Jupiter în Fecioară vrea la mijloc!

Tranzitul lui Jupiter în Fecioară are loc între 11 august 2015 și 9 septembrie 2016. Efectul său este benefic, liniștitor, de calmare. Sloganul său pare a fi ‘Ia-o mai ușor!’. Vorba ceea, unde ne grăbim? Că tot acolo ajungem. Iar dacă nu ajungem, undeva tot o să fim; evident, în altă parte. Cam filozof Jupiter în acest segment de zodiac, mai ales că se află în cădere (Peștii, zodia opusă, fiind unul din domiciliile sale). Întrebările existențiale ne ajută un an de zile să vedem lumea cu alți ochi.


Jupiter în Fecioară susține LEGEA RITMULUI și ne atenționează permanent asupra nevoii de A TRĂI ÎN ECHILIBRU. Cei ce nu au centrul de greutate între viața personală și cea socială se regăsesc foarte greu. Jupiter în Fecioară descurajează dezvoltarea unei singure laturi. Cei ce vor numai carieră nu se pot bucura pe deplin, indiferent de performanțe, atâta timp cât ignoră împlinirea afectivă. Cei ce se dedică exclusiv familiei și nu își asumă responsabilități sociale, au o vitalitate înjumătățită. Jupiter în Fecioară nu este radical, nu ne pune în ipostaza ‘totul sau nimic’. El vrea la mijloc și nu exclude niciun aspect major din ceea ce ne poate aduce un preaplin sufletesc.

Jupiter în Fecioară face să pulseze corect respirația vieții. După flux, vine refluxul. După acțiune, vine starea de pasivitate. După atac, sună retragerea. După muncă, e obligatorie odihna. După datorie, vine plăcerea. Cei ce se poziționează doar la una dintre extremele vieții lor, au de înfruntat corecțiile acestui tranzit: pierderi profesionale sau personale. Riscul pentru cei ce își fac rău singuri ignorând o componentă esențială a existenței lor sau făcând abuzuri este îmbolnăvirea!

Jupiter în Fecioară face ca toate detaliile vieții noastre să conteze. Devenim conștienți că suntem un mecanism complex și complet, ca o mașină cu care ne deplasăm pe autostrada vieții. E nevoie de benzină și de integritatea structurală pe care o asigură fiecare piesă pusă la locul ei. Dacă pică un rulment, tot mecanismul are de suferit. Jupiter în Fecioară ne ține în ‘service’ și ne presează să reparăm tot ce e stricat în universul pe care l-am creat. Devenim atenți la tot ce am stricat până acum din impulsivitate, orgoliu, știință sau neștiință, din neglijență sau alte cauze. O luăm pe urmele greșelilor făcute care ne-au adus lipsuri și pierderi și ne străduim să îndreptăm ceea ce nu am putut altă dată. Poate avem piese stricate care trebuie înlocuite; în relații, de exemplu. Facem pași concreți spre împăcare (în primul rând spre împăcarea cu noi înșine), învățăm să primim dacă am știut numai să dăm, începem să dăruim dacă am tot primit.

Jupiter în Fecioară ne face eficienți și pragmatici. Nu ne putem aștepta un an de zile la lovituri de teatru, la succese peste noapte, la câștiguri spetaculoase. Totul se întâmplă pe fondul a ceea ce construim atent prin MUNCĂ, PASIUNE ȘI EFORT. Pașii mărunți sunt cei care duc departe. Materializarea vine prin PUTEREA RITUALULUI Energia astrală susține tot ceea ce facem în mod repetat, în ritm regulat, cu dăruire totală și cu concentrare pe ceea ce facem în fiecare moment și nu pe ceea ce urmează să obținem pe termen lung.

Practica, exercițiile constante și munca dau rețeta campionilor. În spatele oricărui succes pe acest tranzit stau numai efortul și meritele personale! Jupiter în Fecioară este pe terenul lui Mercur. Ingredientul secret al produsului final este deschiderea către a învăța permanent, către a studia și a înțelege noi dimensiuni care dau sens vieții noastre.

