Marte Inchizitorul: Iubirea arde pe rug

Valul de energie cosmica ce se revarsa asupra planetei noastre face ca totul sa se accelereze, iar timpul sa se comprime. Avem uneori impresia ca, in cateva luni de zile, traim experiente pentru care, inainte, aveam nevoie de mai multi ani ca sa le asimilam. In acest vartej, un respiro astral vine ca o bineuvantare. Marte, planeta actiunii si a curajului, retrogradeaza in Balanta intre 2 martie si 20 mai 2014. Nu este insa nicidecum un repaos pasiv, in care batem pasul pe loc, ci e un rastimp in care ne reasezam, intrucat nu putem merge mai departe fara sa ne uitam inapoi. Pentru a ne proiecta viitorul, este obligatoriu sa ne rescriem trecutul.

Marte face aceasta miscare pe Cer, rascolind cea mai sensibila zona a anului 2014: relatiile. Si, inevitabil, ajungem la iubire eterna poveste... Crucea cosmica pe semne cardinale, cu Uranus in Berbec, Jupiter in Rac, Marte in Balanta si Pluto in Capricorn, activa in aceasta formula pana in vara acestui an, devine un titirez in miscare. Toate relatiile se reevalueaza, ies la suprafata rani vechi, nemultumiri, frustrari, dar si motive de recunostinta. Se pun in balanta punctele forte si slabe ale fiecarui cuplu. Chiar  daca din astral pare ca s-a dat liber la despartiri si divorturi, retrogradarea lui Marte aduce noi perspective asupra iubirii. Principalul dar al acestei perioade este claritatea, care face ca privirea fiecaruia dintre noi sa se indrepte in primul rand spre noi insine si nu in exterior, spre celalalt! Ne dam seama ca degeaba ne-am incapatanat sa dam vina pe partener pentru ceva ce ne face sa suferim. Cauza este intotdeauna in noi! Universul exterior este doar oglinda noastra!

In ultimele luni, tot mai multe suflete pereche si suflete gemene s-au regasit. Nu oricui i-a fost dat sa intalneasca “o flacara geamana”, dar cei ce au avut parte de aceasta binecuvantare inteleg acum rostul unei asemenea intalniri. Cerurile s-au deschis pentru ca un numar mare de oameni sa primeasca in viata lor o jumatate “perfecta” pentru a face un salt spectaculos in evolutia lor. Numai ca acum ne dam seama care este definitia “jumatatii perfecte” sau a “sufletelor gemene”!

In primul rand, nu inseamna ca doua suflete gemene s-au intalnit ca sa ramana impreuna pana la sfarsitul vietii. Intensitatea unei astfel de intalniri este atat de mare, incat prezenta unuia langa celalalt este devastatoare, devoratoare, coplesitoare. Doua flacari puse una langa alta se mistuie si parjolesc totul in cale, deci este foarte greu ca ele sa ramana prea mult una langa cealalta. Mai mult, numeroase suflete s-au atras numai pe un nivel al vietii. In viata unora, a aparut cineva care sa le deblocheze sexualitatea si creativitatea, localizate la nivelul celei de-a doua chakre. Alte cupluri s-au format impotriva oricaror norme sociale pentru ca doi oameni sa invete sa-si deschida sufletul (rezonand pe chakra a patra) sau sa-si rezolve problemele de comunicare (chakra a cincea). Ca sa dam proprietate cuvintelor, e corect sa spunem ca foarte multe suflete “s-au ingemanat” ca sa-si rezolve cel mai mare blocaj si sa faca cel mai mare salt inainte de care aveau nevoie in acest moment! Regasirea sufletelor gemene trebuie privita ca pe un dar in evolutia personala a celor ce au avut sau au parte de o asemenea experienta. Cei ce au primit de sus o flacara geamana au fost adusi cu forta pe drumul lor in aceasta viata, pe destinul lor, pe misiunea lor cea mai inalta.

