Schimbare de Destin! Nodul Nord în Berbec (iulie 2023 – ianuarie 2025)

Din 17 iulie 2023 spre miezul nopții și până pe 12 ianuarie 2025 după miezul nopții, Axa Destinului circulă nestingherită pe ruta Berbec – Balanță.  Nodul Nord se întoarce în Berbec, iar Nodul Sud în Balanță după obișnuitul ciclu de 18 ani și jumătate. Precedentul tranzit s-a petrecut între 26 decembrie 2004 și 22 iunie 2006.

Un an și jumătate de curaj. Asta cere de la noi schimbarea de Destin. Curajul exclude lașitatea, compromisul, amânarea, nehotărârea și chiar lenea. Prin urmare, e cazul și e timpul să punem osul la treabă, să facem planuri, să începem să le punem în aplicare și să ne aruncăm cu pieptul gol înainte. Viața are ceva pregătit pentru noi, e ceva, undeva, acolo, iar curiozitatea ne trage de mână să tot facem câte un pas fără să știm precis unde vom ajunge. Nici nu contează, de aceea se și spune că importantă este călătoria, nicidecum destinația. Nici nu contează unde ajungi, o să vedem noi, important este să ne mișcăm din loc.

Energiile astrale indică lanțul de condiționări în care suntem prinși în funcție de etapa de viață. Actuala axă a Destinului ne condiționează să reușim pe cont propriu. De capul nostru. Prin forțe care pornesc din interior. Marea barieră mentală care ne stă în cale este credința că nu putem să facem nimic singuri. Că nu ne descurcăm fără altcineva. Că nu răzbatem decât dacă avem pe cine să ne bazăm. Jap-jap, două palme de trezire și de încurajare! Greșit!

A FI CU ALTUL SAU CU ALȚII TREBUIE SĂ REPREZINTE O ALEGERE!

Aleg să fiu aici, nu stau pentru că nu am încotro.

Frica și neputința nu prea se mai poartă până în ianuarie 2025.

Nodul Sud vine în Balanță să arate cu degetul atașamentele, dependențele și compromisurile. Toți cei ce se bazează pe alții vor avea probleme. Toți cei ce depind financiar, material, social de altcineva s-a putea să piardă sprijinul ca să învețe să stea singuri pe picioarele lor. Cine s-a obișnuit să primească va învăța să producă atât pentru el, cât și pentru alții

Suntem în epoca independenței, a emancipării, a autonomiei. Un băiețel îl întreabă pe un domn: „Nene, nu te supăra, matale ești însurat.?” „Nu, băiețică, nu sunt. Dar de ce întrebi?” „Vai de mine, nene! Și dumitale cine îți spune ce să faci?” Oamenii descoperă că pot trăi foarte bine și fără să le spună altcineva ce să facă. Fără să se bazeze pe sfaturile altora. Ba chiar și fără să se bazeze pe banii lor.

Depășind axa Taur-Scorpion, am avut de experimentat la nivel colectiv din ianuarie 2022 până în iulie 2023, limitele confortului material. Tot mai mulți au înțeles că nu e suficient să aibă bani, să trăiască în confort, să aibă o stabilitate, dacă prețul este renunțarea la sine. Dacă până acum mulți au tăcut, au înghițit, au acceptat condițiile altora la schimb cu diferite beneficii, acum lucrurile s-au schimbat.

De altfel, exclamația „Te-ai schimbat!” va fi la mare modă, însoțită de altă linie de argumentare clasică: „Dar ce nu-ți ajunge, dragă, ai tot ce-ți trebuie, ai bani, ai casă, ai vacanțe.” Iar răspunsul care vine zice: „Da, dar am banii tăi și sunt la mâna ta, stăm în casa ale cărei rate nu uiți să-mi aduci aminte că tu le plătești, iar de mers mergem în vacanță unde vrei tu. Sau la mă-ta, să nu se supere.”

VREAU VIAȚA MEA, urlă Nodul Nord în Berbec.

