Destinul în Leu! Stăpânul Inelelor – Întoarcerea Regelui!

Începând cu seara zilei de 9 mai 2017 și până pe 6 noiembrie 2018, axa Destinului se deplasează pe sectorul Leu-Vărsător: Nodul Nord în Leu și Nodul Sud în Vărsător. Un an și jumătate în care suntem chemați să jucăm rolul principal în propria viață și să nu ne dăm mai multă importanță decât se cuvine în viețile celorlalți.

Destinul în Leu ne forțează să ne vedem valoarea și să nu ne mai mulțumim cu puțin. Dimpotrivă, să cerem tot ce ni se cuvine în urma meritelor muncite în ultimul an și jumătate, cât Nodul Nord a traversat Fecioara. Cu măsura cu care i-am servit pe alții, cu aceea ni se va întoarce. Pe cât am dăruit, pe atât vom primi.

Destinul în Leu trezește în noi conștiința întregului! Nu avem voie să fim mai puțin decât suntem! El ne împinge să ne exprimăm la întregul potențial și să nu dăm voie niciunui om și niciunei situații să ne facă mai mici! Măreția și integritatea sunt direcțiile următorului an și jumătate. Oriunde ne-am afla și nu putem să strălucim din toate puterile noastre, atragem contexte radicale prin care să rupem lanțurile. Capătul răbdării a fost atins, iar calea sacrificiului este o pistă greșită. Nodul Nord strigă la noi cu toată vocea: Nu ai voie să renunți la tine! Pentru nimic și pentru nimeni! Strălucești? Ești la locul perfect pentru tine.

Locurile de muncă pline de constrângeri și rutină apăsătoare fără perspectivă devin neîncăpătoare și nu mai sunt recomandate. A îndura nu mai este o opțiune. Revoltele personale sunt încurajate de Nodul Sud în Văsător, în numele progresului. Evoluția personală ne poartă spre o contribuție care să ne aducă mai multă satisfacție și, în special, mai multă apreciere! Pe Nodul Nord în Leu, piața de muncă freamătă, iar managerii murmură. Nodul Nord în Fecioară ne-a făcut devotați, buni executanți, răbdători, absorbiți de muncă și răspunderi, preocupați de randament și eficiență, disciplinați ca niște roboți.

Nodul Nord în Leu derobotizează și reumanizează. Impune lideri prin puterea exemplului. Nu mai vrea anonimi cu capul plecat, ci creativi îndrăzneți și inovatori, care cred în ei și își susțin punctul de vedere. Angajații ascultători ce se supun autorității de orice fel, inclusiv celei abuzive, nu mai sunt la modă. Au expirat. Oamenii au nevoie de modele către care să privească de jos în sus. Dacă Nodul Nord în Fecioară ne-a pus să mai plecăm și capul, să acceptăm, să ne smerim (mai ales prin puterea Nodului Sud în Pești), Nodul Nord în Leu ne redă toată demnitatea călcată de alții în picioare sau pe care am predat-o singuri cu știință sau cu neștiință. 

În relații, nu este de acceptat decât locul întâi! Locul 2 este exclus! Asta va îndemna multe cupluri să suporte transformări serioase ori despărțiri inevitabile. Trioul conjugal nu mai este nici el de actualitate. Devine de neacceptat să joci rolul secundar într-un trio conjugal, de exemplu. Stima de sine ia avânt și nu mai tolerează concesii. Când îți dai voie să fii pe locul 2, de fapt nu te apreciezi, nu îți dai valoare, nu te iubești pe tine. Ori tocmai iubirea de sine este cea mai mare calitate pe care ne-o insuflă Nodul Nord în Leu. Iubește-te pe tine ca să-i poți iubi pe ceilalți! Și cum facem asta? Numai ce am explicat: ieșind din toate situațiile de compromis, nemaiacceptând să fim roata de rezervă sau stația de tren pentru cei ce fac haltă doar ca să ia, fără să dea nimic la schimb.

Nodul Nord ne cere să strălucim! Iar asta nu putem face decât lângă cei ce ne stimulează și ne scot în evidență toate calitățile. Nu mai tolerăm critica, reproșurile și incursiunile celorlalți în viața noastră. Nodul Nord ne cere să le fixăm foarte clar și ferm limite altora. Așa face Leul, își marchează teritoriul și sfâșie orice tentativă de a-i fi încălcată intimitatea. Cei ce ne limitează, ne blochează, ne acuză nu au ce să caute în spațiul nostru. De data aceasta, nu atitudinea creștinească greșit înțeleasă îi ține departe, ci distanța care, dacă nu este respectată, trebuie impusă prin orice mijloace necesare.