Cea mai mare lipsa ori nevoie a cuiva care avea sau nu avea deja un partener, a atras jumatatea perfecta care sa umple acea lipsa ori nevoie! Acesta a fost si este rostul aparitiei flacarilor gemene: terapeutic si evolutiv. In viata multor parteneri aflati in relatii vechi au aparut jumatati  care au lasat impresia ca ii intregesc acolo unde ii doare mai tare. Au aparut acele suflete care au pus degetul pe rana, indicand maxima vulnerabilitate, creand sentimentul de compatibilitate perfecta. Numai ca partenerul este intotdeauna o oglinda a propriei persoane, asa ca scanteia dintre cei doi arata focul interior nestins din fiecare, deci ceea ce are fiecare de vindecat pe dinauntru.

Intalnirea sufletelor gemene are loc doar pe un anume nivel de frecventa! Compatibilitatea poate fi perfecta la nivel emotional, mental, fizic, insa fuziunea nu poate fi perfecta in realitatea pe care o traim pe Pamant. Aici, suntem sub incidenta altor legi decat cele din astral, printre care legea karmei, de exemplu (cauza si efectul), sau existenta spatiului si a timpului cronologic. Sa presupunem ca doi parteneri ar fi identici, dar, intre timp, fiecare mai are alta treaba cu alti oameni (sot, sotie, copii), deci nu sunt pregatiti sa ramana definitiv legati in planul terestru. Vorbim deci despre compatibilitati… incompatibile! Despre un razboi al planurilor existentei! Adica doi oameni se recunosc ca fiind perfecti in plan mental sau ca limbaj de iubire (sa spunem ca amandoi sunt capabili sa-si dea reciproc acea atentie pe care au cautat-o o viata intreaga de la un partener), dar nu pot ramane impreuna din pricina indatoririlor terestre. Or fi ei perfecti acolo sus, in astral, in Cer, dar, una peste alta, sunt incarnati aici, pe Pamant, unde regulile jocului sunt altele.

Ba am vazut cazuri in care au ales sa fie impreuna, lasand in urma vietile pe care le-a avut fiecare pana acum (partener, sot, copii, serviciu), dar nu inseamna ca cei doi au intrat pe linia dreapta din basm, unde totul se incheie cu “si au trait fericiti pana la adanci batraneti”! Pentru ca cea mai perfecta oglinda iti va reflecta automat si cele mai mari probleme nerezolvate la tine! Iar atunci, zbuciumul devine de nesuportat, lectiile fiind atat de dure incat atractia totala genereaza respingerea fatala.

Intalnirea unei flacari gemene aduce lumina in viata, si stim ca, cu cat este mai mare lumina, cu atat mai mare va fi si umbra. Intalnirea flacarii gemene reprezinta, de fapt, intalnirea cu tine insuti. La nivel de spirit fiecare dintre noi este o scanteie divina. Cei care si-au creat aceasta experienta a intalnirii unui suflet geaman care sa-l “parleasca”, aveau nevoie de ea pentru a-si proiecta, pentru a aduce la lumina, pentru a exorciza ceva ascuns care trebuia sa iasa la suprafata. Intalnirea sufletului geaman pe un anumit nivel declanseaza un proces de trezire spirituala, de conectare la Sursa, de comunicare cu Spiritul, cu Sinele superior.

Fiecare dintre noi este aici, pe Terra, in incarnare, un geaman al Spiritului sau, aflat in directa legatura cu Dumnezeu. De fapt, toata aceasta etapa de regasire cu altul pe care o traiesc un numar atat de mare de oameni marcheaza casatoria dintre spiritul, sufletul si trupul aceleiasi fiinte! Vedem in afara noastra suflete gemene, flacari care ard la fel ca noi, tocmai pentru a ne aduce aminte ca stralucim cu totii in acelasi foc al suflarii de viata.

Retrogradarea lui Marte ne indeamna sa incetam sa fim proprii inchizitori, proprii nostri calai, niste masochisti pentru care viata nu are haz fara suferinta pe care ne-o provocam singuri prin razbunare, victimizare, vinovatie etc. Cum adica sa nu mai suferim? Cum adica sa renuntam la aceasta placere? Iar ca sa nu nu ne mai pedepsim, e nevoie sa renuntam la cautarea vinovatilor in exterior si sa ramanem cu noi insine.

