Destinul în Rac (6 noiembie 2018 – 5 mai 2020): Treci la locul tău!

Nodurile Lunare parcurg câte un semn zodiacal vreme de un an și jumătate. Schimbarea zodiei anunță că e timpul să trecem la etapa următoare de experiență, atât individuală, cât și colectivă. Reamintim pentru cei puțin inițiați că axa Nodurilor este compusă din Nodul Sud, ce indică bagajul karmic, zona de confort și lecțiil de învățat prin muncă și efort, iar Nodul Nord, aflat la 180 de grade, deci în oglindă, în zodia opusă, arată direcția de urmat, realizările pe care le avem de bifat, cu alte cuvinte, Destinul.

Nodul Sud ne dă cele mai mari provocări,
deci și sancțiuni,
 iar Nodul Nord, cele mai importante misiuni personale,
deci și recompense.

Perioada mai 2017 – noiembrie 2018 a marcat tranzitul Nodurilor prin zodiile Leu (Nodul Nord) și Vărsător (Nodul Sud), etapă obligatorie de redescoperire a sentimentului de importanță de sine. Am învățat (nu toți, ci doar cei ce au urmat fluxul) să ne dăm valoare, să ne validăm prin noi înșine, SĂ NE PUNEM PE PRIMUL LOC în propria viață. Cei ce se simt importanți doar prin rolul pe care-l joacă în viața altora și n-au reușit să impună limite sau să spună NU au rămas în continuare corijenți, iar lucrurile vor respecta același scenariu în continuare cel puțin 9 ani de zile, cînd Nodurile se vor inversa. Adică vor trăi în continuare pentru alții, așteptând confirmări și lingându-și rănile orgoliului rănit de dezamăgiri din partea oamenilor pe care-i ajută și de la care așteaptă ceva ce nu mai vine.

Acum că știm care este criteriul de evaluare a ceea ce am trăit în intervalul de timp decris, mergem mai departe. Next Level, ca la jocurile video. Iar nivelul următor este Nodul Nord în Rac și Nodul Sud în Capricorn între 6 noiembrie 2018 și 5 mai 2020.

Dacă Nodul Nord în Leu ne-a lămurit în privința a cine suntem și a ce suntem în stare, dacă ne-a învățat să triem anturajul până la sânge și să-i ținem departe pe cei ce ne hărțuiesc sau ne condiționează abuziv, atunci înseamnă că suntem pregătiți să dobândim CONTROLUL EMOȚIONAL. Destinul în Rac susține dezvoltarea inteligenței emoționale și abordarea cu maturitate a fiecărei situații de viață. Pe de altă parte, vom asista la o explozie de reacții din partea celor ce merg tot pe contrasens și nu vor să evolueze. Ei vor urma linia Nodului Sud în Capricorn, ale cărei capcane sunt: tendința de a lua lucrurile personal, impresia cu vârfuri de paranoia că cineva are ceva cu ei, căutarea permanentă a unor vinovați în experior, dorința de a-i discredita pe alții și imboldul nestăpânit de a-și lua revanșa.

Avem un an și jumătate să facem trecerea de la umbra Nodului Sud în Capricorn la măiestria Nodului Nord în Rac. Supărații și răniții pe viață, eternele victime vor rămâne pe buze cu replica ‘Îți arăt eu ție!’. Cei ce înțeleg că nu este vorba despre alții vor afirma cu tărie ‘Nu am nimic să-ți demonstrez!’. Luptele personale, dorința de putere, îndârjirea și încrâncenarea se întețesc și scot la suprafață tot ce poate fi mai distructiv din Capricorn. Și oricare dintre noi are Capricornul undeva în harta natală. În acel loc din astrogramă depunem cel mai mult efort să ne transformăm, să renunțăm la luptele pierdute, să nu mai vrem să fim deasupra, să nu ne mai chinuim să demonstrăm ceva, să respirăm adânc și fără încrâncenare.

Destinul în Rac ne aspiră din viețile altora și din rolurile care ne arată cât de importanți suntem noi pentru alții, care nu se descurcă chipurile fără noi, dar care o fac foarte bine, de altfel. Este timpul ca mama răniților și tatăl răniților, arhetipurile Racului, să lase puii să zboare singuri. Un an și jumătate avem timp să învățăm că viața nu este despre cât de puternici suntem noi pentru alții, cum îi ținem noi legați de noi, cum le spunem noi ce să facă, cum le impunem reguli și obligații. Nodul Sud în Capricorn îi chinuie de-a dreptul pentru cei ce fac lucruri cu forța împotriva altora și nu-i lasă pe ceilalți să facă singuri alegeri.

Axa Nodurilor pe linia Rac-Capricorn anunță
tranziția de la A IMPUNE la A DA DRUMUL. 

Destinul în Rac ne susține să NE GĂSIM LOCUL! Iar locul nostru nu este acolo unde ne spun alții, unde suntem manipulați sau șantajați să rămânem, unde suntem constrânși sau ținuți cu forța. Locul nostru este sub semnul Racului: acolo UNDE NE CHEAMĂ SUFLETUL. Avem un an și jumătate la dispoziție să facem acele schimbări care ne fac să ne regăsim după o lungă pribegie sau după un prizonierat fără speranță. Plecăm din viețile altora și ne instalăm în propria viață. Destinul ne îndeamnă să facem acele eforturi care ne conduc acolo UNDE NE SIMȚIM BINE ÎN PROPRIA PIELE: în altă casă, în alt loc de muncă, în altă localitate sau chiar în altă țară. 

