bine a celor ce o țin în brațe. Spre deosebire de alte țări, unde Lumina are prea mici șanse și unde îndobitocirea i-a ajuns din urmă pe mulți români care trăiesc acolo și care ne judecă pe cei rămași acasă că nu ne temem, în România lucrătorii de Lumină reprezintă cea mai gravă și de nerezolvat problemă a sistemului totalitarist.

Trăim profeția părintelui Arsenie Boca, cea în care îi deplângea pe românii aflați departe de casă, căci spațiul aflat între granițe este într-adevăr un câmp energetic binecuvântat cu protecție divină prin Lumina care vine de sus în jos pentru că este trimisă prin iubire de adevăr, cinste și integritate de jos în sus. Iar cei puțini fac diferența și îi țin în brațe pe cei mulți, fără ca primii să aștepte vreo recunoaștere și fără ca cei din urmă să știe ce li se întâmplă. Marte în Berbec aruncă în Războiul Infinitului soldații anonimi de Lumină care deschid cerurile pentru ca forțele de sus să intre în dimensiunea noastră în frunte cu însuși El, Dumnezeu Creator. Primordialul.

În film, Thanos câștigă Războiul Infinitului. În realitatea noastră, călăii se dezlănțuie, ținuți în frâu doar de subconștientul colectiv al celor evoluați spiritual, care echilibrează balanța. Însă nu acesta este Sfârșitul Jocului. Thanos poate să câștige toate bătăliile, dar victoria finală este imposibilă! În perspectivă întotdeauna învinge Binele!

Marte în Berbec ne ajută doar să ne alegem aliații și tabăra, ideile pe care le apărăm, idealurile pentru care luptăm. Deocamdată, martorii lui covid au dezbinat, au luat în stăpânire și au dezlănțuit domnia terorii psihice. Dar credința nu poate fi niciodată înfrântă!

Marte în domiciliu ne cere să trecem la ACȚIUNE! Să facem ceea ce până nu demult ni se părea imposibil! Să ne aruncăm în gol, cu credința că Dumnezeu ne va prinde!

FĂ UN PAS ÎN NECUNOSCUT ȘI, ACOLO UNDE CALCI,
CHIAR DACĂ AI IMPRESIA CĂ EȘTI ÎN AER SAU PE APĂ,
DUMNEZEU VA CREȘTE PĂMÂNT SUB TALPA TA!

Este timpul să îndrăznim și nu doar să visăm dincolo de limite, ci să facem primul pas! Să facem ceea ce nu am mai făcut!

FĂ LUCRUL DE CARE TE-AI TEMUT CEL MAI MULT!
MARTE ÎN BERBEC ÎȚI GARANTEAZĂ
CĂ EȘTI ÎN SIGURANȚĂ DACĂ ÎNDRĂZNEȘTI!

Ne depășim cele mai mari frici! ACUM ORI NICIODATĂ! Ceea ce ne face rău și nu terminăm pe Marte în Berbec ne va chinui cel puțin 2 ani de zile de acum înainte, până la repetarea tranzitului. Ceea ce știm că trebuie să facem și nu începem pe Marte în Berbec poate să se amâne cel puțin 2 ani sau putem să ne uităm cum altcineva pune în practică ceea ce era în capul nostru.

CHIAR DACĂ TOȚI TE CRED NEBUN,
DAR TU ÎL AI PE DUMNEZEU DE PARTEA TA, NU TE SCHIMBA!

Iată domeniile în care Marte în Berbec aduce forță, curaj și noi începuturi pentru fiecare zodie (și Ascendent):

Berbec: acțiuni în forță, demersuri pe cont propriu, individualism, singur împotriva tuturor, capacitate de a-i mobiliza pe alții, igorarea părerii altora.

Taur: revelații, sfârșituri de capitole, finalizări, încheieri karmice, recompense, protecție divină, situații ce nu pot fi controlate.

Gemeni: planuri de viitor, contacte cu persoane importante, sprijin din partea factorilor de decizie, popularitate, aspirații, idealuri, decizii radicale, extravanganțe.

Rac: relansare socială, ieșire în prim-plan, schimbare de statut social, aspirații profesionale mari, reinventare socio-profesională, progres.

Leu: schimbarea atitudinii față de propria viață, modestie, regândirea unor proiecte, relații cu străinătatea, studii superioare sau de specializare, atingerea unor idealuri.

Fecioară: bani veniți sub formă de recompensă, creștere a veniturilor, diminuare a cheltuielilor, separare de bunuri, partaj, evoluție spirituală, începuturi de la zero.