Poezia lui Mihai Eminescu “Oda - in metru antic” este metafora perfecta a ceea ce traim acum. “Nu credeam sa-nvat a muri vreodata”. Am trait o viata in care tot ce era viu pentru noi era in afara! Nici nu banuiam ca, pentru a descoperi adevarul, trebuie sa ne mutam atentia din afara inauntru, deci sa omoram simbolic iluziile realitatii.

“Cand deodata tu rasarisi in cale-mi,/ Suferinta tu, dureros de dulce”. Intalnirea sufletelor gemene in exterior are tocmai aceasta conotatie, de suferinta “dureros de dulce”. Parca am gasit ce cautam la altul. Ne place, credem ca am intalnit jumatatea ideala si totusi, ne este rau. Ne doare. E ceva ce nu se poate. Parca lipseste ceva. Dar ce anume?

“Jalnic ard de viu…/ Focul meu a-l stinge nu pot cu toate/ Apele marii”. Consumul interior este teribil si nimic nu-l poate alina. Ne scaldam in apele relatiilor, incercam sa inotam langa altcineva, dar parca, in loc sa ne gasim locul, mai rau ne scufundam sau ne ia valul si  ne duce unde n-am vrea sa ajungem.

“Pe-al meu propriu rug, ma topesc in flacari/ Pot sa mai re-nviu luminos din el ca/Pasarea Phoenix?” Am creat vartejul in care suntem, am deschis cutia Pandorei, in care din promisiunile initiale a mai rams doar o palida speranta. Simtim ca nu relatia cu o flacara geamana este solutia. Ca nu celalalt este sursa noastra de lumina. Ca nu el ne intretine iubirea, fericirea, implinirea. Ca riscam sa ne ingropam de vii in iluzii, himere, asteptari. Cum sa facem ca sa reinviem? Care este cheia transformarii intunericului in lumina? Ce e de facut ca sa renastem din propria cenusa?

“Ca sa pot muri linistit, pe mine/ Mie reda-ma.” Iata Adevarul! S-a strigat “Bingo!”! Asta ne lipsea, de fapt! Conectarea cu Sinele superior! E tot ce avem de facut! Sa “ucidem” tot ce este in afara noastra si sa ne concentram pe unificarea trupului cu sufletul si cu spiritul nostru. Sa ajungem la noi.

Daca ajungem la noi insine, ajungem la Dumnezeu, din moment ce, la nivel de spirit fiecare dintre noi este o scanteie divina. Iar Dumnezeu este Iubire. Adevarul este Iubirea! Iubirea de sine! Invatam acum sa ne acceptam si sa ne iubim integral pe noi insine, cu toata lumina si intunericul care suntem!

E tot ce trebuie sa cerem in aceasta perioada! Ca trupul nostru sa devina una cu sufletul si spiritul! Putem sa meditam sau sa ne rugam pentru conectarea pe toate nivelurile cu Sinele superior, pentru crearea acelui canal divin curat care suntem, uniti in trup, suflet si Spirit, pregatiti pentru cele mai inalte misiuni personale din aceasta viata. Daca ajungem la noi insine, partenerul pe care-l avem deja sau de care ne indragostim acum, se materializeaza dupa chipul si asemanarea noastra, deci nu poate sa fie decat Unicul. Perfectul. Alesul.

Din experienta personala, de maxim folos sunt acum sedintele de terapie, initierile, constelatiile familiale si regresiile in vietile anterioare. Vindecarea trecutului este pragul care ne conduce spre rezolvarea acelor tipare inconstiente pe care le reproducem fara sa ne dam seama. Ne ajuta enorm primavara asta sa stim cine am fost, ca sa ne convingem ca putem deveni in fiecare clipa mai mult decat suntem deja! Conectarea cu Sinele aprinde lucrarea Duhului Sfânt, caruia ii permitem sa se pogoare pe Pamant. Ca terapie religioasa, de maxim folos este Acatistul Sfântului Duh.