Acest tranzit jupiterian ne ajută să ne vindecăm de ispita de a visa cu ochii deschiși. Ne concentrăm în sfârșit pe ceea ce este aproape, la îndemână, realizabil, palpabil, fără să ne mai plângem că nu suntem deja departe. În acest proces de concentrare pe ce putem face concret și nu pe ce am fi putut face dacă lucrurile stăteau altfel, vedem ce n-am văzut până acum. Acceptăm că, momentan, suntem în locul în care suntem și nu putem fi în alte parte. Facem cu dăruire ce avem de făcut și nu ne frustrăm că am fi vrut să facem altceva. Mirosim florile și ne bucurăm de firul ierbii. Ne schimbăm dispoziția la cel mai mic sunet și la zâmbeul care ne ridică de jos. Apreciem gestul care înlocuiește o mie de cuvinte.

Ne umplu tocmai cele mai elementare lucruri. Simplitatea ne dă puterea să trăim marile bucurii ale vieții. Vedem, în sfîrșit, drumul, și nu destinația! 

Mesaje de la Jupiter în Fecioară pentru fiecare zodie, între 11 august 2015 și 9 septembrie 2016:

Berbec
Mai multă muncă și mai multe responsabilități profesionale
Mai multă atenție pentru starea de sănătate
Schimbări în regimul, programul și stilul de viață

Taur
Mai multă creativitate și dorință de a lăsa ceva în urmă
Mai multă nevoie de atenție și iubire
Căutarea prin orice mijloace de a fi în centrul atenției și de a fi puși pe locul întâi

Gemeni
Mai multă stabilitate și mai mult confort personal
Dezvoltarea laturii domestice, nevoia de cuib, de intimitate; schimbări de domiciliu sau tranzacții imobiliare 
Responsabilități asumate pentru casă și familie

Rac
Mai multe drumuri, studii, examene; comunicare și argumentare
Tranzacții comerciale, vânzări, achiziții auto
Evenimente care îi aduc mai de în contact cu frații, vecinii, rudele; noi cunoștințe

Leu
Mai multă stimă de sine și recunoașterea talentelor personale
Zone în care Leii capătă exclusivități și primesc confirmări (‘Da, numai tu poți să....’, ‘Ești singurul care...’)
Abundență și prosperitate în funcție de cât cred Leii că merită

Fecioară
Stare generală de bine, sentiment de confort asupra propriei vieți, le place cum arată
Mai multă voință și curaj de a face alegeri
Bucurie și optimism/ nemulțumire și critică

Balanță
Intuiție, inspirație, călăuzire divină
Mai multă credință și acceptare a ceea ce nu se poate schimba
Mai multe concluzii despre propria viață; trădări, dușmani ascunși; încheieri de capitole. Mai mult ajutor oferit celorlalți. Mai mulți oameni de ajutat.

Scorpion
Mai multe planuri de viitor, privire îndreptată înainte
Sprijin din partea unor persoane cu autoritate
Extinderea cercului de prieteni, viață socială activă

Săgetător
Oportnități de creștere profesională
Creșterea reputației și a valorii personale
Schimbări de statut social (căsătorie, divorț, maternitate; bunici)

Capricorn
Idealuri, optimism și încredere; sentimentul că se face dreptate
Schimbarea atitudinii față de viață și față de Dumnezeu
Călătorii lungi, relații cu străinii și limbile străine; studii de aprofundare

Vărsător
Mai multă energie pentru a o lua de la capăt
Mai multă putere personală, ambiții și succes
Administrarea resurselor altora și bani care vin prin alții; confort pentru care nu muncesc ei

Pești
Mai multe relații, invitații și popularitate
Așezarea vieții de cuplu; consens între parteneri
Căutarea armoniei în relații

Sursa foto: http://www.learningnetwork.ro/articol/247-work-life-balance/1052

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...