Lilith în Vărsător. Cerul și Pământul nu mai rabdă rătăcirile oamenilor!

Între 9 noiembrie 2017 și 6 august 2018 astrele au girat abuzurile de putere din toate pozițiile. Lilith în Capricorn alături de Pluto, apoi Saturn și chiar Marte o perioadă  au dat dezlegare la jocurile de culise in care au avut de câștigat numai cei privilegiați. Lumea s-a împărțit din nou vizibil în stăpâni și sclavi. Iar stăpânii nu au avut nici scrupule și nici măsură. Ce leadership? Ce integritate? Care onoare? Junglă! 


De ce fac oamenii rău?
Pentru că pot!

Cele 9 luni au dezlănțuit epoca avarilor și a ariviștilor care au uitat de unde au plecat. Dar până și Cerul are o limită! Puterea bezmeticită a Capricornului, care a scos la rampă indivizii pătrunși de ei înșiși, ajunge pe mâinile Vărsătorului, chemat să-și joace rolul de revoluționar. Lilith tranzitează Vărsătorul între 6 august 2018 și 3 mai 2019 ca să facă evaluarea noii ordini la nivel social instaurate sub tutela Capricornului.

În succesiunea zodiacului, tot ce face Capricornul este evaluat și modificat de Vărsător. Capricornul răspunde de consolidarea unor structuri, de crearea unor mecanisme și legături la nivel personal și social, de instituționalizare, de răspândirea și împământenirea unor practici, metode și reguli. Capricornul instaurează un sistem. Vărsătorul vine să păstreze tot ce e bun, să testeze calitatea oamenilor din sistem, să trieze valorile și nonvalorile. Lilith în Vărsător intră în acțiune după tranzitul prin Capricorn ca să facă ce știe ma bine: să dărâme, să răstoarne, să instaureze haosul acolo unde ordinea nu este corectă și conformă cu legile divine.

Capricornul face ce vrea, Vărsătorul face ce trebuie!

Lilith în Vărsător nu are treabă cu sistemele, ci cu oamenii din fiecare sistem în parte! Lipsa de încredere în orice fel de instituție este atât de scăzută în urma tranzitului lui Lilith prin Capricorn încât oamenii nu mai cred nici în familie, nici în căsătorie, nici în școală, nici în Biserică, darămite în instituțiile publice – Guvern, Parlament, poliție, armată, jandarmerie etc.

La Vărsător se întâlnesc parcă cele mai multe paradoxuri ale zodiacului. Deși chemat să răstoarne sistemele rigidizate ale Capricornului și să desțepenească șuruburile ruginite ale instituțiilor, Vărsătorul însuși are și datoria de a apăra sistemele! Iată paradoxul! Vărsătorul distruge ceea ce trebuie să apere! De fapt distruge ca să remodeleze, să recompună, să reasambleze. Pentru că atât Capricornul, cât și Vărsătorul  aduc energia de ordine! Este nevoie de sisteme și instituții pentru a menține orânduirea, pentru a organiza oamenii, pentru a ține evidența și pentru a asigura echilibrul social, indiferent cât de fragil ar fi el. Așa că Vărsătorul se ocupă nu de sisteme în sine, ci este responsabil pentru oamenii care le pun în mișcare.

Întotdeauna ia în calcul ce efecte produc gândurile, emoțiile și faptele tale
asupra aproapelui tău și la nivel colectiv!

Acesta este mesajul suprem al lui Lilith în Vărsător. Scopul lui Lilith în Vărsător este să apropie oamenii pe baza afinităților și a rezonanței. Ea este regina solidarității sociale, a celor ce vizează calitatea superioară a vieții pentru toți, a celor ce înțeleg că binele aproapelui se va răsfrânge și asupra ta. Invidia este fața negativă pe care o taxează cel mai tare Lilith în tranzitul său curent. Cei conștienți că interesul comun produce efecte la nivel personal și că binele individual este de folos tuturor culeg cel mai bine roadele acestui marș astral.

Lilith în Vărsător scoate la lumină calitatea oamenilor din viața noastră,
adevăratele lor intenții și interese!