Marte retrograd aprinde rugul pe care arde iubirea. Iubirea de Sine! Despre dânsa era vorba…

Celor care isi activeaza constiinta de sine li se dezvaluie ca fiecare dintre noi este propria flacara geamana care lumineaza pe Pamant in masura in care isi ia lumina de acolo de unde se trage, din Cer. Ai in tine lumina cat sa intretii flacara unei lumanari? Inseamna ca atragi un partener pe acelasi nivel de conectare. Numai o alta lumanare se poate aprinde de la valvataia ta. Esti o torta vie cat un Soare? Atunci iti gasesti Luna Plina care sa reflecte exact intensitatea stralucirii tale.

Prin conectarea in Spirit cu noi insine, prin iubirea de sine, materializam in afara noastra acel partener pentru o relatie implinitoare, la care pana acum nici cu gandul n-am fi gandit, indiferent ca ramane acelasi din prezent sau ca e altul. Nu ne era dor de un partener! Nu dupa el tanjeam! Ne era dor de noi insine! Fugeam dupa altcineva nestiind, de fapt, ca alergam dupa mine insumi. Iubirea de sine transforma calitatea oricarei relatii. Cine reuseste performanta de a ajunge la el insusi atata vreme cat Marte este retrograd, poate sa dea peste cap orice previziuni legate de relatia in care este implicat. Pentru cine face pasul, despartirea devine imposibila. Impacarea devine singura varianta posibila. Impacarea cu sine insusi atrage partenerul cu care te impaci perfect. Toate piedicile exterioare au fost numai pretexte pentru trezirea spirituala.

Daca ne indragostim acum de noi insine, manifestam in planul fizic acea Iubire Divina care uneste Cerul cu Pamantul! Nu putem iubi decat daca invatam Iubirea de Sine! Aflam marele Secret!


Sursa foto:

                                                                                                     

25 de comentarii:

  1. Un mare Multumesc si imbratisari cu drag pentru toata munca depusa

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-au placut toate postarile cu privire la previziuni 2014 si asteptam si eu aparitia sufletului geaman si ca sa vezi la un moment dat am simtit ca l-am gasit (credeam tare, cu inima deschisa), iar previziunile de pe acest blog au confirmat acele trairi - era fix cum descria Valeriu aici....si apoi s-a frant totul...sufletul meu geaman s-a volatilizat, iar azi citesc aceasta postare care o contrazice atat de mult pe prima referitoare la sufletele gemene "Sus pe Crucea Cosmica: http://valeriupanoiu.blogspot.ro/2014/01/sus-pe-crucea-cosmica-2014-sufletele.html
    - acolo scria ceva de "Spiritele unite in Cer se intalnesc acum pe pamant, pentru ca tot ce este Jos sa fie precum este Sus. Armonia si iubirea Divina coboara pe Pamant prin sufletele gemene!"....acum scrie ca sufletele gemene nu raman impreuna, ca doar au ceva de ars impreuna....s-a schimbat ceva intre timp?
    - in articolul precedent "Intalnirea sufletului geaman deschide usa tuturor posibilitatilor! Abundenta se revarsa in viata celor doi atunci cand ajung impreuna, nimic nu mai este imposibil, ei nu pot merge decat in sus! Sufletele gemene reunite nu mai au cum sa cada, lor le este rezervata numai Ascensiunea, iar in urcusul lor, cei doi ii trag si pe altii dupa ei!". vi se pare ceva doar la nivel astral? eu zic ca era totul cat se poate de pamantesc - abundenta, ascensiune...sau e pur si simplu interpretabil totul?
    - in primul articol totul era realist, acum brusc devine doar o frantura de viata, o lectie karmica pentru ca "... nu pot ramane impreuna din pricina indatoririlor terestre".
    as dori sa existe mai multa lumina si consecventa in toate cele expuse aici, dar deocamdata articolele contradictorii genereaza o mega confuzie....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca si tine, si eu am inteles acelasi lucru. Asteptam ca 'povestea noastra' sa se 'linisteasca' dupa 20 mai, insa acum ... "nu pot ramane impreuna din pricina indatoririlor terestre". OF!

      Ștergere
    2. a spus clar domnul valeriu ca doar cei ce au terminat cu curatirea karmei sunt meniti sa isi gaseasca sufletul geaman...daca nu l-ati intalnit, la fel ca mine(eu l-am intalnit si ma lasat vrand sa fie liber, sa aiba experiente)..inseamna ca unul din noi nu este ok cu curatirea karmei...cand iti vei fi implinit toate obligatiile...atunci vei intalni cu adevarat sufletul pereche..

