Nesătulul Marte în Gemeni! 20 august 2022 – 25 martie 2023

La Radio Erevan sună o ascultătoare să ceară un sfat: are doi iubiți și nu știe pe care să-l aleagă. Răspunsul Radio Erevan cade sec: „Dar de ce trebuie să alegeți?”

Ne propunem să punctăm un aspect al lungului tranzit al lui Marte prin Gemeni: insațietatea. În această poziție, curajosul și hotărâtul zeu al războiului își lasă sabia acasă și pleacă să-și ducă bătăliile cu o armă mult mai periculoasă, de distrugere în masă: CUVÂNTUL. De asemenea, ia cu el și o sacoșă mare de la supermarket, pentru că nu se întoarce niciodată cu mâna goală.

Marte în Gemeni pune în scenă Motanul Încălțat, basmul cules de Charles Perrault. În rezumatul rezumatului, povestea este următoarea:

„Era odată un morar care avea trei fii.

Înainte de a muri, hotărăşte să-şi împartă averea între cei trei copii; celui mai mare băiat îi lasă moara, mijlociului îi lasa măgarul, iar celui mic îi lasă motanul.

Băiatul cel mic, dezamăgit, se întreabă ce să facă el cu un motan, motanul însă îi spune să-i facă rost de cizme, un costum, un sac şi o funie şi îl va face bogat.

Motanul Încălţat prinde un iepure şi îl duce împăratului ca dar din partea stăpânului său, marchizul de Carabas.

Într-o zi, pe când se plimbau, motanul îl sfătuieşte pe băiat să se arunce în apă şi să strige : ”Ajutor!".

Curând trece împăratul cu fata lui şi întreabă ce se întâmplă, iar motanul îi spune că stăpânul lui a căzut în apă şi are nevoie de haine.

Regele îi dăruieşte tânărului haine şi pleacă la plimbare în trăsură alături de împărat şi fiica lui.

Motanul porneşte spre casă şi le spune ţăranilor care erau pe câmp să-i zică împăratului, când va trece, că acelea sunt pământurile marchizului de Carabas. Ajunge la castelul unui căpcăun care putea să se transforme, şi îl păcăleşte să devină un şoarece, pe care motanul îl mănâncă. Astfel, Motanul pretinde că acel castel îi aparține stăpânului său.

Curând sosesc împăratul și prinţesa împreună cu fiul morarului. Regele bucuros că a găsit un tânăr aşa înstărit se hotărăşte să i-o dea pe prinţesă de soţie, iar motanul a trăit alături de ei până la adânci bătrâneţi.” (sursa rezumatului: https://brainly.ro/tema/4273755)

Marte în Gemeni nu se mulțumește niciodată cu ce știe. Și, mai ales, nici cu ce are. Marte este planeta voinței, iar în Gemeni știe precis ce vrea: mereu mai mult și altceva. Și niciodată un singur lucru. Totul la DUBLU! Sau MULTIPLU! El merge prin acumulare, pe mai multe fronturi în același timp. Ne aflăm pe un tranzit în care extremele nu se exclud. Marte în Gemeni vrea și... și..., el ne spune că nu trebuie să renunțăm la nimic. Dimpotrivă. Mai merge ceva, mai intră ceva, mai încape.

Nu există ori albă ori neagră pentru Marte în Gemeni. El ia și una albă și una neagră. Cel mai ușor se vede această semnătură astrală în comportamentul de consum. Doamnei îi place și o rochie neagră și una roșie, așa că le ia pe amândouă.

În privința alegerilor, Marte este la fel de nehotărât. În reinterpretare, el e hotărât să nu se hotărască. Așa că indecizia îl îndeamnă să meargă pe două cărări, să fie în două locuri în același timp, în două joburi, în două țări, în două relații, în două proiecte, în două facultăți. Marte în Gemeni are două servicii, practică două sporturi, cântă la două intrumente simultan, vorbește două limbi și cântă pe două voci. Iată un tranzit caracterizat prin bivocalitate și polifonie. Marte în Gemeni se leapădă de individualism. El acționează pe toate fronturile în același timp, trage cu foc încrucișat, joacă la toate capetele odată. Sonic în acțiune (personaj dintr-un film de animație, pentru cine nu-l cunoaște - vezi imaginea cu personajul care ilustrează articolul)

Fiecare dintre noi devine OMUL-ORCHESTRĂ.

Marte în Gemeni nu câștigă niciodată prin luptă și agresivitate, ci prin VOCE. Oratoria, scrisul, studiile, comunicarea, consilierea, negocierile, arta cuvântului dețin rolurile principale pe scena lumii. Desigur, cu deviațiile de rigoare: manipularea, inducerea în eroare, minciuna prin omisiune, duplicitatea, protejarea interesului personal sau de grup. Căci „corb la corb nu scoate ochii.” Argumentele, replicile și strategiile sunt mijloacele prin care ne atingem scopurile timp de 7 luni de zile. Căci atât simțim vibrația cu pricina, între 20 august 2022 și 25 martie 2023. Tranzitul atât de lung se datorează retrogradării programate între 30 octombrie 2022 și 12 ianuarie 2023.

Și mai există o cale a succesului: cea a relațiilor. Important este să cerem ajutorul, să întrebăm, să cerem, să insistăm, să nu cedăm.