Lilith este energia de respingere, de contestare, de nesupunere. Lilith întinde capcane și ispite. Timp de 9 luni, Lilith îi face pe mulți să se deconecteze de la principiile Vărsătorului și să ia în brațe latura întunecată a zodiei opuse, Leul. Este vremea să cadă măștile și să fie vizibile manifestările celor mândri, egoiști, narcisiști. Descoperim că oameni din anturajul imediat își urmăreau exclusiv interesele personale sub aparența generozității, a implicării, a dăruirii. Tot mai mulți devin centrați doar pe ei și pe ceea ce vor ei, de aici luând naștere conflicte majore. De asemenea, se accentuează competiția, dorința de afirmare, ambițiile și înverșunarea.

Din ciclul acelorași paradoxuri, Lilith apasă pe niște pedale pentru a obține efectul contrar, ea fiind zeița psihologiei inverse. Lilith respinge ca să îmbrățișeze, contestă ca să provoace, nu se supune ca să testeze dacă autoritatea este autentică, își pune măști ca să demaște adevărul și manipularea. Lilith în Vărsător face uitate falsele valori umane ca și cum nici n-ar fi fost.

Lilith în Vărsător pentru fiecare zodie:

Berbec: schimbare de direcție, dezinteres pentru problemele altora, încheierea unor prietenii vechi și prietenii noi, implicare în cauze sociale.

Taur: ciocniri de autoritate, reglarea relațiilor cu figurile masculine, culoar de ascensiune socio-profesională, încheiere de ciclu și noi începuturi de la capăt.

Gemeni: atracția străinătății, succes la distanță sau prin drumuri lungi, schimbarea viziunii și a convingerilor, acțiuni în numele dreptății și al moralității, sentimentul de justiție divină.

Rac: investiții și afaceri, susținere materială prin partener și familie, nemulțumire că nu poate produce mai mult doar pe cont propriu, revelații și transformări profunde, căutarea echilibrului emoțional.

Leu: acceptarea adevărului în toate relațiile, crize în cuplu și în asocieri, nevoie de a se baza mai mult pe propria persoană, rezolvări juridice.

Fecioară: schimbare de rutină, nevoia de a munci și de a se bucura de roadele propriei munci, refuzul de a se lăsa folosit, preocupare pentru curățarea vieții de tot ce este toxic.

Balanță: testare a încrederii în sine, posibilitate de afirmare a talentelor și calităților, frică de propriul succes, dificultăți și responsabilități în relația cu copiii.

Scorpion: revoluție în familie, schimbări în locuință sau de domiciliu, ieșirea la suprafață a unor răni din trecut, nevoia de vindecare a relației cu părinții.

Săgetător: reorientare în privința studiilor, transformare a modului de gândire, călătorii, situații duplicitare, dificultate de ancorare într-un singur loc.

Capricorn: dorință de a produce mai mult, decizii radicale financiare, reorientare profesională în interes financiar, renunțarea la niște încăpățânări și ambiții personale.

Vărsător: sentiment de insuficiență, dezechilibru între dorințe și posibilitățile de exprimare, afirmare de sine în circumstanțe provocatoare, fermitate și capacitate de a fi motor pentru ceilalți.

Pești: întâlnirea cu cele mai mari frici și motive de vinovăție, nevoie de retragere, furii și revolte că dorințele nu corespund cu ceea ce vrea și Dumnezeu, acceptare a propriei vieți, renunțare la încrâncenare și victimizare, seninătate și îmbrățișare a principiului ușurinței: ce vine ușor și fără luptă e pentru ei.

Sursa foto: http://wallpapercraze.com/wallpaper/Earth-Meets-Sky/

5 comentarii:

  1. așa să fie, și spor în toate bune :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Emilia Stanescu20 august, 2018

    Doamne ajuta ! Faca-se voia Divinitatii !

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
    (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
    (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
    (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
    (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
    (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
    (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
    (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
    (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
    (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
    (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna si bine v am gasit in primul rind vreausa va felicit pentru activitatea dvoastra de astrolog,am trimis si un email pe adresa dvoastra .multumesc

    RăspundețiȘtergere

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...