Atelier de astrologie practică. 11 martie 2016. Tema: Casele derivate

Tema primului atelier:
exerciții pe casele derivate

Mereu spun că putem vedea într-o astrogramă partenerul, de exemplu, fără să vedem harta lui. Este suficientă harta persoanei pe care o avem în față ca să o poziționăm în interacțiunea sa cu iubitul, fratele cel mic, mătușa ori cel de-al treilea copil.

Identificând corect casele derivate, tiparele relațiilor și evenimentelor, mergem mai departe, spre elaborarea de predicții. Aplicațiile pe astrograma natală sunt completate de ridicarea unor hărți orare, astrologia orară fiind ramura care ne oferă cele mai clare exemplificări ale caselor derivate.

Cine poate participa?

Practicanții de astrologie de nivel mediu și avansat (atelierele nu se adresează doar cursanților sau absolvenților mei, audiența fiind generală). Expunerea, prelegerea și demonstrația lasă loc interacțiunii: conversație, problematizare, studiu de caz, exerciții, jocuri de rol. Fiecare participant are laptopul/tableta/telefonul la purtător, lucrăm cu astrogramele în față. Formatorul (adică eu) devine moderator. Fiecare întâlnire (frecvența fiind de un atelier la 1-3 luni) are o temă specifică, ce va fi anunțată dinainte.

Unde? București, locul va fi anunțat participanților.

Când? Vineri seara, 11 martie 2016, orele 18:30-21:00 (aproximativ)

Participare: 90 lei

Înscrieri: valeriu.panoiu@gmail.com

Sursa foto: https://fateclick.com/dream/dreaming-of-moving-house

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vineri 13 cu eclipsă. Atenție, câine rău!

Data de vineri, 13 iulie 2018, este prima din calendarul eclipselor de vara aceasta. Eclipsă parțială de Soare, urmată pe 27 iulie de o ecl...