'Venus dezbrăcată' pe 8 martie, Cercul Phoenix, AAR, București

Pe 8 martie, marți seara, între orele 19:00-21:00, sărbătorim Ziua Femeii printr-o întâlnire cu temă astrologică. La Hotel Cișmigiu, București.

Întâlnirea are loc pe agenda Cercului de astrologie Phoenix, un proiect al Asociației Astrologilor din România.

O să moderez discuția pe tema:
Venus dezbrăcată
Tipologii feminine în astrologie și relația cu bărbații

O seară interactivă, în care investigăm mecanisme ale atracției, blocaje în cuplu, cauze ale eșecului relațional sau ale divorțului, relații împlinite.

La întâlnire pot participa numai membrii Asociației Astrologilor din România (AAR).

AAR publică lunar o revistă de astrologie online, cu conținut premium, Astrele, www.astrele.ro, la care oricine se poate abona.

Cei care simt că aparțin familiei astrologice prin simpatie, preocupări, studiu, au timp să se înscrie în AAR chiar și până pe 8 martie. Se completează un formular de înscriere și se achită o taxă anuală de 100 de lei (în condițiile în care întâlnirile lunare ale Cercului Phoenix sunt gratuite și există alte facilități pentru membri). Asociația reunește practicați, dar și simpli pasionați ai astrologiei, interesul asociației fiind promovarea astrologiei de calitate a eticii profesionale în meseria de astrolog.

AAR este un mediu:
- de informare
- de învățare
- de interacțiune cu astrologi sau pasionați ai astrologiei
- de socializare și legare de prietenii
- de lansare și de promovare
- de participare la evenimentele și simpozioanele anuale AAR, cu conferințe publice și voie bună: în iunie, Astro-Festival, la Craiova, în octombrie, la București.
- de contact cu astrologi care dau renumele astrologiei la cel mai înalt nivel de la noi. Îi enumăr doar pe doi dintre fondatorii asociației, Mihaela Dicu (autor, formator, organizatoarea Astro-Festivalului) și Firicel Ciarnău (fondatorul primei școli de astrologie din România, Școala Fidelia), care pentru mine înseamnă foarte mult, precum și pe Dan Ciubotaru, președintele asociației, pe care îl apreciez și recomand de câte ori am ocazia ca lector, autor, consilier, la fel ca și pe alți membri al căror cuvânt atârnă cu greutate, inspiră și ghidează.
- de creare a unei energii comune care stimulează, motivează, inspiră și contribuie la evoluția personală.

Foto: pictura lui Sandro Botticelli, Nașterea zeiței Afrodita/Venus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un trigon pe cer care ne doare. Când adevărul crapă capul minciunii

Lumea nu este ce credem noi că este. Cu atât mai puțin este ceea ce ne spun alții că ar fi, mai ales instituțiile, religia, dogma, prejudec...