Treceți la conținutul principal

Mesaj de pe Marte: Sa fim eroi, nu martiri!

Sigur, e frumos sa te abandonezi si sa intri in transa zen. Numai ca e un timp pentru renuntare si un timp pentru lupta. Ritmul universului impune alternanta celor doua.
Iar cu Marte in Berbec intre 13 martie si 20 aprilie 2013 e vremea sa ne cerem drepturile si sa trecem la actiune! Daca stam si asteptam sa ne pice din cer nu suntem in concordanta cu ce ni se transmite de sus.
A sta acum cu mainile incrucisate, a merge pe mana celor ce ne impun conditii inacceptabile, a primi orice nu ne aliniaza acum la calauzirea divina.
Marte in Berbec ne trezeste la viata. Iesim din hibernare si toata apa care ne impregneaza atat de puternic (vezi Zodiacul intra la apa) este mai usor de directionat.
Iata un ghid de functionare in 3 pasi pentru acest inceput de primavara, ce include si Echinoctiul din data de 20 martie:

1.    Sa ne fixam un scop.
2.    Sa ne punem la bataie toata pasiunea noastra si sa ne implicam total in orice actiune care are legatura cu scopul nostru.
3.    Sa renuntam la tot ceea ce ne blocheaza drumul sau, mai grav, ne trage inapoi.

Stabilirea unei directii este prima cheie a succesului. Cum putem obtine ceva daca nu stim ce vrem sa obtinem? E contraindicat in aceasta perioada sa ne lasam purtati de bataia vantului, crezand ca Dumnezeu stie ce ne dorim. Adevarul e ca Dumnezeu stie intr-adevar ce ne dorim, numai ca noi ne dorim atatea in acelasi timp incat ni le da pe toate, iar multe dintre ele se anuleaza. De felul nostru suntem contradictorii, iar dorintele noastre se bat cap in cap. Asa ca, daca vrem sa primim ceva, e timpul sa ne concentram atentia pe ceva anume si sa mentinem o atitudine pozitiva si consecventa in acea directie.

Pasiunea este urmatoarea conditie. Dupa ce stim ce vrem, sa nu ne lasam! Sa facem tot ce tinem din noi ca sa atragem si sa materializam. Sa facem tot timpul mai mult din ceea ce ne aduce mai aproape de scop. Daca vrem sa scoatem o carte, atunci trebuie sa scriem in fiecare zi. Daca vrem o casa, atunci sa fim recunoscatori pentru spatiul in care locuim deja, sa-l ingrijim, sa-l iubim si sa-l infrumusetam. Vrem iubire, atunci sa ne iubim pe noi si sa ne daruim neconditionat.

Marte in Berbec ne garanteaza ca maine vom avea mai mult din ceea ce suntem azi!

Iar ca sa ne usuram misiunea, trebuie sa ne dam jos poverile din spinare. Tot ceea ce ne apasa si ne mentine in compromis e cazul sa dispara acum din vietile noastre.
Proverbul
“Ce nu te omoara te face mai puternic”
este tradus astfel in limbajul lui Marte:
“Ce nu te omoara, te ingroapa de viu!”

Sa ramanem fermi pe pozitie si sa avem incredere ca suntem protejati si in siguranta! Sa spunem ce vrem! Sa nu mai acceptam orice! Sa nu-i lasam pe altii sa ne ia puterea! Sa nu mai insistam pe piste moarte! Sa lasam viata sa ne surprinda!

Mesajul lui Marte in Berbec corespunde uneia dintre cartile oracol ale Arhanghelului Mihail care spune:

“Explorati-va posibilitatile!”:

“V-ati straduit prea mult sa faceti acceptabile actualele circumstante si e timpul sa vedeti alternativele. Deprinderile de adaptare si rezistenta sunt admirabile, insa Arhanghelul Mihail va aminteste sa fiti tot timpul cinstiti si sinceri cu voi insiva. Nu trebuie sa faceti compromisuri in niciun fel, pentru ca Arhanghelul Mihail va asigura ca nevoile va vor fi implinite cu blandete si cu bucurie.”

Sa ne intremab cu totii ce ne face viata mai grea decat ar trebui si sa ne scuturam! Poate fi vorba despre niste convingeri personale. Sau poate fi vorba de oameni care ne amagesc de mult timp si pe care ii lasam sa ne secatuiasca de energie incat rezervorul este gol. Sau poate e vorba de o activitate care ne capuseaza si ne inchide orizontul altor posibilitati.
Sa fim fermi!
Sa purtam rosu! Sa ne deschidem chakra radacina! Sa revenim din plutire cu picioarele pe pamant! Nu ni se mai permite sa ramanem suspendati! Sa ne ancoram in realitate (fara sa devenim robii materialului, desigur!). Sa ne incarcam cu energia Focului! Sa aprindem cat mai multe lumanari si betisoare parfumate!

Marte in Berbec ne pune sa oprim butonul pe care scrie "Sa asteptam!" si sa apasam butonul "Sa facem!".

Marte in Berbec ne spune sa fim eroi, sa facem acte si gesturi marete, sa ne castigam succesul, sa luptam pentru binele suprem al nostru si al celorlalti. Marte nu vrea sa fim martiri! Toti martirii sunt morti. Marte ne vrea cat se poate de vii, cu sabia Arhanghelului Mihail in mana!

Iata si rugaciunea aferenta cartii oracol de mai sus, care ne poate inpira acum:

“Doamne Dumnezeule, iti multumesc pentru intelepciunea si iubirea cu care m-ai facut sa vad, sa inteleg si sa estimez toate optiunile alternative. Te rog sa ma calauzesti in cea mai buna directie pentru sanatatea, fericirea si misiunea mea personala in viata!”

Amin!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Păcatul care distruge viața în numele iubirii

Există oameni care pot face mai mult rău într-o relație decât egoiștii și narcisiștii? Sigur că da. Cei ce nu se gândesc deloc la ei și îi pun doar pe ceilalți pe primul loc, ajungând să trăiască viața oricui altcuiva, mai puțin pe a lor. Altruismul lor atinge deseori culmile sacrificiului și anunță doar prăbușirea de sine. Pentru că cel ce se dă renunțând la el practică autoflagelarea, negarea, anularea propriei personalități, renunțarea la propria putere personală. Iar aceste forțe puse în mișcare indică o lipsă a iubirii de sine ce conduce inevitabil la resentimente, regrete, frustrare, boală. Acestea sunt vibrațiile pe care ajung să le împrăștie în jurul lor ‘martirii’ ce-și fac un titlu de glorie din modul greșit în care înțeleg ei iubirea. Cum ar putea cineva care se îngroapă în el însuși să întindă mâna altora ce vor să se ridice?
Iubirea începe întotdeauna cu iubirea de sine, pe care majoritatea o condamnă, întrucât o confundă cu egoismul. Pentru egoist, lumea se învârte în jur…

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…