VREAU SĂ FIU  EU!

NU MAI VREAU SĂ RENUNȚ LA MINE!

Nu mai este suficient să ai! Pe noul val astrologic, vrei să fii!

Explorarea identități poate avea loc doar într-un spațiu de susținere, încredere, negociere, cooperare și respect reciproc pentru deciziile și preferințele personale. Nodul Sud în Balanță va transforma compromisurile în furie, revoltă, autosabotare. Cine acceptă să tot piardă ca să nu supere, să fie ceilalți bine, să nu deranjeze, o ia pe o cale periculoasă. Ba să deranjezi! Și să spui ce ai de spus! Și să nu mai accepți să fii supus! Să nu te mai umilești! Pentru că altfel somatizezi, iar bolile sezonului astrologic de un an și jumătate se vor localiza în zona capului (ochi, dinți, urechi, nas, creier, circulația sângelui, sistem nervos) sau a bazinului (coloană, zonă lombară, nerv sciatic, rinichi, vezică urinară).

Sloganul liberal „Prin noi înșine!” trebuie ajustat la „Prin mine însumi/ Prin mine însămi!”

Forrest Gump, copilul debil, cu corset metalic la picioare și cârje, începe să alerge și nu se mai oprește. Pentru că putea. Dar pentru că nu știa că poate până nu a făcut-o. Așa și cu Nodul Nord în Berbec! Poate nu știați că puteți și fără să stați ad labam altora! Una este să construiești împreună cu cineva, alta e să crezi că fără altcineva n-o să faci nimic. Dar acum, nu mai ai nicio scuză. Pentru că știi!

Dă-te jos de pe drumul altora! Mergi pe drumul tău! Dacă nu știi care este și încă nu-l vezi, nu te opri! Mergi în continuare până când drumul va crește sub picioarele tale! Dacă nu-l vezi tu, nu înseamnă că nu există!

Destinul în Berbec pentru fiecare zodie/ascendent:

Berbec: decizii, noi începuturi, conducere, inițiativă, libertate.

Taur: finalizare, fructificare, sănătate, credință, acceptare. 

Gemeni: planuri de viitor, protectori influenți, context nou, prieteni, viață socială. 

Rac: ascensiune, carieră, reinventare, statut social, simț al datoriei. 

Leu: idealuri noi, creștere, exclusivism, străinătate, studii. 

Fecioară: tranzacții, bani la comun, acces la resursele altora, transformare personală, interes pentru viața psihică. 

Balanță: relații, cuplu, căsătorie, adevărul despre oameni, contracte. 

Scorpion: muncă, sănătate, schimbări profesionale, stil de viață, curățenie generală în viață. 

Săgetător: dragoste, copii, hobbyuri, creativitate, divertisment, expunere publică. 

Capricorn: viață domestică, grijă pentru familie, schimbări de domiciliu, noi obiceiuri, fantome din trecut. 

Vărsător: comunicare, relații, drumuri, perpetuum mobile, mai multe direcții simultan. 

Pești: bani, independență materială, sistem de valori, încredere în sine, nevoie de a impune limite.

Sursa foto: https://i.thehoroscope.co/north-node-in-aries-the-bold-adventurer/

12 comentarii:

  1. Multumesc frumos !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc frumos !

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc ☀️ Mulțumesc ☀ Mulțumesc ☀️

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie sa ne eliberam sufletul din ghearele manipularii....cand vom invata sa-l ascultam, sa-l auzim vom fi cu adevarat liberi. Cu respect Valeriu 🙏

    RăspundețiȘtergere
  6. Super tare interpretare și îndemn pentru schimbare de destin! Un vărsător responsabil de viața sa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos acest articol. Vă mulțumim! Doamne Ajută!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc! Va urmaresc, pe unde va gasesc.🤗😀

    RăspundețiȘtergere
  10. Senzational ! Sper sa gasim adevaratul drum fiecare , ar fi frumos sa-l gasim si ca natie .

    RăspundețiȘtergere

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...