      Ștergere
    3. Articolele nu se contrazic intre ele. Stiu cat de dureroasa si rascolitoare poate fi intalnirea cu un suflet care te-a "inaripat" pentru o mai lunga sau mai scurta perioada de timp. Tocmai asta te determina sa cauti a intelege ce s-a intamplat. A cauta si a intelege e un prim pas spre ascensiune ... spirituala. Daca totul e roz si luminos... avem obiceiul de a ne multumi cu acea stare si stagnam in cunoastere si evolutie. Tocmai perioada pe care o traversam, descrisa la inceputul articolului, nu ne mai permite a ne "scalda" intr-o dulce leneveala spirituala. Pentru a intelege articolele scrise de Valeriu, trebuie citite cu sufletul, nu cu mintea. Ce iti spune sufletul despre relatia care ai avut-o? Ascensiunea de care vorbeste superb Valeriu in primul articol, nu inseamna "a trai fericiti pana la adanci batraneti". Pentru a evolua, fiecare are experintele de care are nevoie. Cauta raspunsurile in sufletul tau si accepta-le. Majoritatea dintre noi refuzam sa acceptam aceste raspunsuri, pentru simplul motiv ca nu ne convin.... defapt Ego-ul nostru e cel care reactioneaza... asa ca.... sa ne iubim pe noi intai, sa ne acceptam pe noi atar cu lumina, cat si cu intunericul din noi, iar raspunsurile vor veni de la sine, pentru cel mai inalt beneficiu al nostru. Astfel vom simti si abundenta.... nu raportata la planul material (bani, bunuri)... ci spiritual. Hai sa fim noi intai primii care ne iubim si ne acceptam, apoi Universul va complota si la intalnirea noastra cu sufletul care ne va iubi si ne va accepta, fara sa dispara ca o cometa din viata noastra :)

      Ștergere
    4. Multumesc 'goblin boom' si anonim din 12.04., AM INTELES! Fiecare din noi mai are ceva de terminat, in loc sa ma bucur ca existentele ni s-au intersectat, ca suntem binecuvantati, eu ... am blocaje. Asa este, cred ca l-am citit 'in colturi', nu cu sufletul. Am recitit articolul. Multumesc, d-le Valeriu Panoiu si voi cei care ne ajutati si pe noi sa venim mai din urma.

      Ștergere
  3. Cred ca sunteti singurul din Romania care vorbeste despre flacarile gemene. Am avut privilegiul sa imi intalnesc geamanul acum 2 ani, inainte de a auzi vreodata despre acest concept. Eu nu l-am recunoscut, el facut-o, si curand am simtit ca intre noi exista o energie absolut speciala, ceva ce nu am mai trait vreodata. Desi nu suntem inca un cuplu, si nu ne-am marturisit inca atractia, intalnirea cu el a produs cea mai mare transformare interioara pe care am avut-o vreodata. Datorita acestei intalniri m-am descoperit pe sine. Sunt foarte multe de povestit despre aceasta experienta, dar este important ca cei care cred ca au intalnit flacara lor sa stie ca dragostea pentru ea nu se regaseste in minte, nu este chimica, ca atractia obisnuita despre care credeam noi ca ar fi dragoste; pe geaman il iubesti cu sufletul si il iubesti neconditionat. Referitor la ce se spune mai sus, ca a plecat, sau in cazul meu, ca nu suntem inca un cuplu, oameni care au discutat cu multe cupluri gemene au constatat ca exista o dinamica speciala, cei doi au probleme in a deveni un cuplu, dar totul se va intampla la timpul potrivit, legatura dintre ei este absolut speciala, nu dispare nicioadata si nu scade in intensitate (puteti simti asta pe propria piele :) ), si...toate la timpul lor :)
    In plus, rostul acestei intalniri nu este unul romantic (desi exista si componenta asta), ci de a ajuta omenirea sa isi creasca nivelul de energie, si se pare ca intalnirea este inevitabila pentru ca am programat-o deja inainte de a veni pe planeta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. corect..el e parte din noi, si noi din el. Si mie mi s a intamplat si desi nu suntem sau nu vom fi impreuna, iubirea dainuie si ajuta la descoperirea de sine