Balanță: consum în relații, parteneriate, asocieri, obligații care vin prin partener, înfruntarea unor adversari, conflicte ce nu pot fi evitate, decizii ale altora care nu pot fi schimbate.

Scorpion: atenție la starea de sănătate, suprasolicitare, schimbare în alimentație, schimbare de rutină, epuizare fizică și nervoasă, perfecționism, muncă, transformări în mediul de lucru.

Săgetător: dorință de afirmare, nevoie de a ieși în evidență, valorificare a talentelor, promovare, rol de reprezentant, de formator, viață activă în dragoste, apariția pe lume a copiilor sau contact cu copiii altora.

Capricorn: presiuni de familie, concentrare pe schimbarea condițiilor de locuit, atragerea de resurse, nevoie de siguranță emoțională, aspirații ale sufletului, rezolvarea unor situații neîncheiate din trecut.

Vărsător: rol de formator, profesor, mentor, dorință de a transmite informație, promovare, creștere de imagine, studii, schimbare de mentalitate, drumuri, navetă, noi cercuri de cunoștințe.

Pești: creștere financiară, încredere în sine, folosirea talentelor și a resurselor, investiții, putere de muncă, forță de a pune punct acolo unde lucrurile nu mai funcționează, deschidere spre noi orizonturi.

25 de comentarii:

 1. Excelent material ! Gandit in ansamblo , judrdat si adjudecat Felicitari Valeriu Panoiu !

  RăspundețiȘtergere
 2. Excelent material Valeriu Pannoiu ! Felicitari !

  RăspundețiȘtergere
 3. Perspectiva este de încurajare fantastic , sa ne unim în lupta pentru viață si adevarul suprem.

  RăspundețiȘtergere
 4. Minunat, sper sa avem curajul de-a ne ridica din tarana capul si a actiona pentru a ajuta sa invinga binele!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Foarte bune interpretari,multumim. Ca de fiecare data, dl Panoiu are darul de a atinge la suflet.

  RăspundețiȘtergere
 6. Multumesc infinit! Cred cu tarie ca e nevoie sa mentinem aprinsa Lumina! Si informatii de genul acestora din articol, ne ajuta enorm!

  RăspundețiȘtergere
 7. Multumim!O lumanarae aprinsa, disperseaza intunericul. Sa ai zile binecuvantate! Sa auzim numai de bine!

  RăspundețiȘtergere
 8. Consider va cei de afara au scelsi impossibilitati de trezire ca cei din tara.Se trezesc multi in tara ,dar sunt si afara destui. Nu mai faceti aceasta separate,personal sunt afara de 17 ani si povestea asta cu cei din tara si din afara e o manipulare a TV romane si nu numai.Romanii raman patrioti daca sunt trezire,acasa ca si afara.Restul sunt manipulati si consider mai mare manipolare in tara acum

  RăspundețiȘtergere
 9. Posibilitati s a scris gresit

  RăspundețiȘtergere
 10. Multumesc, de aici din Norvegia !

  RăspundețiȘtergere
 11. buna ziua prieteni ei nu sunt nicio problema fara o solutie, dar numai daca cauti ajutor din locurile potrivite, am avut o mizerie groaznica in casnicia mea pentru ca sotul meu m-a lasat pentru o alta femeie dupa 5 ani de casatorie, iar partea socanta este ca nu am avut nicio formă de neînțelegere, instantaneu știu că ceva nu era corect pentru că l-am rugat să se întoarcă acasă, dar el a refuzat și a acționat ciudat față de mine, acest lucru m-a făcut să caut ajutor și am avut norocul să întâlnesc o cască de vrăji contactul online a fost renunțat la un bărbat care a descris cum l-a ajutat dr. Ajayi, la câștigarea mare la loterie. L-am luat pe doctorul Ajayi de contact și i-am explicat situația mea, el a pus câteva întrebări la care dau răspunsuri corecte, i-am dat și ceva bani pentru a cumpăra lucruri pe care le va folosi pentru slujbă și după trei zile de vrajă am soțul meu înapoi acasă cu mine, este un miracol. contactați dr. Ajayi pentru orice fel de muncă de vrajă. Viber / WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 12. Interesant și în același timp încurajator!!!

