Treceți la conținutul principal

'Venus dezbrăcată' pe 8 martie, Cercul Phoenix, AAR, București

Pe 8 martie, marți seara, între orele 19:00-21:00, sărbătorim Ziua Femeii printr-o întâlnire cu temă astrologică. La Hotel Cișmigiu, București.

Întâlnirea are loc pe agenda Cercului de astrologie Phoenix, un proiect al Asociației Astrologilor din România.

O să moderez discuția pe tema:
Venus dezbrăcată
Tipologii feminine în astrologie și relația cu bărbații

O seară interactivă, în care investigăm mecanisme ale atracției, blocaje în cuplu, cauze ale eșecului relațional sau ale divorțului, relații împlinite.

La întâlnire pot participa numai membrii Asociației Astrologilor din România (AAR).

AAR publică lunar o revistă de astrologie online, cu conținut premium, Astrele, www.astrele.ro, la care oricine se poate abona.

Cei care simt că aparțin familiei astrologice prin simpatie, preocupări, studiu, au timp să se înscrie în AAR chiar și până pe 8 martie. Se completează un formular de înscriere și se achită o taxă anuală de 100 de lei (în condițiile în care întâlnirile lunare ale Cercului Phoenix sunt gratuite și există alte facilități pentru membri). Asociația reunește practicați, dar și simpli pasionați ai astrologiei, interesul asociației fiind promovarea astrologiei de calitate a eticii profesionale în meseria de astrolog.

AAR este un mediu:
- de informare
- de învățare
- de interacțiune cu astrologi sau pasionați ai astrologiei
- de socializare și legare de prietenii
- de lansare și de promovare
- de participare la evenimentele și simpozioanele anuale AAR, cu conferințe publice și voie bună: în iunie, Astro-Festival, la Craiova, în octombrie, la București.
- de contact cu astrologi care dau renumele astrologiei la cel mai înalt nivel de la noi. Îi enumăr doar pe doi dintre fondatorii asociației, Mihaela Dicu (autor, formator, organizatoarea Astro-Festivalului) și Firicel Ciarnău (fondatorul primei școli de astrologie din România, Școala Fidelia), care pentru mine înseamnă foarte mult, precum și pe Dan Ciubotaru, președintele asociației, pe care îl apreciez și recomand de câte ori am ocazia ca lector, autor, consilier, la fel ca și pe alți membri al căror cuvânt atârnă cu greutate, inspiră și ghidează.
- de creare a unei energii comune care stimulează, motivează, inspiră și contribuie la evoluția personală.

Foto: pictura lui Sandro Botticelli, Nașterea zeiței Afrodita/Venus

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Păcatul care distruge viața în numele iubirii

Există oameni care pot face mai mult rău într-o relație decât egoiștii și narcisiștii? Sigur că da. Cei ce nu se gândesc deloc la ei și îi pun doar pe ceilalți pe primul loc, ajungând să trăiască viața oricui altcuiva, mai puțin pe a lor. Altruismul lor atinge deseori culmile sacrificiului și anunță doar prăbușirea de sine. Pentru că cel ce se dă renunțând la el practică autoflagelarea, negarea, anularea propriei personalități, renunțarea la propria putere personală. Iar aceste forțe puse în mișcare indică o lipsă a iubirii de sine ce conduce inevitabil la resentimente, regrete, frustrare, boală. Acestea sunt vibrațiile pe care ajung să le împrăștie în jurul lor ‘martirii’ ce-și fac un titlu de glorie din modul greșit în care înțeleg ei iubirea. Cum ar putea cineva care se îngroapă în el însuși să întindă mâna altora ce vor să se ridice?
Iubirea începe întotdeauna cu iubirea de sine, pe care majoritatea o condamnă, întrucât o confundă cu egoismul. Pentru egoist, lumea se învârte în jur…

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…