      Ștergere
    2. poate nu am dreptate, insa nu ma consoleaza cu nimic ca sufletul a aparut, l-am cunoscut, dar nu pot sa raman cu el in viata asta...si din pacate mai exista si ideea ca daca nu am ramas impreuna, inseamna ca nu a fost el acel suflet geaman. O amagire? Ne hranim cu iluzii? Oara asta a fost rostul - sa ne bulverseze vietile si apoi sa ne bucuram ca am invatat lectia, dar noi sa ne prabusim iarasi in singuratate?

      Ștergere
    3. Ne hrănim cu iluzie dacă aşa dorim,..cu siguranţă nu există doar UN suflet pereche, geamăn, iubit, sau cum vrem să-i spunem,, prea cocoloşim dragostea, ea e însăşi condiţia noastră umană; ne vom naşte până când va deveni perfectă, dragostea,.. dar, ...ce atâta orgoliu, singura, unica.. Priviţi Soarele, el iubeşte pe toată lumea şi nu suferă din lipsă de dragoste !

      Ștergere
    4. in noiembrie 2012 si eu am trait cea mai speciala experienta (care a durat o luna) MI-AM INTALNIT SUFLETUL GEAMAN ciudat este ca 4-5 luni inainte facusem o sedinta de meditatie pentru a atrage partenera perfecta.. eram la un curs de franceza (am fost obligat sa merg la acest curs) am vrut sa ma asez la cealalta masa dar scaunul din fatza ei cazuse l-am ridicat si m-am pus in fata ei langa noi se afla o femeie cu un copil.. gandeam ca in cateva clipe am sa ii desenez copilului o masina (sufletul meu geaman imediat dupa aceea a inceput sa ii deseneze acelui copilas o masina) ma gandeam ca pur si simplu este o coincidenta.. in timp ce ea ii desena o masina eu imi spuneam in gand: ''am sa ii desenez un iepuras'' sufletul meu geaman dupa ce ii desena masinuta ii desena un iepuras ALTA COINCIDENTA?? Mi-am zis in gand: ''Doamne daca este acea fata pe care trebuie sa o cunosc atunci da-mi ca semn faptul ca ea va face primul pas ca sa facem cunostinta...'' si asa s-a si intamplat. dupa ce am facut cunostinta am scris pe caietul meu nr meu de tel (fara ca ea sa vada) si cum eu nu aveam credit pe telefon mi-am zis: ''o sa ii dau nr meu si ii spun sa ma sune ea ca sa iesim la plimbare cand are ea timp''dupa ce s-a terminat ora de curs in timp ce ieseam afara ii spun: ''ce faci maine?'' ea imi raspunde: ''nu stiu..lasa-mi nr tau de tel si te sun eu'' La prima intalnire m-a asteptat 2 ore (din cauza aglomeratiei din trafic) la prima intalnire mi-a spus: ''Nu stiu cum de am atata incredere in tine...'' Ne-am intalnit pe ascuns mereu.. dar cand ne intalneam timpul si spatiul parca nu mai existau si in ciuda problemelor cotidiene pe care le aveam amandoi fiecare cu familia lui.. cand ne intalneam totul disparea mi-a propus sa fugim in alt oras ca sa nu ne mai intalnim pe ascuns sa luam totul de la zero.. Dar eu nu acceptam sa o vad cum doarme pe strada in plus imi propuse sa ne casatorim (din astrograma mea stiam ca ma voi insura din interes) si infiecare seara ma rugam si spuneam: ''Doamne.. o iubesc neconditionat!! Nu vreau sa fie ea aceea cu care ma voi insura din interes !!'' inainte sa o vad ultima oara.. aveam sa visez ca ea dispare dintr-o data din viata mea dar dupa un timp va reveni. Asa s-a si intamplat.. Inainte ca ea sa plece imi lasa-se 2 poezii.. dupa un an aveam sa descopar ca in cele poezii am descoperit acel mesaj ascuns in acele versuri (era defapt o preveziune a relatiei noastre) poezia se numeste: ASTEAPTA-MA SI VOI VENI... ''acum nimic nu ne desparte. Nici el nici ea.. ba chiar nici moarte.. poate e greu de crezut.. dar de cand te-am cunoscut am stiut de la inceput ca pentru mine esti facut'' Nu acceptasem sa fug cu ea.. Apoi ea plecase inapoi in Romania (eu eram in Franta) dupa 3 luni se marita cu un tip care o lasa insarcinata naste copilul si divorteaza de el ca barbatul ii facuse viata un calvar de cateva luni am inceput sa mai schimbam cateva cuvinte EU SI EA SUNTEM SUFLETE GEMENE the end....

