Treceți la conținutul principal

'Venus dezbrăcată' pe 8 martie, Cercul Phoenix, AAR, București

Pe 8 martie, marți seara, între orele 19:00-21:00, sărbătorim Ziua Femeii printr-o întâlnire cu temă astrologică. La Hotel Cișmigiu, București.

Întâlnirea are loc pe agenda Cercului de astrologie Phoenix, un proiect al Asociației Astrologilor din România.

O să moderez discuția pe tema:
Venus dezbrăcată
Tipologii feminine în astrologie și relația cu bărbații

O seară interactivă, în care investigăm mecanisme ale atracției, blocaje în cuplu, cauze ale eșecului relațional sau ale divorțului, relații împlinite.

La întâlnire pot participa numai membrii Asociației Astrologilor din România (AAR).

AAR publică lunar o revistă de astrologie online, cu conținut premium, Astrele, www.astrele.ro, la care oricine se poate abona.

Cei care simt că aparțin familiei astrologice prin simpatie, preocupări, studiu, au timp să se înscrie în AAR chiar și până pe 8 martie. Se completează un formular de înscriere și se achită o taxă anuală de 100 de lei (în condițiile în care întâlnirile lunare ale Cercului Phoenix sunt gratuite și există alte facilități pentru membri). Asociația reunește practicați, dar și simpli pasionați ai astrologiei, interesul asociației fiind promovarea astrologiei de calitate a eticii profesionale în meseria de astrolog.

AAR este un mediu:
- de informare
- de învățare
- de interacțiune cu astrologi sau pasionați ai astrologiei
- de socializare și legare de prietenii
- de lansare și de promovare
- de participare la evenimentele și simpozioanele anuale AAR, cu conferințe publice și voie bună: în iunie, Astro-Festival, la Craiova, în octombrie, la București.
- de contact cu astrologi care dau renumele astrologiei la cel mai înalt nivel de la noi. Îi enumăr doar pe doi dintre fondatorii asociației, Mihaela Dicu (autor, formator, organizatoarea Astro-Festivalului) și Firicel Ciarnău (fondatorul primei școli de astrologie din România, Școala Fidelia), care pentru mine înseamnă foarte mult, precum și pe Dan Ciubotaru, președintele asociației, pe care îl apreciez și recomand de câte ori am ocazia ca lector, autor, consilier, la fel ca și pe alți membri al căror cuvânt atârnă cu greutate, inspiră și ghidează.
- de creare a unei energii comune care stimulează, motivează, inspiră și contribuie la evoluția personală.

Foto: pictura lui Sandro Botticelli, Nașterea zeiței Afrodita/Venus

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Horoscopul miracolelor! 40 de zile cu daruri cerești pentru zodii

De ce este important să respectăm ciclul sărbătorilor de peste an, indiferent dacă ele sunt de natură laică ori religioasă? Pentru a fi trăi în LEGEA RITMULUI. Crăciunul urmat de Anul Nou și Paștele sunt vârfurile trăirii în acord cu respirația Universului, în care ne lăsăm atât ca indivizi, cât și ca grup, naționalitate, specie. Mișcările astrelor sunt în deplină armonie cu energiile terestre care însuflețesc omul. Tot Cerul, cu ființele sale de Lumină (ierarhii cerești, arhangheli, îngeri, sfinți), dar și cu corpurile fizice purtătoare de vibrații (stele, planete, sateliți, asteroizi) care sunt ca niște valuri de energie ce ne poartă pe marea vieții pulsează la unison cu ceea ce se întâmplă cu noi și în noi. Precum în Cer, așa și pre Pământ.
Postul Paștelui scoate din noi un joc de lumini și umbre. Coborâm în bezna proprie și în bezna celorlalți, care ne înghite uneori cu totul, ca atunci când nu mai poți înota, îți intră apă în pe nas ori chiar ajungi cu capul la fund. Săptămâna mar…

Anul chinezesc 2017. Cui îi cântă Cocoșul?

Între 28 ianuarie 2017 și 15 februarie 2018 stăm din punctul de vedere al zodiacului chinezesc sub semnul Cocoșului de Foc. Gălăgie multă. Mult zgomot pentru nimic. Bunica bate toba. Câteva dintre sloganele pe care le pune în mișcare energia Cocoșului de Foc.
Entuziasmul dă năvală în anul chinezesc 2017 și ne ia pe sus. Cocoșul este cel ce dă trezirea la prima oră a dimineții, prin urmare îi susține pe cei ce sunt matinali și ne dă tuturor o mai mare forță vitală pe la răsăritul soarelui. Curajul este un alt atribut pe care-l stimulează această zodie, precum și simțul comunității. Apare impulsul nestăpânit de a ne susține drepturile și de a ne alia în grupuri pentru a susține cauze comune. În goana după drepturi, să nu neglijăm totuși obligațiile... Să ne uităm întotdeauna la ce dăm, înainte de a suna din goarnă și de a cere... Să ne gândim la cocoșul care găsește o râmă și cheamă roată în jurul său toate găinile ca să împartă prada. Mă rog, mai mult el le cheamă ca să obțină confirmăr…