Iubirea, dincolo de iubirea de sine, tinde să fie asimilată la nivel divin de către fiecare dintre noi. Iar Dumnezeu, pentru că ne iubește, permite! Nodul în Leu ne împiedică să schimbăm pe cineva și ne îndeamnă să-l acceptăm pe fiecare așa cum este, dar să-l lăsăm în pace să fie cum vrea el, fără să-i dăm însă voie să facă ravagii pe teritoriul nostru. Stai acolo, poți să faci ce vrei tu, poți să fii cum vrei, dar la tine acolo. Eu sunt dator să protejez tot ce este mai important pentru mine și pe toți cei ce sunt importanți pentru mine. Distanța și limitările accesului la propria viață vizează nu doar colegii, vecinii, prietenii, ci mai ales membrii familiei care nu au niciun drept să intervină în alegerile noastre. Oricine ne subminează, ne invadează și ne împuținează să stea dincolo de zidurile regatului nostru!

După o pribegie în care ne-a fost greu să ne ținem direcția sau în care alții s-au luptat să ne bage pe gât direcția lor, Nodul Nord ne înscăunează în rolul de Rege, respectiv Regină în propria viață. Primim atât cât credem că merităm, iar pentru asta e cazul să lăsăm în urmă mentalitatea de slugi și de victime. Cei ce agresează, cei ce nu-și cunosc limitele și nici lungul nasului, cei ce lingușesc, se ploconesc, manipulează ori șantajează, cei ce pretind fără să dea la schimb își pierd privilegiile, pentru că se discreditează singuri. Cinstea, onoarea, corectitudinea, fidelitatea, curajul, autocontrolul, stăpânirea de sine, tăria de caracter, responsabilitatea se întorc la putere. Aceste peceți sunt înscrise cu litere de foc pe inelul ce ajunge simbolic pe degetul tututor celor stăpâni pe propria viață (nu pe a altora!).

Motoul Destinului în Leu: Ești mai mult decât o parte din tine! Fii întreg! 

Destinul în Leu pentru fiecare zodie:

Berbec: iubire împlinită, bucurii prin copii, succes la scenă deschisă, creativitate, recunoaștere publică, confirmări, hobbyuri și timp liber de calitate.

Taur: viață de familie stabilă, confort material și emoțional, rezolvarea traumelor din trecut, sentiment de acasă, înrădăcinarea într-un stil de viață durabil.

Gemeni: comunicare eficientă și rețea de relații, drumuri și studii importante, contracte avantajoase, putere prin informație, rol de îndrumător, capacitate de a pune în practică visurile și idealurile.

Rac: stabilitate financiară, încheierea unor situații toxice care trenează de prea mult timp, valorificare a talentelor, investiții și achiziții.

Leu: decizii radicale, consolidare a imaginii și a reputației, transformări fizice, investiție în sănătate și cosmetică, rol de locomotivă în viața celorlalți.

Fecioară: momente de fatalitate, pierderi necesare, acceptarea unor situații ce încalcă logica lucrurilor, finalizarea unui ciclu de suferință, implicare în alinarea suferinței altora, rezolvări miraculoase.

Balanță: planuri de viitor, anturaj, protectori nesperați, sprijin necondiționat, fan club, prietenie și evenimente sociale, succes în grupuri, echipe și organizații.

Scorpion: ascensiune socială, schimbare de statut social, evoluție profesională, ieșire din stagnare, blocaj ori plafonare, vizibilitate publică, relații cu autoritățile.

Săgetător: relații cu justiția, sentiment că se face dreptate, vindecare de convingeri și prejudecăți, limbi străine și studii înalte, relații cu străinii, călătorii la distanță, rol de mentor, remodelarea visurilor și a idealurilor.

Capricorn: transformare personală, avantaje obținute de pe urma pierderilor, sprijin financiar din partea altora, întâlnire cu puterea personală, spiritualitate.

Vărsător: construirea de relații și parteneriate, cuplul ca direcție de viață, oameni pe care Vărsătorii se pot baza, relații cu justiția, sfârșitul unor atașamente și compromisuri.

Pești: viață profesională dinamică și satisfăcătoare, atenție acordată sănătății, stil de viață echilibrat, schimbări în alimentație și în obiceiurile zilnice, bazat pe ordine și disciplină, structură și consistență, ajutor oferit altora.

Sursa foto: https://www.plejmo.com/en/movie/10603/the-lord-of-the-rings-the-return-of-the-king/

8 comentarii:

  1. Scrierile dumneavoastră :balsam pe rană sau ruj colorat pe o față fericită. Mulțumesc din tot sufletul meu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc. Eu sunt leu, iar partenerul meu, varsator.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce inseamna momente de fatalitate?


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acele evenimente care ți se întâmplă fără să poți face nimic să previi, la care nu te aștepți, pe care nu poți decât să le iei ca atare, să le accepți și la care nu poți decât reacționa după.

      Ștergere
  4. Multumim Valeriu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos si foarte folositor ca intodeauna..Multumim. As avea o intrebare: daca cineva are in harta natala NN in Varsator si NS in Leu, adica opus cu momentul actual ce insemnatate are lucrul asta?

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt varsator cu ascendent in leu. Ce poate insemna pentru mine acest tranzit?

    RăspundețiȘtergere
  7. 'Iubire implinita' , ok. dar care este lectia? asa usor se va implini ? :-) Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...