      Ștergere
  4. Asa este. Si noi incercam de 9ani sa fim impreuna, dar nu reusim din diverse motive si piedici care apar. Asta inseamna ca suntem suflete gemene? Ca inca n- a venit timpul potrivit sa fim impreuna , chiar daca au trecut 9ani?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu asta este criteriul, sunt mult mai multe. In primul rand stii ca e ceva special ce nu ai mai trait niciodata, simti. Si mie mi-a dat mintea batai de cap, m-am intrebat daca cumva mi se pare, daca nu cumva inventez eu, daca am facut o obsesie etc. Dar incontinuu simteam ca am dreptate sa simt ce simt si ca totul este adevarat. Daca reusim sa ne ascultam inima, sufletul, intuitia, numiti-o cum vreti, si sa trecem de prostiile bagate in minte de "educatie" si de cei din jur, vom sti incotro ne indreptam si ce avem de facut in orice domeniu, in orice situatie, vom reusi sa fim noi insine, fara mastile pe care le-am purtat pana acum.

      Ștergere
  5. Nu toate povestile de iubiri imposibile sunt povesti cu suflete gemene. E greu sa spui care poveste este si care nu, as vrea ca lumea sa nu cada nici in extrema cealalta: dorindu-ti sa ai parte de un suflet geaman si fiind intr-o relatie de lunga durata, problematica, imposibila poate, unii s-ar putea gandi ca sigur ceea ce se descrie in articol este povestea lor si ca trebuie sa ramana in poveste ca sigur sunt suflete gemene. A-ti dori ceva e una, a avea cu adevarat acel lucru pe care-l doresti este altceva. Te respect , Valeriu, si te si cunosc personal, cred in multe din cele spuse de tine, dar ultimele tale articole pe tema asta imi par ca subliniaza ideea ca doar intalnindu-ti sufletul geaman ai parte de o super existenta; si pentru ca oamenii sunt majoritatea nefericiti se gandesc ca asta este noua definitie a fericirii: sa ai un suflet geaman; si daca nu l-ai intalnit, nu este fericit, n u faci parte din categoria celor binecuvantati de soarta. Haideti sa vedem ca fericirea se poate obtine si daca nu ai intalnit sufletul geaman....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandesc ca totusi stii tu ceva daca ai scris toate acestea in articol. Probabil m-am lasat in voia impulsului de moment si am pus la indoiala ceea ce spui tu, de fata cu toti. Imi tot venea de ceva timp in minte faptul ca imi pare rau ca am scris ceea ce am gandit. Valeriu, imi pare rau.

      Ștergere
    2. Ce inseamna "stii tu ceva"? Sufletul nostru stie cel mai bine, nu are nevoie de ghizi, ghid isi este propria lui lumina, pe care noi putem doar, traind cat mai autentic, sa o crestem. Si sa ne para rau ca scriem ce nu gandim, iar nu ce gandim !

      Ștergere
    3. nu fiecare suflet poate sa isi vada propria putere...de aceea sunt ajutati unii pameni..prin iubire sau dragoste neconditionata..poti ajuta pe cineva care nu se iubeste pe el(ea)insusi..sa o faca..