  RăspundețiȘtergere
 13. Felicitari, Valeriu Panoiu. Va urmaresc comentariile si si indemnurile pe care le postati. Va multumesc ca sunteti ROMAN in cuget si simtire! Cred in puterea Binelui si sunt convins ca Victoria va fi de partea Luminii! Trebuie doar ca noi, sa traim onest si sa intelegem ca toate acestea sunt ingaduite de Dumnezeu spre binele nostru pe Calea ingusta a mantuirii! Cu stima!

  RăspundețiȘtergere
 14. Multumesc mult pentru vestile incurajatoare !!

  RăspundețiȘtergere
 15. Fie ca lumina adevărului și dreptății Dumnezeiesti să triumfe în România. Amin!

  RăspundețiȘtergere
 16. Super energizant si incurajator articol! De cate ori citesv cate unul, simt ca ma duce pe sua catre speranta si actiune! Morivant, empowering, indraznet si creatoe de miscare. Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 17. Mulțumesc Frumos Pentru Aceste Informații Care Mi-au Ridicat Frecvența !

  RăspundețiȘtergere
 18. Buna ziua, eu sunt Allison Howarts Dupa ce am fost în rela?ie cu Anderson ani de zile, s-a despar?it de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am facut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu ?i ea mi-a sugerat ca ar trebui sa contactez mai degraba o caseta de vraja care m-ar putea ajuta sa arunc o vraja pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodata în vraja, nu am avut de ales decât sa-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja ?i mi-a spus ca nu este nicio problema ca totul va fi bine înainte de trei zile, ca fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja ?i surprinzator în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am raspuns la apel ?i tot ce a spus a fost ca îi pare atât de rau pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut sa ma întorc la el, încât ma iube?te atât de mult. Eram atât de fericit ?i m-am dus la el încât a?a am început sa traim din nou ferici?i împreuna. De atunci, mi-am facut promisiune ca oricine ?tiu ca are o problema de rela?ie, a? fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casa de vraji reala ?i puternica care m-a ajutat cu propria mea problema. e-mail: ogagakunta@gmail.com pute?i sa-i trimite?i un e-mail daca ave?i nevoie de asisten?a sa în rela?ia dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
  1) Vraji de dragoste
  2) Vraji de dragoste pierdute
  3) Vraji de divor?
  4) Vraji de casatorie
  5) Vraja de legare.
  6) Vraji de rupere
  7) Alunga un iubit trecut
  8.) Dori?i sa va promova?i în vraja dvs. de birou / Loterie
  9) dori?i sa va satisface?i iubitul
  Contacta?i acest om grozav daca ave?i vreo problema pentru o solu?ie de durata
  ogagakunta@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 19. Soțul meu de șase ani m-a părăsit pentru o altă fată pentru că îl acuz că a văzut o altă fată și de atunci încerc să-l recuperez, dar el refuză să se întoarcă la mine, nu răspundea la apelul meu sau la e-mail și chiar neprietenindu-mă pe face-book și, de asemenea, urmărindu-mă pe IG și mi-a spus că a terminat cu mine și cu cei doi copii ai mei, m-am confuzat foarte mult, căutam ajutor pe internet și am văzut o mărturie despre modul în care o vrăjitoare ajută-i să-și recupereze fostul, așa că am decis să încerc, dar am fost și mai confuz din cauza multor mărturii pe care le-am văzut, dar mintea mea mi-a spus să merg cu DR SAGURU pentru că am făcut multe cercetări despre el și am găsit nimic rău despre el, așa l-am contactat și i-am explicat problemele mele și el a aruncat o vrajă de dragoste pentru mine și îmi garantează 7 zile că fostul meu se va întoarce la mine și spre marea mea surpriză a treia zi o mare minune a căzut peste mine și fostul meu s-a întors la mine în a treia zi și mi-a cerut iertare DR SAGURU tu sunt doar cei mai buni, voi continua să-i public numele pentru că el este Mântuitorul meu, acum suntem o mare familie fericită și unită, dacă ai nevoie de ajutorul lui, poți să-l trimiți prin e-mail Nu pierde speranța prea curând contactează-l Dacă ai nevoie de ajutorul lui puteți să-l trimiteți prin e-mail @ drsagurusolutions@gmail.com pentru o comunicare ușoară și rapidă, de asemenea, îl puteți apela sau adăuga pe WhatsApp cu acest număr +12098373537

  RăspundețiȘtergere

Bacău: 28 - 30 mai - seminar și consultații

În weekendul 28 - 30 mai 2021 - consultații și seminar la Bacău. Subiectul seminarului: TIPARE TRANSGENERAȚIONALE Arhetipuri personale și fa...