Cu Marte în Gemeni, întotdeauna mai era ceva. Ceva de învățat, ceva de aflat, ceva de zis, ceva de inventat, ceva de obținut, ceva de câștigat, ceva de cumpărat, ceva de luat, ceva de dobândit. Și cu cât guști și îți faci o poftă, cu atât vrei mai mult. Marte în Gemeni vânează dorințe și găsește metode să le atingă. Dar el preferă vânătoarea, nu vânatul. Scopul nu este să ajungem la destinație, ci să lungim călătoria. Marte în Gemeni e adictiv: el vrea tot mai mult, nu-i ajunge, tot repetă experiențele.

De aceea, trebuie să avem mare grijă ce energii hrănim. În ce ne implicăm. Căror gânduri și intenții le dăm putere. Pentru că Marte în Gemeni ne avertizează pe fiecare în parte: „Ai grijă ce faci, s-ar putea să nu te saturi!”

Să vedem pentru fiecare zodie unde apare nevoia de a experimenta în exces, de a acumula experiențe și de a vâna doprințe (nu uitați să cercetați și Ascendentul!):

Berbec: călătorii, relații, navetă, studii, examene.

Taur: bani, talente, bunuri, cheltuieli, achiziții, principii.

Gemeni: decizii, noi începuturi, împrăștiere, multiplicare, dublare.

Rac: încheieri, finalizări, culminații, abandon, renunțare la luptă.

Leu: planuri, viață socială, grupuri, prietenii, relații cu persoane sus-puse.

Fecioară: carieră, statut social, imagine, promovare, creștere.

Balanță: schimbarea convingerilor, revelații, studii, călătorii, relații cu străinătatea.

Scorpion: transformare, reinventare, bani, tranzacții, renunțări.

Săgetător: relații, viață de cuplu, dreptate, parteneriate, colaborări.

Capricorn: rutină, profesie, sănătate, organizare, o nouă ordine în viață.

Vărsător: creativitate, afirmare, educație, recompense, premii, relația cu copiii.

Pești: familie, casă, amenajare, tranzacții imobiliare, moșteniri.

Sursa foto: https://www.peakpx.com/en/hd-wallpaper-desktop-onesk

4 comentarii:

  1. Sunt aici pentru a-i mulțumi doctorului Ajayi pentru că mi-a salvat relația. Mă întâlnesc cu un tip de patru ani, el are 39 de ani și 32. Iubitul meu a fost întotdeauna atât de grijuliu și iubitor, încât mi-a prezentat tuturor membrilor familiei și prietenilor lui ca logodnic după ce ne-am logodit acum câteva luni. Ne fixasem deja data nunții până când visele mele s-au transformat dintr-o dată într-un coșmar. La doar câteva săptămâni de la nunta noastră logodnicul meu s-a schimbat, în măsura în care a spus că nu mai este interesat de relație pur și simplu pentru că s-a săturat de mine, știam că asta a fost ca urmare a fostei lui iubite care l-a implorat să vină. înapoi în tot acest timp, dar el a spus că nu va cădea în capcana ei, dar când a spus că s-a terminat, am știut că ea era cauza. Toată noaptea și ziua mi-am plâns inima rugându-mi logodnicul să se întoarcă pentru că ne-am aranjat deja nunta, dar el a refuzat până când am auzit de Dr. Ajayi vrăjitorul, l-am contactat și mi-a spus ce să fac, că el va arunca. unele vrăji și logodnicul meu se va întoarce în 3 zile după vrajă. Câteva zile mai târziu după vrajă, așa cum mi-a promis dr. Ajayi logodnica mea era la mine, mă implora în genunchi să-l iert, spunând că îi pare rău și că nu știu ce sa întâmplat cu el. Toate mulțumim doctorului Ajayi pentru că mi-a salvat relația, ne-am căsătorit acum câteva zile. Dacă aveți nevoie de un vrăjitor pentru orice fel de lucrare de vrăji, contactați puternicul om spiritual Dr Ajayi pe Viber / Whatsapp: +2347084887094 sau Email:drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună seara, citeam câteva articole când am dat peste un comentariu despre un puternic vrăjitor numit Dr Ajayi, treceam printr-o durere emoțională urâtă pentru că soțul meu nu mai are timp pentru mine, vorbind mereu despre muncă atunci când se bucură afară. el însuși cu alte femei, doctorul Ajayi mi-a făcut o vrajă de dragoste și, de atunci, soțul meu nu se poate descurca fără să folosească întotdeauna orice ocazie pe care o are pentru a le dovedi altora că mă iubește, îi sunt recunoscător doctorului Ajayi pentru vraja puternică pentru vraja de dragoste pe care mi-a făcut-o, dacă treci prin momente grele în relația ta și vrei o soluție de durată, îți recomand Dr Ajayi pentru că am beneficiat de el. Nu fi timid pentru că este foarte confidențial și orice ai discuta cu el este sigur. Puteți contacta Dr. Ajayi pe Whatsapp: +2347084887094 sau trimiteți un e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
    Ea este competentă în următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * vrăji de bani
    * vrăji de frumusețe
    * Vrăji de noroc
    * Vrăji de atracție sexuală
    * Vrăji de vindecare a SIDA
    * Vrăji de loterie
    * Blestemele elimină imediat vrăjile
    * Vrăji de protecție
    * Vrăji de loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    RăspundețiȘtergere

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...