      Ștergere
  6. vanzatori de iluzii. mihaela

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru căutătorii de absolut, pentru toţi cei care vizitează site-urile încercând să-şi împărtăşească şi legitimeze, într-un fel, trăirile cele mai personale, putând cădea pradă astfel vânzătorilor de iluzii şi păcălicilor de tot soiul, vă invit cu simpatie să vă bucuraţi sufletul cu un film foarte frumos, de Woody Allen, cu siguranţă născut din frământarea provocată de povestea din "Un tramvai numit dorinţă", ce nu şi-a găsit alinarea decât prin acest "Blue Jasmine", aproape aceeaşi poveste dar strămutată în zilele noastre. Toată viaţa devine mucavaua pe care brodăm, după puterile noastre, încercând să deosebim adevărul de iluzie, falsul de autentic, dându-ne în ţesătură măsura ca oameni.
    http://filmehd.net/blue-jasmine-2013-filme-online.html

    RăspundețiȘtergere
  8. ce stranie coincidenta,intre titlul acestui articol si o carte pe care am citit o cam deodata cu articolul,ALEPH

    RăspundețiȘtergere
  9. Numai prostii scrii.Adica site/urile straine care redau cu exactitate rolul si misiunea flacarilor gemene..bat campii iar tu esti cel ce emite adevarul,nu?
    -O prima prostie pe care o spui este aceea ca flacarile gemene nu raman impreuna.

    -O a doua ineptie este aceea ca ele se intalnesc ptr a umple golul din sufletul celuilalt.

    Si evident ca mai sunt si altele...refuzand sa mai citesc ca sa-mi consum timpul si energia

    Flacarile gemene raman impreuna, ptr ca se intalnesc avand o misiune divina, de a se implica in ridicarea si trezirea umanitatii...Faci confuzie grava intre suflete pereche, suflete gemene si flacari gemene.Si uite asa,cititorii sunt gresit informati..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit aproape toate articolele posibile despre flacarile gemene..si am inteles ca este apogeul ,este relatia prodigioasa, este Starea Nirvana ,dintre parteneri. Ca daca ajung impreuna se despart intr o perioadaa mai scurta sau lunga ca mai apoi sa se uneasca pentru misiunea ce o au ca exemplu perfect de relatie oferit de Univers.....Mai am o curiozitate: cine poate verifica / testa/ masura ...cand si daca am gasit FG ? Poate noi din cauza ego ului,frustrarilor sistemului visam ca am intalnit sufletul sau geamanul....

      Ștergere
  10. Ce minunat și simplu, care a adus bucurie și fericire în viața mea după ce am văzut o postare despre cum a ajutat o doamnă numită Rebecca, am decis să-l contactez pentru ajutor atunci când i-am spus că Dumnezeu l-a trimis pe om DR.WEALTHY pe felul în care amantul meu m-a părăsit timp de 8 luni fără să mă sune sau să mă trimită prin mesaje text, când am împărtășit trista mea experiență cu DR. WEALTHY, a spus că totul va fi în regulă în 5 zile, aș fi, sunt sigur că ceea ce spune acest bărbat este real, așa că am decis să încerc și ceea ce m-a surprins cel mai mult la început, mă gândeam, de asemenea, că nu este real Am învățat că era ca alții care vor veni și vor adăuga durere durerii oamenilor, neștiind acolo sentimente, ci pentru a face un prost din tine, dar acest mare om DR. WEALTHY nu este niciodată așa că a lui este pentru totdeauna și îi face pe oameni să fie fericiți cu cel pe care îl iubesc, sunt atât de fericit, chiar înainte de cele 3 zile tocmai am primit un telefon de la un bărbat care m-a părăsit timp de 8 luni, spunând că îmi pare rău și că vrea să mă întorc la viața lui, am fost atât de fericit, El m-a invitat la o cină, ceea ce am vrut să spun acolo, am vorbit amândoi și a spus că vrea să demonstreze că nu mă va părăsi niciodată pentru nicio altă doamnă pe care m-a logodit și De asemenea, faceți-mă să am acces la tot contul său. SĂNĂTOS un bărbat care mi-a adus bucurie în viața mea, vă rog prieteni care au nevoie de ajutor, aș sfătui și jur că dr. Dr. WEALTHY este omul potrivit și nu acei falși care sunt online pentru a face bani și nu pentru a ajuta aici este DR. E-mailul privat al lui WEALTHY. wealthylovespell@gmail.com whatsApp numărul +2348105150446.

    RăspundețiȘtergere
  11. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă doriți să tratați infertilitatea.
    *Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...