Locul nostru este doar în propria viață și, de data aceasta, slavă Domnului că primim toate semnele prin care știm care sunt alegerile corecte. Nu ne mai punem pe locul altcuiva și înțelegem că nu putem ocupa decât vremelnic un loc care nu ne aparține. E de așteptat ca mulți din cei ce joacă roluri în funcții ocupate fără merite personale să se prăbușească. Fiecare are locul lui unic și nu suntem în competiție cu nimeni, pentru că nimeni nu ne poate lua locul care este doar al nostru și nu putem păstra la nesfârșit nesancționați un loc luat prin manevre de putere.

CAMPIONII acestui tranzit vor fi CEI CE ÎȘI ASCULTĂ SUFLETUL. Să cerem cu toții să fim în fiecare clipă la locul cel mai potrivit în Univers, iar sufletul să ne fie ușor, liber și instalat într-un trup sănătos și prosper.

Destinul în Rac pentru fiecare zodie

Berbec: conflicte cu șefii și autoritățile, schimbări de statut social, în viața de familie, transformări în locuință, posibilă mutare, luptă pentru apărarea imaginii, minciuni și neadevăruri, nevoie de a face ce trebuie pentru a fi cu sufletul împăcat.

Taur: încălcarea convingerilor și a prejudecăților, schimbarea modului de gândire, drumuri, contracte, studii, sentimentul de a fi în două locuri în același timp, întoarcere la 180 de grade în anumite decizii, inversarea polilor.

Gemeni: asocieri, eforturi financiare, renunțare la o parte din ceea ce asigura siguranța și confortul zilnic, noi surse de venit, instalarea într-un nou teritoriu, nevoia de dăruire fără limite, crearea unui context care să le fie altora de folos, independență financiară.

Rac: decizii radicale, eforturi către independență, nevoie de a nu depinde, rezolvarea unor litigii, finalizarea unor legături, ieșirea din compromisuri, acțiuni curajoase, rol de locomotivă pentru alții.

Leu: relații profesionale tensionate, sănătate afectată ce îndeamnă la schimbări de atitudine, acceptare a ceea ce aduce viața, evenimente ce pun Leii în fața faptului împlinit, renunțare la victimizare.

Fecioară: situații prin care Fecioarele sunt scoase la înaintare fără voia lor, rol de lider sau reprezentant, anturaj diferit, muncă de echipă, dezamăgiri și decizii în dragoste și în relația cu copiii, perspective încurajatoare de viitor, schimbări de cadre în avantajul lor.

Balanță: revenirea unor situații din trecut spre a fi vindecate, sentiment de deja vu, tensiuni în casă și familie, renunțare la control, ascensiune socială și profesională, start de la zero, nouă imagine publică.

Scopion: pagube din cauza amestecului în viața altora, minciuni și trădări, plată pentru cei ce au practicat șantajul și manipularea, un salt de credință, evoluție spirituală, contexte de viață inedite, expunere la stimuli și oameni diferiți, lecția toleranței.

Săgetător: acumulări care nu-și mai au rostul, nou sistem de valori, pierderi de bani, dar și câștiguri neașteptate, încheieri de relații, renunțări, transformare generală, separări de bunuri, construcție și bnuri la comun împreună cu un asociat sau partener.  

Capricorn: renunțare la individualism, acceptarea nevoii de a coopera și de a merge pe mâna altcuiva (care poate fi medic, avocat, specialist etc.), temperarea excesului de voință, renunțarea ca lucrurile să se întâmple doar într-un singur fel, parteneriere, asociere, succes în doi sau în cuplu, redefinirea locului în relații.

Vărsător: un nou ritm și stil de viață, confruntarea cu problemele și situațiile fără ieșire ale celorlalți, rol de asistent în situații de urgență și în cazuri imposibile, oportunități profesionale, condiții noi de muncă.

Pești: prietenii care se încheie, promisiuni deșarte de la oameni importanți, recalcularea traseului, schimbarea planurilor de viitor, apariția unor variabile care țin de viața afectivă, de dragoste și copii, afirmare de sine prin merite personale.

Sursa foto: https://www.sciencemag.org/careers/2018/09/how-find-right-place-your-phd-or-postdoc

8 comentarii:

  1. Îmi redai speranța într-o viață mai bună.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. mulțumesc și să ai mai multe bucurii decât înzecitul mulțumescurilor noastre, manifestate vizibil sau invizibil (doar în suflete/capete :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc. Venit în momentul perfect. O zi fantastică

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulţumesc! Vă urmăresc, cu mare drag, ori de câte ori sunteţi la emisiunea 360 de grade. În paranteză fie spus, eu deja m-am instalat într-un teritoriu nou!

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc pentru tot ce ne scrieti!va urmaresc cu drag de fiecare data.




    RăspundețiȘtergere
  6. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...