Treceți la conținutul principal

Zile si date importante numerologic in 2013

Anul 2013 are vibratia 6, iar Romania se afla intr-un an pe frecventa lui 1. Numerologic, Romania este un 5 la nasterea din 01.12.1918, ceea ce inseamna ca in 2013 socotim pentru data 01.12.2013 (1+1+2+2+1+3=10=1).
Ani personali 1 pentru Romania au fost 1923, 1932, 1941, 1950, 1959, 1968, 1977, 1986, 1995, 2004. Este suficenta o retrospectiva pentru a estima evenimente semnificative la care ne putem astepta in 2013.

Anii 1 pentru Romania sunt ani in care numerele 3 si 5 joaca un rol extrem de important. Romania este Sagetator dupa astrograma din 1918, deci sub influenta lui Jupiter, planeta guvernata de numarul 3. Ca vibratie a nasterii, am stabilit ca Romania este un 5 (guvernat de Mercur). In anii personali 1 pentru Romania, evenimentele marcante, noile inceputuri, situatiile care acapareaza scena publica au cele mai mari sanse sa se petreaca pe fondul celor doua numere principale care-si pun amprenta asupra tarii: 3 si 5.

Asadar, cele mai notabile date bune de bifat in calendar sunt
•    lunile martie (a 3-a), mai (a 5-a) si decembrie (a 12-a, 1+2=3)
•    orice zi in a carei componenta intra numerele 3 sau 5 (zilele de 3, 5, 13, 15, 23, 25, 30, 31)

Aceste date au capacitatea de a coaliza intreaga atentie publica asupra unor evenimente de interes national sau care afecteaza un numar cat mai mare de oameni.


Anii 1 au adus schimbari la fata pentru Romania prin masuri administrative, ceea ce se estimeaza si pentru 2013. In 1950 (an 1 pentru Romania) se introducea legea reformei administrative dupa model rusesc, prin care judetele erau inlocuite de raioane. In 1968 (alt an 1), dupa fix doua cicluri numerologice (un ciclu numerologic dureaza 9 ani) se renunta la raioane si se revine la judete. Reimpartirea teritoriala a Romaniei este posibila in 2013, cu mentiunea ca s-ar putea reveni ulterior, peste ani de zile, asupra deciziei finale care s-ar putea lua.

Pe anii de aceasta vibratie, Romania a stabilit bune relatii diplomatice cu strainatatea, a format aliante, de multe ori definitivarea negocierilor si a tratativelor avand loc pe ultima suta de metri a anului. De pilda, in 2004, chiar in ultima zi, pe 31 decembrie, se finalizau tratativele de aderare la UE. Indiferent de opozitia intampinata din partea altor tari si de presiunile externe, Romania este avantajata sa semneze anul acesta acorduri internationale avantajoase sau sa faca pasi importanti spre ele.

Adevarat, conteaza foarte mult data la care sunt programate anumite intalniri. Nefavorabile Romaniei in 2013 sunt datele a caror zi adunata la luna da 11 sau orice zi de vibratie 11. Intr-un an 1, adaugarea inca unui 1 aduce stricarea bazelor puse anterior. Efectul lui 11 poate fi anul acesta cel de lovitura de teatru. Zilele marcate de 11 sunt anul acesta conflictuale, lipsite de diplomatie, cu potential de dezacord, dezbinare, instabilitate. 11 mai ascunde si pericolul de accident sau de explozie soldat cu victime

Tot pe linie nefasta, revenind la 3 si 5, aceste zile aduc un potetial crescut de risc seismic. Romania a fost zguduita serios la propriu exact in anii generali 6, adica ani de vibratie 1 pentru noi. Cutremurele din 1977 (din 04.03), din 1986 (31.08) si 2004 (27.10) s-au produs intr-un asemenea context. De remarcat ca seismele care s-au petrecut pe culoarul unui 3 au fost de amploare, iar 2013 are in componenta sa oricum un 3. Si sa nu mai adaugam ca anul 2013 este tot Anul Sarpelui, la fel ca 1977.

Cele mai benefice date pentru masuri cu efect pozitiv asupra populatiei sunt cele de vibratie 1. De pilda, in 1923 (28.03.1923 = 1), intra in vigoare in Romania una din cele mai democratice Coonstitutii din intreaga Europa. Revizuirea Constitutiei Romaniei cade si ea sub incidenta anului 2013.

De asemenea, orice proiecte de anvergura, fie ele afaceri sau decizii cu caracter public sau cu impact asupra maselor ar fi in avantajul tuturor partilor sa fie luate in zile de 1, 10, 19 sau in zile ale caror numere adunate dau 1 (1 ca vibratie a zilei). Data de 1 este valabila si pentru initiativele personale in care intentionam sa atragem cat mai mult sprijin sau sa avem cat mai multa priza la un public larg.

Sa alegem intelept si ne asumam puterea personala (cum ne sfatuieste numarul 1)!

Pentru vizionarea emisiuniii 360 de grade pe B1TV (09.03.2013)
dedicata zilelor si datelor importante in anul 2013,
click AICI

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Păcatul care distruge viața în numele iubirii

Există oameni care pot face mai mult rău într-o relație decât egoiștii și narcisiștii? Sigur că da. Cei ce nu se gândesc deloc la ei și îi pun doar pe ceilalți pe primul loc, ajungând să trăiască viața oricui altcuiva, mai puțin pe a lor. Altruismul lor atinge deseori culmile sacrificiului și anunță doar prăbușirea de sine. Pentru că cel ce se dă renunțând la el practică autoflagelarea, negarea, anularea propriei personalități, renunțarea la propria putere personală. Iar aceste forțe puse în mișcare indică o lipsă a iubirii de sine ce conduce inevitabil la resentimente, regrete, frustrare, boală. Acestea sunt vibrațiile pe care ajung să le împrăștie în jurul lor ‘martirii’ ce-și fac un titlu de glorie din modul greșit în care înțeleg ei iubirea. Cum ar putea cineva care se îngroapă în el însuși să întindă mâna altora ce vor să se ridice?
Iubirea începe întotdeauna cu iubirea de sine, pe care majoritatea o condamnă, întrucât o confundă cu egoismul. Pentru egoist, lumea se învârte în jur…

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…