Curs de astrologie, București, modulul 2, partea a 2-a, 5-6 martie 2016

*Înscrierile sunt închise, grupa este deja formată!*

Acest curs (organizat la clasa) se adreseaza celor care cunosc deja limbajul astrologic si stapanesc notiuni precum: zodii, planete, case astrologice, astrograma, horoscop. Cursul este accesibil celor care sunt capabili sa-si intocmeasca propria astrograma si sa descifreze simbolurile codificate in ea. De la “Autocunoasterea prin astrologie” (tema primului nivel de curs) avansam catre “Transformare personala prin astrologie” (tema acestui modul de curs). Numai dupa ce ne cunoastem pe noi suntem pregatiti sa facem pasul in exterior, spre ceilalti si dinspre trecut spre viitor. Astrograma este vazuta ca un centru energetic in care descoperim puterea de a ne schimba viata in acord cu misiunea personala.

La finalul acestei serii de lectii, participantii:

vor putea sa identifice mesajul relatiilor si potentialul de crestere personala in urma intalnirilor cu oamenii din viata noastra
vor fi capabili sa incadreze experientele de viata in timp si sa intocmeasca previzuni, sa inzestreze cu semnificatie fiecare experienta trecuta sau viitoare
sa priveasca astrograma ca pe o cale de intoarcere la esenta Divina.

Nivel: MODULUL 2, partea a 2-a

Titlu: TRANSFORMARE PERSONALĂ PRIN ASTROLOGIE

Desfasurare: București, 5-6 martie 2016

Locul desfasurarii: va fi anuntat participantilor

Organizare: sâmbătă și duminică, 10:00-17:00.

Structura:

Sâmbătă:
ASTROLOGIE GENERALĂ

Astrologie generală (I)
Astrologie complementară. Ecuaţia astrologică. Tipuri de zodiac. Zodiacul chinezesc. Zodiacul arboricol. Zodiacul floral. Astrologie şi numerologie.

Astrologie generală (II)

Chiron. Planete neaspectate. Planete in grad anaretic. Conştiinţa de sine. Alegeri conştiente sau inconştiente. Indici vocaționali.

Duminică:
ASTROLOGIE RELAȚIONALĂ

Astrologie relaţională (I)
Afectivitatea în astrogramă. Zodii, case şi planete relaţionale. Compatibilitatea generală. Juno/Iunona – asteroidul căsătoriei.

Astrologie relaţională (II)
Regăsirile karmice. Ce cauţi tu în viaţa mea? Scopul spiritual al prezenţei oamenilor în viaţa noastră. Întâlnirea cu sufletul pereche sau ai grijă ce-ţi doreşti, că s-ar putea să ţi se întâmple! Sinastria. Interaspecte şi superpoziţii. Harta compusă.

Investitie:
270 lei

valeriu.panoiu@gmail.com

Sursa foto: http://soulmatestars.com/compatibility/vedic-astrology-compatibility

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vineri 13 cu eclipsă. Atenție, câine rău!

Data de vineri, 13 iulie 2018, este prima din calendarul eclipselor de vara aceasta. Eclipsă parțială de Soare, urmată pe 27 iulie de o ecl...