Atelier de creație: Evaluarea astrologică. Astrodiagnoză. 24-25 iulie 2021, București

Această întâlnire își propune să fie un atelier de creație. Sunt bineveniți cei care au cunoștințe de bază în astrologia natală (zodii, case, planete). 

Punem cap la cap cunoașterea și experiența tuturor participanților, ne folosim astrogramele personale pentru a face deducții și pentru a elabora împreună instrumente de astrodiagnoză.

Plecăm de la modelul unor teste psihologice și ne propunem să realizăm modele de chestionare astrologice.  De altfel, primul sfert de oră al întâlnirii va fi rezervat unui test de personalitate în scop de autoevaluare.

Pornind de la datele oferite de harta natală:

Sâmbătă, lucrăm pe evaluarea personalității, pornind de la modelul testelor Myers-Briggs, SL-TDI, NEO PI-R, AMI.
Duminică: lucrăm pe evaluarea cognitivă - parametri pentru IQ (coeficientul de inteligență, după modeul MAB II - Multidemensional Aptitude Battery II) și  evaluarea emoțională - parametri pentru EQ (coeficientul de inteligență emoțională, după modelul EQ-I - BarOn Emotional Quotient Inventory).

Elaborăm itemi, folosim o scală de evaluare (împrumutăm scala Likert din psihometrie), calculăm scoruri, interpretăm rezultate. Reanalizăm harta natală și ajungem la o sinteză multidimensională a personalității.

Sâmbătă ne vedem de la 11:30 la 18:30.
Dumincă ne vedem de la 10:00 la 17:00.

330 lei, plata la curs

Locația va fi comunicată participanților.

Înscrieri: valeriu.panoiu@gmail.com.

Un comentariu:

Curs de numerologie pentru avansați, online, din 30 septembrie 2021

Cursul, organizat online, este deschis celor ce au urmat deja prima parte. de numerologie generală. Tematica acestui curs este numerologia p...